תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב שלי איטי כבר די הרבה זמן ואני פשוט התרגלתי לזה... אבל זה לא טוב וזה כבר מעצבן. הבעיה היא לא בכרטיס מסך כי החלפתי אותו לאמ זמן לכרטיס מסך טוב. לדעתי הבעיה במעבד.. אבל איך אפשר לדעת? שאני מתכוון שהמחשב איטי זה אומר שהוא מבצע פעולות לאט.. עד שהוא פותח דברים לוקח הרבה זמן... קיצור איך בודקים מה גורם לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב יחסית ישן, הכרטיס מהסך הוא ATI 5770 יש לו 2 יציאות HDMI, ויש לי טלויזיה של טושיבה מסוג Regza, הטלויזיה תומכת ב1080i \1080p \ 720p וכד'.. חיברתי את הכבל HDMI מיציאה בכרטיס לטלויזיה, עשיתי פשוט הרחבה של הדסקטופ בדרייברים של הכרטיס ברגע שהטלויזיה נמצאת על מצב HDMI וברגע שאני מעביר איזה טאב לטלויזיה ומריץ את מה שאני רוצה לנגן (למשל סרטון ביוטוב) אפשר לראות שיש לאג\דיליי בין האדיו לוידאו, כמו סוג של בעיית סנכרון, שומעים את האודיו לפני שרואים את הבעת הפנים או הדיבור בוידאו. ביוטוב זה כמעט ולא מורגש אבל שאני מנגן סדרה או סרט בסטרים באתרים כמו putlocker/sockshare הבעיית הזאת מאוד נראת לעין. עידכנתי לדרייברים החדשים של ATI, ניסיתי לשנות את היציאות של הכבל HDM…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום! היום אפשר להגיד "שלקחתי " והיה כתוב עליה pc 100 מה זה אומר? ועל הכרטיס זיכרון שלי רשום 133 pc אני יוכל להכניס את זה למחשב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון קרו לי קריסות שלו היו לי קודם במשחקים, לדוגמא בCOD ובWorld of Tanks. המחשב פשוט נכבה באמצע בלי התראה מוקדמת שום תקיעות שום דבר פשוט קורס.. ההשערה שלי שזה הכרטיס מסך אבל אני רוצה להתעייץ איתכם מה לעשות לגבי זה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שוב אני, ושב תקלה טוב זהל א משמח אותי הפעם אחרי שדפקתי פירמוט חמוד למשחב והכל עובד כשורה, לפתע, אני מתחיל לשחק להנאתי במשחק ומחשבת ותפאום ! הביפר משתגע !! ביפ ביפ ביפ !! כן הבנתם נכון, כל משחק מחשב זה עושה את זה בצורה מטורפת. שאני יוצא מהמשחק הביפר עושה ביפ בצורה פחות כרונית אבל עדיין מעצבן. המסקנה שלי ? המעבד הולך להשרף או הכרטיס מסך ? טוב קצת רקע- מזה פעמים רבות המאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד ואני מסדר אותו כל פעם מחדש, שמתי לב שהוא לא עובד שוב אבל רק ממש לאחרונה הביפר התחיל לצףצף. אני מוריד את אפשרות הוריס כי במארז הקודם שלי זה גם קרה והייתי ממוגן מספיק, אז פשוט ניתקתי את הביפר זה ממש עצבן!. בכל מקרה המעבד שלי הוא p4 1800 northwood מעבד מספיק טוב והמאוור שלו…
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, הגיע מורכב מהמעבדה והכל עובד. התקנתי XPproSP3. בכל פעם שאני מכניס את המחשב ל-hibernation, הוא מבצע את הפעולה, כבה ומיד מתעורר אוטומטית. זה קורה גם עם standby. כיביתי את כל ה-Wake up on... ב-BIOS, כיביתי את ההגדרות הרלוונטיות ב-Windows (כלומר allow this device to bring the computer out of standby וגם wake-up capabilities של שני ה-LAN-ים), עדכנתי את ה-BIOS לגרסה F9, ניסיתי לנתק את כל חיבורי הרשת/מקלדת/עכבר/מסך/כל כבל אחר שמצאתי, ועדיין המחשב מתעורר אוטומטית מיד עם סיום תהליך ה-hibernation. מדי פעם, לעתים רחוקות מאוד, המחשב לא מתעורר, אלא רק בלחיצה על כפתור ההדלקה. בכל מקרה, בכל פעם המחשב עולה בצורה תקינה. יש לכם עצות בנושא? תודה.
