תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי, כבר זמן רב יש לי בעייה שהמחשב שלי עושה הרבה רעש יחסית למחשבים אחרים והחלפתי מאווררים לשקטים יותר ועכשיו רק נשאר לטפל במאוורר של הכרטיס מסך. הכרטיס- Nvidia GeForce FX 5500. לא מזמן קניתי לו מאוורר אחר שבאריזה שלו כתוב רמת רעש 26 דציבל. לא יודע אם זה הרבה, כנראה שכן כי המאוורר הזה עושה יותר רעש מהקודם. איזה מאוורר יש לכם להמליץ לי שעובד שקט מאוד (מומלץ מאוד שאני בכלל לא ישמע אותו גם כשמארז המחשב פתוח), אם אפשר לדעת גם כמה רעש בדציבל כל מאוורר שאתם ממליצים עליו עושה, והכי חשוב- איפה אני משיג מאוורר כזה. בתודה, רועי.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה למחוק תוכנות ומשחקים דרך לוח הבקרה מופיעה לי ההודעה שבתמונה אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HP Pavilion dv5-1160ej, שכשאני מפעיל אותו, הוא עובד עד לשלב שבו הוא מעלה את הvista ושם המסך משחיר והמחשב פשוט נתקע. אשמח מאוד לפתרונות שיוכלו לעזור לי עם התקלה בלי שהמסמכים השמורים על המחשב יאבדו. כמו כן, יש לי מחיצת שחזור (HP RECOVERY) וניסיתי להשתמש בו כדי להחזיר את המחשב למצב תקין וזה לא עבד. זה ממש ממש דחוף לי להיום תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על EJECT המגש יוצא ואז אחרי שניה נכנס. כלומר הוא לא נשאר פתוח. אז הוצאתי את המגש, החזקתי ביד, שמתי דיסק ונתתי לו להכנס, אבל הוא לא קרא את הדיסק. כל פעם היה רעש כאילו הוא בא לטעון ואז עוצר. לזרוק לפח או שיש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הי חברים בואו תחוו דעתכם. כבר הרבה זמן כשאני מנסה להיכנס אל אתרים שדורשים אבטחה גבוהה (גוגל, פייפאל) דפדפן פיירפוקס מתריע שהוא לא מזהה את האתרים ( get me out of here). ולמה אני חושב שזה קשור לאנטיוירוס? כי כשאני מכבה אותו אני מפסיק לקבל את ההתראות האלו. טוב אז האמת היא שדי נבהלתי ופירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (גם את ההתקנות הורדתי מחדש). אבל זה לא השתנה. איך אני יכול לדעת אם זו התראת שווא או שיש פה בעיה. עזרה בבקשה, כי בינתיים אני לא משתמש בגימייל ולא בפאיפאל...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא שומע כלום ברמקולים של המחשב. אני נכנס להגדרות(WINDOWS XP) ואני רואה שהקול הוא על מינימום (ב-CONTROL PANEL) אבל אני לא יכול לשנות את זה כי הכל שם בבהיר כזה(זאת אומרת שאי אפשר לגעת בזה) אני חושב שזה משהו בהגדרות,מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
pitom a sound sheli lo oved ve ze kotev et ze: The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL yesh eze pitaron la beaia azot? az vakasha taazru li :'([br]פורסם בתאריך: 5.04.2007 בשעה 23:13:36 taazru li plz... ahshav kol davar she kashur etsli le sound lo poel
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי ספק פשוט 350W. התוכנה SpeedFan מראה 12.95V על ה-+12V למרות שהתוכנה AsusProbe מראה 13.7v באותו הזמן! עם הודעה: 12v is out of thershold ! מדובר בספק חדש יחסית (שנקנה ב-90שח) ועוד בתוקף האחריות ביומיים האחרונים הוא התחיל לעשות רעשים נוראיים והמאוורר פעל לאט - גרם לאיתחול רנדומאלי. נגעתי במאוורר עם עט והוא הסתדר. יום שלם שאין רעש והמאוורר פועל טוב... אבל המתחים ! jesus אני מאמין שזה משפיע לי על ה-OC של כרטיס המסך מאחר ואני לא יכול לעשות לו OC מעל ל-5mhz. Athlon XP 1900+ Asus A7V266-E MSI Geforce 4 TI 4600 128mb Western Digital 80GB ATA100 8MB buffer Seagate 40GB ATA100 צורב, כונן DVD, כונן דיסקטים אז מה, לקחת אחד חדש עם האחריות, או לקנות אחד רציני שלא יעשה בעיות לעולם ?