תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט שקניתי לפני שנתיים עכשיו העכבר בא עם יציאת USB אבל המקלדת לא באה עם יציאת USB עכשיו קניתי KVM USB ואני צריך מתאם USB בשביל המקלדת אני הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי מצאתי כמה אבל לא תומכים במקלדות אני ישמח לעזרה ממישהו ממכם תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך LCD 18" מסוג HP (לא שזה חשוב) וכרטיס מסך gigabyte 5500 אני ברזולוציה של 1280X1024 וקצב רענון 70HZ (חשוב לציין שאני בחיבור DVI) הבעיה שלי היא שאם אני מביט טוב במסך מקרוב אני מבחין בנקודות אדומות ממש קטנות על גבי שטחים ירוקים ונקודות אפורות על גבי שטחים כחולים. זה לא משהו שבולט לעין אבל עדיין זה ברור שיש פה בעיה ואין לי מושג אם הבעיה כרטיס מסך או במסך עצמו (דרך אגב אני לא מבצע OC ) למשהו יש עצה או אולי מכיר את התופעה (בדקתי בעזרת תוכנה ואין לי פיקסלים שרופים) תודה מראש עריכה: כאשר אני יורד לרזולציה של 1024X768 וקצב רענון 60HZ זה נעלם כאשר אני עולה ל 70HZ זה חוזר. וזה גם לא הגיוני - חשבתי שעם חיבור DVI זה לא באמת משנה קצב הריענון
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה במסך חדש שקניתי, אך לפני שאני פונה לחנות בכוונה להחליפו חשבתי שיהיה נבון לשאול כאן קודם. לפני בערך חודש וחצי קניתי מסך LCD חדש (22 אינץ' של ASUS). חיברתי את המסך למחשב בנוסף למסך שכבר היה ברשותי. כלומר, פרסתי את שולחן העבודה שלי על גבי 2 המסכים. אתמול בערב החלה תופעה מוזרה מאוד. התמונה על המסך החדש פתאום נהייתה שחורה לגמרי והמסך נכנס כאילו למצב של sleep, ממש כאילו לא נגעתי במקלדת 20 דקות והמחשב החליט שהגיע הזמן לכבות את המסך. כמובן שהזזות שונות של העכבר לא העירו אותו ואפילו האור הכחול שמעיד על פעילות המסך נהיה אדום. זה המקום לציין 2 דברים: 1. לא הופיע סימן של No Signal על המסך, כלומר, הוא עדיין זיהה שמחובר אליו המחשב. 2. המסך השני עובד בצורה…
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכל הקורא הודעה זו יש לי 2 בעיות שאני צריך עזרה בדחיפות כדי לפתור אותן 1. יש לי מחשב בעל 384 מגה זיכרון הבעיה היחידה שהזיכרון הפנוי יורד במהירות גבוהה ווינדוס אקס פי אינו עושה ריענון שלו כיצד ניתן לפתור בעיה זו ............. 2. יש לי את התוכנה VISIO ולא ניתן לרשום בה בעיברית כאשר אני מנסה לכתוב בעיברית זה כותב לי משמאל לימין לדוגמא: אני רוצה לכתוב את המילה שלום המחשב כותב לי םולש ניסיתי כבר את כל הדרכים המקובלות לסידור הבעיה.......... ושום דבר אינו פועל האם קיים פאץ או דרך אחרת לסדר זאת? ואם כן איכן אני יכול למצוא אותו? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף התחדשתי במחשב חדש המפרט החלקי: Asrock z68 pro3 anter trio 650W msi r6950 twin frozr iii Samsung F3 1000gb יש לי כמה שאלות שנוגעות להרכבה: 1. אני ממש לא מבין לפי המדריך של הלוח אם איך לחבר את הכבלים הקטנים של PWR, RESET וכאלה.. אם אני לא מחבר משהו נכון, יש מצב לנזק או שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחבר נכון? 2. על הכרטיס מסך יש 2 חיבורי PCI-E של 6 פינים. האם אני צריך לחבר את שתיהם לספק? כי לפי הוראות התקנה לא כתוב שבכלל צריך לגעת בהם וזה נשמע לי מוזר... 3. יש הבדל בין אם אני אחבר את הכונן קשיח ליציאה של SATA2 או SATA3 בלוח? 4. המארז CM370 בא עם מאוורר אחד מאחורה וזהו? איפה כדאי להתקין בוא מאוורר נוסף? תודה לכם מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה אם הHARD DISK שלי שאני מנסה להתקין ווינדוס XP זה כותב שזה לא מוצא שם HARD DISK אבל הוא כבר בתוך המחשב ומחובר הכל טוב ומישהוא אמר לי שיכול להיות שאני זקוק לדריורים או משהוא ? בבקשה תעזרו יש לי MAXTOR 250GB
-
- 14 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לוח אם שלי הוא ASUS P4P800 מפרט - http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800/index05.htm חסר לי כבל לחיבור מתח ?SATA (כן יש לי כבל קטן למידע) לספק יש 2 יציאות מתח ישנות (לפלופי וכונן). מה אני עושה מחליף ספק? קונה כבל שחסר? ולאן מחבר אותו. האם אני אמור לקבל את הכבלים עם הצורב החדש?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שכשאני מדליק את המחשב/מאתחל אותו , המחשב נתקע לפני המסך כניסה של הXP, ואני צריך לעשות מס' פעמים ריסט עד שהוא עולה. המחשב שלי הוא P4 2000, לוח אם משולב, כרטיס מסך GF2 MX440 זכרון 256 MB למישהו יש כיוון מה זה יכול להיות? התקלה הזאת מאוד מציקה וכל הריסטים האלו לא בריאים למחשב.. בתודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש בעל כונן SATAII ולוח אם Gygabyte GA-ma78gm s2h. לאחר שלא הצלחתי להתקין את הXP על ההארד דיסק (גם לאחר צריבת דיסק התקנה חדש דרך Nlite), העברתי את ההארד דיסק למצב native ide בביוס, ורק לאחר מכך התקנתי את ה XP. לאחר מכך התקנתי את כל הדיסק שמגיע עם לוח האם - שאמור להכיל גם דרייבירים לSATA, תקוותי הייתה שלאחר התקנת הדרייבירים, אוכל להעביר בביוס את ההארד דיסק שוב למצב SATA, אך לצערי הוינדוז לא עלה במצב זה. האם יש דרך להעביר אותו לSATA או שאאלץ להתקין כונן דיסקטים בשביל להתקין מחדש XP במצב SATA? בתודה מראש, אריאל
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אז ככה חברים יש עכשיו 128X2 של RDRAM עכשיו הם עובדים ב400MHZ השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף 256X2 800MHZ המהירויות לא התנגשו אחד בשני זה אפשרי בכלל?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ברשותי נגן DVD של סמסונג ב- PC (דגם: TSSTcorp CD/DVDW SH-W162Z), וכן תוכנת powerdvd לצפייה. הנגן הריץ סרטים ב- ZONE 2 ללא בעיות. עפ"י ההגדרות מותר היה לי להחליף ZONES כ- 4 פעמים, ועד כה החלפתי בין ZONE 1 ל- ZONE 2 שלוש פעמים. הבעייה: כרגע הנגן מוגדר על ZONE 1, ונותרה לי החלפת ZONE אחת. כאשר אני מנסה לבצע את ההעברה חזרה ל- ZONE 2 (כלומר אירופה וישראל), זה לא הולך. השאלה היא האם אני תקוע ב- ZONE 1 או שיש פתרון ? אודה לכל פתרון (העניין מעט דחוף לי). תודה מראש. (סליחה אם הבעייה אינה מתאימה לפורום תמיכה טכנית בחומרה, נראה לי נכון לשאול כאן).
