עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי עוד כ. PCI של החיבור האלחוטי, וכשאני בא להתקין את הדרייבר המתאים, זה מתקין ואז אומר The device isnot working properlly וכשאני בודק ב-Device Maneger אז כתוב שאין דרייבר מה לעזאזל הבעיה?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. שלום. יש לי כאן כרטיס טלווזיה Fly Video (הראשון בסדרה) הוא נקנה ממזמן, והיה גם במחשב הישן שלי וגם במחשב של אחי. מלפני שנה וחצי (או משהו כזה), כבר לא הייתי צריך אותו אז שמתי אותו בשקית אנטי-סטטית עם עוד כמה כרטיסים שהיו שם. הכרטיס הוא כרטיס PCI, ועכשיו בגלל שהוא ישב שם דיי הרבה זמן, אני מפחד שקרה לו משהו, ואולי הוא נדפק. יש איזשהו סיכון בזה שאני אתקין אותו ואולי יקרה לי משהו ללוח? (או שאני סתם מפחד). אשמח לתגובות.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tovtov,

ברשותי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. איך אני מתקין כרטיס מסך חדש ב AGP שקיים בלוח האם ומבטל את כרטיס המסך המובנה, כך שהמחשב יתייחס רק לכרטיס מסך החדש?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by itail,

שלום! אני מנסה להתקין כרטיס מסך על מחשב שיש בו כרטיס onboard. חיברתי את הכרטיס ליציאת ה-AGP אך המחשב לא מזהה אותו כלל - מה אני יכול לעשות?? תודה

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by dimitry,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך geforce 7600GS. חיברתי אותו למחשב, הורדתי דרייבר עדכני אבל בסוף קיבלתי את ההודעה בקובץ המצורף. מישהו יודע מה הבעיה? מה עלי לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by אמיר גולן,

אני מנסה להתקין כרטיס מסך GTX 1650 super במחשב שמכיל כרטיס מסך מובנה חלש בלוח האם (המחשב נרכש למטרה משרדית ואני משדרג אותו לגיימינג) אין לי כבלים פנויים לחבר את הכרטיס לספק הכח. הכבל שיוצא מכרטיס המסך כבר מחובר לחלקים אחרים במחשב. איך אני יכול להיות בטוח שאם אני מנתק את הכבל מחלקים אחרים אני לא גורם נזק למחשב? יש דרך יותר בטוח לחבר את הכרטיס לספק הכוח?

7. Started by Amit Avni,

אהלן, שלום! קניתי כרטיס מסך GEFORCE GTX 1070 WINDFORCE. אני מרכיב אותו למארז של corsair. השאלה היא כזו- הרכבתי את הכרטיס. אך אני לא בטוח שדחפתי אותו עד הסוף- בסרטונים שראיתי נראה היה שזה מתחבר להם הרבה יותר חלק ושיש קליק. אני מתייעץ כי אני מפחד לעשות נזק- מצרף תמונה להמחשת המצב- ניתן לראות מעט מהפינים הזהובים של הכרטיס. המצב תקין לדעתכם? תודה בכל אופן :)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eyalgo,

קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by mikibo,

שלום רב יש מחשב WIN 7 PRO לוח אם : GIGABYTE GA-H55M-S2H זכרון 4 GB DDR3 מעבד I3 לאחר התקנת WIN הכול עבד. קניתי כרטיס מסך 9800GT והמחשב מתחיל לעלות רואים את הדגל של ווידוס והמחשב מבצע ריסטרט מה עושים הכרטיס עובד במחשב אחד עם WIN 7 תודה מיקי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת איך אנייכול להתקין כרטיס מסך חיצוני עם יציאת HD מבלי לבטל את כרטיס המסך והקול במיוחד שמחוברים onboard בפעם האחרונה לאחר שהתקנתי על מחשב קיים את כרטיס המסך החדש הוא ביטל את כרטיס הקול הקיים והסאונד עבד רק דרך ה-HD האם יש דרך ששניהם יעבדו במקביל לפי בחירה? אני מפרמט את המחשב מחדש ורוצה לדעת לפני התקנת הכרטיס החיצוני תודה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של ELITEGROUP מדגם K7SOM+ 7.5c. ללוח זה יש כרטיס מסך ONBOARD ולא ניתן לבטל אותו לא ב-BIOS ולא עם ג'מפר על לוח האם. קניתי כרטיס מסך PCI מפני שאין לי מחבר AGP ואיני מצליח להתקין אותו בשום דרך, כאשר אני מחבר אליו את המסך אני מקבל הודעת NO SIGNAL, כמו כן המחשב אינו מזהה את הכרטיס. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק שצורף, אני מקבל הודעה שלא נמצא החומרה המתאימה. כל עזרה תתקבל בברכה כי אני חסר אונים ועל סף יאוש! :s05: תודה מראש Zelbi

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by oren99,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם MSI 945GCM5 V2 יש לי כרטיס geforece 6600 מהמחשב הקודם והוא עבד על המחשב הקודם עד עכשיו חיברתי אותו למחשב החדש והכרטיס לא מזוהה המאוורר שלו עובד לכן אני מניח שהוא מקבל מתח אני עובד על הכרטיס מסך שבא על הלוח אם בהגדרות הביוס ברירת המחדל לוידאו היא ב PCI EXPRESS בסיסטם device manager מופיע רק הadapter של הכרטיס המשולב מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. הסיפור הוא כזה . היה לי 9500np שהולחם ל9700 , עבד כמה ימים , בצורה דיי מוזרה הכרטיס מת . אחרי הרבה יבבות וכאבי ראש , ה9800 SE הגיע , כולי מאושר ומבסוט באתי להתקין אותו . הדריוורים שהיו מותקנים לפני כן היו 4.11 עם ati tools גרסה 405 . הורדתי אותם כדי להתקין את האומגה , על מנת שאוכל לפתוח את ה4 הצינורות הנוספים , ושם התחיל הסרט הרע . אחרי ההסרה של הדריוורים , המערכת מודיעה שיש כרטיס , מזהה לבד את ה9800 , נותנת הודעת שגיאה device could not start . אמרתי , טוב .... התקנתי את האומגה , 4.10 בטה ,האחרונים שלהם , הראד לינקר השתגע , הוא כל הזמן ממשיך בהתקנה ולא ממש נותן למחשב לעבוד . אמרתי סבבה . DH driver cleaner יעשה את העבודה . הורדתי , התקנתי , הרצתי , כרטיס מסך לא מזוהה , יופ…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by kobmor52m,

יש ברשותי מחשב חדש ווינדוס 7 ..הכנסתי כרטיס סים .שהיה בעבר בתוך נטסטיק..אין תגובה...נכנסתי לאתר של דל ..הורדתי עדכון לכל הדרייברים וכמובן שנרשמתי לאתר של דל...מה הן הפעולות שעל י לבצע עמ שאגלוש באבאינטרנט דרך הכרטיס סים?? אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dragonXxX,

שלום אנשים, תשמעו אני משתגע, נמחק לי הכרטיס קול, הוא קיים כמובן אבל לא מותקן, לא יודע מי מחק אולי אח שלי הקטן אבל בכל מקרה אין לי מושג איפה הדיסק ואני צריך שמישהו יתן לי איזה אתר שאני אוכל להוריד את ההתקנה, חבר שלי אמר שיש אתרים שאפשר להוריד את ההתקנה, כאילו כמו ההתקנה של הדיסק, בדקתי בהודעה הראשונה בפורום שרשום על אתרים להורדת דרייברים ולא מצאתי, אין לי מושג מה השם של הכרטיס קול אני משתגע, אני גומר משחקים בלי קול במחשב חחח, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו מכיר איזה אתר או משהו

