עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הרכבתי על לוח האם -דגם אסוס Z87 דלוקס 4 יחידות של ג'י סקייל קיט,8ג'יגבייט כ"א, המחשב מזהה את כולם, אבל משתמש רק ב16 גיגה,(שהם חצי מהכמות)- מה עושים שישתמש בהכל?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by TheMorh,

טוב, אני שיחקתי בBETA של BF4, עזבתי את המחשב לכמה דקות כשה המשחק עדיין רץ. וכשה חזרתי, שמעתי בדרך לחדר קול של מקדחה, חשבתי אולי שאלו השכנים או משהו אבל זה הגיעה מהמחשב, המחשב קפא, ניסיתי לצאת מהמשחק, ctrl alt delete, וכולה, אבל כלום. עשיתי ריסטרט למחשב וכשה הוא עלה, המקלדת לא עבדה, המסך לא עלה, ועוד מתאם Usb שצריך להראות צבע שזה אומר שזה מחובר לחשמל לא הופיע. אני לא יודע מה לעשות, חיברתי את המקלדת למחשב אחר (שאני בו עכשיו) והמקלדת כן עובדת. שאבתי אבק מהמחשב, אולי זאת הבעיה אבל לא. אני לא מכבה את המחשב בדרך כלל אבל כל יום אני עושה ריסטרט למחשב. אולי בגלל עומס או משהו? תודה רבה לעוזרים !!! (- אולי נשרפו החיבורים במחשב ? המחשב עלה קרוב ל4 אלף ונבנה במיוחד לBattlefield ואפי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by 11GnR,

אהלן צצה לי בעיה במחשב מלפני מספר ימים- כשאני מכבה את המחשב בלילה ובא להדליק בבוקר, אני מדליק אותו, הוא נדלק לרגע מאוד מאוד קצר (רואים טיפה את הלד של המאוורר נדלק ) ומיד נכבה. ניסיתי להדליק אותו רק עם הספק והלוח (ללא זכרונות גם) ועדיין לא עובד. כשהוא כן עובד, הרצתי OCCT על בדיקת ספק ל30 דקות, וגם הספק יציב , גם המעבד לא עובר 72 מעלות וגם הכרטיס מסך לא עובר 81. אחרי כמה שעות ומשחקים בחיבור הוא מחליט להדלק לקחתי אותו אל החנות שינסו לראות מה הבעיה והוא עבד מצויין :kopfpatsch: אגב הספק עושה זמזום חלש כשהמחשב כבוי, כשאני מדליק (ומיד נכבה) זה משתתק ולאט לאט עולה שוב הזמזום. כשאני מנתק את החשמל הזמזום הופך בהדרגה לצליל גבוה מאוד עד שנעלם. ניסיתי לאפס ביוס. המפרט I5-7…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אנשים יקרים אני ממש חייב עזרה אני במועקה ענקית שהלכו לי 8 טרה של מידע ועבודה של שנים אז ככה,המחשב לא היה נדלק פתאום הייתי מקבל מסך כחול,כשניסיתי לפרמט כתב לי שגיאה שהוינדוס לא יכול ליצור מחיצה חדשה (ssd ) בהתקנת וינדוס אז השתמשתי ב בdiskpart כדי להעתיק את הוינדוס למחיצה חדשה שיצרתי כדי להתקין את הוינדוס בלי דיסקאונקי וזה הצליח אבל כנראה זה עשה לי בלאגן שלם בדיסקים הקשיחים ובמחיצות למרות שאני בטוח שלא נגעתי בהם רק ב ssd אחרי הפרמוט 2 דיסקים קשיחים מתוך ה3 נעלמו,בביוס הם מזוהים. בניהול דיסקים במחשב ראיתי שהם הפכו ''לדינמאיים'' וכשאני בא להפוך אותם חזרה לבסיסי כותב לי שהכל יימחק -אם זה לא קרה כבר אז לא עשיתי את זה. ניסיתי לעשות את זה עם EASEUS.Partition…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by david2k,

שלום פתחתי פה נושא לא מזמן על בעיית סאונד במחשב פתאומית וזה קורה רק ביוטייב ובמשחקים. בתוכנת דיבור ושירים זה עובד רגיל רק במשחקים וביוטייב זה קורה לי אמרו לי לעדכן דריבר לא מזמן עדכנתי זה עבד חלק במשך שבועיים ככה ואז זה חזר לא מזמן.. אפשר עזרה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Gal Lahmi,

שלום לכולם ! רכשתי מחשב בארה"ב מדגם dell - Inspiron 2-in-1 15.6" Touch-Screen Laptop - Intel Core i5 - 8GB Memory - 256GB Solid State Drive - Silver ניתן לראות איתו גם כאן מפה קניתי : https://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-silver/6295913.p?skuId=6295913 אני עתיד להשתמש בתוכנת Solid works ללימודי הנדסת מכונות, וממה שהבנתי 8 ראם זיכרון אינם מספיקים, שאלתי מישהו בחנות מחשבים שאמר שאי אפשר להוסיף לו זיכרון או להחליף , אבל עוד מישהו אמר לי אחרת , האם מישהו יודע אם אני יכול לעשות הוספה/החלפה כזאת ל16 ראם ?

