עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by law89,

http://www.sup.co.il/65317009 רצ"ב סרטון. האם זה הגיוני שהמאוורר לא מסתובב אבל אם אני מסובב אותו קצת הוא מתחיל להסתובב? הערה: מדי פעם הוא מסתובב ומדי פעם לא. בנוסף, יש לי מדי פעם רעש מעצבן של טיקים מהמחשב. ממה זה יכול לנבוע?

2. Started by lidor_abo,

חברה יש ליי בעיה שחוזרת על עצמה התקנת משחקיםםם נתקעת כללל הזמן באמצע ואין שום שגיאה זזה פשוט לא ממשיך להתקדם ניסיתי להתקין את המשחק רגיל לא דרך הדיימון טולסס ושוב אותה הבעיהה ושיוצאים מההתקנההה דרך מנהל המשימות זה פשוט לא נסגר עד שעושים הפעלה מחדשש ושאנ עושה הפעלה מחדש המחשב לא עושה ריסטרט עד שעושים ריסטט מיואששש אחרי החלפת לוח אם מאייבוריי...(ד"א בהתקנת תוכנות זה לא קורה) בבקשה תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by yoav1000,

יש לי בעיה יש לי לוח אם של MSI ויש לו 2 חיבורי SATA של VIA ואני צריך להתקין דריברים בהתקנה של חלונות על ידי דיסקט אבל בזמן האחרון המחשב כל הזמן קורס ובישביל להדליק אותו אני חייב את הדיסק של הוינדוס זה ניתוח הקריסה מתוכנת windbg: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {30, 7, 0, f84709a0} Unable to load image viamraid.sys, Win32 error 2 *** WARNING: …

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  4. יש לי את זה ב-bios .....תגידו לי לאיזה מצב לשנות את זה .....תודה..... הבורד הזה של PCPARTNER DRAM TIMING BY SPED [DISABLED] DRAM CLOCK [HCLK+33] BANK INTERLEAVE [DISABLED] SYSTEM BIOS CAHEABLED [DISABLED] VIDEO RAM CAHEABLED [DISABLED] AGP APERTURE SIZE [64] יש לי כרטיס של GEFORCE 4 MX440 AGP 4X MODE [ENABLED] AGP DRIVING [AUTO] AGP FAST WRITE [DISABLED] POWER SUPPLY TYPE [ATX] CPU …

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  5. Started by Mega_D,

עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ולאחר מכן RESTART, וכשהמחשב עלה, הוא זיהה לי את ה CDרומים אבל לא הצליח להתקין להם דריוורים סטנדרטים של וינדוס, זה מה שהוא רושם : This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) בקיצור, שני הCDרומים ששלי לא עובדים כרגע ואני לא מצליח לסדר אותם, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?!

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  6. Started by dress,

שלום, יש לי מארז ATX ומע' הפעלה XP . כשאני בוחר בכיבוי - מע' ההפעלה נכבית וכך גם הספק והמאווררים. אבל משום מה הנורית של העכבר ושל כרטיס הרשת האלחוטי פועלים ולא נכבים יחד עם כיבוי המחשב. זהו לוח האם : 8S661FXMP-RZ של חב' ג'יגה בייט. *** מצורף קטע מחוב' ההפעלה בנוגע לביוס ובנושא המדובר *** אשמח לדעת מה צריך לבצע לשם כיבוי מלא של המחשב/המארז. תודה רבה. http://img471.imageshack.us/my.php?image=19947907xt0.jpg

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  7. פתחתי את המארז כדי לנקות אבק, ניתקתי גם את הכרטיס מסך ונשפתי לעברו כדי להסיר אבק ממנו כמה שניתן. אחרי שהחזרתי אותו למקום, הפעלתי את המחשב וראו תמונה עד איפה שרואים את הלוגו של הXP ואז לאחר כמה רגעים פשוט לא ראו דבר. המסך נכנס כאילו להמתנה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  8. אחרי שהגדרתי בבוט שהסידירום יעלה ראשון ..(הרצתי ממטסט אבל זה לא קשור) החזרתי שההרדיסק יעלה ראשון... ואז כשעשיתי ריסטרט המחשב עשה שלושה ציפצופים ולקח לו יותר זמן לעלות את הסמל של הווינדוס שמראה שהוא טוען...(הוא עשה loading אם נקודות אחריו) ואז בזמן שהוא מנסה להפעיל את הווינדוס הוא מראה מסך כחול לפחות משניה והוא עושה שוב ריסטרט... ושאני מנסה להפעיל את הווינדוס בsafe mode בזמן שהוא טוען את הקבצים הוא נתקע והוא עושה שוב ריסטרט.. עזרה מישו? מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by itamar050,

