עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yanir Uliel,

9

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  2. המחשב שלי לא נדלק בהתחלה חשבתי אולי זה הספק אבל אז הוצאתי את הכבל והכנסתי חזרה וכאילו החשמל חזר למחשב אפילו המנורה של הUSB נדלקה כי החשמל התחיל לזרום מחדש ואז אחרי 1-3 שניות שהמחשב דולק הוא התכבה אבל כשהוא התכבה שוב כל החשמל יצא מהמערכת והUSB נכבה כאילו חשמל לא זורם במערכת יותר לUSB אם אני מוציא תכבל שוב החשמל חוזר ואני ידליק והמחשב ידלק ל2 שניות ויתכבה ואז כל חשמל פשוט קופץ מהמערכת אפילו החשמל שמוזרם לUSB בזמן שהוא דולק מכובה לגמרי

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by Le-Fay,

זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...) אז קודם כל, שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו, בזמן האחרון כל תזוזה גורמת למחשב שלי להתקע. אני לא מדבר על להרים את המחשב ולנער אותו, ממש תזוזה של מילימטר, כל נגיעה תוקעת אותו. לפעמים הוא קופא - כמו לאחר נסיון אוברקלוקינג כושל, ובפעמים אחרות הוא פשוט מופעל מחדש (restart). לא ביצעתי על המערכת הזו שום אוברקלוקינג מעולם. ואין לי שום רעיון מה הגורם לבעיה. או בעצם יש לי יותר מדי רעיונות, בריסטרטים חשבתי להאשים את ספק הכוח, הקיפאון נראה קשור למעבד, אבל כיוון שהבעיה קשורה בתזוזה חשבתי שאולי ההארד-דיסק מעורב... ??? בקיצור ממש אין לי כיוון. המעבד המדובר הוא Athlon 64 3200 על לוח EPOX 8KDA3J , ההראדיסק …

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  4. לדוגמא: אני משחק במשחק ואז אחרי חצי שעה המשחק עושה שגיאת באגים ואז מסך כחול (פירמטתי את המחשב זה לא עזר) הבעיה הזאת חוזרת על עצמה כל פעם תודה לעוזרים :-\

5. Started by elad2k,

יש לי הארד דיסק משני: WD 120G SATA1 ואני מעוניין לחבר אותו חיצונית למחשב אחר לפעמים. יש במארז חיבור SATA מקדימה (ליד חיבורי ה USB) איזה כבל צריך בשביל לחבר את ההארד דיסק? האם מספיק רק כבל SATA? מה עם חשמל? תודה. נ.ב שמתי לב מאוחר מדי כי יש פורום אמצעי איחסון... אשמח אם יעבירו את שאלתי לפורום זה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by meiry,

א יודע למה אבל פתאום בשבוע האחרון המחשב זז לי ממש לאט, ולפעמים הוא פשוט נתקע לגמרי ואני צריך לעשות לו ריסטרט ידנית. יש לי מחשב סבבה, לא ישן או משהו סה"כ בן שנה וחצי, ניקיתי לו אבק והכל מבפנים אבל זה ממשיך לקרות לי. הרצתי סריקת וירוסים ורוגלות ואין כלום. מישהו יכול לעזור לי, אולי יש עוד דברים לעשות? כי אני ממש לא רוצה לפרמט אותו. יכול להיות בגלל שההארד דיסק מתחמם לי ממש מהר? שלשום הוא הגיע לחום של 50 מעלות, כמו גם המעבדים.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by Achiron,

המחשב נהיה איטי, המחשב נתקע ואז יש BSOD. לפעמים אחרכך יש בוט של 10 דקות או אין בוט בכלל (אומר לי משהו של DISK BOOT FAILURE), בכל מקרה, אתמול בדקתי והיה לי רק 500 מגה פנוי בC. בדקתי בתוכנה שמראה לי את זה וויזואלית ומה ראיתי? הקובץ ההכי גדול על הכונן הוא הלוג של דוקטור וואטסון. 2 פאקינג ג'יגה. קובץ טקסט. אז לא רק שאני לא יודע לפענח מה אומר הלוג, אני גם לא יכול לפתוח אותו בשום תוכנה שיש לי על המחשב. אני הזזתי אותו לכונן אחר, אבל, מה לעשות? יש לי הרגשה שהלוג המפלצתי קשור לBSODים, אבל לא יודע איך לבדוק את זה. קשה לי להאמין גם שהבעיה קשורה לחומרה, כי בדרך כלל עד כמה שאני יודע זה אמור להיות קשור לזיכרון ויש לי רק סטיק אחד ולא נגעתי בו מעולם. אבל אני אבדוק אחרכך בMEMTEST.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  8. מחשב נייד HP באופן קבוע כל פעם כשאני מעיר את המחשב, הוא עושה ריסטרט. מותקן עליו ווינדוס 10 הום, גרסה 20H2. פרמטתי אותו לפני שבוע אשמח לעזרה, תודה ושנה אזרחית טובה!

