עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by e-r-a-n,

אוקיי, בזמנו היה לי בעיה עם הזכרון הפנימי, ובסריקה עם MEMTEST נתגלו כמה ביטים פגומים, לפני שבוע קיבלתי זיכרון חדש, והבעיה שהייתה (ריסט ומסך כחול כל יום) נעלמה עכשיו המחשב קצת מקרטע לי במשחקים מסויימים שהייתי רוצה לראות טוב יותר (עם מחליקים) אז עשיתי אוברקלוק קל למעבד, מ 1600+ => 1900+, בערך 220מג"ה יותר, מעבר ל 158~ לא המשכתי כי הבקר הרדיסקים שלי כבר התחרפן ועשה בעיות..לכן אני נשאר במצב הזה. עכשיו כבר כמה פעמים קורה שכשאני מדליק את המחשב הוא כאילו לא מדליק את המסך, ואז אחרי ריסט (כפתור) אז הכל עובד, או שהיום בבוקר קיבלתי את השגיאה הנ"ל בהעלת הווינדוס: מישהו יודע מה הבעיה פה? יש לי 2 הרדיסקים ואחד מהם קצת דפוק אבל אני לא חושב שהוא הסיבה כי כרגע הוא מתפקד בסדר... שאר הרכ…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by gabig12,

המחשב שלי מתחמם אז החלתתי לפתוח ולנקות אבק החתלתי גם ונקות אבק מהצלעות קירור בקיצור הוצאתי את הצלעות קירור של המעבד וניקיתי אותם החזרתי הכל למקום ובדקתי אם לא שחכתי לחבר משהו הכל נראה לי בסדר אבל אחרי שניסיתי להדליק המחשב לא עובד : הוא נדלק המאווררים נדלקים נראה גם שהלוח אם נדלק אבל הוא לא מגיע לשלב של הצפצופ (לא זוכר איך קוראים לזה) ואז זהו המאווררים נכבים והמחשב לא מגיב לא מופיע שום דבר על המסך... מה יכולה להיות הבעיה/ תקלה ???

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by coperl,

שמעתי שאפשר לעשות לייב סידי או כמו שהם קוראים לו וינדוס טו גו. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם אפשר לעשות את זה דרך ווינדוס 7? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  4. זו לא הפעם הראשונה שאני מחליף זכרונות אבל דבר כזה לא קרה לי עוד. הוספתי זכרונות והמחשב פשוט לא עולה, אפילו לא משמיע צפצופים. נדלק, אחרי שניה נכבה ונדלק מעצמו וזהו. לא רואים כלום במסך ואין צפצופים. ניתקתי את הזכרונות וזה לא עזר. כל המאווררים עובדים תקין. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה!

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by meirmiz,

קודם כל מילה טובה על הפורום.... נעבור לבעיה..(מצטער שזה קצת ארוך, אני צריך חוות דעת נוספת) הכל התחיל ביום בהיר אחד שהמחשב פשוט נתקע, הלכתי על השיטה הדיי ברורה פירמוט(גם ככה רציתי לעשות מזמן), הפירמוט וההתקנה של הXP עברו ללא תקלות, המחשב עבד כמו שצריך, עד ששוב הוא נתקע, כאן הבנתי שהבעיה יותר חמורה, נכסתי לפורום ולפני שפתחתי נושא חדש חיפשתי בעיות דומות, אז ככה, טמפ' נבדקת קבוע בביוס והיא בסדר גמור, ההארדיסק עבר בדיקת יצרן(תוכנה מהאתר)ירד מהפרק, כ.מסך נבדק במחשב אחר, וגם הוא ירד מהפרק, זיכרון, עבר בדיקה בMEMTEST ופה התחילה הבעיה, בדקתי את הזיכרונות כשרק כ.מסך והזיכרון מחוברים, הבדיקה התחילה לרוץ ואחרי כמה זמן המחשב פשוט נתקע הוא לא הראה שהזיכרון פגום כמו שיש בנושא FAQ בפו…