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לי יש במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח כך שאין לו כניסה לרכיבים כמו הגה וSIDEWINDER שלהם יש חיבור של פינים ולא USB עלה לי הרעיון של התקנת עוד כרטיס קול (משומש כמובן) שיש לו חיבור פינים אבל אני לא יודע אם זה יגרום לבעיות בAUDIO כי אף פעם לא ניסיתי להפעיל שני כרטיסי קול בו זמנית.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  17. שלום לכולם. שידרגתי לאחור נייד של דל (inspiron 1420) מויסטה לאקס פי. לצערי דיסק הריקברי של המחשב מגיע רק עם תוכנות המתאימות לויסטה ולכן נאלצתי להתחיל לחפש דריברים ברשת על מנת להחזיר את המחשב לתפקוד מלא. הבעיה היא שהתוכנה שאחראית לדריבר של הכרטיס קול לא מוכנה לעלות ונותנת את הודעת השגיאה אשר ניתן לראות בקובץ המצורף. בנתיים במנהל ההתקנים אין סימנים צהובים, אבל גם לא מצוין שום כרטיס קול ספציפי. כרטיס הקול הוא sigmatel 9228. אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור, אני כבר מותש מכל התהליך הזה. תודה, אורי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב, רכשתי מחשב בשעה טובה, והתקנתי את כרטיס הקול ב PCI 1 לאחר מכן שמתי לב כי ליד ה PCI-1 רשום - dual channel ddr2 ליד ה PCI-2 רשום PCI EXPRESS וליד הSLOT השלישי, לא רשום כלום. שאלתי היא- האם ישנם הבדלים בין החריצים השונים (SLOTS) ? אם כן, על גבי איזה מהם מומלץ להתקין את כרטיס הקול? כרטיס הקול הוא של ESI JULI@ ולוח האם הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L מעבד כפול ליבה E8400, אם זה משנה.. רב תודות למי שיכול לעזור.

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  19. אני מתכנן לשדרג את המחשב משמעותית לשם כך אני מזמין מעבד חדש לוח אם חדש זיכרונות ראם חדשים וכונן ssd חדש.אני עדיין לא הבנתי. אם אני מחליף לוח אם אני אצטרך לפרמט את המחשב?(אותו שאלה לגבי המעבד.) ואם כן אז באיזה סדר להתקין את כל הדברים? אני מתכוון אם להתקין קודם את המעבד או את הלוח אם או שאפשר את שניהם ביחד. הו כן וסליחה על הבורות...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Tamir Nagar,

ברצוני לבצע התקנת לינוקס ביצעתי הכל התקנתי רופוס אני מבצע הפעלה מחדש ולא מצליח להגיע ל bios או ל boot+

21. Started by eliom,

האם אפשרי להתקין לינוקס או אובנטו על טאבלט מבוסס אנודרואיד. על טאבלט intel atom?

• 20 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by Shaul Lapid,

שלום. אני מעוניין להתקין מגדיל טווח WIFI (אקסטנדר ) בגינה . לפני שאקנה , האם התקנה של רכיב כזה בקופסת חשמל מוגנת מים תהיה בסדר? האם הקליטה תיפגם ? (בין הראוטר הביתי לאקסטנדר יהיה מרחק של כ20 מטר אבל ללא קיר- רק חלון זכוכית.

23. Started by namyob,

יש לי מדפסת hp deskjet 843c ואני רוצה להתקין אותה על xp-sp2. אבל ברגע שאני מפעיל את ההתקנה הוא מעלה לי הודעה של Error מה אני יכול לעשות? הוא גם לא מתקין אותה בתור חומרה חדשה או דרך הדריברים של ה-xp [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by עידן גולן,

שלום קיבלתי במתנה מדפסת canon mx 495 ואני חייב עזרה בלחבר אותי למחשב מההתחלה ועד הסוף כי איני מצליח לעשות זאת לבד אגב יש לי מחשב אם ווינדווס 10 בעברית

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by fuichtva,

WIN XP התקנתי מדפסת LEXMARK וגם הדפסתי אך לעיתים כשאני רוצה להדפיס אני מקבל הודעה שהמדפסת לא מותקת ואכן במינהל מדפסות נעלמה לה המדפסת. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.