תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
למרות ששמתי עליו מלא משחה טרמית, והמחשב מצפצף. המחשב נקנה לפני 7.5 שנים. האם זה אומר שהמעבד סיים את חייו? יש תצוגה במסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי לקח את הארד דיסק שלו אל חבר שלו ומהמחשב שלו עשה פורמט (מהווינדוס) שהוא החזיר את ההארד דיסק שלו למחשב שלו כתוב BOOT FAILUR ובסוגריים 40, שהוא מנסה להכניס דיסקט בוט הוא אומר לו להוציא דיסק מדיה או דיסקט (משהו כזה). אני בכל זאת לא הבנתי כלום האם משהו יותר מומחה יכול לעזור לי (בעצם לחבר שלי) תודה. אני לא רוצה להתחצף אבל זה חשוב מאוד כי יש לו לעשות עבודה עוד יומיים, תודה
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה:Octek Rhino P4X266A-A4P ויש לי בשבילו עדכון ביוס איך אני מעדכן את הביוס שלו?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, המחשב לא עולה, כאשר מדליקים אותו הוא משמיע צפוצים (לא עולים ויורדים) וכאשר הסתכלתי ליד המעבד אני מבחין כי הקבלים יש עליהם מעין אבקה אפורה ולכן אני כמעט בטוח שהלך הלוח אם. (מצורף תמונה) http://uploads.upng.co.il/e410ef52d6.jpg האם לפי דעתכם הלוח האם הלך? זה נראה כמו התפוצצות של הקבלים...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה כל כמה זמן המחשב קורס לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/837/71850176.png/] והדרך היחידה לפתור את זה היא לסגור את התוכנה דרך מנהל המשימות. בעיה זו קרתה גם כששיחקתי הbattlefield 3,גם ביוטיוב. אם האשכול לא שייך לפה בבקשה העבירו אותו לפורום המתאים. תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
USB2 זה חומרה או תוכנה או שניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מסך של u-topia הוא עלה 850 שקל פלוס מינוס בסופר (בקנייה מעל 500 שקלים מבצע).. הוא נראה בסדר גדול 17 אינג' לא ידוע מה בדיוק הדגם.. מסך דק. אקיצר אני הולך לקנות כנראה כרטיס מסך 7600GT הזה ואמרו שצריך איזה יציאת DVI משו כזה.. יש במסך הזה? יש לי במסך 3 יציאות 2 למחשב 1 לחשמל, אני משתמש ב2 כי הכרטיס שלי כרגע טרנטה ואין לו ת'שלישי.. לא יודע עם זה משפיע למרות שנראה לי שכן אני רוצה כזה את התזוזות וזה.. מישו יכול לעזור לי בבקשה ולענות על השאלות? אני ישמח תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! כבר כמה ימים שאני מפעיל את המחשב והצג נכבה ונדלק, כמה פעמים, וכתוב לי בשורת המשימות-"מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור". כמה פעמים קפץ לי מסך כחול, קרה גם שהמחשב נכבה אחרי זה.. ברוב המקרים התצוגה מתחרבשת, אני ראה הרבה ריבועים על המסך וכל מיני פיקסלים לא קשורים.. בלתי ניתן לעבוד עםהמחשב בצורה הזאת. ניסיתי למחוק דרייברים ולהתקין מחדש, וגם ניסיתי את הפתרון שמיקרוסופט מציעים: http://support.microsoft.com/kb/2665946/he זה לא עזר לי.. זה קורה גם בsafe mode. גם אחרי פתיחה של המחשב וניקוי אבק הבעיה ממשיכה. הדגם של הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB, נקנה ב2007 ביחד עם מחשב חדש. זה נראה כאילו הלך הכרטיס מסך? מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 עם לוח אסוס cuv4xe עם 512 MB זיכרון. הכוננים שלי הם : primary master: WD 40GB 7200 primary slave: pioneer dvd 114 secondary master :asus cd rom X52 secondary slave: lg cdrw 16x40 כאשר ההארדיסק מחובר לבד מערכת ההפעלה (XP) עולה יותר מהר מאשר המצב הרגיל שבו כונן הDVD מחובר על אותו הכבל של הדיסק הקשיח. יש לציין שהלוח תומך ב udma 5 וההארדיסק מזוהה כ udma 5 וה DVD מזוהה כ udma 2, האם המצב הזה גורם להארדיסק לעבוד כ udma 2 או הוא נשאר udma 5 אם האטה מסויימת?