עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

אני לא יודע למה ולא יודע איך, כנראה שיש איזה התנגשות של דרייברים אבל כל פעם שאני עושה ריסטרט, המחשב מאבד את הדרייברים של ה-usb , כלומר מופיעה תקלה והוא לא קולט את המקלדת /עכבר בעלייה מחדש כשאני מתקין מחדש הכל עובד מעולה, אבל בריסטרט הבא אותו סיפור מהתחלה - צריך להתקין דרייברים של usb ל- chipset מחדש וחוזר חלילה. בעצם המקלדת מפסיקה לעבוד(אין אורות והיא פשוט לא מקבלת מתח) איך שהווינדוס עולה(במסך טעינה), בבוט הכל עובד.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by cxxc,

אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM ומותקן אצלי וינדוס xp profesenal באנגלית אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. Started by Yanir Uliel,

9

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by pazer005,

לוח: p5ql-e מערכת הפעלה: windows 7 חיברתי למחשב כרטיס קול ישן ישן ישן: creative sound blaster pci 128 חיברתי אותו כי יש לו כניסת gampad ואני רוצה לחבר את ההגנה שלי. בכל מקרה, חיברתי אותו ולאחר שעולה הווינדוז, היא לא מזהה אותו או יותר נכון, היא לא מזהה שום התקן חדש ככה שאפילו אין עניין של התעסקות עם דרייברים עדיין. ראוי לציין שכבר יש על הלוח שני כרטיסי PCI מותקנים ועובדים.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  6. winxp.p4 1.7.gforce 64mb.512mb ram. עכבר a4tech הסמן של העכבר זז לאט במשחקים מסוימים עדכנתי דריברים העלתי מהירות עכבר. לא עוזר תודות לעוזרים

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  7. Started by HumanFly,

היי צ'יקוס ? מה קורה ? טוב בכל מקרה כמכור לשמחק americas army אצתי רצתי להוריד את הפאצ' החדש 1.9 הכולל גרפיקה עוצרת נשימה (טוב בלי להגזים). בכל מקרה בעודי משחק ומשתעשע לתומי מהמשחק הנהדר, פתאום ! בזמן המשחק המסף קופא וככה המחשב קורס עם המסך קפוא, רק הכפתור ריסיט מחלץ את העניינים אין אפילו תגיבה של הנאם לוק ולא כלום. טוב הרהר לו "מעוף האדם" וחשב מה הבעיה ? אולי חום !? של המעבד ? חשב לו יונפליי שוב ואמר בטון שכונתי : "לה ! " אצתי רצתי לשחק שוב בשמחק, אולי מדובר בתקלה חד פעם, אך להפתעתי אחרי מס דקות של משחק, לא בזמן קבוע יש קריסה, התעצבן יומפלי בעודי רוגז ורוגז אני מפעיל את ה asus prob בשביל לבדוק את טמפרטורת המעבד, רואה הוא אני כי מדובר ב 35 טמפ' אני אנוכי מחזיק ב p4…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  8. שלום, יום חמישי המחשב עבד תקין, הגעתי היום הדלקתי אותו והוא לא עולה... מה אני יכול לבדוק??

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by adamginz,

ככה יש לי מחשב שני לא זה שבמפרט שכל הזמן נתקע!!! פנטיום 3 1000 256 זיכרון 133 מגה הרץ לוח pcpartner והראד דיסק 30 לא מזמן החלפתי מאוורר ליחידת קירור ג'נרי מה יכולה להיות הבעיה? המאורר רץ על 3400 rpm

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  10. Started by TYCOONMAN,

שלום. ברשותי פנטיום 3, עם לוח אם בusb1. האם יש דרך לחבר אליו usb2 ? אני מתכוון חיבור פנימי ללוח.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by tood,

שלום לכולם, מחשב hp pavilion dv6'n מערכת הפעלה 7 הבעיה-אין קול במחשב יכול להיות שזה קרה אחרי התקנה של 2 דברים 1. BIG-BING 7 THEME.themepack‬- התאמת התצוגה לצופים ברזולוציה 1920X1080 ממרחק 2. media browser 3. בהתקני השמעה >קול> התקן ATI HDMI OUTPUT>מופיע כי אינו מחובר ניסיתי את כל האפשרויות הידועות לי כולל מחיקת והתקנה מחדש של קודקים,שיחזור מערכת,אגב יש לי אפשרות לשחזר רק לאותו יום . אודה על פתרונות. אהוד