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ניקיתי יסודי את המחשב ואני בא להדליק אותו הוא לא נדלק עושה 3 ציפצופים ונכבה מה מקור הבעיה? בבקשה דחוף יש לי בו מסמכים חשובים שאני חייב להדפיס עד מחר (((((((
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי gygabyte radeon 9200 עכשיו איך אני עושה שהרזולוציה של ה TV OUT תהיה 600*800 ולא 768*1024 חיפשתי ואני לא מוצא שום דרך לקבע את זה הדרך היחידה לשנות ל600 *800 זה לשנות גם תרזולוציה של המחשב אבל אני רוצה שהמחשב יהיה 1024*1280 והTV OUT יהיה 600*800 מישהו יודע איך אני עושה את זה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה http://www.msi.com/product/mb/H61MA-E35--B3-.html#/?div=Detail עכשיו קניתי SSD והוא קורא וכותב עד 200-220 עכשיו הבנתי שזה מגבלת SATA 3 ישר אבל אני מחובר ישר לSATA 6 שהיא ה 6GB אבל עדיין לא עובד עכשיו שמתי לב לזה • SATAIII controller integrated in Asmedia® 1061 chipset- Up to 6Gb/s transfer speed. - Supports two SATAIII ports (SATA5~6)
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אליו את נגן Cowon D2 שלי, אבל המחשב אינו מזהה אותו ככונן - האפשרויות היחידות שקופצות כשאני מחבר את הנגן למחשב הן Transfer files using windows media player" ו-take no action". אני משתמש ב-windows XP. לוח האם - Asus M2N-VM HDMI, המעבד AMD Athlon 4200 תודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי חברים. ברשותי מערכת כזאת : E6300 1.8 G41 2GB DDR2 WIN 7 ULTIMATE המחשב עבר החלפה של הארד דיסק שהיה קורס כאשר נוסה לעשות פרמוט ולוח אם p965 שהתקשה לעשות post לאחר שהוחלפו שני חלקים אלה התקנתי win7 ultimate אך המחשב בקושי סוחב ואחוזי השימוש במעבד תמיד גבוהים בכל פעולה קטנה. נגיד עכשיו שפתוח רק הדפדפן ושום יישום אחר המעבד עובד על 45% וזה נראה לא סביר בעליל.. וירוסים ספייוורים למיניהם לא רלוונטי המחשב עבר פרמוט הרגע. מה זה יכול להיות בדקתי טמפרטורות מצ''ב צילום מסך זה תקין? : תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים יש לי בכרטיס מסך של הווידאו רשום 256 אך אני משפר את הזכרון הזה האם הוא בא עם הכרטיס מסמך האם הוא לוקח מהRAW 256 זה קצת אין פלא שמשחקים עובדים אצלי באיכות מגעילה מה ניתן לעשות בכדי לעשות המשחקים יעבדו באיכות טובה יותר או פשוט אך להגיד את הזכרון של ה56 שיש לי על הווידאו כמו שמצוין בפירוט
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה THREAD - וזה לא כ"כ הצליח לי - אני מנסה שוב אני לא מצליח להחזיר את המחשב כמו שצריך מRESUME SLEEP S3 1) המחשב לא מצליח להציג תמונת מסך ( נראה כאילו יש פעילות דיסק ותו לא) 2) אי אפשר לכבות את המחשב פיזית או לרסטט אותו מהכפתורים על המארז 3) אם אני מוציא את החשמל מאחרוי המחשב הוא נכבה, אחרי 10 שניות ניתן להדליקו מחדש - והוא עושה RESUME ולא START ל WINDOWS 4) כאשר המחשב עולה הוא מחליף בין סדר המסכים (אני עובד בDUAL MODE עם הטליויזיה) ומשבש לי את הפתיחה של MEDIA PORTAL למסך הלא נכון בקיצר, נורא תמוה! מפרט - MB - GIGABYTE MA770-UD3 זכרונות 2 GB (שאמורים לעבוד ב1033 אבל עובדים רק ב800) - לא ניכנס לזה עכשיו מעבד של AMD מארז של ARCTIC COOLING וספק 450 של…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האם יש מקלדת עם תאורה זאת אומרת בלילה לפעמים כשבאים לכתוב משהוא אז לא רואים את האותיות אם יש אוליי אפשר קישור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כול פעם שאני מוריד קובץ או משחק למחשב תמיד יש בעיות CRC! הקובץ פגם.... ולא זה לא וירוס .. בדוק זה לא spyware בדוק... ולא hacking אני חייב עזרה אם מישהוא יודע מה זה או איך אפשר למנוע זאות תודה. מראש. ???
