עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by barcelona2002,

אני זקוק לדרייבר של mad catz ג'ויסטיק לאקס פי דחוף תודה מראש :-[ :

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  2. שלום. יש לי ati r9 290 oc של גיגאביט. חשוב לציין שהמחשב לא מתחמם. אין בעיות צוואר בקבוק או עומס מיוחד. כשאני נכנס לכל משחק כל שהוא לא משנה איזה, אפילו המשחק הכי קליל שיש. המחשב מאתחל את עצמו עושה ריסט וחוזר. כשאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך הכל עובד כראוי, עובד לאט אבל עובד. נסיתי כמעט את כל סוגי הדרייברים של הכרטיס,נסיתי לפרמט את המחשב. הבעיה לא נפתרת. תודה רבה!, אשמח לעזרה אני כבר מיואש!

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by Tomerb1,

שלום לכולם במחשב של אבא שלי יש בעיה. כאשר מחברים אותו להתקן שהוא לא אוזניות [לדוגמה מערכת וכו'] יש הפרעות חזקות מאוד. חשוב לציין: אני מחבר אותו בעזרת אותם החיבורים שאני מחבר למחשב שלי ועובד כמו שצריך. מה נראת לכם הבעיה? חשבתי לכיוון של כרטיס קול... אז לפני שאני קונה אחד חדש אשמח לחוות דעת.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by etelsh4,

משהו השתנה לי, כשאני פותח כרטיסיה חדשה זה פותח לי ישר את דף הבית, אני רוצה שזה יפתח את הדף הריק שמופיע בו משהו לא זוכר מה. איך משנים את זה? יש לי אקספלורר. התקנתי משהו בשם babylon ששינה לי את כל ההגדרות, עכשיו גם זה מופיע לי: וזה אחרי שמחקתי את הדבר הזה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  5. שלום, קניתי לא מזמן [שבועיים] מחשב חדש . עכשיו הבעייה היא שאני מריץ עליו משחקים והכל והכל בסדר אבל נגיד אני משאיר משחק על פאוס והמחשב נכנס למצה המתנה הוא נתקע עד שאני לוחץ קונטרול-אלט-דליט הוא לא משתחרר... מה יכולה להיות הבעייה???

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by RLM,

יש לי NUC6i3SYB, עם מעבד i3-6100U וכרטיס מסך מובנה HD 520. הוא מנגן בלי בעיה ISO של Blu ray, אבל כאשר הם 3D-MVC הסרטון מקרטע והוידאו והאודיו יוצאים מסנכרון. אני משתמש בDVDFab Player (זה הנגן היחיד שמצאתי שיכול להפעיל 3D-MVC ISO). אותו קובץ ISO עם אותו נגן על מחשב אחר עובד בסדר (אבל הפענוח הוא ל3D כחול/אדום, מכיוון שמדובר במסך רגיל - לא בטוח אם זה משנה). הם זה הגיוני שi3 יתקשה בניגון של 3D Blu ray, או שאולי יש איזשהי בעיה אחרת? יש מישהו שמצליח להריץ על חומרה דומה? מה לגבי שדרוג לNUC חדש עם i5-U? האם זה חומרה שיכולה להריץ 3D Blu ray? יש אולי דרך להוסיף כרטיס מסך חיצוני לNUC כדי לשפר ביצועים? כל מידע יעזור תודה.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by יוליוס,

בדקתי את הארד דיסק עם התוכנה Acronis Drive Monitor והוא תקין . זה הדו"ח שקיבלתי : On Sun 13/10/2013 13:21:08 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\101313-181865-01.dmp uptime: 00:24:13 This was probably caused by the following module: symevent.sys (SYMEVENT+0x14A69) Bugcheck code: 0x1A (0x8886, 0xFFFFFFFF84EC2B90, 0xFFFFFFFF84EC1000, 0x502) Error: MEMORY_MANAGEMENT file path: C:\Windows\system32\drivers\symevent.sys product: SYMEVENT company: Symantec Corporation description: Symantec Event Library Bug check description: This indicates that a severe memory management error occurred. This might be a case of memory corruption. More often…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by aviramgo,

שאני נכנס למחשב כתוב לי: bootmgr is compressed וזה כתוב על חלון שחור.. מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  9. Started by dvir966,

שלום יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי, כשאני מדליק אותו אני מקבל חלון שאומר: "the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter.please update your amd graphics driver,or enable your amd adapter using the displays manager" לכל מקרה הכרטיס מסך הוא:ATI mobility radeon HD 6550 כמו כן יש לי ווינדוס 7 עם 64 ביט, ניסיתי להוריד ולעדכן דרייברים אך עדיין צצה הבעיה... אשמח אם תעזרו לי תודה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by THELAD,

שלום, בזמן האחרון המחשב החליט לא להתחל, כאשר אני פותח אותו, הוא עושה רעש כאילו הוא עובד, אבל שום דבר. גם אין את הצפצוף מהלוח אם. כשאני מוציא את הבטרייה מהלוח אם לכמה דקות, זכרונות ואת הדיסק הקשיח, הוא ברוב הפעמים כן עולה, אבל כאשר אני מכבה את המחשב, שום לא עולה ושוב צריך לחזור על אותה פעולה של הוצאה (ולפעמים גם אחרי שאני עושה את זה, זה לא עובד. ) חשוב לציין שברגע שיש את הצפצוף מלוח האם, המחשב עולה תמיד. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ??? מדובר במחשב דיי ישן, AMD 3000+, זכרון 512 מגה של קינגסטון, הארד דיסק של היט'אצי deskstar 80GB, לוח אם של ABIT

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  11. Started by DarkTesticle,

זה הלך ככה: נסיונות כניסה לכל אחד מן הכוננים (partitions) של ההארד דיסק המדובר הניבו הודעת "drive is not formatted", למזלי C אינו אחד מהם כך שהוינדוס רץ. יום לאחר מכן הכוננים נעלמו כליל מ"המחשב שלי" הניחוש שלי הוא קריסת הכונן הקשיח עקב חימום יתר או סתם היותו ישן מאד.. או שניהם. בכל מקרה הבנתי שברוב המקרים אפשר לשחזר את מרבית הקבצים ע"י תוכנות, מה שקצת בעייתי במקרה שלי בהתחשב בכך שהכוננים פשוט נעלמו ואי אפשר להורות לתוכנה לשחזרם. אשמח לדעת איך אני בודק באיזה מצב ההארד דיסק כרגע והאם אפשר לשחזר את הקבצים ללא שליחת הדיסק לטכנאי, אם כן - כיצד? או שטכנאי הוא המוצא האחרון.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by War-Hammer,

המחשב של אבא שלי כנראה נשרף ואני צריך לדעת איזה חלק נשרף או התקלקל, הלוח אם עושה ביפים ארוכים ואני לא יודע מה זה אומר, אני יודע שיש כל מיני סוגים של ביפים שאומרים את הבעיה אבל הסוג הזה לא אומר לי כלום ובמיוחד לא בלוחות ישנים (אם זה בכלל השתנה מאז..) בבקשה חברה איך אני יכול לזהות מה הצפצוף אומר? לא כתוב בחוברת של הלוח אם מה כל צפצוף אומר ואני גם לא יודע איזה לוח זה (משום מה הם לא הזכירו את זה בחוברת) זה לוח שכתוב עליו AWARD ויש לו צ'יפסט של אינטל ועל החוברת כתוב MS - 6119 בבקשה חברה אני זקוק לעזרה, (ועוד שאלה קטנטנה ולא ממש קשורה וחשובה ניתן לעשות ללוח הזה OC?) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  13. Started by vdudu,

שלום ! לאחרונה שדרגתי את הקירור של המעבד שלי לקרור מים H60 של קרוסייר התקנתי את הכל בצורה טובה , בדקתי שהכל עובד לאחר הדלקת נמחשב נכנסתי לבדוק רת הטמפרטורה של המעבד הוא היה על 32 לאחר מספר דקות ( ללא מאמץ רק אינטרנט) המחשב פשוט קפא לא הייתה לי אף אפשרות אחרת אלא רק לאתחל את המחשב הדבר קורה בכול מצב עבודה ... אשמח לכול עזרה תודה רבה !!!!!

