עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nikon,

שלום! יש לי בעיית RAM מוזרה קצת, גם כשאני בכלל לא עובד על המחשב ואין שום תוכנה,דף,תיקייה, וכול דבר אחר שעובד ברקע, עדיין ה RAM שלי בשימוש של לפחות 38 % האם מישהו יכול למור לי למה זה בבקשה? צירפתי שתי תמונות להמחיש את הבעיה וזה המפרט שלי: כרטיס מסך: CONNECT 3D HD3850 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  2. אחרי ההתקנה, אני לא מצליח לטעון את הקובץ דאמפ, משום מה אין פיענוח של הקובץ, אני מאמין שלא טען לי את הסימבולס, אני עם וינדוס 7 64 ביט, יש למישהו רעיון, אני בדיוק מוריד את החבילה של הסימבולס: windows 7 service pack 1 x64 retail symbols ,all languages אגב כל זה עבור מסך כחול שנוצר במחשב חדש של ידידה, צירפתי את הקובץ לכן אם מישהו יכול לעזור בינתיים זה יהיה מצויין תודה ניר [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  3. הי היום עידכנתי את כרטיס המסך שלי לגרסא 84.21, ואחרי זה שיחקתי במשחק The lord of the rings battle for middle earth 2. בזמן המשחק קיבלתי מסך כחול, עם הפרטים הבאים: The problem seems to be caused by the following file: nv4_disp *** STOP: 0X000000EA (0X84BB2020, 0X843F7008, 0XF7A47CBC, 0X00000001) אני מניח שהבעיה נובעת מהכרטיס המסך, ובעיקר מהעדכון. העליתי את קובץ ה dmp הרלוונטי למסך הכחול הנ"ל. מצורף למטה. איך אפשר לתקן את הבעיה? :עריכה: אני לא בטוח בכלל מאיפה לעדכן את הכרטיס מסך שלי. תראו של מי הכרטיס דרך המפרט מתחת לאווטר שלי. אני מעדכן מהאתר של NVIDIA, ואם תשימו לב יש שם אפשרות ל GeForce Go 7800GTX, ו GF רגיל. מכיוון שה GF שלי הוא לא GO, אני בוחר ב GF רגיל...? או…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by Idanbs,

שאני מדליק את המחשב הכל טוב אבל אני רואה רק רקע ואת העכבר.. העכבר יכול לזוז אז אין שום דבר.. אין את שורת המשימות אין התחל אין אייקונים אין כלום.. ככל הנראה רק האקספלורר לא עולה.. כי הרשת עובדת (היא מתחברת אוטומטית ברגע ששתי המחשבים פועלים.) מה אני עושה? משעמם לי להיות על פנטיום 2 עם מסך 14 אינצ' ו192 MB זכרון..

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by dotans75,

הרכבתי מחשב חדש עבור לקוח. המחשב עבד בסדר אבל מדי פעם עשה דברים מוזרים במהלך ההתקנות. בסופו של דבר הווינדוז עבד תקין לרוב אבל כל נסיון לשנות רזולוציה ישר מאתחל את המחשב. גם בגלישה באינטרנט ישנם כל מיני תקלות מוזרות. בדקתי דרייברים והכל תקין. החלטתי שבגלל שהתקלות נראות לא קשורות בכלל אחת לשניה לעשות בדיקה לזכרון. הרצתי MEMTEST ובאמת מלא תקלות. מאד שמחתי שמצאתי את התקלה (סוף סוף) ורציתי לבדוק איזה מהצ'יפים של הזכרון (2 צ'יפים של 256MB שעובדים בדואל צ'אנל) אינו תקין. הוצאתי אחד והרצתי בדיקה והכל נראה בסדר. חשבתי שזהו, שהזיכרון שהוצאתי הוא מקור הבעיה. ליתר בטחון החלפתי ביניהם והפלא ופלא גם השני תקין. החזרתי שוב את שתי הזכרונות ושוב מלא תקלות. ניסיתי גם להעביר לזוג החר…

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by yossi21,

ווינדוס 10, לפטופ של HP אני מנסה לחבר אוזניות בלוטות' של סמסונג (Galaxy Buds Live) ומידי פעם זה כן מתחבר, אבל יש פעמים שרשום לי בהגדרות בלוטות' של המחשב: That didn't work. Make sure your Bluetooth device is still discoverable, then try again. יש לי בלפטופ דונגל בלוטות' גרסה 5 שקניתי בקיי. אס. פי ואיתו אני משתמש אשמח לעזרה, תודה

