תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום . יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו אז הוא פועל רגיל אבל לאחר זמן שאני משחק אז המסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד ובכדי שהמסך ידלק אני חייב לעשות ריסט אז רציתי לדעת עם יש לךה פתרון ועם כן אז עם אפשר מדריךך תודהה שמעון ...
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
הוספתי למחשב שלי עוד 128*2 RDRAM המחשב פועל בסדר אבל בעת משחק בMOHAA המחשב קופא בממוצע 10 דקות אחרי תחילת המשחק. (בצורה שחייבים ריסטרט) 8 שעות בMEMTEST ללא שגיאות. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח שמיוחד לSATA 2 למחשב שיש בו SATA 1, ההבדל יהיה רק במהירות ? זה אפשרי בכלל ? אני רצפוי לראות בעיות בעתיד ?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם הקיצר גם כשהמחשב כבוי המנורה דולקת זה אמור להיות ככה????
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והאמת שאני מרגיש שהווינדוס קצת בעייתי אצלי- כשאני עושה כיבוי למחשב הוא "שומר הגדרות" ומשם לא זז, כשאני עוסק בדברים רגילים כמו אינטרנט וורד הכל עובד מהר אבל לא כמו שציפתי לכן, אני בדקתי את התהליכים שפועלים במחשב וגיליתי רק שאני מפעיל את המחשב אז פועלים איזה 42 תהליכים והמחשב משתמש בכ 600MB זיכרון למרות שמבחינה מעשית חוץ מאימיול שפועל אני לא רואה סיבה לשאיבצ זיכרון כה גדול כאשר שום תוכנה/משחק לא פועלים.-לעומת המחשב הישן שצרך כ 170 MB זיכרון. אז אני צילמתי את ה"התהליכים" שרצים לי במחשב ואני אשמח אם תגידו לי אם משהו נראה לא כשורה. ד"א הנה המפרט: E6300 945p-s3 2 ג'יגה זיכרון
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ערב צח בזמן האחרון היו בערך 4 הפסקות חשמל בביתי. בהתחלה חשבתי שזה סתם, אבל בפעם השנייה והשלישית הנחתי כבר שיכול להיות שהמחשב הוא גורם הבעיה.. הגעתי למסקנה הזו מכיוון שיש לי אל פסק, ואם יש הפסקת חשמל, המחשב היה אמור להשאר דולק לכמה זמן (אלא אם כן האל פסק מפשל, מה שלא קרה עד היום). עכשיו, העניין הוא שיש לי ספק די חדש (קניתי אותו לפני חודשיים ביחד עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT) שהוא 360W של ת'רמל טייק.. עד לפני שבועיים בערך לא היה לי איתו בעיות כלל וכלל.. אני עדיין לא בטוח אם אכן זה גורם הבעיה, אבל אולי.. סה"כ אין לי מחשב שדורש יותר מזה.. ראוי לציין שגם כשאין עומס מיוחד של מכשירי החשמל בבית קרה שכל הבית פשוט התקצר.. ואגב, הקצר הוא ממש לשנייה ואז הכל חוזר.. המחשב נכבה ומיד נדלק…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי לפ-טופ ישן שאני מנסה לחבר אליו איזה שהוא התקן USB נייד להעביר אליו מידע, בין אם זה קורא כרטיסי זיכרון ובין אם זה הCOWON A2 החמוד שלי. העניין הוא שהוא מזהה אותם וכותב את שמם כמזוהה, אבל לא מראה שום הארד-דיסק נוסף ב"מחשב שלי". פרטי הלפ-טופ: חברה: קומפאק(כיום נדמה לי HP) וינדוס: 98SE USB: 1.0 מעבד: CELERON 400 MH"Z RAM: 32M"B ==================== הוא מחזיק נפלא אינטרנט ומסמכים וורד לעבודת משרד אבל אני לא רוצה לצרוב דיסק בשביל להעביר אליו קבצים קטנים. אני לא יכול להשתמש בשום אמצעי כ DISK ON KEY איתו. מה חסר בחומרה או בתוכנה? מה שונה בעולם המחשבים שהאופציה הנ"ל החלה לעבוד פתאום? ווינדוס, תוכנה ששונתה? אני כבר לא זוכר. מה דרוש לזה להראות אמצעי נייד מהנ"ל כדיסק