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, לפני 3 ימים כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ללא סיבה מוסברת. אפליקציות שדורשות פלאש בקושי מתפקדות וסרטונים בפייסבוק, טוויטר ודומיהם לא עובדים, יש סאונד אבל מסך שחור/לבן. ניסיתי כבר מספר פעמים למחוק את הדרייברים ולהתקין מחדש, זה פתר את בעיית הסרטונים ושיפר מעט את אפליקציות הפלאש אבל לא כמו שהיה קודם, הבעייה היא שלאחר מספר שעות, או בבוקר שאחרי הבעייה חוזרת ואני צריך לחזור על מחיקת התקנת הדרייברים שוב. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך לסדר זאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים חיבור האינטרנט אצלי נמצא בחדר העבודה שמחוץ לבניין (חדר בפני עצמו - 4 קירות) הנתב האלחוטי/קוי במרחק של כ- 25 מטר מהבית וחסום בקירות בטון. לבית לא מגיע אפילו לא אות אינטרנט קלוש. סיפרו לי שיש דרכים לעשות חיבור לבית, אולי דרך רשת החשמל (שהיא אחת, אבל זה תלת פאזי, והחדר על פאזה נפרדת, אך ניתן לחבר) או בדרכים אחרות. מי יודע מה היא הדרך הכי טוב לעשות זאת ? ראיתי את המכשיר של שיומי בקישור להלן, https://he.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-WiFi-Electric-Cat-WiFi-Repeater-300Mbps-2-4G-Wireless-Range-Extender-Router-Access-Point/32850998652.html?spm=a2g16.10010108.1000013.3.628645c7sZCaP9&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר מריחת משחת קירור טריה והרכבה חוזרת של גוף הקירור התעקמו 2 מהפינים מפלסטיק שמחברים את הגוף ללוח האם. (כדי להבהיר זהו גוף קירור Arctic Alpine 11 GT Rev2 שמתחבר ללוח האם ע"י דחיפת הפינים מפלסטיק . כמו בגוף המוצג ביוטיוב המצ"ב, למקרה שיש צורך בהבהרה נוספת ). לוח האם הוא מתוצרת ASUS תואם תושבת 1155 עם 4 חורים לגוף קירור, והמעבד הוא I3. הזמנתי גוף קירור חדש רק עפ"י תאימות 1155, ומה שהגיע אינו מכיל פינים מפלסטיק, אלא bracket שאליה מתחבר הגוף בברגים. כפי שרואים בתמונות המצ"ב. השאלה, איך מחברים גוף כזה ללוח האם? https://www.youtube.com/watch?v=5qczGR4KMnY
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב נייח בן כ 4 שנים. משמש למשחקים לילד בן 10. לפני חצי שנה הוספתי לו כרטיס מסך sapphire rx580 לפני כשבוע באמצע הדלקה קרס, אתחל את עצמו, קרס שוב לפני ה ווינדווז. מאז הוא נדלק, אבל אפילו לא רואים תמונה של התחלה של אתחול/בוט. המארז נדלק, והאורות על כרטיס המסך נדלקים. אבל אין התחלה של בוט שנראה על המסך. אפילו לא אפשרות להכינס להגדרות הראשוניות. לקחתי מחשב אחר והעברתי אליו את כרטיס המסך והכל טוב. כרטיס המסך בסדר גמור. והמסך גם בסדר גמור עולה עם המחשב השני. מה אפשר לבדוק? יש דרך לדעת אם הלוח הלך או לא? בעיה אחרת? אשמח לתובנות הצעות לבדיקה. :-)
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נעלתי את המחשב בסיסמא מקומית ואיני זוכר אותה.. איך אפשר לצאת ממצב זה.??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עד פה הכל טוב עכשיו קניתי איתו 8800GTS התקנתי דרייברים והכרטיס נותן לי רק 3 רזולוציות לבחירה... לאח שלי יש את אותו כרטיס מסך(של אותו חברה) ואצלו יש הרבה רזולוציות לשינוי , התקנתי את הדרייבר הכי חדש מישהו יכול להגיד לי אולי מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איך צורבים דיסק אם יש לי רק צורב DVD במחשב?