עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by koby058,

יש לי מעבד פנטיום 3.0 ghz עם לוח asus p4p800 deluxe וזכרונות kingston 2x256 בעבר היה לי את אותו מפרט רק עם מעבד 2.8 פרסקוט הבעיה היא שכאשר המחשב נמצא הרבה זמן על חום בינוני (49 מעלות)הוא פשוט לא זז הוא לא עובד טוב ואפילו החץ לא זז טוב כלומר החץ זז קצת ונתקע לדוגמא המחשב עבד כל השבת עם אימיול בלבד ושוב הוא לא עובד תקין במוצ"ש יש לציין כי המחשב פורמט לאחרונה וכמו כן בעיה זו לא היתה עם מעבד הפרסקוט בנוסף כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק הבעייה נפתרת דרך אגב החום אצלי במנוחה הוא: 36 מעלות במעבד ו-33 מעלות במארז צריך את עזרתכם אז בבקשה!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by the-edge,

שלום יש לי מסך mag 810fd והאחריות עליו פגה ויש לי איתו בעיות של פוקוסים,צבעים ועוד איפה אני יכול לקבל שירות תיקונים טוב למסך? תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by xsoft7,

שלום חברה יש ברשותי את הלוח אם הבא: asus p6t deluxe bios: 1701 זכרון מותקן: 2*3 ocz gold ddr1333 שמתי לב בשלב מסויים בשימוש במחשב שיש לי רק 4 ג'יגה מתוך 6 ניסיתי לבדוק להוציא ולהחליף בין הזכרונות- ועדיין זה 4 עכשיו גם בדקתי ב2 תוכנות: everest cpu-z זה מזהה שיש לי 6 ג'יגה זכרון הווינדוס והביוס מזהים רק 4 מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by oded6188,

כשאני מדליק את המחשב אז לא עולה כלום על המסך ואני שומע צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים מה המשמעות של רצף הצפצופים הזה?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by XGamerX,

שלום אנשים, זוכרים אותי? נדפק לי ה BIOS כי עשיתי עדכון עם גירסא לא נכונה שלו. מפה לשם הלכתי למקום, צרבו לי BIOS חדש והכניסו אותו למחשב ועכשיו המחשב עושה ביפים כל הזמן, (יש לי ביאוס של AWARD) צפצופים שלא מפסיקים מראים על בעיה בזכרונות, החלפתי זכרונות, לא עוב החלפתי ספק לא עובד הוצאתי את כל הכרטיסים (רשת ומסך) ועדיין צפצופים. ה BIOS חייב להיות טוב כי ניסיתי 3 גירסאות שונות שלו, (שמתאימות ללוח שלי) ככה שאחד מהם חייב לעבוד... איזהשהוא פתרון?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  6. אהלן, אחרי לילה סוער אמא שלי התלוננה על זה שהמחשב שלה נכבה לאחר מספר רגעים - ואפילו Windows לא עולה. היא לקחה אותו ל KSP לבדיקת מעבדה (חשבנו שיש אחריות) והם אמרו שלוח האם כנראה "מפוצץ" מה שקורה זה שמספר רגעים אחרי שעולה הלוגו של XP - המחשב נכבה. ניסיתי לעלות עם BootCD של BartPE ו ACRONIS וגם כשהם עולים - המחשב נכבה. אז חשבתי לעצמי - טוב, נתקין מחדש Windows - ולאחר שעושים את הBoot הראשון (שההתקנה מחייבת) - המחשב נכבה. יש למישהו עיצה מה לעשות? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by WhateverX,

