תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
האם כרטיס מסך של I5 יתאים לפנטיום 4 חייב לדעת !! בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם כאשר הדיסק של ווינדוס 7 בפנים הוא לא מוכן לעלות את עצמו לאחר ה "WINDOWS LOADING FILES" מקבל בסוף מסך שחוץ עם סימן חץ העכבר SAFEMOD - אותו דבר LAST KNOWN CONFIGURATION לא עוזר איך אני בכלל מגיע לאפשרות להתקין את ה WINDOWS 7 מהדיסק ? תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה במסך במחשב , זה מחשב של dell. והאחים שלי שיחקו במחשב , ופיתאום נהך לי המסך לצד שני. מה הכוונה נהפך כל השורת משימות ההתחל וכו' הם עכשיו הפוכים , כאילו עם אני הופך עכשיו את המסך אז אני יראה טוב. איך אני מסדר את זה שיחזור הכל כמו שהיה? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן, הSSD שלי הרגיש לי קצת איטי וחיפשתי דרכים לסדר אותו ואחת הדרכים הייתה לעדכן את הBIOS. הורדתי גרסא חדשה של BIOS מהאתר של ASUS ( יש לי לוח אם ASUS PRIME B350 PLUS) , שמתי בUSB ועשיתי עדכון כמו שראיתי במספר מדריכים. העדכון נראה שעבר בהצלחה ולא הראה שום שגיאות,אך כשהמחשב ניסה לעשות BOOT,הלוגו של ASUS עלה,לאחר מכן מסך טעינה של ווינדוס וישר קפץ לי מסך כחול עם השגיאה ACPI BIOS ERROR. מאז לא הצלחתי לעשות משהו שסידר את זה ניסיתי להתקין גרסא אחרת של BIOS וקיבלתי עדיין את אותה שגיאה. ניסיתי לשים התקנה של ווינדוס על USB ולעשות אותו BOOTABLE,עלה הלוגו של הווינדוס וישר שוב קפצה אותה שגיאה אין לי מושג מה לעשות,אני ממש אעריך כל עזרה …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4 מעבד 2 גיגה הרץ 775 זכרון 2*512 מגה 533 H.D 160 גיגה מסך PXI -E 7200GS לוח ASUS P5VD2-MX SE הבעיה: המחשב כל הזמן נתקע, התחיל כל כמה שעות ולאחרונה כבר היגיע לכמה דקות כאשר העכבר נתקע ורק כיבוי מעולץ משחרר אותו. בדקתי התחממות-שום רכיב לא מתחמם והמאווררים כולם עובדים. בדקתי את הזכרונות-תקינים בדקתי דיסק קשיח-יצא תקין לוח נראה תקין חיצונית-אין קבלים מנופחים הוצאתי את כרטיס המסך וזה לא שינה כלום. החלפתי ספק גם לא ממש עזר. החלטתי לעלות את המחשב עם מינימום חלקים (ספק חדש,לוח אם,דיסק קשיח...) והמשכתי להתקין מחדש ווינדויס אחרי פירמוט. הבעיה של התקיעות עברה ועכשיו יש לי בעיה חדשה- המחשב בזמן העליה נתקע כמעט חמש דקות על מסך הפתיחה של הביוס-מוזר לא? השאלה שלי, האם מי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני נתקל בבעיה כשאני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI חדש שקניתי. המחשב נדלק ותחילה רואים מסך שחור עם כיתוב הערה : Express Gate Error Code: 8C000002 express gate is not installed on you system or the installation is incomplete. to get internet access within seconds of starting your. computer. please user gate installer to install express gate. press any key to comtinue (L51808 אחר כך המחשב מתחיל לעלות, רואים את מסך הטעינה של הווינדוס אבל אז הכל הופך לכחול. אני אציין שזה לא כחול של בעיה במחשב אלא כחול של הטלוויזיה - שהיא לא מזהה משהו מחובר. המחשב שלי שודרג לאחרונה ולכן זו לא בעיה בחומרה שלו או ברכיבים ישנים. …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם כדאי להשאיר את המחשב דלוק בחוסר פעילות, או שמא לנתקו? שמתי לב שיש מחלוקת בעניין ואין דיעה