עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Sasha_S,

שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית (חודש וחצי). הוא התחיל לעשות רעש חזק ומלחיץ בהפעלה, אבל לא תמיד (אני יכולה גם לכבות ולהפעיל אותו והוא יעבוד בסדר). מה עובר עליו ומה עלי לעשות? יכול להיות שזה עניין של אבק? (כבר??). תודה רבה! [attachment deleted by admin]

2. הטלויזיה שלי (LG '32) שעד לפני שבוע היתה מחוברת ב-dualview לכרטיס מסך שלי מסוג Geforce 8600GT פשוט כבר לא מזוהה, עד לפני שבוע הכול עבד מצויין. התקנתי מחדש דריבר לכרטיס מסך וכלום... אין לי בעיה בחיבור HDMI של הטלויזיה כיוון שחיברתי מכשיר לאותה יציאת HDMI ואין בעיה, בדקתי את הכבלים וגם אין בעיה. בדקתי את שתי יציאות ה-DVI של כרטיס המסך , חברתי אותן למסך המחשב ושתי היציאות עובדות. כשניסתי לחבר רק את הטלויזיה במקום מסך המחשב, גם אז אין סינגל, ניסתי להחליף כבלים, גם לא עזר, ניסתי לחבר במקום הטלויזיה מסך מחשב אחר(17"), גם הוא לא קיבל אות, הדבר היחיד שעובד זה רק המסך המחשב שלי (17") (יש לציין שבאופן מוזר הוא דווקא עובד בשתי היציאות!) יש לציין שבקונטרול פאנל בדירבר של הכרטיס מסך…

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by aviramgo,

שאני נכנס למחשב כתוב לי: bootmgr is compressed וזה כתוב על חלון שחור.. מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  4. Started by mskso86,

לא מבין בביוס החדש הזה יש מדריך לבצע בו oc ?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by avidan28,

היי כולם לאחרונה החלפתי מעבד וקיבלתי את ההודעה הבאה the procedure entry point SymsetsymWithAddr64 could not be located in the Dynamic link library DBBHELP.dll אני לא יודע אם יש קשר בין השניים אבל המערכת מאתחלת את עצמה מדי חצי שעה.חשוב לציין שהמעבד הקודם לא עשה את התופעות האלה והמעבד הזה ניקנה יד שניה...למחשב שני. אני מקווה שזו בעיית תוכנה ולא חומרה. תודה על הסיוע.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by Vlad3,

קניתי משחק *לא אציין איזה* שאני רוצה להתקין אותו ומכניס את הדיסק לכונן שום דבר לא קורה ושאני מנסה להיכנס למחשב שלי זה טוען שעתיים וכלום לא קורה פשוט הטעינה נתקעת מה אפשרי לעשות? אין דרך אחרת להתקין את אותו המשחק

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  7. ??? ??? אני אובד עצות. חייתי לי בשקט ובשלווה, עם כונן רגיל של LG וצורב של LG, והיכולת להעתיק קבצים מדיסקים בלי שזה יפריע לכלום, ואפילו לצרוב דיסקים תוך כדי שאני רואה סרט או מפעיל וסוגר תוכנות. יום אחד, בלי שום סיבה שאני יכול לעלות עליה, התחילו בעיות איומות - צריבה התחילה לקחת את כל משאבי המערכת, לא איפשרה לעשות שום דבר אחר, ובקושי עבדה בעצמה - כל הזמן הבאפר ירד כמעט לאפס... ואז התאושש, וחוזר חלילה. הוא אף פעם עוד לא דפק דיסק בגלל זה, אבל הוא משתק את המחשב אפילו בקריאה! חשבתי שאולי נדפק לי הצורב, או מערכת ההפעלה, אבל מאז קניתי מחשב חדש, והעברתי אליו את שני נכוננים האלה, והבעיה ממשיכה - אפילו העתקת קבצים רגילה משתקת וידאו, מאיטה את העכבר ומשתקת הפעלת תוכנות חדשות. ניסיתי את…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  8. דיסק של מצלמה שבור .דחוף בבקשה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by maurice1,

Hello everyone, my "old" machine (Athlon XP 1600+, Gigabyte GA-7VTXH, 512 RAM) + new HDD [WD 40gig 8 mb cache special edition]. I installed win 98 first on the new HDD. Works perfect. all systems are fine. Now I try to install win 2k (different partition of course) I get stuck in the middle of the installation because some files are missing?! I try again and again, formatting the partition or not, choosing the option to copy all installation files from the CD to the HD or not,each time I get stuck at some stage. I thought maybe my installation CD is bad, so I got a new original copy, to no avail. I Fdisked from scratch, erasing also the MBR, installed 98 again, everything…

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  10. ברשותי מחשב די ישן (כ5 שנים), רץ על WIN XP PRO SP3 בזמן האחרון החלה תופעה מעצבנת מאוד: המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט. זה לא קורה בתדירות קבועה, לפעמים אחת לכמה שעות, לפעמים כל כמה דקות. יש לי הרגשה (לא מבוססת, אז קחו אותה בעירבון מוגבל) שהריסטים נעשים צפופים יותר כשהמחשב במאמץ, לכן נראה לי שאולי זה קשור להתחממות יתר של המעבד, אך זוהי דעתי הלא מקצועית בעליל. תודה מראש לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  11. שלום, יש לי לוח אםGA945p- S3, ושאני מחבר אוזניות, אין לי סאונד בצד שמאל של האוזנייה שאני מחבר אותה ל-IPOD שלי האוזניות תקינות, האם זו בעיה בלוח אם?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  12. ערב טוב לכולם.. אני משתמש ב windows מעל לחודשים, ובשבוע האחרון אני מתחיל לקבל קריסות ראנדומליות. פשוט המסך קופא על אותה תמונה ורק ריסט עוזר.. קורה לרוב שאני באמצע משחק כמו call of duty 4 או cs.s בסופו של הקובץ dmp רשןם Probably caused by : hardware אבל אני לא יכול להבין ממה נובעת הבעייה... הורדה של הקובץ: http://www.f2h.co.il/395638928749 תודה ולילה טוב לכם..

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  13. Started by amir.o,

יש לי windows 2000pro ופתאום הוא הפסיק לזהות לי את הצורב,שהוא הכונן היחיד במחשב איך אני פותר את הבעיה ? חשוב לציין שהביוס כן מזהה לי את הכונן.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  14. Started by vdudu,

שלום ! לאחרונה שדרגתי את הקירור של המעבד שלי לקרור מים H60 של קרוסייר התקנתי את הכל בצורה טובה , בדקתי שהכל עובד לאחר הדלקת נמחשב נכנסתי לבדוק רת הטמפרטורה של המעבד הוא היה על 32 לאחר מספר דקות ( ללא מאמץ רק אינטרנט) המחשב פשוט קפא לא הייתה לי אף אפשרות אחרת אלא רק לאתחל את המחשב הדבר קורה בכול מצב עבודה ... אשמח לכול עזרה תודה רבה !!!!!

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by ariel_rg,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל מקווה שכן. יש לי רשת משרדית הפועלת ע"י שרת. לאחרונה בכל העמדות אי אפשר להתחבר לשם של השרת אלא רק לכתובת IP (קבועה) שלו. זה גורם לי לבעיות בתוכנות רשת... כל החיבורים פועלים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  16. היה לי מחשב ישן P4 1.3Ghz שעבד, ונתתי אותו למישהי מתנה, פעם ראשונה שהיא חיברה אותו הוא עבד אבל עכשיו הוא לא, המוניטור לא נידלק, לקחתי את המחשב בחזרה אלי, ונכון, המוניטור יושן לא רוצה להידלק. ניסיתי לפתוח, הכל נראה בסדר, הספק עובד, המחשב נדלק ויש תאורת לד של הדיסק הקשיח. טוב, ניסיתי להחליף כרטיס מסך, גם כן, כלום, המוניטור לא רוצה להידלק, מה עוד יכול להיות (האישה אמרה שהיא ניקתה אבק במחשב, אין לי מושג עם מה, יכול להיות שהיא קיצרה את לוח האם או את ה AGP?). פתוח להצעות.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by IGAmiel,

הי חברים מה קורה? יש לי כרטיס מסך מדגם Sapphire HD7970 Dual-X הכרטיס לא מצליח לעבוד עם הדרייבר 13.9 של AMD. המחשב מגיע עד לכניסה למחשב, בה יש רק צליל אבל המסך שחור וזהו, אי אפשר לעשות כלום. עשיתי שחזור אחורה ללפני התקנת הדרייבר והכול תקין. חשוב לציין שכשאני עושה שחזור רק לאחר חלק מהדרייבר המחשב לא מצליח לעלות בכלל לווינדוס וישר עושה לי RESTART! מה שמחייב פרמוט. למעשה פרמטתי עד שעליתי על הבעיה היום משהו כמו 4 פעמים! מה לעשות?!

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by silky,

אהלן לכולם ולילה טוב(או בוקר, או מתי שלא תקראו). לעניין: ב48 שעות האחרונות הKASPERSKY (גרסה 6 מעודכן להיום) , משמיע את אנקת החזיר כל כמה דקות בטרוניה("תלונה" למי שבן 16 ו/או לא הבין) , שיש לי ROOTKIT ב INTERNET EXPLORER עם מספר PID בן 3 ספרות אשר משתנה מפעם לפעם, ומדי פעם (בנפרד)אני מקבל" פעולה לא חוקית" של IEXPLORE.EXE אבל כשאני לוחץ הוא לא באמת נסגר. לשאלתי: איך אני נפטר מהמטרד הזה? מצ"ב קובץ של האנטי וירוס עם המזיקים שנמצאו נכון לSESSION הנוכחי(3 שעות). נתונים: IE-7 XP SP2 מעודכן. תודה מראש לעונים ובוז למלעיזים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  19. שלום, במערכת מבוססת מעבד Core 2 Quad, לוח אם MSI G31M2-V1 וזכרון 2GB DDR2, התקנתי סטיק זכרון נוסף של 2GB Kingston Value. מאז ההתקנה, לוח האם מסרב לעשות POST ולא מציג כלום על המסך, גם כאשר מסירים את הזכרון הנוסף ונשארים בתצורה המקורית. לוח האם לא מצפצף כאשר מסירים ממנו את כל הזכרונות. ניסיתי לאפס לו את הביוס ע"י הוצאת הסוללה וע"י ג'ימפור ה- Clear CMOS בלוח, התוצאה נשארת זהה. יש לכם רעיונות למה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by DykL57,

שלום, זה שוב פעם אני. לצערי עם אותה התקלה, המחשב עם 16GB זכרון, ומראה לי על תפוסה של 92 אחוז בזמן ששום תוכנה עליו כביכול לא פעילה. האם הזכרון פועל לא נכון? מזייף? מה לעשות

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by אלעדיקו,

אני צריך את העזרה שלכם פה, כי אני כבר עומד להשתגע. בזמן שימוש במחשב - נגיד צריבה, סריקה של אנטי וירוס או לפעמים סתם ככה, המחשב עושה רעש מוזר שנמשך 2-3 שניות ואז נכבה. עצמאית ללא התערבות או משהו. שום דבר לא קופץ לי, שום דבר לא מתריע. אני אפילו לא מצליח להשלים סריקת אנטי וירוס מלאה. זה כבר מחרפן אותי, ניסיתי כבר הכל. אולי אתם תוכלו לעזור לי . אשמח לכל הצעה בנושא . בתודה, אלעד!

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  22. ניסיתי להפעיל את המחשב, ועל המסך לא מופיע כלום, הכרטיס מסך בסדר, וגם הכונן הקשיח זז, אבל לא מופיע כלום, ואין צפצופים, במה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by iveco,

אם אני לוקח כרטיס RTX 3050 שה bus interface שלו זה X8 PCIE4 ושם אותו בלוח אם PCIE3 X16 הוא אמור לרוץ X8 X3 ? ( הכפול 3 זה PCIE3 ) או פחות מזה ? רק כדי להיות בטוח שאני לא טועה ... כי אצלי זה נפתח X8 X3 ויורד אחרי כמה שניות ל X8 X1.1

24. שלומות שוכני פורום תמיכה, הבעיה שלי היא כזו : היום קניתי כונן דיוידי חדש (הישן כבר הפסיק לצרוב טוב) בכול מקרה , התקנתי את הכונן , מדליק מחשב ואז הבעיה ; המחשב לא עולה. המסך נשאר באותו החלון שבו הווינדוס עולה , שבו יש את הסמל של וינדוס אקס פי ולמטה יש את פס הטעינה שכול הזמן רץ משמאל לימין. וכך זה נשאר , חיכיתי בערך 5 דקות או כך (המחשב בדרך כלל עולה בתוך פחות מדקה) ועשיתי ריסט. ביקצור שיחקתי קצת עם הכבלים וכדומה , וזה קורה רק כאשר הכונן החדש מחובר. ניסיתי בלי הכונן הישן וכדומה. בנוסף שמתי לב כי כאשר החלון הראשון עולה , החלון המראה אילו כוננים יש לי ומהיא מהירות השעון של הCPU כאשר הוא מעלה את הנתונים של הכוננים , לוקח לו מעט יותר זמן מהרגיל. בכל מקרה בכדי שיהיה על מה לדבר א…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by GamBush,

היי היום שיחקתי במחשב וקצת צעקתי וירקתי טיפות קטנות של רוק לעבר המסך והם פגעו במסך ואולי במקלדת.. אני מפחד שזה יכול להיכנס לחריצים של המסך או של המקלדת וזה מסוכן או יכול להרוס.. המקלדת לא ראיתי טיפות אבל על המסך כן. בנוסף רציתי להניח את הטלפון שלי על הפד אבל בטעות הנחתי על העכבר שהיה הבדל של 2 סנטים בגובה ואז זה נחת על העכבר g pro איפה שהסמל של לוגיטק ונתן כמו מכה מפחד שיכול לקרות משהו לעכבר.. מה יכול לקרות ממה שאמרתי? מבקש תשובה על כל מקרה ולא ספאם בבקשה. תודה!!!!!

דיונים חדשים בפורומים