תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ על אייקון הסורק של המערכת המשולבת HP כ 4100 ,מופיעה פתאום כיתובית של שגיאה של תוכנת האדובי פלאש פלייר. למה ומה זה אומר בעצם? אין בכלל הפרעה להסירה ב X או בכיתוב שלמה והסורק בסך הכל עובד כרגיל. ניסיתי אין ספור אפשרויות כמו כן הסרתי בכלל מהמחשב את האדובי הזה והתקנתי מחדש..וכלום. מעניין שזה הופיע גם כשהאדובי לא היה מותקן. איבדתי את דיסק ההתקנה של המערכת המשולבת הזאת כך שאני דואג למחקה מהמחשב ולהתקינה מחדש. אז אם מישהו מבין בזה אשמח. איך מעיפים את ההודעה הזאת? תודה *צילום מצורף
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
most bizarre bug ever: ASUS P5K-E, no post, no display, no keyboard, power OK. this usually implies faulty memory, but non of my 4 sticks worked in either slot. also changed video card/slot and reseted CMOS. SOLUTION: temporarily change memory to a LOWER RATED BRAND! i was ashamed to tell the guy at the store about this mad voodoo theory, but it worked! http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-246388_12_0.html
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב של אבא שלי עשה בעיות בחודשיים האחרונים, כאשר לאחר עבודה ממושכת עליו הוא מתחיל לעשות כל מיני בעיות מוזרות. כמובן שפירמטתי אינסוף פעמים ואותה בעייה חזרה. לקחתי את המחשב לבדיקת מעבדה שתוצאותיה היו שהמעבד הוא זה שעושה את הבעיות. מדובר במעבד AMD Athlon 1800 אני חושב, או משהו מאוד דומה באותה סדרה (אני לא יכול לבדוק כרגע כי המחשב מנותק). מה לדעתכם עליי לעשות? חשבתי להזמין מעבד דומה ב-Ebay כי באמת חבל לי להוציא כסף על מחשב חדש. ואז חשבתי, למעבדים האלה אין אחריות לכל החיים? אני לא יכול להחליף אותו בפנייה ליבואן או משהו? אשמח אם משהו יודע פרטים או אם יש לו רעיון טוב. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון: Counter Strike Source\Half Life 2 \Rising Eagle אחרי מי 10 עד 30 של מישחק, המסך נסגר וכתוב:.Power Saving Mode אבל המחשב נשאר פתוח והכל נראה בסדר במחשב... אשמח לדעת איך להוריד את ה-Mode הזה, הוא ממש מעצבן אותי!. מישהוא בפורום אמר לי להוריד איזה טיימר בהגדרות של המסך, אבל לא ראיתי שום טיימר או משהוא בסגנון. אשמח אם מישהוא יוכל לפרט קצת יותר איך אני מוריד את ה-Mode הזה. בתודה מראש yosda boy.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על ספקי כח ברשותכם, 1. יש לי ספק כח סטנדרטי שקניתי ביחד עם המחשב (כשהיה בו הארדיסק אחד וסידירום אחד). אני הוספתי שני הארדיסקים, בלי להוסיף מפצלים או כל דבר מסוג זה, היו פנויים אז חיברתי להארדיסקים הנוספים. האם זה אומר שאני צריך להחליף את ספק הכח כי זה לא מספיק ? הסיבה שאני שואל היא מכיוון שבאנו עם המחשב של אחי למעבדה שם נאמר לנו שכנראה בגלל שהוספנו הארדיסק אחד למחשב של אחי - המחשב לא עובד טוב . 2.כמה הספק לוקח כבר הארדיסק? 3.ייתכן וטעו במעבדה, אבל אולי בכל זאת כדאי, מדובר במחשבים בני 3 ו-6 שנים, אולי כדאי בכל זאת לקנות? 4. במידה ואני מחליט לקנות ספק חדש, ראיתי מספר סוגים עם מחירים שונים, אשמח אם תבהירו לי את היתרונות/חסרונות שלהם ולמה בעצם הפ…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אני צורב במדיות verbatim x16 אבל במהלך הצריבה אני רואה שהמהירות צריבה היא x2 אני משתמש בתוכנה burnaware ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש ועדיין המהירות היא x2 הצורה הוא lg dvd h22n
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 mhz 600 והבעיה היא כזאת, כשאני לא נוגע במחשב זמן מה הוא מרסט את עצמו. הבעיה הזאת נמשכה לי כבר כמה חודשים אך מאז השבוע האחרון זה הלך ונהיה בתדירות יותר גבוהה, המחשב פשוט נכנס ללופים של ריסטרט ואתמול ניסיתי להדליק את המחשב ולא הייתה שום תגובה. איפסתי את הביוס הוצאתי את הבטרייה והחזרתי ניסיתי להדליק עם זיכרון אחד במקום שניים ושום דבר. חוץ מזה שהספק עובד ומוציא אוויר ויש שני לדים דולקים שום דבר לא זז, הספק די חדש בסביבות ה- 400 וואט. אם למישהו יש איזה פתרון אשמח אם תעזרו לי להבין מה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום. התקנתי windows 8 pro. ושאני פותח את הרישמת כוננים במחשב שלי. כונן dvd לא מופיע. ויש לציין שלפני זה היה לי windows 7 ושם כן היה מופיע. והפעלתי את הביוס והוא מופיע שם. יש פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
במחשב השני שלי בבית יש בעיה. שאני מדליק את המחשב הכל סבבה עד אחרי שווינדוס מסיים לטעון ואז פשוט לא קורה שום דבר אחרי איזה דקה המחשב עושה ריסטרט לעצמו והכל חוזר עוד פעם והמחשב לא עולה. ניסיתי להתקין תווינדוס מחדש וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?? תודה לעוזרים מראש!!
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לפני זמן קצר הרכבתי מחשב חדש עפ"י המפרט הבא: מעבד AMD Ryzen 7 3800X קירור Cooler Master MasterLiquid LC240E RGB זיכרון Crucial Ballistix Elite 3600 MHz DDR4 DRAM Desktop Gaming Memory Kit 16GB (8GBx2) CL16 דיסק קשיח Samsung 970 EVO Plus SSD 500GB M.2 NVMe (עליו יושבת מערכת ההפעלה) דיסק קשיח Samsung 960 PRO SSD 500GB M.2 NVMe לוח אם MSI MPG X570 Gaming PRO Carbon WiFi בנוסף מותקנים במחשב עוד כמה דיסקים קשיחים מכניים (עוד 5 בנוסף ל 2 ה SSD). בשבועיים הקרובים אני חווה סידרה הזויה של בעיות להן אין לי הסבר, דברים כגון קפיאה של ה TASKBAR (דבר שבאופן הזוי נפתר מייד כשאני מפעיל את ה TASK MANAGER), קפיאה של נגני ווידאו (הווידאו מ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון ( חודשים ) יש לי בעיה שהמחשב נתקע אקראית. לפעמים זה יכול להיות כשאני גולש באינטרנט, לפעמים זה יכול להיות שאחרי שהמסך נכבה הוא לא נדלק בלי הפעלה מחדש ( עכבר/מקלדת לא עובדים ), לפעמים יכול להיות ממש איך שהמחשב עולה, קרה לי פעם גם בעליה למצב בטוח, ממש עובד עצות. חשבתי בהתחלה שאולי זו בעיה עם העכבר והמקלדת, אבל חיברתי עכבר ידני והמחשב כאילו לא מזהה כלום ( כמובן שברגיל העכבר עובד ). אין לי יכולת להצביע על משהו ספציפי שגרם לבעיה. השינוי היחיד שאני זוכר במחשב בכמה חודשים האחרונים מסתכם בדרייבר של כרטיס מסך, אבל אני גם לא זוכר בוודאות שבדיוק אחרי שעדכנתי התחילו לי הבעיות. ה HD שלי לפעמים עושה קצת רעשים, הפעלתי היום בדיקת דיסק ( של ווינדוס, לפני שהמחשב עולה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נתקע כשאני משחק, התקנתי את הדרייבירים החדשים של כרטיס המסך וזה עדיין נתע! מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חברה אני חדש בתחום המחשבים !! בענין הפירמוטים וכו' ואני רוצה עזרה שתאמרו לי איך מפרמטים !! דחוף !!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני משתמש באימיול החדש של ליונטוורק גירסא 5 ..... הכל פועל כמו שצריך חוץ מזה שאני מקבל הודעה על הקובץ קרדיט כל פעם שאני מפעיל את אי מיול אני לוחץ אישור ואז ההודעה שוב מופיע שוב אישור ושוב מופיע ככה 6-7 פעמים.... זה מעצבן..... מישהו יודע איך לטפל בזה?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שמופיעה בשני מחשבים שונים על שתי OS שונות xp32 ן 7 64: הכפתור האמצעי של העכבר בחלק מהתוכנות אינו מבצע את הפונקציות הרגילות. בדפדפן אינטרנט הוא אכן פותח טאב חדש בלחיצה עללינק, אבל זורק אותי לראש הדף הנוכחי. בסייר הקבצים (המחשב שלי...) הוא עושה פעולה שהיא כנראה שילוב של ctrl+A, + ctrl+C. ובתוכנה אחרת שאני עובד עליה הוא נותן פעולה שמקבילה רק ל ctrl+C ובתכנה שלישית הוא אכן נותן את אופציית הגרירה, אך רק לפרק זמן של שתי שניות רצופות. ניסיתי להחליף עכבר, ולא עזר. למיטב זכרוני הבעיה התחילה בשני המחשבים כשהיה מחובר אליהם עכבר B110 של לוג'יטק. ניסיתי להתקין ולהסיר את התוכנה של התמיכה בעכבר של לוג'יטק וגם לא עזר. אנא עזרו.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היה לי לוח קומנדו היתה לי איתו בעיה תוכנות היו נתקעות לי ולא נסגרות גם דרך מנהל המסימות ואחרי מצב כזה גם לא יכולתי לעשות ריסט דרך הוינדוס עד שהחלפתי תלוח עבדתי על אותה מערכת עם לוח אם ומעבד AMD +3000 כאילו על אותו ספק ארדיסקים ולא היתה שום בעיה אף לא קטנה היום הבאתי לוח אם אחר Asus P5N32-E וצצה לי אותה בעיה אותם תקיעות בדקתי תזכרונות ב M טסט שום שגיעה אין לי מוסג מה יכולה להיות הבעיה מימה היא נובעת אם למשהו יש רעיון זה יעזור מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום באמצע משחק המחשב ביצע ריסטרט בפתאומיות. אני חושד בספק. ולפי מה שהבנתי אחרי גיגול קצר לגבי המתחים, ראיתי שטווח חריגה המתחים החיוביים פלוס מינוס 5% ופלוס מינוס 10% למתחים שלילים(תקנו אותי אם אני טועה) ולפי מה שמתואר בתוכנה החריגה גדולה יותר בכולם למעשה. אני מבין שהתוכנה יכולה להציג נתונים לא נכונים\מדוייקים. מה דעתכם ? שבוע הבא יהיה לי אופציה לבדוק עם psu tester ,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מדפסת לקסמרק Z-25 בהתחלה לא היו בעיות והיא אכן הדפיסה ועבדה בצורה תקינה לאחרונה צצה בעיה -- כאשר אני רוצה להדפיס אני מקבל הודעה : זוהתה יציאה לא נכונה מדפסת זו מיועדת לעבודה עם כבל usb בלבד ודא כי הנך משתמש בכבל USB והמדפסת מוגדרת ליציאה USB כל החיבורים תקינים , הגדרות נראות בסדר ניסיתי להחליף במספר נקודות חיבור של USB במארז אבל בכולם אני מקבל את אותה תשובה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהיו מלא ת'ארדים אבל פשוט הסתבכתי לגמריי, הייתי רוצה שתדריכו אותי מה לעשות כדי להפסיק את זה, מדובר בריסטארטים אוטומטים שמתרחשים פעם בשבוע בערך, ובלי קשר לפעולה, יכול להיות באמצע משחק, גלישה, פתיחת תוכנה וכדומה. אז אמרתם שאפשר לשלוח קובץ DUMP או משהו כזה ודרכו אפשר לדעת מה גורם לבעיה, רק שאין לי מושג איפה הקובץ, כמה כאלה יש ומה עוד לעשות, והאם זה חייב להיות ממש ישר אחרי הריסטארט או שאפשר גם חודש אחרי לשלוח את הקובץ?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אז כך יש לי מחשב פנטיום 2 עם XP וניסיתי לשים עליו GEFORCE4 MX SE (על מנת להשתמש ביציאת הTV) יש לי דריורים של הכרטיס בדיסק. כאששר חיברתי את הכרטיס המחשב לא עלה וציפצף פעמים מה לעשות על מנת להפעיל אותו
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב אין פלט למסך (no signal). הנורית הירוקה שעל לחצן הכוח דולקת וגם המאוורר של המעבד מסתובב, אבל המאוורר של ספק הכוח לא מסתובב וגם מאוורר נוסף שיש במארז לא מסתובב. אני חושד שאולי ספק הכוח נדפק, אבל אז איך יש נורית דולקת ומאוורר מסתובב? המסך עובד מצויין עם מחשב אחר, כך שלא מדובר בבעיה במסך. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לסדר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבת שלום. יש בבעלותי מחשב יחסית ישן בן 5 בערך שרציתי לשדרג לו את המהירות בכך שאני יוסיף זכרון. בדקתי לפי השם של הלוח אם , איזה זכרון מתאים ויצא ככה: 2 ג'יגה מקסימלי ותמיכה ב DDR2 (גם הזכרון הישן היה DDR2). - אני כרגע לא במחשב אבל אני בטוח שבמפרט שלו רשום maximun memmory 2gb 2 blocks of 1 הלכתי לחנות וקניתי 2 סטיקים של 1 ג'יגה (חשבתי על dual). בכל מקרה פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי רק 2 סלוטים לזכרונות (הלך ה dual ), הוצאתי את ה512 מגה שהיה לי ושמתי סטיק 1 של ג'יגה . הפעלתי, עבד חלק וטוב מאוד. הוספתי את הסטיק השני. הפעלתי, נתקע במסך שמראה את הלוגו של החברה שיצרה את הלוח אם (LOGO SCREEN). לפעמים נתקע ולפעמים ממשיך בboot אבל בדיוק לפני שהווינדאוס צריך להיכנס למס…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כעיקרון התקנתי bigwater וaquarius waterblock והכרטיס מסך (xfx 6800 nu) כל הזמן עשה artifacts . המעבד היה במצב הרבה יותר טוב כל הזמן והוא לא עבר את ה50 מעלות שלפניכן היה בקלות עובר את ה70 התקנתי מחדש את waterblock על הכרטיס מסך 3 פעמים בפעם השלישית אחד הצינורות השתחרר מהכרטיס מסך ועשה שלולית נוזל קירור של thermatake ( הדבר הזה אמור לא להוליך ?או שסתם אנשי מכירות אוהבים לשקר). כעיקרון אחרי זה הכרטיס מסך כל הזמן הראה טמפרטורה של 156 מעלות ובrivatuner 0 כנראה שהוא נדפק טוטאלית ניסיתי להחליף לקירור סטוק לא ממש עבד אולי בגלל שנגמר לי ה thermal greese . מה שהכרטיס מסך עושה עכשיו זה מצייר קווים מאוזנים על כל המסך ואז נתקע. התקנתי את הכרטיס הישן שלי הוא עובד טוב. כדאי לי השקיע ב…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בעיה מוזרה אתמול נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי בכדי לעדכן אותו...הורדתי כמה עידכונים ללוח אם ואחרי שהתקנתי אותם הופיע לי פתאום בעיה מוזרה הופיעו לי סימנים מוזרים על השולחן עבודה בחלק העליון השמאלי של המסך וזה נראה כאילו האקספלורר הודפס על השולחן עבודה...אחרי שמחקתי את כל הדרייברים שהתקנתי זה לא עזר והחלטתי לעשות פורמט...אחרי הפורט אותם סימנים מוזרים נשארו וכל מה שזה שינה רק את צורת הסימנים. ועוד בעיה אני זוכר רק שתי דברים שהקנתי איזשהו דרייבר של אינטל ומשהו של הכרטיס קול. עצות?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה במחשב בזמן שאני פותח דף אינטרנט אחרי חצי דקה בערך אני מקבל הודעה בחלון נפרד והיא: אינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר .אנו מתנצלים על אי הנוחות יש המשך והוא : לקבלת מידע נוסף אודות שגיאה זו לחץ כאן לחצתי וזה מה שהיה כתוב חתימת שגיאה modname : kernel32.dll appver.6.0.2900.2180 offset:0001eb33 appname:iexplorer.exe modver:5.1.2600.2180 זהו. אני מקווה שמידע זה יעזור לכם לעזור לי המון תודות אופיר עמותת אור ירוק לחיים [br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 18:18:04 ובנוסף לזה נפתח לי חלון חדש ובוא כתוב שגיאת יישום החריגה מצב חריג לא ידוע בתוכנה OXE06D7363 אירעה ביישום במיקום 0X7C81EB33
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-