תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום..יש לי בעייה במחשב שקרתה היום...תפאום המחשב לא מפעיל שום תוכנה שום דבר..ואפילו חלק מהאפרויות בלוח בקרה הוא לא מפעיל...רק הדפדפן אקספלורר עובד והדואר אלקטרוני...שום דבר אחר...כל האייקונים נעלמו...שום דבר לא עובד...ניסיתי לעשות ריסטרט ניתוק תמיכה מווינדואוס לא עוזר כלום..מעבר לזה אני לא ממש יודע מה לעשות..בישביל זה יש פורום עם חברה מומחים כמוכם שאני מקווה שתעזרו לי...כאשר המחשב נדלק...דבר ראשון כשהוא מעלה את השולחן העבודה הוא כותב לא ניתן לפתוח את rstrui.exe אין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ואולי אפילו להנחות אותי באיסיקיו אני מאוד אשמח..כרגע אני כותב ממחשב שני בבית שעובד כמו שצריך..שני המחשבים בבית פועלים על אותה רשת אם זה משנה משהו... מספר האיסיקיו שלי…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מחפש עזרה מקווה שזה כאן אני צריך עזרה עם לוח אם GA-8S648-L הלוח תקוע ממש לפני הפוסט וכותב "SCANNING BIOS IMAGE IN HARD DRIVE" אחרי הרבה מחקר הבנתי שהוא לא באמת מחפש וזה נגרם בכלל הכרטיס מסך AGP ממה שאני יודע כרגע אם אני יוציא אותו אז יש אפשרות להגיע לפוסט אבל אני חייב כרטיס מסך וזה אומר שהוא חייב להיות PCI (ולא EXPRESS - הלוח הזה קיים לפני שחשבו על התקן) אז אם יש פה מישהו מאיזור הצפון שיש ברשותו כזה להשאיל לי או אפילו אני מוכן לקנות יד שנייה בבקשה שירשום פה או ישלח לי בפרטי חחיב את עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים מדי פעם במחשב. זה יכול להיות אחד מהדברים הבאים -לוח אם -מעבד -התחחמות יתר של המעבד\כרטיס מסך -בעיית תוכנה -זכרונות. זכרונות החלפתי, ניסיתי לשחק עם הסלוטים, כך שהסיכוי שזה הזכרונות 1 ל מליון. לוח אם חדש, נרכש לפני 3 חודשים בלבד, 3 שנות אחריות, מה שכן, פעם ניסיתי להעלות מתח לזכרונות ישנים אחרים ל3.10, אך למרות מעברי המתח הגבוה, לא נראה לי שזהו הגורם לבעייה כי הבעייה החלה מעט אחרי (מזה מעט? שבוע בערך, אם לא יותר). גם המעבד וגם הכרטיס מסך שניהם בטמפרטורה סטנדרטית, הכרטיס מסך אפילו קריר יותר בגלל קירור שהוספתי לו, כמו כן המעבד. מה שכן, אני תחת אוברלקוק, ייתכן כי המעבד נדפק בגלל האוברקלוק?, אך אם היה נדפק, לא היה עולה המחשב כלל, אך עדיין אני שואל, ייתכן כי נפ…
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף של כמה שניות,ובהדלקות אחרות פשוט המחשב נתקע על הנורה האדומה(חושב) ולא זז,מזה יכול להיות? הכרטיס מסך תקין ויחסית חדש. יש מצב שהלך הלוח אמ?(ואם הלך,לקנות מחשב חדש?) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על Del בעליה של המחשב אני מצליח לזוז עם החצים בין הדברים אבל אחרי כמה שניות הוא נתקע. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הישן לטלויזיה, הכל היה טוב ויפה. מכיוון שהמחשב ישן, אז הוא נתקע כמובן. עשיתי ריסט, ומאז המחשב לא עולה. אני עושה ריסט,או מפעיל מחדש, יש את הנורה שמחשב דולק, והנורה של הבטרייה לכמה שניות ואז נעלמת.המסך לא מזהה את המחשב, אין אור במקלדת, אבל בעכבר דווקא יש. יש איזה רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לפני שבועיים פרסמתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0 אז ככה, בקיצור... הסאונד במחשב מעוות. לא ברמות מטורפות.. אלא משהו מינורי. אבל זה מאוד מטריד. בהתחלה שמעתי שיר וראיתי שמשהו מוזר בו. ואחרי ששמעתי עוד כמה שירים גיליתי בעיה. הבעיה היא כזו: בחלק קטן מהשירים שומעים הכל טוב ויפה. אך ברוב המוחלט של השירים יש בעיות בסאונד. בשיר אחד למשל לא שומעים את קולות הרגע. כמו מונו. ובשיר אחר אין באסים(וופר). ובשיר אחר, אין טרבל... לפעמים זה רק צלילים קטנים. בקיצור! זה מעצבן אותי! ובכן.. מצאתי קצה חוט שאולי יעזור למישהו לעזור לי. הייתה לי בעיה אחרת במחשב ועל הדרך כשהייתי קבור עם הראש במארז, פתרתי עוד כמה בעיות מינוריות. אחת מהן הייתה שחיברתי כבל ש…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
היי, אתמול בערב המחשב הנייד שלי התחיל פתאום להשמיע רעשים חריגים מהמאוורר אני לא לגמריי בעניינים אבל זה בטוח המאוורר של הספק או יכול להיות מהמעבד? זה התחיל כשהרמתי את המחשב כדי להזיז אותו ואחרי דקה שזה לא הפסיק עשיתי הפעלה מחדש וזה הפסיק. במידה וזה המעבד יש תוכנת בדיקה שאני יכול להריץ? במידה ולא מה כדאי לעשות? כי הוא המשיך לעבוד תקין מאז אבל בכל זאת נשמע שאולי יש בעיה תודה!
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה עם מצב השינה,אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא יוצא ממצב שינה לבד תוך 20 דקות בערך
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב היום בבוקר וגיליתי להפתעתי שהווינדוס שולח אותי ל-Startup Repair, ואז אומר לי שלא ניתן לתקן את הבעיה, שולח אותי לעשות ריסטרט וחוזר חלילה. יצרתי דיסק Windows Repair ממחשב אחר וניסיתי לעשות שיחזור מערכת או תיקון נוסף וכלום לא מצליח. מה שכן שמתי לב אליו, הוא שהמחשב מנסה להעלות את הווינדוס מכונן D כאשר הוא מותקן בפועל בכונן C. האם זאת בעיה מוכרת? יש לזה פתרון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט של המחשב בחדש Z390 motherboard GIGA BYTE 32GB RAM win 10 I7 9700K cpu 3.6GHZ intel uhd graphic 630 1GB memory המשחק הוא ברוטל דום, למי שמכיר, המשחק עולה זריז, ואחרי כמה דקות, הוא נתקע , פשוט המסך קופא, או נהיה שחור, הסאונד עובד רגיל, המחשב בן שבוע , אני מריץ עכשיו בדיקה לזיכרונות ולמחשב בתוכנה MEMTEST 86 ונכון לעכשיו אין שום בעיות אני מריץ את אותו המשחק במחשב נייד I7 , יותר ישן, ואין שום בעיות, רץ מצויין, עם פחות זיכרון RAM המחשב הופעל רצוף כמה ימים עם יוטיוב, לא נתקע לא קורס לא כלום, הוחלפו כרטיסי זיכרון לאותו סוג ואותו דגם, ועדיין המשחק נתקע…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי לפטופ של לנובו מדגם ideapad 110, המחשב היה תקין לחלוטין והכל עבד, לפני כמה ימים אחרי הדלקה, המקלדת ומשטח עקיבה הפסיקו לתפקד, והמחשב כובד עם עכבר ומקלדת חיצוניים בלבד. דברים שניסיתי לעשות ולא הועילו: reatart לעדכן את הדרייב של המקלדת. למחוק את הדרייבר ולהפעיל מחדש שחזור הגדרות defult ב-bios התקנת כל דרייבר אפשרי בעזרת driver easy פתחתי את המחשב, ודאתי שהכל מחובר כמה שצריך. החלפת הכונן הפנימי לכונן עם וינדוס 10 עם התקנה נקייה. כל אלו לא הועילו ולא עזרו, אתם תיקוותי האחרונה, תודה מראה
