עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shar00750,

אני מדליק את המחשב הכל עולה עד השלב של הווינדוס ששם הוא נתקע. אני רוצה לציין שכשפתחתי את המארז נדהמתי לגלות שהמאוורר בכלל לא מחובר(של המארז ) המעבד וה"קירור" שלו ממש חמים , הגשר הצפוני חם, בקיצור לא היה בכלל קירור למארז במשך כמה חודשים, אני מתפלא איך המחשב עבד לפחות 4 חודשים כך. החלפתי זכרון ומעבד על מנת לבדוק אם הם נשרפו אבל זו לא הבעייה. חשבתי אולי הלוח נשרף או הארדיסק(האופציות היחידות שנשארו). אני רק אציין שזה מחשב ישן: P-4 סוקט 478 לוח IBM [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. יש לי בעיה במחשב , ברגע שאני מדליק אותו הכל בסדר אבל ברגע שזה מגיע למסך של בחירת הווינדוס (באיזה מצב אני רוצה להפעיל אותו מצב בטוח וכו') לא משנה איזה מצב אני בוחר התגובה היא או שהמסך נתקע או שזה עושה ריסט וחוזר לאותו מצב , באותו המסך כתוב שזה בגלל יותר מדיי ריסטרטים או הפסקת חשמל. כנ'ל גם כשאני מנסה לעשות פורמט ברגע שהוא מגיע למסך הכחול וכתוב למטה שהוא מעלה את הווינדוס (רגע לפני שאני בוחר איזה כוננים לפרמט וכו') הוא פשוט קופא. יש מצב שהבעיה בכונן או בכבל שמחבר את הכונן?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  3. אהלן, החלטתי להוסיף זיכרון למחשב שלי, זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3601&kw=GA-H55M-S2V1.4#ov מעבד i3 550, ווינדוס 7 64 ביט. קניתי את זה: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=9525761&csid=_22 במקום הזיכרון שיש לי כרגע (2X2GB). אחרי התקנת הזיכרון החדש במקום הישן, המחשב קופא במסך העלייה של ווינדוס (איפה שכתוב starting windows ויש את האנימציה הזאת). הBIOS שלי מעודכן, ניסיתי לרסט CMOS, לשנות את הוולטאג' בBIOS ליותר מ1.5 למרות ש1.5 אמור להספיק, לשנות את ההגדרות timing. הכל לשווא, המחשב לא עולה. אם אני מחזיר את הזיכרון הישן הכל בסדר. אם אני מנסה סטיק אחד חדש וסטיק אחד ישן המחשב שוב קופא באותו…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ohadbx,

החלטתי להחזיר לפעולה את המחשב הישן שלי- פנטיום 3 במהירות 800 מה"ז. 128 מ"ב זכרון SDRAM. (מזוהה כ 131 מ"ב). יש לו דיסק קשיח 10GB שהייתה לו התקנת ווינדוס דפוקה. העברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר,בצעתי תיקון של הווינדוס (XP) וסדר בתקיות (כלומר הדיסק הקשיח והווינדוס שעליו עובדים בסדר, בגלל זה גם לא פתחתי את הדיון בפורום ווינדוס). כשהחזרתי את ההארד דיסק למחשב הישן הופיעה בעיה:במהלך ה BOOT מופיעה פס טעינה שחור לבן של ווינדוס וכשהפס מגיע אל הסוף כלום לא קורה (חיכית לפחות 20 דקות). ניסיתי גם להפעיל ב safe mode וגם לא הולך- המחשב פשוט נעצר באמצע רשימת הקבצים לטעינה.(נעצבר בקובץ mup.sys) מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש שאלה נוספת- יש לי סטיק של 128MB זכרון SDRAM שכשאני מחבר אותו לב…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  5. אחותי טוענת שפתאום קרה לה שהמחשב היה מגיע עוד לפני שהווינדוס נטען יש לה ריסט. לקחתי ובאמת ראיתי עושה ריסט ישר איך שנדלק שללתי את שאר החלקים והגעתי למסקנה שהבעייה בדיסק קשיח. אני מנסה להיכנס לסייף מוד והוא נתקע ולא זז אחרי שהוא מריץ את כל הקבצים. ניסיתי עם התוכנה ERD Commander 2007 אך גם זה לא עזר הוא לא מוצא לי ווינדוס מותקן בכלל ככה שאני לא יכול לשחזר שם שום דבר. מה שכן כשאני מחבר את הכונן למחשב הפרטי שלי אני רואה את כל הקבצים הכל הכל ומתחבא לו קובץ שרשום גיבוי XP עם סיומת של TIB ניסיתי לשחזר אותו עם התוכנה acronis true image ניתבתי לקובץ הגיבוי אבל הוא אומר לי שזה לא קובץ של התוכנה. מה עוד ניתן לעשות אני ממש לא יודע מה לעשות אני מהשעה 10:00 בבוקר עושה ניסויים ולא מצליח …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. חברים, מה קורה למחשב שלי? ווינדוס לא עולה ומתקבלת הודעת שגיאה על המסך. ניסיתי את המצב של עליה רגילה, מצב בטוח וגם "נסה לתקן". כלום לא עוזר ואני מגיע למסך עם התמונה המצורפת. אנא הושיעו...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by רועי אלגרבלי,