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by itaysp,

אז ככה. זה התחיל בימים האחרונים שהמחשב מתחיל לעלות לאט לאט לאט ולפעמים הוא לא עולה בכלל.... אני חושב שזה כתוצאה מהכרטיס מסך שלי, גי פורס 2, שכבר ממזמן המאוורר שלו שבק חיים והכרטיס שלי מתחמם מהר משהו משהו.... עכשיו שאני מפעיל את המחשב, שמתי לב שאיפה שכתוב את הנתונים על הכרטיס מסך כתוב שיש 0 זיכרון(WTF) וגם פוטושופ עושה לי הרבה בעיות בזמן האחרון... הוא אומר שיש בעיות עם חומרה.... האם המחשב לא עולה כתוצאה מכרטיס מסך?! אני לא ידוע אם לקנות אחד.. עכ שחסכתי כסף בשביל משהו גדול שאני עומד לקנות ביומולדת שלי.... אני עכשיו צריך להוציא אותו על כרטיס חדש... ואני חושב שאם אני יקנה אני ילך על GFX5200 כי אני לא צריך יותר מזה.... זה מספיק בשביל כל המשחקים של היום...... נ.ב גם הכרטיס רשת …

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by tomy669,

שאלה בנושא שחזור מערכת עקב מסך כחול. אם אבצע שחזור מערכת כל הקבצים שלי יחמקו- תמונות, מסמכים, סרטים, תוכנות וכד'? כל המסמכים שמורים על c

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  8. מדובר בכרטיס READEON X300. המאוורר מרעיש כמו טרקטור. ניקיתי אותו מאבק בצורה יסודית. נראה לי שיש בעיה במאוורר. הוצאתי את הכרטיס, ולא ראיתי משהו חריג. זה קורה סתם ככה, פתאום, וזה סתם התחיל, בלי שום סיבה. תצילו אותי!!! אין לי את הטמפ' של כרטיס המסך. זה הולך ככה: פתאום עושה קול כזה עבה, ואז המאוורר זז לאט, ואז ממשיך במהירות, ושוב פעם..........

• 17 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by skydancing,

האם יש מקלדת עם תאורה זאת אומרת בלילה לפעמים כשבאים לכתוב משהוא אז לא רואים את האותיות אם יש אוליי אפשר קישור? תודה!

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  10. כל 20 ד' בערך בעת גלישה ושמיעת מוזיקה ביחד המחשב פתאום קופא {לא מגיב } לשניה ואז מסך שחור האור הופך לכתום {נורת ביקורת של המסך } ושום דבר פשוט שחור אגב המחשב לא נכבה רק המסך חשבתי שהמך לא טוב החלפתי מסך וזה קורה שוב מ ה - ע ו ש י ם ?... o9009

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by ttwow,

קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  12. Started by Trout,

שלום לכולם... אני קניתי מחשב חדש: מעבד E6300 לוח אם ASROCK בהתחלה לא הצלחתי להפעיל את המחשבב כלל, אחרי שאני פתחתי את המארז משני הצדדים הוא עלה סוף סוף ועכשיו כשאני בודק עם EVEREST את הטמפרטורה של המעבד היא עומדת על 80 מעלות בערך (לפעמים קצת פחות לפעמים יותר). המאוורר עומד על 2679 סיבובים. שאר הסנסורים מראים שהכרטיס מסך עובד על 64 מעלות והדיסק עובד על 45 מעלות... כל זה לרגע שאני כותב את ההודעה... אין לי מושג למה זה ככה, ואני בטוח שזה לא יותר מידי טוב למעבד לעבוד בטמפרטורות כאלו... מה יכולה להיות הבעיה??? אגב, אני הרכבתי את המערכת ויש לי קצת ניסיון בהרכה של מחשבים מהצבא... אבל זאת הפעם הראשונה שטמפרטורה עולה אצלי לכזה דבר עם מאוורר שעובד... אודה לכם ממש עם תעזרו לי בזה... ט…

