עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yovel13,

כמשפרים מחשב, אם זה כ.מסך או מוסיפים RAM וכדומה. זה משפיע על כל המפרט של המחשב? זאת אומרת אם אני מוסיף RAM, צריך ספק חדש או משהו חדש?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לאחרונה יש לי רעשים מוזרים מכייון המארז, רעש (חלש) של מנוע מתנשף, בהחלט לא הרעש הרגיל של ההארד דיסק! הרעש גם מרעיד לי את כל המארז, רעד קל אך שוב, לא סטנדרטי המחשב עובד בסדר... מה זה ??

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by benhalaf,

יש לי Windows 8 וכונן הדיסקים לא מוצג במחשב שלי. הוא הוצג בעבר, אך לפתע נעלם. הוא מופיע בתור SATA 4 במסך השחור ההתחלתי. כמו גם הדיסק הקשיח שמחובר בתור SATA 3, רק שהוא כן מופיע במחשב שלי. מבחינת חשמל הוא כן מחובר ונפתח כשאני לוחץ עליו. ניסיתי להכניס דיסק ולראות איך הוא יגיב, אך הוא לא עשה יותר מדי. הוא גם לא מוצג ב-Disk Management ב-Computer Management. מאוד תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני שואל בשביל חבר שלי. מאתמול הוא טוען שלא נפתחים לו רוב האתרים כאשר הוא נכנס אליהם. אתרים גדולים כמו START, LIONETWORK ועוד כאלה נפתחים, אבל בכל אתר אחר שהוא מנסה להכנס , כולל גוגל, הדפדפן פשוט לא מוצא את הדף.... הוא משתמש ב AVENT BROSER , אבל גם ב EXPLORER הרגיל של הוינדוס זה קורה. ניסיתי לחפש כל מיני דברים בהגדרות אינטרנט, וזה לא עזר. תודה לעורים.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by gal2229,

פתאום שהדלקתי את המחשב הופיע לי הודעה כזאת שאני מנסה להכנס לכונן D או לפתוח קבצים שבכונן D. מה אני עושה? אחד עובד לי ואחד לא..(יש לי 2) יש לי דברים חשובים בכונן D. נ.ב בדקתי כבר חיבורים והכל הכל מחובר כמו שצריך מה הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DragonPokemonFan,

יש לי מפצל HDMI 2.0 שכתוב עליו שהוא 4K 60 FPS הבנתי שצריך כבל HDMI 2.1 בשביל 144 HZ ו4K השאלה שלי אם אני אחבר את הכבל דרך המתאם האם המתאם יכול להוריד לי את הקצב ריענון ל60 מכיוון שיש לי מסך של 144 וכרטיס מסך חזק אני לא מצליח למצוא מפצלים של HDMI 2.1 בשום מקום.

7. Started by UNDERDOG,

אני לא מצליח לעדכן את הביוס בלוח אם 7KM400QP כל פעם שאני מעלה את פלאש העידכון זה נתקע ואני לא יכול לרשום

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by marzipanov,

טוב האמת שאני לא באמת יודע מה בדיוק הבעיה, אבל אני מותקף ולא מצליח להגן על המחשב שלי. מחשבי מוגן ע"י קספרסקי הגנת אינטרנט 2015, ולמרות שהוא לא טוען לוירוסים או להתקות על מחשב, אני בכל זאת חושב שיש איזו מתקפה מבחוץ או משהו. וזה בגלל שיש לי קשיים בגלישה באינטרנט: קודם כל גוגל. כאשר אני מנסה להיכנס לגוגל, הדפדפן שלי, פיירפוקס 33, מתריע בפני שהחיבור לא ניתן לזיהוי This Connection is Untrusted. שנית, מופיעים באנרים ברוב האתרים שהם לא באמת של האתר עצמו (אותם באנרים בהמון אתרים שמופיעים בראש העמוד באופן שברור שהעמוד לא תוגנן איתם). בדר"כ באנר שלפעמים כפול אחד של משקפי שמש ואחד של חידוש תאי עור פנים לעיתים כפול. טוב עד כאן הכל טוב ויפה, כי מי לא נתקל בוירוס/סוס או תולעת. מכיוון …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום, יש לי בעייה לחבר את היציאות של המארז ללוח האם. המארז: FOXCONN TLA570 לוח האם: ASUS P5RD1-VM דבר ראשון אי אפשר לחבר את המנורה של הפאוור ללוח האם, כי בלוח האם יש 2 כניסות (2 מקלות) ובחוט של הפאוור לד של המארז יש 3 יציאות(3 שקעים שאילהם מחוברים 2 חוטים). דבר שני הלד של הדיסק הקשיח לא פועל, חיברתי בדיוק כמו בספר. דבר שלישי הFRONT SOUND עובד (כשאני מחבר רמקולים) אבל המיקרופון לא. חיברתי (מלמעלה למטה) GROUND ואז MIC IN ומימין לMIC IN חיברתי MIC POWER. והמיקרופון לא עובד. אשמח אם מישהו יעזור לי!!!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by ShoeMan,

