עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itamar050,

ערב טוב, לאחרונה (יומיים האחרונים) שמתי לב כי המעבד שלי נוטה להתחמם , כאשר המחשב במצב המתנה (אף אחד לא משתמש במחשב, אבל הוא פועל). כאשר אני עובד עם המחשב, טווח הטמפרטורות נע בין 35.5 ל-41 מעלות וכאשר אני מפעיל משחקים (למשל בורדרלנדס 2), המעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. לוח האם נע כל העת בין 36-41 מעלות. כאשר המחשב במצב המתנה, כאמור, הטמפ' של המעבד קופצת מ-35 ל-58 מעלות. כאשר אני מזיז את העכבר, הטמפרטורה צונחת באחת ל-35 מעלות. ברשותי לוח אם של ASUS, - Rampage III Formula, מעבד i7 960 של אינטל, כ.מסך של ATI 6870X2 ו-6 גיגה זכרון. הדרייברים מעודכנים וכן וינדוס 7 מעודכן ואפשרויות הגיבוי השונות כבויות, כך שאין אפשרות גיבוי שרצה ברקע. אני לא משתמש באפשרויות overclocking כאלו וא…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  2. לא יודע מה קרה, פתאום המחשב התחיל להתקע ולהוציא לי מסכים כחולים במשך כל היום. אחרי כל פעם שזה קורה אני צריך לנתק את הכבל של ההרדיסק (SATA) מהלוח אם ולחבר בחזרה, אם לא אז כשאני מנסה להפעיל את Windows הוא ואמר לי שחסר איזה קובץ חשוב (זאת בעיה ישנה שיש לי אותה כבר הרבה זמן והופיעה לפעמים באקראיות אחרי שהיו לי הרבה קצרים בבית) הנה הקובץ MiniDump תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  3. שלום לכולם, הבוקר התעוררתי, והמחשב היה כבוי- שזה מוזר, כי לא הייתה הפסקת חשמל בלילה. הדלקתי אותו, והכל עבד מצויין לכ20 דקות. כעבור 20 דקות, הוא נכבה שוב. הדלקתי שוב, והוא התחיל לרוץ, ואחרי 10 שניות נכבה. הדלק רביעית- הוא הגיב ל2 שניות ונכבה. ומשם הוא כבר לא מגיב בכלל לכפתור ההדלקה. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד במאוורר. מה כדאי לעשות במצב כזה? יש סיכוי שרק ניקוי של המאוורר יפתור את הבעיה, או שצריך לקנות מאוורר חדש? יכול להיות שנגרם נזק למכשיר? ראוי לציין שהמחשב אצלי מ2006 ועד עכשיו לא הייתה לו שום בעיית חומרה חוץ מכמה תקלות בכרטיס מסך הראשון שלו, שהחלפתי קצת אחרי קנייתו עוד ב2006. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by rata,

שלום, אני מנסה להתקין מתאם הרשת האלחוטי מדגם TEW-444UB . לאחר התקנת הדרייבר העדכני, חיברתי את המתאם והמחשב לא מזהה אותו!! מדובר על WIN XP כל הדרייברים של ה USB במחשב מותקנים כראוי (במנהל ההתקנים). גם כשבדקתי התקן USB אחר המחשב מזהה אותו. במחשב אחר המתאם מזוהה כראוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה!

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  5. לפני כמה זמן הצורב שלי החליט שהוא מפסיק לקרוא דיסקים צרובים.בין אם זה דיסקים שצרבו עליהם כבר או אם אני רוצה לצרוב על דיסק ריק. הוא קורא רק מקוריים לפי מה שבדקתי וגם איתם לפעמים יש בעיות... יש לכם פתרון או שהלך הצורב? תודה