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  12. יש לי את המגבר של DENON AVR 1801 הוא לעולם לא עשה לי בעיות, ממש מגבר איכותי, עכשיו יש לו בעיה הוא מנמיך את הווליום שלו לבד, אני יכול להגביר ולאט לאט הוא מנמיך לי לבד את הווליום, גם אם אני לא שומע כלום דרך המערכת. שאני מנסה להגביר לפעמים הוא נותן לי ולפעמים הוא רב איתי ממש אני מגביר והוא מנמיך.. ניסיתי לנתק רמקולים אולי אחד עושה קצר אבל ללא הצלחה. שאני מנסה לגעת בהגדרות שלו הוא לא נותן לי כ"כ הוא גם כל פעם מחזיר אותי למסך הראשי שלו... מה יכולה להיות הבעיה?.. אולי קצר או פיוז? בעית התחממות הורדתי מהפרק כי השארתי אותו כבוי לילה ואחר כך הדלקתי ומיד עשה לי את הבעיות. תודה (הבעיה היא לא בשלט כי הוצאתי את הסוללות וזה עדיין ממשיך)

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  13. ערב טוב לכולם.. אני משתמש ב windows מעל לחודשים, ובשבוע האחרון אני מתחיל לקבל קריסות ראנדומליות. פשוט המסך קופא על אותה תמונה ורק ריסט עוזר.. קורה לרוב שאני באמצע משחק כמו call of duty 4 או cs.s בסופו של הקובץ dmp רשןם Probably caused by : hardware אבל אני לא יכול להבין ממה נובעת הבעייה... הורדה של הקובץ: http://www.f2h.co.il/395638928749 תודה ולילה טוב לכם..

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  14. שלום כולם, קניתי מארז Define R5. חיברתי את כל החיבורים ללוח אם. הכל עובד לי (כולל ה USB מקדימה) אבל רק החיבור אוזניות / מיקרופון לא מגיב. התקנתי את הדרייבר מחדש של REALTEK אבל לא עזר. מערכת הפעלה וינדוס 10. מה פספסתי?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי חחשב טיפה ותיק ועייף שכולל i5 750 וכרטיס 660gtx. הכרטיס נקנה 3 שנים אחרי שאר המחשב. לאחרונה קניתי פיפא ולפעמים (לא בכל משחק) המחשב קורס והמסך נכבה עד לריסט. חשוב להדגיש שאני משחק במשחקים אחרים cod, gta v זה לא קורה והמחשב אמנם נתקע אם אני שם הגדרות גבוהות אבל לא קורס. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיךנאני יכול לבדוק את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by LockOn,

שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב ואני עומד להשתגע. לאחרונה המחשב קופא בצורה אקראית. לא מתוך מאמץ או אחרי פעולה מסויימת- פשוט קופא. בלי מסכים כחולים או משהו בסגנון. בימים הארונים זה קורה ממש כל כמה דקות הטמפרטורות תקינות, המתחים מעולים, בדיקות זכרון (memtest86) תקינות, אין קבלים נפוחים, הויינדוס והדרייברים מעודכנים- בקיצור ללא שום סיבה הנראית לעין. המחשב חדש יחסית חוץ מההרד דיסק שקצת זקן. אז הייתי דיי משוכנע שהוא מקור הבעיה. אבל אני מצרף את בדיקות הsmart שנראות לי דיי תקינות (אולי לא קראתי כמו שצריך). יש לי אפשרות להביא מחו״ל ssd במחירים מעולים- קודם אני רוצה לוודא שזאת באמת הבעיה. תודה רבה :-) *בתמונות המצורפות- הWD 320GB הוא הראשי (התמונה השניה) ווהיטאצ'י 250GB הוא ה…

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by ruff stuff,

הי יש לי הודעת שגיאה במצלמה ואני לא יודע למה ההתקנה הושלמה אז מה הבעיה . יש לי וינ אקס פי.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by silky,

אהלן לכולם ולילה טוב(או בוקר, או מתי שלא תקראו). לעניין: ב48 שעות האחרונות הKASPERSKY (גרסה 6 מעודכן להיום) , משמיע את אנקת החזיר כל כמה דקות בטרוניה("תלונה" למי שבן 16 ו/או לא הבין) , שיש לי ROOTKIT ב INTERNET EXPLORER עם מספר PID בן 3 ספרות אשר משתנה מפעם לפעם, ומדי פעם (בנפרד)אני מקבל" פעולה לא חוקית" של IEXPLORE.EXE אבל כשאני לוחץ הוא לא באמת נסגר. לשאלתי: איך אני נפטר מהמטרד הזה? מצ"ב קובץ של האנטי וירוס עם המזיקים שנמצאו נכון לSESSION הנוכחי(3 שעות). נתונים: IE-7 XP SP2 מעודכן. תודה מראש לעונים ובוז למלעיזים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by ofird,

