עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by jambo7,

כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית למחשב דרך usb ואני נוגע במצלמה אני מקבל זרם חיברתי גם את אורגן וגם קיבלתי זרם האם כך צריך להיות ? בספר של המצלמה כתוב שזרם כזה יכול להרוס את החיישן תודה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by gshhar,

לאחרונה יש לי כל מיני קריסות של המחשב. גם האקספלורר נסגר ויש לי את ההודעה המעצבנת הזאת וגם כל מיני ריסטרטים. פירמטתי את המחשב שלי כבר 3 פעמים ועדיין יש לי את אותה הבעיה. בדקתי וירוסים אבל לא מצאתי כלום. בסה"כ יש לי מחשב חדש: בארטון 2500,רדאון 9600 פרו,אסוס A7N8X דלוקס ושלושה סלוטים של זיכרון 256M 3200 (שניים של קורסייר ואחד של ווידבונד). ממה הבעיה הזו יכולה להיות אולי אחד החלקים שלי נדפק ואם כן אז איזה בד"כ גורם לבעיות כאלו ואיך אני מגלה איזה בדיוק? מה שכן אני גם נזכר שזה התחיל לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי לראשונה את הדרייברים של ATI 3.1. האם לעוד מישהו זה קרה?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by assaf12,

אני מנסה לסדר מחשב לחבר המחשב התחיל לזבל את המסך באמצע התקנת XP עשיתי בוט באמצע ההתקנה ומאז התחילו צפצופים של הלוח בפוסט ואין תמונה 1 ארוך ו2 קצרים, לפי מדריך כללי ללוחות אינטל שמצאתי זה אומר שאין כרטיס מסך מחובר, אבל הכרטיס מחובר טוב אם אני מנתק את הCD והHD אז המחשב עושה פוסט והכל בסדר מה נדפק שם?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by pinkmasta,

כאשר אני מתקין וינדוז המחשב נתקע ב SETUP IS STARTING WINDOWS" ב WINDOWS XP והמפרט: amd 2400+ GA-7VARXP מקווה שתוכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by civic,

שלום יש לי מחשב נייד HP I7 כמו שאמרתי ויש לי בעייה מוזרה המחשב בזמן מנוחה 77 מעלות בזמן גלישה ושמיעת מוזיקה ודברים כאלה קלים מגיע בקלות 89 - 91 מעלות. אין מושג מה קורה זה לא היה ככה יכול להיות אבק ? לקנות בקבוק אוויר דחוס ולנקות את המאוורר מהצד ? עזרה מכם חשוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  6. מפרט: HP Pavilon Intel dual 1.87mhz 2gb ddr geforce 7600GT 320GB hardrive system operation: vista home premium אוקיי זה הסיפור: קיבלתי את המחשב הכל עבד חלק ויפה אבל HP התקינו לי את המערכת הפעלה ושמו לי כל כך הרבה שטויות שהחלטתי לפרמט ולעשות הכל מחדש ולכן עשיתי זאת והכל עבד יפה וחלק והתקנתי כבר תוכנות אנטי וירוס ומשחקים התחלתי להוריד דברים לאחר שבוע שהמחשב עובד בצורה חלקה אני מגיע הביתה, מדליק ת'מסך ופתאום הוא שחור, אני עושה ריסט והווינדוס לא עולה לי ניסיתי להפעיל ב-safemod והוא נתקע שם באחד הקבצים שהוא מעלה [לא רשום איזה קובץ] ניסיתי להכניס את הדיסק של הווינדוס ולהפעיל דרכו אבל אותם תוצאות.. לא עובד אח שלי אומר לי שזה כנראה בגלל שהתקנתי לא נכון .. לדעתי הוא טו…

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by tood,

שלום לכולם, מחשב hp pavilion dv6'n מערכת הפעלה 7 הבעיה-אין קול במחשב יכול להיות שזה קרה אחרי התקנה של 2 דברים 1. BIG-BING 7 THEME.themepack‬- התאמת התצוגה לצופים ברזולוציה 1920X1080 ממרחק 2. media browser 3. בהתקני השמעה >קול> התקן ATI HDMI OUTPUT>מופיע כי אינו מחובר ניסיתי את כל האפשרויות הידועות לי כולל מחיקת והתקנה מחדש של קודקים,שיחזור מערכת,אגב יש לי אפשרות לשחזר רק לאותו יום . אודה על פתרונות. אהוד

