עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by הדר,

שלום לכולם, אני זקוקה לעזרה דחופה. המחשב השתגע לי. אתמול הוא התחיל להתקע ולא רצה לפתוח אף תוכנה. הוא הודיע לי שאין לי מספיק מקום בדיסק או מספיק זיכרון - שני הדברים לא נכונים זה מחשב חדש ויותר מ-70% מנפח הדיסק שלי פנוי. האנטי וירוס הודיע לי שיש לי המון וירוסים - שהצלחתי לנקות אבל המשיכו לחזור שוב ושוב.... ולכן החלטתי לפרמט את הדסיק ולהתקין מחדש את win2k. עשיתי התקנה חדשה עם פירמוט. פעמיים עשיתי התקנה ופעמיים הוא הודיע לי באמצע ההתקנה שהקובץ svchost.exe יצר טעיות ושהוא סוגר את התוכנה (וכל זה במהלךההתקנה). ההתקנה לא הייתה מוצלחת ועדיין אני מקבלת הודעות שגיאה של חוסר במקום או חוסר בזכרון. עשיתי ניקוי של קבצים במחשב, מחקתי תוכנות ממחיצות אחרות, ניקיתי קבצי tmp ניקיתי את ה-recy…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by alono23,

אני מקווה שזה קשור לכאן... בזמן האחרון כל פעם שאני נוגע במסך או בכונן אני מקבל זרם... ממה זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by et_gershon,

אוקיי שמעו המחשב דלק רציתי לחבר משהו למחשב לפאנל האחורי וקיבלתי זרם אחריי זה כיביתי את המחשב אבא שלי בדק את זה וגם הוא קיבל זרם יש למישהו מושג למה אנחנו מקבלים זרם שנודעים נוגע בפאנל האחורי של המארז שלי? מחכה לתשובה

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  4. שלום , יש לי 2 שקעים בחדר. כשמטען מחובר לשקע מספר 1 , אני מרגיש זרמים כשאני נוגע עם החלק האחורי של כף היד (עם השיער) בשוליים שהם ממתכת . כשאני מחובר לשקע מספר 2 , לא מרגיש שום זרם -ניסיתי גם שקע נוסף בבית ואין זרם . בקשתי לא מזמן מבן משפחה , לגעת בצורה שתארתי בשוליים והוא קיבל זרם מידיי (עקצוץ לא משהו עוצמתי אבל הוא הרים את היד בבהלה. בקשתי היום מאבא שלי להניח את כף היד והוא לא הרגיש דבר. שוב בקשתי מאותו בן מפשחה קודם להניח את כף היד והוא לא הרגיש כלום הפעם . מה זה יכול להיות ? שוב , אם אני מחבר את המטען לשקע מספר 2 אני לא מרגיש דבר. המחשב נטען רגיל . זה לא קורה כשעובד על סוללה , עקבתי אחר המא…

5. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את הלוח הנ"ל של GB, למי שמכיר GB מוסיפה כבלים ללוח שניתן לחבר ללוח HD רגיל (פנימי) מבחוץ והוא יעבוד כחיצוניhttp://www.virtual-hideout.net/reviews/GIGABYTE_GA-P35-DS4/images/06.JPG. הבעיה אצלי כשאני מחבר את זה המחשב נתקע או שהכל איטי. מישהו יודע למה? תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by sharlly,

יש לי לפטופ של אסוס כבר שנתיים. והוא מחובר למסך חיצוני דרך חיבור ה HDMI. לפני שבוע באמצע שאני על על המחשב המסך החיצוני החשיך. חשבתי שאולי המסך החיצוני מת (כי הוא כבר הרבה מאוד זמן אצלי ) ניסיתי לחבר את הלפטופ לטלוויזיה בסלון (LCD של LG בת שנה) בעזרת חיבור ה HDMI . המחשב מראה סימנים שהוא קולט את הטלוויזיה (המסך נכבה ונדלק בלפטופ) אבל הטלוויזיה רושמת שאין אות. בדקתי מה קורה עם הקול של החיבור. שמתי שיר בלפטופ ופתחתי דרך ה control panel את הבקר של הקול.... והוא מראה שהמחשב מחובר לטלוויזיה ושהוא ברירת מחדל ושהוא שולח נתונים לטלוויזיה.... הבעיה שאין שום קול שיוצא מהטלוויזיה. מה עוד אני יכול לעשות?? יש מצב שהחיבור נישרף??

