תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של WD250GB אבל לצערי המחשב מזהה לי רק 130 GB גם לאחר שפרמטי ושננתי בפרטישיין רק דיסק אחד[C] הוא עדיין נשאר באותו הנפח .החלפתי אותו כי חשבתי שזו בעיה בדיסק עצמו , אבל גם בחדש יש לי אותה הבעיה. אם למישהו יש רעיון מהזה יכול להיות אני מודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כל תוכנה שמנסה ליצור לי כונן דיסקים במחשב גורמת למחשב לקרוס. אם זה ALCOHOL, DEAMON או עוד איזה אחת... תמיד מופיע ה PAGE FALUT הזה... זיכרון נבדק - MEMTEST 1.6 = תקין. אני צריך ניתוח לDUMP שיש פה... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי DVD של LG מקליט (200$ בדיוטי-פרי) שהעינית נדפקה. בחברה רוצים מחיר גבוה מאוד ולא משתלם (לפחות 350 ש"ח וצפונה). גם טכנאי מעבדדה אמר סדר גודל כזה. אני מנסה לברר בהרבה מקומות ללא הצלחה אפשרות שאחליף את העינית DVD לעינית של צורב ע"מ שאוכל להמשיך ולהקליט כרגיל. מישהו ניסה זאת בעבר? זה מעניין לדעת אם אכן אפשר לקנות צורב LG ב150 ש"ח , עם עינית הרבה יותר איכותית ולהשתיל אותה במקום. תודה תודה ותודה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
חברים יש לי בעייה עשיתי אתחול למחשב והוא לא מצליח לעלות... אני מקבל הודעה checking nvram.... וככה הוא תקוע. .. מה הסיבה? אשמח לעזרה. :
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
נדפק לי הדיסק קשיח שלי מסוג WD 160 גיגה ,לא ניתן לזהות אותו במחשב ,כיצד ניתן להוציא את המידע מימנו בלי להשקיע אלפי שקלים
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שכרטיס הקול שלי נשרף, לכן רציתי לדעת איך אפשר לבדוק בוודאות שהוא אכן נשרף. דגם כרטיס הקול הוא: ALC1200 הכרטיס מובנה, על לוח: P5Q של ASUS. ואם הוא באמת נשרף כמו שאני חושב , איפה אני יכול למצוא כרטיס קול בסביבות ה 50 - 150 פחות או יותר, משהו ברמה של ה - ALC1200.. תודה ויום טוב..
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הבעיה במחשב השני (של אחותי) PEN 2 400MHZ מה זה יכול להיות ??? ואיך אפשר לתקן את זה אם בכלל???
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם windows xp שבו יש outlook express. יש לי שם המון מיילים וכמובן אנשי קשר שאני חייב אותם ולא יכול לוותר עליהם. אני רוצה לשדרג את המחשב לwindows 7, כשיהיה כמובן office 2010, וממילא אשתמש במה שיש - microsoft outlook. איך אני מעביר את אנשי הקשר והמיילים שיש לי היום בxp לwin 7? תודה רבה לעוזרים.
-
עשיתי תיקון קבצים כמו שהסברתם בתרד התחל הפעלה CMD = והפקודה באנגלית ... זה סיים ותקע את המקלדת האור של NUM LOCK נשארה תקועה אחרי ריסט זה נשאר תקוע שכיביתי את המחשב והדלקתי זה עבר ... מה קורה שם ? יש לי יותר מ 400 קבצים רגסטרי דפוקים ותקלות מוזרות ואף טכנאי לא עלה על הבעיה. אני מתחרפנת התרד הראשון שפתחתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385166.0
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככה, אני מכניס תקליטון אתחול הכל טוב ויפה.. אני מגיע לדוס והכל.. עכשיו אני רושם ככה: :c ואז :Format C ואז זה אומר לי invield command or bad file משהו כזה... מה עושים?! תודה אנשים
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
התקנתי את הwindows7 שלי כרגע, וככל הנראה לא הגדרתי נכון את אחד הדיסקים(של 755 גיגה), והוא לא מופיע על המחשב. כרגע מופיע לי רק דיסק אחד של Local Disk(C:) שבו יש 175 גיגה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שזה מה שצריך לעשות: "קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>ניהול דיסקים, קליק ימני על כל כונן שעליו כתוב לא מאותחל, ולאתחל/ליצור מחיצה חדשה." האם זה נכון? ואיך בדיוק עושים את זה? והאם יש דרך אחרת לעשות זאת? עריכה: חשוב לציין שאין לי כלום על הדיסקים, ושזוהי ההרצה הראשונה שלי של המחשב הזה.