תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי צורב lg h22 ניסיתי להכניס דיסק של דיוידי לצריבה של "sky" מה שכתוב על הדיסק זה : dvd-r 4.7gm/120min 1-8x speed/ver2.0 קיצר.. מה שקורה אני מכניס תדיסק לכונן ולא קופץ לי החלון הזה שהכניסו דיסק לכונן.. ואני כשאני מנסה לפתוח תדיסק דרך המחשב שלי זה לא עובד זה כותב "פונקיצה לא נכונה" - תרגום מאנגלית.. אז למה זה קורה? אמרו לי שהצורב הזה תומך בכל הפורמטים ככה הצורב כתוב בתוכנה אברסט: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N SCSI CdRom Device [glow=red,2,300] עריכה: הוספתי תמונה.. [/glow] אני רואה שזה עושה בעיות עם התמונה אז הנה קישור ישיר.. http://img352.imageshack.us/img352/4714/ashp2.jpg
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם וירוס ראסטוק שגם היה לי את זה לפני חודש, המחשב מודיע על הודעת שגיאה חמורה ואז לא משנה מה אתה עושה אחרי כמה שניות זה מראה מסך כחול עם כמה אפסים ובסוף נראה לי 8E, בקיצור כבר היה לי את זה לפני חודש ואז פשוט עשיתי סריקת וירוסים בסייפמוד, אז זה מצא את הראסטוק, ומחק אותו. הפעם שוב ניסתי את זה, אבל הפעם זה לא מצא אותו ולא עבד, מישהו יודע מה לעשות? עריכה: הנה קבצי ה-MINIDUMP של המחשב שלי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה. http://sendspace.com/file/nlby2a עריכה 2: מצאתי את שם השגיאה-lzx32.sys -מה זה?
-
- 13 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שכאשר אני מפעל את המחשב מוצגות לי מספר הודעות שגיאה שאני צריך לסדר , לא ניתן להתקדם הלאה אלא אך ורק בלחיצה על כפתור F11. להלן מה שכתוב על גבי המסך: phoenix awardBIOS V.6.00PG *Primary IDE cannel no 80 conductor cable installed *Secondary IDE cannel no 80 conductor cable installed CPU is unworkable or gas been changed, please recheck- CPU SOFT MENU אז הבנתי שאין בשני הערוצים קבל בעל 80 גידים נכון אבל הכוננים יכולים לעבוד גם כן על כבל 40 גידים , אז איך משנים את זה . בקשר למעבד אין לי שמץ של מושג מה הם רוצים , המעבד לא השתנה והוא עובד מצויין , ננכנסתי לביוס במטרה לראות מה הבעיה אך לצערי לא הצלחתי להסתדר תודה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בוקר טוב , ברשותי לפטופ של dell - inspiron n4010 לפני כמה ימים , כשניסיתי לחבר מדפסת, המחשב קפא ונאלצתי לבצע hard reset. לאחר מכן המחשב נתקע במסך הלוגו של וינדוס 7. הצלחתי להגיע למסך המאפשר לי לבחור startup repair או להעלות את וינדוס בצורה רגילה, בחרתי בתיקון והמתנתי מעל 12 שעות מבלי התקדמות ממשית. ניסיתי להתקין מחדש את וינדוס, אבל כאשר התחלתי את ההתקנה ונתבקשתי לבחור כונן עליו ארצה להתקין את וינדוס, ראיתי רק את מחיצת הריקאברי (14 גיגה) ולא את הדיסק הקשיח עצמו (דיסק של 320 גיגה). השתמשתי ב hiren's boot cd ובכלי acronis disk director בכדי לנסות ולהעריך את המצב. אני רואה את הדיסק הקשיח שם , יחד עם שגיאת unallocated table (או משהו בסגנון). אני יכול לראות את התיקיות הקיימות …