די נמאס לי! אני חייב לפתור את זה: בכל פעם שהמחשב שלי מתעורר מSLEEP של S3 הרשת והרד דיסק החיצוני אינם! יש לי לוח אם של ASUS (A8n-vm CSM ) ונראה לי שהבעיה תמונה ב 430 nForce של NVIDIA. שימו לב לתמונה- הדרך היחידה להחזיר את החיים למסלולם זה לעשות DISABLE וENABLE מחדש לLAN ואז מתחברים. לגבי ההארד דיסק (של WSTREN DIGITAL MY BOOK) אני מחובר בFIREWIRE וגם כאן, רק ניתוק וחיבור מחדש עוזר. שיחקתי כבר עם הPOWER MANAGENT של הDEVICES וזה לא עזר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  20. אחרי שאני משחק בין חצי שעה לשעה במשחק על המחשב, פתאום המשחק מקרטע ולא זז חלק. זה קרה לי ביותר ממשחק אחד. בדקתי את הטמפרטורות של הכרטיס מסך , הלוח אם והמעבד, והטמפרטורות תקינות. אין לי מושג אם הבעיה היא בזכרונות אבל אני לא יודע איך לבדוק את הטמפרטורות שלהן. יש למישהו רעיון מה היא מקור הבעיה?

21. Started by smalery,

שלום כולם, בשבועיים האחרונים המחשב שלי מתחרפן. באמצע העבודה, בדרך כשפתוחים הרבה דברים, המחשב נכבה באמצע העבודה. הורדתי EVEREST, וראיתי שהטמפ' של המעבד (P4 3000MHZ Prescott-2M) מגיעה ל-60-61... פתחתי את המארז והתחלתי לנקות אבק מהמאווררים של המעבד והמארז. הטמפ' לא ירדה ממש ועכשיו היא נעה בין 55-58. הטמפ' הזאת נורמלית? או הבעיה בספק? המלצות כלשהן? תודה

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by aviv512,

שלום חברים.. מחובר אצלי 4 סטוקים.. משום מה מופיע אצלי רק 3 G זיכרון.. לאן נעלם הGIGA הנוסף? הלוח אמור לתמוך בעד 8G.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by norbar,

המחשב חדש וכל המכללים חדשים וחזקים, הורכב ע"י טכנאי ע"פ מפרט שלי: לוח אם - ASUS P5K; כרטיס מסך - GEFORCE 8500; כונן WD 320; מערכת XP; תוכנות רגילות, 2G RAM. הבעיה: מתכבה מספר פעמים ביום גם תוך כדי עבודה, ולפעמים דולק רצוף מספר ימים. מחפש בעל נסיון עם תקלה דומה שפתר את הבעיה.

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by Spirit Crusher,

לפני חצי שעה במהלך שיוט באינטרנט קפצו לי מלא פופאפים והמחשב התחיל להיות איטי אז לחצתי CTRL ALT DEL קפצה לי הודעה כזאת מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  25. הנה קובצי הדאמפ : http://www.file2host.com/142837 אם מישהו לעשות לי טובה ולנתח את הקבצים ולהגיד לי למה המחשב עושה ריסט בלי שום סיבה ואפילו לא מראה הודעה אני אשמח מאוד. יש קובץ דאמפ מאתמול ה13/4. כרגע אני עובד עם מערכת הפעלה windows xp ואחרי שהמחשב מסיים לעשות את הריסט הוא לא מראה הודעת שגיאה.. לפני windows xp עבדתי עם windows vista וגם היו לי הרבה ריסטרטים אוטומטיים אבל היה לי דיווח שגיאה למה המערכת קרסה . (אני לא זוכר מה בדיוק זה רשם אבל הייתי בטוח שיש לי בעיות בווינדוס ועכשיו אחרי שהתקנתי את windows xp ועדיין יש ריסטים אוטומטיים אני חושש שזה בעיה בחומרה שלי). מפרט המחשב : AMD ATHLON 64 3700+ זיכרון 512RAM דיסק קשיח 80GB מערבת הפעלה windows xp home edition [attachment d…

• 12 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים