תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
בנוסף תוכנת Hard Disk Sentinel מציינת כך : There are 22 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. 111 errors occurred during data transfer. 22 errors reported during write to the device. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. In case of sudden system crash, reboot, blue-screen-of-death, inaccessible file(s)/folder(s), it is recommended to verify data and power cables, connections - and if possible try different cables to prevent further problems. More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php It is…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי שתי בעיות "קטנות" שלא מצאתי להם פתרון ברשת. רקע - יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x. 1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי - יש לי עכבר איכותי - Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי המחשב(יש כבל מאריך לדונגל) ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים, אבל זה קצת מטריד. 2. לפעמים במשחקים, המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם 1080p, ואני משחק הכל עם ultra והוידאו הופך לגלי כזה. זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש. אגב, הכל רץ על 60 fps למישהו יש מושג? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר די הרבה זמן עם התופעה שאסביר. אינני זוכר מתי זה התחיל. מדובר במחשב נייח רגיל עם מעבד I5-6500 , ראם 16 גיגה של קינגסטון, מערכת הפעלה ווינדוס 10 , SSD של crucial mx500 וכונן נוסף לאיחסון (מכני רגיל של סייגייט ברקודה). המחשב סופר מהיר בשבילי ואני מאד מרוצה ממנו. התופעה, כאשר המחשב נותר ללא שימוש כשהוא פועל, והחלונות פתוחים , לאחר פרק זמן של כמה דקות או קצת יותר (קשה לי למדוד), אני נוגע בעכבר כדי לחזור למשימות או לחלונות, כל החלונות כאילו קופצים, כאילו משתהקים, חלקם משנים גודל ממקסימום למינימום. ואז צריך לסדר את כל החלונות למצב הרגיל. כאילו שהמחשב היה ב"פריז" והוא כאילו מתעורר לחיים. נמאס כך לעבוד עם המחשב. האם יש למישהו ר…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מסך pc2go, לא מצליח להגדיר אותו לכן לא מסתדר עם הרזולוציה, חיפשתי דרייברים לא מצאתי. בהגדרת מסך ב אקס פי אין את הדגם הזה ברשימה, לכן אני שואל עם משהוא יודע או מכיר איך מסדרים את זה ואו יודע איפה אפשר להוריד דרייברים אז תודה................
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום המחשב של אח שלי כבר שבוע הושבת ואחרי ששלחתי אותו לתיקון הוא חזר לי עם בעיה מוזרה: הכל עובד טוב ויפה אבל בקצב מעצבן ההרד דיסק חושב וכל הזמן שהוא חושב יש תקיעות אפילו בווינדוס סתם שאני שומע שיר אפילו בשיר יש תקיעות ויש לו פנטיום 866 עם הרד דיסק 30 ג'יגה ו 312 זיכרון פנימי מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה בדחיפות...! רכשתי מחשב מבוסס אינטל 805 ולוח GA-8I945-G-RH ! ניסיתי להתקין את הכרטיס קול גם דרך הדרייבר המקורי וגם דרך דרייברים שהורדתי מהאתר של GIGABYTE וללא הועיל... :-\ יצא לי כבר לעבוד עם לוחות "בעייתים" שמצריכים התקנה של תוכנה אחרת לפני ההתקנה של הכרטיס קול עצמו, אבל בלוח הזה אין לי מושג מה לעשות... חייב עזרה בדחיפות...! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם הספק כח הוא עושה רעש בלתי נסבל של מין שריקה כזאת.. האם יש דרך להשתיק אותו??????למה אני לא חושב שיש לי מספיק כסף בשביל לקנות חדש אם צריך...?? דרך אגב הספק הוא של 400 ואט וקיבלתי אותו עם המארז.... ??? ??? :-\
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, היום שמתי במחשב כרטיס מסך gts 450 oc וספק 620w סיסוניק.... ומשום מה, המשחקים במקום לרוץ חלק הם פשוט כבדים... מדובר על משחקים כמו פיפא וgta v. המעבד שלי הוא קוואד קור q8300 2.5. לא יכול להיות שבמקום לשדרג את המחשב עשיתי מעט יותר גרוע. אשמח לפתרונות, תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מיני מחשב Asus PN50-B AMD R5 4500U. קניתי אותו בלי זיכרון וssd. קניתי זכרון וssd שנתמכים ע״י המחשב. הכנסתי הכל לבפנים, מדליק אותו אבל לא רואה במסך שום דבר, no signal. נסיתי בלי הssd, רק עם זכרון אחד וכל פעם שום דבר. האם יש לכם רעיון מה זה יכול להיות או מה עוד אני יכל לבדוק. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן, אחותי משתמשת בנייד מסוג Compaq CQ61 שנקנה לפני שנה וחצי, ובערך חצי שנה לאחר הקנייה שדרגנו את מערכת ההפעלה ל-Windows 7. לאחרונה לאחר זמן שימוש משתנה (לפעמים יותר לפעמים פחות) הניצול של המעבד עולה פתאום ל-100% ולא יורד. ב-Task Manager אפשר לראות למטה ניצול של 100%, אבל ב-Process אין שום יישום שמצויין לידו ניצול כזה. ניסיתי כל מה שאני יודע, סריקה עם Spybot ודומיו, סריקת ווירוסים מלאה, עידכון דרייברים אבל שום דבר לא עזר (כמו גם חיפוש בגוגל). יש לציין שהתופעה ממשיכה גם כשכל היישומים סגורים (דפדפן, נגן וכו') - פשוט מאוד יש ניצול של 100% ואף תוכנה לא לוקחת על כך אחריות. כמובן שכתוצאה מכך המחשב מתחמם מאוד (מה שאני מניח לא בריא בכלל). אשמח אם תעלו רעיונות מה יכולה להיות הבעי…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
המחשב היה מחובר לטלוויזיה דרך הכרטיס מסך (RADEON 6870) והכל עבד, כרגע יש רק תמונה ללא קול. הפעולות שבוצעו ולא עזרו: 1. הוצאה והחזרה של כרטיס המסך 2. חיבור בכבל HDMI אחר / ליציאה אחרת בטלוויזיה 3. רענון דרייברים של לוח האם / כרטיס מסך 4. בדיקת הגדרות OUTPUT לסאונד (מראה כאילו הוא כן עובד אבל בפועל לא). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין מתאם הרשת האלחוטי מדגם TEW-444UB . לאחר התקנת הדרייבר העדכני, חיברתי את המתאם והמחשב לא מזהה אותו!! מדובר על WIN XP כל הדרייברים של ה USB במחשב מותקנים כראוי (במנהל ההתקנים). גם כשבדקתי התקן USB אחר המחשב מזהה אותו. במחשב אחר המתאם מזוהה כראוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט ארדדיסק, והמחשב נתקע באמצע הפירמוט, אז לחצתי על ריסטרט ועכשיו המחשב לא קורא את הארדדיסק הזה. אני יכול לראות אותו ב"מחשב שלי" , אבל כשאני מנסה ללחוץ עליו, אפילו לחיצה אחת, רק להדגיש, המחשב נתקע יש דרך להציל את הארדדיסק?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, שהיתי כחצי שנה בחו"ל, בניתי שם מחשב ושלחתי אותו לארץ שחזרתי. אתמול הוצאתי אותו מהאריזה (כבר השתמשתי בוא בחו"ל), חיברתי הכל, ואחרי הדלקה זה נתקע במסך הראשוני (!!!) של הBIOS, לצורך העניין איפה שרשום הCPU כמה RAM יש וכו'... פתחתי את המארז והתחלתי לחבק ולנתק מחדש מחשש שמשהו השתחרר במשלוח, שהפעלתי את המחשב אחרי זה, כבר שום דבר לא הוצג על המסך, עכשיו זה לא מראה כלום. דיי ברור לי שזה או המעבד (לצורך העניין A64 3500+ SKT939) או הכרטיס מסך, אבל הכל מסתובב ודולק בכרטיס מסך. יש איזה רעיונות? אני עכשיו בצבא אז אין לי הרבה זמן להתעסק עם זה, יש איזה מעבדת מחשבים שיכולה לאתר לי את הבעיה? אני כבר דיי נואש במחשבה שהרסתי את המעבד שהזזתי את הHEATSINK שלו, אחרי שהוצאתי לראות אולי משהו …
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי Windows 7 sp1 64bit. במקום שיופיע הסמל עם סימן הקריאה כנהוג כשקיימים עדכונים, מופיע מה שצירפתי להודעה. בתמונה השנייה כך מופיע החלון כשאני בוחר עדכון. מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ובכן, ניסיתי כבר את הפורום של אודיו (בלי להעליב חבר'ה וללא הועיל, עד היום אני מחכה לתשובה אז חשבתי לי שאולי אתם תוכלו לעשות משהו בנידון. המצב הוא כזה, הבעיה היא לא שלי אפילו, בשביל חבר שסובל (עם WIN 98)... אז ככה, חבר שלי יש לו מחשב AMD עם לוח אם של ASUS (אם אתם זקוקים לדגם מדויק יותר אני אוכל לבדוק) וכרטיס קול CREATIVE VIBRA 128. הכל החל טוב, כל עוד היה לו WIN 98 על המחשב, אבל מהרגע שהוא ניסה לעבור לXP הכרטיס קול שבק חיים והחליט שהוא לא מוכן לנגן יותר או להשמיע כל צליל בכלל. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי שינוי מלא אופציות (כמו למשל HARDWARE ACCELERATION או דרייברים מעודכנים), ולאחר מכן חיפשתי באינטרנט לקבל טיפת מידע על הבעיה, וכשפניתי לפורומים (במיוחד באתר של CREATIV…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אחד הכוננים שלי הפך בצורה מסתורית ל-write protected. לא נגעתי בשום הגדרות. לא של הביוס ולא של מערכת ההפעלה. למישהו יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
* יש לי לוח אם- AMD::ABIT::NF7-SL-S/nforce2. חלונות XP. יוצאים לי מהמחשב ציפצופים מעצבנים כאשר אני לוחץ על דיליט למשל (שאין אפשרות למחוק) או סתם כאשר אני עושה דברים שאי- אפשר. קורה מלא פעמים באיי סי קיו למשל שאני מוחק דברים ואז שאי- אפשר למחוק יותר זה עושה את הציפצוף הזה. זה לא בעיה כ"כ קשה, אבל אם אפשר לבטל את זה אז למה לא? למישהו יש מושג כיצד אני מבטל את הציפצופים שיוצאים מהלוח- אם? כי זה קצת מציק. בביוס אין לי מושג איפה יש אפשרות לבטל את זה, יש אפשרות לבטל את זה דרך Windows? או לפחות להגדיר מתי זה כן ומתי זה לא יצפצף? תודה מראש! .
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב הגיע אלי מחשב שלא מבצע בכלל פוסט - כלומר: הוא נדלק , המאווררים עובדים , יש הCD עובד ונפתח ונסגר והכל , אבל מסך שחור - אין צפצופים , פשוט כלום. ניסיתי את הדברים הבאים: לנתק ולחבר זכרונות (שונים) , לנתק את הרכיבים הרדיסקים CD וכו' , (אין כרטיסי מסך שאני יכול לנתק כי הוא מובנה על הכרטיס) לאפס ביוס , לנקות אבק מכל המאווררים והרכיבים ולחבר מחדש את המעבד . האם למישהו יש מושג למה זה קורה לפני שאני נאלץ להתחיל להחליף לוח אם \ מעבד \ ספק כוח או שניהם ?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי שלום יש לי מחשב לנובו E590 במחשב זה הטעינה היא באמצעות type c . התעקם לי הראש של הכבל טעינה והתעקם לי פין בפנים האם אני יכול לחתוך את הראש ולקחת מכל כבל אחר שהוא type c ולחבר במקום הראש שהתעקם (סתם לדוגמא מכבל טעינה של פלאפון) ?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שהמסך לא עובד בו והוא מתחמם מהר מאד כך שלא ניתן לעבוד בו. אני רוצה להעביר את התכנים של ההארדיסק מהנייד למחשב הרגיל שלי. האם יש דרך לעשות זאת (איזה קבלים אני צריך)? תודה. עריכה: מצאתי את הפתרון, למי שמעוניין: http://www.lineshop.co.il/sg_product~54545454~26~34.htm
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב חדש, ובמשחק COD WARZONE, זה מורגש בעיקר, כך שהמשחק לא שחיק בכלל, ההגדרות מוגדרות על ULTRA, וגם שהורדתי אותם ל NORMAL זה לא השפיע. התופעה היא שכל הזמן ה FPS נופל מ 130 ל 3 ואז עולה בחזרה וחוזר על עצמו, כך שהמשחק לא שחיק בכלל. זה קורה בכל המשחקים, הם פשוט לא רצים טוב. יש למישהו רעיון איך לבדוק את התופעה ולהצביע על חלק מסויים שאחרי לכך? כרטיס מסך, ספק כוח, זיכרונות וכו? איך אני יודע שהמערכת שלי מקבלת את כל החשמל שהיא צריכה? איך אתם ממליצים לבודד משתנים? מבחינת המחשב כלום לא נראה עמוס מידי. וכמובן שהכל מעודכן לגרסה הכי עדכנית. מסך 2k 165HZ מעבד 12600K 32GB 3070 1TB SSD +2TB NVME 85…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם הקול במחשב הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרט במחשב אני שומע קול כמו שצריך אולם בXP אין שום קול כמו למשל כאשר מדליקים את המחשב או מכבים הסרתי את ה DRIVER של הכרטיס ולא עזר ( זה SOUND O/B ) גם במאפיניי קול סומן WINDOWS DEFULT כאשר הסימן של הרמקול בחלון הצלילים כבוי אני מיואש מה זה יכול להיות??????????
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הדיון הזה עד עכשיו היה בפורום כרטיסי המסך בשל העובדה שהבעיה קרתה לאחר (או בעקבות?) החלפת כרטיס המסך שלי. החלטתי להעביר לפה ולפתוח פה נושא חדש שכן הדיון כבר כלל אינו רלוונטי לפורום כרטיסי המסך. בקיצור נמרץ אספר, שהחלפתי כרטיס מסך, ומאז החלו לי כמה בעיות. בהתחלה המחשב סירב לעלות, ואז המליצו לי להוציא את הבטרייה ולהחזירה כי כך הלוח אם אולי יקרא כמו שצריך את הכרטיס מסך. הוצאתי והחזרתי, הבעיה לא נפתרה, אך לבסוף לאחר משחק עם המיקומים של הזכרונות המחשב עלה והכל היה בסדר, לכאורה. בסוף הסתבר שישנה בעיה חדשה שכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל, בהפעלה הבאה של המחשב הוא ידאג לעשות לעצמו ריסטרט כמה פעמים, לשלוח הודעות שהשעון, התאריך וכו' התאפסו תוך כדי הודעת "כשל בטרייה". המידע הזה נמצ…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום רב, ברגע שאני מעתיק קבצים דרך-USB 3.0 במחשב הנייד שלי (DELL VOSTRO 3450) ההעתקה מפסיקה באמצע וכל חיבורי ה USB 3.0 נהיים לא מזוהים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-