עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zglazer,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה של התקנת מצמת אינטרנט ( USB(VCAM2140 יש לי מחשב P-3 עם מערכת הפעלה - XP-PRO כאשר אני מחבר את המצלמה לפורט USBהמחשב לא זיהה חומרה חדשה. ע"מ להמשיך את תהליך התקנת הDRIVER . ניסיתי במחשבים אחרים אין בעייה. יכול להיות שנשארו עקבות של התקנה קודמת ?איך מסירים? אבקש את עזרתכם תודה צביקה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by n12qwas,

שלום שדרגתי אתהמחשב שלי ל- windows7 64 bit אני לא מצליחה להתקין מצלמת אינטרנט videocam look של גיניוס האם תוכלו לסייע לי תודה נאוה

• 5 תגובות
    • 14.6k צפיות
  3. Started by yinnond,

שלום לאנשי ה- ZONE קבלתי במזל טוב מצלמת וידאו דיגיטלית dv של Panasonic. ניסיתי ללא הצלחה להתקין את הדריברים שלה ב-PC ללא הצלחה. תוכנת העריכה הותקנה אך ה- Video strem driver לא הותקן ונצפתה הערת מערכת : "לא ניתן להתקין תוכנה זו במערכת ההפעלה של המחשב..."?! ה- PC שלי הוא פנטיום3 ותוכנת ההפעלה xp professional . הייתכן שיש לי בעיית חומרה (חוסר בכרטיס כל שהוא?)? תודה מראש. ינון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by ענת עובד,

שלום, אשמח לקישור להתקנת מצלמת רשת חברת elta דגם 104 לא מצאתי בשום מקום כבר מיואשת.

5. שלום לכולם, אני מנסה להתקין מצלמת USB בלפטופ הבעיה שלמחשב יש מצלמה מובנית ולמרות שאני מתקין את המצלמה החיצונית לפי הספר כולל דרייבר מדיסק מקורי התוכנה מותקנת אבל מצלמת המחשב "משתלטת" על התמונה ומה שרואים בעצם זה את התמונה מהמצלמה המובנית ולא מהמצלמה החיצונית. רעיונות לפתרון יתקבלו בברכה אני משתמש בחלונות XP + SP2 המחשב הוא לנובו בן חודשיים בערך מצלמה של לוגיטק תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by pc34,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בו את זה אבל זה נראה לי המקום הכי נכון. תמיד כשאני מתקין משחקים בכונן שהוא לא C אז המשחק לא פועל לי וזה מזמן ככה עכשיו לפי מה שאני יודע זה לא בעיה זה פשוט ככה כי המשחק צריך גישה למסמכים שלי . אני צודק או שזה לא נכון? אם כן יש דרך לפתור את את זה ?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by FuZuL,

לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חדש של 320GBAAKS של WD.. ויש לי 120GB גם של WD.. שניהם מחוברים בSATA לAAKS יש 16MB ולשני יש 8MB ובכלל השני די ישן.. יכול להיות שאם אני אתקין משחקים על החדש זה ירוץ יותר טוב ? או שזה לא משנה .. תודה.

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by lidor_abo,

חברה יש ליי בעיה שחוזרת על עצמה התקנת משחקיםםם נתקעת כללל הזמן באמצע ואין שום שגיאה זזה פשוט לא ממשיך להתקדם ניסיתי להתקין את המשחק רגיל לא דרך הדיימון טולסס ושוב אותה הבעיהה ושיוצאים מההתקנההה דרך מנהל המשימות זה פשוט לא נסגר עד שעושים הפעלה מחדשש ושאנ עושה הפעלה מחדש המחשב לא עושה ריסטרט עד שעושים ריסטט מיואששש אחרי החלפת לוח אם מאייבוריי...(ד"א בהתקנת תוכנות זה לא קורה) בבקשה תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by eranisra,

שלום חברים, הלוח אם שלי תומך בחיבור מתאם SPDIF, הזמנתי את המתאם : http://www.ebay.com/itm/NEW-Gigabyte-12CR1-1SPOUT-12-SPDIF-Out-cable-/261132627580?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item3cccb7ae7c והקישור לMANUAL של הלוח הוא: http://download.gigabyte.asia/FileList/Manual/mb_manual_ga-b75m-d3h_v1.1_e.pdf אני לא ממש מבין איך לחבר את המתאם, ניתן לראות בעמוד 16 בMANUAL שלחיבור SPDIF_O יש שני פינים ואילו בכבל של המתאם יש כניסה ל5 פינים, האם מישהו יכול בבקשה לעזור?? תודה

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by אבי11,

שלום ניסיתי להתקין סורק mustek 600cp על אקס פי הורדתי את הדרייברים מהאתר של מוסטק אבל אני לא מצליח להתקין - המחשב לא מקבל את הסורק. אני מבקש - אם מישהו נתקל בבעיה דומה והתגבר עליה להציע עזרה או פתרון. תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by jara14,

היי, רציתי לשאול אם לכל הספקים יש גודל סטנדרטי, ככה שבוודואות ספק חדש יתאים למארז שלי. וכמו כן האם תהיה בעיה אם אני אתקין ספק 500W במחשב שהיה בו קודם 350W? המון תודה

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by cheneilat,

שלום לכולם, קניתי ספק seasonic s12ii-520 במקום הספק הג'אנרי שהיה לי. הרכבתי את הספק והמחשב נדלק אבל לא עולה,המקלדת והעכבר לא מקבלים חשמל,המסך לא נדלק,בדקתי את הכבל חשמל של ה4 פינים ללוח אם והוא מחובר. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי לוח asus p5ql-am Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by Gal1992y,