9. Started by mskso86,

לא מבין בביוס החדש הזה יש מדריך לבצע בו oc ?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  10. מחשב נייד של חבר הראה בהפעלה שלו את הבעיה של operating system did not shut down cleanly. כנראה שהוא לא היה מחובר לשקע בזמן הפעולה הזו והמחשב כבה לפני סיום התיקון. מאז כל הפעלה של המחשב מראה את הלוגו של אסוס לשניה אחת ומיד המחשב נכבה. יש איזה דרך לסדר את זה/לזהות את הבעיה בלי לשלוח לטכנאי ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by -Tal-,

היי, היום פתחתי את המחשב שלי וניקיתי אותו עם ספריי לחץ אוויר (פעולה שביצעתי כבר מספר פעמים בעבר...) החזרתי את המחשב לחיבורים ואחרי שימוש רגיל של 30-45 דק' מחשב קפא, העכבר לא זז והתמונה נתקעה. מאז הפעם הראשונה המחשב קפא כבר יותר מ 3-4 פעמים כאשר בפעם האחרונה גם קפץ לי החלון הכחול המוכר ולאחר מכן המחשב עשה ריסטרט מעצמו. בדקתי את המחשב עם MEMTEST86+ היו לי PASS 2, אז נראה לי שהזיכרון תקין.. בדקתי את ה HD עם תוכנה שהורדתי מהאתר של WD וגם הוא הראה כתקין. המאוורים כולם עובדים והטמפ' נכון לעכשיו הן: 34 מעלות בהארדיסק 26 מעלות בלוח אם 40 מעלות ב CORE #1 47 מעלות ב CORE #2 מה עוד יכול לגרום למחשב לקפוא? מסך כחול? פירמוט יכול לעזור? תודה..

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב נייד שכאשר אני מדליק אותו, אחרי שלב ה- BIOS רואים לכמה שניות את התמונה הכהה של ה- Windows שמתחיל לעלות ואז שומעים מן "קליק" והמחשב כבה. אח"כ כשאני מפעיל אותו, הוא מודיע שהוא לא כבה כראוי והאם אני מעוניין להעלות את ה- Windows באופן רגיל או באופן של שחזור. כאשר אני בוחר באפשרות הרגילה, או שה- Windows עולה והכל בסדר, או שהתרחיש חוזר על עצמו, לעיתים עשרות פעמים עד שהמחשב נדלק באופן תקין. כבר פירמטתי את המחשב פעמיים, פעם אחת ל- XP ואז שוב ל- 7 כי זה לא נפתר ע"י פירמוט. האם מדובר בבעיה מוכרת שמישהו נתקל בה בעבר ויוכל לתת טיפים? מה עוד ניתן לבדוק? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by Trouble,

אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by mados,

היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  15. ערב טוב לכולם.. אני משתמש ב windows מעל לחודשים, ובשבוע האחרון אני מתחיל לקבל קריסות ראנדומליות. פשוט המסך קופא על אותה תמונה ורק ריסט עוזר.. קורה לרוב שאני באמצע משחק כמו call of duty 4 או cs.s בסופו של הקובץ dmp רשןם Probably caused by : hardware אבל אני לא יכול להבין ממה נובעת הבעייה... הורדה של הקובץ: http://www.f2h.co.il/395638928749 תודה ולילה טוב לכם..

