תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! ברשותי כרטיס מסך 9800GT POV עם יציאת HDMI הכרטיס מחובר למחשב ולטלווזיה... יום אחד ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי את הטלוויזיה.. (מה שעשיתי כבר מיליון פעם) והופ ! הטלווזיה לא מקבלת סיגנל.. החיברתי את המסך של המחשב שוב.. ואותו הדבר.. עשיתי ריסטרט ועדיין הופיעה הבעיה.. *חשוב לציין שעם כבל רגיל VGA... הכל עובד תקין 0_o קורה שאני מדליק את המחשב כשהכרטיס מחובר לטלוויזיה הוא מציג לי POST בנקודות אדומות על כל המסך בצורה זוועתית.. ופשוט מקבל NO signal כשהמחשב מגיע למערכת ההפעלה. הסתכלתי במחבר הHDMI שעל הכרטיס והכל נראה תקין ולא שבור.. כנ"ל גם הכבלים.. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה !
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו מידע שאני רוצה שהוא גם יהיה במחשב האחר שלי יש אפשרות של לחבר איזה קבל כדי שאני יעביר מידע בין שני המחשבים? :s05:
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ככה המחשב לא עולה, אני יודע בוודאות שהכ.מסך עובד, לוח אם עובד והמסך... ספק כוח אני מאמין שהוא עובד כי המערכת נדלקת אבל אין תמונה, ניסיתי גם להעביר למובנה אבל עדיין אין תמונה... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קניתי ממעבדה את הספק הזה 350 W ב 92 ש"ח והייתה עליו מדבקה מומלץ ע"י AMD ו INTEL ! LG TECH זה LG ? או חברת בת שלה ? מישהו מכיר את המותג של הספק ? והאם זאת הייתה רכישה כדאית ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט חינמי מהאינטרנט עם 31 תרגומים קוראים לו ZEITGEIST MOVING FORWARD זה חינמי להורדה אתם יכולים לבדוק.. עכשיו זה בנוי לDVD ההורדה.. עכשיו הסרט נימצא בקובץ ISO שוקל 7 ג'יגה עשיתי EXTRACT לשתי התיקיות שהיו בISO VIDEO_TS AUDIO_TS בפנים יש את הסרט וכול מיני קבצים לתרגום אוקיי.. עכשיו איך אני בידיוק צורב את זה ככה שהכתוביות יפעלו ואיך אני מצמצם את זה ל 4.7 גיגה כי אין לי דיסק של 7 גיגה.. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2011 בשעה 19:38:40 הצלחתי לא משנה תודה
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חחשב טיפה ותיק ועייף שכולל i5 750 וכרטיס 660gtx. הכרטיס נקנה 3 שנים אחרי שאר המחשב. לאחרונה קניתי פיפא ולפעמים (לא בכל משחק) המחשב קורס והמסך נכבה עד לריסט. חשוב להדגיש שאני משחק במשחקים אחרים cod, gta v זה לא קורה והמחשב אמנם נתקע אם אני שם הגדרות גבוהות אבל לא קורס. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיךנאני יכול לבדוק את זה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הי יש לי הודעת שגיאה במצלמה ואני לא יודע למה ההתקנה הושלמה אז מה הבעיה . יש לי וינ אקס פי.
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel 865p rock lake היו לו 2 סלוטים של 256mb לאחרונה קניתי עוד 2 סלוטים של 512mb הבעיה היא: ברגע שאני מחבר את הזכרון באתחול של המחשב הוא אומר שיש בעיה עם ה- dim ניסיתי את כל האפשריות והוא תמיד אומר כך האם מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
מצב התחלתי- מחשב א':HD4650 מחשב ב':כרטיס מסך מובנה לאחר שנה- מחשב א':8800GT מחשב ב':HD4650 לאחר חצי שנה- מחשב א':HD4650 מחשב ב':כרטיס מסך מובנה השינוי האחרון נעשה היום, הHD4650 משמיע צליל מוזר שגם משתנה אם מתנים את המסך או עושים שינויים גראפיים כלשהם. הצעדים שנעשו עד עכשיו: החזרת החלקים למצב הקודם על מנת לבדוק את התקינות של החיבורים והכרטיסים התקנת דריברים מעודכנים איפוס הביוס למישהו יש רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
טמפרטורה : http://img145.imageshack.us/img145/8940/fanpn8.jpg זה הזיכרון שכלום לא עובד על המחשב והוא עדיין מנצל 60% http://img213.imageshack.us/img213/3673/provl4.jpg http://img218.imageshack.us/img218/1792/pro2bd0.jpg
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... לאחר שזיבלתי לכולכם בשכל קניתי את מחשב חדש יש לי מספר בעיות: בפעם הראשונה התקנתי XP והכל עבד כמו שצריך... אבל על FAT32 ולכן פירמטתי את ההארד דיסק לNTFS והתקנתי שוב XP והמחשב כרגע לא מזהה את הרמקולים בכלל... המעבד:Athlon 64 3000+ (S-754) והרמקולים הם CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp כמו כן הלוח אם:K8NS (s754) Nforce3 250 בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר... תודה לכולם על הכל...
