תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
-
היי האם יש דרך לשנות את האות של כונן תקליטורים? אני מדגיש שלא מדובר בכונן שהוא דיסק קשיח שאותו אני יודע איך לשנות
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, עשיתי בדיקה לכונן הקשיח, וקיבלתי הודעה שאני צריך לעשות איחוי. אבל לצערי עם גמר האיחוי,רוב הקבצים שבכונן נשארו מפוצלים. ניסיתי תוכנה אחרת בשם perfectdisk 6 ,וגם זה לא עזר. האם מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי gygabyte radeon 9200 עכשיו איך אני עושה שהרזולוציה של ה TV OUT תהיה 600*800 ולא 768*1024 חיפשתי ואני לא מוצא שום דרך לקבע את זה הדרך היחידה לשנות ל600 *800 זה לשנות גם תרזולוציה של המחשב אבל אני רוצה שהמחשב יהיה 1024*1280 והTV OUT יהיה 600*800 מישהו יודע איך אני עושה את זה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המחשב דיי ישן אבל מספק אותי (athlon xp 2500) כשאני מדליק אותו הוא בדרך כלל נתקע בפוסט ורק אחרי שאני לוחץ על הריסט (לפעמים יותר מפעם אחת) המחשב עובר את הפוסט ועובד דיי טוב. לפעמים אחרי שהמחשב עובד שעה שעתיים מופיע הודעת טעות (אני ישמור אותה פעם הבאה שהיא תופיע) ואחרי שהיא מופיעה מתבטל לי הsound device וב-control panel מופיע לי תחת סאונד no audio device . הלך הלוח ? או שיכול להיות שמשהו אחר לא בסדר ? הוספתי את הודעת הטעות שמופיעה לי, אחרי שההודעה הזאת מופיעה אין לי יותר סאונד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה בזמן שאני משחק, לאחר כחצי שעה של משחק, המחשב קופא לחלוטין. אין לי כל אפשרות להחזירו לפעילות מלבד ביצוע RESET. ניסיתי למצוא פתרון אך לא הגעתי למסקנות. אני משתמש בדרייברים מעודכנים והמחשב נקי מוירוסים. אם למישהו יש עצות, אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן קשיח נייד של SAMSUNG, 320 ג'יגה. אני בא היום להפעיל אותו ויש לי כל מיני תיקיות בג'יבריש (שהיו רשומות באנגלית) והן לא נתפחות וגם קבצים שלא נפתחים. כשאני מנסה לפתוח את הקבצים הוא רושם לי: "F:/BLABVLALBA IS NOT ACCESSIBLE"/ "THE FILENAME, DIRECTORY NAME, OR VOLUME LABEL SYNTAX IS INCORRECT" לא יודע מה לעשות... ניסיתי לעשות DISK CLEANUP, לא עזר. הפעלתי מחדש את המחשב, לא עזר. ניסיתי לבדוק את הכונן הנייד על מחשב אחר, אותה הבעיה. אנא מכם עזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר את הכבל רשת מהראוטר לחיבור האחורי של המחשב הנייח.יש נורה אדומה חשבתי שאולי יש בעיה בכבל אבל אולי זה בעיה בלוח רשת של המחשב.מה צריך לעשות כדי שהחיבור יעבוד?תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מתעסק ב-PDF גדולים (מעל 1500 עמוד) מלאים במודלים וגרפים באיכות גבוהה. כל פעם שאני מגיע לעמוד בטקסט שבו יש מודל עם רמת פירוט גבוהה, התוכנה מתחילה לזחול כל הפעולות על אותו עמוד (גלילה, סימון טקסט וכו') מגיעות בדיליי של כמה שניות, נראה שהמחשב ממש משרטט כל פעם מחדש את המודל במיקום החדש שאליו גללתי. רק כשאני עובר לעמוד פחות עמוס, הכל חוזר לקדמותו וגם אז האיטיות ניכרת כל עוד המסמך הנתון פתוח. לא חשבתי שמעבד Phenom X6 וכרטיס GTX570 יריצו משחקים על המקסימום אבל יגמגמו בהצגת מודלים תלת מימדים בקובץ PDF אולי הבעיה היא אחרת?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איך מחברים את usb מקדימה asusp4p800se data-1 data-2 vcc1 vcc2 data+1data+2 gnd1 gnd2 רשמתי וגם איפה אני מחבר אותם בלוח
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי NUC6i3SYB, עם מעבד i3-6100U וכרטיס מסך מובנה HD 520. הוא מנגן בלי בעיה ISO של Blu ray, אבל כאשר הם 3D-MVC הסרטון מקרטע והוידאו והאודיו יוצאים מסנכרון. אני משתמש בDVDFab Player (זה הנגן היחיד שמצאתי שיכול להפעיל 3D-MVC ISO). אותו קובץ ISO עם אותו נגן על מחשב אחר עובד בסדר (אבל הפענוח הוא ל3D כחול/אדום, מכיוון שמדובר במסך רגיל - לא בטוח אם זה משנה). הם זה הגיוני שi3 יתקשה בניגון של 3D Blu ray, או שאולי יש איזשהי בעיה אחרת? יש מישהו שמצליח להריץ על חומרה דומה? מה לגבי שדרוג לNUC חדש עם i5-U? האם זה חומרה שיכולה להריץ 3D Blu ray? יש אולי דרך להוסיף כרטיס מסך חיצוני לNUC כדי לשפר ביצועים? כל מידע יעזור תודה.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם windows xp שבו יש outlook express. יש לי שם המון מיילים וכמובן אנשי קשר שאני חייב אותם ולא יכול לוותר עליהם. אני רוצה לשדרג את המחשב לwindows 7, כשיהיה כמובן office 2010, וממילא אשתמש במה שיש - microsoft outlook. איך אני מעביר את אנשי הקשר והמיילים שיש לי היום בxp לwin 7? תודה רבה לעוזרים.
-
שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני יומיים. נתחיל במפרט כללי: INTEL E6600 GA-965DS3 8GB RAM GEFORCE 8800GTS 640MB אז ככה, בזמן צפיה בסידרה לפתע החלה התמונה לקרטע והמחשב נתק עשיתי ריסטרט המשכתי לצפות ומפה לשם זה חזר והחל להחמיר. העלאתי את המחשב שוב למחרת עבדתי איתו חצי שעה ושוב המחשב קרס עם מסך כחול תקלה 0x00000116 ושגיאה של nvlddmkm.sys. התחלתי לחפש פתרונות לבעיה ללא הצלחה יותר מ10 שעות. הינה מה שכבר ניסיתי: 1. לעדכן דרייברים להכל! לא עזר. 2. בהתחלה עבודה במצב בטוח עבדה חלק אבל ברגע שהעלאתי את המחשב חזרה או שהדרייבר היה קורס או שהייתי מקבל מסך כחול זהה. 3. אחרי כל המסכי הכחולים והקריסות של הדרייבר (שניסיתי כבר 3 גירסאות אחורה גם ולא עזר עדיין קרס), הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ב''ה שבוע טוב, האם במקום לחבר כבל H.D. מהמחשב הנייד אל מסך הטלוויזיה החכמה ניתן להקרין/לשדר אל-חוטית אליו/אליה ? תודה אלעזר
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מסך IPS.הכל עבד אחלה חוץ מחיתוכים/זליגות בסרטים. חיפשתי מה יכולה להיות הבעיה, שאלתי אנשים ועדיין לא הצלחתי למצוא. החלפתי את המסך במסך LED עבור המסך הקודם ועדיין הבעיה נשארה. ה-IPS חובר פעם באמצעות DVI-D דיגיטלי ופעם ב-D-SuB/VGA, וה-LED ב-D-SuB/VGA עם מתאם VGA-DVI. שני המסכים תומכים בכניסת HDMI. האם הבעיה יכולה להיות בשידור כרטיס המסך או שמא בהעברת הנתונים של הכבלים? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב P4 ישן שלאחרונה התחילו בעיות שהוא "קפא" ואז היה צריך לעשות לו RESTART ידני והוא היה פועל. אז לפני כמה ימים כיביתי אותו ושבאתי להדליק שומעים ורואים שהכל נדלק, אבל אין תמונה במסך ואין אור בעכבר. עכשיו דיברתי עם החנות מחשבים שקניתי ממנה את המחשב החדש שלי ואמרו לי שהם לא מתעסקים עם ישנים כי אין חלקי חילוף כבר. אז השאלה היא אם יש דרך כלשי לבדוק ולסדר את הבעיה או שאני אקנה בכמה מאות שקלים חלקים וארכיב לבד מחשב?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקוע עם הבעייה הזאת לא מעט זמן. זה בעיקר קורה כשאני משחק, אז אני נוטה לחשוב שזה הכרטיס מסך. המסך פשוט נהיה שחור לכמה שניות ואז חוזר. המערכת לא נתקעת , אלא רק הראות נעלמת והכל ממשיך ברקע כרגיל. רצוי לציין שמאחר והלוח אם הישן שלי מת לא מזמן אז החלפתי גם לוח אם + מעבד + זכרונות + ספק (המחשב היה ענתיקה כבר אז החלפתי את המרכזיים) והבעייה עדיין קיימת. החלק המוזר הוא שזה גם קורה כרגע גם לא במשחקים, אבל זה לעיתים נדירות. מה שניסיתי עד כה : 1. הרצתי בדיקת אנטיווירוס לבדוק אם זה משהו שקשור בזה - לא היה לזה השפעה. 2. ניסיתי לשחק קצת עם המגעים של המסך והכרטיס מסך שזה לא גרם לבעייה. 3. יציאה מכלל התהליכים האחרים שלא רלוונ…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חזרתי הביתה והופיע לי מסך כחול עם stop 0x0000001a memory managment כאשר התחלתי את המחשב מחדש הוא לא העלה לי את הווינדוס הוא רשם לי: bios rom checksum erroe ............ insert system disk and press enter אני אשמח מאוד עם משהו יכול לעזור לי
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שלום, שאלתי כבר בפורום קירור ומודינג אבל זאת הייתה עם בעיה אחרת אז פה נראה לי יבינו יותר... לפני כשבוע ניתקתי את המאוורר מארז בשביל לנקות אותו, אחר כך החזרתי ושהדלקתי את ספק הכוח יש רעש מוזר, (לא צפצוף ביוס) שלוחצים על הכפתור הדלקה המחשב לא מגיב בכלל, לא נדלק ושום נורה או חלק אחר לא נדלק... בדקתי זכרונות,כרטיס מסך,מעבד,וגם את כל שאר החיבורים וביניהם את החיבורים של ההדלקה והנורות. אם אני לא טועה הרעש מגיע מלוח האם אז יכול להיות שהלך לי הלוח אם? כי גם שני מחזיקים של חלקים אחרים כבר נשברו (לא שנראה לי שזה קריטי זה פשוט מחזיק את זה פחות חזק למרות שזה עדיין מחוזק יפה)..
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום. יש לי ארד דיסק שני שאני רוצה לחבר למחשב,הוא היה מחובר לפני כשבועים ויש בו תוכן שאני צריך. אתמול חיברתי את הארד דיסק,והוא התחבר הוא מופיע "במחשב שלי". כאשר אני נכנס אליו הוא שואל אותי, "הדיסק בכונן לא מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" השאלה שלי היא,האם אפשר לחבר את הארד דיסק בלי לאתחל אותו?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אין זמן מוגדר למתי ו/או איך. לעיתים קרובות יותר יש תקיעות קטנות שיכולות להתארך עד קריסה (יש לציין כי החלפתי מעבד ולוח אם וכמובן פירמוט ל64 ביט עם הדרייברים העדכניים) זה מה שמופיע לי: ביותר קרוב: מפרט בצד
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זה לא דבר חדש אלא זה ממתי שקניתי את המחשב. פשוט יש לי כל הזמן רעשים מכיוון הקופסא ממש ממש חזקים (זה קורא בעיקר כשמכניסים דיסק לכונן), ולא ראיתי שיש כ'זה דבר אצל שום חבר שלי. מישהו יודע מה הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
OK לפני שנתחיל פרטי חומרה רלוונטים: A64 3000 CPU EPOX EP-8KDA3J A-DATA 512 DDR 400MHZ W.D 80 GIGA S-ATA HD אחרי שאני מעלה את הההתקנה של XP PRO SP1 (נוסה גם על Win 2K With SP4) בשלב שאחרי זיהוי החומרה והכל נפתח המסך עם שלושת האופציות: 1. Enter כדי להמשיך בהתקנה 2. R כדיי לתקן התקנה 3. F3 על מנת לצאת מההתקנה אחרי שאני לוחץ Enter (ניסית גם Repair ואני מקבל אותה תגובה) ההתקנה בועטת אותי החוצה עם ההודעה הבאה ואין לי מה לעשות: האם יש קשר לשורה שבמסך הביוס? IDE Channel 1 no 80 Conducator cable installed ואם לא אז מה זאת השורה הזאת? יש מצב שזה קשור לדרייבר של ה- S-ATA? תודה לעוזרים ושנה טובה אנשים!
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-