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
גם לכם יש בעיה בנייד של asus? כנסו והשפיעו! שלום חברים, אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שאולי מוכרת לכם ואולי לא: במחשבים הניידים של אסוס יש בעיה ברגע שמעדכנים לווינדוס 8.1. הבעיה מפורטת בפוסט שהעלתי על גבי העמוד של אסוס ישראל בפייסבוק. לכל האנשים שיש את הבעיה נא להגיב ולשתף על מנת שאסוס יעשו צעד ונוביל לשינוי אצלהם, כי כרגע למרות שהבעיה מוכרת באינטרנט הם לא מכירים בה ואין להם מושג איך לטפל(מבחינתם להחליף לוח אם). הפתרון הוא אינו צודק שכן לא לכולם יש אחריות וברור שהוא אינו פותר מהומה, אלא להפך, רק גורם לסיבוכים מיותרים. ככה זה כשאין אנשים מקצועיים ובראש פתוח. שוב אני חוזר ומבקש חברים - שתגיבו!!! או לפחות תעשו לייק על מנת שנוכל לגרום לענק להתעורר ולהבין שהוא אחראי לכלל לקוחותיו.…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של msi combo 915p יש לו 3 יציאות IDE על הלוח כששניים מהם משמשים כ mirror 01 יש לי בקר Raid על הלוח והבעיה שלי היא שרק ב IDE אחד אני מצליח להגדיר התקן שזה HD או CDROM ובשניים האחרים לא מצליח להגדיר HD כמו כן אני מציין שגם שביטלי בBIOS את הבקר של הRAID לא עזר וBIOS לא זיהה את הHD אשמח אם משהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פיתרון בשבילי
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אתמול נדפק לי המסך וכשהחלפתי למסך אחר כל התצוגה ממש כהה במסך של המחשב הצלחתי לסדר את הצבעים אבל ב TVOUT הצבעים ממש כהים ואי אפשר להביר דרך הטלויזיה מספיק הכרטיס מסך הוא RADEON 9500PRO מה אפשר לעשות חוץ מלשלוח אותו לתיקון (האחריות נגמרה) אגב המסך שהחלפתי תקין וגם הכבל בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המחשב נכבה לי בפתאומיות ועושה ריסטרט לפעמיים במשחק או סתם בגלישה באיטרנט , חשבתי משהו מתחמם ניקיתי תמחשב מאבק ועדיין יש את הבעיה , מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי שלט רחוק עם הגלאי שלו (זה שקולט את האות שנשלח מהשלט) חדש לגמרי, רק שזה מהפקרד-בל הישן מאוד שלי. הוא מתחבר דרך החיבור הצהוב (התקע עצמו הוא 9 חורים- 5 למעלה ו4 למטה) שליד זה של המדפסת וכו'. אין לי דיסק התקנה ואני לא יודע אם צריך כזה. מישהו יודע על מה אני מדבר? האם יש אפשרות שWINDOWS XP יזהה אותו לבד? האם יש בכלל סיכוי שאולי יש דרייבר לזה? אולי עם מעביר לUSB? אשמח לכל תגובה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שמובנה על לוח האם והיו לי בעיות עם האטנרנט לאחרונה אז קניתי כרטיס רשת חיצוני שמתחבר לUSB , ואני מקבל לפעמים את blue screen of death יש לי ווינדוס אקס פי ונראה לי הבעיה נובעת מזה שלא ביטלתי את הכרטיס רשת שמובנה על לוח האם , מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? נכנסתי לביוס אבל יש שם המון אפשרויות אני לא רוצה לעשות טעויות...
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היום בצהרי היום המסך קפא - אי אפשר היה להזיז כלום. עשיתי כיבוי למחשב והפעלה מחדש - והמסך לא נדלק .. פתחתי את המחשב הכל היה נראה בסדר גמור.. כל המאווררים עובדים, המאורר של הכרטיס מסך עובד... האור של הלוח אם דלוק. ניסיתי לעשות פריקת מתח... גם לא עבד. החלפתי כרטיס מסך גם לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני אתקין פלופי עוד מעט למחשב חדש לחלוטין. עכשיו האם אני צריך לעדכן משהו בביוס או שהמחשב כבר קולט אותו לבד ? אם כן, אשמח לקבל הסבר קצרצר איך לעדכן ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, משום מה המחשב שלי מוציא תמונה בגוון צהוב למסך, ניסיתי להחליף מסך וזה עדיין אותו הדבר, ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס ועדיין לא עזר, עדיין הכל בגוון צהוב, והבעיה מתחילה מהמסך של הביוס, מה שאומר שזה לא בעיית דרייברים.. השאלה שלי האם יש איזו דרך לסדר את זה בלי לקנות כרטיס חדש, תודה מראש. יש לציין שהכרטיס הוא GEFORCE 5200, שיושב על AGP X8
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מותקן לי במחשב ווינדוס 10 גרסה ביתית עם רישיון לפני כמה ימים התחילה להופיעה הודעה שתוקף הרישיון עומד לפוג ועליי לשדרג לפרו משיחה שלי עם אנשים זה קרה אצל עוד כמה מוכר למישהו מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-