עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב הבוקר לוח האם שלי החליט שהוא עושה מעכשיו מה שבא לו... המחשב לא נידלק. בסוף נואשתי וביצעתי CLEAR CMOS סה"כ מדובר בלוח מסוג ABIT IP35 + זכרונות DDR2 800 + מעבד Q6600. לאחר איתחול מוצלח (יש BOOT) שמתי לב שהזכרונות לא רצים במהירות הנכונה. מסתבר שהלוח קובע כל פעם באופן קבוע יחסים שונים לזכרונות ממש שקבעתי בביוס (מהירות תדר בסיס למעבד 266): DEFAULT - אמור להיות 1:1.5 אני מקבל מהירות של 1066 לזכרונות. 1:1.5 אמור לתת 800 - נותן גם כן 1066. 1:2 - כמובן גם נותן 1066 לזכרונות. 1:1 ו 1:1.2 - לא עולים. 1:1.25 נותן יחס של 5:3 ומהירות של 886 לזכרונות. 1:1.66 נותן יחס של ??? ומהירות של 906 לזכרונות. - אין לי מושג מה קורה פה. בקיצור כל נושא היחסים של הזכרונות בלוח התחרפן -…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  2. Started by Fighter,

שלום היום קניתי xfx geforce 6600gt agp מksp יש לי בעיה שאני נכנס למשחק או למשל 3dmark 2003 ויש פעילות גרפית אז אחרי כמה זמן הוא עושה מסך שחור כזה (יש לי מאג 17 אינץ' שטוח) וכותב שכאילו הכבל לא מחובר מאבד כזה את התמונה ניסיתי לשים שוב ושוב נסיתי גם דרייבר מהתקליטור וגם מהאינטרנט יכול להיות שהכרטיס מתחמם לי? בשולחן העבודה הוא 42 מעלות המפרט שלי כזה p41700 mhz asus p4s333-m samsung 256 sdram pc2100 133 אני יודע שהמפרט לא משהו וזה גם לא מנצל כל כך את הכרטיס אבל אני מתכוון לשדרג מתי שהוא ורציתי קודם כרטיס מסך ואני חושב שהספק הוא 400 וואט

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  3. בעיה ראשונה: אוקי אז ככה היו לי שני כרטיסי מסך GTX 470 , אחד נשרף לפני שנה ואחד אני חושב שהשני שנפטר שלשום.... 1.הראשון מת לפני שנה 2. השני - פעם בשעה באופן רנדומלי בלי קשר למאמץ או לא , אני שומע את המאורר עולה לשיא הכוח באוורור למשך 3 שניות ויורד חזרה למצב נורמלי , מה שקורה הוא שבזמן שזה קורה "מעיין ריסטרט" המסך הופך שחור , אני ממשיך לשמוע משחק / סקייפ / מוסיקה , אבל אני לא רואה כלום... אני חושב שהוא גם שרוף?? כרגע אני עם כרטיס 8400GS מהמחסן הבעיה היא שאני פרילנסר מהבית עובד בתלת מימד ואני חייב פתרון דחוף , מישהו מכיר את הבעיה?? בעיה שניה : היו לי 24GB זיכרון , לפני חודש בבדיקה שרירותית שמתי לב שיש לי 20... עם קצת משחקים הבנתי שיש לי סלוט אחד שרוף בלוח אם , כאשר אני מור…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by sheri,

יש ל כרטיס מסךNVIDIA GeForce FX 5200 והדרייבר שלו מותקן זה עבד טוב עד לפני כמה ימים עד שהתחילו להופיע לי מסכים שחורים כשאני מפעיל את המחשב(כל פעם) בחלון שרשום windows xp והדבר הכחול הזה שזז מופיע לי מסך שחור לשנייה והמסך חוזר ושהווינדוס כבר טעון(כשמופיע לי שולחן עבודה)אז גם מופיע לי מסך שחור לשנייה וכשאני מפעיל את המשחק מייפל סטוריי אז מופיע לי מסך שחור עם הודעה כחולה כזאתי שרשום בה OUT OF RANGE 165.5khz /239hz כשמחקתי את הדרייבר של המסך זה עזר לא מופיעים לי מסכים שחורים אבל כשאני רוצה להפעיל משחקים אז אני לא יכול בגלל שלא מותקן הדרייבר של התוכנה מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by LielZ,

