תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הצורב מזוהה בביוס ובwindows (מצורפת תמונה) אך כל דיסק שאני מכניס (CD / DVD) הוא לא קורא אותו וגם אי אפשר לצרוב דיסק ריק. הבעיה התחילה כשהמחשב הריץ Vista ואח"כ עשיתי פורמט ועכשיו היא נמשכת עם XP. למישהו יש רעיונות לפתירת הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. קצת הקדמה: המחשב שלי נקנה לפני כ 3+ שנים מפרט: Intel Pentium 4 3.0 HT Asus P5P800S 1024MB ram Inno3D Geforce 6600 ExcelStore HD 80GB קירור ג'נרי למעבד של אינטל. הממ לפני כשבוע-שבועיים קרה מקרה שניסיתי להדליק את המחשב כל המאוורים סובבו לשניה, כל הנורות הבהבו לשנייה (כגון נורה שמסמלת שהמחשב דוקל), זה כאילו המחשב נדלק לשנייה אחת במלוא מובן המילה ואז נכבה. נכנסתי לפאניקה פירקפתי הכל הורדתי לוח ובדקי שום דבר לא נשרף (היה לי מקרה דומה במחשב הקודם הוא לא נדלק כי נשרף אחד הגשרים). חיברתי בחזרה והוא נדלק. הבעיה הפסיקה ואז שוב קרתה כמה פעמים, היו גם מקרים שהמחשב נדלק עולה כרגיל ואז נכבה סתם ככה. מה שהייתי עושה בשביל לתקן את הבעיה זה מנתק את הכבלים מהחשמל, חשבתי אולי…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה לפני כמה ימים, פתאום כל איזה 10 דקות העכבר הפסיק לזז ורק לאחר הוצאה והכנסה מה-USB חזר לעבוד, מחקתי את הדריבר ועכשיו זה לא עושה את זה אלא מדי פעם נתקע לאיזה שניה וממשיך לזוז, מה זה יכול להיות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה כיבוי למחשב אז המחשב נכבה כרגיל ואז אוטומטי נדלק לבד אחרי כמה דקות(לא התקנתי שום תוכנה ופירמטתי את המחשב כי חשבתי אולי זה בעיה בווינדוז אבל זה לא עזר) לכן האפשרות היחידה שלי זה לנתק את התקע של המחשב וזה לא בריא למחשב..ולפעמים כנראה עקב זה שאני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק כ2-3 שניות ומתכבה ושום נדלק ומתכבה.. מקווה שתעזרו לי.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום רב, מחשב מסוג פנטיום MMX מהירות שעון 233MHz עם 128MB זיכרון על Windows 98. אני מגדיר לו הגדרות עכבר כדי שיזהה אותו, בהפעלה הבאה ההגדרה לא נשמרת והעכבר לא מזוהה. מה עושים? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מפרט מימין מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לאחר הפעלה של המחשב הוא עובד בצורה תקינה . לאחר מספר דקות הוא נתקע פשוט , העכבר ממשיך לעבוד אבל שום דבר אחר לא עוזר , בנסיונות של ריסטרט לא עוזר כלום ורק כיבוי ארוך למחשב הוא עולה ושוב נתקע . לא ביצעתי עדכון של דרייבר או תוכנה חדשה , (לפני שאני מתחיל לפרק את המחשב וגורמים ) - האם יכול להיות שהתקלה נובעת מהתחממות של המעבד ? אני משמתמש במאוורר של ARTIC COOLER PRO 7 , האם יכול להיות שהוא השתחרר וזה מה שגורם לתקלה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
??? קניתי מחשב חדש כרטיס מסך 3850 ומערכת הפעלה ויסטה 32 BIT לצערי כמעט בכל יום שהמחשב פועל מופיעה לי הודעה "מנהל התצוגה ATIKMDAG הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה" במיקרים מסוימים המחשב כבה לאחר קבלת ההודעה ונדלק שוב או שתצוגת המסך קופאת . בבקשה תסבירו לי מה הבעיה והיכן ומה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משחק שמתאים לווינדוס 98\95... אני על אקס פי, המשחק הוא the curse of monkey island אני חייב להריץ אותו, והוא לא מתאים לאקס פי. אם מישהו מכיר תוכנה כזו שתשקול כמה שפחות ויכול לתת לי שם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני Maxtor One Touch 160gb הוא עבד מצויין, עד שיום אחד המחשב הפסיק לזהות אותו! כשאני מחבר אותו לUSB המחשב מזהה שחיברתי אותו ומודיע לי על כך אבל כשאני נכנס ל"מחשב שלי" הוא פשוט לא נימצא שם! הדבר היחיד שהוא נותן לי זה אפשרות ל "הוצאת חומרה באופן בטוח" למטה בסרגל של התחל ב"מנהל התקנים" הוא דווקא כן מזהה אותו! ובDisk managemant הוא לא... מה אני עושה ? יש לי שם המון חומר מאד מאד חשוב!!! מאד אשמח אם תוכלו לעזור !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ולוח האם ASUS M2N-VM DVI פעם מזהה את הכונן Pioneer DVR-215DBK SATA ופעם לא מזהה אותו. אני מפעיל את המחשב ונכנס ל BIOS ופעם הוא מזהה את הכונן בביוס ופעם לא מזהה. הכונן מחובר בחיבור SATA. גרסת הביוס היא מסוף 2007 כך שלא נראה לי שצריך לעדכן ביוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני ממשיך כרגע את ההתקנה עם כונן IDE רגיל עד למציאת פתרון לבעיה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך הווינדוס בתוכנה של היצרן קיצר שמתי את הקובץ בתוכנה ולחצתי התחל עדכון אוקי חיכיתי המחשב נתקע כזה חיכיתי עוד 20 דקות חצי שעה עדיין לא משתנה כלום לחצתי על הכפתור של הריסט ולא הגיב לחצתי על כיבוי המחשב התכבה..לאחר דקה הדלקתי מחדש ולא היה כלום על המסך לא כתוב כלום אבל החשמל פיזית עובד כל המאווררים והאורות נדלקים והנורה של הלוח שמראה תקינות ואי תקינות של הלוח הייתה ירוקה מה שאומר שהלוח תקין..הוצאתי את הסוללה CMOS חיכיתי רבע שעה והחזרתי לא הלך למישו יש רעיון? שלחתי את המחשב לתיקון הם אמרו שיחליפו לי את הביוס..אבל אני רוצה לדעת מה עושים למקרה שפעם הבאה אני יתקל בתקלה כזאת אצלי או חבר
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, אני מתקין מחשב חדש: לוח אם Intel DQ35MP, מעבד 2180, זיכרון קינגסטון ספק HEC כשהתקנתי את המחשב עם כונן WD IDE בהתקנת XP, בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" (המעבר מההתקנה הטקסטואלית הראשונית ה-DOSית), מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B . הכונן עובד תקין על מחשב אחר, וככה גם הזיכרון של המחשב. אמרתי ננסה עם כונן WD SATA 160G חדש. בדקתי את הכונן על מחשב אחר והוא תקין. התחלתי את ההתקנה... ואותה בעיה בדיוק. (הביוס מוגדר על SATA במצב מדומה IDE) מה זה ה-7B הזה? מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
ניסיתי לעשו הכל לפי המדריך וזה מה שהוא מראה לי: Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000EA, {82b49da8, 82d711e8, f8a9dcb4, 1} *** WARNING: Unable to verify timestamp for hal.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for hal.dll *** WARNING: Unable to verify timestamp for nv4_disp.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for nv4_disp.dll *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for win32k.sys - ERROR - could not read driver name for bugcheck parameter 3 Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp+3871c ) Followup: MachineOwner --------- kd> g ^ No runna…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני משחק במשחק מסויים באמצע המשחק המחשב מאתחל את עצמו
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ראשית, לא ידעתי האם השאלה שייכת לפורום הזה, במידה ולא - אבקש להעביר לפורום המתאים. לנושא: המחשב המצוין מעלה, מהו רצף המקשים\המקש שצריכים ללחוץ על מנת להנכס לביוס? כי אני רוצה להגדיר טעינה מהסידי לצורך שחזור המערכת והתקנתה מחדש. תודה רבה והמשך לילה טוב
-
- 6 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב בן בערך שנתיים עם מעבד PENTUIM D ,אחרי נקיון של כל המאוורים כולל הסרה של המאורר של המעבד,והחלפת הקירור של המעבד לקרור של אינטל מקורי(הקירור הקודם של אינטל נשברו בו הפינים) בקיצור,הותקן גוף קירור חדש של אינטל המחשב נדלק עושה POST(יש ביפ אחד) ואז אחרי כמה שניות עד חצי דקה נכבה-כניסה זריזה לBIOS הראתה שהמעלות של המעבד עולות בצורה מטורפת גוף הקירור החדש,הותקן בלי משחה טרמית (היו עליו איזה 3 פסים אפורים מוזרים) בכל מקרה,זה הרי לא אמור להשפיע? רק לשפר את ההעברה של החום? יש הצעות לגבי מה אפשר לעשות כדי שהSENSOR לא ישתגע ככה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב, אז עשיתי Error Checking לכונן C , לאחר שהError checking הסתיים המחשב עלה כרגיל ואז הפעלתי את התוכנה Ccleaner ולחצתי בה על Run Cleaner לאחר שלחצתי קיבלתי הודעת שגיאה Rundll ואז היה bsod . אחרי שהמחשב עלה עוד פעם בדקתי אם יש קבצים בMinidump ולא היה כלום למרות שהיה bsod. השאלות שלי הן: 1. האם נגרם נזק למחשב שלי כתוצאה מהbsod הזה? 2. איך אני יכול לברר ממה הbsod הזה נגרם? עכשיו אחרי שאני לוחץ בccleaner על run cleaner זה פועל כרגיל ללא שגיאה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז ככה... ניקיתי את המאוור של המעבד ואת המחשב כולו מאבק כשבאתי להפעיל את המחשב הוא עלה אך כל מה שהיה מחובר להתקן USB כמו עכבר מצלמה מדפסת... לא עובדים, מ שמוזר זה שהמצלמה מקבלת מתח מהתקן ה USB כי הנורית שלה דולקת אבל לא יותר מזה אין הודעת שגיאה מהמחשב אין כלום שכחתי לציין שגם עדכתי את הביוס לפני שזה קרה....
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש, ומהרגע שהפעלתי אותו הוא מסרב לעבוד חלק - הוא עובד מקוטע (אבל לא קופא לגמרי). אפילו הויזואליזציות (לא יודע איך קוראים לזה בעברית..) בווינדוס מדיה פלייר עובדות מקוטע. בכמה דקות הראשונות אחרי שמפעילים אותו, הוא עובד חלק, אבל אח"כ מתחיל לזחול... ניסיתי לפרק אותו ולהרכיב מההתחלה, כדי לוודא ששום חלק לא מורכב לא טוב, ניסיתי לפרמט ולהתקין את הדרייברים מההתחלה (גם הגרסאות מהאינטרנט וגם אלו שמקבלים עם החלקים), וניסיתי לנתק את כרטיס המסך, את אחד ההארד דיסקים ואת ה-DVD כדי להקל על המערכת (המפרט בצד ימין). רק אחרי שניתקתי את החלקים אפשר היה להרגיש בשיפור קל, אבל לא משהו דרסטי... הטמפ' של המעבד באיזור ה-50 מעלות, ושל המארז - 37, אם זה יעזור לכם. אם יש למישהו רעיו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי DELL 1500 עם Bluetooth,ואין לי מושג איך להפעיל אותו.מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים התחילו מסכים כחולים, הרצתי בדיקות לכולם, כל הדאמפים מראים בעיות זיכרון, אבל הזיכרונות די חדשים, הקטע שהמסכים הכחולים קורים לרוב כשאני פותח קבצים ב Winrar, ממש כבר 4-5 פעמים בפתיחה של קובץ זה קורה. ניסיתי לשחק עם הזיכרונות ולהוציא, אבל לא כ"כ עזר כי מסכים כחולים לא באים תמיד באותם זמנים. הרצתי memtest לכמעט 7 שעות, ואין שום בעיה (פעם היו לי אותם בעיות ו memtest פעל בערך 17 שעות ברצף וגם לא היה שום בעיה). הדרך היחידה לנסות לסדר את הבעיה היא להביא זיכרונות חדשים ולהיות איתם לתקופה בשביל לבדוק? ד"א, אם אני אתקין מחדש את winrar, יכול להיות שהבעיה תיפטר? אולי משהו נדפק בה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי: Pentium IV 2.0 Ghz ,768 MB DDR II, Win XP Pro בזמן האחרון, בכל הדלקה של המחשב, אחרי פרק זמן מסויים, שנע בין דקות לכמה שעות, המחשב נכבה חשמלית באופן פתאומי. אח"כ לא ניתן להדליק אותו בכלל, אלא רק כשמבצעים את הפעולה הבאה: מוציאים את כבל הכוח מהשקע בקיר, מחזירים - ואז הוא נדלק. עוד משהו מוזר שלא הפריע לי וקיים במחשב הרבה לפני התקלה הזו: לפעמים כשהייתי פותח אותו הייתי כמובן מוציא את כבל הכוח, וכשהייתי מחזיר אותו הוא היה נדלק מיד - בלי שלחצתי על כפתור ההדלקה. האם התקלה היא בוודאות בספק הכוח, או אולי בלוח האם, או בשניהם? תודה
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי בעיית קריסות רצינית. המחשב שלי נופל לפעמים סתם במהלך עבודה רגילה, כמעט תמיד במהלך הלילה שאני משאיר את האימיול פתוח, ובזמן הרצת משחקים (למשל אובליביון, half life/cs/tf2). המשחקים מקוריים. ניסיתי להוריד את רמת הגרפיקה בשביל להוריד עומס, אני סוגר את כל התוכנות שפעולות ברקע וכלום לא עוזר. המפרט בצד לא מעודכן, יש לי כרגע ג'יגה זיכרון והחלפתי את הכוננים של ה-40 וה-30 בכונן של 300 ג'יגה. זה ממש מפריע ולא מאפשר לי לעבוד כמו שצריך על המחשב.. אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד. תודה! -עריכה- בטעות לא שמתי לב באיזה פורם אני כותב.. אם אחד המנהלים יוכל להעביר ל"תמיכה טכנית" אני אודה לו.
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-