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  14. איך מחברים נכון את הלוח אם עם המארז(כפתור ההפעלה והריסטארט, לא אם הספק כוח)?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  15. Started by yossi126,

בזמן האחרון אני חווה זמני פתיחה קבצים מכווצים בזמנים לא הגיוניים. יש לי Q6600 וזכרונות 4ג'יגה. אני בינתיים עם XP 32 ביט ככה שהמערכת מזהה 3.35 ג'יגה זכרון. לדוגמא קובץ של ג'יגה שאני עושה לו UNRAR מסתיים לאחר 8 דקות! מה יכול להיות פתרון לבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by CraZy,

המחשב בן קצת יותר משנה הוא היה ככה מהיום הראשון הוא פשוט לא מהיר וסתם כבד כבר עבר מספר התקנות מחדש כולל את כל הדרייברים הכי עדכניים כך שזאת לא בעיית תוכנה המחשב עובד בטמפ' נורמאלית של לא יותר מ 70 מעומס והוא מאד נקי מאבק בפנים השאלה שלי האם דגמי ה 2.8 האלו סתם עייפים? המפרט P4 2.8HT לוח אינטל מקורי סוקט 478 אני חושב זכרון 2 גיגה 2.5 CLI 400MHZ כרטיס ATI 9600 PRO דיסק WD 80 SATA 72000 אני עובד הרבה עם פוטופוש (לכן 2 גיגה זכרון) ומעט מאד משחקים אבל הזחילה מורגשת גם ביישומים של מייל ואינטרנט/אופיס והרבה פעמים נוצר מצב של של שעון חול לכמה שניות מעצבנות... החליפו לי כבר את הלוח, הזכרון, כבלי SATA והספק עדכנו BIOS ועברנו על ההגדרותשלו 100000 פעם ללא שינוי …

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  17. היי היום הרכבתי מחשב לוח אם EP41-UD3L s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E‎ מארז WingRS 100 Middle Tower Black Case (No PSU)‎ יש כבל של המארז שרשום עליו AUDIO , את הכבל הזה חיברתי לחיבור של לוח האם שרשום שם F-AUDIO (הכוונה לפרונט של המארז) , חיברתי בחלק הקידמי את המיקרופון +האוזניה ולא שומעים כלום , גם אין הקלטה מישם, מדוע זה? הכל פועל קשורה כשאני מחבר את המיקרופון לחלק האחורי של המארז. רוני

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by nas,

החלפתי ביוס ל 14.. הכל טוב ויפה. רק המעלות עשו בעיות.. אחרי זה, העלתי שוב מ 215 ל 220 , ואז הכל התחיל.. בהתחלה המחשב לא עלה בכלל, אז ריסטרטי תביוס וזה הסתדר, החזרתי להגדרות של ה215 והמחשב עלה.. הוא היגיע לשלב של הלהעלות תווינדס הוא רושם שיש איזו שהיא בעיה בקובץ win/sys32/config קרה לי כבר פעם אחת.. סידרתי בזה שפרמטתי, טוב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס.. ההתקנה מתחילה להעלות DLLים, ואז גם ההתקנה נתקעה.. ניסיתי שוב , פעל . פרמטתי תכונן , התקנתי תקבצים של הווינדוס והוא עשה ריסט, כשהוא עלה מחדש... שוב אותה שגיאה, ניסיתי למחוק תפרטיטון, לא עזר.. כלום לא עזר.. אני לא רוצה לעשות על D כי אז הוא ימחוק לי שם הכל.. עכשיו, החזרתי חזרה לביוס 18 ורוב הבעיות נפתרו , חוץ מהבעיה העיקרית שב…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by ofird,

די נמאס לי! אני חייב לפתור את זה: בכל פעם שהמחשב שלי מתעורר מSLEEP של S3 הרשת והרד דיסק החיצוני אינם! יש לי לוח אם של ASUS (A8n-vm CSM ) ונראה לי שהבעיה תמונה ב 430 nForce של NVIDIA. שימו לב לתמונה- הדרך היחידה להחזיר את החיים למסלולם זה לעשות DISABLE וENABLE מחדש לLAN ואז מתחברים. לגבי ההארד דיסק (של WSTREN DIGITAL MY BOOK) אני מחובר בFIREWIRE וגם כאן, רק ניתוק וחיבור מחדש עוזר. שיחקתי כבר עם הPOWER MANAGENT של הDEVICES וזה לא עזר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  20. אחרי שאני משחק בין חצי שעה לשעה במשחק על המחשב, פתאום המשחק מקרטע ולא זז חלק. זה קרה לי ביותר ממשחק אחד. בדקתי את הטמפרטורות של הכרטיס מסך , הלוח אם והמעבד, והטמפרטורות תקינות. אין לי מושג אם הבעיה היא בזכרונות אבל אני לא יודע איך לבדוק את הטמפרטורות שלהן. יש למישהו רעיון מה היא מקור הבעיה?