7. יש לנו מחשב בבית שהוא פנטיום 4 בן 5 שנים היו לי איתו בעיות עד ליפני חצי שנה(וגם התנהל כאן פוסט רחב בנושא) - שהוא היה מאתחל את עצמו בסופו של דבר זו היתה בעיית טמפרטורה ומאוורר CPU הוחלף מאוורר = החום הוא 48 ( לא הכי נמוך אבל סביר) >>> והמחשב עבד ככה 6 חודשיים בלי איתחול! לפני 4 חודשים רכשנו HD חדש ביגלל מקום ואיתו הותקנה מערכת XP חדשה והמחשב זריז ( עדיין) חיוני ואחלה הממה...(כיבינימט) >>> לפני שבועיים חזרה תופעת האיתחולים האקראית בודאות זה לא חום ( אני כבר מומחה ) לא מערכת הפעלה ישנה ( סה"כ בת 4 חודשים) אין סיכוי לוירוסים...אבל בדקתי פםעמיים ולקינוח עשיתי גם CCLEANER 1. המחשב מאתחל את עצמו - בסמוך להדלקה 2. לאחר 3 - 5 פעמים ....כאילו צולחים …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by y_i_c,

במחשב של אחותי מקבלים כל הזמן מסך כחול לוחצים הנטר והכל חוזר לעבוד כאילו לא קרה כלום! VXD VREDIR(6) זה בערך מה שכתוב שם החלפתי את הקובץ vredir.vxd בקחוץ חדש שהוצאתי מהדיסק של חלונות 98 אבל הבעיה ממשיכה... מישהו יודע מה תפקידו של הקובץ הזה בכלל??????????.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by mp91,

העכבר שלי מתחיל לקפוץ ל במשחקים או גם באינרנט לפעמים.. במשחקים הוא גם לפעמים מעביר לי נשקים.... מה עושים? אולי לנקות את העינית שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם , אז ככה , הרכבתי עמדת עבודה חדשה . מעבד Xeon E5 2690 זכרון DDR3 64GB 1866 קשיח Nvme כרטיס מסך GTX 960 2GB זו עמדה לעבודות תלת וקומפוזיטינג , על אף שהמחשב חדש ומהיר אני מרגיש שיש לי צוואר בקבוק, בעיקר בעבודה על קבצים של 4K . לפני שאני רץ וקונה כרטיס מסך חדש אשמח לחוכמת ההמונים בעניין הזה . תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by mc_elad,

לוקח לי שעה להעביר מדיסק להר-דיסק.... הבעייה היא במערכת הפעלה או הכונן אצמו?? (המארכת היא ויסטה הום פרימיום 64 + SP1) בבקשה עזרה..

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by maxth,

שלום, ברשותי מחשב(ישן) אשר אינו נדלק לאחר שניסיתי לחבר(כבל sata/כבל חשמל מהספק) דיסק קשיח . לפני התקנת hard disk כביתי את המחשב הוצאתי את הכבל החשמל מהשקע , משכתי את כבל הsata וכבל מהספק וחיברתי אותם ל hard disk לאחר התקנה המחשב לא נדלק אין אורות/ציפצופים/boot גם לא ניתן להטעין דבר(אוזניות/סמארטפון) דרך usb אחורי אני חושד שהספק נפגם אך אינני יודע בוודאות אין ברשותי ספק חלופי לבדיקה. ניסיתי להוציא ולהכניס את חיבורי הספק גם לא עזר. הספק הוא seasonic x series 750w gold מה ניתן לעשות, אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תופעה שנמצאת אצלי תקופה ארוכה אך אפעם לא יחסתי לזה חשיבות. הפעם זה די עצבן אותי. כשאני לוחץ על המארז פיזית על כפתור Rest הוא מכבה את המחשב לכמה שניות, ונדלק לבד וכביכול עושה Rest. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני עושה Restart מהמערכת הפעלה זה עובד תקין. אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  14. ב disk management הגדרתי לו אות לכונן וכנראה ששיחקתי בטעות עם ה unallocated space ועכשיו זה מראה שהכונן ריק. האם אפשר לשחזר את המידע? אם כן באמצעות איזה תוכנה? תודה רבה מראש, ערן

15. Started by barash,

יש לי בעיה בזיכרון, הוידאוס משתמש בהרבה כמות זיכרון. מה לעשות דחוף תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by davideliy,

שלום, ברוב המקרים אחרי שאני מכבה את המחשב ורוצה להדליק אותו שוב לאחר כמה דקות , המחשב פשוט לא מגיב! ז"א שהמחשב פועל אבל אין שום תגובה מהמסך/מקלדת/עכבר או כל דבר אחר. אך ברגע שאני מוציא את הבטריה שמאפסת את המחשב (הכסופה) ומחזיר כלאחר דקה-שתיים המחשב פועל כרגיל וגם זה לא תמיד עובד. אם מישהו יוכל לעזור