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בערך מאתמול בבוקר המחשב מבצע כל הזמן ריסטרטים. לרוב מס' שניות לאחר שהמחשב מתחיל לעלות ובפעמים בודדות הוא מגיע לטעינה של הווינדוס ואף לווינדוס. ביצעתי החלפת מעבדים וזיכרונות עם מחשב אחר והבעיה נמשכה כרגיל. כמו כן ניתקתי את הכרטיסים אשר היו מחוברים ללוח, ואציין גם שכרטיס המסך הוא ON BOARD. אודה לעזרה באיתור התקלה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה של memtest ואחרי 3 שעות הופיעו שגיאות אמרו לי שכדי לבדוק אם זה מהלוח או מהזכרונות אני צריך להעביר סטיק אחד בין הסלוטים על הסלוטים האדומים הוא מוצא שגיאות תוך 5 דקות על הצהובים חיכיתי רק 10 דקות אבל לא מצא בכל מקרה שקרו לי כל הבעיות הזכרונות היו על הסלוטים הצהובים תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני משתמש בwindows 2000 pro אין בה את msconfig. מישהו ציין בעבר שניתן להוריד את זה מאתר microsoft. חיפשתי ולא מצאתי אשמח אם מישהו יתן לי את הקישור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי....שדרגתי את כרטיס המסך שלי מ-1050TI ל-RX6600XT והמשחק החביב שלי לא עולה יותר AGE OF empires2 בגירסתו הישנה.....מערכת ההפעלה שלי W7 וכמובן התקנתי דרייברים בהתאם . ההודעה שמופיעה כשאני מנסה להפעיל את המשחק-Could Not Initialize Graphics System Make Sure Video Card and Driver Are Compatible With DirectDraw כמובן ניסיתי לשנות את כל אפשרויות התאימות של מערכות הפעלה קודמות .הרצתי DXDIAG והוא מראה שהכל תקין ועובד. אגב שאר המשחקים שלי מתפקדים . יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה המצב על הפנים המחשב חרבנה דופק לי מסכים כחולים של הקובץ בכותרת,ככה רשומ בשגיאה גם אחרי פרמוט של המחשב זה חוזר על עצמו קיצר אני אובד עצות אנשים יש למישהו מושג מזה?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני בא לעלות SAFE MODE אחרי המסך השחור עם כל הקבצים שניטענים לSAFE MODE אני מקבל מסך כחול. במקום שיעלה לי הווינדוס במצב בטוח אני מקבל מסך כחול שאפילו לא עושה ריסטרט לעצמו פשוט מסך כחול וזהו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחברים שאולי השתתפו בדיון שיצרתי בדבר בעיה מסתורית בלוח אם בhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242296.0 אז אני רוצה לבשר לכם שהלכתי ל"דורון מחשבים" מבאר שבע, חנות שהולצה לי על ידי בן דוד. אז קודם כל תודה לבחור המבוגר בחנות שפשוט תוך חצי שעה אמר לי שהמחשב מוכן.הגעתי שילמתי 50 שח והלכתי. ולידעתכם חשוב שתדעו שהסיבה לכך שלא היה בוט (לא ציפצוף, לא תצוגה במסך ...רק מאוררים עובדים) היתה לא אחרת מאשר: חשמל סטטי לטענתו הוא אומר שכנראה חיברתי איזשהו מכשיר לכונן ללא הוצאה לפני זה של הכבל החשמל פיזית מהכונן (ספק כוח). מישהו ממכם הבין מה קרה פה בעצם? לי לא זכור התעסקות כזו, אבל בעקרון מה הנושא הזה של החשמל סטטי ואיך משם ועד חוסר בוט. תודה אוהד
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב ,לפני כשבוע רכשתי מסך של דל p2414h,יש לי כרטיס מסך דיי ישן של radeon 4800 hd,והמסך מחובר עם dvi לכרטיס מסך, נשארו לי 2 יציאות במסך שזה ה vga ו dp, אין לי טלויזיה ממזמן ויש לי ממיר הוט מג'יק פנוי בחדר עם יציאת hdmi , מה שרציתי לברר זה מה האופציות שיש לי לחבר במקביל את המסך לממיר? אני יכול פשוט לקנות מתאם dp-hdmi ולחבר עם כבל hdmi בין המסך לממיר?איך זה יעבוד במקביל גם עם מחשב וגם ממיר,ועוד משהו שאני לא כ"כ מבין מה עם האודיו? יש לי רמקולים של harman kardon sound stick 3 עם חיבור יחיד נראה לי רק למחשב,יש אופציה להוציא אודיו גם עם הממיר? אני מבסוט מהמסך והכל אבל כבר מתחיל לחשוב שהיתי אולי צריך לקנות משהו עם יציאת hdmi ורמקולים מובנים אולי....מה הכי כדאי לי לעשות ואם א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחילה לי בעיה של ריסטים עצמיים של המחשב. יש לציין שהמחשב לא חדש 4-5 שנים, הייתה בעבר בעיית חימום יתר שנפתרה בעבר וכרגע המחשב עומד פתוח ועדיין יש ריסטים. האם עדיין זו יכולה להיות בעיה של חימום יתר? המאוורים נראים נקיים ועובדים. חשבתי על כמה כיוונים: 1.חימום יתר - למרות שהמחשב עומד פתוח? 2.יכול להיות שיש בעיה עם ההארד דיסק? 3. אפשרות של בעיית תוכנה אולי- להתקין ווידוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-