…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב הנייד שלי מסוג לנובו Lenovo ideaPad Z500 Touch סוג מודל 20221 יש בעיה, כשאני מדליק אותו מופיע לי מסך לבן, וזהו, משם הוא פשוט נשאר לבן... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשחזרתי מהצבא הדלקתי את המחשב האישי שלי ואחרי כמה שעות היתה הפסקת חשמל שגרמה לו לא להדלק יותר (כל המאווררים מסתובבים לשתי שניות ונכבים ונדלקים ל2 שניות בלופים). בדקתי עם ראם שונה וספק כוח אחר ולהוציא את הכרטיס מסך ולאפס cmos ולהוציא הכל ולהרכיב וזה עדיין אותה תקלה. השאלה היא אם הבעיה 100% בלוח אם או לא כדי לדעת אם ליסוע עוד מעט לקנות חדש או לא
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במחשב שהוא לא עלה, אחרי שעשיתי clear cmos אחרי קצת משחקים זה עזר והמחשב עלה. אחרי פחות משבוע ,כיביתי אותו בלילה ובבוקר הוא כבר לא נדלק... ניסיתי לעשות שוב פעם clear smos ,לשחק עם הזיכרונות ,הוא עלה עד השלב של להגיד לי להיכנס לbios והוא לא יכול להמשיך ואז שוב התחיל לא לעלות... מה כולה להיות הבעיה? זאת בעיית חומרה או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי (נייד- HP pavilion tx1100) עושה בעיות בהפעלה כבר לא מעט זמן, אבל בזמן האחרון זה כבר בלתי-אפשרי! כשאני מדליק אותו אני רואה את הארד-דיסק עובד והכל נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך, ישר נראה כאילו נכנס למצב SLEEP, ניסיתי כמה דברים- להפעיל בלי סוללה, לבדוק את החיבורים של ה-RAM (נראה תקין), פירמטתי ואפילו התקנתי הארד-דיסק חדש. המחשב נדלק מדי פעם אבל רק אחרי סט של כמה הארד-ריסטים (העניין לא קבוע אבל בהדרגתיות עולה כמות הארד-ריסטים). האם למישהו יש רעיון מה עוד אוכל לעשות? ??? אני מתחיל לאבד תקווה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
זה מחשב חדש נקי עם כונן SSD מותקן עליו עד אתמול לקח למחשב לעלות 10 שניות היום פתאום לוקח לו דקה , לא התקנתי תוכנה או משהו. עשיתי פריקת מתח לא עזר עשיתי סריקת ווירוסים לא מצא. השתמשתי בתוכנה CCLEANER לא עזר. איך אפשר לדעת למה לוקח לו פתאום לעלות הרבה זמן?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לזהות את הוירוס שמופיע בתמונת, ויותר מזה, איך להתמודד איתו. מה שהוא עושה הוא מעלה לי חלונות ש notepad על המסך כל איזה 30 שניות עם טקסט בצרפתית ואני לא יכול לעבוד.מה כבר עשיתי? שחזור 4 ימים אחורה- לא עזר אנטי וירוס ests שעבר על המחשב משהו כמו 5-6 שעות -לא עזר אני אובד עצות, בבקשה תעזרו מי שיכול. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: С2D 6300 965p-DS3 G.Skill 2X1024 800MHZ 5-5-5-15 NQ 1900XT 512 של saphire ליברטי 400W וWD2500KS עכשיו הבעיה היא ככה כששני הסטיקים של הזיכרון מחוברים ללוח - בכל פעם שאני במצב load המחשב מקבל blue screens, כמעט כל פעם בגלל סיבה אחרת. עידכנתי את הדרייברים של הצ'יפסט, כרטיס מסך, כרטיס קול, והכרטיס רשת לגירסאות הכי חדשות וזה לא עזר. חיפשתי והורדתי hotfixes לווינדוס מהאתר של מייקרוסופט וזה עדיין לא עזר לא יצא לי עוד לנסות MEMTEST, אבל כשאני עושה BENCHMARK לזכרונות דרך prime95, הוא נתקע כשאני עובד עם 1024 זיכרון (כלומר לא בdual channel - רק עם סטיק אחד) הכל עובד בסדר, משחקים לא נתקעים ואני לא מקבל שום blue screens, וגם הbenchmark בprime95 רץ בסדר גמור נ…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