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
היי ברשותי HP Pavilion 13 x360 PC. לאחרונה שידרגתי SSD ועשיתי התקנה נקייה לווינדוס 10. מאז, בכל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה, בין אם בלחיצה על כפתור הכיבוי או סגירת המסך, המחשב ממשיך לעבוד ולצרוך אנרגיה (נורת כפתור הכיבוי עובדת ולא מהבהבת כמו שאמור להיות שהוא במצב שינה). לא ניתן להעיר את המחשב ממצב השינה. אני עושה לו תמיד הארד ריסט בשביל להפעיל אותו שוב. הורדתי את HP SUPPORT ASSISTANT ועידכנתי את כל הדרייברים שהיו חסרים למחשב. WINDOWS UPDATE גם מעודכן. אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק ואין את הצליל הזה שמראה שהמחשב נדלק. אני לוחץ על מקש ההדלקה והמאוורים זזים והמסך לא נדלק,עכשיו כשאני מסתכל לתוך גוף המחשב אני רואה שהמעבד מנסה לזוז ולא מצליח. עכשיו רק כשאני מסובב את המחשב ומזיז אותו מצד לצד אני שומע את הצליל הזה ואז אני רואה את המעבד זז והמחשב נדלק והכל כרגיל. מה אני עושה בשביל שאני יוכל להדליק את המחשב נורמלי ?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום . אתמול הורכב לי מחשב יחסית ישן אבל עובד טוב . לוח האם שלו : Mainboard Model IS7/IS7-G/IS7-E(Intel i865-ICH5) (0x0000086C - 0x598BBEBC) הכל עובד מצויין רק שאיני מוצא דרייבר לסאונד . אשמח אם תוכלו לעזור לי במשימה ולשמח אותי . צרפתי גם : CPU-Z TXT Report שבו בעצם רשום על איזה לוח אם מדובר .... יתכן ואני מחפש את הדרייבר הלא נכון . אשמח לעזרה . תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב אין פלט למסך (no signal). הנורית הירוקה שעל לחצן הכוח דולקת וגם המאוורר של המעבד מסתובב, אבל המאוורר של ספק הכוח לא מסתובב וגם מאוורר נוסף שיש במארז לא מסתובב. אני חושד שאולי ספק הכוח נדפק, אבל אז איך יש נורית דולקת ומאוורר מסתובב? המסך עובד מצויין עם מחשב אחר, כך שלא מדובר בבעיה במסך. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לסדר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לא יודע למה ולא יודע איך, כנראה שיש איזה התנגשות של דרייברים אבל כל פעם שאני עושה ריסטרט, המחשב מאבד את הדרייברים של ה-usb , כלומר מופיעה תקלה והוא לא קולט את המקלדת /עכבר בעלייה מחדש כשאני מתקין מחדש הכל עובד מעולה, אבל בריסטרט הבא אותו סיפור מהתחלה - צריך להתקין דרייברים של usb ל- chipset מחדש וחוזר חלילה. בעצם המקלדת מפסיקה לעבוד(אין אורות והיא פשוט לא מקבלת מתח) איך שהווינדוס עולה(במסך טעינה), בבוט הכל עובד.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: Core i5 760 Kingston 4gb 1333 MHz ddr3 1 tb western digital 60 GB SSD GSKILL Hec 550Watt היה לי כרטיס 5770 והחלפתי אותו לאחרונה לGTX 570 עם OC של sparkle כאשר אני משחק במשחקים חדשים דוגמת battlefield 3 אני עדיין רואה לאגים פה ושם בתמונה והיא איננה מאה אחוז אני מריץ בפול דיטייל ב1080 קווים ובדיקת FPS שלי הכי נמוכה הייתה 26.. למרות שאת הלאג עצמו אני לא מרגיש בדיוק מתי שנצפה קצב רענון נמוך אודה אם תוכלו לכוונן אותי לבעיה.