עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by IG,

דבר ראשון, אני חייב לציין שעברו יותר מ-3 שנים מאז שעשיתי את זה פעם אחרונה, אז לא לצחוק עלי! ככה, קניתי HD חדש- בתקן ATA, יש לי חלונות XP. חיברתי אותו כסלייב לHD הישן שלי, כולל העברת הג'מפר וחיבור נכון של הכבר IDE. בביוס הוא מופיע בתור סלייב, בדיוויס מנג'ר הוא מופיע, אבל בתפריט של התכונות שלו (פרופרטיז) חצי מהאפשרויות חסומות לי... כשהכי חשובה לי זה ה-device usage... מה אני צריך לעשות עכשו כדי שזה יעבוד? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by jj516,

היו לי 3 HD 40 GB שהיה מחולק ל C ו D 60 GB שהיה מחיצה אחד E ו עוד 40 GB שהיה מחיצה F כולם היו 7200, ואף אחד לא 8 קאש. הציעו לי להחליף את E ו F כלומר 100 GB תמורת 120 עם תוספת תשלום של 220 ש"ח וכך עשיתי. התקנתי את הHD החדש ללא בעיות, ואז התחלתי להעתיק מ E ו F לתוך ההרד דיסק החדש - H. אחרי שההעתקה הסתיימה ניתקתי את שתי ההרד דיסקים (E ו F) וחיברתי רק את ההרד דיסק של ה 40 GB (את C ו D) +ההרד דיסק של ה 120 GB - H. כלומר עכשיו יש לי שתי הרד דיסקים, עם קיבולת של 160 GB, אבל!! לפתא באמצע עבודת WINDOWS, אני רוצה להיכנס להרד דיסק E והוא אומר לי שגיעה של DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT NOW?... אני נכנס ל MANAGEMENT TOOLS ואני רואה שההרד דיסק מתנהג כאילו הוא חדש ורק ע…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by שמנואל,

שלום. לצורך גיבוי דחוף אני מנסה לחבר HD מהמחשב הישן, למחשב החדש שבו לוח אם P4C800 E עם הארדיסק שמחובר כ SATA. מכיוון שאינני יכול לחבר את הישן אלא בIDE, ניתקתי פשוט את אחד הסידירומים שיש לי וחיברתי אותו במקומו, אבל מה שקיבלתי זה "העלמות" של הHD הישן וגם של הצורב שישנו במחשב. ניסיתי במקום הצורב וקיבלתי את אותה התוצאה -"העלמות" של הכוננים . שיחקתי בגימפור ובכלל עלה לי ה HD הישן כמערכת ההפעלה הראשית... אבל הודיע על שגיאה ונכבה. אני זוכר שכבר עשיתי את זה פעם ובלי כל בעיה - אז במה בכל זאת טעיתי ? הרי המערכת אמורה "להבין" את הגימפור. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by moshon,

שלום, התקלקל לי המאוורר שיושב על הheatsink של המעבד (e6600), רכשתי תחליף- arctic alpine 11 gt rev 2 לאחר שוידאתי שהוא מתאים לlga775 יש לי מארז p5b deluxe, הheatsink הנוכחי מחובר עם ברגים הוצאתי אותו ואני לא מצליח לחבר את החדש הוא בא עם כאלה פינים. לא חשוב כמה כוח אני מפעיל הפינים האלה שנפתחים לא מצליחים להיכנס לחורים.. אני מבין את העקרון של הפינים האלה וגם בחוברת של הלוח אם בדוגמא הheatsink הוא עם פינים אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... זה אמור לקחת דקה וכבר יותר משעה אני שובר את הראש על זה מה עושים?! תודה מראש משה

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by nw,

שלום, אני בתהליך של הרכבת מחשב מחלקים ונמצא בשלב הרכבת המעבד( AMD SEMPRON 64 )ללוח האם.. בתחתית גוף הקירור קיים חומר דמוי פלסטלינה (thermal interface material) שהגיע עם מעט שריטות אשר חשפו את הברזל של גוף הקירור, השתמשתי באצבע כדי לאזן את החומר ועכשיו אין חורים אבל יש טביעות אצבעות (וממש ממש טיפה אבק), רציתי לשאול אם יש בזה איזשהו סיכון או שאני יכול להמשיך בהתקנה. בבקשה רק בעלי נסיון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  6. Started by ח ר,

