עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adam85,

אהלן, המחשב שלי יחסית ישן לוח אם msi pt880 neo חיברתי דיסק קשיח חדש שקניתי hitachi deskstar 7k1000 500 Gb והלוח אם לא מזהה אותו לא. הוספת גאמפר בין שתי הפינים היחידים שיש לו לא עזר, למישהו יש רעיון נוסף מה לנסות? אדם

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  2. שלום לכולם, גיליתי היום בפורום הזה איך אפשר לנסות לתקן אירועים של מסכים כחולים ודבר ראשון, אכן חיפשתי בגוגל את כל הקבצים הבעיתיים אבל אני לא מרגיש שאני כל כך מבין במחשבים ככה שאני לא רוצה סתם לנסות דברים ואולי להרוס עוד יותר את המחשב. מאז שהרכבתי את המחשב (לפני כשבועיים) הופיעו לי 5 מסכים כחולים סתם ככה פתאום. לפי המדריך שיש בסטיקי פה אלה חמשת הסיבות: - פעמיים memory corruption - פעם אחת עם nv4_mini.sys - פעם אחת עם dxg.sys - פעם אחת עם eamon.sys בינתיים חשבתי על שני דברים שאני יכול לעשות, הראשון זה להעביר בדיקה עם MemTest86 והשני זה להתקין שוב את הדרייבר הכי חדש של nvidia (169.21( מקווה שתעזרו לי להעיף את כל המסכים המעצבנים האלה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  3. אשמח לעזרה מהירה מה יכולות להיות הסיבות לכך שהדיסק הקשיח לא יזוהה, תודה!

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by squeezo,

קניתי ספק כוח 480 Watt ומשום מה הוא מחליט לא לעבוד עם ה Maxtor 120 Gb שלי ועם כל הארד דיסק אחר כן. למישהו יש רעיון?!

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by omer69111,

שלום לכולם, המחשב אתמול בערב החל לעשות בעיות, הכנסתי כרטיס קול (די פשוט) לסלוט אחר כי הוא לא עבד ופתאום כניסת היו אס בי של העכבר הפסיקה לעבוד, המחשב כובה ע"י הפסקת החשמל (בכפתור) ואז נדלק ונכבה כל 4 שניות בערך (לא עלה, רק נדלק ונכבה), כעת הוא נדלק אבל לא עולה, גם העבר וגם המקלדת לא נדלקים בכלל שיחקתי עם הזכרונות כמו שאמרו לי, לא עוזר.. ישר חשבתי על ספק כוח אבל יש מצב שלוח האם שלי סיים את חייו? המחשב בן 5 שנים.. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by aviramgo,

שאני נכנס למחשב כתוב לי: bootmgr is compressed וזה כתוב על חלון שחור.. מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  7. Started by מתן 202,

שלום יש ל יבעיה אין לי התקן כרטיס קול וזה ממש משגע בבקשה תעזרו לי תוכלו להביא לי התקן שיהיה לי קול במחשב ? תודה רבה לעוזרים תמונה מאברסט : http://www.israup.net/images/2ad546109239a98807dc79e0c4a74875.JPG

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by benhalaf,

החלפתי ספק כוח, אך המחשב עדיין לא נדלק. מה יכול לגרום לכך?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by Notter,

היום בדיוק מצאתי את הכבל שמחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה (כבל קצר, שמתחבר למאריך) הבנתי שצריך לחבר אותו ל video בטלוזייה (החיבור הצהוב) אבל מה עכשיו אני צריך לעשות? כשאני נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך שלי (radeon 8500) אז אני לא יכול לעשות Enable לטלוויזיה משום מה (תחת Display) ונגיד וזה הסתדר איך אני צופה דרך הטלוויזיה? פשוט להפעיל את הסרטון דרך Real Player וזה יספיק? (כמובן שהטלוויזיה נמצאת ב AV) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  10. שלום ! יש לי בבית windows XP pro ,,.,. ואינטרנט בכבלים - כל פעם שנאי מפעיל את המחשב והווינדוס עולה אני לוחץ על החייגן והמחשב נתקע ואני חייב לעשות ctrl alt del וללחוץ שוב כדי שזה לא יתקע...........אז פירמטתי והתקנתי מחדש וינדוס אחר (home edition) בדקתי וירוסים ועדין לא עוזר....מה עלשות בקשה?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  11. Started by dzolotreiv,