אוקיי חיברתי את כל החיבורים שמתחברים ללוח אם לזה של הכפתור הפעלה, לדיסק הקשיח ולכונן הדיסקים נותרו לי מן שלושה כניסות כאלה שחורות דקות מאוד ורחבות מה עושים איתם ? עכשיו איך אני מחבר את המאווררים של המארז ?! הם בצבע לבן כזה נו הסטנדרטי זה שנכנס להארד דיסק, אין לי פשוט לאיפה לחבר אותם מה עושים ? עכשיו יש לי בעיה, כשאני מעלה את המחשב הכל בסדר, רק שיש צפצופים ולא רואים כלום במסך, פשוט רשום no signal/input הכל פועל, חוץ מהמאווררים הלוח אם, המעבד, הכרטיס מסך, ההארד דיסק, הכונן... הכל פיקס מה הבעיה פה ? והספק כח מספיק חזק מבחינת וולטים

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by geebor,

שלום לכולם! רכשתי לפני כמה ימים עכבר אלחוטי של TEAC עם תחנת עגינה. חיברתי אותו ל USB, שמתי את הבטריות והתקנתי את התוכנה שלו שהייתה בדיסק המצורף. ו... נאדה. לא עובד. כלומר הנורה האדומה של העכבר האופטי עובדת, אבל העכבר עצמו לא משפיע על הסמן במחשב. תהיתי אם למישהו פה יש רעיונות מה לעשות? האם הייתי צריך לעשות uninstall לעכבר הרגיל קודם? משהו? מישהו? בתודה מראש..

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by aviv_ni,

כל פעם שאני מדליק את המחשב יוצא לי הודעה שאני צריך להתקין את פלאש פלאיר אני לוחץ התקן ואז תמיד הוא נותן לי שגיאה גם שאני מחובר לאינטרנט זה מה שרושם לי an error has occurred while downloading the installer. please make sure you are connected to the internet and try again אירעה שגיאה בעת הורדת את ההתקנה. אנא ודא שאתה מחובר לאינטרנט ונסה שוב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eb,

קניתי צורב DVD דגם Pioneer DVR-216D חיברתי אותו למחשב קיים עם לוח אם ASUS M2A-VM בממשק SATA2 ב - BIOS אני רואה את הצורב החדש אך אני לא מצליח לראות אותו דרך מערכת ההפעלה WIN XP ב device manager אם זה רלוונטי יש לי צורב נוסף שמחובר בממשק IDE ועובד מצויין. הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. שלום, אם אני צורב לקובץ iso גיבוי מושלם של המערכת - האם אני יכול להתקין אותו ללא בעיה על מחשב חדש? (המחשב החדש הוא עם פרופיל חומרה אחר. מתקדם יותר, אבל שונה. הדיסק הקשיח גדול דיו) תודה

18. Started by ilanb0,

המחשב שלי נכנס ללופ בעת הדלקה. בבדיקה נמצא שמאוורר של המעבד לא עובד. הוחלף מאוורר (סוקט 775). המאוור החדש נכנס לפעולה כשתי שניות אחרי הדלקה. מדובר במאוורר מבית "ארקטיק קול". המחשב עדיין לא עולה למרות שהפעלתי עם תקליטור של מערכת הפעלה וביצעתי בדיקת שגיאות. האם הדיליי הזה הגיוני בקרור למעבד? הא ייתכן וזו הסיבה שהמערכת לא עולה?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  19. Started by tommy_g,

שלום לכם! קניתי מיקרופון חדש היום. באתי לחבר אותו למארז מאחור, אך שמתי לב לפתע שכל החריצים לכניסה של אודיו תפוסים ע"י מערכת הרמקולים שלי (לוג'יטק 5.1). האם מישהו יודע דרך איזו כניסה אני אמור להכניס את התקע של המיקרופון? תודה מראש! תומר.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Enable,

אני רוצה לשחזר מידע מ HARD DISK לש ממחשב נייד ואין לי מתאם לחבר אותו לנייח שלי. אפשר להתקין את התוכנה לשיחזור על DISK ON KEY ולסרוק תמחשב בלי לפרק את ה HD שלו? למה אמרו לי שאסור להתקין כלום על המחשב. ץתודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  21. כמה אמור לעלות התקנה של התוכנות האלו? לפחות בערך....

22. Started by wooky,

חברים, ברשותי מחשב ישן P3-450MHz עם זכרון SDRAM 64MB. לוח אם לא ידוע. לאחרונה רכשתי זכרון SDRAM-256MB. להפתעתי, לאחר ההתקנה המחשב זיהה רק 128MB, כך שבסה"כ יש לי רק 192MB. האם מישהו נתקל בבעיה? היש פתרון? תודה מראש לכל העונים

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by puGs,

אחרי שהתקנתי את ATI TRY TOOLS והפעלתי אותו המחשב פשוט עשה ריסט פתאום. ועכשיו כל פעם שהוא נפתח הוא הרי פותח את התוכנה אוטומת לבד,וכמובן המחשב נכבה ואי אפשר להשתמש בו. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  24. שלום כולם היום התקנתי av vcs עוד פרטים כאן http://www.audio4fun.com/order_vcs.htm ועכשיו לא יודע למה שיקחתי בתוכנה שם בדברים ועכשיו המיקרופון שלי לא עובד אבל הסואנד כן! מחקתי תתכונה לא עזר התקנתי ושב והחזרתי הכול לדיפולט גם לא עזר מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  25. היי, התקנתי WIN 10 ועכשיו אני רוצה להתקין מחדש את האופיס. אופיס 2007. אין ברשותי דיסק. יש לי מפתח מוצר. מה עושים? תודה רבה! ניבר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.