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אצמול בערב גמרתי להתקין את הלוח אם החדש שלי. asus p5q pro . התקנתי ווינדוס הכול עובד טוב ויפה לחמש דקות ואז הכל נתקע. אתם וודאי חושבים שזה בעיית תוכנה וכך גם אני חשבתי אבל התקנתי ווידום מעל ל10 פעמים גירסאות שונות התקנתי דרייברים בקיצור בדקתי כל מה שייכולתי. כלום לא עזר. אני חושש שזו בעיה עם הלוח עצמוץ תיאור הבעיה: הכל פשוט נתקע המסך פשוט נתקע על אותה תמונה והעכבר לא זז. בקיצור תקוע לחלוטין. אם יש סאונד ברקע (מוזיקה, תוכנת דיבור) אז זה חוזר על עצמו -נראה לי כולם מכירים את זה קורה די הרבה. אם למישהו יש מושג מה לעשות אנא פנו אלי. ראיתי באשכול פה לפני כחודש שאמרו שהביוס בעייתי לפני עדכון יכול להיות שזו הסיבה? בקיצור אני מפסיק עם ההשערות, נשאיר את זה לאנשים שמבינים…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב פנטיום 4 אני זקוק לעצות מה לעשות. אני מצליח להפעיל את המחשב רק אחרי חזרה לברירת מחדל של הביוס על ידי cmos שנמצא על הלוח אם בכל כיבוי אותה בעיה קורה. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מדובר בגוף קירור סטנדרטי למעבד AMD את'לון 64 +3000. הטמפרטורה שלו היא כ 41 מעלות [בלי ששום דבר רץ כמעט]. אני מעוניין לנקות את גוך הקירור של המעבד. את המאוורר לא היתה לי בעיה להוציא, אבל הגוף עם הצלעות פשוט יושב בכל הכוח ואני מפחד להרוס. האם יש איזה מן דרך אחידה להוצאה של גופי קירור או שזה תלוי לכל אחד בנפרד?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התקלה שאני חווה מתרחששת אצלי כבר מעל לשנתיים ואני כבר נורא מתוסכל מהבעיה. יש ברשתי מחשב גיימינג ברמה בינונית: 1)i5-4690 -1150 2)לוח אם gigabyte H97 Gaming 3 3)8 גיגה RAM 4ׂ)SSD 400G Toshiba 5) HDD - 2T WD Blue X2 6)Corsair's Obsidian Series 350D - מארז 7)אני לא זוכר את הדגם של הספק שלי אבל אני זוכר שהוא באזור ה-600W. 8)מערכות ההפעלה שאיתם חוויתי את התקלה הם windows 7/8/8.1/10 כולם בגסאת 64B כמובן 9)כרטיס מסך GTX 660 2G DDR 5 התקלה המדוברת מתרחשת רק כשאני משחק את המשחק world of Warcraft והרי התקלה: "Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver stopped responding and has su…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (מעבד E6600, לוח אם ABIT AB9PRO) 1) יש לי בעיה שה CPU USAGE עולה ל 60%-70% והטמפ' של המעבד עולה מ40 מעלות ל47-49 מעלות במנהל המשימות שמתי לב שה emproxy.exe הוא הגורם לכך כנראה והוא צץ לו פתאום אחרי שבמשך מס' שעות הכל היה תקין. חיפשתי בגוגל וזה ישום שקשור למקפי (משהו עם המייל פרוקסי..) ומה אפשר לעשות? 2) דבר נוסף, שמתי לב שה CPU USAGE די רגיש , כל פעם שאני מפעיל יישום הוא קופץ למעלה עד ל50-60% , זה אמור להיות ככה? מה אני יכול לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לפני משהו כמו חודש קניתי כרטיס חדש GEFORCE 6600 כשאני משחק באיזה שהוא משחק(כמעט כל משחק) כל כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים הוא ממשיך אחריי 10 שניות, ולפעמים הוא נשאר תקוע, ואז כשאני עושה CTRL+ALT+DEL המחשב עושה לעצמו ריסט אוטומטי, גם היה לי מקרה שהמשחק נתקע, ואז המסך התכבה (לא בדיוק התכבה, אלא האור הבהב - כלומר הווינדווס כאילו לא "שידר" לו שום דבר) אני בטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי: בכרטיס מסך הקודם לא היה לי את זה נתקלתי בעוד בעיות במשחקים פרט לבעייה הזאת אחריי שהמחשב עשה לעצמו ריסט, היה כתוב את החלון הזה עם ה"אל תשלח" ו"שלח דו"ח שגיאות" ומלמעלה היה כתוב Microsoft Windows. עשיתי "שלח דו"ח שגיאות" וזה הביא אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=b1e0f65d-8746-…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. טמפ' במנוחה - טמפ' במאמץ - פרטים נוספים - המחשב מחובר לאל-פסק. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) המשחק ממשיך ולפתע האל-פסק מתחיל לצפצף ולעשות אור אדום (כהוצאתי את האל פסק וחיברתי את המחשב ישירות לחשמל המחשב פשוט עשה קולות של חשמל והתמוטט באות…
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה יש לי אתר שפעם העלתי ונזקרתי בו לפני כמה ימים ורציתי לשנות בו כמה דברים ואז קלטתי שאני לא זוכר את הסיסמא והשם משתמש שלי ואני לא יכול להיכנס לפאנל הניהול , יש אולי איזשהי אפשרות להכנס לשרת ולאפס את המערכת כי אני לא רוצה למחוק אותה אלה לעשות לעצמי גישה מחדש .
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ערב/לילה טוב, אני חדש פה ככה שקודם כל אני רוצה להגיד שזה אחלה פורום אז ככה,אני לא ממש מבין בחומרה,והיום במקרה קרא לי את הדבר הבא כשרציתי לנקות את המחשב מאבק: על הרדיאטור אצלי(הדבר הברזלי הגדול על המאוורר) יש ברזל כזה שמחבר בין המעבד לרדיאטור,ואפשר ללחוץ עליו כדי לשחרר את הרכיבים,והיום במקרה שברתי את הדבר הזה שמחבר ומחזיק אותם ביחד ועכשיו המעבד רופף,הטמפרטורה היא על 90+,והמחשב יכול לעבוד רק בשכיבה כי אם אני יעמיד אותו הכל יפול ויהרס. תעזרו לי בבקשה אני זקוק לזה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הוצאתי כרטיס מסך מהמחשב כדי לבדוק משהו במחשב אחר וכשהחזרתי אותו פתאום המחשב לא עושה בוט ונשמע ביפ ארוך עם הפסקה קצרה כך זה חוזר על עצמו ללא סוף. קראתי את רשימת הביפים שמופיע באתר הזה: http://bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm ואף אחד מהתיאורים שיש שם אינו דומה לביפ שאני שומע. אגב, הלוח הוא של אסוס CUSL2. האם מישהו יודע מה משמעות הביפ הזה?! רצוי ללא ניחושים, מפני שזה יכול לגרום לי סתם להתחיל לפרק את כל החלקים ומכיוון שהמחשב נורא ישן אני חושש שזה יגרום לבעיות נוספות בדיוק כפי שקרה לי עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתקין את המחשב החדש שלי. קניתי big shuriken שאמור להתלבש על ה i5 750 שלי. זאת פעם ראשונה, אז בטעות שמתי את כל המשחה הטרמית שקיבלת עם הגוף קירור. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא נכנס לסדרה של הפעלה (מאווררים מסתובבים) וכיבוי. ניחשתי שעשיתי משהו לא טוב עם המעבד - אני לא יודע עדיין אם צדקתי, אבל כשהורדתי את הגוף קרור ראיתי שהמשחה נשפכה לכל הצדדים. אני לא יודע אם זה נכון, אבל קראתי איפשהו שהמשחות הללו מוליכות ושאני יכול להרוס ככה משהו. מישהו יודע להגיד לי אם זה נכון, ומה לעשות עכשיו? ניקיתי את מה שיכולתי, אבל נראה לי שאני אחכה שזה יתיבש, אוריד מה שאני יכול אם אלכוהול, אמרח מחדש ואנסה שוב. אני רק רוצה להבין מה הסכנות, מה יכול להיות שהרסתי ומה כדאי לעשות.... נ.ב: אני קצת בהיסט…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש חזק (ראו מפרט) שעליו מותקן WINDOWS XP מעודכן בSP1 והכל. לאחר שבוע עבודה ללא שום תקלות, WINDOWS החל לקרוס 3 פעמים ביום למסך כחול DUMP PHYSICAL MEMORY הבעייה התחילה בסמוך לעדכון הדרייבר לכרטיס מסך LEADTEK TI 4200, והמשיכה גם אם הסרתי את הדרייברים וחזרתי למקוריים. חשוב לציין שבמהלך ההתקנה של הדריברים WINDOWS מתריע כי הם לא עברו את ה- LOGO SIGNATURE של XP, וזאת למרות שבאתר של NVIDIA מצויין שהם WHQL, זאת אומרת מותאמים למערכת ההפעלה XP. רשמתי מספר הודעות של המסכים הכחולים, ניסיתי לאבחן אותם באתר של MICROSOFT ובעוד כמה אתרים אבל זה מתיש ואני הולך לאיבוד. להלן מספר הודעות שגיאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (חוזר על עצמו) STOP 0X000000D1 (0XEB3CE000, 0X…
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
המחשב לא עולה, התהליך שמתרחש הוא כזה: רץ הלוגו של הלוח לאחר מכן מגיעים לתפריט של בחירת מערכת ההפעלה, לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה(ניסיתי להחליף מקלדת ללא הצלחה). נבחרת מערכת ברירת המחדל(WINXP), ואז אני מגיע לתפריט שמאפשר לי לבחור מצב בטוח או מצב רגיל וכו', שוב לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה, מתבצעת בחירה אוטומטית וברגע הזה מופיע מסך כחול ומתבצעת הפעלה מחדש ככה שוב ושוב. מה הבעיה? או מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-