7. Started by DXM,

או קי ככה המחשב שלי פשוט קופא כל הזמן לאחר איזה שעה של עבודה. בדקתי את רוב האפשריות שלא קשורות בחלקים הפיזיים (יענו לא פתחתי את המחשב ובדקתי אם משהו לא מחובר טוב)... כי אני לא יודע... הזכרונות לא מלאים המעבד רץ נורמלי... עכשיו אני חושד שמדובר בכרטיס מסך, בגלל שלאחר מכן המסך לא נדלק, עד שאני לא משחק אם הכרטיס מסך. (מנדנד אותו מבחוץ). המסך לא נדלק......... מה שכנראה שולל את זה שהמחשב פשוט לא מגיב, האינטרנט מפסיק לעבוד (הוא לא מקבל DATA) אלט קונטרול דלית לא גורם לא לטעון, כפתור POWER במקלדת לא מגיב. מפרט: MB ASUS P4P800 SE p4 2.8 ghz 512 MB GF 5500 (של INNO3D) זהו נראה לי... האם מישהו יכול להבין את הבעיה מהנתונים הנ"ל אשמח להצעות.........

8. אין לי מושג למה אבל באיזשהו שלב המסך נכבה ובשביל להפעיל אותו מחדש אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב.. למישהו יש מושג למה..? תודה מראש..!

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  9. ה- HTPC שלי לא שרד הרבה זמן: אתמול כשהדלקתי אותו הוא סירב לעבוד. מקבל חשמל, הלדים דולקים, המאווררים מסתובבים, אין תמונה. אפילו לא POST. אחרי כמה ניסיונות הוא פתאום נדלק, עבד כמה דקות וקפא - ומאז גורנישט. פתחתי את המארז, בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך, לא עזר. ניתקתי כל מה שאפשר לנתק - כרטיס רשת אלחוטי, דיסק וצורב, יציאות אודיו ו- USB, אפילו הוצאתי את הזיכרון - עדיין אין אות על המסך. גוף הקירור שעל ה- IGP מתחמם, כך שלפחות מתח הוא מקבל. אם לא פספסתי משהו, נראה שהמעבד או לוח האם הלכו. יש רעיונות לבדיקות נוספות לפני שאני הולך לנסות לממש את האחריות (קצת בעייתי מאחר שכנראה שאי אפשר להשיג את לוח האם הזה יותר ואין לו מחליף ראוי)?

10. Started by idan854,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן מילפני חודש וחצי קניתי מחשב מרשת ivory הגעתי הביתה הפעלתי את המחשב לאחר כמה דקות המחשב נתקע עושה פריז ועושה קול מוזר מהרמקולים הפתרון היחידי לפתור את זה זהו רק ריסטרט המחשב נתקע כל פעם בזמן אחר הוא נתקע גם בפעולות שלא דורשות מאמץ מהמחשב למשל אינטרנט או שמיעה של מוזקיה וגם באמצע משחקים ניסיתי לראות את בעיה זאת בפורומים שונים ואכן מצאתי אבל כל פעם אמרו משהו אחר ולא כל כך הבנתי מה ניסו להגיד שמה, מה שכן הצלחתי להבין שבעיה זאת נמצאת בקרב המחשבים האחרים החדשים יש כמה פתרונות שאני חושב שהם יכולים לפתור בעיה זו, חשוב לי לשמוע את כל הדעות שלכם כי אני יודע שיש פה אנשים שמבינים. להלן המפרט שלי : לוח מותג MSI דגם X58 PRO צ'יפסט X58 כ.קול …

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  11. כפי שאמרתי פירמטתי את המחשב הקודם ועכשיו אני נתקבל בבעיה של זיהוי כרטיס וידאו הכרטיס עצמו מחובר אבל המחשב לא מזהה אותו, התקנתי את התוכנות והדרייברים הדרושים ומשום מה הכרטיס לא מזוהה מדובר בכרטיס וידאו של פינקל

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by J.a.C.k,

כשאני משחק בשלבים העכבר מגיב לאט אבל שימו לב שזו לו בעיית הכרטיס מסך או זיכרון המשחק פועל ב-40-50 FPS ובכל זאת המפרט: AXP 1900+ slim vulcano 8 modded to 9 kingmax 265 ddr400 kingston 256 ddr266 gfx5200 128mb asus a7n8x

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by zivd,

יש לי בעיה רצינית והאמת די מוזרה. המחשב שלי עובד בסדר גמור עד שאני מכניס דיסק לכונן DVD שלו. ברגע שהוא מתחיל ליקרוא את הדיסק המחשב ליפעמים מאתחל את עצמו ולפעמים נכבה מעצמו. יש לציין שאם אני פותח את הכונן וסוגר ללא דיסק אין בעיה. הבעיה עצמה היא רק כאשר אני מכניס דיסק לכונן. אשמח לתגובה מהירה תודה!

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by yoav1000,

יש לי בעיה יש לי לוח אם של MSI ויש לו 2 חיבורי SATA של VIA ואני צריך להתקין דריברים בהתקנה של חלונות על ידי דיסקט אבל בזמן האחרון המחשב כל הזמן קורס ובישביל להדליק אותו אני חייב את הדיסק של הוינדוס זה ניתוח הקריסה מתוכנת windbg: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {30, 7, 0, f84709a0} Unable to load image viamraid.sys, Win32 error 2 *** WARNING: …

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  15. ברשותי מחשב די ישן (כ5 שנים), רץ על WIN XP PRO SP3 בזמן האחרון החלה תופעה מעצבנת מאוד: המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט. זה לא קורה בתדירות קבועה, לפעמים אחת לכמה שעות, לפעמים כל כמה דקות. יש לי הרגשה (לא מבוססת, אז קחו אותה בעירבון מוגבל) שהריסטים נעשים צפופים יותר כשהמחשב במאמץ, לכן נראה לי שאולי זה קשור להתחממות יתר של המעבד, אך זוהי דעתי הלא מקצועית בעליל. תודה מראש לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by shimoncc39,

שלום קניתי מחשב של DELL לפני כ5 חודשים משום מה יש לי הודאה כאשר עולה המחשב שיש בעיה בסוללה יכול להיות שהלכה הסוללה בפחות מ5 חודשים (זאת סוללה פנימית)

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. שלום יש לי מחשב חדש שיש לו בעיה של חום שמגיע ל 70 מעלות עם מעבד פנטים 4DUAL CORE 3000-775 2MB CACHE זה מחשב חדש בן שבוע ימים קנית גם מארז חדש של זלמן עם ספק 400 W מקורי זלמן חזק מאוורר זלמן חדש לגמרי עגול ענק בצבע נחושת של זלמן עלה לי 500ש"ח לוח חדש של ASUSPSN02 SLI זה לוח חדש של אסוס הכי טוב בתחום שמאפשר להריץ 2 כרטיסים XPRESS ASUS X 16 6600GT-128MB על הכרטיס מסך יש מאוורר מקורי וחזק מאוד בנוסף יש 4 מאוורים שמאווררים את המחשב בצדדים והמארז שקוף עם פתחי איוורור אלומיניום שמתי משחה טרמית חדשה בן המעבד למאוורר והכל אטום לחלוטין המאוורר עובד ועושה קצת רעש אבל עובד טוב הבעייה שהמחשב נתקע לי לפעמים בצריבה עם נרו 7 יש לי 2 צורבי DVD NEC חדשים לפעמים הוא נתקע ואני לא יכול ל…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by eladsachs,

יש לי מחשב שקניתי איתו זיכרון RAM DDR2 2GB 800. נכנסתי לbios במחשב (יש לי לוח אם Intel DP965LT), והסתכלתי בbios בקטגוריה של הזיכרון וראיתי כתוב שהמהירות היא 667! אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני במיוחד שהלוח אם תומך בזיכרון 800. היה אפשרות של manual ואז אפשר לשנות ל 800. שיניתי ל800 ושמרתי. ואז המחשב לא עלה יותר. ניסיתי להוציא את הjumper בלוח אם או להזיז אבל לא עזר. שאני מדליק אותו הוא עושה פעם אחת beep ארוך שלושה פעמים, אבל אחרי שאני מדליק עוד פעם, אין שום beep. ואחרי זה שאני מדליק עוד פעם הוא עושה את הbeep הזה. אין לי כבר מושג מה יכול להיות, ניסיתי אולי להזיז את הזיכרון לslot אחר אבל לא הצלחתי לשים בslots האחרים.. מה אתם מציעים לעשות? תודה, אלעד.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by omer-n,

היי, הרכבתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה אולטימייט 32 SP1 ואחרי שאני מתקין דרייבר לGEFORCE 9800GT של ZOTAC אני עובד על הויסטה ואז המחשב קופא (hang). יש לציין שאחרי ההתקנה הראשונה של הדרייבר הויסטה נתקע בעלייה (מסך שחור אחרי הOPENING SCREEN) רק אחרי שאיפסתי ביוס(שמתי הכל בDEFAULT הכוונה לא לפלאש, כי פלאש עשיתי אחרי שהרכבתי את המחשב) הוא עלה אבל אז התחילה בעיית הקפיאה) הלוח שלי ABIT IP43 ללא כרטיס מסך ONBOARD. ניסיתי להתקין גרסה ישנה של הדרייבר ,זו שבאה על הCD אבל עדיין זה קורה (כל פעם בערך אחרי 10 דקות של עבודה על המחשב). אם אני מסיר את הדרייבר ועובד עם ה VGA של הווינדוס אז הוא לא קופא וזה בסדר. עשיתי איפוס לביוס גם, לא עוזר. ויסטה 32 לא מקבלת את הכ.גרפי הזה או שהכרטיס דפו…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  20. שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  21. Started by Maor Grinberg,