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הוספת כרטיס מסך GT430 במקום הקיים יוסיף לביצוי המחשב ? כי יש לי אותו בבית והאם כדאי להוסיף אותו למחשב ? Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : 3 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Microsoft Windows 7 ultimate
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם! זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום מיזה תקופה ארוכהה מאוד שלא הייתי. הורדתי את המשחק medal of honor pacific assault וכאשר אני מפעיל את ההתקנה קופצת לי השגיאה הבאה: התקנתי את winzip registry והרצתי את התוכנה שפתרה לי בעיות רג'יסטרי במחשב אבל לא עזרה לי עם ההתקנה של המשחק. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN xp ואני מנסה למחוק דרייבר של SIS 330 מהמנהל התקנים. הוא נותן לי הודעה שהדרייבר יוסר לאחר ריסטארט וכשהמחשב עולה לאחר מכן אז הדרייבר לא הוסר. גם שאני מנסה לעדכן הוא לא מאפשר לעדכן אותו. מה עושים ? אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת canon MX450 והתקנתי WINDOS 10 ומשום מה אני לא מצליח לסרוק איתה מה שמגיע מובנה בוינדוס "פקס וסריקה" אני מקבל הודעת שגיאה : An error occurred while setting scanner properties בעצם זה https://support.microsoft.com/he-il/kb/2876213 אבל אין פיתרון לוינדוס 10, הורדתי כלי מסויים מהאתר של קנון וזה עבד, אב אני רוצה שזה יעבוד בלי כלי חיצוני, איך מסדרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום,לאחר פירמוט המחשב המחשב לא מזהה את צג הטלויזה (HDMI) לפני הפרמוט המחשב כן זיהההחלפתי כבל ועדיין כלום, בנוסף בדקתי אם הכבל תקול אז הבאתי מסך אחר עם חיבור HDMI והמחשב כן זיההניסיתי לנתק ולחבר את כל הכבלים בטלויזיה(חוץ מחשמל) גם עם המתנה של 10דק' וכלוםלמשהו יש רעיונות?מסך Samsung la32a451 (ישן יחסית)וכרטיס מסך Gigabyte Geforce 750Tiתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של טושיבה שנכשל בבידקת סמארט מה זה אומר שהוא נכשל בבדיקה הזאת ? יש אופציה לנסות להשיב אותו למוטב?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
קורה ליפעמים שאני מדליק את המחשב ומיד ליפני הקטע שיש תעלייה של הווינדוס יש לי כמו מסך שחור עם כמו סימן כזה בצד שמאל - מהבהב וקורה שהוא לא זז הוא רק מהבהב והמחשב יכול להישאר גם שעה ככה,ואז אחרי ריסט קורה שפיתאום הסימן הזה - יורד שורה ואז יש תטעינה של הווינדוס,למה זה קורה? זה אף פעם לא היה לי וזה כבר פעם שלישית! יש מצב אולי עם אני יפרמט זה יעזור? או שאין קשר? מיפרט: e8400 4gb ram 500gb wd aaks ASUS P5QL-E corsiar 550wtt nzxt tempest
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי את המגבר של DENON AVR 1801 הוא לעולם לא עשה לי בעיות, ממש מגבר איכותי, עכשיו יש לו בעיה הוא מנמיך את הווליום שלו לבד, אני יכול להגביר ולאט לאט הוא מנמיך לי לבד את הווליום, גם אם אני לא שומע כלום דרך המערכת. שאני מנסה להגביר לפעמים הוא נותן לי ולפעמים הוא רב איתי ממש אני מגביר והוא מנמיך.. ניסיתי לנתק רמקולים אולי אחד עושה קצר אבל ללא הצלחה. שאני מנסה לגעת בהגדרות שלו הוא לא נותן לי כ"כ הוא גם כל פעם מחזיר אותי למסך הראשי שלו... מה יכולה להיות הבעיה?.. אולי קצר או פיוז? בעית התחממות הורדתי מהפרק כי השארתי אותו כבוי לילה ואחר כך הדלקתי ומיד עשה לי את הבעיות. תודה (הבעיה היא לא בשלט כי הוצאתי את הסוללות וזה עדיין ממשיך)