שלום, בחודש האחרון נתקלתי בתופעה מעצבנת שמתבצעת מספר פעמים ביום וכל יום, והיא שהמחשב מכבה את עצמו לבד אבל הוא לא באמת כבה, אלא קורס. המצב הוא כזה, בזמן הגלישה באינטרנט בעיקר, המסך ניהיה שחור (דומה למצב של אתחול המחשב), ואז על המסך מופיע "No Signal", ולמעשה, המחשב עדיין נשאר דולק אבל המסך כבוי. לאחר לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, והדלקת המחשב מחדש, הוא עולה כרגיל וללא סימן לבעיה. התופעה הזאת מתחרשת מספר פעמים ביום, ולפעמים ברצף. במידה ואני מוציא את הכבל שמתחבר לספק לזמן מה, ואז מחזיר, זה נראה כאילו הבעיה נפתרת לכמה שעות. והאמת שבאופן מוזר התופעה כמעט ולא מתרחשת בלילה.. אני חושד שיש בעיה בכרטיס מסך שגורמת למחשב לקרוס או …

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתקע כל כמה שעות והייתי צריך לעשות ריסטרט ולהמשיך עד הפעם הבאה אתמול בערב הדלקתי את המחשב אחרי 4 ימים שלא עבד בכלל והתחיל להתקע כל מספר דקות. אני בדקתי וירוסים בשתי תוכנות שונות ולא היה כלום, הפעלתי את המחשב עם כרטיסי הזכרון לחוד(512*2 DDR2) וממשיך להתקע. מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות? תודה המפרט הוא P4 3.2 512*2 DDR2 6600GT

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי מארז NZXT APOLLO ובפאנל הקדמי יש 2 USB יציאה אחת למיקרופון ואחת לאוזניות ועוד אחת שאין לי מושג מהי ואני לא צריך אותה. את היציאה של הUSB הצלחתי לחבר בקלות , אבל אני מתקשה בלחבר את היציאה של האוזניות והמיקרופון. במארז יש לי כמה כבלים שבניהם יש AC97 1394 , HD AUDIO ועוד כמה שהם יחידים ואין לי מושג למה כל אחד וזה... הנה תמונה שמצאתי באינטרנט (חבל שהיא לא יותר גדולה אבל לפחות שתבינו בערך על מה אני מדבר...) עכשיו אני אשמח אם מישהו יגיד לי איזה כבל לחבר ולאן בלוח P5P800 בשביל היציאת סאונד והיציאה של המיקרופון. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  10. קניתי לוח אם חדש כמעט לפני חודש מדגם ABIT IP35-E ואחרי שהרכבתי ראיתי שאני לוחץ הדלקה המחשב מתחיל לפעול נכבה ואז שוב עולה.. שלחתי פה הודעה כדי שיעזרו לי להבין מה לא בסדר ולבסוף לא הביאו פתרון מוצלח התקשרתי יום למחרת לחברה שממנה קניתי ואיש המכירות אמר לי שככה זה בלוחות החדשים והתופעה הזאת נקראת COLD DOUBLE BOOT או משו כזה ושזה נועד ליצב מתחים או משו כזה באתר OVERCLOCKERSCLUB.COM סיקרו את הלוח והנה מה שכתוב בסוף במסקנות הנה קישור http://www.overclockersclub.com/reviews/ip35economy/18.htm אני רוצה לדעת האם אפשר לבטל את זה ואם כן אז איך? זה מעצבן אותי הדאבל בוט הזה אני מעדיף שזה יהיה רגיל תדה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  11. יש לי בעיה שארצה לדעת מה פתרונה! ובכן ובכן, מה זה אומר כאשר אני מפעיל משחק, ולאחר 10 דקות משחק בערך, התמונה קופאת, ויש רעש מחריש אוזניים של "טררררררררררררר" שיוצא מן הרמקולים, והדרך היחיד שנותר לעשות הוא ריסט. אמרו לי שזוהי בעיה בלוח האם אבל אין לדעת. ובכן הנה המפרט שלי: P4 2.8 512 ram readeon 9600 xt 256 mg asus p4p800 (אני דיי בטוח.) נ.ב זה לא קורה לי רק במשחק אחד, זה קורה לי כמעט בכל משחק. למשל כאשר שיחקתי לי בלודליינס, אין זה נתקע, בC&C:Generals זה נתקע, אבל כאשר העלתי את הרזולוציה אין זה נתקע. ענו לי בבקשה. נ.ב 2 אני חושב שהדיון אינו מתאים לפורום. אם כן הגידו באיזה פורום עליי לפרסמו. ובבקשה אתם חייבים לענות לי, זה מצב מייגע=(

