תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אז ככה אני בא להפעיל את המחשב ואחרי כמה זמן זה רושם לי הודעה bootmgr is missing ומבקש לאתחל מישהו יכול לעזור לי בזה ?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב(XP/VISTA) ורציתי לדעת איך למחוק את הויסטה?? והאם זה יפגע במחשב??
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש והרכבתי את כל העסק. הוא נדלק בסדר פעם אחת, אבל נכון לעכשיו המחשב לא מצליח להידלק. הוצאתי כמעט כל חיבור אפשרי ובסופו של דבר גיליתי שהבעיה בהדלקה מתרחשת כמשחברים את כרטיס המסך לספק הכוח. מדובר בכרטיס 8800GTS 640MB של לידטק. הכרטיס יושב בתושבת הPCIE, ויש לו מקום לחיבור חשמל 6 פינים ישירות מספק הכוח. כשאני מדליק את המחשב בלי חשמל לכרטיס, המחשב עובד יופי, אבל אני לא מצליח לראות כלום כי אין כרטיס מסך. אבל כשהכרטיס מחובר לספק עם חיבור חשמל 6 פינים, המחשב אפילו לא נדלק: לא שומעים מאוורר,לא צפצופים ולא כלום. רואים את נורת הLED נדלקת לעשירית שניה וזהו. הבעיה קורת גם כשהכרטיס יושב בחריץ וגם כשהוא לא יושב בחריץ, אפילו כשכל החיבורים האחרים (למעט חיבור הPower led…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי היום את הטוניק, איך שאני מחבר לחשמל - הוא נופל טוב, הרמתי תפיוז אני מחבר - הכל טוב ויפה בביוס הכל מזוהה אין בעיות. עולה המחשב - מגיעים ל XP והמחשב מצפצף כאילו אין מחר ואני גם חושב שהXP נתקע, לא בדקתי את זה לעומק (כי 2 בלילה) מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב שבכל הפעלה ראשונה רושם לי הודעה כאילו יש כשל בדיסק והוא אינומוצא את הווינדוס ולאחר הפעלה מחודשת הענין מסתדר תמיד נדרשות 2 הפעלות כדי להפעיל להעלות את הווינדוס מהדיסק האם למישהו יש רעיון מה יכול להיות המקור לבעיה תמוהה כזו בעיקר לאור החזרה המדויקת של 2 הפעלות קצופות ריסארטים כדי להצליח להגיע לווינדוס. ? תודה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי למחשב שלי ולטלוויזיה כבל S-Video, הצהוב הזה. על הטלוויזיה לא מוצג כלום, אני יודע שצריך לשנות בהגדרות צפייה של המחשב במאפיינים אבל לא יודע מה לשנות. ברשותי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon 9600 תודה מראש מי שיודע!
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המאורר של הכרטיס מסך, הוא מרעיש בצורה מחרידה. החלפתי אותו כבר פעם, הרעש הפסיק לכמה חודשים ועכשיו שוב. ולא נראה לי שיש איזושהי בעיה של אבק כי אני מנקה את המחשב מדי שבוע שבועיים. מה אפשר לעשות ???
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יום שבת. היה לי קצר בבית שגרם להפסקת חשמל. אחרי שהחזרתי את החשמל, המחשב לא עולה לי. כאילו לא מזהה את הכוננים ולא מצליח להעלות את הווינדווס. הוא מגיע לשלב העלאת הווידווס אבל מעלה מסך כחול לחלקיק שנייה ( שהייתי צריך לתפוס עם מצלמת ווידאו בשביל לראות מה כתוב) ואז מאתחל את המחשב וחוזר חלילה. גם לסייף מוד לא נותן להיכנס. ניסיתי לנתק את הכוננים הקשיחים מאספקת חשמל ולהעלות שוב ולא עזר. הנה המסך. אם למישהו יש עצה אני אשמח לשמוע. מקווה שלא קרה שום דבר לכוננים, למרות שיש גיבוי. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום המאוורר צד של המארז שלי (NZXT APOLLO) הפסיק לעבוד יומיים אחרי שקיבלתי את המארז, זה קרה לעוד מישהו ? הוא בטוח מקבל מתח כי יש לו לד כחול שדולק .. חוץ מלחזור לחברה ולבקש שיחליפו יש משהו שאני יכול לבדוק לנסות לפני ?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! רציתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש את הWindows,ורציתי לשאול האם הפרמוט שאני יעשה ימחוק גם את העדכון של הביוס שהטכנאי עשה לי? פשוט לפני העדכון של הביוס המחשב היה זורק את עצמו למסך כחול ואחרי העדכון הכל הסתדר אז השאלה שלי האם העדכון יימחק ואני ייצתרך שוב לעדכן את הביוס או שהוא נשאר מעודכן. בתפריט הוסרה של הוינדוס מופיע לי העדכון הבא:bios b06.0721.01@ האם אני יצתרך להוריד את העדכון הזה שוב? ואם כן אז מאיפה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
באתר של אסוס רשום שהלוח תומך בזיכרון עד 800MHZ אני רוצה לרכוש את הלוח וגם זיכרונות ורציתי לדעת האם זכרונות 1000MHZ+ יעבדו עם לוח האם הזה? חוץ מזה מה עדיף OCZ OCZ DDR2 2048MB 1066MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL 5-5-5-15 או OCZ 2G (1GB x 2) DDR2 1000MHZ PC2-8000 CL4 Titanium Alpha VX2 Dual תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לא מזמן קניתי תוספת לזיכרון. והלייטנסי שלי והדיליי מכל פעולה עלה. הבעיה נובעת מתזמון לא מסונכרן עם הFSB של המעבד. להלן הנתונים כמו שהועתקו מפלט של CPUZ. Processor(s) Number of processors 1 Number of cores 1 per processor Number of threads 1 (max 1) per processor Name AMD Sempron 3000+ Code Name Palermo Specification AMD Sempron Processor 3000+ Package Socket 754 Family/Model/Stepping F.C.2 Extended Family/Model F.2C Brand ID 38 Core Stepping DH-E6 Technology 90 nm Core Speed 1799.6 MHz Multiplier x Bus speed 9.0 x 200.0 MHz HT Link speed 799.8 MHz Stock frequency 1800 MHz Instruction sets MMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, x86-6…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב אני נכנס לתיקיות ואז כל המחשב תקוע לא משנה לאיזה תיקיה אם על שולחן עבודה או סתם המחשב שלי אבל זה מסתדר לי כאשר אני נכנס למנהל המשימות ואז יוצא מהexplorer ואז עושה משימה חדשה explorer ואז פתאום זה מסתדר לי ואני כן יכול להיכנס לתיקיות והכול ולא נתקע זה לא תמיד קורה פעם כן פעם לא אהה הנה המנהל משימות אחרי שאני סוגר ולוחץ שוב על אקספלורר http://www.swf.co.il/out.php?i=11734_explorer.bmp והנה תמונה איך שפועל המחשב והתיקיות נתקעות http://www.swf.co.il/out.php?i=11733_mmmm.jpg
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס אך איני מבין למה המסך לא מצליח לעשות auto/set בחיבור DVI אלה רק בחיבור vga התמונה מתושתשת לחלוטין בחיבור DVI התקנתי את הדריבירים החדשים גם לכרטיס וגם למסך lg wide 5ms 8800 gts 320 letack בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
פתאום צצה לי בעיה של ריסטים מוזרים שמגיעים משום מקום... אני עובד עם ויסטה ,הכל פועל מצוין בלי שום בעיות(משחקים אינטרנט הכל) ופתאום אני רואה האיסקיו והאינטרנט מתנתקים ובום ריסטרט.... זה קרה לי כבר 3 פעמים היום.. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה יכול לקרות בגלל קראק או אקטיבציה לא טובה של ויסטה?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום.. אני עכשיו רושם במחשב של אח שלי בגל שהמחשב הרגיל פשוט הפסיק לעבוד... לפני יומיים אחרי בית ספר אני בא להדליק את המחשב.. ואחרי שזה עושה את המסך טעינה של הXP יש לאיזה עשירית שניה מסך כחול שרשומים בו דברים אבל אי אפשר להספיק לקרוא אפילו מילה אחת.. (שאני אפילו לא מספיק לצלם...) ואז ריסט... שוב מגיע למסך טעינה... כחול.. ריסט.. וגם Safe mode אותו הדבר.. טוען את כל הקצים - כחול - ריסט.. בקיצור- אין לי שום דרך להפעיל את המחשב כמו שצריך. לפני שזה הגיע למצב הזה (זה קרה בהדרגה תוך יומיים בערך...) - המחשב נתקע לי אחרי זמן מסויים של עבודה.. (סתם שיטוט באינטרנט וכאלה.. בלי משחקים.) ניסיתי שוב להדליק - ושוב נתקע אחרי כמה זמן.. התייאשתי.. ויום אחרי כבר קרה מה שמצויין …
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה שכשאני מדליק את המחשב יש לי הודעה מוזרה: Reboot and select proper Boot device or Insert Boot Media in selected key Boot device and press a key הבעיה נוצרה מכך שכיביתי את המחשב מהכפתור בלחיצה ארוכה ואז ניתקתי אותו מהחשמל. לפי מה שהבנתי אני אמור לעשות "ריבוט" או להכניס דיסקט עם "ריבוט". אני מודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן כרטיס מסך X1950PRO 512MB והוא דורש הרבה מהספק, היו לי מס' נפילות לווינדוס לאחר ששחקתי ב TEST DRIVE או ב FSX, אני לא יודע אם זה בגלל הספק או בגלל משהו אחר, האם הספק עושה את העבודה או שלא למפרט שלי? MSI K8N NEO2 AMD ATHLON 64 4000+ 939 E6 SAPPHIRE X1950 PRO 512MB CORSAIR TWINX 2048 XMS3200 DDR400 HARD DISC WD 160 GIGA CMV 221D 22" WIDESCREEN CH HOTAS FIGHTER STICK+PRO THROTTLE+PRO PEDALS TRACKIR 3 PRO+VECTOR PRO 6DOF תודה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, עזרתי לחבר להרכיב מחשב חדש לחלוטין - חיברנו את כל החלקים בצורה תקינה (לוח, מעבד, ספק וכו') אך המחשב מסרב להידלק. כאשר מדליקים את הספק, נדלקת הנורה הירוקה על גבי הלוח, אך כאשר לוחצים על כפתור ה-POWER של המחשב שום דבר לא קורה. ביצענו בדיקה שהכבל הדק שיוצא מכפתור ההדלקה מחובר בצורה תקינה אל הלוח, והוא מחובר בצורה תקינה לחלוטין. ניסינו גם לקחת מחשב אחד, ולחבר את הכבל הדק שיוצא מכפתור ההדלקה שלו אל הלוח במחשב החדש, וללחוץ על הכפתור במחשב הישן (רק לצורך סגירת המעגל והפעלת המחשב החדש) אך גם זה לא עובד - מה שאומר ככל הנראה שכפתור ההדלקה במחשב החדש תקין ולא פגום. למישהו יש רעיון כל שהוא ? המצב הזה פשוט משגע כי הכל מחובר בצורה תקינה לחלוטין (לי אישית יש את אותו המחשב בד…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
סידרתי לבד תודה על העזרה!!!!!!!!!!!!!!!!NOT באתי לבית של חבר שלי פתחתי את המחשב שלו (לא הדלקתי לפני) ניקיתי את המעבד שלו והחלפתי לו משחה טרמית כי המשחה הישנה כבר התחילה להתפורר לגמרי. ראיתי שהג'מפר עקום ודפוק שהוצאתי את הג'מפר התפרקו לו הברזלים ראיתי את הבעיה ואמרתי לו שאני מביא ג'מפר אחר מהבית שלי ואני חוזר לקחתי ג'מפר מפנטיום 3 ישן חזרתי לבית של החבר שלי וחיברתי את ה ג'מפר במקום שהיה הג'מפר הקודם עכשיו אחרי שחיברתי את הג'מפר למקום הדלקתי את המחשב והוא עשה קול טווווו.......... ארוך בלי הפסקה אז כיביתי וחשבתי שהג'מפר שלי שהבאתי דפוק אני לא יודע מה לעשות עכשיו תאור הבעיה: כאשר מפעילים את המחשב עם כל הגמפרים כולל האחד שהבאתי המשחב עושה קול טווווווו........ וכאשר אני מוצי…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
Current pending sector: watch זה HDD חדש 160giga wd sata מה אתם אומרים לשלוח לתיקון ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הזכרונות של G.SKILL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 וכשהפעלתי את המחשב הוא עלה בסדר אבל אחרי איזה חצי דקה הוא נתע לגמריי (אפילו מקש הקפ לוקס לא פעל... המחשב פשוט קפא). ניסיתי מלא קומבינציות של הזכרונות... החלפתי צדדים, חריצים וכו' ועדין כל פעם ההפעלתי את המחשב ונכנסתי לווינדוס אז אחרי איזה חצי דקה של שימוש במחשב הוא קפא... עכשיו ניסיתי להשתמש בסטיק אחד כל פעם והמחשב פעל מצוין. זתומרת רק ששני הסטיקים מחוברים הם לא פועלים טוב. הלוח אם שלי תומך הכל הפרטים שצריך (הזכרונות הקודמים שלי היו אותו פרטים כמו החדשים רק החברה גנרית CEON ובמקום 800MHz הם היו 533MHz) לוח האם שלי הוא של MSI - K9NGM. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש (אתמול) ונוצרה בעיה של התחממות, המחשב אחרי מספר ספור של דקות מתחמם באזור הצ'יפסט. החום מגיע למצב כזה שקיבלתי כוויה, המוניטור מראה שהטמפ' 35 מעלות בערך והמעבד על 40 מעלות מערך. לאחר מספר דקות שהמחשב רותח מופיעה הודעת שגיעה בצבע כחול בדוס. חשוב לציין שכל הרכיבים חדשים ובאו בכופסתם המקורית. מפרט המחשב לצורך פרטים שאולי איך שהוא יעזרו: מעבד אניטל E6420 לוח אם GIGABYTE GA-N650SLI-DS4 זכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ דיסק קשיח:Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS כרטיס מסך: BFG GeForce 8600 GT OC 256mb PCI-E ספק כוח: JSP-TECH PS-05 420WATT PFC SUPER SILENT + 120MM BLUE LED FAN נ.ב. האם יש למשהו לוח ז…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס קול שלי הוא על הלוח ה STRIKERT EXTREME הבעיה הראשונה היא שכאשר אני שומע כל דבר אם זה משחק, מוזיקה וכו' הכל נשמע עם פפוצפץ כזה כאשר הקול הוא יותר מדי נמוך- לא נראה לי שהבעיה היא ברמקולים כי זה לא קשור לווליום אלא לקול עצמו שיוצא... בעיה שניה היא שאני לא יודע איך אמורים להפעיל את היציאה של ה- SFIND או איך שקוראים לזה שזה היציאה הדיגיטלית (קוקסיאל) לרסיבר? :s05: תודה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 18:52:30 טוב הצלחתי לפתור את הבעיה הזאת של הפיצפוצים...מישהו יודע לגבי ה SFINF? :s05:
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול onboard הוא עבד תקין עד לפני חודשים, פתאום משום מקום הוא התחיל להשמיע רעשי לוואי. יש רעש כזה סטטי מאוד חלש וכשיש מוזיקה אז שומעים פשוט חרא ממש כמו פול ווליום ברמקולים ממש זולים. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? נ.ב. הרמקולים נבדקו (מן הסתם) הם לא הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-