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by DEMON HUNTER,

i just installed xp pro and i need this druver very fest please help me and i dont habe hebrew in my os what to do ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Street-Fighter,

בשבוע האחרון קרה לי כבר פעמיים שהמסך שלי התכבה לי כאשר הייתי בווינדווס בלי קשר לשום דבר. כאשר עשיתי למחשב ריסטארט הוא עדיין לא נדלק עד שכיביתי ואז הדלקתי שוב. פעם אחרת רק אחרי הריסטארט הוא כבר נדלק. המסך הוא: LG flatron f700B יש לי כרטיס מסך:g force 4 440 mx 64 mb זכרון:256 mb ddr של סאמסונג (נראה לי במהירות של 333 הרצ - לא בטוח!) אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו. תודה לכל העוזרים והצופים. חג שמח

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by rgrg,

במסך LCD של סאמסונג מדגם 172N שנתגלו בו בעיות ריצוד מסויימות, נלקח אכן לבדיקה אצל יבואן סאמסונג - חיון. אך שם נאמר שהם "לא מתעסקים עם הדגם הנ"ל", ולכן לא מוכנים אפילו לבדוק אותו. לי אישית, יש הרגשה שהבעיה היא מזערית, שכן התקלה "באה והולכת".. וכשהמסך אכן עובד, הוא פועל מצויין. היתה לי בעיה דומה בעבר עם מסך הLCD של פיליפס שלי, שעבר כיוונון פשוט ועד היום פועל בצורה מצויינת - זה המסך המרכזי שלי, המשמש אותי לעבודות צילום ועריכה. כך שלדעתי הבעיה היא מזערית רק ש"חיון" מתנערים מאחריות. מישהו יודע אם שווק המסך בארץ והיכן הוא נמכר בעבר ? שאלה נוספת - האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה אמינה בארץ שאכן יוכלו לבדוק את המסך ? אני מאמין שישנם עוד גופים כשרונים טכנים המסוגלים לתקן תקלות מסוג זה.…

20. Started by AloN(-)KiLLeR,

לאחר שפירמטתי את כונן C, קיבלתי שגיאה שחסר NTLDR. הצלחתי להכנס שוב למסך פרמוט של הדיסק וינדוס. פירמטתי שוב. עכשיו כשהמחשב עולה , אני מקבל : http://img69.imageshack.us/my.php?image=dsc01460na7.jpg מה עליי לעשות?

21. Started by maphisto,

טוב אז לאחר החלפת הלוח לאסוס הבקר של advansys מעלה את הביוס שלו וכותב error enit 15 fail משהו כזה . הוא בגלל זה לא מעלה את הדיסקים שלי. ניסיתי לתת לא בביוס את IRQ11 שהוא רוצה כל כך. גם התקנתי מחדש וניסיתי בכמה סלוטים. הצעות , הארות יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by guyw,

שלום, קניתי מסך: MAG 976i 19 intch. ויש לי בעיה איתו: כשאני ברזולוציה של 1024x768 הכתב נראה טיפה מרוח. כשאני שם על הרזולוציה הטבעית של המסך: 1280x1024 הכתב אומנם חד יותר אבל בחלק מהאזורים במסך יש טשטוש ממש מציק. אין לי המסך מגנטים \ ספקי כוח וכו'. גם יש במסך אופציה של Phase ששיחקתי איתה. כל מה שקורה זה שזה מעביר את הטשוטש ממקום אחד למקום אחר במסך. אני תוהה האם זה קשור לכרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס מסך on-board עם חיבור AGP. אשמח לקבל עצות מה אפשר לבדוק, לעשות, לקנות כדי לשפר את איכות הצפייה. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אחד הדברים הכי מוזרים... שידרגתי את המחשב שלי, במעבדה הם מריצים אותו, ואומרים שהוא עובד חלק.. כשאני מעלה אותו בבית יש לי מלא מסכים כחולים.. וזה כבר חודשיים ככה, חמש פעמים הלוך ושוב למעבדה. יש מצב שזה מקלדת ועכבר? רמקולים? חשמל בבית? היה לי לפני כן מחשב, וגם הוא צרך חשמל והכל היה בסדר.. מה זה יכול להיות?

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. אז ככה אתמול הגיע אליי המחשב שהזמנתי: מארז THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU לוח אם GIGABYTE GA-P35DS3P מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0103RI קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm רמקולים ואוזניות LOGITECH 5.1 X-530 - 70W סט מקלדת ועכבר LOGITECH CORDLESS DESKTOP LASER MX3000 צורב DVD LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עכשיו יש לי שאלה.. הבנתי שבשביל שהדיסק הקשיח שלי …

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. היי חברים, נתקלתם במקרה בתופעה המדוברת? שחזור לא עוזר... תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.