-
- 14 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די ישן שהיה בו הארד דיסק 80 גיגה עם חיבור IDE קניתי הארד דיסק חדש של WD 640 גיגה עם חיבור SATA חיברתי את ההארד דיסק החדש, הרצתי WIN XP, זה עשה פירמוט זריז וכאן מתחילה הבעיה ברגע זהמחשב בא לעשות התקנה של הוינדוס הוא מראה לי מסך כחול ורושם לי על עדכון ביוס או משהו כזה מה אני אמור לעשות ואיך? בדקתי ובביוס עצמו והוא מזהה את ההאד דיסק החדש אני כבר לא יודע מה לעשות יכול להיות שההאד דיסק תקול?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי התייאשות בתקווה שפה יעזרו לי.. קבלתי טלוויזיה מדגם Haier LCD ושאני מחבר את המחשב מה-VGA מהמחשב לטלוויזיה אין לי אות. זאת אומרת לא רואים את המחשב על הטלוויזיה. ניסיתי לשנות בהגדרות של המחשב גם לא הצלתי.קניתי חיבור מיוחד שמתבר מה-VGA ל- HODMI 1 וגם 2 ועדין לא קורה כלום.. צריך לציין שבטלוויזיה הישנה השניה רואים את המחשב בטלוויזיה ורק בטלוויזיה הזאת כלום.. מה אפשר לעשות? המשב הינו מחשב LG ווינדוס 7 בעברית
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
נייד של IBM כשקיבלתי אותו היו בו 2 מחיצות אחת של 14 ג'יגה עליה הייתה מותקנת וינדוז ומחיצה לא מפורמטת של 10 ג'יגה, אני יודע שבניידים רבים ובמיוחד באלו של IBM יש מחיצה לא מפורמטת (בדרך כלל גם לא רואים אותה ואין גישה אליה) שבה יש גיבויים ולפעמים גם חלק מהביוס אבל זה לא נראה לי המקרה פה, כי בדרך כלל מדובר על ג'יגה אחד או משהו בדומה לזה. פירמטתי את המחיצה הכל עבר חלק. לאחר כשבוע שהמחשב נח ללא שימוש ניסיתי להפעיל אותו וחשכו עיני המחשב לא עלה ומסתבר שאין גישה לHD יותר מזה, הביוס אמנם עולה אך הוא לא רואה את הHD בכלל, מבחינת הביוס אין כונן קשיח, זה לא שצריך לפרמט אותו או להתקין מערכת הפעלה מחדש, פשוט לא קיים. אין בעיה בשאר המערכות עליתי עם LIVE CD הכל עולה יופי, הביוס נראה תקין (ח…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבי שלח מסמך להדפסה, מייד לאחר מכן הוא גילה כי אין דפים במגש. בראותו זאת, אבא שלי כיבה את המדפסת. המדפסת אמנם פועלת, אך לא מדפיסה מסמכים שנשלחו אליה. לאחר בדיקה באשף פתרון הבעיות של חלונות (וויסטה), התברר כי המדפסת מוגדרת כלא מקוונת. עם זאת, הפקס פועל כשורה. פרטים על המדפסת: מכשיר משולב hp officejet 4355 All-in-One- מדפסת+פקס+סורק. המדפסת מחוברת למחשב באמצעות USB. הפקס פועל כשורה. היות והמדפסת נתקעה באמצע העבודה, אודה לכם מקרב לב על עזרתכם המהירה. תודה, אהוד.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
Hi, sorry for writing in English.. it's all because of stupid winxp I did search before posting. The problem is : I connected a second hd to my mother's pc to copy a few files. Then after copying I started getting a lot of errors from windows. I restarted and got error loading operating system. Now after few hours of trying to solved this, I decided to install winxp on my second hd and backup the files from the first hd. Problem is, windows is telling me that the hd is not formatted. I'm pretty desperate.. note that the first hd has two partitions and that the second partition is working fine... Thanks
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי maxtor 40gn 7200rpm התחיל להשמיע קולות ורעשים וטיקים מוזרים מאוד. את המערכת שלי תוכלו לראות במפרט... עכשיו למה אני חושב שזה שההארד דיסק נדפק,בגלל שבחלק מהמשחקים שצורכים הרבה זיכרון יש לי בעיות גם כן של תקיעות כאלה במשחקים,לא גדולים אבל מאוווד מעצבנים. במחשקים כמו farcry ו-painkiller . המשחקים האלה צורכים המון זיכרון,וכאשר אין זיכרון המחשב כמובן פונה אל ההארד דיסק והזיכרון הוירטואלי ובגלל שההארד דיסק שלי דפוק כמו שנראה לי אז יש תקיעות כאלה קטנות מצעבנות במשחקים. עובדה שמשחקים שלא צורכים את כל הזיכרון אין בעיה כי המשחק חוץ מלטעון שלב לא משתמש כמעט בכלל בהארד דיסק.(אני מדבר על תקיעות במשחק עצמו לא קולות וטיקים של ההארד דיסק). אגב אמרו לי התקיעות בגלל הכרטיס מ…