ערב טוב, לאחרונה (יומיים האחרונים) שמתי לב כי המעבד שלי נוטה להתחמם , כאשר המחשב במצב המתנה (אף אחד לא משתמש במחשב, אבל הוא פועל). כאשר אני עובד עם המחשב, טווח הטמפרטורות נע בין 35.5 ל-41 מעלות וכאשר אני מפעיל משחקים (למשל בורדרלנדס 2), המעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. לוח האם נע כל העת בין 36-41 מעלות. כאשר המחשב במצב המתנה, כאמור, הטמפ' של המעבד קופצת מ-35 ל-58 מעלות. כאשר אני מזיז את העכבר, הטמפרטורה צונחת באחת ל-35 מעלות. ברשותי לוח אם של ASUS, - Rampage III Formula, מעבד i7 960 של אינטל, כ.מסך של ATI 6870X2 ו-6 גיגה זכרון. הדרייברים מעודכנים וכן וינדוס 7 מעודכן ואפשרויות הגיבוי השונות כבויות, כך שאין אפשרות גיבוי שרצה ברקע. אני לא משתמש באפשרויות overclocking כאלו וא…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  10. היי, בעיה חדשה יחסית ומבהילה מאוד, שהאתר הזה הוא מוצא אחרון כדי לפתור אותה. על הנייד שלי (DELL INSPIRON 1520) הייתה מותקנת מערכת הפעלה של VISTA. יום אחד פתחתי את המחשב וגיליתי שכל שימוש שלי ב WINDOWS EXPLORER או ב - INTERNET EXPLORER גורם לרעידות עצבניות במסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית חומרה אבל, כאמור, זה קורה רק ב EXPLORERS (וגם באקסל היו לי שיבושים מוזרים), ובמקומות אחרים זה לעולם לא קורה. כמפלט אחרון פירמטתי את המחשב ואפילו התקנתי גירסה חדשה יותר של הויסטה - WINDOWS VISTA ULTIMATE X86 SP1 JUNE, אבל הופתעתי לגלות שהבעיה נשארה. נראה שמקור הרעידות הוא בשינויים של תצוגת המסך מ - MAXIMIZE - FULL SCREEN ל- MINIMIZE - RESTORE DOWN. ואני שואל - אם זאת בעיית תוכנה, איך זה שהי…

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  11. שלום לכולם אני חייב עזרה בדחיפות...! רכשתי מחשב מבוסס אינטל 805 ולוח GA-8I945-G-RH ! ניסיתי להתקין את הכרטיס קול גם דרך הדרייבר המקורי וגם דרך דרייברים שהורדתי מהאתר של GIGABYTE וללא הועיל... :-\ יצא לי כבר לעבוד עם לוחות "בעייתים" שמצריכים התקנה של תוכנה אחרת לפני ההתקנה של הכרטיס קול עצמו, אבל בלוח הזה אין לי מושג מה לעשות... חייב עזרה בדחיפות...! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה, כל פעם שאני מדליק מחשב החולונות מתחילים לעלות רגיל (רואים את המסך של האנימציה שבוא עולה בחלונות) ואז ממש רגע לפני שרואים את מסך המשתמשים, המסך הופך לשחור ואז יש הפעלה מחדש. ברגע זה שש מסך כחול של משהו שקשור לזיכרון ואז המחשב מאותחל. כמו שציינתי בפעם השניה המחשב עולה ללא בעיה בפעם השניה ועובד כרגיל מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by eliko78,

לוח של P67A-UD3 הרצתי את NFS החדש ומערכת ההפעלה קרסה (מסך כחול) גם כאשר אני מריץ את האימיול לאחר כמה דקות אני מקבל מסך כחול הקשיח מחובר לאחד החיבורים של SATA2 יכול להיות שזה קשור לתקלה ב SATA 2 שיש בלוחות החדשים?

14. Started by danh74,

שלום, יש לי לוח של ABIT NF7S-S , ללוח שתי כניסות sata יש לי גם hd של WD 30G וקניתי MAXTOR 200G SATA I הבעיה היא ש ה MAXTOR לא מזוהה לא ב bios ולא ב windows תודה

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by amnonco,

פתאום ככה, המחשב הפסיק לזהות את הHD. היו לי עליו נתונים לא מגובים, ועכשיו אני שוקל שחזור. ניסיתי להחליף בקר עם HD אחר (שהחנות נתנה לי בגלל האחריות), וזה לא עבד. חשוב לציין שהבקר לא היה 100% זהה. (אותו HD רק יוצר במדינות שונות). ניסיתי לבדוק אם זה רק הwindows אז השתמשתי באובונטו, והדיסק לא זוהה, במקום WD 0.5Tהוא זיהה 2T וunknown partition. בקיצור, יש עצות? ברור לי שהמידע נמצא על הדיסק, אבל אי אפשר לגשת אליו. אשמח לקבל כל עזרה שהיא.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by stingeR-,