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  8. הרכבתי את המפרט הזה עם WIN XPPROSP2 וכל העדכוני וינדוס אפדייט ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB כבר בסיום האיתחול יש לי 250 מגה מהזכרון שבשימוש, בדקתי עם WINTASKS ואין שטויות מיותרות חוץ מהבקר RAID שלא ברור לי אם הוא חיוני עבור המפרט הזה כי יש לי רק דיסק אחד ב-SATA והבנתי ש-RAID זה ליותר מאחד. אבל אין אפשרות לעשות לו UNINSTALL כי הוא לא מופיע ברשימה ההסרה\הוספה. (גם כן מופיעהאייקון של הוצאת חומרה באופן שאם לוחצים עליו רואים שהוא מתיחחס להארד דיסק משום מה... וגם אין לי שום דבר שמחובר ל-USB) לגבי הכרטיס מסך, מה המינימום שמומלץ להתקין מתוך הדיסק…

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  9. עם ה 5200 הכל היה מצויין אבל אחרי החלפה ל5700LE רואים את הסרט במעין אפור שקוף כזה ... ליפעמים בכלל זה ניראה כאילו זה מציג את הסרט אם איזה 4 צבעים תמונות להמחשה עוד כמה דקות . אוקיי זה נהיה אפילו מוזר יותר ... אם אני מצלם SS או קובץ וידאו הכל ניראה תקין :bash:

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by Posford,

בוקר טוב, רציתי לדעת, כאשר אני נכנס ל- Start Task Manager ללשונית Performance. ה- CPU Usage נמצא על 100%-98% ויורד אחרי שניה ל- 0-5%. האם זהו מצב תקין? למה זה קורה? האם באמת משתמש ב- 100% מהמעבד? תודה.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by talbo,

הי חברים, ובכן נתקלתי בבעיות להתקין את בקר ה sata (via vt6241A) , וכל זה כדי לחבר דיסק 500Gb מסוג SATA. ובכן השאלה המרכזית לאחר ש OS לא מזהה האם אפשר להתקין את הבקר לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by הרב אמנון יצחק,

קניתי ממעבדה את הספק הזה 350 W ב 92 ש"ח והייתה עליו מדבקה מומלץ ע"י AMD ו INTEL ! LG TECH זה LG ? או חברת בת שלה ? מישהו מכיר את המותג של הספק ? והאם זאת הייתה רכישה כדאית ? תודה.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  13. קיבלתי סוף סוף את אחד מהמחשבים שהזמנתי ואני בתהליכי הרכבה. הכל הולך די חלק חוץ מכמה בעיות שאני נתקבל בהם בכל הנוגע לנושא ה Connectors, Heades and Switches שבלוח אם. הלוח אם הוא Abit NF7 והמארז - Enermax Cs-3181 עכשיו, את המארז קיבלתי עם מספר חוטים המחוברים אליו, שאותם אני אמור לחבר לנקודות שונות בלוח אם. עם חלקם הסתדרתי ללא בעיה (FPIO1 Headers, חיבורי חשמל, IDE ו FDC) אבל עם האחרים אני קצת מסתבך. נתחיל לפי הסדר 1) SMB1 : System Managment Bus (SM-Bus) Header החיבור הזה נראה כשורה בת 5 פינים, הנקראים כדלקמן 1) SMBCKL 2) No Pin 3) GND 4) SMBDATA 5) +5V לא ראיתי אצלי שום דבר שמזכיר את השמות האלה / יש לו חיבור ל5 פינים 2) IR1 : IR Header (Infrared נראה כמלבן של 2X3 פינים, אשר …

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  14. יש לי VISTA x64. הכל טוב ויפה עד שעדכנתי את העידכונים האחרונים המקוריים של מיקרוסופט, מה שגרם לכך שכל הרכיבים שקשורים לרשת (סרביסס וכד'), אז החלטתי לעשות SYS RESTORE וירדתי עם הכלב תו"כ עבודה של המחשב. כשחזרתי ראיתי מסך כחול (איזה כיף) עשיתי ריסטרט ועוד פעם היה מסך כחול וישר אחרי זה הווינדוס עשה ריסטרט. לא עזר לי לכבות לגמרי ולהדליק מחדש את המחשב וגם כשאני מנסה להריץ את ההתקנה של הווינדוס מחדש יש מסך כחול. במסך הכחול רשום לי שיש תקלה בקובץ CLFS.SYS וש PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. בנוסף מומלץ לי לבטל אפשרויות של זיכרון בביוס כגון SHADOWING וכד', הפעלתי את הביוס וחיפשתי אפשרות כזאת ולא מצאתי (אני טמבל בכל מה שקשור לביוס). יש לי 2 שאלות, שאלה ראשונה: 1. יכול להיות שזאת בעיית…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  15. המחשב לא מזהה אותו, לא הביוס, ולא XP מה אני יכול לעשות??? :s05: תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  16. עידכנתי היום את הביוס של ה לוח אם ו כשהמחשב עלה קיבלתי error: windows could not start bcuase of a computer disk hardware configuration problem could not read drom the selecetd boot disk check boot pathe and the selecetd hardware בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  17. רציתי לדעת בגלל שמיקרוסופט דורשים לשדרוג למערכת וינדוס 11 מעבד של core is gen 8 האם אפשר להחליף מעבדים שתומכים בתושבת של 1356 למשל i7-8650U אודה לכם חברים לתשובות

18. Started by pupik,

יש לי מחשב מבוסס AMD בעל 750 MB זכרון ומעבד athlon 1.7 xp אני עובד תחת WINDOWS XP , הבעיה שלי התחילה כשהחלטתי להחליף את כרטיס המסך הישן שלי (GForce II Ti) , המליצו לי על ה RADEON 9200 בגלל שהוא זול מאוד יחסית ל"ביצועים" שמקבלים, קניתי כרטיס (sapphire Radeon 9200 Atlantis (128 mb 128 bit- אז ככה יש לי סך הכל 2 משחקים על המחשב אחד זה ה Enemy Territory והשני זה Call Of Duty , בכל משחק שאני מעלה , המסך נתקע והוא רושם לי GPU Recovery , שהוא נפל ואיתחל את הכרטיס מחדש, בCOD הוא גם נתקע אח"כ ומאתחל את המחשב לפעמים. אני ממש מאוכזב מהכרטיס שהפך להיות לגרוע אף יותר מהכרטיס הישן שלי. ניסיתי כבר הכל , הורדתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס ניסיתי את ה Catalist 3.9 , ואת ה Omega , הורדת…

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  19. הוספת כרטיס מסך GT430 במקום הקיים יוסיף לביצוי המחשב ? כי יש לי אותו בבית והאם כדאי להוסיף אותו למחשב ? Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : 3 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Microsoft Windows 7 ultimate

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  20. אני ניסיתי להכנס למחשב שלי, ואז ישר בלי שום התראה הוא עושה מסך כחול (וגם ריסט מן הסתם) וזה קורה כל הזמן... וגם ניסיתי להכנס מתקיה אחת לכונן c הוא גם עושה אותו הדבר...

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  21. אז הוא לא מפעיל לי אותו כך שאני לא יכול להתקין ווינדוס בדקתי בביוס ושמתי את האפשרות הראשונה של הCD ROM מישהו יכול לעזור לי יש לי מקורי אולי משהו בביוס לא מוגדר טוב ובגלל זה אני לא מצליח כי במחשב הישן זה עובד אני מנסה לחשוב ואני לא מצליח להבין מה הבעיה???

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by blacklupos,

ההארד דיסק שמחובר ל-sata 1 חוזר כל כמה דקות למצב PIO, עשיתי uninstall לHD כמה פעמים ללא הועיל, פירמטתי והתקנתי xpsp2 מחדש, וכשזה לא עזר הרצתי hdtune pro אבל אני כמעט בטוח שהבעיה לא בHD כי הבעיה התחילה רק אחרי שהחלפתי לוח אם. יש לציין כי חיברתי את ה-HD לשתי ה-sata כדי לבדוק אם אחד מהם דפוקה אבל ללא הועיל. ב-eventviewer זה נותן את ההודעה הבאה כל פעם שהמחשב חוזר ל-PIO: Event ID:9 The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period. הנחתי שהבעיה בקונטרולר או בחיבור IDE אבל שום דבר לא מחובר ב-IDE, ואפילו עשיתי disable בביוס לקונטרולר וזה לא עזר. אני חושד בלוח אם למרות שהוא אפילו לא בן שנה. מפרט בפרופיל. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. שבוע טוב! לפני שבוע בערך התחילה לי בעיה מעצבנת - כל כמה זמן ( בד''כ בזמן שימוש במחשב , אני לא בטוח , אבל נראה לי שככל שהפעולה מסובכת יותר הוא "קופא" לזמן ארוך יותר - כך למשל פתיחה של קבצי rar גדולים או התקנות של משחקים תוקעות אותו יותר מאשר הקפיאות שיש מדי פעם שאני גולש באינטרנט. ) בזמן שהוא "קופא" הנורית חיווי של הכונן הקשיח דולקת קבוע, מה שגרם לי לחשוב שהבעיה בכונן קשיח. התקנתי תוכנה לניטור הקשיח ( ברח לי השם כרגע... אולי Hdlife משהו... לא משנה,) ולפיה הקשיח היה בסדר - חוץ ממדי פעם שהייתה מתריאה לי על התחממות - אבל הטמפ' הייתה באזור ה30 מעלות - ובמנוחה באזור ה20 מעלות. אח''כ הורדתי מהאתר של WD את התוכנה לHD הספציפי ולא נמצאו סקטורים פגומים או משהו. לאחר בדיקה של~4 שע…

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by godis,

שלום, יש לי צורב lg h22 ניסיתי להכניס דיסק של דיוידי לצריבה של "sky" מה שכתוב על הדיסק זה : dvd-r 4.7gm/120min 1-8x speed/ver2.0 קיצר.. מה שקורה אני מכניס תדיסק לכונן ולא קופץ לי החלון הזה שהכניסו דיסק לכונן.. ואני כשאני מנסה לפתוח תדיסק דרך המחשב שלי זה לא עובד זה כותב "פונקיצה לא נכונה" - תרגום מאנגלית.. אז למה זה קורה? אמרו לי שהצורב הזה תומך בכל הפורמטים ככה הצורב כתוב בתוכנה אברסט: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N SCSI CdRom Device [glow=red,2,300] עריכה: הוספתי תמונה.. [/glow] אני רואה שזה עושה בעיות עם התמונה אז הנה קישור ישיר.. http://img352.imageshack.us/img352/4714/ashp2.jpg

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by itamar050,

בוקר טוב , ברשותי לפטופ של dell - inspiron n4010 לפני כמה ימים , כשניסיתי לחבר מדפסת, המחשב קפא ונאלצתי לבצע hard reset. לאחר מכן המחשב נתקע במסך הלוגו של וינדוס 7. הצלחתי להגיע למסך המאפשר לי לבחור startup repair או להעלות את וינדוס בצורה רגילה, בחרתי בתיקון והמתנתי מעל 12 שעות מבלי התקדמות ממשית. ניסיתי להתקין מחדש את וינדוס, אבל כאשר התחלתי את ההתקנה ונתבקשתי לבחור כונן עליו ארצה להתקין את וינדוס, ראיתי רק את מחיצת הריקאברי (14 גיגה) ולא את הדיסק הקשיח עצמו (דיסק של 320 גיגה). השתמשתי ב hiren's boot cd ובכלי acronis disk director בכדי לנסות ולהעריך את המצב. אני רואה את הדיסק הקשיח שם , יחד עם שגיאת unallocated table (או משהו בסגנון). אני יכול לראות את התיקיות הקיימות …

• 4 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.