עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. יש לי קטע בסך שאם מוצגת בו תמונה או אתר או כל דבר אחר שמכיל צבעי שחור פתאום צצות עליו נקודות לבנות... צירפתי שני תמונות, בשניהן צילמתי מסך של אתר מסויים והדבקתי בצייר.. כשהתמונה נמצאת בצד הימני יותר הכל תקין אבל בתמונה 2 כשהתמונה בצד השמאלי יותר בתאום צצות נקודות לבנות... המחשב חדש יחסית מספטמבר.. נקי לגמרי מוירוסים וכו'.. דרייברים הכי עדכניים...

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  2. יש לי בעיה במחשב אני לא רואה כלום במסך והמנורה שלו בצבע כתום כאשר אני מנתק תחיבור של המחשב (של המסך) זה אומר שכלום לא מחובר עכשיו איך אני יכול לסדר שאני יראה תמחשב שלי בלי שיהיה מנורה כתומה במסך? כאילו שיעבוד לי תודה מראש ואנשים תעזרו אני חייב תמחשב דחוף

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by אלרועי,

לפעמים קורה שאני לוחץ על תא בגליון ופתאום מודגש מספר תאים יחד - וזה לא מתאפס על עצמו רק שאני זז עם החץ במקלדת למישהו קרה כזה דבר ? תנקס'

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by xsoft7,

שלום חברה יש ברשותי את הלוח אם הבא: asus p6t deluxe bios: 1701 זכרון מותקן: 2*3 ocz gold ddr1333 שמתי לב בשלב מסויים בשימוש במחשב שיש לי רק 4 ג'יגה מתוך 6 ניסיתי לבדוק להוציא ולהחליף בין הזכרונות- ועדיין זה 4 עכשיו גם בדקתי ב2 תוכנות: everest cpu-z זה מזהה שיש לי 6 ג'יגה זכרון הווינדוס והביוס מזהים רק 4 מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by arigo,

היי יש לי מחשב נייח לוח אם B450 AOURUS RYZEN 5 2600 זיכרון 2X8 C MX500 SSD 1650S כרטיס מסך האם שדרוג של המעבד ל AMD Ryzen 5 5600X AM4 Tray או AMD Ryzen 7 5700X AM4 Tray ישדרגו את המחשב בעבודות משרדיות , אינטרנט , חישובים , משחקים ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. ספק הכוח שלי לא נכנס באופן שהתחתית שלו למטה והגג שלו למעלה, הוא נכנס לי הפוך כלומר גגו למטה והתחתית שלו למעלה. האם זה מסוכן להפעיל את המחשב כשהספק הפוך ככה? ואם לא אז האם זה בריא לספק?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  7. לאחרונה התחילו אצלי רעשים כמו תיקטוקים או גימגומים בזמן צפיה בסרטונים מהיוטיוב לא בעיה של מהירות ההורדה ,זה קורה גם כשאני נותן לסרטון לרדת עד סופו הבעיה רק ביוטיוב אצלי במחשב הסאונד נישמע טוב מאוד גם אין בעיה בצפיה בסרטים מהמחשב הפלאג שוקוווב מעודכן וביטלתי כפילויות יש רעיון למישהו? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by שמעון 17,

אחים שלי יש לי בעיה שאני מדליק תמחשב אז יש לי תסריקה הזו של הזיכרון ולפעמים הסריקה עוצרת ואז זהו המחשב לא עולה ובשביל להעלות תוינדוס אני צריך לכבות אותו לחכות 2,3 שניות ואז להדליק.. כאילו אני לא יכול לעשות ריסט מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. יש לי בעיה כל שניה קופץ לי האנטי ווירוס ונותן לי הודעה כזאת מעצבנת והמחשב זז מאוד מאווד לאט... אני נואש ואני צריך את עזרכתם זה כותב לי: Norton antivirus was unable to start the instant messenger scanner. it will be unable to scan instant massenger downloads for infections. מה לעשות...????????.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  10. אני מנסה לתקן לשכנה שלי את המחשב נייד שלה , אבל יש בעיה חמורה שאם המחשב נייד זז(לדוגמא אם אני מרים אותו וכד') אז הוא ממש קופא , חייב להפעיל אותו מחדש. מה אתם חושבים שהבעיה? כי זה נראה ממש מוזר...