היי,יש לי בעיה עם מצב השינה,אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא יוצא ממצב שינה לבד תוך 20 דקות בערך

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  12. Started by x-dream1,

מפרט: GIGABYTE GA-7VAX XP2000 ספק TSUNAMI 350W המתח של הליבה הוא 1.84V במקום 1.75 ניסיתי להוריד אותו באמצעות EASY TUNE של GIGABYTE אבל זה לא עובד מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by ForresT,

הצורב שלי מתפקד ככונן דיסקים היחיד שלי,הצורב עצמו עובד אבל הוא לא נפתח בלחיצה על הכפתור. אני חייב להכניס דיסק ולא מצליח,יש דרך לפתוח לפתוח אותו דרך פקודה במחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  14. Started by Vidati,

ככה המחשב לא עולה, אני יודע בוודאות שהכ.מסך עובד, לוח אם עובד והמסך... ספק כוח אני מאמין שהוא עובד כי המערכת נדלקת אבל אין תמונה, ניסיתי גם להעביר למובנה אבל עדיין אין תמונה... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by asdfasd,

שלום לכולם, אציין קודם כל שהמחשב שלי די ישן (מ 2008), ואני מעוניין להוסיף ראם (יש לי שני סטיקים של 2 ג'יגה, ומעוניין להוסיף עוד שני סטיקים כאלה). המפרט שלי הוא: מעבד: https://ark.intel.com/products/29765/Intel-Core2-Quad-Processor-Q6600-8M-Cache-2_40-GHz-1066-MHz-FSB לוח אם: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-EP45-DS3L-rev-10#ov ראם: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231211 אציין גם שהחנות שממנה קניתי את המחשב עשתה OC למעבד (מ 2.4ghz ל- 3ghz), כפי שניתן לראות פה: http://up419.siz.co.il/up3/j24ymnwhlymj.png אז השאלה שלי היא - מהרשימה שלהלן מזאפ, איזה ראם הכי יתאים למערכת והכ…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by biggie,

בכל פעם שהמחשב כביכול צריך לחשוב ולהתאמץ למשל פתיחת תוכנות אקספלורר או להריץ משחק הוא עושה רעשים מוזרים כמו אזעקה של מכונית וזה מחרפן את השכל ומפריע לכולם בבית. תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by the red dragon,

שלום הורדתי סרט חינמי מהאינטרנט עם 31 תרגומים קוראים לו ZEITGEIST MOVING FORWARD זה חינמי להורדה אתם יכולים לבדוק.. עכשיו זה בנוי לDVD ההורדה.. עכשיו הסרט נימצא בקובץ ISO שוקל 7 ג'יגה עשיתי EXTRACT לשתי התיקיות שהיו בISO VIDEO_TS AUDIO_TS בפנים יש את הסרט וכול מיני קבצים לתרגום אוקיי.. עכשיו איך אני בידיוק צורב את זה ככה שהכתוביות יפעלו ואיך אני מצמצם את זה ל 4.7 גיגה כי אין לי דיסק של 7 גיגה.. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2011 בשעה 19:38:40 הצלחתי לא משנה תודה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by Hydr0-,

מה קורה ? אז יש לי בעייה! נמאס לי להוריד מקאזה ואני רוצה לפתוח פורטים של eMule כי יש לי ראווטר עם פייר וול מובנה! אז איזה טווח פורטים אני צריך לפתוח ?

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by AviBsH,

בס"ד שלום , ברשותי מחשב חדש שנקנה בחודש 12/05 AMD 3800 Dual Core 7800GT 256MB Gigabyte K8NF-Ultra 9 (Nforce 4) 1GB Kingston לא ביצעתי OC , הטמפ' הם בסדר גמור , מעבד בסביבות ה 30 , כרטיס מסך ב 49-50 הארד דיסקים ב 50 שניהם בערך.. אני בטוח שהבעייה היא חומרתית , הוינדוס הוא חדש לחלוטין והמחשב פורמט עוד אחרי שהתחילה השגיאה. בדיקת זכרונות ביצעתי והם בסדר אין לי מושג מה גורם לבעייה , ה STOP שאני מקבל מה BSOD הוא: STOP 0x0000009c (0x0000004 , 0x8054D5F0 , 0xB2000000 , 0x00070F0F) אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי . תודה רבה מראש , אבי .

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by shoomil,

משחקים עובדים טוב עד לקטע מסויים ופתאום מתחילים לעבוד בשיא האיטיות זה קשור למחשב ? או שזה יכול להיות קשור גם למשחק ? יכול להיות כי לא התקנתי את הPATCH שאמור היה להתקין בגלל זה זה איטי? ואני סוגר הכל לא משאיר שום תוכניות פתוחות אפילו לא מחובר לאינטרנט והמשחקים פשוט איטיים מפרט של המחשב שלי : PENTIUM ® d cpu 3.00 ghz ram 2.00 gb .2.99 ghz כרטיס מסך NIVIDA GEFORCE 8400GS

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  21. היי, יש לי מחשב AMD ATHLON XP 2500+ שקניתי לפני שנה וחצי בערך, והא מתפקד טוב והכל, אבל פתאום בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי רעשים של מכסחת דשא מדי פעם, ממש רעשים מעצבנים כאלה שמזכירים לי את הרעשים שהמחשב הישן שלי היה עושה (פנטיום 1 166 מגה הרץ)... יש במארז כמה מאווררים שקניתי עם המחשב (אני הרכבתי את המפרט שלו)... חום המעבד בדרך כלל (על פי המסך שמופיע כאשר המחשב עולה) הוא בסביבות ה-57 עד 60 מעלות (אם זכור לי נכון.... אם אתם מכירים תוכנה שראה לך מה החום של המעבד בכל רגע נתון אשמח לקבל לינק אליה) והרעש לאו דווקא קורה בזמני עומס מסוימים על המחשב. מקווה שתוכלו לעזור לי ולייעץ מה עליי לעשות... תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by DykL57,

שלום, זה שוב פעם אני. לצערי עם אותה התקלה, המחשב עם 16GB זכרון, ומראה לי על תפוסה של 92 אחוז בזמן ששום תוכנה עליו כביכול לא פעילה. האם הזכרון פועל לא נכון? מזייף? מה לעשות

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by maz,

שלום, לאחרונה הדלקתי את המחשב , ומה שקורה זה שאני לא רואה תצוגה על המסך והמחשב לא מצפצף כלל , הוצאתי את הזכרונות ושוב הדלקתי את המחשב והוא צפצף.. נקיתי את החריצים של כל הרכיבים אבל שוב אותה הבעיה הוא לא מצפצף השאלה היא האם הבעיה היא בלוח אם במעבד או בכרטיס מסך? תודה..

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by booli123,

היה לי כרטיס מסך ati 5770 לפני כמה ימים אני חושב שהוא התחמם ונשרף כל פעם שאני מכניס אותו המחשב עושה ציפצוף מתמשך נוראי. רציתי לדעת אם יש מעבדה שאני יוכל להביא להם אותו והם יתקנו לי אותו?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by shlomod,

יש לי מחשב נייד LENOVO T6500 כרטיס מסך NVIDIA 105M מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וכל פעם שאני מפעיל משחק קצת כבד כמו GTA או ASSASIN הוא עובד 2 דקות ואז נכבה לגמרי מה ניתן לעשות

דיונים חדשים בפורומים