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר בסגנון http://www.systemrequirementslab.com אבל במקום שהאתר יגלה לבד את הנתונים של המשחב שלי אני יוכל להגדיר לו א הנתונים\ לבחור מחשב נייד מסויים שהוא יבדוק אם הוא עומד בנתונים תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
היי. היה לי כרטיס קול של Creative. לאחר בעיית ההרקה וככל הנראה קצר שהיה בעבר הכרטיס החל לקרטע טיפה. עברתי לכרטיס קול USB שיש לי במקלדת של Logitech. עבר כמה זמן וניסיתי שוב את הכרטיס קול של Creative. הפעם בכלל לא הצלחתי לשמוע סאונד. ה Output במחשב מנגן ואני רואה את הקווים הירוקים זזים אבל אין סאונד באוזניות (אוזניות תקינות). בדקתי את הגדרות הוליום וכל הדברים הבסיסיים והכל נראה תקין. הכרטיס מזוהה תקין במנהל ההתקנים והדרייבר מדווח שהכל תקין. טוב. חשבתי שהכרטיס הלך.. היום קניתי את ה Asus Xonar Essence STX. חיברתי אותו ושוב אותה הבעיה. אני רואה שבגל מנגן במחשב אבל אני לא שומע כלום כאשר אני מחבר את האוזניות. אני נואש. מה אני מפספס פה? איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום פרמטתי את המחשב (זו לא הפעם הראשונה שאני מפרמט) לאחר הפוסט הזה : http://hwzone.co.il/community/threads/526994-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A0%D7%A6%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%9B%D7%9C-%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%91-%D7%94%D7%A4%D7%A1-(%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93%D7%AA) התקנתי את כל הדרייברים ועכשיו כשאני גולש באינטרנט באתרים מסויימים ברגע שאני יורד עם פס הגלילה ואז עולה שוב הכתב מופיע לי בצורה לא טובה (עם אני מגיע עם מעל הכתב הדבר מסתדר ) , הבעיה לא הייתה קיימת כלל לפני הפרמוט להלן דוגמא מהפייסבוק עם אני עובר עם העכבר מעל לאחר כמה שניות זה מסתדר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ל…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי ניכנסתי לביוס שלי (AMI) ובאפשרויות של ה BOOT לא הופיע לי הכונן דיסקים שלי אלא רק הכונן קשיח והכונן דיסקטים. מה אני עושה בכדי שהביוס יזהה אותו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה בעליית המחשב קשה למאוורר של המעבד להניע, זה מעבד amd am2 3200mhz על לוח Gygabyte. אין בו כמעט אבק, אך יש לי חשד שאני רוצה לאמת אתכם - מי שהרכיב לי את המחשב בזמנו התקין תוכנת אוורסט ושיחק שם עם כל מיני פרמטרים, אני אח"כ הסרתי אותה, ויש לי הרגשה ממבט בלבד שהמאוור מסתובב לאט כבר מהיום הראשון... איך אני יכול לבדוק האם המאוור מקבל את המתח הראוי לו כדי להסתובב כמו שצריך? תודה ! ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנה שמצריכה שימוש אינטנסיבי בHDD המחשב נתקע ולעיתים אף קורס שקלתי שזה הHDD אבל אני לא בטוח אבל עכשיו שמתי לב שהספק לא מוציא אוויר עכשיו אני חושב שהעובדה שהספק הוא 300W ג'נרי וישן (P3 בן 4) האם זאת הבעיה או שאולי זה משהוא אחר אם זה הספק אז זה כלום , ג'נרי חדש לא עולה כלום זקוק לדעתכם
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הצורב שלי עבד כרגיל ולא היו בעיות עד שצרבתי איזה משהו ואז הוא הפסיק לי באמצע הצריבה ומאז אותה בעיה גם ניסיתי למחוק תNERO ולהתקין גירסא אחרת גם לא עזר... הוא לא מראה לי תבחירה של מהירות הצריבה וגם לא נותן לי ללחוץ על הכפתור BURN הבעיה היא רק כשאני מנסה לצרוב CD אין בעיה לצרוב DVD
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-