בעיית המגעים בלוח האם שלי קתה עוד פעם רק הפעם היה לי הרבה יותר קשה לתקן אותה.... תיקנתי. אחרי שתיקנתי הוינדוס העלה את הבוט סקרין ואז פשוט נתן מסך שחור וחיבה את ההארד דיסק ועשה ריסט... לבסוף אחרי הרבה שיחזורי מערכת מהSAFE MODE הצלחתי לתקן רק שעכשיו הבעיה שכל פעם שאני ריסט דרך הפנל הקדמי של המחשב הוא עוד פעם עושה לי את המסך השחור... הצעות מה לעשות בנידון יתקבלו בברכה...

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by DL,

שלום, קניתי את העכבר הזה לפני איזה כמה חודשים ובזמן האחרון הוא עושה מלא בעיות, פעם בכמה זמן כל יום הוא מתחיל להשתגע, לקפוץ ממקום למקום במסך ללחוץ על דברים וכל מיני דברים כשאני רק מזיז אותו קצת... ואז זה מסתדר כעבור כמה שניות. רציתי לדעת קודם כל אם זה בעיה בעכבר, בדרייברים של העכבר, או בכלל במחשב ( יש לי מחשב גרוע מאוד... 128 זיכרון , 600 מג"הצ, ווינדוס ME), כי אם זה בעיה במחשב אז אין טעם להחליף את העכבר. דרך אגב זה עכבר אופטי פשוט מאוד שעלה איזה 50 שקל...

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by avshalom05,

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by kozimus,

שלום. כרגע במחשב מותקן לי 2*1G בדואל .היום ניסיתי להוסיף עוד מודול אחד של 2G של אותו יצרן ודגם ומשום מה ברגע שהוספתי אותו כל הגדרות האוברקלוק התאפסו וחזרו לברירת מחדל גם של המעבד וגם של הזכרונות. ניסיתי להגדיר אותם עוד פעם לאחר שינוי להגדרות ברירת מחדל , שמירה יציאה כניסה מחודשת לביוס והגדרות שהיו לפני הוספת הזכרון הנוסף וכמובן שמירה של ההגדרות החדשות,אבל זה עדיין מופיע כברירת מחדל. את המפרט ניתן לראות בצד. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  20. קניתי זכרונות G. SKILL 800MHZ ולוח אם DFI 975X/G שלפי האתר כתוב שהוא תומך גם ב800MHZ קיבלתי את הלוח והזכרונות ואת כל שאר הרכיבים חיברתי ואז שמתי לב שכתוב בהוראות הפעלה שקיבלתי עם הלוח DFI שהוא תומך עד 667, רק חיברתי את הרכיבים והדלקתי את המחשב והוא עובד אך עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה, האם יש סיכוי שמה שכתוב באתר נכון?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by aaviran,

אחד הכוננים שלי הפך בצורה מסתורית ל-write protected. לא נגעתי בשום הגדרות. לא של הביוס ולא של מערכת ההפעלה. למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  22. כשאני מנסה לצרוב משהו הוא נתקע ב 5% איזה 3-4 דקות ואז מציג לי ארור... נוסו 2 דיסקים מחברות שונות וכן מידע שונה. הפירמוור עודכן לגרסה האחרונה. למישהו יש פיתרון?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by ספרייט,

המחשב כן מזהה את ה - DVD-RW אבל כשאני שם דיסק. הוא מראה כאילו הוא ריק. הוא ממש מושבת. מה עושים. אני מעדיף לנסות לסדר, אם אפשר. לפני שאני מבזבז כסף... תודה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by i.k,

יש לי בעיה אם זיהוי של סידירום pcmcia במחשב נייד אני רוצה להתקין אל המחשב windows דרך הסידירום ואני לא יכול להתקין כי אני לא יודע איך ליגרום למחשב לזהות את הסידירום מבקש שתעזרו.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  25. Started by biotech326,

היי לא מצאתי פורום מתאים מקווה שזה מתאים כאן. יש לי טלוויזיה oled של LG וחיברתי לה ממיר של yes. אני רוצה להשתמש רק בשלט של yes ושyes יעלה אוטומטית שאני מדליק את הטלוויזיה. עכשיו זה מדליק את מסך הבית של lg ואני צריך לעבור ל hdmi כדי להגיע לyes. איך אני מגדיר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים