תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
ברגע זה חזרתי מהחנות עם מחשב חדש עם מפרט מפלצתי, חיברתי אותו להכל, כולל המסך (שעבד מעולה אתמול, עם המחשב הקודם), הדלקתי, ו... המסך נותן לי אות של No Signal. המחשב נדלק בסדר גמור, והכל עולה כרגיל, אם לסמוך על הצלילים שבוקעים מהרמקולים, אבל אין שום תמונה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי. אני די אובדת עצות ואשמח אם תוכלו לעזור. הסיפור הוא כזה: המחשב החל לקרוס קבוע פעם ביום (ווינדוס XP ) מעבד AMD DURRON 800 MHZ לוח אם שהכל ONBOARD (משהו של PCCHIPS). עד עכשיו הכל עבד מצוין . הוצאת דוחות מיני דמפ ובכל פעם היה סימפטום אחר - פעם זה היה KMIXER ופעם כרטיס וידאו ופעם מסך כחול עם שגיאה (0X0000008E ). שמתי לב שהדבר החל לקרות בעיקר לאחר שהמחשב התחבר למודם ADSL (עד עכשיו היה לו DIAL UP ) וקורה בעיקר כאשר מאזינים לרדיו רשת. איך לדעתכם אוכל להתמודד עם הבעיה ? האם זו בעית חומרה בכלל לדעתכם? (המחשב אחרי פירמוט ונקי מוירוסים). תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד lenovo T420 שעליו הותקן WIN10 כשדרוג מWIN7. ומשום מה, לאחר הפוסט של הביוס, הוא מראה לי מסך שחור עם סמן מהבהב כאילו הוא מחכה שאני כתוב לו משהו (במילים האחרות, הווינדוס עצמו לא עולה). בעקרון גיביתי כבר את כל הקבצים שחשובים לי דרך LIVECD אבל אני לא מעוניין להתחיל להתעסק עם פרמוט שלו מ-0, אבל אני באמת שלא יודע למה זה קרה או האם קבצי המערכת הפעלה נפגמו. נסיתי גם לבדוק בנוסף את הסקטורים של הHDD שלי, אבל נראה שעל פניו הוא תקין. יש לזה פתרון כלשהו מלבד פרמוט מוחלט?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מספר עובדים מתלוננים שהאקסל "נתקע" (לא מופיעה הודעת שגיאה) זה קורה בגרסאות 2010 ו 2013.בסביבת עבודה של דומיין 2008 R2. הפתרון שאני מגיע זה לפתוח את מנהל המשימות עד שזה ישתחרר. הקבצים יושבים באחסון ברשת. ניסיתי לתקן את האופיס,עדכנתי עדכונים,בדיקת לוגים אבל זה לא עזר. אך ניתן לדעת האם הבעיה בקבצים עצמם או שיש בעיה אחרת ? האם יש כלי שיוכל לבדוק את הקבצים ? מדובר על קבצי אקסל בלבד!
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס קול שלי הוא על הלוח ה STRIKERT EXTREME הבעיה הראשונה היא שכאשר אני שומע כל דבר אם זה משחק, מוזיקה וכו' הכל נשמע עם פפוצפץ כזה כאשר הקול הוא יותר מדי נמוך- לא נראה לי שהבעיה היא ברמקולים כי זה לא קשור לווליום אלא לקול עצמו שיוצא... בעיה שניה היא שאני לא יודע איך אמורים להפעיל את היציאה של ה- SFIND או איך שקוראים לזה שזה היציאה הדיגיטלית (קוקסיאל) לרסיבר? :s05: תודה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 18:52:30 טוב הצלחתי לפתור את הבעיה הזאת של הפיצפוצים...מישהו יודע לגבי ה SFINF? :s05:
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי לפני 4 ימים עכבר razer abysus והמנורה הכחולה שנמצאת עליו כל הזמן דולקת גם שאני מכבה את המחשב איך אני יכול לעשות שהמנורה הזאת תתכבה מתי שהמחשב במצב שינה או שהוא מכובה?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ברשותי מסך סמסונג דגם MB7 שלאחרונה המחשב לא מזהה את המסך עצמו המחשב מחובר לתצוגה משנית כל שבמסך הטלויזיה כן רואים תמונה אך מסך המחשב לא מציג דבר. עשיתי כמה פעולות לבירור התקלה שמתי את המסך עצמו במחשב אחר והמסך כן עובד ותקין. לקחתי את הכרטיס הגרפי למחשב אחר והכרטיס עובד כייאות. לקחתי מסך נוסף, שמתי במחשב הבעייתי וגם איתו לא היתה תצוגה. מזאת אני מסיק שהבעיה לא נובעת מהכרטיס הגרפי או מהמסך עצמו אלא מגורם אחר. האם זה הלוח אם ? או נגרם מרכיב אחר? המחשב שלי : לוח אם ASUS דה לוקס כרטיס גרפי ATI HD4830
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,היתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז יש לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב. אם אני לוחץ על המיקלדת המחשב נתקע ולא מגיב , אם אני ממשיך ללחוץ ולא מרים את האצבע יש צפצופים כאלה והעכבר זז בפריימים מכוערים. הבעיה גם תופסת במשחקי FPS ויש לי בגלל הבעיה הזאתי דילאי מסריח במשחק.. איך אני מסדר תבעיה הזאתי?! אני לא יכול להזיז תמחשב בכלל ככה וזה נורא מעצבן..
