תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
אהלן. כבר יומיים שאני אוכל מסכים כחולים. הכרטיס רשת USB מנתק את עצמו על ימין ועל שמאל.תוכניות קורסות. סרקתי וירוסים, אין כלום. הנה מה שגורם למסכים הכחולים (השתמשתי בDEBUGGER): כל אחד למסך אחר ntoskrnl.exe dxgmms1.sys netr28ux.sys אין לי מושג מה לעשות. אני חייב עזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני פותח פה ט'רד חדש בהקשר לנושא שכבר דנו בו. התבקשתי צריך לשדרג מחשב ישן, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון. לוח האם הוא: Asus P4S533MX התומך במעבדי פנטיום 4 או סלרון ( דור די ישן ). מבחינת זיכרון הוא תומך גם ב - SDRAM וגם ב - DDR ( יש מקום לחבר את שני הסוגים ). בספר המצורך ללוח וגם באינטרנט, ראיתי שהלוח תומך ב - DDR במהירות עד 333. עם זאת, תוכנת PC Wizard 2008 מספרת לי שכרגע יש שני זכרונות בפנים, אחד 333 ואחד 400.... אני חשבתי לשים במקום שני אלה ( כל אחד מהם 256MB ), לשים אחד של 1024MB, או שניים של 512MB. העניין הוא שכיום ניתן לרכוש רק DDR400. שאלתי היא אם כן, האם אפשרי לבצע את השדרוג ? השאלה היא האם כיום, ה - DDR400 אינו פעיל ורק ה - 333 עובד, או ש - DDR400 …
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מערכת המבוססת על פלטפורמת NFORCE 2 מפרט מקוצר : athlon xp 1700+ jiuhb0310 dlt3c abit nf7-sl rev 2.0 Twinmos pc3200 512 Mb WD 80Gb 8 Mb BUFFER גירסת ביוס היא 14 הגירסא האחרונה אני נתקל בבעיה מעצבנת נורא : ביומיים האחרונים כאשר המחשב מודלק מופיעה הודעה של detecting IDE drives והלוח נשאר תקוע במצב הזה . לחיצה על DEL אינה פותרת את הבעיה כי אי אפשר להיכנס לביוס . ניסיתי לעשות CLEAR CMOS וגם זה לא פתר את הבעיה . ההארד דיסק והצורב יושבים על אותו כבל - הארד דיסק master וצורב slave . האם יש למישהו רעיון איך ממשיכים מכאן ?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מה קורה ? אז יש לי בעייה! נמאס לי להוריד מקאזה ואני רוצה לפתוח פורטים של eMule כי יש לי ראווטר עם פייר וול מובנה! אז איזה טווח פורטים אני צריך לפתוח ?
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מסך LG E2342T כשאני מחבר את המסך בחיבור VGA הכל עובד מצוין אבל כשאני מחבר עם כבל HDMI-DVI אני מקבל על המסך את התצוגה עם צבעים נגדיים (נגטיב). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם הבעייה בכבל או במסך? אני מחבר למסך, לפטופ HP, הבעייה חוזרת בשני לפטופים שונים. שניהם HP אחד WINDOWS 7 השני ויסטה תודה.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי. אתמול צילמתי בגלקסי 10 סרטון די ארוך (שעה פלוס) וטלפון חלק לי את הסרטון לארבע סרטונים וכל סרטון בערך 4גיגה. העלתיאת זה למחשב ושניסתי לפתוח הנגן רק השמיע את הסרטון אבל לא הציג אותו. ניסיתי כמעט בכל הנגנים, הסיומת היא mp4 . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HD-Inspector וראיתי משהו שהלחיץ אותי מאוד תמונה- לחצתי על השורה הכחולה וזה הראה לי את התמונה הבאה- http://img689.imageshack.us/img689/6589/88091800.png פתחתי אתמול אשכול על שאלה של טמפרטורת המחשב שלי,ואני רוצה לדעת אם יש קשר בינהם מה הסיכונים ומה ניתן לעשות...: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457951.0 תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בתופעה הבאה: קו האינטרנט שלי מסוגל לספק 50-70MB ב- Download. המחשב שלי, לאחר שהרצתי בדיקת מהירות - בקושי מגיע ל- 25MB ב- Download. הרשת שלי היא קווית. חיברתי במקומו שני מחשבים אחרים, כל אחד מהם אכן מגיע ל- 55-60MB ב- Download. יש למישהו עצה מה עלי לבדוק במחשב שלא מצליח להגיע למהירות הזו ? בעיה ב- Bios Setup ? הגדרה ב- Windows ? כרטיס האם / מרכיב התקשורת תקול ? אחר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