אוקיי לפני כשנה רכשתי לפטופ מסוג ASUS G73JH שנחשב שם מחשב לא רע למשחקים הבעיה שהוא מריץ לי לא משהו משחקים,בלשון המעטה... הוא קורס לי כל הזמן נתקע וזה מתחיל להטריף אותי,לא רק במשחקים לפעמים סתם ככה. אמרו לי לבדוק איך הוא עומד במבחן של ה3DMARK אשמח לדעת עם התוצאה יצאה נורמלית סבירה למחשב נייד שמייתמר להיות למשחקים... המפרט הוא COREI7 740QM 1.73GHZ 6GIGA RAM ATI 5870 500 GIGA HARD DISK ד"א זה נעשה עם 3DMARK 2011 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  6. שלום! הרכבתי היום מחשב חדש (AXP2500, ABIT NF-SL) וחיברתי את כל החיבורים לפי החוברת של לוח האם. כשהמחשב עולה הוא מזהה את הזיכרון אך מזהה את המעבד כעובד במהירות 1100MHZ והמקלדת והעכבר לא מגיבים. כמו כן, עולה ההדועה CMOS CHECKSUM ERROR, DEFAULTS LOADED מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה!

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by shaiar,

יש לי כונן DVD וצורב DVD, שניהם של LG. עד לא מזמן הם עבדו בסדר, אבל משום מה פתאום המחשב מזהה אותם רק ככונני CD-ROM. לפי מה שראיתי ב BIOS, זה נראה שגם שם הם מזוהים ככונני CD רגילים. מישהו יודע איך אני מסדר את זה???

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by Beginner,

קניתי לא מזמן מסך LG FLATRON L1960TR ופתאום סתם אני גולש באינטרנט המסך נכבה ויוצא לי חלון : Digital : Power Saving Mode כביתי ת'סמך והדלקתי אותו לא קרה כלום, ניתקתי את הכבלים- והרקבתי בחזרה כלום לא קרה, עכשיו אני על המסך הישן שלי !!! אני לא יודע מה לעשות !

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. Started by dddani123,

כשאני מדליק את המחשב הוא עולה בצורה רגילה יש את השלב שהוא טוען את ווינדוס xp וגם אותו אני מצליח לראות, אבל אחרי זה פתאום המסך נכבה (כמו שאתה לא נוגע במחשב הרבה זמן) מה זה?? (יש לציין שכל זה בא אחרי ניסיונת בלתי פוסקים לחבר את המחשב לטלוויזיה שלי בלי לראות בשחור לבן, העברתי את המחשב ליד הטלוויזיה (בשביל שקבל שהבאתי יגיע), ופתאום שהחזרתי כל זה קרה ) :s05: :s05: תודהה רבהה לעזורים

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  10. אז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסי…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  11. שלום, בעבר היה לי במחשב שני כרטיסי רשת, אחד מובנה על הלוח אם ועוד אחד רגיל. לפני בערך חודשיים התחילו להופיע בעיות מוזרות שקשורות לחיבוריות במחשב, זה התחיל עם הPocket PC שלא הסתנכרן, שסידרתי את זה הייתה בעייה באינטרנט וכל פעם שהצלחתי לסדר בעיה אחת הופיע אחת אחרת שקשורה לקישוריות כלשהי... בסופו של דבר גיליתי שאם אני מבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הביוס, או לחילופין מנתק את הכרטיס רשת הנוסף, אין בעיות... זה לאחר מספר שנים שהם עבדו מעולה ביחד במחשב... לאחרונה אני נזקק שנית לשני כרטיסי רשת במחשב, ניסיתי לחבר את הכרטיס הנוסף והוא מופיע לי ב'windows עם סימן קריאה ואומר לי שwindows cannot initiate the device because there are not enough resources (או משהו דומה לזה, לא זוכר בדיוק).…

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by Mega_D,

עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ולאחר מכן RESTART, וכשהמחשב עלה, הוא זיהה לי את ה CDרומים אבל לא הצליח להתקין להם דריוורים סטנדרטים של וינדוס, זה מה שהוא רושם : This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) בקיצור, שני הCDרומים ששלי לא עובדים כרגע ואני לא מצליח לסדר אותם, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?!