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by bilbo6,

שלום רציתי לשאול : האם יכולה להיווצא בעיה לאחר התקנת service pack 3 לעותק פרוץ של XP ? מקווה לקבל תשובה תודה, ליאור

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי savage 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז.. קניתי מארז חדש והעברתי אליו אחר כבוד את כל החומרה. זו לי הפעם הראשונה בעניין כזה ובאופן כללי אני לא איש טכני ואין לי רקע במחשבים. למעשה כמעט את כל מה שאני יודע למדתי כאן בפורומים. לוח האם שלי הוא זה, יש גם gtx 1070 של ג'יגבייט שמשום מה זכור לי שבמארז הקודם הוא היה מחובר עם שישה פינים בלבד ולא עם כל השמונה (?!) עם האתחול הראשון התבקשתי להגדיר דיסקים ובחרתי בכוננן הssd (יש עוד אחד מכני). המערכת על דואל בוט של לינוקס (מערכת ראשית) + חלונות 8.1 (למשחקים בלבד - שם נעשה שימוש בכונן המכני). לינוקס עולה יפה. עלו מספר בעיות: 1. בהעלאת חלונות אני מקבל הודעה שהמערכת לא אותחלה טוב ויש לי מספר אופציות כמו לאתחל שוב או לנסות הגדות מתקדמות …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לאחר ששידרגתי את המחשב שלי ל amd athlon 64bit 3000+Ghz והחלפתי ללוח אם של asus a8v-mx (הערה : הכרטיס מסך הוא r9600xt 256mb ויש במחשב 1gb ram שגם צורפו) כשאני משחק בקאונטר סטרייק סורס, המשחק מאפשר לי לשחק דקות ספורות ואז המשחק נתקע,כך גם הקול ואז המסך נסגר בצורה מוזרה. המסך הופך להיות במצב כמו שכאשר המחשב עצמו סגור והמסך פתוח... האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה? (עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך ולמסך עצמו) בתודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  11. ניסיתי לברר מה המפרט שלו אבל הוא בעצמו לא יודע מה שכן אני יודע שיש לו סלרון 400 96 מ"ב של זיכרון שאין לי מושג מה הסוג הכי פשוט זה לעשות התקנה מחדש של הווינדוס או שיש פתרון לבעיה?? מקווה שהכל יפתר... (הוא בוכה לי בפלאפון!!) אייל....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חבר שלי קיבל מחשב חדש והוא רוצה לבדוק אם כל החלקים שקיבל עובדים טוב שהם תקינים איזה תוכנות צריך לכל חלק? לעשות לה בדיקה?

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  13. ניסיתי לעזור לחבר שלי להתקין את הכרטיס מסך שהוא קנה RTX 3050 , המחשב שלו ישן עם PCIE-2 התקנתי את הכרטיס מסך שלו החדש במחשב ואין BOOT הוצאתי את הכרטיס מהמחשב והכול עולה יש BOOT , יש לי במלאי לוח אם ישן עם מעבד ישן שתומך PCIE3 שלא בשימוש הרבה זמן ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך לשם וזה עלה למה ? יש ל RTX 3050 בעיה לעלות עם לוח ישן ? ראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משחקים עם ה 3050 ויש להם PCIE דור 2 הוא אמור לעבוד פשוט במקום PCIE4 לעבוד PCIE2 זה הכול לא מבין את זה נתתי לו את החלקים שלי בינתיים שיוכל לעבוד עם הכרטיס החדש

14. חבר שלי בדיוק אתמול קנה מחשב וישר כשהוא העלה אותו הייתה בעיה והמחשב חיפש את כונן הדיסקטים ולא מצא ואז חיפש קובץ P4P800 וגם היה רשום משהו עם הביוס משהו כזה: BAD checksum. משהו כזה אני לא זוכר קיצר בשביל שהמחשב שלו יעלה הוא צריך לשים את הדיסק של הלוח אם בסידי ואז הוא עושה מן דבר כזה Flashing... ואז אומר לכבות את המחשב וככה פעמיים ואז הוא סוף סוף עולה ואז הוא אומר לי Overcloacking faild ואז הוא אומר ללחוץ על F1 כדי להיכנס לביוס ולסדר שם משהו או F2 ולהמשיך רגיל לווינדוס...עכשיו ישר כשהפעלתי את המחשב לא יכולתי ממש לשים לב אבל המחשב פעל די לאט ואז ראיתי שהמעבד עומד רק על 1200 מגהרץ כשהמעבד שלו זה 2.4C! איך אני יכול לסדר את זה אם אפשר לסדר? אם אתם רוצים שאני יכתוב יותר בפירוט ע…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הוא מחשב כזה: E6750 2GB OCZ 800MHZ CL4 GIGABYTE P35-S3 (X1950PRO MSI (WTF וספק אני חושב שהביאו לו משהו ממש זבל! ספק EZCOOL 450W JSP אבל אני לא זוכר שם של חברה כי זה לא מוכר האמת,לא מצאנו בשום מקום את הספק הזה באינטרנט. עכשיו אתמול המחשב עבד מצויין ומהיום התחילו לו בעיות ממש רציניות. שמדליקים את המחשב המסך לא נדלק והמחשב מצפצף (הלוח עושה כמה צפצופים שמשהו לא בסדר) אחריי שעושים RESET המחשב נכבה,ואחריי 2 שניות נדלק לבד! ואז שוב המסך לא נדלק ורק אחריי שעושים שוב ריסט אזזזזזזז המחשב נדלק. שזה מגיע לווינדוס המסך נכבה שוב לשניה (כתוב NO SINGLE או משהו כזה,בקיצור שכיאילו אין כרטיס מסך) וישר חוזר. גם ממתי שכל זה התחיל אז הכרטיס רשת נעלם פתאום כיאילו הוא לא מחובר ואי אפשר אצלו להתח…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אהלן חבר'ה אני כבר מודיע שבאשכול הזה יהיו הרבה פרטים וכמה שיותר נתונים מכל הבדיקות שלי שיעזרו לכם להבין את הבעיה כמה שיותר ואולי תוכלו לפתור לי אותה בעזרת השם... קודם כל אני ירשום לכם את המפרט שלי ואז יספר את הסיפור אז הנה: Abit nf7 v2.0 a-data pc3200 256X2 T:2.5-3-3-11 @400mhz V2.7 amd mobile barton 2500+ 512k @ 200X11.5=2300Mhz (amd 3500+) 1.6v palit gforce 6800gs agpX8 256mb @ stock speeds (no oc) 500W ps (generi) דבר ראשון אני יודע שהמחשב לא חדיש במיוחד וכו' אבל באמת תחסכו את ההצעות לשדרג כי אם תשארו לראות את כל הבדיקות תבינו שגם המערכת הזאת יודעת לעבוד כמו שצריך... אז ככה, הכל מתחיל לפני כשבוע וחצי שעוד היה לי את ה radeon 9500pro האגדי שעבד כשנתיים+ ב OC דיי מטורף. …