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by momi2004,

משהו מוזר בלוח ישן, ואני לא יודע מאיפה הבעיה בדיוק. אני אשמח אם מישהו נתקל במשהו בדומה. יש לי לוח ישן Gigabyte K8NSC-939, במקום המאוור צ'יפסט הקטן, חיברתי לחיבור של המאוור מאוורר קידמי 120mm כי לא היה לו חיבור אחר על הלוח. אחרי ההתקנה כרטיס הקול המובנה לא עבד גם בלינוקס וגם בחלונות. הבאתי כרטיס קול PCI וגם הוא לא זוהה אפילו ברמת הפירוט PCI כשהמחשב עולה. כשחיברתי בחזרה את המאוורר צ'יפסט הקטן, המחשב זיהה את הכרטיס קול PCI. זה יכול להיות קשור למאוור או שזה צירוף מקרים אחר שפספסתי?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by maor6,

כל פעם שאני ניכנס לישום מסויים במחשב לדוגמא: צייר . לוח בקרה, איחוי דיסק, או כל תקיה במחשב עולה לי הודעה: עכשיו איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by mr-elad,

טוב חבר'ה שמעו מה קרה לי, שיחקתי WITCHER במשך כשעה ופתאום שמעתי בום דיי חזק (שהקפיץ אותי) ואז המחשב עשה ריסטרט ועלה מחדש. בדקתי את המחשב עם אוורסט והכל ניראה לי תקין, הטמפ' נורמליות, המאווררים מסתובבים והכל עובד. פתחתי את המחשב ולא מצאתי שום דבר שרוף. מה זה יכול ליהיות?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by meirmiz,

קודם כל מילה טובה על הפורום.... נעבור לבעיה..(מצטער שזה קצת ארוך, אני צריך חוות דעת נוספת) הכל התחיל ביום בהיר אחד שהמחשב פשוט נתקע, הלכתי על השיטה הדיי ברורה פירמוט(גם ככה רציתי לעשות מזמן), הפירמוט וההתקנה של הXP עברו ללא תקלות, המחשב עבד כמו שצריך, עד ששוב הוא נתקע, כאן הבנתי שהבעיה יותר חמורה, נכסתי לפורום ולפני שפתחתי נושא חדש חיפשתי בעיות דומות, אז ככה, טמפ' נבדקת קבוע בביוס והיא בסדר גמור, ההארדיסק עבר בדיקת יצרן(תוכנה מהאתר)ירד מהפרק, כ.מסך נבדק במחשב אחר, וגם הוא ירד מהפרק, זיכרון, עבר בדיקה בMEMTEST ופה התחילה הבעיה, בדקתי את הזיכרונות כשרק כ.מסך והזיכרון מחוברים, הבדיקה התחילה לרוץ ואחרי כמה זמן המחשב פשוט נתקע הוא לא הראה שהזיכרון פגום כמו שיש בנושא FAQ בפו…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by maurice1,

Hello everyone, my "old" machine (Athlon XP 1600+, Gigabyte GA-7VTXH, 512 RAM) + new HDD [WD 40gig 8 mb cache special edition]. I installed win 98 first on the new HDD. Works perfect. all systems are fine. Now I try to install win 2k (different partition of course) I get stuck in the middle of the installation because some files are missing?! I try again and again, formatting the partition or not, choosing the option to copy all installation files from the CD to the HD or not,each time I get stuck at some stage. I thought maybe my installation CD is bad, so I got a new original copy, to no avail. I Fdisked from scratch, erasing also the MBR, installed 98 again, everything…

