תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זו בעיה בחומרה, אז יכול להיות שטעיתי בפורום אבל נראה לי שזה כן מתאים לכאן בכל מקרה, הורדתי את הדמו של prince of persia ויש לי radeon 8500 המשחק עובד בסדר, אבל אחרי מעט זמן הוא קצת קופא ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת ככה: VPU Recover: VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי אין לי מושג מה זה אומר, וזה לא באמת משפיע על שום דבר... אבל אחרי שעובר עוד זמן, הזמן בין ההקפאות הקצרות האלו במשחק מצטמצם, ואי אפשר לשחק ככה. רק להבהיר את עצמי, ההקפאות האלה לא תוקעות את המשחק, הן נמשכות רק איזה 10 שניות, ואם אני מאשר את ההודעת שגיאה, היא מופיעה שוב בהקפאה הבאה.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב כבר סביבות השנתיים וחצי. עד כה הוא עבד מצויין, לאחרונה יש לי בעיה שהמחשב כשהוא עולה אינו מצליח לקרוא את הכונן דיסקים. הוא נתקע זמן מה על הקריאה של הדיסק כאשר הוא בודק אם יש בו דיסק bootable להתקין מערכת הפעלה. ורק לאחר 5 דקות מצליח לעלות חלק. הורדתי את האופציה שהמחשב יקרא את הדיסק מהביוס. אך רציתי לדעת איך אפשר לתקן זאת שלא אצתרך לחכות 5 דקות בישביל שהכונן יעבוד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם כאשר אני מדבר בסקייפ או מקליט סרטונים יש לי רעשי רקע סטטיים מהמיקרופון ואני לא מצליח לסדר את זה. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת (מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit). - צריך עזרה,אשמח לתגובות מכל מי,שיכול לעזור בנושא... - גם ממביני דבר/מומחים וגם ממנהלי הפורום. (מצורף לוג קובץ הdump). Dump File : 022113-9016-01.dmp Crash Time : 21/02/2013 19:50:57 Bug Check String : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x0000000a Parameter 1 : fffff680`00095678 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : fffff800`02e59607 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+f293 File Description : Product Name : …
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כאשר אני מחבא את המחשב מופיעה לי הודעת שגיאה שהכונן אינו נמצא ואם אפשר לסגור אותו.. עכשיו זה קורה רק בריסטרט ובכיבוי.. איך אני פותר בעיה זאת? ד"א התקשרתי לזה שקניתי ממנו את המחשב הוא אמר שאני צריך לתכנת את הבייס או הביוס לא יודע בדיוק.. נ.ב אין לי כונן דיסקטים (המרובעים*)
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני משחק במשחק SRS של המרוצי רחוב שאני יוצא אחרי נגיד עשרים דקות חצי שעה משחק, יש לי מסך שחור ואני רואה את העכבר .... מישהו יודע מה הבעיה? תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם ישלי לוח מדגם - http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=300&model=1163&modelmenu=1 ולאחרונה קניתי את הזיכרון הזה -http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_gold_gx_xtc_dual_channel הבעיה שהם מסרבים לעבוד ביחד לאחר פניות לחברת OCZ ו ASUS נאמר לי כי אני צריך להגדיר את הנתונים ידנית אבל דבר ריאשון לעדכן את הביוס קיבלתי גם את דגם הביוס הרצוי -http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=22229 הבעיה היחידה היא שאני לא יודע לעשות עדכון ולא יודע מאיפה להתחיל ובזה אני צריך עזרה תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