נתוני מחשב לוח Gigabyte GA-H55M-UD2H HDMI מעבד Intel Core i3 540 מצלמת USB רשת SILVER LINE I CAM850 כרטיס רשת אלחוטי USB TP-LINK 54Mbps TL-WN321G הבעיה נוצרת כאשר אני מבצע שיחות רשת בכל תוכנה תחיל לעבוד ולאחר מספר שניות קטן המחשב נתקע בדקתי את המצלמה וחיברתי כל פעם USB אחר ורק שחיברתי את כרטיס הרשת זה שוב נתקע
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בס"ד שלום, יש לי מדפסת שמשום מה החליטה לא לעבוד במחשב שלי דרך USB ועל כן אני צריכה להתחבר אליה למחשב דרך כבל רשת. בגלל שהמחשב (ניח) נמצא מרוחק מהראוטר ובמרתף אני צריכה חיבור לאינטרנט רק ע"י כבל רשת (WIFI לא עובד רציף). יוצא שאני שכל פעם אני יכולה להשתמש רק באינטרנט/מדפסת. מה אוכל להתקין בכדי להשתמש בשניהם בו זמנית? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
היום אחרי שתי צריבות של דיסקים אני בא לצרוב עוד דיסק הוא מגיע ל3אחוז(לפני תחילת הכתיבה) ופתאום המחשב מכבה את ההארדסיק! WTF !? חשבתי אני מת! המחשב פועל. הוא עשה ריסטרט והדליק תהארדיסק , הוינדוס עלה ועבדתי איתו בערך 15דקות ופתאום עוד כיבוי הארדיסק ! WTF ? אנשים זה מוזר מאוד! אחרי שהוא מכבה אותו הוא גם מעלה הודעת שגיאה כחולה כזאת שלWINXP שההארדיסק כבר מכובה אבל אני לא יכול לראות כלום כי הוא ישר מרסט... עכשיו אחרי הריסטרט אני כותב כאן תהודעה ונראה מה יקרה, עזרה בבקשה! ד"א : שלשום החלפתי לזיכרון סלוט לסלוט אחר והמחשב נראה לי כאילו הוא זז יותר מהר אז פשוט השארתי את זה, אבל לא נראה לי שהבעיה היא כאן...
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין בהחלפת הזכרונות אצלי , אך נתקל בבעיה . המחשב - Pentium 4 1.7 MSI MS-7005 (SiS 651) הלוח תומך בזכרונות מסוג 266/333 יש ברשותי 3 סטיקים של זכרונות , בלוח 2 סלוטים . זיכרון #1 - DDR 256MB Single-Sided , 266Mhz זיכרון #2 - DDR 256MB Double-Sided , 266Mhz זיכרון #3 - DDR 256MB Single-Sided , 333Mhz אני מעוניין ליצור שילוב על הלוח של 1+3 / 2+3 (אני צריך זיכרון 266 לפרוייקט אחר) . ניסיתי בכל דרך אפשרית לגרום לשילובים לעבוד ביחד , אבל אני לא מצליח . השילוב היחיד האפשרי הוא 1+2 . כל אחד מהסטיקים פועל עצמאית בלוח . כשאני מוסיף את 3 ל 1/2 , כמות הזיכרון בפוסט נשארת 256MB . לפי החוברת של הלוח אין כל בעיה לשלב DS ו SS ביחד . הבעיה היא כנראה במהירות זיכרון #3 …
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לפני 3 שנים בערך קניתי הגה למחשב שיחקתי בו קצת ואחר כך שמתי אותו בפינה עם כל שאר הדברים ושחכתי ממנו לפני כמה ימים קיבלתי את NFS MOST WANTED וניזכרתי בהגה הבעיה שאיבדתי את הדרייבר שלו ההגה של חברת thrustmaster דגם עם כפתור צהוב כזה של פרארי אם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את הדרייבר מהאינטרנת או משהו זה מאוד יעזור תודה בכל מיקרה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי עדכון לדריבר כרטיס מסך שלי, משהו השתבש והחלטתי לבצע שחזור מערכת, אחרי שהווינדוס סיים לעלות מופיע מסך שחור ורואים רק את סמן העכבר, ניתן להזיזו אך כל דבר אחר - לא מופיע. ניסיתי לחבר מסך אחר, להזיז את הסוויץ ביוס על הכרטיס מסך ממצב למצב, לשחזר הגדרות בביוס ושום דבר לא עזר, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן השארתי את המחשב דלוק היום והלכתי, שחזרתי האינטרנט היה דלוק, באתי לגלוש ולפתע בשניה קיבלתי מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED צורף צילום מסך עם הפרמטרים מה מקור הבעיה? יש לי מחשב עם 4 ליבות, לפני כמעט שנה קניתי זכרונות חדשים של 4 ג'יגה.........