התקנתי את הגרסה ההעדכנית. מנגנון ההדפסה ברקע לא עובד- הפעלתי שוב ושוב וכל הדפסה מכבה מחדש. פותר בעיות של HP לא עוזר של ווינדוס גם לא. האם התקנת הפקס שבאה עם זה מפריעה האם אפשר לנטרל אותה? תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני כבר יומיים מנסה להתקין את הדפדפן בגרסה החדשה, ומסיבה שאינה ברורה לי אני לא מצליח, הוא כותב לי בסוף התהליך internet explorer did not finish install ואני לא מוצא ב eventvwr מה הסיבה לשגיאה, ב windows update אני מקבל קוד שגיאה error 9c59 וניסיתי לפתור את הבעיה ע"י הפעולות שכתובות במאמר הזה: http://www.applepie.se/internet-explorer-10-fails-to-install וגם קיבלתי שגיאות על package חסר או לא קיים. אני לא מצליח לא ב windows update ולא בצורה הידנית. אשמח לקבל פתרון בהקדם האפשרי, יש לי מחשב נוסף שבו אני עובד ללא כל בעיה עם ie10 המחשב הבעייתי זה עם גרסת ultimate x64 SP1 והמחשב התקין זה עם home edition X64 SP1 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. התקנתי את התוכנה INTEL ACTIVE MONTIOR והיא גרמה בוט-אפ של ווינדוס (התקנתי אותה מהדיסק שהגיע עם הלוח D850GB ) ווינדוס מגיע לי למסך של הסייפ מוד ולא משנה מה אני עושה (SAFE MODE , LAST KNOWN GOOD ) המחשב עושה BOOT רעיונות, מישהו ?

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by nas,

שלום שלום , הוצאתי היום תגויסטיק הנחמד שלי לאחר שסוף סוף מצאתי לו שימוש במשחק באטלפילד ויאטנאם.. חיברתי אותו לחשמל וליואסבי והגויסטיק נקלט ופועל במשחק ... הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום להתנגדות החשמלית(רעידות וכו) , לפעול. לפי מה שזכור לי מהפעם האחרונה שהשתמשתי בו (שנה+) , יש צורך בתוכנה שבאה איתו על מנת להפעיל תאופציות האלה ... נכנסתי לאתר של החברה , והורדתי משם תתוכנה שלהם , הבעיה היא שהיא מתאימה רק לווינדוס 98-2000 או משהוא כזה ואני משתמש ב XP . יש רעיונות ?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by eliom,

שלום. לא מזמן קניתי טאבלט עם בוט כפול(windows or Android) בהתחלה שהייתי מפעיל את הטאבלט היה לי אופצייה לבחור מה להפעיל ווינדוס או אנודראיד.עכשיו אין לי. השאלה שלי.איך מתקינים הכל מחדש עם בוט כפול על הטאבלט. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by GodLike,

קניתי היום מחשב חדש ואחרי התקנת הדרייברים חסר לי ב device manager את ההתקנה של ה pci device . לא ברור לי איך זה קרה אבל אני יודע שהתקנתי הכל. לוח אם : gigabyte - 965p-ds3p. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שהגיע עם הדרייבר של הלוח אם אבל אחרי שניסיתי לשמוע דיסק מוזיקה רגיל הוא אמר לי שיש בעיה עם אחד ההתקנים. איך אני פותר את הבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 15:08:01 אף אחד לא יודע מה הפתרון לבעיה ? :-\ :-\

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  12. Started by mhasdiel,

שלום, היה לי עד היום 2 ג"ב ראם בסטיק אחד, הזמנתי 2 סטיקים כל אחד של 4 ג"ב. אחרי שאני מכניס את הסטיקים החדשים המחשב לגמרי לא עולה(גם לא לBIOS) אם אני משתמש בסטיק הישן עם סטיק חדש המחשב עולה אבל רק הסטיק הישן נמצא בחריץ CHANNEL A האם פיספסתי משהו ? צריך אולי להגדיר משהו מחדש? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by הצילו,

לילה טוב אנשים היום הוסיפו לי WD160 SATA .... ככה שכרגע יש לי אחד של 80 רגיל + החדש. הוצאתי את הפרימארי והכניסו לי את החדש בSATA ומשום מה הוא מזהה אותו כמשני ל80 וכאילו מתקין לי WIN על D וזאת למרות שכוןלם MASTERS 80 IDE 0 צורב IDE 1 160 IDE 2 - אני מבין שזה קשור לACTIVE משהו - איך אני אומר למחשב להכיר בSATA קודם כC (ועזבו את זה שניתן לשנות בWIN !!!) למבינים - יש לי KNF-9 של גיגהבית BIOS) ועוד דבר חשוב ולא קשור אחרי התקנת WIN המקלדת לא עובדת לי אבל כן בSAFE MODE בקיצר הההההצצצצציייילווווווו ! 5 שעות אני כבר מדמם פה

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by booli123,

יש לי מחשב מלפני שנתיים +- איך אני יודע אם הוא תומך בSSD ואיך אני מחבר SSD? אני רוצה לקנות כונן SSD וראם עוד שאלה מה עדיף 8 גיגה 1600 או 12 גיגה 1333?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by ding,

שלום אנשים ,ברשותי מחשב נייד טושיבה מדגם SATELLITE P50-C-16U . בגלל סוג העבודה שאני עושה הכונן מרגיש לי איטי מדי,רציתי לדעת אם יש לי את האפשרות לשדרג אותו לכונן SSD ולחבר את הכונן הנוכחי חיצונית ככונן גיבוי או משהו. אני מחפש לדעת אם אני יכול בכלל להתקין עליו SSD ואם כן אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן מסויים 250 GB נראלח יספיקו לי. זה הכונן שמותקן אצלי כרגע. תודה ושבוע טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by amisha,

יש לי את הלוח P4C800 הידוע , אני רוצה להתקין לו את הדרייבר ל USB2.0 . מאיפה אני משיג את הדרייבר עצמו ? הבנתי שיש גם דרייבר מיוחד משהו של אינטל לצ'יפסט , זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  17. Started by itziknaim,

מנסה להתקין win 7 במקום win 10 שקיים במחשב . מקבל הודעת ACPI PROBLEM . לא משנה מה שעשיתי לא עוזר כלום . נא עזרתכם...

18. Started by nirb9202,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין WIN 7 על לפטופ חדש שכרגע יש לו WIN 10. המחשב הוא dell inspiron 13 - 7352. אחרי משחקים בביוס עם הבוט, הצלחתי בסוף לעשות בוט מהUSB, אבל ההתקנה נתקעת ממש ממש בהתחלה אפילו לפני המסכים הכחולים של ההתקנה. הISO שבו אני משתמש עובד בטוח, מניסיון על מחשבים אחרים. אני אובד עצות תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by deelad,

שלום אני רוצה להתקין WIN XP SP1 אם הארד דיסק SATA האם זה אפשרי, או שאני חייב SP2 ???

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by psyco,

מחשב athlon xp ram 1 G כרטיס מסך Radeon Hd wd80 G המחשב התקלקל לאחר התקנת כרטיס טלוויזיה, כרטיס הטלוויזיה הוסר המחשב פורמט ונתקע באמצע ההתקנה. במחשב p4 ה - hd עובר את ההתקנה של הwindows בהצלחה. הוחלפו בניהם זכרונות, כבלים ו - cd rom עזרה לפני צביעה לכחול... D: באמת צריך עזרה, על סף יאוש

21. יש לי מחשב נק P3 ישן פירמטתי ואני מכניס דיסק WIN הוא עושה לי דיסק דפוק ופותח תכונן DVD ככה לא משנה איזה דיסק אני שם,אפילו שרק מפעילים את המחשב,הוא ישר פולט תכונן ושאין דיסק אז הוא גם מוציא שהוא מגיע לבוט מה אני אעשה? ד.א עשיתי בביוס BOOT FROM CD

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. Started by eli8099,

קיבלתי מחשב מחבר והוא אומר שהמחשב לא עולה לפי איך שאני מעלה אותו זה נראה שיש עליו ווינדוס 10 אך הוא טוען המון זמן ולא מעלה אז לקחתי אונקי שהשתמשתי בו הרבה פעמים להתקין מחדש ווינדוס על מחשבים אחרים (עם רופוס וכ"ו) אבל הוא גם לא מעלה לי בכלל כאילו הוא מזהה ב F12 את האונקי אני לוחץ על ENTER שיעלה מהUSB אבל אז הוא נותן לי מסך דולק ושחור מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?!

23. Started by Gefi,

היי לכם, יצרתי דיסק התקנה ממערכת עובדת ע"מ להחליף את ה-hhd ב-ssd. שניהם האותו נפח 250g. בשלב בחירת כונן להתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג mbr. במערכות EFI ניתן להתקין ווינדוס בדיסקים מסוג GPT בלבד. מה אני עושה לא נכון? עזרתכם המבורכת!

24. Started by dor_933,

אני מנסה להתקין win10 על ssd של חברת סאנדיסק. לאחר בחירת הכונן עליו יותקן הויינדוס עולה הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן לפני משהו עם gpt ועוד איזה משהו. לאחר חיפש מצאתי פתרון לבעיה. ללחוץ שיפט f10 ולתת כמה פקודות שיעשו את הפירמוט הזה אך שלפתע מופיע לי חלון עם מלא גיברישזה מה שמופיע לי כשאני מנסה להתקין את הווינדוס על הssd זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ שפיט f10 כמו שהראו שצריך לעשות בסרטונים מה לעשות כדי לסדר את זה? חתימה טובה לכולם

25. Started by aka_katz,

שלום. רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של גיגבייט מדגם B360M וכונן nvme של Adata דגם ASX600NP, ולא משנה מה אני מגדיר בביוס אני לא מצליח להתקין את הוינדוס, אני מגיע לשלב ההתקנה ורואה את הכונן אבל שאני בוחר בו להתקין הוא אומר שלא ניתן להתקין עליו וינדוס.. אנא עזרו לי, לא מבין מה הבעיה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.