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ש לי בעיה מוזרה במחשב,המחשב אצלי כמעט חצי שנה. מדובר על I5 750 וכרטיס מסך 460 הכרטיס מסך מאוד חדש. באמצע משחק למשל BF 2 המשחק נתקע לי ואני צריך להכנס למנהל המשימות ואז להכנס למשחק בשביל לשחק בו. עכשיו לאחר שבדקתי בדיקת מאמץ למעבד ולכרטיס המסך, אין התחממות מאוד קריר המחשב. בדקתי זיכרון עם התוכנה במשך לילה שלם,יש להזכיר שהבעיה היית גם בכרטיס מסך אחר G210. אני חושב שהבעיה נגרמת מהסיבה שהמחשב משתמש ביותר מידי זיכרון וברשותי רק 2GB אז השאלה אם זה באמת אפשרי שבכלל שהזכירון נגמר המשחק נתקע, להזכיר שרק המשחק נתקע לא המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, הדלקתי את המחשב היום ואין קול למרות שעד היום היה... כשאני הולך ל "sound and audio device " כל האופציות מבוטלות ונאמר ש" no audio device". החזרתי את הביוס ל default, ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של לוח-האם אבל לשווא... כרטיס הקול הינו מובנה, לוח אם asus m2a-vm windows xp sp2
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש והתקנתי אותו במחשב 1 וכשהעברתי אותו למחשב 2 הווינדוס לא מוכן לעלות הוא מראה לי startup repair עכשיו בעליה של המחשב הוא מראה לי בממסד נתונים שקיים רק 1 גיגה זיכרון ראם ובסלוט יושב כרטיס של 2 גיגה אולי זה קשור לא יודע.. המחשב נקנה מאיבורי לפני שנתיים אין לי מושג איזה חומרה יש בפנים מחשב זול כזה לשימוש ביתי לא יותר במחיר של 1500 שח. אשמח לעזרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? מחקתי והתקנתי מחדש את המשחק תודה.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עם ה 5200 הכל היה מצויין אבל אחרי החלפה ל5700LE רואים את הסרט במעין אפור שקוף כזה ... ליפעמים בכלל זה ניראה כאילו זה מציג את הסרט אם איזה 4 צבעים תמונות להמחשה עוד כמה דקות . אוקיי זה נהיה אפילו מוזר יותר ... אם אני מצלם SS או קובץ וידאו הכל ניראה תקין :bash:
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html יש בתוכנה כמה מצבי צפיה (ב- BSOD עצמו, בקבצים שגרמו ל- BSOD ועוד). ממליץ להכניס לסטיקי (אומנם קצת פחות אינפורמטיבי מה- Debug של MS, אך כלי מהיר ופשוט לקבלת מידע נחוץ). יש באתר המפתח עוד כמה כלים שימושיים.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום! עד לאחרונה היה לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9500 . הוא נשרף לי וכשלקחתי אותו לחנות שממנה קניתי את המחשב הם אמרו לי שאין להם אותו במלאי ושהם מוכנים לתת לי את ה9700 שהוא גירסה יותר מתקדמת. חזרתי הביתה חיברתי את המחשב והרצתי את מנהל המערכת כדי לראות שהכל בסדר ושזהו באמת הכרטיס. כשנכנסתי לשם זה מה שראיתי שרשום לי (צירפתי גם תמונה של המסך) - סוג מתאם - תואם NVIDIA. מה זה אומר?? למה רשום "תואם" ולא את סוג הדגם הספציפי כמו בכרטיס הקודם? יש מצב שזה לא רכיב מקורי? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש מצב שהארד דיסק יכול להישרף בגלל שהאיוורור של המחשב לא עבד? והאם אפשר לשחזר מידע מהארד דיסק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של msi combo 915p יש לו 3 יציאות IDE על הלוח כששניים מהם משמשים כ mirror 01 יש לי בקר Raid על הלוח והבעיה שלי היא שרק ב IDE אחד אני מצליח להגדיר התקן שזה HD או CDROM ובשניים האחרים לא מצליח להגדיר HD כמו כן אני מציין שגם שביטלי בBIOS את הבקר של הRAID לא עזר וBIOS לא זיהה את הHD אשמח אם משהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פיתרון בשבילי
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה לצורב קליפ קטן על דיסק DVD האם אפשר יהיה להוסיף עוד קליפ על אותו הדיסק בעתיד ? ואם כן אז איך ?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי פורמט לפני כמה שבועות, כעת אני צריכה להתקין את המדפסת שלי xerox phaser 3140. התקנתי את הדרייבר שמתאים למחשב שלי- וינדוס 7 הום פרימיום, 64 ביט- שהורדתי אותו מהאתר של זירוקס . המחשב לא מצליח לשלוח פקודה למדפסת, ניתקתי את המדפסת מהמחשב והצלחתי להדפיס דף נסיון- כלומר הבעיה היא לא במדפסת. כשאני מנסה לעשות פותר בעיות בחיבור של המדפסת הוא לא מוצא כלום, או שלפעמים מוצא שהבעיה היא שהמדפסת לא מוגדרת כברירת מחדל- למרות שהיא כן מוגדרת . יש משהו שאפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
היי שמתי לב שממתי שהוספתי דיסק קשיח WD250 ללוח אם , ברגע שהמחשב עולה אני רואה את ההודעה הזו למשך כ2 שניות , לאחר זאת אני רואה את שורת הCD ואז הWIN עולה, לפניי שהוספתי דיסק קשיח , היתי רואה את השורה הזאת לחקיק השנייה , מדוע זה ? רוני
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-