אני מבין ככה, אם אתה קונה מצלמת וידאו ואתה רוצה להעביר אתה מה שצילמת למחשב אתה צריך לקנות כרטיס וכבל פיירוייר. הסתכלתי קצת באינטרנט והבנתי שיש 3 סוגים של חיבורים יש 4 פינים ו6 פינים.. אז יש 3 כבלים.. אחד ששני הצדדים זה 4 פינים, אחד ששני הצדדים של 6 פינים ואחד שצד אחד זה 6 וצד אחד זה 4. אז יכול להיות שאם מישהו משתמש בכמה מצלמות שונות הוא יצטרך לקנות שני כרטיסים שונים(אחד ל4 פינים ואחד ל6 פינים) ו3 כבלים שונים? מצפה בקוצר רוח למומחה בדבר

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by marlboro,

שלום keypad מחובר לכניסת USB קדמית, הכבל נמשך ואז היה צליל ניתוק בוינדוס, למרות שהוא בערך נשאר מחובר. מאז למרות שהוא היה מחובר הוא התנתק והתחבר כל כמה זמן (אני חושב שזה הסתדר,יכול להיות שהבעיה דווקא בכבל) התחילו לאחר שהכבל נמשך רעשים בקול, כמו רעש סטטי שחוזר כל פעם הכרטיס קול הוא בלוח אם ומחובר ביציאה אחורית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by avimorp,

אני לא כל כך מבין אנגלית אבל ממה שאני מבין יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרון כמעט כל פעולה שאני עושה מופיע לי מסך כחול ואומר שאם אני מכבה את המחשב זה יגרום לנזר עם הזיכרון מה זה אומר ואיך פותרים את התקלה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. אני כבר התייאשתי ואני מתכוון לקנות לוח אם פשוט יותר מחר בתקווה שהמעבד\זכרונות\כרטיס מסך תקינים.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456226.0 אבל בכל זאת חשבתי לכתוב את הבעיה ולראות אם למישהו יהיה רעיון...אני בכל אופן קיבלתי את מותו הפתאומי והלא מוסבר של לוח האם... לוח אם abit in9 32X-Max 680i intel E6600 g.skill F2-6400PHU2-2GBHZ (2X1GB) נראה לי 800MHZ nvidia gforce 8800GTS שאר החומרה זה creative soundblaster X-FI fetality PCI-ex x1 2 הרדיסקים סאטה וצורב סאטה ספק thermaltake TR2-550 PP ומארז gigabyte 3DAurora אז הסיפור הוא כזה: היו היה... אני חזרתי לדירתי לאחר שבוע שהשארתי את המחשב מנותק מהחשמל, אז חיברתי הפעלתי ואז הוא התחיל לצפצף עליי מהרמקול הפנימי מספר פעמ…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by BneXt,

שלום לכולם, יש לי שני זוגות של עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוגיטק מדגם MX250. אחד מהם היה מחובר עד כה למחשב והשני סתם ישב בחדר. המקלדת והעכבר שבשימוש כבר שבקו, ואני רוצה לחבר את הזוג השני למחשב אך המשדר USB שלהם הלך לאיבוד. משום מה ואני לא מצליח להבין למה, אני מנסה להשתמש במשדר שכבר קיים (שעבד עם הזוג הראשון) ,כי לפי מה שאני חושב הם פועלים על אותו התדר (אותו דגם), ומשום מה הוא לא קורא את הזוג השני רק את הראשון. יש איזושהי התאמה מסוימת? סדר מסוים של חיבור למחשב? באמת שאין לי מושג... אני רוצה לדעת אם יש דרך לגרום לזה לעבוד. מקווה שהייתי ברור תודה על העזרה

15. מישהו יודע אם הלוח הזה הוא P3 :s05: היה לו דיסק של 8.4 גיגה יש לו שתי סטיקים של 128 SDRAM ויש שם איזה מעבד שוכב...(אבל שימו לב שיש עוד סוקט :s05: :s05:) הכל מצביע על זה שזה פנטיום שלוש(אבל מה זה שתי סוקטים???ועוד אחד שוכב ואחד עומד???) משום מה הוא לא עושה פוסט... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by AFIK10000,