אהלן, ניסיתי הכל, באמת - שינויים ב-registry סימון V ב-disable DPI scaling in the compatibility tab אך ללא הועיל. יש תוכנות שנראות טוב על המסך 4K שלי אבל יש כאלה שנראות על הפנים - רצ"ב תמונה. האם ניתן לעשות משהו שישפר את המראה שלהן ? אודה מאוד לעצה/הכוונה. מאור.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by guyby,

לחבר שלי היתה בעיה עם לוח אם וטכנאי מכר לו לוח אם חלופי של MSI ונתן לו דיסקט 3.5" עם BOOT ללוח אם. זה פעם ראשונה שאני שומע את זה... בכל אופן חבר שלי ביקש ממני לפרמט לו את המחשב (פעולה די פשוטה שביצעתי המון ובהצלחה), הלכתי אליו הכנסנו את הדיסק של ווינדוס ובשלב של הבחירה כמה PARTITION אני רוצה ואיפה להתקין את הWIN, לא מופיע כלום. זאת ומרת כאילו לא קיים HD. בשלב כלשהו השתמשנו בדיסקט המדובר ופתאום הוא כן זיהה HD, בחרנו את כונן C: להתקנת הWIN זה העתיק את הקבצים ולאחר שניסה לבצע איתחול יש שגיאה מוזרה ואין אפשרות לבצע כלום חוץ מלבצע RESET למחשב. מישהו מכיר תופעה כזו? זו בעיה נפוצה של לוח MSI?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  23. אהלן חבר'ה!. היום התחלתי להרכיב את המחשב החדש/ישן בשעה טובה. הרכבתי את כל החלקים (מפרט מחשב) מפעיל את המחשב ואז אחרי ה POST איך שהוא מתחיל לקרוא נתונים מההרדיסק הוא כותב לי A DRIVE READ ERORR משו כזה (לא זוכר בדיוק את הניסוח) . שם הוא נתקע וכותב לי שאני צריך ללחוץ על השילוש הקדוש בשביל ריסטרט (ALT+CTRL+DEL). כמובן אחרי ריסטרט אותה הבעיה. מידע נוסף : בלוח יש תמיכה רק בערוץ IDE אחד .(רואים שהוא בנוי לעבוד עם הרדיסק SATA) ההרדיסק עובד על המחשב אחר (הזה שאני כותב ממנו עכשיו). אין מצב בעולם שאני מפרמט את כל ההרדיסק. (אין איפה לעשות גיבוי) אין לי מאיפה להביא דיסק SATA לבדיקה. חשוב לציין שאני משתמש וותיק וניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס וכו'... קיצר אין לי כל כך מושג מה …

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by ggg123,

שלום. יש לי מדפסת של HP photosmart 7260, דרייברים מהדיסק. המדפסת בת יותר מ 2-3 שנים לפי מה שאני זוכר ולכן אני מניח שהדרייברים די ישנים. בכל מקרה הייתה לי בעיה במחשב הישן שמדי פעם כשמכבים את המדפסת דרך הכפתור שלו המחשב מציג מסך כחול. עכשיו זה קרה לי גם עם המחשב החדש. זה קורה לעיתים רחוקות, בדרך כלל לא. הפעם זה קרה לפני 2 דקות ורשמתי את השגיאה שקיבלתי עם המסך כחול: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA זה מה שכתוב לי למעלה. בנוסף היה כתוב למטה שנוצר dump משהו כזה. מה עלי לעשות? האם יש לעדכן דרייברים? תודה.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by haimvrt,

ערב טוב אנשים יש לי בעיה המפרט של המחשב: e8400 3.60 hd4870 זיכרון 4gb windows 7 rtm 64bit הוספו קירורים על המעבד + מארז מאוור קידמי + מאוור צדדי+ 2 מאוורים במארז למעלה+ מאוורר על המעבד אם החסרתי איזה שהו פרט אז תגידו כשאני מפעיל משחקים כבדים המחשב נתקע מופיע מסך שחור וזהו ככה זה נשאר עד לריסט מה יכולה להיות הבעיה? הינה תמונה של הטמפרטורות בזמן מאמץ: http://img694.imageshack.us/img694/2747/hotk.jpg אם אפשר תסבירו לי מה כול דבר אומר שם איפה שמסומן ציור אש תודה מראש

• 0 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.