עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bbvv,

לפני כמה ימים קניתי מסך דק חדש L1953TR ,חיברתי אותו למחשב החדש ולא היתה בעיה אבל כשניסיתי לחברו למחשב הישן המסך הראה שהמחשב עולה אבל לאחר כמה זמן הופיע הודעה במרכז המסך שישנה בעיה בתדר .

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  2. שלום לכולם, רכשתי צורב DVD 20A1P של LITEON ואני מנסה לחבר אותו למשב של DELL מסוג 4600/i אבל הוא לא נקלט ברמת הBIOS הוא מציג שגיאה על כך שאין רכיבי SLAVE או MASTER משניים וממשיך, עשיתי עדכון BIOS למלוח האם אבל זה לא פעל מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

3. יש לי פנטיום 4 2.0GHZ עם לוח אינטל D845HV אני מדליק את המחשב , והוא עושה ריסט אחרי 10 שניות ... זה יכול להמשך ככה שעות ופתאום זה מסתדר ... עד הפעם הבאה שהמחשב נכבה. כשזה מסתדר המחשב פועל פיקס. הבדיקות שעשיתי כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה. ניתקתי את כל הרכיבים שמחוברים החלפתי זיכרונות החלפתי כרטיס מסך החלפתי ספק הביוס הוא מעודכן. מה לדעתכם הבעיה? חייב פתרון

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by heya,

לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל, שלאחריה המחשב עבד בצורה תקינה למשך שעתיים ויותר עד שכיביתי אותו. לאחר מכן כשהדלקתי אותו, הוא החל לעשות reboot לבד. הזמן בין כל reboot הוא אקראי לגמרי, שכן לפעמים לוקח חצי שעה ולפעמים המחשב עושה reboot תוך כדי שהוא מעלה מחדש את מערכת ההפעלה לאחר reboot נוסף. לפני כל reboot המחשב עושה רעש קטן של "טקטקטקטקטקטקטק". הפעלתי ת'מחשב ב SAFEMODE, בדקתי וירוסים והכל נקי. גם בSAFEMODE המחשב עושה reboot לבד. רציתי לשאול אולי למישהו מכם כבר קרתה הבעייה הזאת, והוא יודע במה מדובר. אם לא, האם יש דרכים לבדוק לבד תקינות של רכיבים במחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by dududs,

תוך כדי עבודה במחשב. הכונן הקשיח נכבה ונדלק מעצמו חשמלית. זה קורה בערך מס' פעמים במשך היום. סריקת Bad sector התגלתה תקינה והטמפ' שלו גם תקינה - כ39 מעלות. זהו הכונן הקשיח היחידי שאצלי במחשב שבו מותקנת לי מערכת ההפעלה. חשוב לציין שהמחשב עצמו עובד מצוין. מישהו יכול לעזור ?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by owainsx,

היי. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אז אם לא תסלחו לי. בכל אופן היום קניתי כרטיס מסך של NVIDIA ה-8600GT. כמה שידוע לי זהו כרטיס מספיק חזק להריץ את המשחק MOH AIRBORNE. אך משום מה שאני מפעיל את המשחק אני רואה כמו הפרעות במשחק מעין ריבועים ירוקים קטנים (צרפתי תמונה). האם יכול להיות שזה ספק חלש 300W (כמה שידוע לי)? [attachment deleted by admin]

7. שלום, ברשותי מחשב נייד של LG דגם LE50 Express. בעיה ראשונה: כבר הרבה זמן שהמחשב לוהט בחלקו התחתון. החום יוצא בעיקר מהמקום בוא נמצא ה mini pci (ככה כתוב על הפתח מהפלסטיק) וזה עד כדי כך שלפעמים אי אפשר לגעת. החום מגיע גם לצד שני וחם לשים יד על התאץ' פד. חום כזה נוצר גם ללא כל ישום עובד. (המחשב סתם עומד). למישהו יש רעיונות??? בעיה שניה: (באותו מחשב) למחשב הזה היה זיכרון RAM של 256 MB והחלטתי להגדילו ולהוסיף עוד ג'יגה. (זה מה שהיה אפשר...) אך, אחרי ההוספה מופיע (עכשיו) ב system כי יש במחשב 1.12 GB of RAM ולא 1.256 כצפוי. האם זה יכול להיות בגלל שכרטיס המסך עובד על זיכרון משותף? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by eshtul,

קניתי מחשב נייד של IBM THINKPAD T61 והיות ולא קניתי פרארי כדי שיעבוד כמו סוסיתא, החלטתי להעיף את הויסטה קיבינימט ולשים XP עשיתי גיבויים עניינים בלאגנים העברתי את הבוט שיתחיל מהסידי, הגעתי למסך הכחול, המחשב מריץ בשורה למטה את ההגדרות הראשוניות ובסיום אומר לי להתקנה ללחוץ אנטר ול"ריפוי" R. לא ממש משנה על איזה מהם אני לוחץ אני מגיע לחלון שאומר לי שהמחשב לא מזהה כונן קשיח והאופציה היחידה שהוא נותן לי זה ללחוץ F3 ולצאת מההתקנה. מקצת קריאה וחיפוש הבנתי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל שמדובר בכונן קשיח SATA (שבאמת שזה לא אומר לי יותר מדי) ולכן הוא לא מזהה אותו דרך הבוט או משהו כזה. בכל מקרה הורדתי את העדכון בוט שלמטה וחשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה בנידו…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by haimiko84,

שלום חברים, מזה זמן רב שיש לי בעיה במדפסת. שאני שולח להדפסה מאתר אינטרנט, המדפסת לא מגיבה. אני רואה בשורת המשימות אייקון של מדפסת, ושם אני רואה PRINTING אבל המדפסת דוממת. כאשר אני עושה ריסטרט למחשב, המדפסת נזכרת לעבוד. יש לציין שדרך WORD או כל תוכנה שהיא לא דרך האינטרנט, הכל פועל בסדר(לפי הבדיקה שלי). כבר כמה וכמה פעמים מחקתי והתקנתי את התוכנה של המדפסת, אבל לא נראה שהדבר עוזר. אשמח לעזרתם, חיים.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by avivityosi,

היי! יש לי את העכבר הנ"ל ,התקנתי ie7 ואני לא מצליח לדפדף קדימה ואחורה דרך הכפתורים שמוגדרים בעכבר יש לציין שבחלונות (לא באינטרנט) זה עובד בסדר גמור העכבר מחובר דרך usb ,הסרתי והתקנתי אתו מחדש ולא עזר אם למישהו יש רעיון מה עוד אני יכול לבדוק אני אשמח! תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by intel suck,

הפלאג הירוק בכרטיס הקול זז ויש בעיות עם השמע בגלל זה אפשר לסדר את זה איכשהוא?

12. Started by yosside,

הבעיה היא ש ה- 128MB שבסלוט 1 לא נוספים ל 256MB (בסלוטים 2+3 כל אחד 128MB) תמונה CPUZ הערה: ברגע שאני מכניס את סלוט 1 רק הוא מזוהה וסלוטים 2+3 לא מזוהים אך עדיין נרשם לי בגודל 384MB-בטאב ממורי (התמונות של 2+3 נלקחו כש1 היה בחוץ וה256MB של 2+3 זוהו כראוי) בגדול: http://i2.photobucket.com/albums/y49/yosside/memoryprobslot123-2.jpg תמונות ביוס: תודה, yosside

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by valentino,

במחשב השני שלי בבית יש בעיה. שאני מדליק את המחשב הכל סבבה עד אחרי שווינדוס מסיים לטעון ואז פשוט לא קורה שום דבר אחרי איזה דקה המחשב עושה ריסטרט לעצמו והכל חוזר עוד פעם והמחשב לא עולה. ניסיתי להתקין תווינדוס מחדש וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?? תודה לעוזרים מראש!!

14. Started by davidcohen,

היי היום חיברתי גו'יסטיק של חבר שלי למחשב והג'ויסטיק התקין את עצמו בגלל שאני לא ישתמש שוב בג'ויסטיק הזה רציתי לדעת לאיפה אני צריך להיכנס כדי להסיר את זה ? תודה

15. טוב אז ככה הזמנתי את החלקים האלה מפנדה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 Zalman CNPS7500-AlCu LED SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 הרכבנו אותם במחשב שלי במקום הישנים , עכשיו כשהמחשב עולה בפעם הראשונה המסך לא נדלק (מהבהב) ואז המחשב מכבה את עצמו אחרי כמה שניות ואז נדלק מעצמו , ואז אפשר להעלות את הווינדוס , כהווינדוס עולה העכבר והמקלדת לא מגיבים ואי אפשר לעשות כלום , (חוץ מזה שזה ממש לא תקין שהמחשב מכבה את עצמו כל פעם) המחשב גם מראה לי הודעה (אני לא מצליח לראות את כולה) כתוב משהו בסגנון checksum error ואז שהוא מפנה למסך הבא הוא מציג את השם של הדיוידי שלי , ניתקתי את הדיוידי הוא עד…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by raviv T,

שלום! אתמול התקנתי vista והיום אני לא מצליח להכנס לכונן d יש לי 2 כוננים c הראשי ו d המשני הבעיה : כשאני נכנס ל d הוא מבקש ממני לבצע אתחול לכונן אז הוא שלח אתי למן הערה כזאת ואמר לי לעשות אתחל כעת ,אני עושה ובסוף אחרי שזה סיים (30 דקות) הוא אומר לwindows לא היה אפשרות לאתחל את d בהצלחה ???? מה לעשות? בבקשה עזרה!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. יש לי כרטיס מסך בשם GeForce 4 MX 440 64 MB . כשאני מכבה את המחשב ואז אני מדליק אותו נגיד אחרי כמה דקות או אפילו ישר אחרי שהוא מכובה - המסך לא נפתח ואז אני צריך להוציא את הכרטיס מהמקום ולהחזיר אותו חזרה וככה זה כל הזמן מחדש . יש מצב שהספק מספק לכרטיס מסך יותר מדי חשמל ?.. כי זה לא יכול להיות שהוא לא מספק מספיק חשמל כי זה ספק די טוב (Enermax EG365AX-VE 350 watt) מפרט המחשב: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 4x256 Ram GeForce 4 MX 440 64 MB Maxtor 40 GB Asus 52x32x52 תודה מראש, משה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  18. אנא עיזרו לי. הדרייבר מתאים בוודאות לכרטיס 8800GTS 640 , ולפני שזה קורה שמחשב טוען את הויסטה ושהוא צריך להעלות את שולחן העבודה נהיה מסך שחור. בכל פורום ששאלתי או שלא התייחסו או שאמרו שאין זה הפורום המתאים, ואני תקוע כך די הרבה זמן וזה מתסכל אנא עיזרו לי. :s05:

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by sonix123,

היום שהדלקתי את המחשב פתאום שמעתי רעש מוזר אף פעם לא שמעתי ויש לי את המחשב 5 שנים מחשב די ישן.... אני חושד במאורר של המעבד זה נשמע בבירור רעש של מאורר ניקיון מאבק יכול לפתור את הבעיה??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by liormor,

ערב טוב! לפני חצי שנה קניתי מחשב הנה המפרט: מעבד של אינטל 6420 2.13 ליבה כפולה כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט GA965 PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה של קינגסטון ספק ג'נרי 480 W המחשב לפעמים קצת כבד ומקרטע לי מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה ליאור

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by jfkk,

ערב טוב ומבורך מקווה שזה הפורום יש לי בעיה מופיע לי מסך כחול .. 0x0000007a 0xc03dd560 0xf7558cf8 0x080ce860 ntfs sys מערכת הפעלה xp pro sp2 hdd -naxtor לא בוצע שום שינוי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by iho,

יש לי מחשב כשנה עם כרטיס מסך POWERCOLOR X1950 PRO 256 MB GDDR3 ARCTIC COOLING 2XDVI VIVO PCI-E RETAIL אתמול התקנתי עליו משחק מקורי NBA 07 ואחרי כמה דקות התערבב לי המסך ונתקע וכשניסיתי להפעילו מחדש היה לי מסך שחור ובראשו כתוב באותיות אדומות מהבהבות: you are not connected the power cable to your video card please refer to the "getting started guid" for proper hardward instalation אתמול כל הערב הוא לא נתן לי להפעיל את המחשב בכלל והיום בבקר הוא הואיל בטובו לעלות אבל עדין עושה כל מיניבעיות של רזולוציה וכדו'. מישהו יכול לומר לי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by Mazumotte,

טוב זה התחיל לפני משהו כמו שלוש חודשים. סרקתי את הכונן(וירוסים SPYWARE וטרויאנים), לא מצאתי כלום( משתמש בZone alarm security suit) עשיתי איחוי, לא עזר. מחקתי את כל השטויות שמצאתי וזה לא עזר, פירמטתי פעמיים, כל פעם המחשב חזר לקרטע תוך שבוע ככה. אני לא מתכוון לקרטוע במשחקים, משחקים דווקא עובדים מעולה על הגדרות קרובות למקס, יישומי מערכת לא עובדים-לוקח לדפדפן שנה וחצי לעלות, אם אני אומר לו להוריד דרך פלאשגט, לוקח לו שנה להעלות את פלאשגט אם אני פותח תקייה קצת אחרי שביקשתי לפתוח תוכנה אחרת(כמובן שגם לאותה תוכנה לוקח שנתיםם לעלות) , המחשב נתקע. אני יודע שזה לא אמור להיות ככה עם המחשב הזה כי חומרה ישנה יותר עובדת יותר טוב כשאני מנסה את אותם דברים בדיוק. אני די נואש. תעזרו לי בבקש…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש לא מכבר ורציתי להעביר מידע בין ההארד דיסקים. ההארד דיסקים מחוברים היטב לעניות דעתי,הוינדואוס מזהה את הכוננים ויש הגדרה בין master לsecondary תקינה (אבל לא נגעתי בג'אמפרים) כשאני מנסה להעביר קבצים אני נתקל בהודעת שגיאה cyclic redudency check וכד'. למישהו הישועה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by דן@,

אך הופכים עותק של windows XP לחוקי בכדי להוריד עידכונים?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.