עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. התקהנתי צורב די וי די ואני לא רואה את הצורב הרגיל כאילו במחש ב שלי עכשיו מה שהיה הצורב הרגיל שלי נהיה הצורב די וי די ואני לא יודע איך לעשות ששניהם יעבדו יש לי די וי די במחשב צורב די וי די וצורב רגיל הדי וי די הרגיל והצורב הרגיל מחוברים על אותו חוט עבה כזה אפור שבמחשב והצורב די וי די מובר לחוט האפור העבה שמחובר עם הדיסק הקשיח אני לא יודע איך לעשות שהצורב הרגיל יעבוד לי ביחד איתם כאילו יהיה לי כזה במחשב שלי שאני נכנס

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  2. שלום התקנתי תוכנה בשם SecretAgent Pro מאתר software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=8959 ואני לא רואה את התוכנה וגם לא איזה קיצור דרך אליה זאת אומרת לא הצלחתי להפעיל אותה ואני לא רואה אותה בבקשה תעזרו לי הלל

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by סוזי,

שלום , קניתי מתאם רשת של tp-link לחבר ווי פיי למחשב נייח ואני לא מצליחה להצקין אותו זה הגיע עם תקליטור שמשום מה המחשב לא מזה אותו מה אני צריכה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  4. היי, מצרף מטה תמונה של התראה שקפצה לי בשעה האחרונה בלפטופ Dell inspiron 14. כמו שאפשר לראות, ההתראה עצמה נראית די חריגה (במיוחד עם הסימני קריאה), והיא מפנה אותי לעמוד מסוים בכרום. שני חלקי ההתראה הם קליקאבלים, וכשלחצתי עליה לחצן ימני בשביל לסגור אותה, זה מיד הפנה אותי ללינק המיועד - שבו ראיתי מספר תהליכים טעינה שמתחילים לרוץ. מיד יצאתי מהעמוד, והרצתי בדיקה מהירה של ה-windows 10 ליתר ביטחון (שיצאה תקינה). אולם, לאחר רבע שעה ההתראה הזו קפצה שוב, ומאחר ולא לחצתי עליה כלל היא נשארה במשך כ-5 דק' על גבי המסך (כמו בתמונה) ואז נעלמה. אציין גם שיש ברשותי אשקניתי את הלפטופ הזה לפני כחודשיים בלבד, ומאז היו בו מספר תקלות טכניות ברמת החומרה, דרייברים נוספים שהיה צריך להתקין, עומ…

5. Started by ikehgl,

כשאני נכנס למחשב האישי ומתחיל לגלוש תכף מופיעה לי ההודעה הבאה: personalozation This item can't be applied to the desktop ,try clicking a different theme אני מוחק את ההודעה ואחרי כמה שניות היא שוב מופיעה , בסוף היא נעלמת, עד הפעם הבאה. נראה לי שזה קורה כשאני גולש דרך דפדפן Firefox איך מפסיקים את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by alex542,

כיצד אני מבטל התראה על שתמונות מהמכשיר גובו ומוכנים לשיתוף?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by OrBen91,

לאחרונה כשאני פותח את הגוגל כרום, אני מקבל התראות בצד שמאל למטה, מישהו יודע במה מדובר ואיך מטפלים בזה?

8. צהריים טובים, מראש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בפיתרון הבעיה, היא דחופה להיום בערב. תודה. ברשותי טלוויזית LCD דגם SONY BRAVIA, כל זמן שרציתי חיברתי את כבל ה-HDMI למחשב, התמונה והקול עברו וצפיתי בסרטים כרגיל. היום משום מה חיברתי את הכבל אך אני מקבל הודעת "OUT OF RANGE" ללא תמונת מסך (שחור) וללא קול, אך במחשב הקול מפסיק לפעול כאילו עבר לטלוויזיה. ניסיתי לשנות רזולוציה פעמיים כלפי מטה (הרגילה היא 1360x768), העברתי גם את הכבל ליציאה הנוספת של ה-HDMI אך ללא הצלחה. פרטי המחשב: מערכת הפעלה W7HP בעל 64 סיביות. פועל על 60hz. עריכה: המחשב הצליח לזהות ריבוי צגים ומאפשר לי לשחק קצת עם ההגדרות אך עדיין על המסך LCD הוא מראה שחור עם הכיתוב out of range.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, אני לא יודע למה אבל יש לי בעיה גלישה לכל מקום רק בfirefox, בכרום אין שום בעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר, חיפשתי באינטרנט אבל מצאתי רק תוצאות על אנשים שנמצאים בארגון כלשהו וצריכים מהם קובץ אימות, במקרה שלי אין שום ארגון כי זה מחשב שנמצא בבית. יש למישהו רעיון אולי? תודה מראש

10. Started by Roni Alush,

אני מקבל התראה חימום יתר במעבד. גם כמה שניות אחרי הפעלה שהמחשב היה כבוי וצריך להיות קר. המאוורר של המעבד תקין עושה קצת רעש אבל עובד. המחשב בן 6 שנים אבל עדיין חזק ועובד מהר (I5-2500). האם החלפת מאוורר ומשחה טרומית יפתרו את הבעיה או שיכולה להיות בעיה יותר רצינית? מה שמטריד אותי שהוא מתחמם שאני רק גולש באינטרנט ואפילו לפעמים שהוא בהמתנה בלי שהשתמשתי בו פתאום אני שומע שהוא עושה ריסטרט ומתחיל לצפצץ.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7, 64 ביט. בימים האחרונים, בכל פעם אחרי שעוזבים את המחשב לזמן מה, אני חוזר כדי למצוא חלונית של הדרייבר realtek HD audio manager, עם ההודעה: התרחש חיבור של שקע מופיעה השאלה – אזה התקן חיברת ורמקול קדמי יוצא מסומן ב-וי (תצלום מסך מצורף) הדבר תמוה, היות שלא חיברתי או ניתקתי שום דבר במהלך הזמן הזה. כמו כן, הדבר לא מתרחש כאשר אני עובד מול המחשב. יש לציין שאירוע דומה היה מתרחש אצלי לפני מספר שבועות. אלא שאז, בנוסף לחלונית הקופצת, המחשב היה נתקע. מאחר ולא ידעתי כיצד לפתור את הבעיה, ניסיתי אז לשחזר אימאג' קודם (בעזרת אכרוניס), אבל לא ניתן היה להשלים בהצלחה את השחזור. גם פרמוט הדיסק, והתקנה מחדש של חלונות, לא הצליחו, ולכן החלפתי את הדיסק ה…

• 15 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. Started by orior,

נתחיל במחשב: ATHLON XP1800 GA7VTXP (VIA 4IN1 האחרון מותקן) CHAINTECH GEFORCE 2 TI (23.12 מותקן) 256DDR בד"כ אין לי שום בעיה במשחקים חוץ מלעיתים נדירות הINFINTE LOOP הידוע לשמצה. אבל היום ארחתי משחק, וכל עוד היינו 3 אנשים הכל זרם בסדר. ברגע שנוסף עוד בן אדם פשוט המחשב נכבה ועשה RESTART. זה קרה פעמיים - בפעם הראשונה ישר שנכנס הבן אדם הרביעי ובפעם השנייה דקה-שתיים אחרי. קשה לי להאמין שאני לא יכול לארח יותר מ-2 אנשים נוספים (אני בADSL) ואם זה עוזר לפענוח המשחק הוא RED FACTION... יכול להיות שזה קשור לFAST WRITE שבENABLED? (הכרטיס מסך תומך בזה) אולי זה בגלל שזה מודם USB? כרגיל רעיונות ייתקבלו בברכה... (כמה צרות יש עם המחשבים האלה :-/)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by david_borohov,

שלום. בימים האחרונים כשאני משחק במשחקים מסויימים המחשב שלי מתרסק, הוא נתקע ולא מגיב. אין מסך כחול או כלום וגם הוא לא מאתחל את עצמו...פשוט נתקע. אני צריך לאתחל ידנית. שמתי לב שאחרי ההתרסקות, בביוס, המעלות מאוד גבוהות (משהו כמו 55-60). אני מתאר לעצמי שאני במשחק המעלות עולות עוד יותר..מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיך לעזור לי? ד"א, נראה לי שאולי אני יביא את המפרט (המחשב עצמו דיי חדש, בן 5 חודשים) P4 3.0GHz 800 FSB 1MB Cache GigaByte GA-8IPE1000Pro-G Geil Dual Channel DDR 512 MB (2*256) With Heat Spreaders Power-Color ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 8MB 7200RPM תודה רבה מראש, דוד.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by domuzy,

כבר המון זמן והמון פעמים המחשב שלי כאילו "מתעייף" ומפיל את עצמו- RESTART עצמי! בלי התראה, בלי משהו ספציפי שאני עושה או מפעיל, פשוט יוצא מכל תוכנה/ משחק/גלישה באינטרנט וכו' ומאתחל עצמו מחדש. התקנתי מספר פעמים את WIN XP ופעם אפילו פירמטתי את הכונן וכלום! התקנתי לאחרונה NIS ונורטון אנטי וירוס וגם הם לא עוזרים (אם הם בכלל יכלו לעשות משהו). יש למישהו רעיון?

15. Started by AGK,

ברשותי מחשב נייד אסוס בן חודשיים לאחרונה לפעמים אני מקבל התרעה מוזרה על מצב הסוללה למרות שיש לה עוד הרבה זמן נ.ב. אני משתמש בתצוגת בהירות מלאה בזמן השימוש בסוללה. ב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ancient1,

הבחור פותח הארד דיסק ומזיז את הדיסקים והראשים - והדיסק חוזר לעבוד לא שמותר לסמוך על הדיסק להבא, כי הסבירות שיקלקל שוב גבוהה מדיסק שזה לא קרה לו

17. Started by ruler,

שלום לכולם ! לא מזמן פתחתי את המחשב וניקיתי אבק בתוכו . לאחר שסגרתי אותו וניסיתי להדליק אותו לא הופיע דבר על המסך . התחלתי להחליף כרטיסים , לנתק כוננים ובאופן כללי ניסיתי למצוא את המקור לבעיה . בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך הוא האשם ( good ol' GIFA 4 440mx) . אנשים שמבינים המליצו לי לנסות לשים קצת וודקה על החיבורים של הכרטיס מסך עם הלוח אם ועל החיבורים של הכרטיס מסך עם המסך , ולייבש עם פן . מה כבר היה לי להפסיד ? ומה רע בקצת וודקה? להפתעתי כרטיס המסך חזר לעבוד , אך כעת הבעיה חזרה ללא שום סיבה נראית לעין (למרות שנגעתי בו על מנת לבדוק אם הוא לא מתחמם,לא משהו רציני...והוא לא התחמם יותר מהרגיל). ניסיתי עוד פעם וודקה , עוד פעם ניקוי אבק - לא עוזר שמתי כ…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by תושב העיר,

התקנתי ווינדוס 10 בצורה חוקית ואני לא רואה שום שינוי במערכת ההפעלה איך יודעים אם ווינדוס 10 פועל או לא ?

19. Started by Ortal Yatzkan,

יש לי מחשב נייד של asus ויש לו בעיה שהוא נדלק נכנס לbaios ולא מתפקד , כמה פעמים הוא נכנס למסך של פתרון בעיות בווינדווס פעמיים הוא נכנס לווינדווס עצמו אבל לרוב הוא פשוט נתקע בbaios לאחר שכמה פעמים כיביתי את המחשב והדלקתי הופיעה על המחשב הודעה של שגיאת smart , האם הבעיה היא בהכרח בהארד דיסק? אשמח לעזרה!! :-)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yuval_cohen,

הי... יש לחבר שלי ווינדוס 98 מהדורה שניה (חוקי לגמרי!!) כשהוא מעלה את המחשב.. זה אומר לו (לפני העליה של ווינדוס) שהווינדוס שלו לא חוקי ושאי אפשר להעלות אותו... עכשיו הוא צריך בדחיפות את המסמכים שלו (לעבודה באוניברסיטה אם זה מענין אתכם).. ואנלא יודע איך אפשר לגבות את זה.. חיברתי את ההרדיסק שלו למחשב שלי, הוא מזהה והכל.. אבל כשאני מנסה להיכנס אליו ווינדוס אומר לי שהוא לא מפורמט וצריך לפרמט אותו מישהו יודע איך אני יכול להעתיק מההרדיסק שלו את המסמכים איכשהו(אה.. והמסמכים שוקלים יותר מדיסקט)? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, היום הופיע לי בעיה עם קבצי mp4, אני לא רואה את התמונות הממוזערות/תצוגה של קבצי mp4, בלבד. כל קובץ אחר כן מראה לי תמונות ממוזערות, כולל קבצי וידיאו אחרים כמו mkv. הבעיה התחילה אחרי שעשיתי ניקוי עם cleaner. בדקתי בהגדרות של ווינדוס שזה מראה תמונות ממוזערות ואכן מסומן גם בתיקייה וגם בלוח הבקרה, אבל זה לא משפיע עך קבצי mp4. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה

22. Started by Neev Grinberg,

היי לכולם, סורי מראש על החפירה: אז זה מתחיל ככה: לפני כשנה גרתי בדירה בה הייתי מחובר לתשתית וספק של בזק בינלאומי (עד 100 מ"ב), הראוטר שלי תמך תקן N וכך גם כרטיס הרשת שלי, ובהתאם, עם חיבור לווייפיי (5 ג"ה) קיבלתי בממוצע 60-65 מ"ב לשנייה, שזה מגניב ממש. עברתי כעת לדירה אחרת, אותו עניין- תשתית וספק של בזק, עד 100 מ"ב, אני מאודד קרוב לתחנת ממסר (אני לא סגור שכך היא נקראת, אבל אני מקווה שמובן), המחשב שלי נמצא כ5 מטרים מהראוטר, יש לי כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR938x Wireless Network Adapter (אותו הכרטיס שהיה לי לפני שנה) ובSPEED TEST אני מקבל בעקרון פינג של 11-14 ומהירות הורדה של גג 20 מ"ב. כשאני בודק בSPEED TEST ד"א הנייד שלי אני מקבל באיזור ה50 מ"ב…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by Belgid,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…

24. התקנתי אתמול את המשחק SS2, שיחקתי בו קרוב ל-4 וחצי שעות, ואז כשהגעתי לשלב האחרון במשחק הוא התחיל להיתקע בזמן שעשיתי AOTU-SAVE או בזמן שהמשחק עשה בעצמו SAVE! התייאשתי מלנסות ולסדר את הבעיה, אז החלטתי לשחק בנתיים ברשת במשחק הזה. התחלתי לשחק, אבל פתאום המסך נהיה שחור, כמה ציפצופים רצופים שאחריהם המחשב איתחל את עצמו! ממה זה קורה? כיביתי את תוכנת האנטי ווירוס NOD32, ולא עזר. ביטלתי גם את כל התוכנות שהיו ברקע. עריכה: דרייברים של OMEGA 2.6.53

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  25. טוב, יש לי פה בעיה קצת מוזרה... המחשב שלי נתקע מקודם, עשיתי ריסט והווינדואוס התחיל לטעון, כשהוא סיים והיה אמור לפעול פתאום המחשב מאתחל את עצמו, בלי שום BSOD, הודעה או כל דבר אחר. כל פעם זה חוזר על עצמו ומאתחל רגע לפני שזה עולה. ניסיתי Safe mode וקורה שם אותו דבר. די מוזר לי שזה התחיל סתם פתאום, זה לא כאילו שבחיים לא נתקע המחשב ופתאום עכשיו הוא עושה צרות אחרי זה. מקווה שיש לכם איזה רעיון, לא בא לי להתקין ווינדואוס מחדש עכשיו...

• 4 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.