21. שלום יש לי מחשב עם ותק של 3-4 שנים והנתונים שלו הם, לוח אם MSI K8N NEO4 זיכרון 1.5 ג'יגה DDR400 כרטיס מסך GFORCE 6600GT כונן קשיח סמסונג 120 ג'יגה ועכשיו לבעיה, הביוס, קורה שפעם ב3-4 שבועות אני פשוט מדליק את המחשב והוא פשוט לא עולה המסך כניסה לא נדלק ואפילו לא מגיע למצב שבו יש את האפשרות להגיע לביוס SETUP , בכל מקרה אחרי כמה ניסיונות גיליתי שהבעיה טמונה בבטריה של הביוס אז כל 3-4 שבועות אני פשוט מחליף בטריה חדשה ללוח אם וזה פותר את הבעיה זמנית, מה נראה לכם הבעיה זה הלוח אם? או יש דרך לסדר את זה ולמה הבטריה שאמורה להחזיק כמה שנים (לאח שלי יש אותו מחשב עם אותם נתונים עם אותו ותק והוא לא החליף אפילו פעם אחת) נגמרת מהר?.. אשמח לעזרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by erez20,

נייד של IBM כשקיבלתי אותו היו בו 2 מחיצות אחת של 14 ג'יגה עליה הייתה מותקנת וינדוז ומחיצה לא מפורמטת של 10 ג'יגה, אני יודע שבניידים רבים ובמיוחד באלו של IBM יש מחיצה לא מפורמטת (בדרך כלל גם לא רואים אותה ואין גישה אליה) שבה יש גיבויים ולפעמים גם חלק מהביוס אבל זה לא נראה לי המקרה פה, כי בדרך כלל מדובר על ג'יגה אחד או משהו בדומה לזה. פירמטתי את המחיצה הכל עבר חלק. לאחר כשבוע שהמחשב נח ללא שימוש ניסיתי להפעיל אותו וחשכו עיני המחשב לא עלה ומסתבר שאין גישה לHD יותר מזה, הביוס אמנם עולה אך הוא לא רואה את הHD בכלל, מבחינת הביוס אין כונן קשיח, זה לא שצריך לפרמט אותו או להתקין מערכת הפעלה מחדש, פשוט לא קיים. אין בעיה בשאר המערכות עליתי עם LIVE CD הכל עולה יופי, הביוס נראה תקין (ח…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  23. זה מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz זיכרון 8GB DDR4 3200MHz (1 x 8GB) כונן קשיח 512GB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 15.6-inch FHD (1920 x 1080) Anti-Glare LED-Backlit Non-Touch Narrow Border WVA Display מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX330, 2GB GDDR5 כונן אופטי ללא מצלמת רשת Integrated widescreen HD (720p) Webcam with Single Digital Microphone שמע 2 tuned speakers with Waves MaxxAudio® Pro כרטיס רשת 10/100/1000 RJ-45 Ethernet תקשורת אלחוטית 802.11ac 2x2 WiFi בלוטות' …

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. Started by Spirit Crusher,

לפני חצי שעה במהלך שיוט באינטרנט קפצו לי מלא פופאפים והמחשב התחיל להיות איטי אז לחצתי CTRL ALT DEL קפצה לי הודעה כזאת מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by En0X,

שלום לכולם, לאחרונה צצו לי מספר בעיות במחשב וברצוני לפרמט את כל הארד דיסק הנוכח במחשבי. כיוון שיש שני מערכות הפעלה על המחשב (לינוקס,וינדוס) זה יוצר לי מספר בעיות, כיוון שאני לא יכול למחוק לינוקס ולאחר מכן לעלות את הוינדוס כיוון שהתוכנה שנותנת לך את האפשרות לבחור עם איזו מערכת הפעלה ברצונך לעבוד. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה מראש. שבוע טוב נ.ב מרוצה?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.