שלום הרכבתי היום את המחשב שלפי דעתי מורכב כמו שצריך. המחשב עולה ולאחר 5-10 שניות מפעיל עצמו מחדש , אין תצוגה במסך. המעבד , הזיכרונות יושבים טוב - גם הקירור. ממה יכול לנבוע הבעיה? אם נשפך טיפה משחת קירור על הבית של המעבד זה בעייתי? אם תצטרכו פרטים נוספים אשמח לתת. -אין כרטיס מסך חיצוני אלא מחובר למובנה בלוח. -האורות נדלקים והמאווררים פועלים כראוי. -כל החלקים חדשים מהקופסא מפרט: לוח אם z270x gaming 7 מעבד intel i7 7700 זכרונות Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR4 3200 (PC4-25600) C16 for Intel 100, Red LED (CMU16GX4M2C3200C16R) ספק : EVGA SuperNOVA 650 G1, 80+ GOLD 650W, Fully Modular דיסק קש…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני עידכון הביוס רציתי לדעת לגבי ה VER. במקרה שלי כאשר בדקתי אצלי יש בלוח (אסוס P5GD ) יש 1006 כאשר אני בוחר חיפוש עידכון אוטומטי לתוך האתר של אסוס הוא מציג אפשרות לגירסה 1011 בלבד אבל אם מחפשים בכל הפשרויות באתר יש כל מיני גירסאות כולל הסוג שלי 1-האם אני יכול לבחור את הסוג באוטומט של 1011 או חייב רק את ה 1006 לעדכן ? 2-אם מעדכנים למספר גירסה גבוהה יותר ורוצים להחזיר לישן יותר זה אפשרי? 3-המקרה לשאלה זו ,הוחלף לי הלוח עקב קילקול בלוח החדש הרכבתי גם את סוג המעבד שהיה לי 64 BIT אינטל 775 3.00 וכנסתי לביוס SETUP ב CPU קופיגורצייה צריך להפתח אפשרות נוספת בשורה תחתונה של EIST , וכאן פתאום אין אפשרות זו ובלוח הקודם היה וגם בחוברת הלוח זה רשום כך עשיתי עידכון ביו…
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום להלן סירטון המראה את התקלה - במחשב של בן דוד שלי אשמח לעזרה באבחון הבעיה ופתרונה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם החלפה של מעבד במחשב עלולה לגרום לאובדן נתונים שמצריך אותי לבצע גיבוי לכל המידע בדיסק C שלי? ומה לגבי המהרה - האם אחרי השדרוג להמהרה יש מחיר של אובדן מידע?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
כאשר אני מכניסה דיסק לכונן די וי די המחשב לא ניגש ישר לכונן. אני חייבת לגשת לכונן דרך הסייר ואז לפתוח את תוכן הדיסק. איך גורמים לכך שהמחשב יזהה מיד שהוכנס דיסק לכונן ויגש לקרוא אותו?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל פנטיום 3 450, זיכרון 64MB, מערכת ההפעלה היא Windows 98 בעברית ואופיס 2000. בתוכנת אופיס כידוע יש כמה תוכנות: אווטלוק, אקסס, אקסל, פאור פוינט, וורד. הבעיה היא שאם אני רוצה להיכנס ל-word ואני לוחץ על האייקון שלו הוא מעלה את האייקון של Word 2000 ונשאר ככה כמה דקות עד שהוא עולה. בשאר תוכנות האופיס זה לא ככה. איך ניתן לתקן את הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום קניתי ספק 400 librty והארד דיסק 250g s,ata 2 של maxtor אכשיו התקנתי הכל סבבה זה מראה לי שהארד דיסק 130 גיגה למה זה ככה והדגם שקבילית זה בסדר כתוב עליו 250 למה זה תודה גיל לוח asus pmld2
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני משחק, מחשב שלי נתקע ואני חייב לעשות ריסט זה קורה לי בכל משחק :s05: נתונים של המחשב : מע' הפעלה WINDOWS XP מעבד 2.8Hz זכרון 512M כרטיס מסך ATI RADEON 9600
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אחת המערכות עריכה שלי בנויות כך: לוח אסוס P4C800E DELUX ATI X9600XT פנטיון 2.8 2 גיגה זיכרון וכמובן כרטיס עריכה של קנופוס. המערכת עבדה יפה מאוד קרוב ל 5 שנים. פתאום המצב כזה: אני מדליק את המחשב, הלוח הזה, שיודע "לדבר" ולהתריע על שגיאה אומר " SYSTEM FAILED CPU TEST" ושמתי לב שגוף קירור של הציפסט ר-ו-ת-ח . ניתקתי הכל- את כל הכרטיסים כל החוטים וזיכרון, עדיין לא נדלק,ועשיתי clear cmos. המחשב לא עולה והמסך לא נדלק בכלל. חייב לסדר את העניין מהר,כדי להבטיח השמח עבודה תקינה (ופרנסה כמובן). מישהו מכיר? מה הפתרון? תודה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילולהופיע על המסך פסים באיזור הסמן של העכבר, טקסט לא היה מוצג כראוי, ולפעמים המסך היה נכבה ונדלק בלי הפסקה. החלפתי מסך, והבעיה נמשכה. גם לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. ניקיתי אם הכרטיס מאבק, אבל זה לא עזר ממש. התקנתי את התוכנה SmartDoctor של ASUS, ונראה כי הפסיקו הבעיות האלה, אלה שעכשיו קבצי וידאו לא נראים טוב, ונתקעים. רציתי לשאול אם הבעיה היא בכרטיס מסך, ואם כן, האם יש דרך לפתור אותה חוץ מקנייה של כרטיס חדש. ברשותי לוח-אם P4T של ASUS, דיי ישן, ולכן החיבור הוא AGPx4. רציתי לדעת אילו אפשרויות קנייה יש לי, אם אפשר לקנות AGPx8, כי קשה למצוא כרטיסים מתאימים (אני לפחות לא מצאתי). אם מישהו מכיר כרטיס מתאים טוב, במחיר סביר (כפי שאתם מבינים, המחשב ישן, ולא שווה הש…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, שלחתי את המחשב שלי לתיקון והטכנאי שינה לי את התוכנת צריבה. אני לא יודעת איך קוראים לתוכנה אז אני לא יכולה לחפש אותה... אני רואה שיש לי את התוכנה CyberLink PowerDVD V7 יכול להיות שזה זה? אם כן איך צורבים? או שיש לכם רעיון איזה תוכנה הוא היה יכול לשים ואז אני אחפש בחיפוש... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום כיום במחשב שלי מחשב נייח במארז COOLERMASTER ATX בו יש לוח אם - Gigabyte GA-H110M-S2PV DDR3 מעבד Intel I3-6100 וזיכרון של 8G ושני כוננים הארד דיסק+ SSD וספק סטנדרטי. בגלל מגבלות מקום אני רוצה להקטין את המארז ולהניח את המחשב באופן מאוזן ולא מאונך מבקש המלצות למארז קטן יותר שיכיל את כל המפרט שלי כאשר הגודל הפיזי המקס' של הנישה בה אניח את המחשב 43ס"מ לרוחב על 19ס"מ גובה ועומק של 55 ס"מ
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 וניסיתי להתקין על המחשב Win Vista Ultimate 64 bit והמחשב נתקע לי בתחילת ההתקנה !! אז התקנתי את ה Win Vista Ultimate 32 bit וההתקנה הצליחה! אז יש לי שאלה, האם עכשיו המחשב שלי עובד יותר לאט ממה שהוא יכול? האם אני מנצל את היכולת שלו עד הסוף ככה?…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
חכמי עם יקרים.. יש לי בעיה עם הbluetooth. יש לי שני מכשירי בלוטוט' אחד סלולרי ואחד מחשב פאלם הבעיה היא שהבלוטוט' מזהה רק את הסלולר ובאת התחברות לפאלם הוא מציג לי את הבעיה הבאה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200510031943189749/bluetooth.JPG אשמח עם תעזרו לי איתה תודה חג שמח ושנה טובה לכל משתמשי הפורום
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-