תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה צצו לי מספר בעיות במחשב וברצוני לפרמט את כל הארד דיסק הנוכח במחשבי. כיוון שיש שני מערכות הפעלה על המחשב (לינוקס,וינדוס) זה יוצר לי מספר בעיות, כיוון שאני לא יכול למחוק לינוקס ולאחר מכן לעלות את הוינדוס כיוון שהתוכנה שנותנת לך את האפשרות לבחור עם איזו מערכת הפעלה ברצונך לעבוד. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה מראש. שבוע טוב נ.ב מרוצה?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי יש לי ליד המחשב תקע של שני שקעים (טלפון ו-adsl) - של בזק. כרגע אל השקע adsl מחובר הראוטר, ואליו מחובר המחשב בחיבור כבל רשת (CAT6). אין לי שימוש בראוטר בזמן האחרון והשאלה שלי היא האם אפשרי לוותר עליו ולחבר את המחשב הנייח ישירות אל השקע adsl בקיר? (עם איזשהו כבל).
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע ברנדומליות מדי יום. זה לא קורה במשהו מיוחד זה רנדומלי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח חדש 640GB של WD, יכול להיות שזה קשור? אין לי מסך כחול והטמפרטורות יציבות לגמרי, בדקתי. אני מריץ WIN7.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי חבר'ה .. אז ככה , תוך כדי עבודת קידוד המחשב נכבה , אבל הנורית Power שלו נשארה דולקת . כיביתי , וניסיתי להדליק מחדש , וזה היה מוזר : המחשב נדלק לשנייה , נורית Power ירוקה , מאווררים מסתובבים , ואחרי השנייה הזאת נכבה כאילו נגמר לו החשמל . כמובן שהוא לא הספיק להגיע ל POST . פירקתי את כל המחשב . לוח אם על השולחן . שום דבר לא מחובר ללוח חוץ מהמאוורר של המעבד + המעבד + הספק . עם / בלי מעבד אותה תופעה . ניסיתי להחליף ספק , אותה תופעה . גם איפוס ביוס והחלפת סוללה . לוח ECS P4VXASD2 , מעבד פנטיום 1.7 . יש למישהו רעיון יצירתי , או שהלוח הלך סופית ? בתודה מראש ,
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הכרטיס הוא 6600gt של xfx ובלי אחרויות , עכשיו הכרטיס עבד באופן תקין עד שאחרי ריסט למחשב לפתע כתוב גיבריש בשלב שהמחשב עולה גם כשאני נכנס לביוס לא רואים כלום וכשאני בוינדווס הכרטיס עובד ברזולוצייה של 640*480 ועומק צבע נמוך מאוד ( נראה לי 4 ביט ) ואי אפשר לא להעלות רזולוצייה ולא להעלות עומק צבע , ניסיתי כמובן להתקין דרייברים שוב ושם דבר לא עוזר כי המערכת לא מצליחה להתקין את הדרייבר , כשניסיתי להחליף את הכרטיס מסך בכרטיס מסך ישן הכול עובד כרגיל ובסדר וכשאני מחזיר את ה- 6600gt שוב הדרייבר לא עולה . למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
פתאום ככה, המחשב הפסיק לזהות את הHD. היו לי עליו נתונים לא מגובים, ועכשיו אני שוקל שחזור. ניסיתי להחליף בקר עם HD אחר (שהחנות נתנה לי בגלל האחריות), וזה לא עבד. חשוב לציין שהבקר לא היה 100% זהה. (אותו HD רק יוצר במדינות שונות). ניסיתי לבדוק אם זה רק הwindows אז השתמשתי באובונטו, והדיסק לא זוהה, במקום WD 0.5Tהוא זיהה 2T וunknown partition. בקיצור, יש עצות? ברור לי שהמידע נמצא על הדיסק, אבל אי אפשר לגשת אליו. אשמח לקבל כל עזרה שהיא.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום! היום אני מדליק את המחשב ופתאום יש לי מסך כחול (אחרי שיש את הלוגו של ווינדוס ואת הפסים הכחולים) שאומר שיש בעיה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. ניסיתי להעלות במצב SafeMode ואותה שגיאה, גם ב Last Known Configuration קורה לי אותה שגיאה. לפי מה שקראתי באינטרנט זה בעיה עם הפקד RAID... יש לי הארד דיסק SATA של 80 ג'יגה של חברת ExcelStore והלוח אם Biostar P4VMA-M. מה אני עושה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום. כרגע במחשב מותקן לי 2*1G בדואל .