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by fx-57,

דוד שלי אמר לי שהיום (זה התחיל היום),אחרי כשעה של עבודה על המחשב,עבודה לא מאומצת שכוללת גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכי וורד, המחשב חודל מלהגיב בצורה כלשהי,המסך נכנס למצב STAND BY והמחשב לא מגיב וחייבים לכבות אותו. אני יודע שלפניי כחודשיים נשרף לו הספק כוח,והוא הוחלף לחדש. כרטיס המסך FX5200 הוחלף לX1300PRO 512MB והוא הוסיף עוד 256MB זיכרון וכונן הCD-ROM הוחלף לצורב DVD של LG. מה הבעיה של המחשב? אני חושב שהספק כוח בעייתי,הטמפרטורה של המעבד (P4 2.8 478 HT PRESCOT) לפי אוורסט היא 47 מעלות מקסימום בלי מאמץ (בלי מאמץ מהצד שלו,הוא נתן לי שליטה מלאה במחשב). הלוח אם הוא אסוס P4P800,לוח אם מבין הטובים באותה תקופה,שכלל תמיכה בדיואל צאנל,WIFI,כרטיס רשת 3COM 10/100/1000 מובנה על…

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by dudisrea1,

מה המצב חברה? קניתי מחשב חדש לא מזמן: Operating System : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.110622-1506) Processor : Intel® Core i3 CPU 550 @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz Memory : 4096MB RAM Card Name : NVIDIA GeForce GT 220 1gb אם יש לכם צורך בדברים נוספים אני יעלה כמובן.... בכל אופן יש לי שני בעיות: 1) Black Bars - ברגע שאני מקטין רזולוציה (כרגע אני על 1920X1080 - יש לי מסך Widescreen ..) לדוגמא ל-1600X900 אז ההפרש של הרזולוציות נצבע בשחור... המסך לא נמתח על הכל פשוט מה שלא מצליח להגיע ל-1920X1080 פשוט מופיע בשחור יש משהו לעשות עם זה ? 2) בעיית FPS - משום מה יש לי FPS יחסית נמוך למחשב הזה... משחקים כמו…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by Make_Party,

לפני כמה ימים ראיתי שהמהירות של המחשב שלי הרבה פחות מהירה אז גילי ש System Idle Process תופס לי בין 80 ל 95 מהCPU עשיו אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול וכלום עם יש לכם רעיונות???? תודה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  9. Started by Cartman,

שלום, לאחרונה התחילה לי בעייה באפליקציית הטלויזייה של ALL IN WONDER128. כאשר אני סוגר את הישום, התמונה נשארת על המסך והישום לא נסגר ("not responding"). לא ניתן גם לסגור את היישום תחת task manager. ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אבל היא נתקלת בבעייה בהסרה (קובץ בשם "ctor.dll" חסר ומונע את המשך ההסרה). העתקתי את הקובץ מתיקיית ה SYSTEM לתיקייה של ATI ואז ההסרה פשוט נתקעת (גם ב SAFE MODE). כאשר פונים ל ATI הם חוזרים בדוא"ל קבוע שאומר "תתקין מחדש והכל יסתדר". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP1. הדרייברים של ATI הם העדכניים ביותר 6.13.3279.0. תוכנת המולטימדייה היא גירסה 7.2 (MMC). מישהו יודע אם יש UNINSTALLER ל MMC או לחילופין איך מסירים ידנית?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by boim,

אהלן, יש לי בעיה של CPU גבוה (בסביבות 40-50%) שנגרם בעקבות hardware interrupts. (את זה אני רואה דרך ה PROCESS EXPLORER). אני מחפש דרך לאתר את החומרה (או את הדרייבר שלה) שגורמת לבעיה. אבל אין לי מושג איך, וחיפוש ברשת לא עזר לי.. מישהו יכול לעזור לי? המחשב אגב זה LENOVO X200 עם VISTA 32.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  11. Started by efee123,

שלום, היה לי מסך כחול ואני לא מצליח לפתוח את הקובץ של הdump (קראתי מהנעוץ והורדתיאת התוכנות וערכות הסמלים אך ללא הועיל). צירפתי את הקובץ של ה-dump... אודה לכם אם מישהו יוכל לפענח לי ממה הייתה הקריסה של המחשב.. תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by ctx,

היי לכולם יש לי SSD 1TB שהחיבורים שלו קצת דפוקים (הוא כל הזמן מתנתק מהמחשב - אז אני מצמיד אותו בכוח עם איזולירבנד) מישהו מכיר מעבדה מומלצת באזור המרכז שמתקנת דברים כאלו? המון תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by zwex35,

היי , המפרט שיש לי : corei5 760 HD6850 4GBRAM PATRIOT SIGNATURE HEATSHIELD 820W SEASONIC HAF932 CM GIGABYTE P55-UD4P נמצא אצלי בערך 3-4 חודשים. יש לי בעיה במחשב שקוראת בערך כל 12 - 10 שעות שבאמצע תהליך , או שאני משאיר את המחשב דלוק המחשב מקבל מסך כחול. במסך הכחול רשום כל מיני דוחות שגיאה וגם "CRASH DUMPS" .. אני ממש נואש איך לסדר את הבעיה הזאתי שהמחשב עצמו חדש ואמור להיות תקין לחלוטין..

