תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בזמן שאני משחק/שומע מוזיקה ומדבר עם חברים בTeamSpeak או Discord למשל , הם יכולים לשמוע את המשחק שאני משחק בו או את המוזיקה שאני מקשיב לה ואם הם מדברים ממש חזק הם גם שומעים את עצמם. אני לא משתמש ברמקולים בכלל, רק באוזניות וזה מה שממש מוזר לי. ניסיתי לתקן את זה כבר שנים ואני לא מצליח למצוא פיתרון שעובד. *קניתי מחשב חדש עכשיו (לא בגלל זה) וכמובן שזה לא פתר את הבעיה, זה קרה גם במחשב הקודם שלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 7.6k צפיות
-
-
חיברתי הכל כולל מעבד E8600 וכאשר אני מדליק אני שומע צפצוף ארוך מחריש אוזניים והמסך לא נדלק, מה יכולה להיות הבעייה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי מאוורר 120mm של חברת 3R SYSTEM BLUE LED וחיברתי אותו ישירות לחיבור של לוח האם שלי MSI P67A-C43 (MS-7673 אבל המאוור עובד מאוד מהר וזה מציק ומרעיש לי המיקום של המאוורר נימצא בצד בתוך המיכסה של המחשב ולכן אני שואל האם יש אפשרות להנמיך את המהירות של המאוורר שלא ירעיש לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לי בקשר לטמפרטורות המעבד ושאר הלוחות. קניתי את המחשב שלי לפני שבוע! חיוטתי,פיניתי את החוטים בצורה מעולה,ישנה זרימת אוויר וכו'.(יש לי 7 מאווררים+2 שנמצאים בספק. הטמפ' על המעבד 70 מעלות צלזיוס ואני לא מבין,למה? הצלבתי את זה עם 2 תוכנות: Speed Fan Everest מצורפים תמונות. כיצד ניתן לשפר זאת. המאורר של המעבד מחובר לקונקטור שלו של הלוח אם,בדקתי שכל המאווררים עובדים והכל תקין.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
חג שמח לכולם, קניתי השבוע לפטופ ממישהו Toshiba T130 13.3 inch. הבחור שקניתי ממנו כנראה עשה משו כי אני לא מצליח לעשות recovery ולהחזיר את המחשב למערכת הראשונית שלו. אני יודע שצריך ללחוץ 0 ולהדליק בו זמנית ואז המחשב מפעיל את recovery mode של טושיבה. שום דבר לא עובד בזה. ככונן D יש את תיקיית HDDRecovery שעמוסה ב6 ג'יגה. אני די בטוח שאפשר לייציר מהתייקיה הזאת מדית גיבוי שאני יוכל לבצע את השחזור הזה בלי הפעלה מה BOOT. מישהו יכול לעזור לי בזה? איך עושים? ביצעתי חילוץ לקבצי swm בני 1 גיגה כל אחד שנמצא בתוך התיקייה והיה שם קבצים ותיקיות כולל תיקייה שמכילה אותו דבר כמו בכונן C אחרי שמבצעים התקנת מערכת עם תיקיות כמו PROGRAM FILES , WINDWOS, Documents and Settings ועוד. אני יודה לכל…
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום. היום בזמן שאני נמצא בתפריט של המשחק NFS MOST WANTED פתאום המסך כבה והמחשב קפא :-[ מה זה יכול להיות בבקשה ???
