עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TaL_F,

יש לי מחשב חדש, מיום שבת ומשום מה כשאני משחק משחקים כבדים יחסית כמו Assassin's Creed ו - Need For Speed Pro Street המחשב מצפצף צפצופים ארוכים כל כמה שניות או שהוא פשוט עושה צפצוף ארוך ללא הפסקה. מה יכולות להיות הסיבות לכך?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by or_azu,

יש לי בעיה עם החיבור אוזניות בפאנל הקידמי.. הוא עושה רעש סטטי מציק כזה.. משגע תשכל.. מישהו יודע מאיפה זה בא?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by Gal_452,

אנשים אני צריך עזרה קטנה... לפניי כמה זמן המחשב שלי בפתואמיות ניהיה איטי עכשיו גם כל פעם שאני רוצה נגיד לראות סרטון באינטרנט או סתם לשחק במחשב הוא פאתום מתחיל מזה להיתקע ואני לא ודע מה לעשו... למישו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by EliranC,

לפני כמה ימים שהמנקה ניקתה לי תחדר כנארה שהיא ניקתה תמחשב ומאז הוא עושה לי רעשים כאלה מוזרים בדקתי תמאווררים לראות אם יש בהם אבק או איזה משהו שמתנגש בהם וכלום ניקיתי אותם קצת בכל זאת ועדיין המחשב מרעיש מוזר כזה מה יכולה להיות הבעיה ??

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

יש לי מודם שאני מנסה לחבר למחשב כדי לשלוח פקס מדובר בחברת Dynamode וצ'יפ של NetoDragon, כתוב עליו MDV92XP יש לי דיסק עם דרייברים והתקנתי(עובר חלק..) אבל בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב עליו אי-אפשר לגשת אליו או לשלוח פקס.... צריך לציין שפעם עם winxp sp1 לא היו בעיות(עכשיו יש לי media center 2005 sp2(

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE צ'יפסט 690V (לא זוכר את הדגם). הוא מתחיל לעלות, נתקע ומתחיל להשמיע ביפים (ביפ ארוך ואז הפסקה ארוכה וחוזר חלילה), אך המסך עדיין לא נדלק. מפרט: AMD 44000 GIGABYTE 690V HD3850 2GB DDR2 TRANSCEND ספק 500W פשוט המפרט חדש לגמרי (קניתי אתמול) חוץ מהספק! משהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים. נ"ב: מצטער אם אני נשמע קצת לא מנומס, אני פשוט בלחץ.

7. Started by shugi,

שלום. קניתי גיימפאד של andGame, וכשאני מחבר אותו למחשב (USB) הווינדוס לא מזהה אותו ורושם Unknown Device. קיבלתי איתו דיסק, אבל בדיסק יש התקנה של DirectX 9 ועוד איזה התקנה שרשום PS TO PC CONVERTER. מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד? ניסיתי כמעט הכל. ניסיתי לחפש לו דרייבר באינטרנט, אבל זה לא מוצא כלום. איזו דרך נוספת אפשר להפעיל אותו שלא ניסיתי? למישהו יש דרייבר לזה? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by dp92,

שלום היום המחשב שלי ציפצף כמה פעמים וחשבתי שזה בגלל החום פתחתי את המארז וגליתי שגוף הקירור מלא אבק פקרתי את גוף הקירור לקחתי רובה לחץ אוויר וניקיתי את הגוף קירור חשבתי לעצמי "למה שאני לא ינקה כבר את כל המחשב מאבק?" יצא טונות של אבק עכשיו החזרתי כל דבר למקום והמחשב לא עולה! הוא נדלק ולא מראה אפילו את המסך השחור של ההתחלה הוא לא מראה סינמני חיים הוא לא מצפצף בהתחלה (כמו בד"כ) אבל המחשב עצמו דלוק! האוורירים עובדים מה יכולה להיות בעיה? לפני שאני הולך לטכני