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  17. ועוד כמה תוכנות חיוניות ועדכניות דיסק שמריצים אחרי פירמוט - מישהו מכיר ?!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  18. אוקיי אני לא ארחיב במילים אני קודם אתן לתמונות לדבר בעד עצמן: *ראוי לציין שהתמונות נלקחו בזה אחר זה בהפרש של מספר שניות.. עכשיו הבעיה היא כזאת: קודם כל המחשב שלי בזמן האחרון משמיע רעשים נוראיים!!! קשה לישון איתו אני נשבע לכם! מלבד זאת הוא נכבה לי לעיתים דחופות מאוד, וכל שניה שהוא משמיע את הרעש זה נשמע כאילו הוא הולך להתפוצץ. בנוסף לכל פתחתי את קופסת המארז כדי לראות מה מצב האיוורור והמאורר משתגע (במיוחד זה שעל המעבד..). הוא לפעמים משנה מצב רוח ומסתובב בקצבים שונים. איך הטמפרטורה שלי? בסדר? והאם זה קשור להארדיסק? או יכול להשפיע עליו? ואם וכאשר אני אקנה מאורר חדש להארדיסק; האם רצוי להשקיע בו? או בקירור מסוים? ד"א המעבד הוא כבר 3 שנים כמעט עובד וזה AMD 190…

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  19. חבר'ה מפני כמה ימים קיבלתי כמה חלקים למחשב החדש (כמעט הכל חוץ מכונן קשיח סי די רום צורב וכונן A). ביום שישי היה לי אזהרה כזאת ברקע כחול, חבר שלי אמר לי תוציא תבטריה ואז אחרי כמה זמן תכניס מחדש הוצאתי הכל מהחשמל הוצאתי אותה אחרי כמה דקות החזרתי אותה חיברתי הכל ואז הכל עלה כרגיל. עכשיו התקנתי תדריברים של הלוח אם ואז תדריבר של הכרטיס מסך ואז הכרטיס מסך ביקש שאני יעשה ריסטרט אז עשיתי. אחרי כמה שניות הגיע כזה לטעינה של הוינדוס (זה שכמה ריבועים רצים אחד אחרי השני ) ואז במקום שוינדוס יעלה המחשב עושה ריסטרט. עכשיו הוצאתי שוב תבטריה וכל זה ואז זה עבד שוב. כל פעם מחשב בקצר אני צריך להוציא תבטריה או תחשמל. מפני שהלכתי לישון שוב עשיתי ריסטרט ואז המחשב לא רצה לעלות תוינדוס כרגיל…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כתבתי אתמול אשכול על איך לפתוח מארז, לאן הוא נעלם?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by deking,

כל פעם שאני עושה ריסט למחשב הוא מציג מסך כחול ועושה סריקת קבצים כללית ל-D ואז עולה הווינדוס מה עושים? האם זיכרונות של g.skill ו crosair יכולים לעבוד ביחד ?! לוח אם-Gigabyte 965sp-3 כאשר ה-ג'י סקיל 2 ג'יגה(2 סטיקים של ג'יגה) והקרוסאיר כל אחד 512 ועוד שאלה המחשב עושה ריסט לעצמו סתם וזה לא מוירוס מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית מראש

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  22. יש לי DELL 1500 עם Bluetooth,ואין לי מושג איך להפעיל אותו.מישהו יכול לעזור בבקשה?

23. יש לי לוח אם ABIT P4 RADEON 9550 חברה איך אפשר לעדכן את הביוס? אם בכלל אפשר.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. הבאתי סרט מרוסיה שהקוד איזורי שלו הוא 5 ואצלנו הוא 2. שמתי את הסרט בכונן וה power dvd עלה בשביל להפעיל את הסרט אבל הוא אומר שקוד האזור לא מתאים ואני צריך לשנות אותו ל-5. אני מנסה לשנות אבל זה מה שהוא רושם: מה אני צריך לעשות? גם במדיה פלייר זה מראה ככה!

25. Started by pixelsight,

אני צריך מאוד את הדיסקט של WIN 98 boot בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.