תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום לאחר הסרה של מס' תוכנות שהתקנתי בהפעלה מחדש ראיתי שהווינדוס לא מזהה את הכונן DVD ניסיתי להסיר את ההתקן ולהתקין חומרה חדשה אך ללא הועיל ניסיתי להליף כונן DVD ושוב לא הועיל הצורב מסוג LG , ניסיתי להרכיב סמסונג במקום אך הווינדוס לא מצליח לזאת את הכונן הוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה וטוען שיש בעיות בהתקנה קוד 39 אודה לעזרתיכם אם יש צורך בהתקנת דריוור חדש אודה לכם אם תפנו אותי היכן נמצא דריוור כזה תודה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז הזמנתי את המפרט (נמצא בפרטים שלי) וקראתי בפורום קצת על "איך מרכיבים מחשב" והכל ... (יש לי ידע בסיסי ו..manuals באים עם כל חלק..) כרגע אני רוצה לדעת .. המעבד שלקחתי (+amd athlonX2 4200) ..הוא בא באריזת BOX .. הוא מגיע עם משחה טרמית ? או שאני צריך לקנות ולשים לבד ? ו...חוץ מזה אני יודע פחות או יותר מה ואיך להרכיב .. אם יש עוד כמה טיפים של דברים שלא לעשות! אז תגידו .. תודה ;D עריכה : קראתי טיפה יותר והבנתי שהמעבד מגיע עם פאד טרמי מובנה כזה ... אפשר לנעול מצטער שלא התעמקתי יותר בנושא לפני שפתחתי דיון חדש
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכם שמי הוא [move]תמיר אסרף[/move] אז ככה תשמעו התקנתי את הדריברים של הכרטיס קול שלי (C-Media AC97) אחרי פירמוט.. בקיצור זה מתקין הכל אחלה אבל כשאני בודק אם הדריביר עובד זה עושה ככה: וכשאני בודק עם הC-Media WDM Audio Device עובד אז זה עושה ככה: מה אפשר לעשות כבר? התקנתי ומחקתי כבר חמישים פעם זה לא עובד פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עבד זה דחוף לי אנא עזרו לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני בבית שאני על האינטרנט ואני יורד למטה בגלגלת זה זז לאט כזה כאילו אין כרטיס מסך על המחשב כמו שמתקינים תוווינדוס ובחורים איזה שעון רוצים וזה זז לאט מה עושים תודה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
ראיתי שהצורב וגם הכונן עובדים לאט בדקתי במערכת על בקרי IDE והם מסומנים על PIO ואני לא יכול לשנות ל-UDMA יש לי P-3 ולוח אם אסוס CUV4X-E עם ערכת שבבים של VIA מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל המשחקים שאני משחק אני מקבל 58 יציב. בפועל ה2 FPS האלה לא משפיעים משהו על הביצועים אבל יש משחקים שאני משחק אונליין שאם אני משחק מול מישהו שיש לו 60 קבוע (למשחק הזה יש הגבלה של 60 מקסימום) ולי יש 58 קבוע אז זה מציג את הביצועים שלי באדום ואת שלו בירוק. בפועל אין לי ממש בעיות של קרטועים במשחק זה פשוט מציג את זה ככה בגלל ההבדל הקטן הזה. האם יש דרך לעלות את הFPS שיהיה יציב על 60? בדקתי בהגדרות של המסך וזה כבר על 60. וניסיתי גם משחקים מאוד ישנים אז זה לא משהו עם המחשב
-
- 0 תגובות
- 263 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לתסבירו לי כיצד אני בודק האם כרטיס הקול שמותקן במחשב שלי תומך ברמקולים בסאונד של 5.1\7.1 כיוון שהשדרוג קרוב אשמח לתשובה מהירה ועניינית