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב. אני לא יכול לשחק במשחקים. המחשב עובד מצוין אך כאשר אני מפעיל משחק [והמחשב מתאמץ כביכול] אחרי עשר דקות אני מקבל מסך שחור והמחשב נתקע. *שזה קורה פתחתי את המחשב וראיתי כי המאוור של הכרטיס מסך נכבה. מה אני צריך לעשות? המפרט שלי הוא: E6750 2.66GHz X1951Pro 512mb 2 gb Ram אני משתמש בוינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל מאז שהחלפתי דיסק קשיח, בכל פעם שאני עושה איזשהי פעולה שקשורה לראוטר שלי המחשב פשוט קופא וחייב ריסט. זה לא הדיסק כבר בדקתי בהרבה תוכנות והוא תקין לגמרי. עד עכשיו עם הדיסק הקודם לא הייתה שום בעיה כזאת. כיבוי והפעלה של הראוטר תוקע את המחשב. אתמול אפילו שיתפתי תיקייה וזה תקע את המחשב. ניסיתי להשתמש היום בתוכנה שתראה את הIP שלי כאילו מארה"ב, תקע את המחשב. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P לפי חוברת ההוראות יש לTV חיבור S-VIDEO - VGA - DVI - HDMI ועוד כמה לסאונד ולכבלים אני קניתי כבל VGA שמתחבר לכ.מסך ולTV שיניתי רזולוציה ל 1024X768 וגם את ההרצים ל 60HZ הפעלתי את הPC הכל עולה והTV עובד אבל הצבעים בכלל לא במקום הכל נראה כחול-שחור-אפור מוזר כזה ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה אולי מהכ.מסך או מההגדרות בTV למרות שניסיתי את שניהם ולא היתה כל תוצאה נורמאלית אני מבקש את עזרתכם…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נתקתי כונן קשיח אחד וזכרונות והחזרתי את הזכרונות כמו שצריך. כרגע המחשב נדלק טוען את ההתחלה, מזהה את הלוח של ג'יגה בייט ומגיע לשלב אחרי עם הטבלה בשחור ופשוט נתקע. לא מעלה BOOT מCD ולא מכונן קשיח. הוצאתי את הסוללה כמה דקות ועשיתי פריקת חשמל למחשב ועדין אותה תקלה. מה יכולה להיות הבעיה? הלך הלוח? מה אפשר לעשות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות בחתימה... זה התחיל אחרי שניסתי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרט דרך הטלוויזיה... לא הצלחתי להפעיל את זה ועשיתי ריסטרט ומאז אני לא יכול להדליק את המחשב ורק ההודעה הזאת מופיע כל הזמן... מישהו יודע איך לפתור את זה? הדבר היחיד שחשבתי לעשות זה להתקין מחדש את הווינדוס... אבל אני מעדיף שלא אלה עם כן זה המוצא האחרון... או שזה בכלל בעית חומרה אני כבר לא יודע מה הבעיה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הזה עם WIN XPPROSP2 וכל העדכוני וינדוס אפדייט ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB כבר בסיום האיתחול יש לי 250 מגה מהזכרון שבשימוש, בדקתי עם WINTASKS ואין שטויות מיותרות חוץ מהבקר RAID שלא ברור לי אם הוא חיוני עבור המפרט הזה כי יש לי רק דיסק אחד ב-SATA והבנתי ש-RAID זה ליותר מאחד. אבל אין אפשרות לעשות לו UNINSTALL כי הוא לא מופיע ברשימה ההסרה\הוספה. (גם כן מופיעהאייקון של הוצאת חומרה באופן שאם לוחצים עליו רואים שהוא מתיחחס להארד דיסק משום