תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכול באי הפורום! קניתי דיסק קשיח חדש והרצתי עליו התקנה חדשה של XP ואת הפירמוט וחלוקת המחיצות עשיתי דרך ההתקנה של הWIN ,העיניין הוא שההתקנה בנתה שני מחיצות אבל היא לא נתנה שם למחיצה השנייה(D) וכך נוצרו לי 100GB איפה שהם בתוך ה-C ואני צריך לחלץ אותם.-הדיסק הוא 250GB. בכלי ניהול של הדיסק החלונות הוא מראה לי את המאה ג'יגה הנוספים אבל אני לא יכול לגשת אליהם. ניסתי גם דרך FDISK וגם לא עובד משם. בקיצור אני צריך עזרה כאן. תודה מראש עיניין אחר(אולי זה לא הפורום הנכון)- לגבי זכרונות בדואל-צ'אנל, אפשר מחברות שונות?, ואני יכול רק מאותה מהירות, נכון?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש - אחרי שהתקנתי את ההארד דיסק והכל בסדר.. דבר ראשון גיליתי שהכונן DVD שלי מחובר על הSECONDARY בכבל של ההארדיסקים (כאילו הכבל שממשיך מההארד דיסק הישן חיברתי (בזמנו) לכונן DVD שלי) אחרי שניתקתי את הכונן DVD שלי.. וכביכול התקנתי את ההארדיסק החדש..(איך לא עם עזרה מהאנשים פה ) גיליתי שפתאום אין לי אף אייקון של כונן DVD או צורב DVD במחשב שלי (יש לי 2 כוננים אחד כונן DVD והשני צורב DVD שאגב גם הוא הפסיק לעבוד) מישהו אולי יודע למה זה קרה ? איך אני מחזיר אותם לפעילות ? קיים מצב שאני צריך להחליף כבל אולי ?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן כולם, היום כשקמתי בבוקר ה-uTorrent זרק לי הודעה על בעיית CRC באחת ההורדות, עד כאן הגיוני זה עוד יכול לקרות לפעמים, ועוד לפני שאתם מתחילים לצעוק על למה אני מדבר על זה אז אני באמת אגיע לעיקר: עשיתי ריסטרט למחשב והביוס נותן הודעה שהסטטוס SMART של אותו הארדיסק שאליו הורדתי BAD. לא יודע בדיוק מה זה אומר ואני זוכר שבזמנו שמעתי שה-SMART די דפוק ושאפילו מומלץ לבטל אותו, היתה לי בעיה במשך כשעה בערך אח"כ לזהות את הדיסק אבל כרגע כשהוא כן מזוהה הוא נראה די בסדר חוץ מאותה הורדה (אני חייב לציין שהורדה אחרת רצה בסדר). מה שעוד יותר מוזר - הדיסק חדש! נמצא אצלי בקושי חודש, קיבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות על דיסק קודם שהלך לגמרי. בקיצור, האם ההודעה הזאת אכן אומרת משהו? אחרי הכל, גם ההו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח ASUS P5B DELUXE השגיאה היא : Intel CPU ucode loading error ואז הוא מבקש ממני ללחוץ F1 עלמנת להמשיך אחרת המחשב לא ממשיך לבד.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב אז ככה - יש לי לוח אם לאן פארטי nF4 של dfi ויש בו כניסות ל-4 מאווררים + מאוורר למעבד, אז יום אחד אני קם בבוקר ומגלה שלמאוורר של הצ'יפסט נמאס להסתובב ואני לא ממש יודע איך לאכול את זה... אז הוצאתי אותו מהכניסה שלו ושמתי מאוורר אחר במקומו - רק כדי לבדוק את הפורט - והפלא ופלא - גם לא הסתובב - מה שאומר שהפורט זה הבעייה - זה לא נורא כי יש עוד פורט, חשבתי לעצמי... אבל מסתבר שהכבל של המאוורר קצר מידי בשביל להגיע לאיזושהי כניסה חוץ מזו שהוא היה מחובר אליה עד עכשיו... בקיצור השאלה שלי איפה אני יכול לקנות כבל שיאריץ את זה של המאוורר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה המחשב שלי התחיל להתחמם באופן דרסטי ומהר מהרגיל. בנוסף, לעיתים קרובות מאוד קורות לי בעיות משונות כמו: 1) בעת הפעלת משחק המחשב קורס והמסך מראה לי ערבוב של צבעים(תמונה בהמשך) 2) כשהווינדוס עולה ישר על ההתחלה הוא קופא(המחשב) ואי אפשר להזיז את העכבר. 3) בעת גלישה בדפדפן אינטרנט, בזמן הגלילה (עם העכבר) הכתב נמרח והמחשב קופא באותה דרך כמו בסעיף 2. 4)המעבד מתחמם מהר מהרגיל ויכול להיות שבגלל זה המחשב קופא (תמונה של הטמפ' בהמשך. עוד דבר, התקנתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך, עדכנתי BIOS ועוד. הכי חשוב, כאשר אני מפעיל את המחשב במצב בטוח (Windows XP SP2) הכל עובד כמו שצריך המחשב מהיר והכל אבל הוא לא מזהה דרייברים של כ.מסך וקול. הטמ' הממוצעת של המחשב היא 33-3…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ספק הכוח שלי לא נכנס באופן שהתחתית שלו למטה והגג שלו למעלה, הוא נכנס לי הפוך כלומר גגו למטה והתחתית שלו למעלה. האם זה מסוכן להפעיל את המחשב כשהספק הפוך ככה? ואם לא אז האם זה בריא לספק?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מי שיכול לעזור: אני מדליק את המחשב, ועוד לפני שהוא נכנס לווינדוס, הוא פשוט נכבה. המאוורר של המעבד עובד, והגוף קירור נקי. הוצאתי את הגוף קירור לנקיון, ויכול להיות שאין כ"כ משחה טרמית,אולי זאת הבעיה? יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לאחר 10 דקות ניהיה אצלי שומר מסך ולאחר כמה דקות כשאני נוגע בעכבר בשביל לחזור לשולחן עבודה מופיע לי רק התמונה של השולחן עבודה ללא כל הסמלים והתיקיות .עם אני נוגע בעכבר שמתחיל לפעול השומר מסך אז זה חוזר לשולחן עבודה ויש את כל הסמלים והכל בסדר אבל עם אני נוגע בעכבר שהשומר מסך הרבה זמן אז כל הסמלים והתיקיות לא מופיעים ואחר כך אני חיב ללחוץ על הכפתור במארז ולהתחיל את המחשב מהתחלה נ.ב זה לא וירוס אבל אולי זה בהגדרות
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ABIT (Socket 754 KV8-max3. עידכנתי ביוס לפי ההוראות שלהם באתר הכל עבר חלק הכל טוב ויפה התוכנה של העידכון עשתה ריסט למחשב ומאז המחשב לא עולה. המסך לא נדלק והוא מצפצץ מהרמקול הפנימי המתריאה על תקלה לפי הספר של הלוח אם. למי שמכיר את הלוח יש LCD עם מספרים על הלוח שמראה את המספר 9.0 שאומר שהביוס התחיל לפעול אבל שום דבר לא פועל והוא מצפצץ על בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את הבעיה? לפרמט את הביוס מחדש? ממש נדפקתי יש לי מערך כונני ב RAID 0 ואי אפשר לחבר אותם למחשב אחר ואני חייב משם מידע חשוב מאוד. נ.ב שלחתי גם מכתב לתמיכה של אביט אבל ביינתיים לא החזירו לי תשובה ואני ממש חייב את המידע. עזוב מחשב לפחות המידע. אז עוד שאלה איך אני מוציא מידע מכוננים שחוברו במער…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת דרייברים, כניסות הUSB עדיין לא עובדות ובMANAGER DEVICE יש סימן שאלה צהוב לידם... אני לא מבין גדול, אשמח לקבץ עזרה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים. במחשב החדש שלי יש איזה משהו שאני חושב שהוא בעיה אבל אני רוצה לשאול את דעתכם.. את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב - "[מפרט מחשב]" או איך שזה לא יהיה.. אז ככה, כשאני מפעיל את המחשב אז מופיע בהתחלה מסך שחור שרשום בלבן משהו שקשור לכרטיס מסך: nvidia corp 512MB 8800GT משהו כזה.. ואז אחרי זה יש לוגו כזה של הלוח אם ואז הווינדוס נטען.. אז הבעיה היא שלפעמים שאני מפעיל את המחשב אז אין בכלל צפצופים, ולפעמים יש צפצוף אחד קצר במסך הראשון שתארתי קודם [של