המחשב אצל חבר שלי נדלק אך הוא לא עובד כלומר בכלל לא עולה המסך ההתחלתי והנורה האדומה דולקת. עכשיו אני חושד בספק כוח מכיוון שהזיכרונות אם הם לא עובדים הם מצפצפים ואני לא שמעתי שום ציפצוף. מישהו נתקל בבעיה הזאת. בנוסף לחבר שלי יש ספק גנרי של 380 וואט עם מערכת פרסקוט 3000 MHZ וכרטיס מסך לא חזק במיוחד, אז האם יספיק לו ספק כוח של חברה ידועה של 300 וואט כמו HEC 300ART לדוגמא?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב אז התקלה הזו באמת השאירה אותי ללא תשובה.... מדובר במחשב שכאשר מכבים אותו הוא נדלק באופן ספונטני לאחר זמן מה, משתנה בד"כ. בדקתי אופציות של APM ו-AWAKE בביוס, הכל מנוטרל, בנוסף בדקתי גם ב-APM של מערכת ההפעלה עצמה - שומדבר. המחשב עבר פרמוט לפני יומיים בלי שום קשר לעניין הזה ככה שניתן לשלול תקלת תוכנה מראש.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן - פנטיום 3 , AGPx2 550MHz , לפי מה שהבנתי זה אמור להספיק בשביל לראות סרטים מהמחשב על מסך הטלוויזיה (נכון?) הבעיה היא, איזה כרטיס מסך עם tv-out ייתמך בלי בעיות במחשב שלי ?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול לעזור לי? חיברתי את המחשב שלי לטלוויזית LCD ITT עם ככל SVIDEO וכבל אודיו ליציאה מהטלוויזיה שרשום בה כניסת אויו למחשב, אני רואה תמונה אך אני לא מצליח לשמוע צליל. מה יכולה להיות הבעיה? איציק
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם מדגם GA-8I945P-G-RH אני מנסה לפרמט אבל הווינדוס 7 או האקס פי לא מזהים את הכונן בהתקנה בווינדוס עצמו הוא כן מזהה וגם בביוס מה עושים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה אני לוחץ על תמונה שיש לי במחשב והיא לא עולה לי, אני לוחץ על תמונה אחרת וגם היא לא עולה לי אז אני עושה הפעלה מחדש למחשב ואני חושב שזה יפתור לי את הבעיה אבל זה לא עוזר ושאני לוחת על התמונה כמה פעמים לא עולה לי שום הודעת שגיאה כלום פשוט לא רוצה לעלות התמונה בעיה מוזרה מאוד שאף פעם לא קרתה לי בעבר. מה יכול להיות הבעיה אנה בבקשה תעזרו לי?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 1000 שעד היום לא עבר את ה-35 מעלות, יש לי 768 זיכרון 2 מאווררים גדולים במארז ומאוור למעבד ועוד אחד על הכרטיס מסך כולם פועלים מאה אחוז, המעבד מגיע ל 70 מעלות! זה לא נורמלי בגרוש למעבד כזה, יש הצעות סיבות? זה יכול להיות משהו עם המשחה התרמית? כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים ואחד מהם לא עובד וקבדקתי את הרמקולים על הMP3 שלוש הם עבדו מצוין אחרי זה חיברתי את האוזיניות למחשב ורק אחד מהם עובד כמו הרמקולים וכשאני סם אותם בMP3 גם הרמקולים וגם האוזיניות עובדים מצוין שניהם שני הצדדים!! עזרה דחוף!!!
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Sabertooth X58 של Asus עם 6 חריצים, שתומך עד 24 ג'יגה זכרון בטריפל צ'אנל. שאלה שלי, מה עדיף מבחינת הביצועים לשים 6X4 או 3X8? הבדל במחיר 80 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-