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by domuzy,

כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב, נפתח לי חלון קטן שמסביר משהו על corruptrd - כנראה בנוגע ל-SETTINGS של המערכת. אין לי אופציה אחרת חוץ מללחוץ על O.K ואז עולה שולחן העבודה כשהוא ריק לחלוטין מאייקונים, רקע נבחר וכל שאר ההגדרות שהוגדרו לפני כן. בנוסף לזה נוצר מצב שכאילו כל התוכנות שהיו על המחשב עדיין קבורות בתוכו אך הוא לא מזהה אותן. את רובן צריך להתקין מחדש או להפעיל שוב בכדי שיזהה אותן. אני כבר לא יכול יותר לעשות את כל פעולות ההתקנה והרענון האלה כל פעם מחדש. נמאס! ??? מי שיודע מה לעשות יתקבל בברכה. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  14. Started by brighi,

שלום, יש לי מחשב XPS 13 9343 עם וינדוס 10. הכל עובד מעולה, כולל משטח העכבר שבעייתי בסדרה הזאת, אפשר לגלול בקלות כאשר אני משתמש בדפדפנים, אבל לצערי כאשר אני נמצא בתיקיות/קבצים (אופיס, PDF וכו) הגלילה מאוד איטית ונתקעת ואי אפשר לעבוד עם המחשב. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה של האופיס, להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך, לשנות PERFORMANCE OPTIONS של המחשב, אבל כלום לא עזר (בין לבין התקדמתי גם לוינ10). יש למישהו הצעה איך ניתן לפתור את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  15. שלום. איכשהו הבאתי למצב בו כל הסימניות (Bookmarks) מהמחשב הביתי מופיעות על המחשב בשולחן העבודה. איני מעוניין במצב הזה. מכנסתי להגדרות> סינכרון שירותי גוגל וניסיתי להתנתק. כלום לא עזר לי והסרתי את דפדפן הכרום. התקנתי אותו מחדש והסימניות עדיין שם. לפי מה שקראתי באינטרנט, עם ביטול הסנכרון בהגדרות, הסימניות נשארות במקומן. חייבת להיות דרך להתנתק. אני רוצה שהסימניות שלי יהיו על המחשב הביתי בלבד. עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  16. Started by ronald,

שלום!!! אני מבקש את הזרתכם כי עד לפני חודש אני קניתי מעבד חדש אינטל פנטיום 4 3.00 ואני כבר כמה ימים סם לב שהמעבד מתחמם לי יותר מדי בזמן של המתנה הוא 66 ומהירות המאוורר RPM 620 עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול לעכליף אוורור ולאי מאוורר תודה

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  17. אורח
    Started by אורח,

טוב אז קיבלתי מסך כחול ואז קרס המחשב: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: nvlddmkm.sys SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadow…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  18. Started by tomer84,

שכשמדליקים את המחשב המאוורר שמוציא אוויר מסתובב קצת ומפסיק והמנורה בקדמת המארז דולקת לכמה שניות ומפסיקה גם היא הלוח אם שלי:asus p5kpl-cm מעבד intel e5300 וזה עם 2 ג'יגה ראם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by edenbd,

קניתי כרטיס טלויזיה חדש מחברת Intex. חיברתי אותו לסלוט PCI, המחשב זיהה אותו והתחלתי להתקין את הדרייבר. רק שבסוף ההתקנה, לפני שהיא נגמרת, המחשב קורס ועושה ריסט לעצמו וזהו. לפעמים זה לא קורה וזה מצליח להתקין, אבל אז התוכנה המצורפת נותנת לי שגיאה. בדקתי באתר והתשובה לשגיאה שלי היא להתקין מחדש את הדרייברים. למישהו יש רעיון?