שלום רב! התקנתי ווינדוס 7 64 ביט אולטימאט ושכחתי להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל כsata עכשיו כשאני משנה את ההגדרות לsata ווינדוס לא עולה... השאלה היא האם יש פתרון לבעיה או שנטרך להתקין הכל מחדש? ואם אני מתקין מחדש האם חייב כונן דיסקטים כדי להתקין תדרייבר של sata או שאפשר דרך דיסק און קי?

8. לפני כמה ימים שהדלקתי את המחשב כמה שניות אחרי הווינדוס עלה הופיע לי מסך כחול עם הבעיה הבאה: stop:0x000008E חיפשתי ומצאתי שזה כנראה קשור לזכרון אבל שהדלקתי אותו היום שהו הגיע לWEKCOME קופצת הודעה שאני צריך להפעיל את הווינדוס ולא משנה מה אני עושה כן לא או לא נוגע הוא עושה ריסט...יש לי 2 סטיקים 256 ו2 512 נסיתי להוציא חלק וזה לא עזר... מישהו מכיר את זה או יודע מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המחשב עולה עד למסך של אינטל ונתקע שם, אפילו לביוס אני לא מצליח להגיע. המפרט: (לא יודע למה אבל הוא מעביר אותי לשרת) http://abuse.spd.co.il/index2.php אז העלתי תמונה היה 6600GT והחלפתי לX1950GT מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by DL,

שלום חברים, אחרי שהמחשב שלי (מפרט בפרופיל) נעשה ממש איטי בזמן האחרון עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדוס 7. אחרי ההתקנה, כל פעם שהמחשב מגיע למצב של עליית הווינדוס (הפס הזה שזז על המסך) הוא פשוט עושה לעצמו ריסטרט ואח"כ נתקע במסך של עליית הביוס. בדקתי בתוך המארז וכל הרכיבים מותקנים כמו שצריך, בעיית תוכנה זה לא ככה שאני מעריך שיש איזשהו חלק שגורם לבעיה. אני אשמח לעזרה בזיהוי המקור לבעיה, ויעשה\יענה על כל שאלה שתוכל לעזור בנושא. נ.ב. אני נמצא ברייד 0 והווינדוס עצמו עשה מחיצות בכונן בזמן ההתקנה לצורך קבצים של הווינדוס. הבנתי שזה לא בריא לעשות מחיצות בכונן רייד, יכול להיות שזו הבעיה? תודה מראש, אלמוג.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  11. לאחר שהביוס רץ מופיע מסך שחור עם קו תחתון מהבהב והמסך נשאר במצב הזה. סרטון מצורף http://sendvid.com/o1dhkl6z ניסיתי לנתק את הארד דיסק וכונן DVD בשביל לראות אם אחרי ריצת הביוס תופיע ההודעה שאין שום התקן מחובר לאתחול אבל ההודעה לא מופיעה בכלל והמסך שמופיע זה המסך השחור עם הקו תחתון מהבהב חיברתי את הארד דיסק למחשב אחר ויש גישה למידע. עדכנתי גירסת ביוס דרך USB ועדיין לא עזר. הודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by vstots,

שלום רב, מדובר בלוח אם Intel DH67CL עם בקר RAID מובנה. קינפגתי שני דיסקים של 1 טרה כ"א ל-RAID 1 (מירור), והתקנתי עליהם Windows 7 Pro 64bit, עד כאן הכל טוב ויפה. הורדתי עדכון BIOS (שם BLH6710H.86A, גירסה 0125), ועדכנתי. הוא איפס את הגדרות ה-BIOS, לכן נכנסתי להגדרות וקינפגתי את בקר ה-SATA למצב RAID. מכאן ואילך, הווינדוס לא עלה: בתחילת העלייה (מיד כשמופיעים החלונות הצבעוניים) מסך כחול ואחריו ריסטארט, וחוזר חלילה. בהגדרות ה-RAID (לחיצה על Ctrl+I) הכל נראה תקין, המערך מסומן כ-Bootable והכל. אפילו ניסיון להתקין מחדש ווינדוס 7 נתקל בקשיים, כאשר ההתקנה טוענת שהמחיצות על דיסק ה-RAID אינן Bootable, ולכן לא ניתן להתקין עליהן ווינדוס. ה"פתרון" היחיד שמצאתי היה למחוק את מערך ה-RAID, ל…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by baruchrot,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה (תמונה מצורפת). לחצתי start windows normally אבל הוא חוזר על ההודעה שוב בליווי ציפצוף יחיד למשך שניה אחת. לחצתי last known good configuration ושוב פעם הוא לא נכנס לווינדוס וחוזר על ההודעה. לחצתי safe mode והוא הכניס אותי לווינדוס במצב safe mode אבל אני לא יודע מה לעשות שם... שאני עושה הפעלה מחדש שוב אותה הודעה. לא ידוע לי על הפסקת חשמל שהייתה או שהמחשב נתקע או משהו כזה, הכל היה בסדר עד שהדלקתי שוב את המחשב. אשמח אם למישהו יש פתרון להציע כדי שאוכל לפתור את הבעיה. צירפתי בנוסף את המפרט של המחשב. תודה, ברוך

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  14. שלום לכולם שקמתי בבוקר ראיתי הודעת שגיאה של העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, וזה היה נראה כאילו הווינדוס ניסה לעשות ריסטרט אבל נכשל ( לפי זה שהעברתי את העכבר על תוכנות בtaskbar והן נעלמו. אז עשיתי ריסטרט והווינדוס עבר ישר למצב של תיקון אוטומטי. הוא כביכול הצליח, עשה ריבוט, ואחרי מסך החלונות קפץ הblue screen of death. מאז כשאני מנסה לעשות system repair יש לי הודעת שגיאה כך שאפילו זה לא הולך. - os windows 7 64 bit - המחשב מוגן לחלוטין מבחינת וירוסים - הווינדוס לא מגבה את עצמו כי ביטלתי את זה (לא בחוכמה) - בsystem restore יש רק נקודה אחת והיא לאתמול בבוקר. הווידוס לא מצליח לשחזר מערכת. - לא מצליח להכנס לsafe mode - מצליח להכנס לתפריטים של הביוס ראיתי שלכמה אנשים יש בעיה עם הע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בבוקר הדלקתי את המחשב, ביצע IDE SCAN זריזה ואז פשוט מופיע מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית וזהו, פה הוא נעצר. הוא עבד טוב לפני זה, ולא התקנתי שום רכיב חדש בזמן האחרון. אני יכול להיכנס ל BIOS ולתפעל אותו כרגיל. אני בנתיים בתהליך בדיקה של הכוננים הקשיחים במחשב השני, אבל הייתי שמח לעצות בנתיים. תודה מראש עריכה: חיברתי את הדיסק הקשיח הראשון למחשב הנוסף, בנתיים נראה בסדר רק שאני לא יכול למחוק/לשנות בו קבצים, כי קופצת הודעה שהקובץ בשימוש או שהדיסק מוגן מפני כתיבה. אני צריך למחוק כמה דברים כדי שיהיה מקום להתקין ווינדוס מחדש... עריכה 2: הדיסקים הקשיחים פועלים בסדר במחשב השני. מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. החלפתי לX1950GT והוא לא מצליח לעלות, לא לביוס ולא לסייפ מוד פשוט נתקע בלוגו של אינטל המפרט: יכול להיות שהלוח לא תומך ? http://www.cpurigs.com/forums/showpost.php?p=9825&postcount=7 http://www.cpurigs.com/forums/showthread.php?t=1551 Video: What add-in AGP cards can be used? The AGP socket is keyed for Universal 0.8 V AGP cards that comply with the AGP 3.0 specification or 1.5 V AGP cards that comply with the AGP 2.0 specification. The AGP connector supports 8x, 4x AGP 3.0 add-in cards operating at 0.8V, or 4x, 1x AGP 2.0 add-in cards operating at 1.5V. Note: There is no support for AGP 2x operation or legacy 3.3V AGP cards.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום, יש לי ווינדוס 8.1, אתם יכולים להתייחס כאל 8 רגיל. בכל מקרה, רציתי להסיר דרייבר בעייתי לעכבר והלכתי ל-msconfig והגדרתי מצב בטוח מינימלי. עשיתי ריסט למחשב, והמחשב היה תקוע כמה דקות על המסך של restarting, נראה לי קצת מוזר, כי יש לי כונן SSD עליו מותקן הווינדוס. אז אחרי כמה דקות התייאשתי ולחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. כשהפעלתי את המחשב, הכל נראה בסדר. אבל במסך הטעינה, שום דבר לא קרה. טוען, וטוען וטוען וטוען.... חיכיתי אפילו חצי שעה, כלום! אז שוב, הארד ריסט והדלקה, אותה תוצאה. עוד הארד ריסט, ואשף התיקון של ווינדוס נכנס לפעולה. ניסיתי הכל! סטארטאפ ריפייר - כלום ריסטור מנקודה לפני שלושה ימים - שגיאה, כותב שאיזה קובץ בשימוש (על ידי מה?! ווינדוס לא עולה) אני ממש לא רוצה…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. הדיסק שעליו לא מותקנת מערכת ההפעלה תקול. לא מצליחה להעלות את הווינדוס. מקבלת הודעה שהקובץ ntoskrnl.exe חסר. האם ניתן לטפל בבעיה מבלי לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? ניסיתי לבצע repair אבל לא עזר. (יש לי ווינדוס 7) תודה מראש לעוזרים, מיכל

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by avioo360,

מחשב נייח שמותקן עליו ווינדוס 7 החליט לעשות שרירים ולא לעלות... המחשב מגיע לשלב של הסמל של ווינדוס(כשארבעת הצבעים מתחברים לסמל) ונתקע ומבצע ריסטרט. הוא כל הזמן נתקע באותו שניה בדיוק. הוא גם לא עולה בsafe mode/ לא מצליח לבצע תיקון/שחזור גם מההתקנה של ווינדוס. אין מספיק מקום בכונן בכדי להתקין ווינדוס עוד ווינדוס על ההארד דיסק. אשמח לרעיון או תוכנה שיוכלו לסדר את העניין בתודה מראש ושבת שלום!

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by טל וייס,

שלום לכולם, אחרי שכיביתי את המחשב בצורה לא טובה, מופיע לי בכל עליה critical process died , ניסיתי שחזור, רענון, ואת כל האפשרויות האפשריות, מה עוד אפשר לעשות ? אני צריכה את החומרים שעל המחשב.. זה מחשב ביתי, עם מערכת הפעלה חוקית ווינדוס 10.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום רב לכולם! המחשב היה עובד טוב מאוד עד לא מזמן בזמן האחרון הוא עושה הפעלה מחדש ומודיע תהודעה הזאת הוא עושה שחזור זה יכול לקרות כמה פעמים ביום ויום אחרי יום מדובר במערכת הפעלה ווינדוס 7 בהודעה רשום ווינדוס ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפיוי או משהוא דומה לזה חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: 89956FFC BCP2: 00000001 BCP3: 849BC7D0 BCP4: 00000001 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product:256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\081312-16796-01.dmp C:\Users\ישראל\AppData\Local\Temp\WER-39125-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו …

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  22. טוב היו לי 2 כוננים אחד SATA 80 ואחד IDE80 על הIDE היה הווינדוס והSATA (שהיה מקולקל ועכשיו החליפו לי אותו) היה עליו גם ווינדוס (ניסיתי לשמור את כל המידע שלי ע"י שמירה באחד הכוננים ואז להתקין ווינדוס על השני ואז להעביר את המידע שוב) בקיצור הוצאתי את הSATA והוא עכשיו אצל SKYPC ואני אשיג אותו עוד איזה שעתיים בערך... הבעיה היא שהווינדוס לא מוכן לעלות הוא מזהה שיש רק כונן אחד אבל שאני מנסה להפעיל את הווינדוס ממנו המסך כולו שחור ויש סמן מהבהב בתחתית במסך ולא קורה כלום ניסיתי להשתמש ב RECOVERY CONSOLE של הדיסק של ווינדוס ועשיתי FIXBOOT אבל זה עדיין לא הסתדר.. (גם כל הפעולות שקשורות בזיהוי הכוננים לוקחים הרבה יותר מידי זמן ממה שהם אמורים לקחת אבל עד עכשיו לא הייתה לי בעיה עם הכו…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by Psychedelic,

הדרייבר של הכרטיס מסך קורס כל זמן מה,העכבר נתקע,המסך ניהיה שחור והדריבר קורס וחוזר,לפעמים המחשב עושה ריסטרט לכן אני לא יכול להיות בטוח שזה הגורם. אני לא מקבל BSOD אבל כן יש לי קבצי DUMP (מצורף לפוסט) athlon X4 635 gigabyte ga770t usb3 460GTX 8 GB RAM ASUS STX SSD 840 EVO 128GB samsung F3 500GB X2 windows 8.1 genuine

24. שלום לכולם. המחשב של אחי שבק חיים כל פעם שהוא מגיע לווינדוס הוא עושה ריסטרט. כאשר כשהוא עולה שוב הוא שואל אם לנסות להעלות ווינדוס רגיל או להיכנס ל Repair. ניסיתי את הRepair והוא חיפש במשך שעה שלמה הארד דיסק שעליו מותקן הווינדוס עד שנמאס לי לחכות. ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס אבל הוא לא עושה לי BOOT לדיסק. (סידרתי את הBOOT בביוס כמו שצריך) ניסיתי 2 דיסקים שונים וכונן דיסקים אחר והוא פשוט נתקע במסך שחור עם הקו המהבהב הזה. ניסיתי להתקין UBUNTU דרך דיסק און קי וכשעשיתי לו BOOT הוא גם נתקע במסך השחור. בנוסף, כאשר עולה המחשב הוא עושה שלושה צפצופים. ניסיתי להחליף מיקום של הזכרונות או לנסות כל פעם אחד אחר בנפרד וזה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים, יש לי SSD 128 ג'יגה שקניתי דרך הקניה הקבוצתית כאן. והיום קרה לי משהו מאד מוזר - הדלקתי את המחשב בבוקר ופתאום הווינדוס נתקע ולא עולה, עשיתי RESET והמחשב אחרי זה התחיל לעשות ריסטים לבד בכל פעם שניסה להעלות את הווינדוס. אין לי באמת מושג מה קרה ולמה, אבל ניסיתי לנתק את ההרד השני שלי ופתאום הווינדוס עלה רגיל. חיברתי את ההרדיסק השני בחזרה ונראה שהכל חזר להיות בסדר. יש למישהו מושג למה זה קרה? למקרה שזה משנה - גרסת הקשחה של הSSD היא 000F (אגב, יש חדשה יותר?) תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.