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נוכחתי לדעת ש-60GB לכונן עם מערכת הפעלה לא באמת מחזיק הרבה זמן, ולאחר שנתיים החלטתי להחליף לכונן SSD חדש. רציתי לדעת כמה זה אפשרי באופן עצמאי להחליף כונן כך שהמחשב יזהה את הכונן החדש עם המערכת הפעלה + כל הדרייברים המותקנים עליו. בעצם אני רוצה להעתיק את התכולה הנוכחית של הכונן 60GB שלי לחדש בלי שיווצרו בעיות ברישום ובדרייברים של המחשב. בנוסף, האם הכונן הזה - [h=1]Corsair Force LS CSSD-F240GBLS-BK 240GB[/h]טוב? אם לא, אשמח לדעת למה והמלצות לכוננים אחרים (במחירים של עד 550 ש"ח) בתודה, חנן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש: AMD A64 2800 S754 GA K8NS Twinmos 512MB PC3200 Gigabyte Radeon 9550 128MB W.D 80GB 8MB Compucase CI-6A19 + HEC 300W אתמול התחילו הבעיות: משחקים ותוכנות שלא עלו/נתקעו, המחשב לא הסכים להתחבר לאינטרנט, הוא לא מאפשר לעשות פורמט או Fdisk. לאחר 10-15 דקות עבודה הוא נותן הודעה שאומרת שעוד דקה (אני לא בטוח שדקה) המחשב ייכבה. ברגע שאני מתחבר לאינטרנט הוא עושה ריסט פתאומי ללא שום הודעה. בהתחלה חשדתי שזה בלאסטר, אבל לפי הבעיות האחרות לא נראה לי כ"כ שזה בלסטר. שחכתי לציין שאני עובד עם אנטי-וירוס קספרסקי ופיירואל זון אלארם. אתם מכירים את הבעיות? יש לכם הצעות/רעיונות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי נייד שהוא עובד אבל רוצה לפרמט אותו.. אני נכנס להתקנה של 7 והוא רושם שלא מצא כוננים בכלל.. מה עושים? במחשב אחר הדיסק עובד טוב ניסיתי לשנות בביוס ל-ATA מ-AHCI ועדיין אותו דבר.. BIOS אי אפשר לעדכן כי הוא רושם שצריך סוללה מלאה ולנייד הזה אין סוללה כי היא נדפקה מה עושים?
-
- 22 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, מפרט בצד, במהלך משחק (BFBC2 במיוחד) המחשב קופא והדבר היחיד שפותר את הבעיה זה ריסטרט וחוזר חלילה, המחשב קופא ללא ארטיפקטים או עיוות מסויים אלא פשוט מראה את התמונה האחרונה וסאונד תקוע של הצליל האחרון לפני שנתקע. מוזר ביותר. בדקתי OCCT, MEMTEST, טמפרטורה של הכרטיס במאמץ 60 מעלות. מוזר. משתמש בWIN7 64BIT, אבל אין מצב שיש קשר למע' הפעלה. מסרתי את המחשב לתיקון, אבל זאת בעיה שמאוד קשה לאתר. יש לכם רעיונות ? מישהו שחווה משהו דומה ? תודה.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הביוס שלי עולה לאט (post) אני חושב שזה בגלל שהוצאתי הארד דיסק אחד (היו לי 3 עכשיו יש לי 2) וזה מה שהוא מראה לי בביוס (תמונה מגוגל) Initializing USB Controllers http://blog-imgs-19.fc2.com/g/o/m/gomacat/e8400-SET00005s.jpg חיפשתי בגוגל את הבעיה ומצאתי איזה אשכול בפורום שפתר את הבעיה אבל לא הבנתי ממש את הפיתרון (ואני חושב שאסור להביא לפה פורומים אחרים) אז הבאתי ציטוט ציטוט: ------------------------------------------------------------------ Quote: Originally Posted by MikeMartial I do have two SATA hard drives, and at one point in time I had the "USB MASS Storage Device" icon in my lower right taskbar---someone had mentioned to me that "that was normal for that to pop up…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב שלי הוא מחשב חדש (כבר חודש אצלי) מפרט: לוח אסוס P4P800SE (ביוס מעודכן 1007) מעבד P4 3G win xp sp2 hebrew ד.קשיח sata 120g maxtor והבעייה היא שכל פעם שיש איזה בעייה במחשב הנורה של הד.