הכרטיס מסך], ובמסך של הלוגו אף פעם אין צפצוף. אז זאת בעיה? כי אני מפעיל את המחשב נגיד, ואז יש צפצוף קצר במסך של הכרטיס מסך, וזהו הכל עולה כרגיל, ואז אחרי כמה דקות אני מפעיל מחדש ואין בכלל צפצופים.. זה קורה כימעט כל הזמן שאין צפ…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם יכול להית שהלוח הנ"ל לא תומך ב 4 גיגה זכרון ב ווינדוס XP 32ביט אלא צריך גרסת 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ש לי מחשב (חדש יחסית, פחות מחודש) אבל הוא גורם לי להמון בעיות, הוא קורס מדי שעה (מכבה את עצמו), אבל רק אם הוא עובד תחת שימוש רציני, עכשיו חשבתי לעצמי שמחשבים מכבים את עצמם משני סיבות, טמפרטורה וכוח, אם אין מספיק כוח לספק, או אם המחשב מתחמם, אז מבחינת טמפרטורה, אני לא עובר את ה40 מעלות (שזה נורמלי לגמרי ככל הידוע לי) והספק כוח שלי הוא 500W, בתחילה חשבתי שאולי הוא אינו חזק מספיק למחשב כזה, אבל הבטיחו לי בחנות לאחר אינספור שאלות שהוא יותר ממספיק להחזיק את המחשב הזה. מתוסכל ולא מבין מה הבעיה, אמרתי ניקח את המחשב לחנות (אייבורי, והם היו יותר מבסדר גמור) חיברתי את המחשב, עשיתי כל מה שעשיתי בבית (קיובייס, עם המון VSTs) ובתקופת זמן שאצלי בבית הוא היה קורס לפחות פעמיים, המחשב לא ק…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום , אתמול המחשב שלי עבד די בסדר רק שהתחיל לעלות ממנו ריח של משהו שרוף אח"כ הפעלתי אותו מחדש והוא פשוט קרס , כלומר הוא עלה כמו שצריך אבל אחרי עשר דקות בערך הוא פשוט קרס . אין באפשרותי להדליק אותו . זה נגרם כתוצאה של עומס יתר ? מה אני יכולה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן 4-5 שנים (בערך) לא ממש זוכר את סוג המעבד אני מניח שזה פנטיום 4 לפני יומיים השתמשתי במחשב כשפתאום המסך הפך לשחור ויש צפצוף מהלוח אם ארוך כזה לא מפסיק של 6 שניות כל פעם. ניסיתי לכבות ולהדליק אבל המסך לא נידלק נישאר נורה כתומה ואז אחרי כמה שניות שוב יש את הצפצוף באורך 6 שניות ככה בלי הפסקה. ניסיתי להחליף כ.זיכרון אך זה לא עזר... גם לא הארדיסק.. (הוא לא מעלה את הווינדוס ביכלל זה ממש בהתחלה שמדליקים שהביוס צריך לעלות.. יכול להיות שהלוח שלי ז"ל כבר?=\
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המחשב של סבא שלי השתגע. אין אפשרות לצרוב, כל פעם שמכניסים דיסק נקי ונרו 7 פועל, המחשב נתקע לגמרי. מדי פעם אפשר לצרוב, אבל ברוב הפעמים נרו מכריז:BURNING PROCCES FAILED או משהו בסגנון. היו גם הודעות כמו: UNRECOVERABLE READ ERROR CANNOT PERFORM END-TRACK יש עליו NORTON INTERNET SECURITY מעודכן, וכל העידכונים של הWIN מותקנים. (דרך אגב, המ"ה זה WIN XP RUS). הצורב זה GSA-H12N. המפרט הוא: INTEL PENTIUM D 2.6 ASUS PLD2-VM SE KINGSTON 512MBX2 WD800JD. כל שאר התוכנות פועלות חלק כך, שלא נראה לי שזה בעיה במעבד/זכרונות. מה לעשות? האם צריך לממש אחריות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המחשב נידלק רק לאחר לחיצה חזקה מאוד, על הזיכרונות ,וגם זה טוב רק לכמה דקות ושוב צריך לילחוץ! בדקתי בביוס והסיסטם מראה 20 מעלות והמעבד61 החלפתי כרטיס מסך וגם זה לא פתר את הבעיה .בדקתי את הזיכרונות, וגם הם תקינים כך שנישאר לי רק הלוח אם ,איך אני יכול לבדוק אם הוא תקין?המחשב הוא פנטיום 4- 2.8 לוח אם של msi :kopfpatsch: כתוב על הלוח אם-pt880 neo וגם ms-7008 ver:1 כמו כן החלפתי ספק כוח וזה לא פתר את הבעיה והיתקנתי מחדש את הווינדוס וגם החלפתי כרטים מסך.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד דיסק של WD בנפח 320G והיתה לי שגיאה בווינדוס כתיבה מושהית נכשלה, ניסיתי להריץ את הכלי של WD כדי לבודק שגיאות אבל הוא נתקע באמצע הרצתי Hiren's Boot Disc וניסיתי מספר כלים כולל Western Digital Diagnostics חלק מהם נתקעו לי באמצע וחלק לא עבדו בכלל. אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש והווינדוס לא עולה לי... הרצתי את ההתקנה של הווינדוס כדי לעשות REPAIR והוא אומר שהו לא מזהה ווינדוס על המחיצה, הרצתי Fixboot, FixMBR, Bootcfg, ועוד אבל הם לא הצליחו לזהות או לתקן את הווינדוס בכלל. הרצתי את ההתקנה של ווינדוס והוא מראה לי שכאילו לא מוגדר למחיצה מערכת קבצים. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מחשב נייד מסוג acer שקניתי לפני כמה זמן , שאני פותח את המחשב ולא מפעיל שום תוכנה, אני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך לכרטיסיית משאביים לראות כמה זיכרון רשום לי שם , אז הוא מראה לי שהוא על 320MB, האם זה נורמלי למחשב נייד אוו מחשב רגיל בכלל? כמה זה אמור להיות אם לא עושים שימוש במחשב נייד? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מקווה שאני רושם את ההודעה שלי במקום הנכון... בכל מקרה יש לי רעש מוזר מהמחשב (חושד שזה מההארד דיסק) במחשב יש 2 כוננים קשיחים, אחד ישן יותר של 80 והשני 250, כל פעם שאני נכנס לתיקיות שנמצאות על הכונן הישן יש רעשים מוזרים אני חושב שזה ממנו, או אפילו כשאני באינטרנט בין אתרים, יש גם סימן מוזר בסרגל ליד השעון של משולש צהוב עם סימן קריאה כשזה קורה... איך אני יכול לאבחן את הבעיה שלי במחשב יותר ספציפי? יש אולי תוכנה לבדיקת הארד דיסק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
מדובר במחשב בן בערך שנתיים עם מעבד PENTUIM D ,אחרי נקיון של כל המאוורים כולל הסרה של המאורר של המעבד,והחלפת הקירור של המעבד לקרור של אינטל מקורי(הקירור הקודם של אינטל נשברו בו הפינים) בקיצור,הותקן גוף קירור חדש של אינטל המחשב נדלק עושה POST(יש ביפ אחד) ואז אחרי כמה שניות עד חצי דקה נכבה-כניסה זריזה לBIOS הראתה שהמעלות של המעבד עולות בצורה מטורפת גוף הקירור החדש,הותקן בלי משחה טרמית (היו עליו איזה 3 פסים אפורים מוזרים) בכל מקרה,זה הרי לא אמור להשפיע? רק לשפר את ההעברה של החום? יש הצעות לגבי מה אפשר לעשות כדי שהSENSOR לא ישתגע ככה?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה כיבוי למחשב אז המחשב נכבה כרגיל ואז אוטומטי נדלק לבד אחרי כמה דקות(לא התקנתי שום תוכנה ופירמטתי את המחשב כי חשבתי אולי זה בעיה בווינדוז אבל זה לא עזר) לכן האפשרות היחידה שלי זה לנתק את התקע של המחשב וזה לא בריא למחשב..ולפעמים כנראה עקב זה שאני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק כ2-3 שניות ומתכבה ושום נדלק ומתכבה.. מקווה שתעזרו לי.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הצורב מזוהה בביוס ובwindows (מצורפת תמונה) אך כל דיסק שאני מכניס (CD / DVD) הוא לא קורא אותו וגם אי אפשר לצרוב דיסק ריק. הבעיה התחילה כשהמחשב הריץ Vista ואח"כ עשיתי פורמט ועכשיו היא נמשכת עם XP. למישהו יש רעיונות לפתירת הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-