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, ניקיתי קצת את המחשב פירקתי חיברתי חלק מהדברים... חיברתי את המחשב מחדש ומאז שום sata לא מזוהה בביוס. ניסיתי עם ssd, 2 דיסקים קשיחים רגילים, צורב וכלום לא נזוהה. פירקתי את הסוללה, הדלקתי את המחשב, כיביתי אותו והחזרתי את הסוללה והמצב נשאר אותו דבר יש מצב ניתקתי משהו שקשור לבקר sata? לפי מה שאני רואה הוא יושב בתוך הלוח אם וזהו. יש רעיונות? תודה... לוח אם: Asus P5E Deluxe X48
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר לי מהו ויוו ואיך לעזאזל ניתן לנצל אותו. שאלה נוספת... התקנתי למישהו מחשב אצלי בבית עם מקלדת רגילה של קוואנטום. כאשר באתי להתקין אצלו שיש לו מקלדת סופר משוכללת של חב' מאוד לא מוכרת המקלדת לא עבדה כמעט בכלל והיתה נוררררררא איטית בוורד למשל. ובמשחקים החיצים לא הגיבו ובאופן אקראי בהפעלה הוא רשם keyboard error press f1 מה לעזאזל הפרובלם????
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הי יש לי הודעת שגיאה במצלמה ואני לא יודע למה ההתקנה הושלמה אז מה הבעיה . יש לי וינ אקס פי.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
(חבר ביקש שאני יסדר לו את המחשב) התופעה היא שהמחשב עולה מציג את הלוגו של WINDOWS XP ואז מסך שחור וממשיך מבלי לרסטט ונתקע כך. עכשיו מה שמיוחד שקורה כול חודש .המחשב פורמט פעמיים כאשר היה הארוע עבד חודש ויותר ואז שוב נהרס מפרט: פינטיום4 2400 MHZ 40 ג'גה GFORE4 256RAM זה כל הידוע לי וגם שבC 10 ג'גה מערכתFAT32 ובD 30 גיגה מערכת NTFS (תעזרו לי בבקשה זה דחוף)
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי לפני כשבועיים בערך קניתי עוד סטיק 512 זהה למה שהיה לי. חיברתי אותו והמחשב סירב לעלות. ניסיתי לשחק עם הסלוטים קצת ולאפס ביוס ולבסוף המחשב עלה (אחרי רבע שעה של נסיונות). לאחר מכן המחשב עבד טוב וללא שום בעיות. היום ריעננתי את המשחה הטרמית שלי ולאחר מכן שוב המחשב סירב לעלות. אני כבר מנסה בערך שעה לשחק עם הסלוטים ולאפס ביוס, ושום דבר לא עוזר. יש צפצוף אחד ארוך כל 3 שניות. מה ניתן לעשות? (אני מזכיר ש-2 הסטיקים הם זהים לחלוטין [OCZ PREMIER] ושניהם תקינים לגמרי).
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש במחשב רגיל בלי להכנס למשחק כלשהוא המחשב עובד חלק בלי תקיעות אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהוא יש לי פשוט קיפאון של המסך ושל המחשב לפעמים זה משתחרר אבל אחרי כמה שניות\דקות הוא שוב קופא ורוב הפעמים הוא פשוא נתקע בבקשה עזרה נ.ב אני יודע שכבר פתחו נושא דומה לשלי אבל שלי קורה רק במשחקים אז אין לי מושג מה לעשות דרך אגב זה קרה לי עכשיו לאחרונה לאחר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס xp תודה מראש לכל העוזרים ואווו משהו חדש זה לא רק במשחקים זה גם פעם ב... קופא גם שאני לא משחק ככה סתם מגיד גולש באינטרנט D: מעבד : intel 2.00 ghz לוח אם: via 533 mhz זיכרון: 256 ddr 333 mhz כרטיס מסך: geforce mx 440 64 mb
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-