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, המחשב עבד כרגיל ללא אירועים כלשהם. בהדלקה רגילה של המחשב, הוא נתקע ב-BIOS. מאז אותו אירוע, המחשב עצמו נדלק והרכיבים "דולקים" (המאווררים, הכוננים, הכרטיס מסך מציג שני נורות ירוקות בחלקו האחורי HD5770 Vapor-X ושללתי בעיה במסך), אבל המחשב לא מדליק את המסך ואין הצגה של שום דבר (לא מגיע אפילו ל-BIOS). שללתי בעיה במסך עצמו, אני חושב שאפשר לשלול בעיה בספק הכוח, וגם הכרטיס מסך נראה לי בסדר כי יש לו שני נורות אחוריות שדולקות ירוק. אין כבלים שרופים, ריח, קפסיטורים נפוחים. החומרה במחשב בת 8-10 שנים, אבל אם בכל זאת יש להם המלצות מה אפשר לעשות כדי לבודד או לתקן את מקור הבעיה באופן עצמאי, אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום שמעתי שאפשר לצרוב על החלק העליון של הדיסק לא החלק שנצרב שם מידע החלק שכותבים עם עט אז שם אפשר לצרוב את אותם הפרטים צריך דיסקים עם ציפוי לבן ואז הצורב כביכול שורף את הצבע הלבן וכך הוא צורב מידע אמרו לי שזה הגדרות בתוכנת צריבה תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
והכל התחיל כך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83345.0 בבקשה מי שקורא ת'לינק שיעבור על כל העמ' כדי לקבל מושג טוב על הבעייה. עזרה דחוף!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איך אני עושה דיסק קשיח כמעט ריק כלומר.. כשאני פותחת מאפיינים בקליק ימיני על כונן סי יש לי את הציור העיגול יש לי שמה חצי ורוד וחצי כחול.. איך אני עושה רבע כחול ושלושת רבעים וורוד? ואיזה קבצים חייבים להיות בכונן סי?בכלל מה חייב להיות בכונן סי?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המחשב (הכל חדש): לוח אם P35 INTEL, כרטיס מסך 8800GT ASUS, זכרונות kingston 2GB, מעבד Q6600 אפליקציות מתרסקות על בסיס קבוע, כולן! מהאינטרנט אקספלורר עד למשחקי 3D (משחקי תלת מימד עובדים חלק עד שהם מתרסקים בפתאומיות) לפי דעתי זה הזכרון, הודעות שגיאה מצורפות בקבצי JPG וגם נתוני מתח של הזכרון בקובץ Voltage. כמו שניתן לראות הזכרונות גם מאוד חמים. אשמח לכל עצה, אני לא רוצה לרוץ מיד למוכר. ארז. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אתמול התחילה בעיה מציקה שבמשך כמה דקות המסך השחיר ואז חזרה אחרי שניה התצוגה והכל כרגיל. עשיתי רסטרט הוינדוס עלה וזה המשיך, כיביתי לגמרי ואז הדלקתי וזה לא קרה במשך שאר היום. עכשיו לפני עשר דקות זה קרה, עשיתי רסטרט ועכשיו אני מחכה שזה יקרה. הטמפרטורות טובות יחסית, 30-40 לוח אם, מעבד, כרטיס מסך מפרט: Intel Core 2 Duo E4300 @ 1.80GHz לוח MSI MS-7277 (CPU 1) ATI Radeon HD 4550 (Gigabyte) אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות או לבדוק, משחקים כבדים יחסית לא גורמים לבעיה, זה קורה לי בלי סיבה, בשולחן עבודה, עוד לא קרה בזמן משחק או סרט. אני חושב שהבעיה כנראה בלוח אם, והסיכוי נמוך
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ אני רוצה לבטל את הכרטיס שהגיע בתוך לוח האם, ולהכניס כרטיס אחר. איך אני עושה זאת? נאמר לי שאני יכולה להכניס ישירות את הכרטיס מבלי לנטרל בביוס, האם זה נכון? מחקתי בהסר/הוסף תוכנות את NVIDIA האם זה מספיק בשביל לא לנטרל בביוס? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה בחשב, באופן רנדומלי לחלוטין בזמן שהווינדוס עובד, יש צפצוף מהרמקול בלוח האם. לא רצף צפצופים, פשוט צפצוף יחיד. הבעיה היחידה שאני רואה במחשב היא שבקריאת טמפ' ב SPEED FAN, יש קריאת טמפרטורה אחת שהיא שלילית. האם ייתכן שזה מה שגורם למחשב לבצע את הצפצופים האלו? לא עליתי על שיטיות כלשהי בנוגע לצפצוף..
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד hp g7000 בערך שנתיים המחשב היה נתקע כל הזמן עד שפירמתתי אותו ושידרגתי למערכת הפעלה וינדוס 7 כרגע הוא בסדר אבל נראה לי שיש לי וירוס עקשן , אני מוגן עם נורטון החדש אינטרנט סקיורטי אבל נראה לי שהוא לא עולה על הוירוס . בבקשה מה ניתן לעשות כדי לגלות את הוירוס הזה.תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלות מסוג זה, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה במחשב נייד מסוג hp, כשאני מפעילה שירים או סרטונים, הם נתקעים ומופיעות לי הודעות שגיאה כמו: "התוסף הבא אינו מגיב" "הפלאגין הבא קרס: shockwave flash" וכשאני נכנסת למערבל העוצמה שבשורת המשימות/לוח הבקרה, הוא נתקע ולא מגיב (לא ניתן להנמיך או להגביר ווליום). לפעמים כשאני עושה הפעלה מחדש, זה איכשהו עוזר אבל הבעיה מופיעה שוב לאחר כמה ימים... יש לי אפס ידע בנושאים האלה (מחשבים..) , אשמח לעזרה!! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. יש רעש נוראי מהמחשב שלי וזה מגיע מהמאוורר של המעבד. ניקיתי הכל והוא עדיין מרעיש. לאחרונה קניתי כרטיס זיכרון חדש radeon 7950 ואני חושב שהרעש התחיל מעט אחרי השדרוג. מה אפשר לעשות על מנת להנמיך את הרעש? בדקתי טמפ' של המעבד וזה בין 35-45.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם הבוט שלי נימצא בתוך אימאג'??? (איך אני "צורב" את האימג' לתוך הדיסק או קי וגרום לו להיות בוט.. )
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהפעלת המחשב הווינדוס xp לא מצליח לעלות למסך הבית אלא רק למסך לפניו ואז חוזר מיד להתחלה כמו ריסטרט. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחבר את הארדיסק הזה למחשב חדש, אז הווינדווס אמור לעלות או שהארדיסק נדפק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 256 400mhz של סמסונג והיום הוספתי עוד 400 mhz כדי לנצל את ה dual ddr ל 800mhz השאלה שלי איך אני יודע שהמחשב עובד על 800 mhz כי בביוס רשום לי ב system memory 400mh
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי CASE(ככה רושמים? :s05:) עם מלא סרטים כדי שלא לבזבז דיסקים התחלתי להעתיק אותם למחשב ואחרי הסרט השני התחילה הבעיה כשאני מכניס לCD ROM או לצורב דיסק ולוחץ PLAY או העתק או כל דבר אחר המחשב מפסיק להגיב ניסתי לעשות ריסטים(וכמובן זה לא עזר) מחקתי את הCD ROM ואת הצורב מהDEVICE MANAGER וזה לא עזר מה שכן עזר פעם אחת היה SYSTEM RESTOR אבל גם זה היה רק לסרט אחד אחרי זה הבעיה חזרה ניסתי עוד פעם לשחזר את המערכת אבל הפעם זה לא הצליח יש למישהו רעיונות? זה ממש דחוף לי :-\
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניתקתי את החוטים שמחוברים ללוח אם כי המחשב לא נדלק בלחיצה על הכפתור (אם זאת יש נורה ירוקה של חשמל על הלוח אם, כלומר יש חשמל בלוח אם): Power sw reset sw HDD LED וכעת אני לא יודע באיזה סדר לחבר אותם ללוח אם. מישהו יודע מה הסדר ואיך לחבר אותם ? יש לי לוח אם של אינטל D495GNT תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-