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by greenvector,

שלום, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם דיסק קשיח 500G רציתי לשאול איך מומלץ לחלק אותו אם בכלל מבחינת מחיצות. כלומר האם לעשות מחיצה נפרדת למערכת ההפעלה? והאם לחלק למחיצות את שאר המקום? המחשב הוא מחשב חדש וחזק עם מערכת הפעלה XP. תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  10. שלום קניתי לוח אם וכמה חלקים נוספים נשארתי עם הספק הישן כשבאתי לחבר את הספק ללוח אם ראיתי שהחיבור קטן מדי (20 פינים כשיש מקום ל24 פינים) אבל זה מתחבר ופשוט נשארו 4 מקומות בפינה. האם זה בעיה? האם אני צריך להחליף ספק? אני מפחד לבדוק ולהדליק את המחשב. מה אתם אומרים? תודה. מחכה לתשובה. (הרושם חבר של בעל המשתמש).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום קניתי מחשב נייד Dell Inpiron 1525 ללא מערכת הפעלה. יש לי נסיון בהתקנת וינדוס xp על מחשב רגיל וישן וחשבתי שזו לא תהיה בעיה. בעיה שדיסק ההתקנה לא מזהה HD להתקין עליו. - קראתי את המדריך המצורף ןהבנתי שיכול להיות זה בעיה בבקר אבל לא הבנתי איך אני מתקן אותה ??? אני לא יכול להתקין דרייבר או לעדכן כלום כי פשוט אין לי כלום על המחשב. בביוס יש לי אפשרות לעבור מ AHCI ל ATA. בבקשה עזרה דחופה כי זה ממש מבאס!!! תודה אבישי

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by manshush,

תקשיבו התקנתי עכשיו את gears of war וזה לא עובד שאני נכנס אני רואה מסך שחור ואז שניה אחרי זה רשום לי באמצע של המסך OVER FREQUENCY H:75.2 V.75.1 ואז אני שומע את הקולות של המשחק! אז כאילו המשחק עובד אבל אי אפשר לראות אותו ועשיתי פרינט סקרין הדבקתי בצייר ורואים תמונה של המשחק עצמו! עדכנתי דרייברים התקנתי DX 9 וזה עדיין לא עובד המחשב שלי בטוחחחחח יכול להפעיל אולי גם על ההגדרות הכי גבוהות זה המרט שלי CORE 2 DOU E6750 2G RAM RADEON X1950 PRO זה הדברים שחשובים אותו דבר בדיוק קרה לי עם המשחק COUNTER STRIKE: SOURCE בבבבקשה עזרהההה מנהלים אם זה קשור לפורום של משחקים תעבירו לשם בבקשה עריכה: באתר הזה שאומר לך אם הדרייברים מעודכנים הוא הראה לי שהרטיס מסך שלי לא מעודן אבל הורדתי מהאת…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  13. סיימתי להרכיב את המחשב עם הבעלים של החנות והמחשב שלי איטי והוא אמור לטוס כמו חללית!!! קחו לדוגמא חלון של המחשב שלי.. כשאני פותח את המחשב שלי אז הוא לא נפתח לי בבום, זאת אומרת על המאית שניה אלא שנפתח החלון ורק אחרי עשירת שניה רואים מה יש בחלון... יודעים מה אני מתכוון? כאילו המחשב לא כל כך מהיר.. אז המוכר אומר לי שזה בגלל הכרטיסי מסך.. SLI של טווינטק 9600GT עם OC edition אהה ועוד משהו.. אני אמור לשים ספק 750W מודולרי של TT ואז ראינו שחסר איזה כבל שמתחבר ללוח אם אז הוא בינתיים שם לי סתם ספק סטנדרט 550W עד שיגיע הכבל ביום שני.. קיצר אני כולי מבואס לא מבין למה המחשב שלי לא עף כמו מטוס אז חבר שלי אמר לי שיכול להיות שזה בגלל הויסטה וגם הוא לא מזהה לי 4GB אלא רק 3GB בגלל שזה…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by danh74,

הרכבתי מחשב חדש. עם הלוח ma78gm של GIGABYTE התקנתי windows xp pro והתקנתי את הדריברים. מופיע לי משולש צהוב ב try ליד התמונה שמראה את החיבור. יש לי מחשב אחר לידי ואיתו אני כן מצליח להתחבר, כך שהבעייה היא לא ב internet תודה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. היי לכולם. היה לי מעבר AMD 3500+ במחשב ועכשיו קניתי מעבר 5200+ Dual Core. הלוח אם שלי הוא C51PV-M2 DFI עם תושבת AM2. משום מה אחרי שחיברתי את המעבר החדש המחשב לא רוצה לעלות. אפילו אין מסך ואין אפילו את הביפ המפורסם כשהוא נדלק. עקב כך אני לא יכול אפילו להיכנס לBIOS ולראות מה קורה. ניסיתי לאפס את הלוח אם ע"י משחק עם הCMOS אבל זה גם לא עזר. כשאני מדליק את המחשב ישנה נורה ירוקה שמהבהבת ללא הפסקה. כשאני מחבר את המעבד הישן הנורה הזו דולקת בצורה קבועה ולאחר מכן המחשב עולה. כרגע אני מאוד נואש ואני מפחד שהלוח אם לא תומך במעבד. מקווה שתעזרו לי, ארז