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by ogig,

אני לא יודע עם הבעיה קשורה לחומרה או תוכנה אבל אני ינסה את מזלי. יש לי מחשב עכשוי והבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מעלה נגיד שיר בוינאמפ ובאותו זמן מפעיל תוכנה נוספת כמו NERO השיר נשמע לי מקוטע, או שיורד לו הקצב עד שהתוכנה נפתחת. פשוט נראה כאילו הכול איטי וזה פוגע בעבודה השאלה היא אם זה בעיה חומרתית או תוכנתית

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  12. שלום לכולם! היכן אפשר למצוא תוכנה של אסוס שמאתרת עדכונים בחומרה וכל הדברים האלה? כמו שיש בHP ובדל וכו'?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by MIKI23,

בדיקת כרטיס מסך 6600 GT AGP מה לא בסדר עם הכרטיס ואם תוכנה אחרת שבודק ביצעוים ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by Dor co,

היי לכולם, אני דיי חדש ולא הכי מבין במחשבים. ככה: לא מזמן במהלך משחק פיפא המחשב שלי פשוט קרס ולא נדלק יותר. לקחתי אותו לבדיקה, ונאמר לי שצריך תיקון לוח בעלות של 900 שח. השאלה שלי היא כזאת: האם ברגע שלוח אם נדפק זה משהו שבהכרח יחזור על עצמו ולא שווה תיקון? או שאפשר לתקן ולהיות רגוע? אני מתעסק בעיצוב גרפי ולקנות מחשב עבורי אומר להוציא לפחות 4000 ש''ח, במקום ה900ש''ח האלו של התיקון. האם זה שווה אתזה? חייב את עזרתכם. (Lenovo Y700)

15. Started by Gimel,

השילוש שזכיתי בו בתחרות ה-OC של האתר הפסיק לעבוד. אתמול עלה קצת ריח שרוף מהמחשב אחרי הפעלה מחדש (המסך החשיך ולא נדלק מאז), ועכשיו המחשב לא מראה סימני חיים. בהדלקות חוזרות הריח השרוף כבר לא מופיע, אך המחשב לא מבצע POST. ניסיתי לנתק הכל, להחליף כרטיס מסך להרכיב מחדש את המעבד ולאפס את הביוס. את הספק אני מפחד להרכיב במחשב אחר. מה אתם אומרים? הלך הלוח, הספק, או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  16. שלום במחשב שלי מותקנת WINDOWS 7. יש לי דיסק C קטן (SSD) שעליו מערכת ההפעלה ועוד מספר דברים. בנוסף יש דיסק D גדול שהיה עד לאחרונה בנפח 1TB. אני מבצע גיבויים סדירים של המחשב לדיסק חיצוני בעזרת תוכנת Acronis trueImage. לאחרונה החלפתי את דיסק D בדיסק גדול יותר של 3TB ולצורך כך השתמשתי בגיבוי. הכל נראה תקין ועובד עד שניסיתי לגבות את הדיסק החדש. תוכנת הגיבוי הודיעה שהיא לא יכולה לקרוא מסקטור מסויים בדיסק. כמובן שמייד הרצתי checkdisk עם תיקון של bad sectors והוא הודיע לי שיש קבצים פתוחים ושהוא רוצה לעשות force unmount. אישרתי לו ועשיתי restart כדי שהוא יוכל להתחיל לבדוק את הדיסק. מכיוון שזו פעולה ארוכה השארתי אותו עובד והלכתי. לאחר כמה שעות חזרתי וראיתי שהוא סיים ומערכת ההפעלה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום . לא מזמן עשיתי שיראה לי שגיאות ולא יאתחל את המחשב אז היתה לי בעיה עם Nv הדרייברים של הכרטיס מסך , יש לי כרטיס מסךVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Inno3D Tornado GeForce2 MX אני צריך דרייברים חדשים להתקין עדכנים , מאיפה אני יכול להוריד ? תודה רבה ...

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by skippy22,

שלום, רכשתי ריפטר חדש. בשביל מחשב נייח בחדר אחר. בהתקנה בחרתי בריפיטר מוד (REPEATER MODEׂ) הריפיטר לא מחובר ישירות בכבל, אלא, באלחוטי (יש למחשב כרטיס רשת). לפני ההתקנה המחשב הראה לי רשת בשם של הריפטר, ובסיומה של ההתקנה, המחשב הראה לי את השם המקורי של הרשת, אבל עם קליטה טובה יותר. הבעיה היא שהאינטרנט עובד מאוד מאוד לאט לעומת מחשב אחר בבית. בגם בבדיקה עם ספיד טסט, התוצאות הן הרבה יותר נמוכות. וגם לאחר כמה זמן, אין בכלל אינטרנט. ניסיתי גם לחבר את הריפיטר למחשב ישירות עם כבל רשת, אך במקרה הזה, המחשה מוצא את הרשת ולאחר כמה שניות, מתנתק, מחפש שוב את הרשת, וחוזר חלילה. האם למישהו יש פתרון? תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי כונן שיש בו בסך הכל 49.9GB הוא אומר לי LOW DISK SPACE ובדקתי והיה לי 50 מגה פנוי אז הלכתי ומחקתי 2 ג'יגה והעברתי לכונן אחד 4 וחצי ג'יגה. עדיין הוא אמר LOW DISK SPACE הלכתי והסתכלתי ועדיין כתוב 50 מגה פנוי. בדקתי כמה כל התיקיות שיש לי בכונן כולל הקבצים המוסתרים שוקלים, והכל ביחד שוקל 39.1 GB איפה עוד 10.8 ג'יגה נעלמו? מה הולך פה? WIN XP PRO תודה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by sufgi123,

אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי יש לי לוח אם asus p4p800-e deluxe על הלוח יש 2 כניסות ide אליהם מחוברים צורבים . יש עוד 2 כניסות sata אליהם מחוברים 2 דיסקים קשיחים ובנוסף יש 2 כניסות sata/raid . יש לי דיסק קשיח נוסף ואני רוצה לחבר אותו בתצורה רגילה (לא raid) . האם זה אפשרי דרך כניסות ה sata/raid ? מה צריך להגדיר ב bios ? תודה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. המחשב לא עולה, כאילו נדלק אבל לא מציג כלום, גם לא מצפצף, איך אני יכול לאבחן תקלות כאלה? יש לי 3 מחשבים כאלה וכולם פשוט מדוממים, יש איזה כלי כלשהו לאתר את התקלה במדוייק?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Ash Binary,

קיבלתי ממעבדת מחשבים לוח + מעבד שהם הגדירו כ 'לא תקין' ecs 761gx-m754 mobile athlon xp 1600 mhz 3000+ כשאני משתמש בדרייבר המתאים לכרטיס מסך sis יש ארטיפקטים של קו אנכי ברוחב 2 pix במסך. כשיש עומס הכי קטן אל מעבד (הזזת עכבר) זה הופך לכמה קווים וכתמים ביניהם / חוזר לקו בודד כשהמחשב ב idle זיכרון ? החלפתי לזיכרון ממחשב אחר שהיה עובד פרפקט - הכול נשאר אותו דבר כרטיס מסך מובנה ? אין לי כרטיס מסך אחר לשים לו דרייבר ? אם אני משתמש אם דרייבר של vesa במקום sis אז אין ארטיפקטים (ביצועים בהתאמה) בהתחלה החלפתי חומר קירור יבש במעבד ובצ'יפסט וחיברתי למתח במסך של ה post הלוח עשה updating nvram . . fail איפסתי הגדרות ביוס כמה פעמים והחלפתי סוללה - הסתדר מערכת ההפעלה עולה ועובדת ללא בעיו…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  23. יש לי דיסק DVD שמכיל 3 סרטים, הכונן DVD במחשב אומר שאין דיסק לעומתו בנייד דוקא כן נראה הדיסק והוא גם מצליח לקרוא אותו, למה זה קורה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Roi Aloosh,

היי אז הרכבתי מחשב חדש לוח אם: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13454 מאורר: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12208 משום מה, גם כאשר FAN CONTROL מאופשר בביוס המאורר רץ כול הזמן על 2300RPM עידכנתי את הביוס, אך עדיין לא עוזר. אולי אני לא משחק בהגדרות הנכונות? למישהו יש את לוח עם ביוס דומה ויכול לאזור לי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, הרכבתי מחשב חדש לפני כ3 שבועות עם הלוח אם Asus M2N-E וההארד דיסק Western Digital 1600AAJS. פתאום בלי שום התראה מוקדמת, כשקמתי בבוקר היום אחרי שהמחשב היה דלוק כל הלילה ראיתי את המסך שחור עם שורה אחת שהיה כתוב בה משהו כמו: system disk not found. כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והווינדוז לא עלה. נכנסתי לביוס והבנתי מה הבעיה...הלוח אם לא מזהה בכלל את ההארד דיסק. לקחתי היום את ההארד דיסק למחשב של חבר שלי וגם על שלו ההארד דיסק לא נקרא ע"י המחשב. איך פתאום זה קורה להארד דיסק?ועוד מחברה טובה כזאת...מה יכול לגרום לזה? יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את ההארד דיסק או לפחות להציל את הקבצים שהיו עליו? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.