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, התקנתי אתמול ויסטה, יש לי שני כוננים, אחד 500 שהיה מחובר תמיד ועליו מע' ההפעלה ועוד אחד 320 שלא היה מחובר.. ישנו גם כונן DVD, איך הוא קשור? אז ככה, בקצרה: נכנס וירוס, שלפתי את הדיסק הקשיח, פרמטתי ניתקתי את ה-320 ואז ניסיתי להתקין מע' הפעלה, שיחקתי עם ה-SLAVE/MASTER בכוננים חוץ מה-500 במצב הנוכחי הכונן DVD מאסטר והשני על סלייב, שניהם IDE, בהדלקת המחשב לוקח לו יותר זמן מהרגיל, והוא גם לא מזהה את הדיסק הקשיח הקטן יותר, או שהוא מזהה אבל הוא לא מופיע ב-"מחשב שלי". עוד בעיה, יש דיסק קשיח חיצוני, בחיבור למחשב(מקבל כוח רק מ-USB) הוא מתחיל להסתובב, ואז קורס, וחוזר על זה.. אין לי מושג מה הבעיה, הוא עובד בכל מחשב אחר מצויין.. יכול להיות שהספק כוח חלש מדי? הוא עבד בעבר עם הדיסק …
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית שפעל בסדר אבל לאחרונה הוא עושה לי מסכים כחולים שפירוט השגיאה הוא 0x0000009c הטכנאי שלי אמור לבוא יום ראושן לקחת תמחשב אבל מה עלי להגיד לו שזו בעיית זכרון אני רוצה להקל עליו כי אני רוצה תמחשב מהר אז מה הבעיה אני סורק כרגע עם memry וללבנתיים אין שגיאות....
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום באמת פורום ברמה מעל ומעבר משתמשים כתבות ומאמרים לעניין והכל מפורט ומתוייק ממש אהבתי.. אז זה העניין.. אני קרוב לקנות מחשב בזמן הקרוב אבל לפני הייתי רוצה להבין כמה דברים לגבי כמה דברים.. אז אם תוכלו לעוזר לי יהיה אשש לגבי מעבדים.. כפול ליבה, מרובע ליבה לא הבנתי מה ההבדל מעניין אותי העניין. אוברקלוקינג? אם אפשר הסבר קטן בכייף ככה.. אני רוצה להתחיל להרכיב את המחשב ורוצה לראות במה שווה להשקיע ובמה לא.. ד''א אני מקווה שאני בפורום הנכון.. חח תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור? ראיתי שכבר פתחו דיון על זה ב2010 אבל לא היה שם פתרון. אודה לעזרה בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני בערך שנה קניתי את המחשב הבא, קניתי אותו בלי לעשות הרבה בדיקות (ועד היום אני מצטער על זה) https://www.lenovo.com/us/en/desktops-and-all-in-ones/legion-desktops/legion-y-series-desktops/Legion-Y520-Desktop/p/99LE9Y50275 i7 - 8700 1060 gtx ספק כח 450 וואט 16 ג'יגה ראם לוח אם גנרי וגרוע מאוד LENOVO 36E לתקופה מסוימת הייתי מרוצה, לא מזמן רציתי להתרחב מבחינת חווית משחק וגיימינג וקניתי את ה 2080 RTX TI ובנוסף מסך ASUS ROG PG27V שתומך G-Sync. אני יודע שיושב לכם בגרון שלא הייתי צריך לקנות את ה2080 וה1080 היה מספיק, מבקש מכם שתמנעו מהתגובות האלה, לא עוזר בכול מקרה, כמובן שברגע שחיברתי את הכרטיס מסך, הבנתי שאין מספיק חיבו…
-
- 29 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעלה תמונה מתוכנה שבודקת את המעלות של המחשב. אבל לא ככ הבנתי אם זה טוב או לא ואם זה לא טוב רציתי לקבל טיפים איך לקרר אותו.. (הנתונים משתנים מפעם לפעם)