קשיח דולקת קבוע דוגמא שתוכנת הsoundmax לא היתה מעודכנת בענייני יציאות השמע (מה כל יציאה אם מיקרופון רמקולים סטיראו או סרואנד וכו') אז היא הופיע בשורת המשימות עם סימן קריאה והנורה של הד.קשיח דלקה קבוע עד שעדכנתי אותה. עכשיו שלשום התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת שהורדתי מהאתר של אסוס ומאז הנורה דולקת קבוע (חברתי מחשב נוסף לצורך שיתוף אינטרנט וזה עובד טוב). האם יש דרך להפסיק את זה שהיא תדלק קבוע?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
C:\WINDOWS\system32\directx.exe is infected with W32.Spybot.Worm C:\WINDOWS\system\smss.exe is infected with Trojan.Webus.H C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\-FFF.exe is infected with Hacktool C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\count.jar-7d443d2d-2836be38.zip is infected with Trojan.ByteVerify C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\javainstaller.jar-5aa0b436-34741c30.zip is infected with Download.Adware זה מה שמצאתי שיש לי במחשב כשעשיתי SCAN ONLINE מה זמעצבן עוד יותר ש ZA לא מוצא את זה ולא רואה את זה בכלל ואני לא מבין למה זה קורה ?? אנשים יש לכם רעיון איך…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עבור לקוח. המחשב עבד בסדר אבל מדי פעם עשה דברים מוזרים במהלך ההתקנות. בסופו של דבר הווינדוז עבד תקין לרוב אבל כל נסיון לשנות רזולוציה ישר מאתחל את המחשב. גם בגלישה באינטרנט ישנם כל מיני תקלות מוזרות. בדקתי דרייברים והכל תקין. החלטתי שבגלל שהתקלות נראות לא קשורות בכלל אחת לשניה לעשות בדיקה לזכרון. הרצתי MEMTEST ובאמת מלא תקלות. מאד שמחתי שמצאתי את התקלה (סוף סוף) ורציתי לבדוק איזה מהצ'יפים של הזכרון (2 צ'יפים של 256MB שעובדים בדואל צ'אנל) אינו תקין. הוצאתי אחד והרצתי בדיקה והכל נראה בסדר. חשבתי שזהו, שהזיכרון שהוצאתי הוא מקור הבעיה. ליתר בטחון החלפתי ביניהם והפלא ופלא גם השני תקין. החזרתי שוב את שתי הזכרונות ושוב מלא תקלות. ניסיתי גם להעביר לזוג החר…
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך SAMSUNG T220 ולפני כמה זמן הוא התחיל להיות מטושטש ולרעוד הדגם של הכרטיס מסך שלי הוא PALIT 9800GT 1GB הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי הם במנוחה 62 מעלות במאמץ עשיתי פעם אחת בדיקת מאמץ וזה הגיע לי ל-90 מעלות אז עצרתי את הבדיקה פחדתי שהוא ישרף האם משהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שהיה פנימי של ווסטרן דיגיטל , הוצאתי אותו ביצעתי מחיקה של המחשב והתקנתי שוב מערכת הפעלה (של XP). הכנסתי את הארד דיסק למארז של IPPON וניסיתי להפעיל אותו כחיצוני, המחשב בהתחלה לא זיהה אותו ,אחרי שעשיתי איתחול הוא זיהה את הפרטישנים, אבל הראה שיש להם 0 בייטים בקיבולת ו0 בתפוסה 0. ההארד דיסק מוגדר כ SLAVE , אולי צריך להגדיר אותו אחרת? האם זו בעיה מוכרת? איך ניתן לפתור אותה? תודה מראש אסף
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני חיבורים קדמי ואחרוי איפה אתם אומרים שהמחשב יפיק צליל יותר איכותי?לאיזה חיבור לחבר את האוזניות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה, יש לי בעיה במחשב יותר נכון משר בצורב, יש לי מערכת הפעלה ווינוס XP PRO עם SERVICE PACK 2, אז ככה, הצורב שלי התחיל לעשות לי בעיות, לא רצה למחוק או להמשיך צריבה על דיסק DVD-RW, חשבתי שנדפקו הדיסקים אבל זה קרה ב6 דיסקים שונים, חשבתי נדפק הצורב, החלפתי אותו כי הייתה לי אחריות, ועדיין הבעיה נמשכה, חשבתי עבדו עליי והביאו לי צורב לא כל כך חדש, אז לקחתי צורב מחבר, צורב חדש שנקנה לפני שובע, ואותה הבעייה, קודם כל בNERO רשום שאין אפשרות למחוק דיסק מפני שהוא לא RW לאחר שהצלחתי למחוק דרך איזו תוכנה, רשום בNERO שאי אפשר לצרוב עליו מידע חדש מפני שהדיסק הוא דיסק DVD-ROM ולא RW , על דיסק חדש מהקופסא המחשב צורב, אבל אם רוצים להמשיך צריבה או למחוק דיסק , אין אפשרות לעשות זא…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
דיסק פנימי מדגם TRANSCEND SSD370 בגודל 128GB לפתע נעלם מהמחשב והBIOS לא מזהה אותו יותר. החלפתי כבלים וכניסת SATA בלוח וגם ניסיתי במחשב אחר ללא הועיל. האם מה שנותר לעשות זה לממש אחריות? (הדיסק נרכש בKSP לפני כחצי שנה)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחשב חדש לוח אם msi v2 945gcm5-f 1333 מעבד אינטל pentium d.core e2160 זיכרון 1 gig kingston ddr2 667mhz מותקן בו וינדוס אקס פי ולאחר כמה זמן הוא מאתחל עובד פרק זמן ושוב מאתחל וכן הלאה לאחר שלקחתי אותו למעבדת השירות של אותה חנות נאמר לי שביגלל שהוינדוס לא חוקי זה מה שקורה יכול להיות??? יש לציין שהשתמשתי בעותק הזה כבר ולא היית שום בעיה משהו יודע מה הסיבה???
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכם. ניסיתי לצרוב את הביוס דרך תוכנה יעודית של ASUS דרך הוינדוס וזה רשם לי שגיאה בצריבה לאחר שהתבצעה המחיקה של הביוס, כתוצאה מכך המחשב לא עולה כלל. הלוח אם שלי הוא P4S533-VM. סוג הביוס הוא: SST MPF 39SF020A 70-4C-NH 0218063-A הייתה עליו מודבקת מדבקה עם הכיתוב: D4 PSVM6 1008 מהן האפשרויות שלי ? האם אפשר בכל מקרה לצרוב את הביוס באיזו מעבדה במחיר סביר ? אני גר בפתח תקווה. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום כאמור החלפתי את המחשב.... ורציתי להעביר כמה שירים תוכנות וסרטים מהמחשב הישן.... אז חיברתי את הארד דיסק הישן (15 גיגה של ווסטרן) למחשב החדש... ושהפעלתי אותו.. הוא זחל בטירוף... בסוף אחרי כ-10 דקות המחשב עולה כרגיל... אך הארד דיסק הישן לא מזוהה.... מה עושים? מערכת הפעלה XP וגם בישן היה XP למישהו יש רעיון? נכון בכבל ATA יש שלושה חריצים... אחד שמתחבר ללוח אם.. אחת להארד דיסק... והשלישי באמצע כזה בין שניהם.. אליו אפשר לחבר הארד דיסק נוסף נכון? לשם חיברתי אותו... ואין לי עוד פורטים בלוח אם.. זאת הדרך היחידה. מה עושים???? בבקשה תנסו לעזור לי! אני ממש רוצה כמה דברים משם..
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, התחילה בעיה מוזרה לפני כשבוע בערך כשאני מנסה לשמוע קול דרך הדפדפנים אקספלורר/ כרום אני לא שומע כלום. יוטיוב, רדיו או פליקס- דממה. למרות שבסאפרי אני כן שומע. בדקתי במנהל ההתקנים- אין דרייבר שאינו מותקן, מחקתי את כרום והתקנתי מחדש, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס קול, בדקתי בהגדרות של האקספלורר שהוא מנגן מולטימדיה. מבקש את עזרתכם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-