• 14 תגובות
    • 882 צפיות
  17. יש לי את זה ב-bios .....תגידו לי לאיזה מצב לשנות את זה .....תודה..... הבורד הזה של PCPARTNER DRAM TIMING BY SPED [DISABLED] DRAM CLOCK [HCLK+33] BANK INTERLEAVE [DISABLED] SYSTEM BIOS CAHEABLED [DISABLED] VIDEO RAM CAHEABLED [DISABLED] AGP APERTURE SIZE [64] יש לי כרטיס של GEFORCE 4 MX440 AGP 4X MODE [ENABLED] AGP DRIVING [AUTO] AGP FAST WRITE [DISABLED] POWER SUPPLY TYPE [ATX] CPU …

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  18. Started by Mega_D,

עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ולאחר מכן RESTART, וכשהמחשב עלה, הוא זיהה לי את ה CDרומים אבל לא הצליח להתקין להם דריוורים סטנדרטים של וינדוס, זה מה שהוא רושם : This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) בקיצור, שני הCDרומים ששלי לא עובדים כרגע ואני לא מצליח לסדר אותם, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?!

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  19. Started by הקוסם מארץ עוץ,

עם הלוח הזה מקבלים במתנה חלק PCI עם בננות מה זה ? למה זה משמש ? זה עם אותם יציאות שיש בכרטיס מסך RCA ו SVIDEO לא ? http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 רשום HDTV OUT ליד

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by itaysk,

לא מצאתי איפה מוחקים הודעה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  21. Started by aviad_bu,

שלום לכולם.... לפני כשבועיים פירמטתי את המחשב. לפני הפירמוט היה לי כרטיס טלויזיה (שעבד) - חשוב לציין שהמחשב חדש (נקנה באפריל) לאחר הפירמוט ניסיתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הטוליזיה שקיבלתי עם המחשב (life view suite של fly video) לאחר ההתקנה אני מנסה להפעיל את התוכנה לצפייה בטלוויזיה ואני מקבל הודעה "can't get device" ולאחר מכן התוכנה נסגרת אוטומטית תוך כדיי אפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. חשוב לציין שמנהל ההתקנים זיהה את ההתקן ואת כרטיס המסך. פרטי החערכת: מערכת הפעלה: windows xp pro עברית. כרטיס מסך של nvidia Gforce 4 mx 440. פנטיום 4. 2.4 GHz אשמח אם תוכלו לעזור לי, אביעד

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by domuzy,

כבר המון זמן והמון פעמים המחשב שלי כאילו "מתעייף" ומפיל את עצמו- RESTART עצמי! בלי התראה, בלי משהו ספציפי שאני עושה או מפעיל, פשוט יוצא מכל תוכנה/ משחק/גלישה באינטרנט וכו' ומאתחל עצמו מחדש. התקנתי מספר פעמים את WIN XP ופעם אפילו פירמטתי את הכונן וכלום! התקנתי לאחרונה NIS ונורטון אנטי וירוס וגם הם לא עוזרים (אם הם בכלל יכלו לעשות משהו). יש למישהו רעיון?

23. מה לא תקין וצריך להחליף? מרוב עייפות בקושי פתחתי את המחשב עצמו עריכה: מכיוון שלא עזרו פה אז פתחתי את המחשב וסידרתי לבד

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by DJ_Ladi,

שלום לכם צוות HZ יש לי בעיה קטנה ואני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי 2 כרטיסי קול במחשב אחד SB LiVe והשני VIBRA 128 הסאונד בלאסטר הוא הראשי והוא עובד מצויין השני לא עובד אני צריך אותו כי אני צריך מוניטור בתוכנה TRAKTOR קיץ קיץ המחשב מזהה אותו אבל נותן לי בעיה הנה תמונה יודעים מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by LRa,

Hi, sorry for writing in English.. it's all because of stupid winxp I did search before posting. The problem is : I connected a second hd to my mother's pc to copy a few files. Then after copying I started getting a lot of errors from windows. I restarted and got error loading operating system. Now after few hours of trying to solved this, I decided to install winxp on my second hd and backup the files from the first hd. Problem is, windows is telling me that the hd is not formatted. I'm pretty desperate.. note that the first hd has two partitions and that the second partition is working fine... Thanks

• 0 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים