תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מכבה את המחשב הGMAIL נסגר לי וכן בפורומים המחשב לא זוכר שנשארתי מחובר וכל מיני דברים כאלה מישהו יודע איפה טמונה הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני כבר שנה משתמש בכרטיס מסך הנ"ל וכל פעם שהיתי מחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים/סדרות הכל היה תקין וצבעוני, פתאום כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה (S-video) אני רואה שחור לבן. כאשר אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך, לא משנה איזה פורמט שידור אני בוחר זה לא עוזר (PAL/NTSC)... יש לי טלויזיה של sony רגילה. מה ניתן לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אתמול המחשב שלי התחיל לתפקד מוזר הוא נכבה לי כל הזמן - לפני שהוא מעלה את הווינדוס, אחרי שהוא מעלה את הווינדוס, כשאני נמצא בbios או בsafe mode. אני שם לב שכאשר הוא עוד מצליח לשרוד כמה שניות בעליה של הווינדוס 7 אז הוא תקוע לגמרי. רציתי לדעת יש מצב שזה וירוס? או שיכול להיות שהספק לא מתפקד כמו שצריך? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני מספר חודשים המחשב התחיל להשתגע לי, יש לי אותו כבר 4 שנים בערך.. המחשב היה עושה ריסטרט כשהייתי משחק (אחרי הרבה זמן), או שהמסך היה פשוט קופא. באחד הפעמים שהוא עשה ריסטרט, והמחשב עשה צפצוף של שנייה והמסך לא נדלק - המסך הראה כאילו הוא מחפש סימן עם לעבוד על "דיגיטל" או "אנאלוגי". ככה זה היה כל פעם שניסיתי להדליק את המחשב: מסך שחור, צפצוף של שנייה (נשמע כאילו הצפצוף נקטע באמצע אבל ממשיך רצוף), וחיפוש סימן על המסך. האם הבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כפי שאמרת מארז אנטק 1080 עם ספק TRUE פאואר 430 וואט המוזר הוא שלפעמים פעם בהרבה זמן משהו כמו שלושה שבועות בין הראשון לשני הוא עושה רעש כמו טיק טיק של הכיבוי של המחשב אבל הוא לא נכבה וגם לא מפריע לשום עבודה סדריה של המחשב שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה לרעש המוזר דבר נוסף כאשר המחשב עושה ריסט לא צפוי בווינדוס אקס פי הוא מוציא הודעה שהכונן קשיח הראשי פגום אבל אחרי כיבוי זה מסתדר אם תוכלו לענות לי על זה ואם יש דרך לפתור אותה או שזה בסדר לא לדאוג אני אשמח תודה AMD XP 2000+ MUSKIN PC3200 2*256MB DDR ANTEC 1080B TUREPOWER 430W GAINWARD GF4 Ultra750 XP GOLDEN SAMPLE 128MB GTXP 6.1 ASUS DVD 16X 48X ASUS A7V333 GLOBALWIN CAK II 38 YAMAHA 20X10X40 CRW2…
-
ברשותי המפרט הבא מעבד - p4 630 3.0 GHZ 64 bit 2MB cache לוח אם - intel D945 עם כרטיס מסך intel GMA950 מובנה זכרון - kingstone 512MB DDR-II bios מראה 63 מעלות everest מראה מקס' 50 בהנחה שהקריאה של ה- bios היא הנכונה - האם זו טמפ' עבודה מקובלת? למארז שני מאווררים - אחד על המעבד (מקורי) והשני מאחור למעלה (מוציא אויר) הדופן הצדדית (דופן ההסרה) של המארז תוכננה בצורה כזו שקיים פתח כלפי חוץ לאוויר, כאשר מצידו השני (החלק הפנימי של הדופן) יש פילטר שמעליו דמוי "משפך" שמחובר לדופן וקצהו השני מסוכך על המאוורר של המעבד (ממש מעל המאוורר). ז"א "מאלץ" את המאוורר של המעבד לקבל את רוב האוויר מהתעלה שמובילה לחור בדופן. השאלה שלי : מה הקטע?? זה לא חוסם למאוורר כיווני אוויר נוספים? למה המש…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים השתמשתי במחשב ואחרי כמה זמן היא קיבל מסך כחול אוקיי גלשתי באיזשהו פורום ואמרו לי לרשום את הפקודה הזאת בהתחל בrun . רשמתי את הפקודה chkdsk/r/f ולחצתי Y אחרי מספר דקות על המחשב .המסך לא עלה היה רשום לי לבדוק את הכבל או את המחשב האישי והמחשב עצמו פעל . בסדר השארתי את המחשב פתוח בגלל שחשבתי שזה קשור לפקודה שרשמתי אחרי שעה בערך כיבתי את המחשב כי הוא לא עלה פשוט ואז אחרי איזה חצי שעה הדלקתי שוב והוא עבד ואחרי זה קיבלתי בום מסך כחול ואחרי זה שוב המסך לא עבד . תודה לכל מי שיעזור לי למה אני לא כל כך מבין במחשבים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, לפי מה שהבנתי אינני יכול להכניס תקליטור DVD, אלא אם כן ארכוש כונן חדש. השאלה שלי במידה ואני רוצה להתקין WIN7 דרך דיסק און קי, האם יש דרך לעשות זאת? האם זה פשוט? אשמח לתשובה , תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חברי חייב את עזרתכם דחוף, אז ככה קניתי מחשב חדש P4 (775( לוח MSI neo3 הרד דיסק SATA וכרטיס מסך 9600SE ביצעתי שני מחיצות (MTFS) לא היה FAT32 התחברתי לאינטרנט והתקנתי את הכל כולל עידכון ה-WIN XP אני מנסה להתקין משחקים הוא נותן לי error 1603 כמו כן ניתקלתי בעוד בעיה ניסיתי להעתיק קובץ RAR מדיסק לכונן וגם קיבלתי error / what to do next ??????????? תודה !
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי לכולם, התקנתי לוח אם חדש של GIGABYTE - 8I945PGRH אחרי בעיות לא מעטות התגברתי על ה RAID והמחשב עלה והכל סבבה. מאז הספקתי להפעיל דיסק עדכון של GIGABYTE שאמור היה לעדכן את הביוס ועוד כל מיני דברים - להתקין את ה ONBOARD LAN וכו' ואחרי זה המחשב סגר את עצמו. כרגע כשאני מדליק את המחשב - אפשר לשמוע (ולראות) את כל המאווררים עובדים אבל שום דבר לא מתקדם מלבד זה - לא ביוס לא BOOT, והמסך נשאר כבוי. ל GIGABYTE אין LED חיווי אז אני לא יכול ממש להבין מה קרה שם, אבל הנורה של הסי די מהבהבת כל הזמן בלי קשר לכלום. ניסיתי להוציא את הכרטיסים ולהחזיר שוב - לנתק את כל הכוננים ולהחזיר - ובינתיים כלום - בכל פעם המחשב רק מדליק מאווררים ולא מתקדם יותר מזה.. אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את הבעיה …
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כל לילה אני מקריא למחשב סיפור לפני השינה, ואחרי הסיפור אני אומר לו במיקרופון שהלילה נועד לשינה הוא נשכב על שולחן העבודה מנסה לישון,אפילו עוצם את המסך ומיד קם בלי שנגעתי בו או עשיתי רעש. איך מלמדים את המחשב לישון בלילה כי הוא מרעיש לי עם המאווררים שלו. יש לי חלונות 9 פרוץ לא 9.1 אלה 9 הפריצה לא עבדה ועשתה לי הרבה בעיות חלקן נפטרו אחרי זמן מה (אולי עדכונים). תעזרו לי קשה למחשב שלי לישון אבל לכבות וריסט הוא עושה רק לישון לא.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים. אעשה את זה קצר, לא מזמן התקנתי Windows 10 אין הרבה דברים שמותקנים על המחשב. שהמחשב עולה הנורה של ה HDD עובדת נונסטופ, בנוסף המחשב נשמע כמו מקרר ובכלל מתנהג כאילו אני מעמיס עליו ברמות מטורפות שבפועל עוד לא עשיתי כלום. רק אחרי עשר דקות הוא נרגע ומתחיל להתנהג כמו בן אדם יש רעיונות? windows חדש AVG מותקן FIREWALL מותקן CC CLEANER מריץ כל כמה ימים
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום!!! קניתי h.d 80G 8M של westran . התקנתי אותו במחשב בתור פרימרי ואת ההרד דיסק הישן בתור סלייב . אחרי חודש של שימוש ללא בעיות ...כשאני נכנס לספרייה ספציפית הוא פותח לי חלון שאומר "drive d is not pormated do u want to format now?" מה קרה? מה עשיתי? יש לציין שפירמטתי אותו לפני שהתקנתי ווינדוס . וזה קורה לי רק בספרייה הספציפית הזו בשאר הוא עובד טוב. אולי יש למישהו תוכנה ממולצת לבדיקת ההרד דיסק ? תכונות: win xp pro. asus motherbord
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול לוח של ABIT מPANDAS התקנתי אותו והוא ממש לא עובד. -> NF7 V2.0 1.הוא מקבל חשמל ומגיב שהוא נדלק (מאוררים,לדים וכו'), אבל לא מגיב בצפצופים אם אין זיכרון או כ.מסך. 2.לא מגיע לספירת זיכרון וממש לא מגיע לביוס. הסיבה שהחלפתי את הלוח הישן שלי היא שהוא התחיל לעשות בדיוק את אותם הבעיות שעושה החדש. מה עשיתי כבר.... טוב אז עשיתי סרייות של ניסוי וטעיה: 1. החלפתי- ספק,זיכרון,מעבד,כ.מסך, התקנתי את הלוח אם אפילו מחוץ למארז. 2.שאבתי את פנים המארז, ניתקתי כל התקן מלבד השילוש (עם ובלי כ. מסך) אני ממש תקוע - HELP PLEASE. דרך אגב-> איך שרות הלקוחות של פנדה במידה וצריך להחזיר את הלוח? (הם הזמינו אותו במיוחד בשבילי כי הוא אזל במלאי).
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש עם ווינדווס מותקן אבל הוא קופא לאחר עלייה ניתן לעבוד על המחשב ל30 שניות ואז הוא קופא הכל כולל הכל ונהיים פסים שחורים על המסך מה הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הוא שורק מה יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס הOB שהוא SOUNDSTORM בביוס זה מופעל הוינדוס מזהה אותו כמו שצריך בכל התוכנות אני מדליק שיר והEQ זז כמו שצריך בוינאמפ, וגם בתוכנת הבקרה של NVIDIA הEQ זז. ניסיתי הרבה דרייברים ואף אחד לא פתר את זה, הביוס שהיה מותקן היה ביוס ערוך, אז חזרתי לביוס מקורי וזה גם לא עזר... התיאשתי מוינדוס הרצתי LIVE CD של UBUNTU ושם גם אין קול
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1.אני צריך את החבילה המעדכנת את הווינדוס עם הפיירוול וכל הדברים... 2.פירמתטי את המחשב ועדיין יורד לי לאט בהורדות,עכשיוו,האם זה שוב בעייה במחשב?? 3.הורדה לאינטרנט אקספלורר 7. 4.שאני פותח את המחשב הוא מבקש סיסמה ואני לא רוצה שזה יהיה ככה,ככה גם שאני נכנס למנהל המשימות,הם שונים כאלה,איך משנים? 5.איפה ההיסטוריה של ה-MSN ושל ה-ICQ?אני רוצה להכניס את ההיסטוריה שהיית לי שיהיה לי כל פעם שאני מסתכל בהיסטוריה תודה.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לא יודע אם שייך לפורום הזה, אם לא אז תקנו נא. הבעיה: המארז מצוייד בשקעי אודיו קדמיים רק בקונקטור של AC97. הלוח מצוייד בהתקן אודיו VIA HD עם חיבור על הלוח לפאנל קדמי בהתאם. יש חוסר התאמה המתבטא בכך שברגע שמחברים את התקע של המאז אל הפינים בלוח, אין שמע ליציאות שמאחור. אין לכך קשר אם יש או אין בפועל חיבור של אוזניות/מיק מקדימה, מספיק שהתקע של החיבורים מחובר אל הלוח. בעת התקנת הדרייבר שמסופק על ידי יצרן הלוח, לא היתה אפשרות לבחור ב AC97 בלבד. יש פתרון? מתאם או שינוי בחיבורים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מסך דק חדש L1953TR ,חיברתי אותו למחשב החדש ולא היתה בעיה אבל כשניסיתי לחברו למחשב הישן המסך הראה שהמחשב עולה אבל לאחר כמה זמן הופיע הודעה במרכז המסך שישנה בעיה בתדר .
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב 400GB של תמונות וודיאו שאני מעוניין לגבות לענן. בעבר ניסיתי לעלות הכל לgoogle photos ובמשך שבוע זה לא העלה אפילו 10% וגם תקע לי את כל האינטרנט בבית. מישהו יכול להמליץ על דרך לגבות תמונות לענן כלשהו? ושגם אולי האיכות לא תיפגע? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שמתי לב שיש למחשב שלי רסטרטים פתאומים באמצע הלילה , היום לדוגמא בשעה 3 לפנות בוקר שמעתי את המחשב עושה ריסטרט ונכנס לשולחן עבודה רגיל ללא כל הודעת שגיעה , זה קורה נדיר מאוד אבל גם קרה לי באמצע היום , מה לדעתכם הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי dell inspirion 5000 עם 1T SATA, אני רוצה להחליף אותו ל 256 Ssd. בנוגע לזה יש לי כמה שאלות: 1. האם אפשר להוסיף את הSSd או רק להחליף ? 2. במידה ואני מחליף איך אני מעביר להארד דיסק החדש את מערכת ההפעלה window 10 ואת חבילת הoffice שיש לי על ההארד דיסק הישן? 3. איזה SSD מומלץ לקנות? תודה לכל העוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים המחשב שלי מסרב לעבוד.. התקרית: בערב המחשב עבד באופן תקין, סגרתי את כל התוכניות והשארתי את המחשב דולק. בבוקר כשניסיתי להשתמש במחשב, המחשב הציג מסך אפור (לא כבוי, כמו צבע אפור עכבר) ללא שום כיתוב. עשיתי ריסטארט למחשב ומאז הוא לא משדר למסך כלום, הודעת no-signal, עשיתי חילוף עם מחשב תקין שיש לי בבית ומקור התקלה במחשב עצמו ולא במסך. יש במחשב כרטיס מסך מובנה בלוח האם ועוד כרטיס מסך שמחובר בPCI, ניסיתי את היציאות (DVI ו-VGA) של הכרטיס שבPCI שבשימוש בדרך כלל, שום יציאה לא הראתה סימן חיים כלשהו. לאחר מכן ניתקתי את כרטיס המסך וניסיתי את היציאה שעל לוח האם(VGA) וגם שם לא היתה תצוגה. ברגע שאני מנתק את הכרטיס שבPCI ההגדרה בBIOS חוזרת מייד כדיפולט לכר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-