היום ניסיתי להוסיף עוד מודול אחד של 2G של אותו יצרן ודגם ומשום מה ברגע שהוספתי אותו כל הגדרות האוברקלוק התאפסו וחזרו לברירת מחדל גם של המעבד וגם של הזכרונות. ניסיתי להגדיר אותם עוד פעם לאחר שינוי להגדרות ברירת מחדל , שמירה יציאה כניסה מחודשת לביוס והגדרות שהיו לפני הוספת הזכרון הנוסף וכמובן שמירה של ההגדרות החדשות,אבל זה עדיין מופיע כברירת מחדל. את המפרט ניתן לראות בצד. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מחשב אסוס קטן וחלש, אבל דגם חדש, ישנה רק בעיה אחת בתוכנה מסויימת של טקסטים, שבתפריטים הוא מראה לי שורות של קוים במקום אותיות, כל אות נהיית קו מצורף צילום מסך. תודה רבה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה של CPU גבוה (בסביבות 40-50%) שנגרם בעקבות hardware interrupts. (את זה אני רואה דרך ה PROCESS EXPLORER). אני מחפש דרך לאתר את החומרה (או את הדרייבר שלה) שגורמת לבעיה. אבל אין לי מושג איך, וחיפוש ברשת לא עזר לי.. מישהו יכול לעזור לי? המחשב אגב זה LENOVO X200 עם VISTA 32.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
* יש לי לוח אם- AMD::ABIT::NF7-SL-S/nforce2. חלונות XP. יוצאים לי מהמחשב ציפצופים מעצבנים כאשר אני לוחץ על דיליט למשל (שאין אפשרות למחוק) או סתם כאשר אני עושה דברים שאי- אפשר. קורה מלא פעמים באיי סי קיו למשל שאני מוחק דברים ואז שאי- אפשר למחוק יותר זה עושה את הציפצוף הזה. זה לא בעיה כ"כ קשה, אבל אם אפשר לבטל את זה אז למה לא? למישהו יש מושג כיצד אני מבטל את הציפצופים שיוצאים מהלוח- אם? כי זה קצת מציק. בביוס אין לי מושג איפה יש אפשרות לבטל את זה, יש אפשרות לבטל את זה דרך Windows? או לפחות להגדיר מתי זה כן ומתי זה לא יצפצף? תודה מראש! .
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב משהו הוא נתקע ב 5% איזה 3-4 דקות ואז מציג לי ארור... נוסו 2 דיסקים מחברות שונות וכן מידע שונה. הפירמוור עודכן לגרסה האחרונה. למישהו יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המחשב כן מזהה את ה - DVD-RW אבל כשאני שם דיסק. הוא מראה כאילו הוא ריק. הוא ממש מושבת. מה עושים. אני מעדיף לנסות לסדר, אם אפשר. לפני שאני מבזבז כסף... תודה.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת אבל לא יכולתי לחשוב על כותרת אחרת ... יש לי בעיה עם המחשב החדש.. [עדיין לא התקנתי בו וינדוס] [לא היה בו אף פעם שום וינדוס] אני חיברתי את הכל וכשאני מפעיל את המחשב הוא לא מראה כלום על המסך ... הוא אמור להראות את המסךך השחור הזה שאומר לך את הפרטים של המחשב לא? כשהמסך מכובה יש תם הודעה שזה [סת לא משהו רציני] וכשאני מדליק את המחשב זה עדיין שם ... וכאילו שהמחשב נידלק אבל הוא לא מראה כלום... מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
DVD חדש (165H) של LITEON, בן פחות משבוע, התקנתי אותו, הכל עבד מצויין. עדכנתי FIRMWARE לC11 REGION FREE עבד מצויין. סגרתי את המחשב, החזרתי אותו למקום.... ואני חושב שרק אז התחילו בעיות (לא זוכר אם הוא עבד אחרי שסגרתי הכל, בטוח שעבד לפני זה). הDVD מזוהה כמו שצריך בכל מקום אבל כשאני מכניס דיסק, כל דיסק - מקורי, צרוב או DVD, המנורה של הDVD נדלקת לשניה וזהו. לא רואה דיסק. ניסיתי כל מה שאני יודע לעשות - בדקתי הגדרות בWIN, חיבורים, החלפתי כבל, עדכנתי לFIRMWARE C11 רשמי - העדכון עבר חלק. כלום. שום דבר לא עובד. הבעיה היא לא רק בתוך WINDOWS, גם כשאני מכניס BOOT CD כלשהו ומאתחל את המחשב, הDVD לא רואה את הדיסק וWIN מתחיל כרגיל. פעם אחת נתקע לי המחשב כשהכנסתי דיסק לDVD אבל אני חושב שזה…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לצערי הלך הלוח אם במחשב לכן אני אשמח לקבל המלצות וחוות דעת ללוח אם חדש שיהיה מתאים ליכולות של המפרט בתמונה. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרהה ומעצבנת ..שאני מפעיל את המחשב הוא עולה עד לחלק של הטעינה של XP..לאחר מכן המסך פשוט נכבה. תוך כדי המחשב ממשיך לעבוד ונכנס לווינדוס (רק שלא רואים כלום על המסך) אפילו הצלחתי לכבות אותו דרך המקלדת על בליינד. ואני כן מצליח להיכנס לווינדוס דרך סייפ מוד או VGA מוד..מה יכולה להיות הבעיה? דברים נוספים שאני חייב לציין: -אצל חבר שלי המחשב שלי עובד מצויין! הכל עולה! ככה שזה לא בעיה בדרייבר של כ.מסך -דרך VGA מוד הווינדוס מזהה את הכרטיס מסך..אז זה לא בעיה של חיבור לקוי.. -אין וירוס בדוק -הכל בפנים בסדר גמור..הוצאתי והכנסתי כ. מסך + זכרונות, ניקיתי , מה לא. -המסך שלי עובד טוב מאוד , זה לא בעיה במסך! -לא התקנתי שום דבר לאחרונה שיכול לגרום לבעיה הזאת.. פרטים נ…
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תשמעו משהו מוזר שאני צורב דיסקים פתאום הבאפר יורד באמצע הצריבה וחשבתי שבטח הצורב נדפק אבל זאת הבעיה שזה לא יש לי אפשרות בנרו לעשות שהו יצרוב על המקסימום מהירות שאפשר בלי להרוס תדיסק והוא בדק ושינה לי מ 48 ל 24 והדיסקים מתאימים ל 48! והוא רשם: the source speed is slower from the selected בדתי בתוכנה של נרו אם הכונן דפוק וראיתי שבבדיקה של הצורב הגעתי ל 52 בלי נפילה אחת! אז מה הבעיה, הארדיסק??
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי צורב שתומך בצריבת דיסקים דו צדדי. עכשיו אני רוצה לצרוב דיסק די וי די דו צדדי מקורי, ואני לא יודע איך. האם צריך תוכנה מיוחדת? או שצורבים כל צד בנפרד? דברים שאני צריך לדעת? תודה מראש! בר!
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הדיון הזה עד עכשיו היה בפורום כרטיסי המסך בשל העובדה שהבעיה קרתה לאחר (או בעקבות?) החלפת כרטיס המסך שלי. החלטתי להעביר לפה ולפתוח פה נושא חדש שכן הדיון כבר כלל אינו רלוונטי לפורום כרטיסי המסך. בקיצור נמרץ אספר, שהחלפתי כרטיס מסך, ומאז החלו לי כמה בעיות. בהתחלה המחשב סירב לעלות, ואז המליצו לי להוציא את הבטרייה ולהחזירה כי כך הלוח אם אולי יקרא כמו שצריך את הכרטיס מסך. הוצאתי והחזרתי, הבעיה לא נפתרה, אך לבסוף לאחר משחק עם המיקומים של הזכרונות המחשב עלה והכל היה בסדר, לכאורה. בסוף הסתבר שישנה בעיה חדשה שכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל, בהפעלה הבאה של המחשב הוא ידאג לעשות לעצמו ריסטרט כמה פעמים, לשלוח הודעות שהשעון, התאריך וכו' התאפסו תוך כדי הודעת "כשל בטרייה". המידע הזה נמצ…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום רב, ברגע שאני מעתיק קבצים דרך-USB 3.0 במחשב הנייד שלי (DELL VOSTRO 3450) ההעתקה מפסיקה באמצע וכל חיבורי ה USB 3.0 נהיים לא מזוהים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המדפסת עם דרייברים חדשים. החלפתי ראשי דיו. החלפתי מדפסת. כלום! המדפסת לא מדפיסה בשחור, וצבעוני גם מאוד לא טוב. חשבתי שאולי זה קשור למערכת הפעלה? ידוע לכם משהו? תודה, יונתן.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים בבית ברשת אחד שלי ואחד של אחותי הקטנה P3 700 והקטע שלפני כמה זמן המחשב התחיל לעשות בעיות משונות הוא נידלק בעצמו כשבא לו.. (אני מדבר על הP3) מה יכול לגרום לכך? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-