שלום לכולם הבעיה היא כזאת אני מנסה לצרוב ניסיתי כבר בכמה תוכנות עם זה נרו וכול מיני אחרות זה מתחיל לצרוב ואז יוצא הדיסק ולא מסיים לי אותו תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. אשמח להמלצה על תוכנה (עדיף חינמית..) אשר מאפשרת גיבוי מלא של Outlook 2013, כולל קבצי הנתונים, חתימות, הגדרות חשבונות, העדפות וכיו"ב. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Sp_RuS,

המצב למעשה די מורכב. היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את כונן הדיסקטים... :s05: יש מצב שלא חיברתי אותו נכון.. או שצריך לשנות משו בביוס... מישו אולי יכול להציע פתרון? או להסביר מה צריךלשנות בביוס? או להסביר או איך לחבר נכון את הכונן ללוח אם... או כל פתרון אחר.. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by Kenny,

רציתי להתקין דרייבר למסך שלי , אמרו לי שזה דבר שיעזור מאוד. שאני בודק מה מותקן כבר , ב Display properties>settings רשום לי : Dsiplay : Default Monitor on NVIDIA geforce2mx ... ואם אני לא טועה לפני כמה חודשים , היה כתוב שם Plug & play monitor או משהו כזה... אין לי מושג איזה דגם המסך שלי... כל מה שאני יודע , שכתוב לי עליו Newron ואם אני לא טועה , זה שייך למציבושי , אבל אני ממש לא יודע. יש איזו תוכנה שאני יכול לבדוק איזה סוג מסך זה , ולהוריד את הדרייבר שלו? (רצוי לציין , אני משתמש באקס פי פרו) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by דין טיבי,

אניי לא יוודע מהה קררה פעם לפני איזה חודש היתה לי תבעיה הזאת החלפתי ספק ל550 חשבתי זה הבעיה הכל עבד לי טוב! פתאום היום המחשב עושה לי ריסט ושהוא נידלק חזרה הבעיה זה לא בווינדוס כי פירמטתי הנה תמונות של המשימות מפרט: מעבד: intel pentium 4 3.00Ghz בלי אוברקלוק :,( לוח אם: לא ידוע דגם חחחחח רק שהוא של intel sorento זיכרון: 2GB 800Mhz kingston כרטיס מסך: ati 4670 sapphire ספק כוח: 550W golden tiger תמונות ד"א גם אני חשבתי שהflec006 זה הבעיה אבל זה לא הוא..

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by yossi21,

יש לחבר שלי מחשב שהספק שלו נשרף, אז הוא שם ספק חדש. חשבנו שזה יפתור את הבעיה, ניסיתי להדליק את המחשב ושום דבר לא קרה. לא היה אפילו מתח שהגיע לספק. יש למישהו מושג למה ומה עושים? תודה. נ.ב. בוא נאמר ורשמתי הודעה בפורום ואני מעוניין בעוד שבועיים לקרוא אותה שוב, איך אני מוצא אותה?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  22. שלום, לא מזמן רכשתי מחשב לשימוש משרדי עפ"י המלצות שניתנו פה בפורום. המפרט שלי הוא: מעבד AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB 65W לוח אם DFI INFINITY C51PV-M2/G דיסק קשיח SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM צורב LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK זכרון SAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF לעתים קרובות כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה ובמקום מופיע מסך בגווני לבן - אפור כאשר רק אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב (לעתים אני נדרש לעשות זאת כמה פעמים אחת אחרי השניה) המחשב עולה כרגיל. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעייה ואיך אוכל לפתור אותה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Doron404,

אנשים, אני חייב ייעוץ! הרכבתי אתמול את המחשב שלי לתוך מארז חדש, עם אותו ספק אותם כוננים והכל, ומשהו מוזר קורה. ברגע שמכניסים אותו לחשמל, הLED של המארז נדלק ולא נכבה, שמנסים להדליק אותו, המאווררים מתחילים להסתובב לשנייה בערך, ואז הכל נכבה. איפה יכולה להיות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by @guitarsuite@,

חבר'ה מה זה אומר הלהבות האלה? לאיזה חלק הן שייכות בדיוק ד"א: זה נשאר קבוע בחום הזה לא משתנה אפילו לשנייה מזה חבר'ה? [attachment deleted by admin]

25. יום שישי כיביתי את המחשב חזרתי במ"וצש והוא לא נלדק, נאמר לי שהיה הפסקת חשמל,. בדקתי את הספק והוא תקין ניסיתי להדליק בלי כרטיס מסך ועדיין לא נדלק מה אפשר לעשות?תודה י

• 14 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.