ברורה. מה אתם אומרים? טוב ל HD ? טוב לחומרה, רע לחומרה? צריכת חשמל גבוהה, נמוכה.. אני מבולבל. אז מי עושה סדר בבלאגן :s05: ON ? OFF ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מס' ימים קניתי 2 יחידות של הזכרון הבא: PQI DDR2-667 1gb. הלוח אם שלי הוא "Gigabyte GA-8I945GZME-RH", בעל 2 חריצים לזכרונות, תומך עד 2gb בסה"כ (1gb ליחידה) ועד תדר של 533Mhz. כשהוצאתי את 2 הזכרונות הישנים שלי (DDR2-667 512mb) וחיברתי את 2 היחידות החדשות, המחשב לא עלה. הוא נדלק, אך לא נשמע שום צפצוף ולא קרה כלום, ברגע שהוצאתי את הזכרונות והפעלתי אותו שוב הוא עלה והתחיל לצפצף ללא הפסקה (כמו שצריך), כשהחזרתי את 2 היחידות הישנות, המחשב שוב לא עלה. ניקתי את החריצים עם לחץ אוויר, ניסתי לחבר כל יחידה לחריץ אחר, איפסתי את ה CMOS וכל דבר אחר שעלה לי בראש - כלום לא עזר. אחרי שעות ארוכות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את המחשב עם אחת מיחידות הזכרון החדשות שקניתי, דחפתי או…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי , טוב הבעיה התחילה לפני כמה ימים , כל פעם שאני נוגע קצת במחשב עצמו עם הרגל או פשוט בטעות מקפיץ קצת תשולחן המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט בדקתי את החיבורים והכול ואין לי מושג מזה יכול להיות המחשב סה"כ בן שנה אני לא מאמין שזה ההארדיסק.. תודה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היום בבוקר הדלקתי את המחשב והוא עבד הכול טוב ויפה . ואז פתאום המסך נכבה לי ושנייה אחרי זה גם המחשב. מאז המסך לא נידלק והמחשב עושה כל 5 שניות ריסט . פתחתי את המחשב כל המאוורים עובדים . אני מציין גם שזה לא קרה בזמן ששחקתי אלה סתם גלשתי באינטרנט ... מה זה יכול להיות ??? איך אני יודע איזה חלק נשרף (אם נשרף בכלל)??? המסך לא עובד מאז סוג של לא מספיק לדלוק בגלל שהמחשב עושה ריסט אז אך אני מסדר אתה זה ??? מפרט: מעבד e8400 כרטיס מסך HD4850 4GB RAM תודה ראש!!!
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב עם לוח אם בעל שני סלוטים של pci. האם יש איזושהי דרך שאוכל להרחיב את מספר הסלוטים (אולי ע"י הוספת יחידה חיצונית...) שאוכל להגדיל את מספר הסלוטים לשלוש או ארבע? ראיתי במספר אתרים (לא ישראלים) שיש יחידה שנקראת pci expansion box. האם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות במחיר עממי דבר כזה? בברכה ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבוקר המחשב לא נדלק כרגיל. אני מנסה להדליק אותו, האורות נדלקים, המסך נשאר שחור, והמחשב מצפצף 3 פעמים. אני חושב שזה צפצוף ארוך ושניים קצרים, הפסקה,ושוב .. וככה ממשיך. פתחתי אותו, הוא היה מלא אבק, שאבתי וניקיתי כמה שאפשר. ניסיתי לדליק שוב, ולא היה שינוי. בכל מקרה כשמדליקים המאווררים מתחילים לפעול ואז אחרי שני סדרות של צפצופים, 3 ועוד 3, הם נכבים. האור של הלוח אם ממשיך לדלוק. הנה דברים שעשיתי אחר כך והתוצאות שלהם: ניתקתי את המאווררים. לא היה שינוי. גם כשהחזרתי לא היה שינוי. ניסיתי ללחוץ על הכרטיסים, הכבלים והחיבורים. עברתי על הכל. לא היה שינוי. הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי טוב. ניסיתי להדליק. אין שינוי. גם כשהחזרתי - אין שינוי. כנ"ל על כרטיסי הזיכרון. יש לי 2 כרטיסים, …
-
- 10 תגובות
- 27.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום ספק כוח חדש Seasonic SSR-650RM. חיברתי אותו, הנורות על הכרטיס מסך נדלקו ובכל זאת כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק. הI\0 מאחורה נמצא על הI. כשאני מחבר ספק כוח ישן של 520W המחשב כן נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? כל החיבורים במקום (החיבורים של הספק הישן זהים לזה של החדש) ולכן אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עד אתמול בלילה הוא עבד יפה מאוד, ואז נתקע המחשב. עשיתי ריסט והHD התחיל לעשות קולות כמו שמדליקים את המחשב וכשמכבים אותו ברצף, כאילו מנסה להניע ונכבה מיד וחוזר חלילה... חשוב להזכיר שהHD היה עושה פעם ב.. את הקול הזה, כאילו נכבה באמצע עבודה ונדלק מיד, רק שעכשיו הוא עושה את זה ברצף. כאילו יש איזה נתק מהמתח שהוא מקבל... במהלך היום ניסיתי לחבר אותו שוב אבל רק פעם אחת הוא "הניע" מבלי להכבות אבל וינדווס זיהה אותו ככונן לא מפורמט ותוכנה של WD (life gaurd) שיש לי, הצליחה לזהות אותו, אבל כשניסיתי להפעיל את הסריקה היא נתקעה... ראיתי בתראד מלפני כמה ימים שהמליצו לקנות כבל ide2usb, זה יעזור או שיש בעיה אחרת??
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בצפיה באתר סדרות הסרט עולה, יש קול, אבל במקום תמונה יש מסך ירוק. עשיתי משהו לא נכון? לפני יומיים היה בסדר. במחשב השני אין בעיה כזאת
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב, המחשב של אמא שלי החליט לא לעלות יותר... ברגע שמדליקים את המחשב המסך בכלל לא עונה ואחרי 2 שניות מתחיל צפצוף אני לא בטוח עם זה מהלוח אם או מהמעבד.. המאוור פועל והכל.. איו לי מושג מה לעשות, אולי לכם יש רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הספק הזה zephyr HEC 650 אמור להריץ את המערכת הבאה בלי בעיות: לוח אם Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P מעבד AMD Phenom II X2 550 Box זיכרון OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value כרטיס מסך HD4850 ATI שני HDD אני שואל משום שבכל פעם שאני צריך לעשות רסטארט המערכת לא עולה (המסך לא נדלק ממשיך להחשיך ומשמיע צפצופים). ואני צריך לנתק את הכבל החשמל הראשי ולהרכיב אותו מחדש אחרי כמה שניות ואז להדליק. אם השאלה הזו אינה מתאימה לפורום הזה בבקשה להעביר אותה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים הרכבתי מחשב חדש מהחלקים הבאים: Intel i5-4670k Gigabyte B85m-HD3 2x2GB HP 1333Ghz Fractal Design Define Mini Corsair TX750 3x 1T HDD עכשיו הבעיה כזו, אני מדליק את המחשב, מתחיל לעבוד (מאווררים, דיסקים ולד כחול, אחרי 7-8 שניות נכבה לבד, 2-3 שניות ונדלק שוב וחוזר חלילה)אין לי מושג איפה הרמקול שפעם שמרתי בשביל לשמוע את הצפצופים, אבל למישהו יש רעיון בלי זה ? הדלקתי את המחשב בלי זכרונות, אותו דבר, בלי חשמל לדיסקים קשיחים, אותו דבר. תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי רמקול, ויש ביפים בלי סוף בקצב אחיד עד הכיבוי העצמאי. מה זה אומר ?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש ניסיתי להוסיף עברית למחשב (השתמשתי ב windows מיוחד לגיימרים שאין את כל השפות) אחרי שהתקנתי ועשיתי restart למחשב המחשב פשוט נדלק אני רואה בהתחלה את הנתונים ו אחרי המסך הראשון פשוט נהיה מסך שחור הוא לא מגיע לזה שהוא טוען windows בכךך ניסיתי לפרמט אבל אחרי setup is inspecing systems hardware שוב נהיה מסך שחור יש משהו שאפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא מחשב לנובו מעבד איי 5 7800 זיכרון 16 גיגה סטיק של מהירות 2133 וסטיק של 3000 דיסק ססד 500 גיגה של סמסונג איבו כרטיס מסך מובנה אני עובד עם המון אינטרנט, אופיס ותוכנות קלילות פיננסיות יש לי מותקן אופיס 365 איטיות וכבדות, יש ליאנטי וירוס נוד32, פיירוול המון מקום בדיסק, מה עושים? התקנה מחדש של כל התוכנות היא בעייתית ולכן עדיתי cline מדיסק קשיח קודם והתקנתי ווינדוס 10 כשדרוג עבד כיו מטוס ולאחרונה יש איטיות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני נמצא על ווינדוס 7 גרסת בית אינטרנט של 15 מגה ו1 בבזק ואקספון ראוטר של D-Link בתקן N שמסופק מבזק פתאום שמתי לב שהאינטרנט זוחל לי. הרצתי בדיקת מהירות והוא נמצא על 1.5 מגה בהורדה ו0.05 בהעלאה !! עשיתי בדיקה עם אנטי וירוס avas ואנטי ספיוור (שתי תוכנות שלא זוכר את שמם כרגע) ולא נמצא כלום. יש רעיון למשהו ? תודה וגם לא יודע אם זה קשור, אבל הדיסק הקשיח לא מפסיק לכתוב/לקרוא. כל הזמן שומע אותו
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הי, לא מזמן שדרגתי את המחשב ושיניתי כמעט את כל הרכיבים, כולל ספק כח חדש, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך.(כל הרכיבים מתאימים, לקחתי את המפרט מפה) הכל מחובר כהלכה והמחשב עולה אך הלוח-אם לא קולט את הכרטיס, ואין תצוגה על המסך. חיברתי את קבל הווידאו ללוח אם ויש תצוגה, אבל בDEVICE MANAGER אין את כרטיס המסך, גם לא בחיבורי ה PCI E בביוס, נדמה לי שיש בעיה בכרטיס אבל אני לא בטוח למישהו יש עצה או דרך כלשהי לברר בוודאות שהכרטיס הגרפי אשם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום! לאחותי יש מחשב נייד של Toshiba, היום היא ניסתה להפעיל אותו ונתקלה בבעיה. הוינדוס לא עולה ומראה את המסך הבא: וכשאני לוחץ על תקן את המערכת זה מציג את המסך הבא: ניסיתי גם את האפשרות השנייה של התחל וינדוס במצב רגיל אבל זה נתקע על "Starting windows". וגם עשיתי שזה יתחיל את וינדוס מהפעם האחרונה שזה עלה ללא בעיות אבל גם זה כשל ועשה ריסט למחשב. ניסיתי להכניס דיסק של WIN7 ולעשות שידרוג למערכת בתקווה שהמחשב יעלה אבל זה לא נותן לשדרג. אותו דבר עשיתי עם דיסק של WIN8 אבל גם בזה זה לא נותן לי לשדרג. יש לציין שהדיסקים פרוצים ולא מקוריים ודבר נוסף זה לא הדיסקים שבעזרתם הותקן הוינדוס על מחשב זה כך שאי אפשר לתקן את הבעיה דרך הדיסק. עוד לא ניסיתי לעשות פירמוט כי זאת אופצי…
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די ובד"כ שאני רוצה לצרוב עליו דיסקים רגילים הוא צורב לי על המהירות שלו ->עד 48X משום מה עכשיו שאני בא לצרוב הוא לא פותח לי בנרו את האפשרויות מהירויות הוא רק מראה לי שאני יכול לצרוב את הדיסק הזה על 4X ... מישהו ניתקל בבעיה או יודע לסדר?? (והדיסקים הם בסדר גמור...ניסיתי כבר איזה 5 דיסקים ) תודה לעוזרים : )
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני צריך לעשות תוכנה ליום הפאי בשביל תחרות מי זוכר כמה שיותר מספרים ממנו, המשתמש מכניס את המספרים שהוא זוכר ממנו וברגע שהוא כותב מספר לא נכון אז התוכנה עוצרת וכותבת לו שהוא הפסיד וכותבת כמה מספרים הוא כתב, צריך שהמחשב ישמור 500 מספרים לפחות מהפאי, רצוי שיהיה גם כפתור RESET שיפאס את הטקסט. מי שמבין ויכול לעזור בבקשה תעזרו.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-