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. MX 518 Gaming http://www.itreviews.co.uk/hardware/h774.htm ואין ממש הבדלים והוא מזה לא נוח לעבודה למי שיש תעכבר הזה שיומר לי אוליי צריך להגגדיר אותו חשבתי שהעכבר הזה טוב לקאונטר אבל לא משו http://img212.imageshack.us/img212/3438/9004wd.jpgאגב אני חדש פה

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by THELAD,

שלום חברים, לקראת פסח ניקתי את המחשב שלי, הרמתי את צלעות הקירור של המעבד וניקיתי את הגוף קירור שלו והחזרתי. כעיקרון למעבד יש מן פד כזה עליו (פד טרמי אני חושב), הטמפ' יציבה. האם בכל זאת עליי למרוח משחה טרמית ?! המעבד הוא P.4 2.4GHz , אני לא רואה שיש עליו ליבה או משהו (כניראה הפד מכסה אותה).

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by Vidati,

ככה המחשב לא עולה, אני יודע בוודאות שהכ.מסך עובד, לוח אם עובד והמסך... ספק כוח אני מאמין שהוא עובד כי המערכת נדלקת אבל אין תמונה, ניסיתי גם להעביר למובנה אבל עדיין אין תמונה... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by זוהר ארגוב,

שלום, מבחינת תוכנה, מה קורה במידה ואני מחליף את המעבד שלי באחר? כלומר, האם הווינדוז יעלה כרגיל, או שמא ידרוש פירמוט (או אולי מודיפיקציה אחרת כלשהי לחומרה החדשה)?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by taltola,

שלום לכולם, קניתי את battlefield bad company 2 דרך הסטים, ואני לא מצליח לשחק במולטיפלייר. כל 2-3 דקות שאני משחק שם זה מתנתק לי ורושם: the connection with ea server was lost התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ועשיתי שם חבילת "גיימר" וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. ניסתי לשחק גם על רשת אלחוטית וגם דרך כבל רשת וכלום לא עזר. הדבר היחיד שעובד זה כאשר אני גולש על חבילת הגלישה של האייפון שלי. (אבל אני לא רוצה לגמור אותה על זה) למישהו יש רעיונות? עזרה? נתקל בזה בעבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  18. היי! עשיתי 7/DUAL BOOT XP התקנתי XP על הארד דיסק מספר 0 (הגודל שלו 320GB SATA ,מפוצל ל50GB כונן C ,והשאר D ). לאחר מכן קניתי הארד דיסק של 500 ,והתקנתי עליו WINDOWS 7 (יותר מדוייק פיצלתי 100GB לכונן C ושם הווינדוס 7 , וכל השאר D ). עכשיו מתחילה הבעייה כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אין בחירה של XP ו7 , אבל כאשר אני מנתק את הארד דיסק של 320GB ונשאר רק ה 500אז הווינדוס 7 עולה, וכאשר אני מנתק את ה500 ונשאר רק עם 320 אז XP עולה.. אז מה אפשר לעשות כדי שיהיה DUAL BOOT תקין ? נ.ב: ניסיתי להשתמש בתוכנה EASYBCD 2.01 ועכשיו יש תפריט כזה :WINDOWS 7XPשאני בוחר בווינדוס 7 הכל עובד תקין אבל שאניי בחור ב XP אז הוא כותב NTLDR MISSING .. ניסיתי לפתור את זה יום שלם .. אשמח אם תוכל…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  19. שלום לכולם קבלתי הרגע את המחשב שלי החדש מTMS { כמו שאפשר לראות בפרטים שלי } אני הוספתי לו SSD של CRUCIAL M4 64 GB SATA3 והוספתי את הדיסק הקשיח שלי של כל ההורדות ,שירים, משחקים וכו' מהמחשב הקודם הדגם שלו הוא SEAGAGE BARACUDA 2TB SATA 2 ניסתי לנתק את ההארד דיסק הקודם מהמחשב הקודם ולא עזר עשיתי ריסטור לדיפולט של ה ביוס לא עזר *חשוב להדגיש שעוד לפני שבאתי להתקין את הוינדוס הוא עשה לי LOADING WINDWS SYSTEM וגם שאני בא להתקין את הוינדוס מחדש אז הוא נותן מספר הודעות כמו בתמונות הבאות: http://imageshack.us/photo/my-images/535/img0233uf.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/16/img0234yn.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/163/img0235yh.jpg/ תודה רבה לעוזרים מראש !

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by xytkhi,

היי ברשותי מצלמת לוגיטק QuickCam Pro ניתן להציץ בקישור זה לדוגמא : http://www.tgspot.co.il/logitech-quickcam-pro/ הבעיה שחיברתי אותה בטעות למחשב בעל כניסת USB פגומה שכנראה "מקצרת" גורמת לקצר או לבעיה חשמלית למכשיר שמתחבר ל USB. ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב אחר ותקין בעל מערכת הפעלה WIN7 ניסיתי גם למחשב אחר שמריץ לינוקס, ו XP אבל המצלמה לא מגלה סימן חיים. יתרה מכך: כאשר אני מכניס את הכבל ל USB אין שוב תגובה מצד המחשב, ואין צליל או שום סימן ואות חיים. מה עושים? יש פיתרון, או שהלכה המצלמה? תודה רבה ! אגב, לא בטוח שיש לי אחריות עליה..

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by yaniv55,

שלום , אני נתקל לאחרונה בתקלה מציקה במסך המחשב שלי ( Samsung 226BW ) , לאחר הדלקת המחשב או עבודה על המחשב לאחר כמה שעות שלא נגעתי ( והמסך כבה ) המסך מתחיל להבהב . ( כנראה בעקבות אחת מסערות החורף האחרונות הוא חטף איזה זץ, והמגן ברקים של יונדאי כנראה לא ממש מתברר כאמין ) בהתחלה זה היה 2-10 שניות הבהוב, עכשיו זה 15-25 שניות , ואני לא ממש חושב שזה ילך וישתפר . אני מניח שזו בעיה באחת מנורות הפלורסנט של המסך . חשבתי שכנראה אחכה עד מותו בשיבה לא טובה של המסך , אלא שבאחד הפורומים מלפני כמה שנים ראיתי שמישהו המליץ לתקן . האם עדיין כדאי ? ואם כן אצל מי ? וכמה צריך לעלות ? אני גר בבת ים אז אשמח אם יש מישהו טוב אמין וזול באיזור , אבל גם המעגל הקצת יותר רחוק רלוונטי . תודה רבה , י…

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  22. https://www.msi.com/Laptop/GL63-8SX-GTX/Specification MSI GL63 8SC-059 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i7-8750H, NVIDIA GeForce GTX1650, 8GB, 256GB Nvme SSD, Win10 זכרונות Crucial 8GB Single DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) SR X8 SODIMM 260-Pin Memory - CT8G4SFS8266 תודה

23. Started by maz,

שלום, לאחרונה הדלקתי את המחשב , ומה שקורה זה שאני לא רואה תצוגה על המסך והמחשב לא מצפצף כלל , הוצאתי את הזכרונות ושוב הדלקתי את המחשב והוא צפצף.. נקיתי את החריצים של כל הרכיבים אבל שוב אותה הבעיה הוא לא מצפצף השאלה היא האם הבעיה היא בלוח אם במעבד או בכרטיס מסך? תודה..

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by hagay21,

מחפש דרייבר ל logitech mx-500 דרייבר ספציפי לא הדרייבר הכללי שלהם

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by moti30,

שלום האתר mast.co.il (אתר של עיריות וכדו', למי שלא מכיר), לא עולה לי בדפדפן, דהיינו הדפדפן מנסה להעלות את האתר שוב ושוב ללא הצלחה. אני גולש דרך סטיק סלולרי, וכשהעברתי את הסים לטאבלט, האתר עלה. (חוץ מאזהרת אבטחה) דיברתי עם מפעיל הרשת הסלולרית (פרטנר) וכנראה הבעיה לא אצלם. ניסיתי ברשת של הוט במחשב נייח, והאתר עלה מצויין. אני משתמש בדפדפן כרום באופן קבוע, ניסיתי בדפדפן מייקרוסופט אדג', והאתר עובד כרגיל. מה יכול להיות הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.