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  14. אני לא יכול לחבר את הדיסק קשיח לבד ב pri master ואני מחבר צורב יחד עם ההרדיסק באותו כבל ואותה יציאה ide האם באמת זה גורם לאי יציבות של המערכת .למשל בביוס אני יודע איך להגדיר את הכוננים ,מה שאני לא מצליח זה לג'מפר את הדיסק קשיח ,ואת שאר הכוננים,אני מצרף תמונת מסך שבה יש את האפשרויות איך לג'מפר את ההרדיסק ד''א הוא maxtor אני מאוד מודה למי שיעזור לי... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  15. יש לי בעיה עם כרטיס הקול שלי. כשפניתי לתמיכה הטכנית ושלחתי קובץ של הsystem info ענו לי שככל הנראה הבעיה נובעת מכך ש-5 רכיבי חומרה יושבים על אותו IRQ כמו הכרטיס קול שלי. השאלה שלי היא: האם יש סיכוי שמשהו ייפגע עקב שינוי IRQ? האם לכל רכיב חומרה אמור להיות IRQ שונה (ומה זה בעצם)? איך אני משנה IRQ? רב תודות

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by Lirux,

כבר זמן רב שאני מתמודד עם BSOD's בתדירות מעצבנת. החלטתי לנסות לברר מהו מקור אותם קריסות מעצבנות והרצתי memtest.. מה שקורה הוא שכשאני מריץ את הבדיקה עם שתי הסלוטים של הזכרונות, אני מקבל שגיאות. כאשר אני מריץ כל סלוט בנפרד, הכל נראה תקין. עוד דבר מוזר זה שבלוח אני רץ על שתי הסלוטים הצהובים (DFI NF4 ULTRA-D), כאשר אני עובד עם שניהם המערכת עולה אבל הבדיקה לא עוברת. כשאני מריץ רק סטיק אחד (512MB) על הסלוט הצהוב העליון הבדיקה עוברת. אבל כשאני מנסה להריץ את אותו סטיק על הסלוט הצהוב התחתון אין לי בכלל boot. בסלוטים הכתומים המערכת עולה אבל אפילו לא מגיע ל-memtest ואז עושה ריסטרט. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בזכרונות אבל עכשיו אני נוטה לכך שהבעיה היא בלוח אם... מה דעתכם? ואיך אפשר לברר…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by Chaos202,

שלום. כשאני מפעיל את המחשב הוא נכבה באופן פתאומי כדקה לאחר שאני מפעיל אותו כאילו ניתקו אותו מהחשמל(לפני שאני אפילו מצליח להכנס למערכת ההפעלה). לדעתי זו לא בעיה בדיסק הקשיח כי הכנסתי דיסק שמתאים לBOOT וגם כשהפעלתי אותו יש את אותה הבעיה. זה קרה בדיוק אחרי ששאבתי את האבק מן המחשב אך קשה לי להאמין שפגעתי במחשב(פיזית) באופן שישבית אותו וזה גם לא וירוס כי המחשב עבד באופן תקין לפני שניתקתי אותו מהחשמל. הדעה שלי היא שפשוט הספק נהרס וזה מתאים גם מבחינת הזמן כי הספק שיש לי הוא איזה משהו זול כזה(יש מצב אפילו ג'נרי ) והוא נרכש לפני יותר מחצי שעה. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by ManhattanProject,