מה... וגם אין לי שום דבר שמחובר ל-USB) לגבי הכרטיס מסך, מה המינימום שמומלץ להתקין מתוך הדיסק…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת אבל לא יכולתי לחשוב על כותרת אחרת ... יש לי בעיה עם המחשב החדש.. [עדיין לא התקנתי בו וינדוס] [לא היה בו אף פעם שום וינדוס] אני חיברתי את הכל וכשאני מפעיל את המחשב הוא לא מראה כלום על המסך ... הוא אמור להראות את המסךך השחור הזה שאומר לך את הפרטים של המחשב לא? כשהמסך מכובה יש תם הודעה שזה [סת לא משהו רציני] וכשאני מדליק את המחשב זה עדיין שם ... וכאילו שהמחשב נידלק אבל הוא לא מראה כלום... מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, צצה לי שוב בעיה מוזרה במחשב כמו תמיד! הפעם המחשב מתכבה לי כל כמה זמן ... לא מבין למה .... הוא פשוט מתכבה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נדלק רק אחרי כמה דקות שאני מחכה בלי לגעת בו הוא נדלק שוב אבל אחרי כמה זמן שאני נמצא עליו הוא שוב מתכבה ומסרב להידלק! מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום! הרכבתי היום מחשב חדש (AXP2500, ABIT NF-SL) וחיברתי את כל החיבורים לפי החוברת של לוח האם. כשהמחשב עולה הוא מזהה את הזיכרון אך מזהה את המעבד כעובד במהירות 1100MHZ והמקלדת והעכבר לא מגיבים. כמו כן, עולה ההדועה CMOS CHECKSUM ERROR, DEFAULTS LOADED מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה!
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כבר המון זמן והמון פעמים המחשב שלי כאילו "מתעייף" ומפיל את עצמו- RESTART עצמי! בלי התראה, בלי משהו ספציפי שאני עושה או מפעיל, פשוט יוצא מכל תוכנה/ משחק/גלישה באינטרנט וכו' ומאתחל עצמו מחדש. התקנתי מספר פעמים את WIN XP ופעם אפילו פירמטתי את הכונן וכלום! התקנתי לאחרונה NIS ונורטון אנטי וירוס וגם הם לא עוזרים (אם הם בכלל יכלו לעשות משהו). יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
DVD חדש (165H) של LITEON, בן פחות משבוע, התקנתי אותו, הכל עבד מצויין. עדכנתי FIRMWARE לC11 REGION FREE עבד מצויין. סגרתי את המחשב, החזרתי אותו למקום.... ואני חושב שרק אז התחילו בעיות (לא זוכר אם הוא עבד אחרי שסגרתי הכל, בטוח שעבד לפני זה). הDVD מזוהה כמו שצריך בכל מקום אבל כשאני מכניס דיסק, כל דיסק - מקורי, צרוב או DVD, המנורה של הDVD נדלקת לשניה וזהו. לא רואה דיסק. ניסיתי כל מה שאני יודע לעשות - בדקתי הגדרות בWIN, חיבורים, החלפתי כבל, עדכנתי לFIRMWARE C11 רשמי - העדכון עבר חלק. כלום. שום דבר לא עובד. הבעיה היא לא רק בתוך WINDOWS, גם כשאני מכניס BOOT CD כלשהו ומאתחל את המחשב, הDVD לא רואה את הדיסק וWIN מתחיל כרגיל. פעם אחת נתקע לי המחשב כשהכנסתי דיסק לDVD אבל אני חושב שזה…
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
הרגע גמרתי לפרמט את המחשב ועכשיו נזכרתי שאני לא יודע איזה חברה ודגם כרטיס הקול שלי. הכרטיס קול הוא על לוח האם, ולוח האם הוא Micro Star - MS-6199 ניסתי למצוא בסנדרא אבל ללא הצלחה.. חיפשתי גם באתר הבית שלהם (של הלוח) אבל לא הצלחתי למצוא כלום, למישהו יש הצעות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-