עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Spring_K,

אחרי מספר נסיונות כושלים החלטתי לפנות לעזרתכם בקשר לבעיה לא מובנת לי... לפני כשבועיים חיבור הUSB במחשב הפסיק לפעול, הוא מוציא מתח אבל לא מזהה שום דבר שאני מחבר, יש לי חיבור מובנה על הלוח וגם כרטיס הרחבה שתיהם לא עובדים, יש לי שתי מערכות הפעלה שונות ובשניהם זה לא עובד כך שהבעיה היא לא בדרייברים, אני חושב... אני חייב לציין שהחלפתי ספק באותה תקופה כך שאולי זה קשור למרות שחיברתי את הכל. תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by srolik,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש בקצרה הנה המפרט כי אולי זה יעזור לפתרון הבעייה מעבד 2.4 אינטל , לוח GIGABITE PE667 PRO מארז 3R SYSTEM AIR Metal (אלא הפריטים הרלוונטים ) במארז יש 2 יציאות USB מקדימה , בלוח יש עוד 2 ועוד 4 למטה (כמו כרטיס) ( WINDOWS XP PRO באנגלית ) הבעייה היא שאני מחבר את המצלמה הדיגיטלית עם הכבל USB למחשב (בכול אחת היציאות שצוינו ) המחשב מאתחל את עצמו אוטמטית , יש לי עוד מחשב עם יציאות USB רגילות והוא לא עושה לי שום בעייה יש לציין שברגע שאני מכניס את החיבור אז WINDOWS רושם שהוא זיהה ואז ישר המחשב מתאתחל צריך את עזרתכם , מה אפשר לעשות , האם זה קשור למארז , או אולי ללוח , או לWINDOWS (במחשב השני יש לי WINDOWS ME ) או שזה קשור USB2 (אני לא יודע איך זה עובד…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by dannygnh,

יש לי לוח של msi רציתי לדעת איך מחברים את הכבל של הusb הקידמי במארז ללוח. בלוח רשום רק usb ובחוברת אין נתונים מדויקים , הכבל מחולק ל4 או 5 מחברים שרשום עליהם data, וvcc.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by J0HNiE,

קניתי מארז אני לא בטוח איזה חברה בארה"ב ואני גם גר בארה"ב אז ככה יש לי לוח K8NS 939 של GIGABYTE והחיבור הזה של הUSB ויציאות של הSOUND אין לי לאיפה לחבר את זה בלוח יש חלק כזה איפה שהPIN נכנס אין אפשר הוא כזה סגור ויש לי שתי מקומות אחד בלוח לפינים האלה אבל אי שום דבר שמתאים לצורה של הכבל מצטער אין לי תמונות

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Assaf David,

מחשב DELL all in one 2320... אין חיבור USB3. מהן האופציות, אם בכלל, לחבר את ההארד דיסק החיצוני יחד עם שמירת מהירות USB3... ןמהן האופציות, אם בכלל, לחבר איזה אדפטור שלא ישמור על מהירות אך יעשה את החיבור פשוט יותר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by biotech326,

7. בוקר טוב, לחבר את המחשב הנ"ל לטלוויזיה פנסוניק THL-L42U30 למחשב זה אין כניסה ואו יציאת HDMI עם איזה סוג כבל יתן את הטוב ביותר כולל אודיו ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by zilbermm,

היי, רכשתי לפני שנה 3 מחשבים זהים עם לוח אם Gigabyte H610M H DDR4, על שלושתם התקנתי Windows 10. לכל מחשב מתאם Wifi USB שונה, אחד של Ugreen, אחד של Panda ועוד אחד נראה לי Tplink. בבית יש רשת אלחוטית של בזק ושלושתם מקבלים חיבור Wifi נורא איטי. בבדיקה דרך https://www.speedtest.net/ ועוד אתר אני מקבל כ-7-15Mb הורדה, בימים טובים 20-25. באותה דירה הלפטופ והטלפון מראים 100-150Mb. עדכנתי דרייברים דרך DriverEasy, עדכנתי Bios, עשיתי Windows update ואחד אפילו שדרגתי ל-Windows 11 אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון? לצערי אין שם אופציה לתשתית Ethernet. תודה מראש

9. Started by proevo4ever,

היי, יש מודם/ראוטור TPLINK VR400 הקליטה בלפטופים כל הזמן נופלת. שאני עושה פינג לכתובת של הראוטור אין תשובה מהראוטר לעיתים אפילו לדקה. קראתי על מאמרים וכדומה וכל ההגדרות שניסיתי לא עזרו. המרחק מהראוטור ללפטופ הוא לא יותר מ-6 מטר ומפרידה דלת שגם שהיא פתוחה הקליטה נאבדת. שניסיתי להגדיר WIRLESS 5MHZ הקליטה הייתה אפילו יותר גרועה. אולי הגדרות של הכרטיס רשת בלפטופ? בעבודה למשל שהלפטופ כ-20 מטר מהראוטר עדיין יש קליטה יציבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי יש לי מדפסת שמתחברת דרך חיבור USB ועוד כמה אביזרים דומים אני רוצה לחבר את כולם אלחוטית דרך בלוטוס למחשב מה לקנות בשיבל לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי שתי שאלות, אחת מהיא מהירות החיבור דרך כרטיסי PCcard . יש לי אפשרות לחבר דיסק חיצוני דרך USB2 או דרך כרטיס PCcard מה מהיר יותר. שאלה שניה, יש לי מחשב שולחני חזק בלי מוניטור וכן יש לי מחשב נייד חזק, האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שהעבודה תתבצע עי המחשב השולחני ואילו המחשב הנייד ישמש רק בלוח המקשים העכבר הרמקולים והמוניטור. במחשב השולחני יש לי גם כרטיס וידאו וטלויזיה ותוכנות עריכה של וידאו. האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שבמחשב הנייד אפשר יהיה לצפות ולערוך סרטים ולעשות את שאר פעולות המחשוב שבאות מהמחשב השולחני.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  12. Started by OpenCan,

קודם כל, אני רוצה לציין שכל הרכיבים עובדים טוב. הכל הוצא ממחשבים שעבדו טוב. עכשיו, הייתי צריך לשלוח את המחשב שלי הבייתה לפני מעבר דירה, אז לקחתי את האהרד דיסק שלי לחבר למחשב של חברה שלי שגרה איתי בשביל להשתמש בנתיים במחשב. חיברתי אותו בכל ג'ימפור אפשרי, ואיכשהוא גרמתי לו לעבוד בתור Slave. עכשיו, אני רוצה שהוא יהיה הMaster, ושאני מחבר אותו ככזה, או כיחיד, שהwindows עולה, אני מקבל לשבריר שניה מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. זה קרה לי עוד פעם לפני זה שקניתי את המחשב של חברה שלי, וזה שקניתי ממנו (קרוב משפחה שהוא גם תכנאי מחשבים בדרך) אמר שזה קשור לאיזהשהיא הגדרה שניתן לשנות או משהו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שוב, שלפני המעבר, הוא פעל, כרגע אני ניגש לקבצים ממ…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by nadav_83,

יש לי את המארז הנ"ל דגם ECA-3052 ולוח אם של ג'יגבייט דגם EP43-DS3L (עם כרטיס קול מובנה). חיבורי האודיו הקידמיים משום מה לא עובדים לי. בהתחלה היה מחובר לשקע של FRONT-AUDIO בלוח אם מין פלג מרובע שכנראה כולל את כל החוטים. ניסיתי להוציא אותו ולחבר את הפינים אחד-אחד לפי שרטוט והסברים בחוברת של הלוח-אם. עדיין לא עובד...

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  14. כשאני מחבר אוזניה / רמקולים בצד האחורי של המחשב הכל עובד כמו שצריך אך כשאני מנסה לחבר אוזניות בחיבור הקידמי זה לא עובד, יש למישהו רעיון למה? או מה צריך לבדוק?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  15. שלום חברים ברצוני לחבר אוזניות לוגיטק G633 ללוח האם בחיבור אנלוגי האוזניות מגיעות עם חיבור 3.5MM, עם פין יחיד, קניתי מצפל 2-1 כדי לחבר למחשב https://www.aliexpress.com/item/32821951470.html?spm=a2g0o.detail.1000023.16.5480fa49vkLoBo העניין הוא שכרגע האוזניות מחוברות בקדמת המארז והסטאפ הזה מאוד מסורבל בשבילי. רציתי לחבר בחיבור האחורי ללוח: בירוק מחוברת מערכת רמקולים, את המיק אני יודע לחבר לוורוד, השאלה היא אם אני אחבר לכתום\כחול\שחור, האם אני אאבד מהסאונד הרגיל של האוזניות חלקים מסויימים מהסאונד? או לסירוגין האם אפשר לחבר את הכבל המקורי של האוזניות ללא מתאם 2-1 בחיבור יחידי ללוח באופן שאוזניות יפעלו יחד עם המי…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by eyalbtk,

שלום ... קניתי את האוזניות steelseries siberia v2 ע"פ המלצות כאן בפורום ובאמת שהן מעולות .. רק שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח למצוא דרך איך להשאיר את האוזניות מחוברות למחשב קבוע וכשאני רוצה אני עובר לרמקולים ובחזרה בלי צורך לנתק פיזית את הפלאג של האוזניות אתם מכירים איזה תוכנה או כל דבר אחר שמאפשר לעשות את זה ??? תודה לעוזרים אייל

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  17. האם יש אפשרות שאוכל לשמוע במקום ברמקולים שמחוברים למחשב, באוזניות המחוברות בבלוטות' ישירות מהמחשב? האם לחלונות 10 יש את האפשרות הזו ואז איך אני בודק אם יש לי ההתקן המתאים במחשב?

18. Started by or_azu,

יש לי בעיה עם החיבור אוזניות בפאנל הקידמי.. הוא עושה רעש סטטי מציק כזה.. משגע תשכל.. מישהו יודע מאיפה זה בא?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  19. שלום, קניתי לפני 3 חודשים ב-KSP מחשב חדש וכשאני מחבר את האוזניות והמיקרופון (משולב) לפאנל הקדמי זה לא עובד. פתחתי את המחשב וגיליתי שהם לא חיברו לי את החוטים ללוח אם. אני לא מתמצא בזה ממש ולא הצלחתי להבין בעצמי איך לחבר, ניסיתי משהו אבל עכשיו אני שומע באוזניה אחת רק כאשר אני מחבר את החוט של המיקרופון (האדום). אבקש את עזרתכם בחיבור... יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ומארז ‏HJA-291 MIDI על הלוח אם יש 10 פינים לחיבור (תכלס יש 9 כי פין מספר 8 ריק) מהמארז יוצאים 8 חוטים צבעוניים (שניים שחורים=אדמה, לפי החוברת ידעתי לאן לחבר) השמות בחוברת מול מה שכתוב על הקצה של החוט לא תואם, לדוגמא: יש לי חוט ירוק = LINE IN ובחוברת לא מוזכר השם הזה. אני אכתוב בדיוק מה שבחוברת ומקווה שתוכלו לעז…

• 16 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום רב, ברשותי רמקולים microlab M200 http://microlab.com/en/catalog/2.1/wired/m-200/ כשאני מחבר אוזניות אל השלט או גלגל השמע (איך שזה נקרא) אני שומע גם באוזניות וגם ברמקולים, וכיוון השמע מהגלגל בעצם לא משפיע על האוזניות בכלל, איפה הבעיה? הרי לחבר ישירות ללוח לא שייך, לחבר בפאנל מקדימה גם לא משפיע היות ומחוברים רמקולים , אז איך מתגברים על הבעיה? תודה רבה

21. שלום. יש לי זוג אוזניות פשוטות עם מיקרופון, הבעיה זה שהמחשב פשוט לא ממש רוצה לעבוד איתן כמו שצריך. פעם הוא מזהה רק את המיקרופון, פעם רק אוזניות, פעם שניהם (ואז זה מתנתק, ואז חוזר, וכן הלאה). הבעיה נוגעת ליציאות הקדמיות והאחוריות ביחד. -עוד משהו: לחיצה של מקש עכבר ימני על האייקונים של החיבורים בלוח אם לא מניבה שום תוצאה, כלומר לא פותח "הגדרות התקן". כל זה ממש מציק לי, למישהו יש פיתרון אפשרי?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  22. האם ישנה דרך כלשהי להשתמש בחיבור נוסף בפאנל האחורי בתור יציאה לאוזניות(אולי איכשהו בתוכנה לשנות את זה)?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  23. Started by picasso,

שלום, קיבלתי אוזניית Bluetooth של מוטורולה דגם HS801. האם ניתן להשתמש באוזניה לעבודה בסקייפ למשל (במידה ואחבר מתאם -USB Bluetooth למחשב) או שהאוזניה עובדת רק עם מכשירים סלולרים ?? תודה רועי

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by רות מלכה,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד ווינדוס 10 ויום אחד הוא כתב לי נא ללחוץ איפוס על הרשת ולחצתי ומאז המחשב לא מכיר את המושג אינטרנט ואפילו לא נותן להיכנס למסך הגדרות רשת ואינטרנט אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by Tair,

היי, מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. אנחנו מנסים לחסוך בהוצאה על אינטרנט אלחוטי בבית (השימוש היחיד שלו זה עבור הvod). חשבנו לרכוש מנויי סלולר עם 100gb ולחבר את הvod בדרך כלשהי אליהם. האם זה אפשרי? אם כן אז איך? האם זה כדאי? חשבתי על פתרון לצור מעין גשר - לחבר את הvod למחשב הנייד והנייד יתחבר לwifi של הטלפון - אפשרי? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.