תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי, לא צריכות להיות לי בעיות איטיות בכלל במחשב (E6600, ארבע ג'יגה RAM וכו'..) אבל בכל זאת כשמערכת ההפעלה עולה לוקח לה זמן יחסית רב להעלות את האקספלורר ומידי פעם היא נכנסת ל"שיתוק" של דקה או שתיים. מדוע אני חושב שזאת בעיית חומרה? ראשית מדובר במחשב חדש, והדבר קרה מייד לאחר התקנת מערכת הפעלה (ומאז במשך כמה ימים). שנית, התקנתי מספר פעמים את מערכת ההפעלה מדיסקים שונים. שלוש, ההארדיסק עושה רעשים מאוד חזקים בזמן עבודה (לא תקתוק יציב, אלא כל פעם שהוא קורא הוא קורא בקול רם..). האם ייתכן שמהירות ההארדיסק איננה מספקת לשאר החלקים? האם ייתכן שהארדיסק דפוק? אולי זה משהו אחר? תודה על העזרה, עמרי
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי חבר'ה אז ככה: חיברתי את הHD לבד בPRI MASTER ואת הצורב DVD בתור SEC MASTER, ואת הASUS DVD בתור SEC SLAVE... במצב הזה המחשב עלה הכל כביכול טוב ויפה, אך ברגע שניסיתי להיכנס לקובץ בדיסק דרך הצורב זה נתקע וכשניסיתי להעתיק להרד דיסק זה נתן שגיאה של I\O. חיברתי את הצורב DVD לבד ואז הכל היה בסדר, ועכשיו חיברתי את הצורב כSLAVE ואת הASUS כMASTER וזה גם עובד. אך ברגע שאני מעתיק את הקבצים מהדיסק דרך הצורב להרד דיסק זה ממש מאיט את ההרד דיסק וגם מעתיק לאט. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ניסיתי לצפות במספר סרטי DVD (הסרטים על דיסקים מקוריים), והסרטים חשוכים ובאיכות מאוד נמוכה. יש לי כרטיס מסך 7600GS עם דריבר 9.1.4.7 ומחשב חדש (ומסך samsung lcd). ניסיתי לראות את הסרטים בנגנים שונים (microsoft media player, vlc, powerDVD ) והבעיה חוזרת כל פעם. דרך אגב, משחקי מחשב רצים מצויין במחשב. תמונות ויישומים אחרים נראים גם מצויין במחשב. אתם יכולים לעזור לי לגרום לסרטים להראות טוב? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חלונות XP משהו של אינטל אבל אני רוצה לדעת את הדגם המדוייק
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי אותו אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה בקיצור אחרי שאני מסיים להתקין כמעט הכל אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני מאתחל את המערכת ואז מתחילים המסכים הכחולים אני לא מספיק אפילו לקרוא אותם ומה שכן הספקתי לא מצביע על משהו ספציפי הכרטיס מסך הוא של sapphire radeon 9600xt vivo עכשיו הקטע המוזר שאם אני לא מתקין את הדרייבר אז המחשב עובד בלי בעיות עם הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה בהתחשב בכך שבלי דרייבר הכרטיס עובד? והאם יש תוכנה לבדיקת תקלות בכרטיס מסך? או שיש למישהו רעיון מה לעשות כי חבל לי על הכרטיס הזה אז אני רוצה להיות בטוח במאה אחוז שזה בגלל שהוא דפוק תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב שלי החליט שלא לאתחל את עצמו. בין אם אני עושה ריסטרט או מכבה, הוא פשוט נדלק אבל לא מריץ שום דבר. המסך נשאר במצב של תרדמת וכך גם המחשב. רק רעש המאווררים מעיד על כך שהוא פועל. אני צריך להדליק ולכבות אותו מספר פעמים עד שהוא מועיל בטובו להגיב ולאתחל וברגע שהוא עושה את זה הוא עובד בסדר גמור וממשיך לעבוד כל עוד לא ריסטרתי או כיביתי. האם זו בעיית חומרה? תוכנה? האם פירמוט דיסק הסיסטם יעבוד? לא התקנתי שום חומרה חדשה בחצי השנה האחרונה שתגרום לו להתנהג כך. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אחי נעל את המחשב שלנו בבית ואני לא יודע איך לפתוח את זה ? הוא כותב לי תשם שלו ולהכניס סיסמא מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 31.9k צפיות
-
-
-
כותרת \/ מישהו? בבקשה.....
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כרטיס מסך - GForce FX 5200 של NVIDIA כל פעם אני מפעיל משחק או כל דבר שמשתמש בכרטיס מסך המשחק הולך בקטעים. בסוף המשחק יוצא וכתוב הודעה - דרוש חומרת האצה גרפית או משהו כזה....hardware graphic accelerator מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
איך מגדיר מיקרופון במחשב יעני שאני ידבר איתו דרך המסנג'ר וכל זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם חדש ופשוט אין קול.. כלומר אין דריברים או Audio devices.. מאיפה לקחת ומה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
עשיתי במחשב שלי פרויקט די גדול, הוספתי מאווררים, בקר, החלפתי ספק ועוד... עכשיו אחרי שסיימתי הכל, רציתי להדליק את המחשב. לחצתי על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, ותוך 2-5 שניות הוא נכבה לבד. (זה לא היה מקרה חד פעמי, ניסיתי כמה פעמים). אין מצב שזה עומס על הספק כי חשבתי על זה, אז ניתקתי הכל חוץ מלוח האם ומהדיסק קשיח, והמחשב עדיין נכבה. אם יש למישהו מושג מה זה ותוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד!!! תודה מראש, גיא.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים, והבנתי שאפשר להעלות את קבצי ה MINIDUMP וככה לעלות על הבעיה... הינה הקבצים: http://UPIL.net/download.php?file=fa64cc137b2a7613a65593d0379d4eb8 מקווה שתעזרו.... קבלו עדכון: פתחתי אותם לבד, ברובם היה Probably caused by : Unknown_Image פרט לאחד מהם שבו היה: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!NtFreeVirtualMemory+4d4 ) מה הלאה?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה שזה כמעט בטוח בחומרה, כי אחרי 4 פירמוטים וגם שינוי בסוג הווינדוס [מ32 ל 64 ביט...] יש עדיין בעייה, הבעייה: כשאני מפעיל emule או כל תוכנת הורדה אחרת bittorrent, אז העכבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז ואם יש מוזיקה את היא נתקעת כל שניה.. ------- יש לי AMD ATHLON X2 DUAL CORE 4200+ AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G 2 x Samsung 1 GB DDR2-667 NVIDIA GeForce 6100 (256 MB) - מובנה! -- עשיתי S&M זה אמר שהכל טוב, סרקתי עם MHDD זה מצא לי הארד דיסק אחד עם סקטוראים פגומיםף אז הוצאתי את זה עם הסקטורים הפגומים, ועכשיו יש לי אחד אחר ללא סקטורים פגומים.. מה זה יכול להיות??
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
שלום . לא מזמן עשיתי שיראה לי שגיאות ולא יאתחל את המחשב אז היתה לי בעיה עם Nv הדרייברים של הכרטיס מסך , יש לי כרטיס מסךVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Inno3D Tornado GeForce2 MX אני צריך דרייברים חדשים להתקין עדכנים , מאיפה אני יכול להוריד ? תודה רבה ...
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני שבועיים, ומאז הבעיות לא חולפות, יש לי 2 בעיות עיקריות: 1. לא משנה, עשיתי את מה שהיה בFAQ פה וחשבתי בהתחלה שזה מאט, אבל זה לא, אז הבעיה תוקנה, הבעיה השנייה היא העיקרית בכל מקרה: 2. יש לי בעיות בקריאת מכל מני אתרים באינטרנט, וגם תמונות ופלאש לפעמים: - במכל מני אתרים, חלק מהפלאש לא עובד וחלק כן (באותו אתר), אותו דבר עם תמונות, אני נכנס לפה וחלק מהתמונות שמימין לשם הפורום פועלות, חלק לא. - באתר www.one.co.il חסר לי הלוגו העליון, לפעמים כמה תמונות לא פועלות, ובצד ימין איפה שהקטגוריות, אני רואה רק את שמות הקטגוריות, בלי התוכן בהן (למשל קטגוריית כדורגל ישראלי, אז מתחת אני ישר רואה את קטגורית כדורגל עולמי, אין לי את התוכן שמתחת לכדורגל ישראלי). - באתר Gamer אנ…
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שהמחשב שלי עולה ישר הוא משתמש ב400 מגה מהזיכרוטן הפנימי שלא רצה עליו שום תוכנית... מה שרץ זה רק אנטי וירוס קספרסקי , דריבר של ATI והתכנית הזאת של המדפסת... מותכן לי על המחשב ווינדוס פרפושונל אז אני לא מבין למה הוא לוקח לי כל-כך הרבה זיכרון.. איך מצמצמים בזה ולמה זה בכלל ככה??
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הבעיה היא אצל חבר שלי הדבר הוא כזה ברגע שהוא מנסה להגדיר פורטים או בכלל להתעסק עם הפירוול קופצת לו ההודעה הבאה... '>http://www.2send.us/"] אחרי שהוא לוחץ כן מופיעה ההודעה הבאה.. '>http://www.2send.us/"] בגלל כל זה הוא לא מצליח לפתוח פורטים באימיול למשל או בסתם משחק רשת שכולנו (שאר החברים משחקים) יש לכם פתרונות להציע... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש תוכנה שהתקנתי בעבר, לפני הפירמוט והיא עבדה מצויין. לאחר שעשיתי פירמוט, כל פעם בסיום התקנת התוכנה המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה משגע אותי כי אין לי מושג למה זה קורה, במיוחד שהתוכנה לא כזאת מעמיסה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תמונה:http://img109.imageshack.us/my.php?image=001aw1.jpg מצאתי אותם בקופסה של המחשב ולמעלה על הדבר השחור הזה רשום SATA ויש לי שתיים כאלה מזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לשירשור הנ"ל(שאומנם הוא מתפוז אבל לא משנה) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=92220068 (בקצרה: רציתי לעדכן דרייברים של מסך + קול, הורדתי מהאינטרנט ועידכנתי. אני לא יודע אם זה הגורם, אבל לאחר ההתקנה של הדרייברים רציתי לעשות איחוי למחשב - והוא נתקע, מאז הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך+קול, והתקנתי את המקוריים מהדיסיקים). זו בקצרה התקלה, למרות שכאילו חזרתי לדברייבים המקורים (ושוב אני ממש לא בטוח שזו היתה הבעייה מלכתחילה), רציתי לסרוק את המחשב לוירוסים היום, ושוב המחשב נתקע.ניסתי לבצע שיחזור מערכת לכל מיני נקודות שיחוזר - לא מצליח. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לפיתרון, כמו כן תמיד יש את האופציה של הפירמוט. ולגבי פירמוט…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-