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_1902_1903&products_id=11820 תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרתם. חוות דעת על מפרט שקיבל אחי, בעל עסק קטן, שזקוק להריץ גם סוליד כתחנת עבודה יחידה. DELL SOLID MOBILE WS PRECISION 3520 3520 DELL Intel® CORE I7 ™ 7700HQ 16GB Gb DDR4 512 Gb ssd 2.5 NVIDIA M620 2GB 15.6 FHD 1920X1080 Windows 10 Pro 64 BT WIFI LAN 1000 USB-C 3 YEARS ON SITE WARRNTY 2.3 kg 1870$ לא כולל מע"מ האם יש נייד עדיף בסדר גודל הזה [כ6700]? אפילו הזמנה מחו"ל. תודה ושבוע טוב לכולם. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מחשב שנתקע כל הזמן... ואלו התוצאות: לחצו להגדלה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=wi…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני "מתחיל" בנושא מיחשוב. רציתי לבצע קצט סדר במארז שלי. ולאחד החיוט שהלך בכל הכוונים. איחדתי קבוצות חיוט בעזרת אזיקוינים קטנים, ולפתע ראיתי שיש לי מולקס קטן (מאוד דק ובצבע שחור) אשר אינו מחובר . למולקס זה מחוברים 3 חוטים (אדום, שחור ולבן). עקבתי אחרי החיוט וגיליתי שהקצה השני שלו מתחבר ל CD בעזרת מולקס דומה . המקום על ה CD בו המולקס מתחבר רשום: ANALOG AUDIO R G G L (לוח האם שלי הוא של GIGABYTE ) מבקש סיוע לאן לחברו?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מערכת שעבדה ללא שום בעיות, העלתה פתאום עם ההדלקה עשן לבן רב ומיד עם הכיבוי שלה מצאתי כי חוטי הפנל הקדמי נשרפו והפלסטיק שלהם נחשף, מה עושים עכשיו ??? שהרי חוטים אלה מחוברים למארז !!!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.4 800 כשאני פותח את המחשב כבר על ההתחלה הוא בטמפ של 45+ ולאחר זמן מגיע ל- 50+ לאחר 5 דקות של מאמץ הוא מגיע לטמפ של 60+ אפילו פעם אחת ל-70. עכשיו בעיית החום היא רק במעבד שאשר החום הכללי במארז והחום של הדיסק הקשיח הוא 40-55 (שזה גם יחסית גבוהה אבל עוד בטווח נורמלי). השאלה שלי איך אני מוריד את החום של המעבד? (נוסיף את העובדה שהמעברר שעליו עובד בצורה תקינה)
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מפרט: Intel i7 4770K + קירור טוב כרטיס מסך Nvidia 760 ספק חזק 600W מארז איכותי fractal design R5 כעבור עשרים דקות משחק גל חום מטורף עולה מהמחשב. הישיבה ליד המארז הופכת ללא נעימה בקיץ. מה עושים? מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מבין..... המעבד שלי עם הקרור הג'נרי התחמם אז קניתי את ה Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan לפניו המעבד היה מגיע ל 57 - 58 מעלות בעומס ו 41-42 במנוחה. בנוסף קניתי גם מארז (כדי לבטל את האפשרות של התחממות) את ה armor של termaltake שום דבר לא עוזר כבר הטמפרטורה לא יורדת מ 58 בעומס אם מישהו חושב על פתרון שיודיע לי שי shydopler@gmail.com
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט והוא מוציא לי אבקה לבנה על כל משטח שהוא עובד עליו. יש למישהו מושג מזה???
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי ללמוד על נושא החומרה באינטרנט, ועכשיו אני מתחיל+ אני כבר יודע לאן כל דבר הולך בחיבורי לוח האם, וקצת עבודה עם משחה טרמית וניקוי וכאלה יודע מושגים של ראם וסטה וכאלה, אבל אני רוצה להיכנס יותר לעומק למשל, איך לפי המפרטים של המחשב אני יודע מה טיבו איזו חומרה מתאימה לאיזה מחשב? איך פותרים תקלות טכניות ובעיות ברמת ההתקנים והביוס, כאלה דברים ויותר איפה אני יכול למצוא חומר טוב ועדכני ללמוד את זה, אתרים פורומים ספרים וכו'... תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-