עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן הלוח שלי הוא: ex58-ud4p (מעבד i7-920, ו3 סטיקים של 2 גיגה - tripple channel) עידכנתי את הביוס לאחרונה בעקבות כל מיני בעיות בעליה של המחשב ופתאום שמתי לב היום שהווינדוס משתמש רק ב2 גיגה מהזיכרון אחרי ריסט וטיפה משחקים בביוס (לא משהו רציני, לא באמת שיניתי שום דבר) הווינדוס משתמש ב4 גיגה כתוב לי גם שהוא מזהה שיש 6 גיגה.. לא שמתי לב לזה לפני העידכון בביוס אז אני מאמין שזה קשור לאחת ההגדרות שם (אחרי העידכון לפי הManual שלהם הם ממליצים להחזיר את הoptimized settings ועשיתי את זה) אבל מצד שני יכול להיות שזה לא קשור וסתם לא שמתי לב למישהו יש רעיונות איך לתקן את זה ולמה זה קרה? מצורפות כמה תמונות שמראות הכל.. ד"א אם זה באמת איזה אפשרות בביוס שפספסתי בזמן שחיפשתי שם, אז יש איזה…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by RayZ,

יש לי בעיה בפירמוט... אני מפרמט דרך דיסק ההתקנה של הווינדוס... (בהתחלה אמור להיות 'לחץ על כל מקש) ואז זה מעביר אותי למסך בפירמוט. אבל לי פשוט לא מופיע כלום בהתחלה... והדיסק ההתקנה טוב... אין בו בעיות או משהו... בדקתי גם אצל אח שלי וזה בסדר אצלו.. . יש עוד דבר מוזר.... אצל אח שלי רואים את האיקון של הדיסק ההתקנה של הווינדוס... ואצלי רואים מין ריבוע כחול כזה עם חץ בפנים... קיצר אנשים... בבקשה תעזרו ליי ><

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  3. שלום לכל חברי הפורום: אז ככה: נתקלתי בימים האחרונים בתקלה שלאחר כעשר עד עשרים דקות כמו שציינתי פתאום המחשב מתחיל לעשות בלאגן- סרגל ההתחל נעלם, חלקים בשולחן העבודה נעלמים ולאחר ביצוע ריסט זה מסתדר ושוב אחרי עשר עד עשרים דקות זה חוזר. ביצעתי בדיקת וירוסים וזה לא מצא שום דבר... באמצע כתיבת הודעה זו עלו לי כמה פיתרונות ואני צריך שתגידו לי אם הם נכונים ומה חוץ מהם כדאי לעשות: 1. לעשות ריפר- ושכחתי איך עושים את זה אז בבקשה שמישהו יזכיר (זאת אומרת לא זוכר מה לוחצים בדיסק ההפעלה- כשעושים איתו בוט) 2. לעלות safe mode ואז לעשותבדיקת וירוסים. אז אני צריך מכם עוד רעיונות או תוכנות וכלי עזר שאוכל להיעזר בהם. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by lilo007,

שלום אני ממש צריך את עזרתכם בנוגע לתקלה שיש לי במחשב. היום כאשר הדלקתי את המחשב הוא נתקע לי במסך הטעינה של הווינדוס. דרך האפשרות של מצב בטוח הוא נכנס ללא בעיה.\ לאחר קריאה בפורומים שונים הבנתי שאחת הבעיות הנפוצות זאת בעיית זכרון ואכן כאשר הוצאתי את אחד הזכרונות המחשב עלה שוב. כאשר החלפתי בין שני הזכרונות המחשב עדין עלה בלי שום בעיה(גם כאשר החלפתי בין הסלוטים השונים) הרצתי את "כלי אבחון בעיות זכרון בווינדוס" שלא מצא בעיה ואת התוכנה MEMTEST86 שגם שם לאחר ההרצה של כל הבדיקות לא נמצאה תקלה בזכרון. השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה שהווינדוס לא עולה עם שני הזכרונות ביחד אבל עולה עם כל אחד מהם בנפרד קצת פרטים : מעבד I5 2500 לוח אם ASUS P8H67M ׂB3 זכרונות G-SKILL F3 2X4GB 1333 M…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by manevra,

היי, אני עובד על מחשב מסוג AMD 3000+ 64BIT לוח אם VIA K8NM ובקר SATA133 המחובר לHD מעבר לכך יש לי גם שני כונני IDE האחד CDROM והשני DVDRW שני הכוננים אינם מזהיים (ממפים) מדיה על כל סוגיה ובכל מצב (גם ניסיון לאתחל לSETUP של WINDOWS לא הצליח) הDEVMGMT מראה כי הכוננים תקינים סימן הקריאה היחיד מצומד לPLUG AND PLAY BIOS EXTANSION... היש מזור?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by Slither,

במחשב החדש יש לי כונן אחד, C: של 80 ג'יגה. איך אני מפצל אותו ל-D: ו-C: ?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  7. יש לי ויינדוס 7 לחצתי קליק ימני על הדסק טופ ואז "התאם אישית" ואז על הרקע שבחרתי ואז "שמור שינויים" ולא משתנה הרקע למה זה ?

8. Started by DORAZABI,

מה הדרך הכי טובה לנקות את המאוורר בלי לפתוח את המחשב? וכל כמה זמן צריך לנקות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. זה הדגם שלי של hp5000zv הכרטיס מסך זה מבולטי הזה 9000 igp באתר הראשי של ati ניסיתי זה לא טוב וכרטיס קול גם אני לא יודע . מה אני יכל לעשות הכרטיס קול מובנה . לפחות סדרו לי כרטיס מסך אני משתגע הענים הלכו לי

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by yogev_23,

הי יש לי מחשב יחסית ישן (בן 8 בערך) שניתן ע"י מכר משפחה, לדבריו המחשב עובד. במחשב כרטיס מסך מובנה בלבד, יציאת VGA. במסך שיש לי כרגע יש רק יציאת DVI לכן קניתי מתאם DVI TO VGA. חיברתי והדלקתי את המחשב, שומעים שהמחשב נדלק (הCD עובד למשל כשלוחצים על הכפתור) - אבל לא מתקבל שום אות למסך. המסך פשוט שחור מת (הוא תקין 100%, אני כותב ממנו שורות אלה דרך מחשב אחר). יש לי חשד אחד: המתאם DVI TO VGA שיש לי הוא נקבה-זכר, כלומר תצורת החיבור היא: המתאם מחובר ישירות למסך, ואליו מתחבר כבל VGA שמתחבר למחשב. אולי הייתי צריך לקנות מתאם זכר-נקבה (כלומר הפוך), ולחבר את המתאם לכרטיס מסך (לא למסך עצמו) ולהשתמש בכבל DVI בחיבור למסך? לכאורה שתי האופציות נראות אותו הדבר כי שתיהן ישימות מבחינה פיזית.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by PeteRoy,

אני מעתיק קבצים מ NAS דרך חיבור רשת למחשב שלי ומהירות ההעתקה יורדת ל 0bytes/s כל כמה רגעים זה חוזר להעתיק ואז זה שוב נופל 0 המחשב שלי זה Windows 10 עם חיבור 1Gb כבל רשת CAT7 המכונה שאני מעתיק ממנה היא LenovoEMC™ px6-300d עם 4 דיסקים ב RAID 10 אני מנסה גם להעתיק ממחשב אחר ויש את אותה הבעיה ניסיתי להחליף כבלי רשת ב NAS ויציאות אחרות ב switch וזה לא עזר

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  12. יש לי בעיה שהדיוידי לא קורא את הדיסק של הווינדוס .. וזה מחשב חדש והכל חדש ..ואני לא יודע למה הדיוידי לא קורא את הדיסק אם מישהו יודע בבקשה תעזור לי אני מת לשחק בו ..!!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  13. אני רואה רק אופציה לקנפנג את הRAID אך לא מצליח להכנס לBIOS (למטרת קביעת סדר ה BOOT - צריך להתקין ויסטה). תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייח (מפרט מחשב נייח-converted.pdf) עם מערכת הפעלה Win 11. הוא מחובר לנתב (סיבים) באמצעות כבל רשת. לדעתי אין לו Bluetooth או Wifi. חיברתי אליו מתאם USB Bluetooth של Ugreen וזה עובד. 1. האם באותה דרך אפשר לחבר מתאם Wifi USB תיאורטית גם בלי כרטיס רשת אלחוטי? 2. האם אפשר לחבר את המתאם והכבל רשת בו-זמנית (פשוט לכבות ולהדליק את ה-Wifi במידת הצורך)? 3. מה עדיף: מתאם AC650 או מתאם AC1300? תודה.

15. Started by roxnity,

קניתי היום ספק, חיברתי אותו לחשמל והמאוורר של הספק לא מסתובב. - החוטים שיוצאים מהספק לא מחוברים לשום דבר (אבל יש לי ספק ישן שגם שהחוטים לא מחוברים המאוורר מסתובב). הספק לא עובד ? או הוא לא עובד מפני שלא חיברתי לכלום את החוטים שיוצאים ממנו ? קשה לי להאמין שהספק לא עובד כי קניתי אותו מ-skypc זה הספק : http://skypc.co.il/pl_product~APS-450S~24~0.htm

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  16. וגם..האם יש דרך לדעת איזה משני הסטיקים פגום, או שעכשיו אני צריך להריץ שוב את התוכנה 12 שעות רק על אחד מהם כדי לבדוק?

17. Started by NosNos22,

טמפרטורת המעבד מגיעה ל 85 כשאני מבצע ANTI VIRUS SCAN ולפעמים אפילו כשאני מריצ משחק כבד במצב רגיל הטמפרטורה היא בסביבות ה 70 המעבד שלי הוא P4 2.4 חיפשתי ב FAQ ולא מצאתי טמפרטורות ב מספרים מה הטמפרטורה הממוצעת ל מעבד כזה ומהי המקסימלית הבטוחה תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by Xilver,

איפה יכולה להיות הבעיה, כשהמחשב לא מצליח להפעיל את Maple Story? המחשב לא מתקשה במשחקים כבדים הרבה יותר, אבל משחק דו מימדי פשוט הוא לא מצליח להפעיל כלל! כשאני מפעיל אותו המסך נהיה שחור לשתי שניות וחוזר שוב לשולחן עבודה. איפה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק כוח והבעיה נשארה (החלפתי ספק כוח מסיבה אחרת, אבל חשבתי שזה יעזור בכל מקרה).

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by kobibatat,

ברשותי מחשב פנטיום 4 . 3 ג'יגה הרץ. כרטיס מסך ATI 128 מגה. מחשב של 3 שנים. כשאני מריץ סרטי HD יש תקיעות וחוסר סנכרון בין הקול לתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by ishic,

יש לי geforce 6600 256mb agp (לא gt), בכל המשחקים שאני מפעיל יש לי טונות של באגים(מה שלא היה לי עם ה-fx5500,אותו החלפתי ב6600)למישהו יש פיתרון לבעיה?????

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by car-Malone,

שלום לכולם! ברשותי מחשב שעושה לי בעיות ולכן אני מבקש עזרה: מעבד פנטיום 3 1000 בן שנה (קיבלתי מהאחריות חדש לפני שנה), ספק גנרי בן אותו גיל. כרטיס מסך gf2 400. לוח אם Gigabyte GA-6VTXE - עבר צריבת ביוס לפי האתר של gigbyte, הלוח בן פחות משנה. הבעייה: קניתי הרד דיסק חדש - ההרד פורמט, התקנתי מערכת הפעלה xp, הורדתי עדכונים וכו'. לאחר שימוש של חצי שנה - ההרד דיסק הלך לעולם שכולו טוב. התהליךכלל השמעת רעשים מוזרים מההרד, תקיעת המערכת, אתחולים, בדיקת ההרד דיסק עם chkdsk של win שגילתה שגיאות, בדיקת ההרד עם תוכנת datalife guard של wd, כשלון ההרד לעבור את הבדיקה הראשונית עד החלפתו בחנות מאז כל הרד חדש שאני מכניס למחשב - מחשב מזהה אותו, מפעיל אותו, לאחר פרק זמן של חצי שעה, שעה, מחשב עו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ShayGTi,

(שאלה בשביל חבר): קניתי כרטיס מסך חדש radeon 2900xt אחרי שאני מחבר אותו למארז ומדליק ת'מחשב, המאוורר שלו עושה רעש חזק - והמסך פשוט לא נדלק... המחשב עושה צליל כזהשהוא לא מקבל ת'כרטיס יש לי עליו 2 חיבורים, וב1900xt שהיה לי יש רק חיבור אחד (הימני בתמונה). צריך לחבר משהו לשמאלי?-או מה הבעיה?:{ http://www.pictor.co.il/lils22/144527/7253926.jpg לוח האם GYGABITE GA-965P DS4 LGA775 ספק ENEMARX LIBERTY 500W ועוד שאלה: האם הכרטיס1900XT יעבוד טוב עם לוח אם ASUS A8N-VM CSM S-939 וספק HEC Compucase CI-6A21 400W

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by pierarts,

פתאום ככה, התחיל להרעיש המאוורר בנייד. שזה מרגיז כי הוא בן שלושה שבועות. העניין הוא שזה קרה פעם אחת, שלוש חזרות. איתחלתי את המחשב וזה הפסיק. השאלה היא אם זה משהו מוכר ואם כן, צריך לקחת לחנות ולהפעיל אחריות או שאפשר לפתור את זה בבית? אני צריך את נמחשב בשוטף. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nim901,

בזמן האחרון המחשב שלי מתחרפן ועכשיו יש לי בעיה עם הכרטיס מסך\ מסך הוא מציג לי מלא קווים כחולים וכל מני שטויות. לאחרונה גם נתקלתי בבעיה בלראות סרטים, אם אתם מכירים את נענע וידיאו אז כשאני נכנס לשם ואני בוחר סרט הוא טוען איזה 2 דקות ואז יש רק קול, בלי תמונה ניסיתי להתקין את כל הקודאקים שמצאתי ולא עזר האם יש לכם רעיון?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by מושיאל אבוטבול,

המחשב נתקע תוך כדי שימוש לא משנה מה, לא מגיב עשיתי ריסטארט על ידי לחיצה בכפתור והוא לא עולה הוא נתקע בהתחלה שרואים את החברה של הלוח אם ורק אחרי בערך שעה אני מנסה שוב להדליק הוא נדלק, עשיתי פירמות והוא נתקע ב73 אחוז לא יודע מה לעשות מסתבר שזה חומרה לא טובה לא? ה-win מותקן על ssd

• 3 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.