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  16. לפני כמה ימים המחשב פתאום לא נדלק, פתחתי אותו ובדקתי לראות מה הבעיה ואז ראיתי שמתי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה, המאוורר של המעבד עושה מן חצי סיבוב כזה ונעצר, ואז שום דבר לא קורה... חשבתי אולי הבעיה היא בספק, אבל אם המאורר עושה חצי סיבוב, זה אומר שעובר זרם, יש מצב זה הלוח אם?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by shahar07,

בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא אצ ההתקנים הלל ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by vic07,

שלום, ניסיתי להתקין במחשב שלי מודם אנלוגי (56K) פנימי בחיבור PCI. קיבלתי אותו משומש, ואי לי מושג של איזה חברה הוא. אין עליו שום סימון של חברה או דגם, וכל התוכנות שבדקתי המפרטות את ההתקנים השונים במערכת מזהות אותו כמודם PCI אבל לא מצליחות לזהות גם הן את הדגם או החברה. כל הדרייברים שניסיתי להתקין לו לא מתאימים, ואני לא בדיוק יודע איך אני אמור לעשות לו ENUMERATION מבלי להשתמש בהתקנים של היצרן הספציפי. למישהו יש עצה? אולי אתם מכירים תוכנות טובות לזיהוי רכיבים?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  19. שלום לכולם איך אני יכול לבדוק את טמפרטורת המחשב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  20. שלום. במחשב הופיעה תקלה חדשה. כשאני מדליק את המחשב, מופיע מסך שחור עם הכתובית: IN power save mode Press computer power button or any key on keyboard or move a mouse המחשב תקוע בכתובית הזו ולא ממשיך בעליה - המחשב נתקע בכתובית הזו. הקשתי על מספר מקשים, הזזתי את העכבר, כיבתי והדלקתי והתופעה חוזרת. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. פעם אחת אחרי כיבוי והדלקה המחשב עלה, אבל בהמשך שוב נתקע. ביצעתי איפוס cmos ע"י הוצאת הסוללה - לא עזר. ספק הכח תקין ( חדש ) מה זה מצב - POWER SAVE MODE ? האם זה מצב שניתן להגדרה ? איך אני יוצא מהמצב הזה ? אנא סיועכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 11.7k צפיות
  21. Started by KL-xXx,

שלום לכולם יש לי בעיה הבאה: קניתי לוח אם חדשת לאחר ששלי לא הגיב. הלוח החדש: Abit IS7-E2 לאחר ש המחשב לא היה נדלק, הוא התחיל לעבוד בסדרת חוץ מהבעיה של הופעת מריחה או כמו פיקסלים שרופים מה שיש בתמונה, ומה שהכי מוזר שהצלחתי להראות את זה בתמונה. המפרט שלי: כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN מעבד: P4 2.8 והלינק לבעיה שהייתה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331648.0 אני ניקיתי עם אלכוהול גם את הכ. מסך וגם את הסלוט עזרו לי לגלות את מקור הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by Blinker,

יש לי לוח אם ASUS P5NSLI והצ'יפסט שלו פשוט רותח ... אם אנימשאיר את האצבע עליו לכמה שניות אני מקבל כוויה מורכב על הצ'יפסט קירור סטוק פאסיבי שאמור לחתוף משב רוח מהמאוורר של המעבד אחרי שהוא עובר בצלעות של הקירור של המעבד עוד מישו התנסה עם זה ? זה נורמאלי .. מה אתם מציעים ? הבאסה היא שאני לא יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו כי לא ה BIOS ןלא EVERESא ולא SPEEDFAN לא מראים לי את הטמפ' שלו

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by yariv12,

קרה לי עכשיו מקרה שפתאום אני שומע רק בצד שמאל. לא יודע מה קרה שאני מנסה לשמוע שירים וקונטר שומע רק בצד שמאל,ושמתי מוזיקה היו ניצוצות ששמועו לכמה שניות בצד ימין גפ ביחד אבל חוץ מזה רק צד שמאל. מה הבעיה? [תודה לעוזרים]

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  24. קשה לי מאוד להגדיר את הבעיה, במיוחד שאני רושם ממכשיר פלאפון, צילמתי תמונות איך שזה נראה, אני מניח שזאת בעיה או בכרטיס מסך או במסך עצמו, המפרט שלי בצד. כמו כן ברגע שעולה הוינדוס עצמו, המסך נהיה שחור או כל מיני צבעים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 18 מאי 2008, 17:29:40 הנה התמונות[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by ben16,

יש לי כרטיס מסך 8600GT ... קיצר קיבלתי איתו מתאם SVIDEO (קצר כזה שיוצא ממנו שלוש בננות: כחול, אדום וירוק.) להלן: רק שאין את הצהוב.. ויש לי את החוט הזה... ניסיתי לחבר את ה RCA לאחד מהבננות הצבעוניות, אבל זה לא בדיוק הלך... מה אני עושה :s05: :s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.