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by The TrCkeR,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושהDAC שלו יהיה איכותי, כלומר שיראו בו את התמונה באיכות טוב, גם ברזולוציה 1280X1024 85HZ. אני אני אדע איזה DAC יש לו? ולפי מה אני אדע שהוא איכותי ושלא סתם עובדים עלי? ??? (כי בכרטיס מסך הנוכחי שלי רואים מטושטש ברזולוציה זו בגלל הDAC, והמסך תקין לחלוטין, SAMSUNG SYNCMASTER 959NF בדקתי את זה ) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by yot,

היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003בVitekong ובעוד הרבה משחקים. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. זה גם לא בעיה של הDX. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by AMD Sempron +3100,

ראיתי שיש 2 סוגי מתאמים של FC PGA 370 ללוחות של SLOT 1 ויש FC PGA2 ללוחות של FC PGA השאלה שלי היא כזאת אם הלוח במקור בנוי לקבל נגיד מעבד של עד גי'גה ! FC PGA לפי חוברת יצרן ואחרי ששמים לו את המתאם החדש FC PGA2 שעובד על הנייר עם מעבדים של עד 1.4 גי'גה איך הלוח מקבל אותם ? ? ? מי קובע בלוח האם עד כמה גיג'ה (מחזורי שעון ) של מעבד הלוח יכול לקבל ? הציפסט ? או התושבת עצמה ? יצאתי מזה דיי מבולבל. נ.ב. בלוח של סלוט 1 בדרך כלל הוא 66/100 אז ששמים לו מתאם FC PGA 370 אז הבאס של המעבד הוא 133 מדבר על הפנטיום לא על הסלרון ! אז איך הלוח יכול לקבל מתאם שיש בו מעבד עם כזה באס ? הוא מפחית אותו אוטומטית ל 100 ?

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by gameon,

השארתי את המחשב דלוק עם משחק ברקע אחרי כמה דקות המסך ניהיה לבן והמחשב ציפצף (מהרמקול הפנימי) כמו אזעקה כזה הכפתור כיבוי לא עבד רק ההדלקה מחדש אחרי שהמחשב נידלק זה היה כאילו לא קרה שום דבר המזגן דלוק אז טמ"פ לא קשור לא היה OC על שום חלק מפרט Q6600 MSI G31 HD 4850 4GB RAM אני לא יודע בדיוק איפו הבעיה אז פתחתי את הדיון כאן

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by orend,

יש לי מחשב פנטיום 2 עם ביוס של AWARD ניסיתי להתקין כרטיס רשת אך הביוס לא הקצה לו IRQ ומשום כך מערכת הפעלה וין98 מקינה את הכרטיס אך רושמת שיש בעיה בהתקן ועלי להתקינו מחדש. ניסיתי להקצות ידנית אך זה לא עזר. ניסיתי להחליף לWINXP גם זה לא עזר. מסתבר שמקור הבעיה היא בביוס שלא מקצה לו . כיצד ניתן לפתור את הבעיה מבלי לשדרג ביוס. ואם בכל זאת צריך לשדרג איפה ניתן להשיג ביוס של אוורד בחינם?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by rooot,

שיחקתי אם 2 מחשבים ישנים אחד פנטיום 2 ואחד פנטיום 3 והחלפתי בין הציפים של הביאוס שלהם שמתי את הציפ הפוך והוא נשרף! האם כל הלוח אם נדפק או רק הציפ של הביאוס? איפה אני יכול לקנות כזה ציפ של ביאוס למחשב ישן פנטיום 2 ופנטיום 3? המחשבים לא עולים - אין תגובה למסך! זה רק בגלל שהביאוס נשרף נכון??? אפשר לתקן את זה על ידי קניית ביאוס ישן ל2 המחשבים (שרפתי את שתי הביאוסים בגלל שהחלפתי ביניהם ביאוס ושמתי את הג'וק שלהם הפוך)? אני רוצה לדעת אם המחשבים האלה הלכו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.