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  16. Started by asdfasd,

שלום לכולם, אציין קודם כל שהמחשב שלי די ישן (מ 2008), ואני מעוניין להוסיף ראם (יש לי שני סטיקים של 2 ג'יגה, ומעוניין להוסיף עוד שני סטיקים כאלה). המפרט שלי הוא: מעבד: https://ark.intel.com/products/29765/Intel-Core2-Quad-Processor-Q6600-8M-Cache-2_40-GHz-1066-MHz-FSB לוח אם: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-EP45-DS3L-rev-10#ov ראם: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231211 אציין גם שהחנות שממנה קניתי את המחשב עשתה OC למעבד (מ 2.4ghz ל- 3ghz), כפי שניתן לראות פה: http://up419.siz.co.il/up3/j24ymnwhlymj.png אז השאלה שלי היא - מהרשימה שלהלן מזאפ, איזה ראם הכי יתאים למערכת והכ…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  17. מדובר על core i7 920 2.66 Asus P6X58D Asus 5850 OCZ GOLD 1600 2x3 WD 500gb black caviar SeaSonic 750w Silver s12d מסך גם חדש Acer שתדעו על מה מדובר - http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824009167 עכשיו לבעיה: חיברתי את הכרטיס ב HDMI למסך. הווינדוס [7] עולה הכל טוב ויפה עד שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך Catalyst 9.12hotfix עשיתי ריסט ושהווינדוס עלה זה הציג הכל בקווים וורודים ארטיפקטים והכל היה נראה שבור כזה לא יודע בלאגאן.. בקיצר בדקתי אם הסלוטים או משו אחר דפוק עדיין אותה בעיה עד שהחלפתי ל DVI וזה הציג תמונה כרגיל המשחקים רצים אין ארטיפקטים כלום.. *למישו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אני רוצה לדעת כי אני טס חזרה מארה"ב וישלי אפשרות היום להחליף אם מ…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  18. שלום לכם אני צריכה עזרה, הסתבכתי עם האנטרנט בבית! יש לי אנטרנט ביתי בתשתית בזק שמחובר לראוטר אשר מנתב לי את האנטרנט ל2 מחשבים, אחד נייח שנמצא בחלק השני של הבית ואחר לפטופ. אתמול לאחר שלא הצלחתי להפעיל את האנטרנט, עשיתי RESET לראוטר EDIMAX בלי לשמור את הנתונים הקודמים. אחרי משחק עם החיבורים של הראוטר ושאר המודמים שמחוברים אליו, הצלחתי לקבל אנטרנט ללפטופ. אולם, עם המחשב הנייח לא יכולתי לגלוש מאותו הרגע. מאז כשאני מנסה להתחבר בנייח לפי המשתמש אנטרנט (שעדיין כתוב לי השם שלו בconnect to a network, אבל עליו עשיתי RESET בEDIMAX אתמול) כתובה לי הערה: The settings saved on this computer for the network do not mach the requirements of the network. עכשיו, זה הגיוני מאוד שיש…

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  19. שלום, לאחרונה קניתי 512MBDDR 400MHz של TwinMOS, שהצטרפו לסטיק במהירות 333MHZ של סמסונג - אך בנפח של 256MB (ביחד הם 768MB). הרכבתי את הסטיק בצורה נכונה, הפעלתי את המחשב, אך לאחר כל פעולה מסויימת הוא עושה ריסט! כנראה לאחר שהוא כבר אוגר כמות זכרון מסויימת. הורדתי את מהירויות השעון של הזכרונות ל266MHZ והמחשב יציב. מה הבעיה? איך לפתור אותה כדי שאני אוכל לעבוד על 333? מעבד ולוח אם - Athlon XP 1800+ Gigabyte 7VRXP Rev 2.0

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  20. שמתי שאני צריך לנקות את הCMOS אחרי שמרכיבים מחשב בדרך כלל.. ולפני שמתקינים עליו WINDOWS כלשהו.. אם כן, למה עושים זאת ואיך עושים זאת? מה זה בכלל CMOS

21. Started by rantri,

החלפתי את ההיטסינק של המעבד p4 - 2.4 ל sp94 . בשביל זה הייתי צריך לפרק את הלוח. יש לי לוח- GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P לאחר שהרכבתי את הכול בחזרה, המחשב נדלק אבל ישר התכבה. המאוור של המעבד מקבל מתח, ולפי דעתי הלוח מכבה את המחשב כאמצעי הגנה. בדקתי שזו לא בעייה במאוורר - הוא עובד. וגם חיבורים אחרים של מאווררים על הלוח עובדים ויש בהם מתח. האם למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  22. יש לי מחשב נייח ישן, האם יש אפשרות להעביר את הכונן DVD למחשב נייד באמצעות כבל SATA החיבור היחיד שיש לכונן DVD הוא החיבור של SATA. תודה רבה

23. Started by blue_wolf,

שלום לכם יש לי בעיה שאני לא כל כך מבין בה הכונן דיוידי שלי ננעל על רגיסטרי אחד או משהו כזה אני לא מצליח לראות סרטים מאזור אחר איך מורידים את החסימה עיזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  24. היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM מערכת הפעלה windows xp 64 bit פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם תקעה אותו בכל פעם שעבדה. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provi…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  25. שלום .. היום בבוקר באתי לפרמט את המחשב שלי שהכנסתי את דיסק התקנה של הווינדוס הוא מתחל לי את המחשב סבבה ניכנס למצב שמימנו מתחילים את הפירמוט ואאני עושה לו רק ריפר זה האפשרות היחידה שהוא נתן לי, סבבה אחרי הריפר הוא מעלה לי את המחשב בהפעלה הוא לא מצליח לעלות את המצב שהוא מתקין את הווינדוס לא עושה לי כלום כל פעם שאני מפעיל אותו מחדש הוא עושה לי ריסט בעצמו אז אני מנסה להיכנס למצב בטוח ואז הוא אומר לי" התוכנית במצב של התקנה חדשה" וניתן רק לעשות ביטול וזהו ואז הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש ..מה שאני רואה וחושב שאין לי הרבה ברירות וללכת לפירמוט שאני הכי לא אוהב לעשות זה דרך דיסקת אתחול.. עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק מה אני עושה שלב שלב אני מכניס את הדיסקת מאיפה אני מביא עכשיו דיסקת א…

• 5 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.