ב"מחש…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה להוציא סאונד מהמחשב לרסיבר. לוח האם שלי הוא: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150, מערכת הפעלה Win8.1 64bit. יש סאונד דרך יציאת האוזניות של המחשב, אבל אני מעוניין להעביר את הסאונד דרך כבל ה-hdmi, ולא להשתמש ב-aux. בגלל שהרסיבר ישן יחסית (Kenwood KRF-V5100D) ולא כולל כניסת hdmi, אני מחבר כבל מיציאת ה-hdmi שבלוח האם למפצל הזה: http://www.ebay.com/itm/321653665284 שמקבל כאינפוט hdmi ומוציא hdmi וכבל אופטי. את ה-hdmi אני מחבר לטלויזיה (שעובדת גם עם המפצל, ולכן אני מסיק שהוא תקין) ואת ה-optical out אני מחבר לכניסה האופטית ברסיבר. אבל - אין סאונד. אני מסתכל על הכבל האופטי ורואה שהיציאה שם אדומה באופן קבוע, ולכן אני חושב שהבעיה היא שהמחשב לא מוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI. …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש ( או יותר נכון חלקים ) וזה עתה סיימתי להרכיב אותו מאפס. חיברתי אותו לחשמל, נדלק LED על הלוח אם. כשלחצתי על כפתור ה power, המחשב נדלק לשניה בערך ( המאורר שעל המעבד התחיל להסתובב, ה LED של הצורב נדלק ) ואז נכבה. ניסיתי לנתק את הצורב, ה HD, ה USB הקדמי - בקיצור, הכל חוץ מהזכרון והמעבד. ולא היה שום שינוי. אנא עזרו לי. תודה המפרט: Compucase 6c60 + 300W HEC Intel Pentium Core Duo E6300 Intel Westchester 965G Mobo 2 X 1GB Twinmos DDR-II 667 WD 400GB-KS 16MB HD Asus DVD-RW 1814BLT
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, נשרף לחברה שלי רכיב במחשב, הוא לא נראה לי כמו משהו שקשה מאוד להחליף לבד, יש לי קצת ידע בהלחמות (בלאוור ומלחם), אבל אני לא מצליח למצוא מאיפה לקנות את הרכיב. המחשב הוא DELL INSPIRION N5010 שנקנה לפני 3-4 שנים. אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שבו ניתן לקנות, או לפחות תגידו לי מה השם של הרכיב הזה שאני אחפש לבד הנה תמונה של הרכיב:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בעת משחק (לא משנה איזה BF, COD, FIFA...) מופיע מסך כחול עם שגיאה STOP:0X00000116 atikmpag.sys. ניסיתי כמה מדריכים ולא פתר את הבעיה. האם מישהו נתקל ויודע איך אפשר לסדר. פרטי מחשב: ווינדוס 7 64X אינטל I5 4570 לוח אם ג'יגה בייט B85M-D3H כונן קשיח SSD CORSAIR 240GB כ.מסך Shapphire Toxic R9 280x 3GB GDDR5 תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לא זכור לי שהתקנתי משהו חדש, הן בפן החומרתי והן בפן התוכנתי. וכשאני לוחץ על Check for updates תודה מראש על העזרה, גם מי שרק נכנס ומנסה ולא מגיב
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
תסתכלו כרגע יש לי צוואר בקבוק מאוד גדול נראה לי Pentium D 2.66 Dual Core HD2900PRO 2GB RAM עכשיו המנהל של הפורום שלי(בנאדם נחמד מאוד) מציע לי E2160 האם זה ייסגר?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
החלטתי להפעיל RAID 0 על שני ההרדיסקים שלי הבעיה היחידה שאין לי דיסקט עם דריבר לבקר RAID (על הלוח אם) וכמובן כשאני מתקין XP אני צריך ללחוץ F6 ולתת לו דיסקט עם דריבר גם בחוברת כתוב שצריך דיסקט עזרה? לוח GigaByte 7VAXP בקר - Promise MBFastTrak 133 Lite Controller בנוסף - לביצועים מקסמליים על איזה מערכת קבצים כדאי להגדיר את המארך ואיזה גדלים של partitions כדאי כדי לעשות הרדיסק אחד גדול של 160GB עם NTFS?
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אוקיי חברים,לפניי כמה ימים פתחתי פה שירשור שאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בשחור לבן.בדקתי עם 4 כבלים שונים ובכולם קיבלתי מסך שחור לבן בטליויזיה,במשך שנתיים הכל היה צבעוני ועובד טוב.בדקתי גם בדי וי די שלי עם הכבל וראו שם צבעוני. משמע כנראה נדפקה היציאה של ה s-video בכרטיס מסך......השאלה האם יש דרך לסדר את זה?מכיוון שהכרטיס הוא 6800gt ל agp/שהוא ממש מספק אותי ואני מאוד אוהב אותו,וחבל להשקיע בכרטיס אחר. השאלה האם אפשר לסדר את זה איכשהוא? אני ממש אובד עצות,אשמח לעזרה-תודה!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי לכולם ראשית, אני לא ממש בטוחה שאני כותבת את זה בפורום הנכון, אז אם רצוי להעביר פורום אנא מנהלים עשו זאת לעניין לאחרונה היו לי בעיות עם המחשב שבאופן משעשע (NOT!!) הלכו והחמירו בפרק זמן קצר. לבסוף הגעתי למצב שלא היה מנוס מלמסור אותו לבדיקת מעבדה והמשך טיפול משם. הוצע לי להתקין את ה-WIN7 (שלי) לאחר שהכל יגמר בשלום ובעיות החומרה שזוהו (אם זוהו) יטופלו - אני בספק רב שכל הבלגן ההוא נבע רק מבעיות תוכנה. יחד איתו יותקנו דרייברים ויערכו בדיקות. כעקרון אני לא ממש משוגעת על כך שמישהו אחר יתקין עבורי דברים שאני יכולה להתקין בעצמי במיוחד כאשר מדובר על התקנות קלילות שאני כבר עושה מתוך שינה כמו התקנת ה-WIN7 או דרייברים (במקרה כמובן שאין בעיות מיוחדות). העניין הוא ש 1. אחת הבעיות הר…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר דיסק קשיח פנימי למחשב חדש בעזרת מתאם sata ל-usb וכאשר אני מחבר ל-usb אז הווינדוס כותב לי "עליך לאתחל את הכונן בטרם תתחיל להשתמש בו" אני מתשמש בווינדווס 7 ואני רוצה סה"כ להעביר קבצים מהישן לחדש למה זה נובע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס לאיזו שהיא תקיה או לדפדפן או סתם לאיזו שהיא תוכנה ה-CPU Usage עולה לי ל100% והמחשב ניתקע או שמגיב אחריי הרבה מאוד זמן. גם כשאני מכבה אותו הוא נכבה אחריי 5 דקות משהו כזה. אני לא יודע אם זה יעזור, המחשב הוא ישן הוא אצלי כבר 4 שנים משהוא כזה. הטמפ' של המעבד נימצאת על 39-41 מעלות. אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי אני משתגעה כבר. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
טוב אז זה כבר די הרבה זמן , בערך חצי שנה ככה . אחרי שאני מפעיל את המחשב והווינדואז עולה , לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להפעיל את האינטרנט , לדוגמא אם אני לוחץ על האייקון של ההתחברות לאינטרנט אז לוקח לו כמה דקות , ואז הוא משמיע רעש מהמחשב ( נראה לי מהארד דיסק ) ורק אז אני בעצם יכול להשתמש בכל האופציות במחשב . הקטע זה שאני יכול להפעיל ווינאמפ וכאלה , אבל חלק מהתוכנות אי אפשר עד שהוא לא עושה מין רעש כזה . מעיין איתחול כזה ... מקווה שתעזרו
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
המחשב שלי ניתקע כשאני משחק במשחקים. ניסיתי את זה על CS 1.6 ועל CALL OF DUTY 2 וכל הזמן שאני משחק במשחקים האלה אחרי כמה זמן המחשב פשוט ניתקע ואז אני חיב לעשות RESTART. מישהו יכול לעזור לי? יש לי ספק ג'נרי וכרטיס מסך RX 600XT אני חושב שהבעיה היא או בספק או בכרטיס מסך.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
נתקע ככה בביוס. בלחיצה על del או f8 לא עושה כלום http://postimg.org/image/paju581hv/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המקום הנכון לפרסם את זה כן? :-[ פשוט אני פה בלחץ כי כל שנייה המחשב משתגע לי.. ככה כי וירוס נכנס לי למחשב ועושה לי pop ups וכל מיני דברים כאלו וגם חל איטיות במחשב ובאקספלורר.. יש לי אנטי וירוס קספרסקי 5 מעודכן הוא מצע 2 וירוסים ומחק אותם אבל עדיין זה לא עוזר.. עשיתי סריקה בתוכנהAd-Aware SE Personal והוא מצא כמה דברים ומחקתי אבל עדיין לא עוזר.. ומוזר כי כל שנייה נכנס לי פופ אפים שהמחשב נגוע בspyware ושולח לי כל שנייה אתרים של אנטי וירוסים וכדומה אבל אני לא מוריד כלום כי אני חושש שזה גם וירוסים... מה אפשר לעשות בנתיים חוץ מלפרמט? תביאו תוכנה נגד spy ware וכדומה בבקשה זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הזכרונות שלי הם על 2.5 או 3?? יש לי של A-DATA/VT מKSP יש לי CPU-Z זה מופיע שם אולי?? תודה ביי
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש מדי פעם ב-LINUX(לא מותקן רק קובץ ISO ש"צרבתי" ל-DOK) שמופעל מה-DOK ובסיום אני עושה לפעמים כיבוי מהיר באמצעות לחיצה של 10 שניות על כפתור ההפעלה, האם זה בטוח לעשות את זה? איזה נזקים זה יכול לעשות לחומרה במחשב (על התוכנה שב-DOK אני לא חושש,זה לא ביג דיל להתקין את זה מחדש, השאלה האם זה יכול לגרום לבעיות במחשב כשיפעילו את הווינדוס מהדיסק קשיח)?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-