יש לי XP [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז פה נראה לי הכי מתאים... יש לי מחשב טלויזיה שמחובר כבר הרבה זמן, המפרט שלו הוא : pentium D 3000mhz 1gb ram ddr2 radeon 5450 green edition 1gb כל שאר הדברים זה די סטנדרט, כרטיס קול און בורד והארדיסק של טרה. השאלה שלי היא כזאת, כאשר אני מפעיל סרטים באיכות סבבה אין שום בעיה, אבר לפעמים בסרטים באיכות מאד גבוה (FULL HD) שיש בהם המון פעילות על המסך התצוגה מתחילה להאט והסרט מקוטע. אני לא שואל האם זו בעיה, אלה אני שואל את מה אני צריך לשדרג כדי שזה יעבוד כמו שצריך ??? אני יכול להוסיף זכרון עד ל2gb, אפשר לקנות כרטיס מסך יותר חזק ואני אפילו יכול להחליף מעבד עם משהו מאיביי עם צריך אבל אני צריך לעשות אחד מהם בלבד, כי ידי אינה משגת מספיק כסף לשלוש…
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם המקלדת אינה מגיבה. החלפתי מקלדת, החלפתי מיקום USB. בהפעלה רואים שהנוריות במקלדת דולקים וכשמערכת ההפעלה עולה המקלדת אינה מגיבה. מה עלי לעשות ? תודה מראש שאול
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב ..אחרי שאני מכבה אותו לא טוב או אחרי שהוא דולק הרבה זמן אז שאני לוחץ כיבוי (יש לי WINDOW XP) בתפריט התחל אז זה טוען לי אותו מלא זמן איזה 5 דקות או יותר ואז שאני לוחץ הפעלה מחדש בתפריט השני אז גם לוקח לו מלא זמן בהפעלה מחדש..וזה די מעצבן כל פעם לחכות מלא זמן שאני צריך להפעיל את המחשב מחדש אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
נראה לי שהלך לי חלק במחשב ואני לא יודע איזה כי היו לי בד סקטרס הדיסק קשיח אז הפעלתי את המחשב במצב בטוח ולכן נראה לי שיש אפשרןת שהלך הכרטיס מסך. מה נראה לכם?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הלוח אם חדש, מיד לאחר ההרכבה בעליה הראשונה קיבלתי ציפצופים מהירים ואפילו לא הגעתי ל BIOS, שום דבר לא עלה, חשבתי שאולי עשיתי משהו לא נכון, אך הופתעתי שלא. לבסוף הגעתי למסקנה שזה קשור לזכרונות, מדובר על 2 סטיקים שכל אחד הוא 2GB, של Kingston, הדגם הוא KVR1333D3N9/2G שזה בעצם DDR3 על 1333Mhz, הם יושבים כמו שצריך על הלוח בסלוטים המתאימים (הלבנים בלבד) שזה DDR3_1 ו DDR3_3 בהתאם למה שרשום בחוברת. כאשר 2 הסטיקים יושבים ה BIOS מסרב לעלות ומשמיע ציפצופים מהירים וקצרים, כאשר אני מסיר סטיק אחד המחשב עולה כמו שצריך. אני שולל את הבעיה שיש לי סטיק כשול כי זה לא משנה איזה סטיק אני מכניס, הוא מצליח לעלות רק עם סטיק אחד. עשיתי עדכון BIOS וגם זה לא עזר, האם מישהו נתקל בתופעה? האם יכול להיו…
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ בן שנה וחצי. אתמול מישהו הפיל לי אותו באמצע עבודה לריצפה אמנם שום דבר נשבר חיצונית אבל הוא נכבה לי. מאז אני לא מצליח להעלות אותו ה- WINDOWS עולה ומטרסט באמצע. ב- SAFE MODE הוא נתקע ב MUP.DLL (אוליי זה קשור?) בREPAIRE ניסיתי להפעיל CHKDSK אבל הוא נתקע ב70 אחוז, את כונן D הצלחתי לראות ולעשות DIR והכל. אני מאמין שההרדיסק ניזוק מהנפילה הזו, מה עוד אפשר לעשות יש איזושהי תוכנה שאני יכול להעלות איתה את המחשב ולבצע תיקון להרדיסק או משהו דומה? תודה לעונים... ???
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום!!! האם ניתן לחבר שני מחשבים ופשוט להעביר קבצים מאחד לשני ללא צורך פירוק ארד דיסק... החיבור אמור להיות רק על מנת לעביר קבצים ללא צורך בחיבור לאינטרנט או לרשת... (במחשב אחד יש XP PRO ובשני WIN98)... תודה!
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי מישהי ביקשה ממני לעזור לה הבעיה היא שהדסקטופ כולל הטאסקבאר כמו שאתם רואים הפוכים ששמעתי על הבעיה , אז ניראה לי שהבעיה בהגדרה של המסך עצמו ניסיתי לשנות את זה דרך התפריט של המסך עצמו ולא בידיוק מצאתי יכול ליהיות זה בכלל בעיה של הגדרה בווינדוס , אבל חשבתי שזה בעיה של הגדרת המסך(למרות שהסבירו לי שזה קרה במהלך הקלדה ובלי קשר למסך) אז כתבתי את ההודעה בפורום הזה,יכול ליהיות אני טועה אודה לעוזרים מאוד!! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
*המסמך נכתב על ידי Amos.G* יש לי Geforce FX 5600 256MB של daytona palit ובגלל טעות מצערת שאני מקווה שאיכשהו לא תעלה לי כסף זה קרה: בטעות אבל דפקתי איזה חלק מזה קטן בכרטיס שלי משהו כמו 1mm \2mm\1mm והוא נפל. לאחר שעות מספר של ישיבה חסרת תועלת בניסיון להכין מלחם שיהיה מדוייק מספיק די להלחים את זה תפסתי את עצמי בידיים ואמרתי בוא נתחיל מחדש בלי שטויות ואמרתי לעצמי ... בוא נראה איך זה פועל במחשב (ושתבינו זה איזה 6 שעות אחרי) אני בא מחבר את זה למחשב והכל פועל :D. אין לי מושג איך או למה מי מו ומה עשיתי שהשם ברוך הוא (חסר לי פה הסמיילי של הדוסי ההוא ) רצה שזה יקרה אבל פעל לא יודע למה. עכשיו שאלתי אליכם היום קהל נכבד היא איך אני יכול לחבר את המופרע הקטן הזה שכמעט עשה לי התק…
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, היום באמצע שאני רואה סרט נתקע לי המחשב לגמרי ונאלצתי לכבות אותו בכוח. אבל כשניסיתי להדליק אותו שוב, הוא נתקע לי במסך הטעינה של הווינדוס עם הסמל של ווינדוס. אחרי שכיביתי שוב והדלקתי זה נתן לי אפשרות לעשות startup repair, וכשעשיתי את הריסטרט המחשב עלה בסדר גמור, אבל הוא התחיל לי התקנת דרייב של Network Controler, ואז הוא נתקע שוב, והמצב שיתארתי למעלה חזר שוב(לא נדלק- תיקון הסטארטאפ- נדלק- נתקע- ועשיתי את זה מספר פעמים), אחרי זה הדלקתי בסייפ מוד וזה עבד בסדר גמור(בסייפ מוד עם אינטרנט לא עבד). אני מניח שזה קשור להתקנת הדרייבר של Network Controler, כי קראתי באינטרנט שכאשר המחשב לא עולה והסייפ מוד כן, אז הבעיה היא כנראה באחד הדרייברים. אני אשמח לעצות בנוגע למה לעשות, האם כ…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-