אחרי פחות מ15 דקות של משחק בBAD COMPANY 2 המחשב הופך ללאגי בטירוף לאיזה עשר שניות ואז עושה ריסטארט... זה המפרט http://img339.imageshack.us/img339/9009/13541762927365.png באיזה תוכנות לעשות בנצ'מרק?(פשוט שאני לא אוריד סתם תוכנות)? 3DMARK PCMARK? עוד משהו? יש סיכוי שיש משהו לעשות מעבר ללהחליף חומרה? המחשב פשוט מספיק לי, ואני אתבאס להחליף משהו עריכה:עשיתי DRIVER SWEEPER והורדתי את הדרייבר האחרון

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  19. הטלויזיה שלי (LG '32) שעד לפני שבוע היתה מחוברת ב-dualview לכרטיס מסך שלי מסוג Geforce 8600GT פשוט כבר לא מזוהה, עד לפני שבוע הכול עבד מצויין. התקנתי מחדש דריבר לכרטיס מסך וכלום... אין לי בעיה בחיבור HDMI של הטלויזיה כיוון שחיברתי מכשיר לאותה יציאת HDMI ואין בעיה, בדקתי את הכבלים וגם אין בעיה. בדקתי את שתי יציאות ה-DVI של כרטיס המסך , חברתי אותן למסך המחשב ושתי היציאות עובדות. כשניסתי לחבר רק את הטלויזיה במקום מסך המחשב, גם אז אין סינגל, ניסתי להחליף כבלים, גם לא עזר, ניסתי לחבר במקום הטלויזיה מסך מחשב אחר(17"), גם הוא לא קיבל אות, הדבר היחיד שעובד זה רק המסך המחשב שלי (17") (יש לציין שבאופן מוזר הוא דווקא עובד בשתי היציאות!) יש לציין שבקונטרול פאנל בדירבר של הכרטיס מסך…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by mskso86,

לא מבין בביוס החדש הזה יש מדריך לבצע בו oc ?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by intel suck,

המחשב לא עולה בדיוק כשאמור להופיע לי הלוגו מופיעה לי הודעת שגיאה שחסר לי הקובץ <windows root>/system32/hal.dll מה לעשות מי שעוזר מלך

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  22. כפי שאמרתי פירמטתי את המחשב הקודם ועכשיו אני נתקבל בבעיה של זיהוי כרטיס וידאו הכרטיס עצמו מחובר אבל המחשב לא מזהה אותו, התקנתי את התוכנות והדרייברים הדרושים ומשום מה הכרטיס לא מזוהה מדובר בכרטיס וידאו של פינקל

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by naor586,

כשאני מחבר את המסך למחשב של אח שלי לא קורא כולם גם כשאני מחבר למובנה בלוח אם אני מדלק את המחשב ומסך שחור כלום לא קורא

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  24. Started by pinkmasta,

שתי שאלות: 1.מה המהירות של RDRAM , אני מתכוון שמה המהירות שהמספרים האלה מסמלים ב DDR אני יודע PC800 , PC1066 2.במה תלוי מהירות הזיכרון ? אם למשל אני רוצה לקנות זיכרון DDR 400MHZ אילו תנאים אני צריך שזה יעבוד ב 400 ? בלי OC , אם אני לא טועה צריך FSB לפחות 400 ו BUS של המעבד לפחות 400 גם כן .. צודק ?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  25. Started by KL-xXx,

שלום רב, לכולם נתקלתי בבעיה הבאה: ברשותי לוח אם Asus P5B Deluxe עם קיט זיכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK. קניתי את הקיט של OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 XTC PC2-6400EL, אבל הלוח אם לא מזהה יותר מ-3 GB, כלומר אני מכניס את כל 4 סטיקים, אבל גם בביוס וגם בחלונות אני רואה רק 3 GB, למרות שבתוכנת Everest אני רואה את כולם. ניסיתי את כל האפשרויות של משחק ביניהם אבל הלוח פשוט מתנגד לראות יותר מ-3 GB. בדקתי כל זיכרון בנפרד וכל כניסה בנפרד הכול עובד. עשיתי עוד ניסיון עם זיכרונות של OCZ כשהכנסתי 2 סטיקים של 2 GB כול אחד והלוח שוב לא רצה להראות יותר מ-3 GB מה הבעיה? איפה? ומה אני עושה? צריך תשובה בדחיפות, כי עדיין אני יכול להחזיר את הז…

• 4 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים