תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לדעת מה מורידים במחשב אני רוצה לדעת מה מורידים שאני לא על המחשב יש איזה תיקיה או תוכנה שמראה מה ירד מהאינטרנט ?!?!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD חדש אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה איתו שהוא לא קורא שום דיסק הוא פשוט נתקע לי למשל שניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מקורי לא הייתי מצליח להתקין אותה וגם עם דיסק הגיבוי שלי לא עבד, החלפתי את הצורב בחדש כזה ושוב אותה בעיה, אבל כאשר צרבתי דיסק לשמיעה באוטו הוא קרא אותו בלי בעיות אחרי הצריבה. זה מוכר דבר כזה או שיש לי בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני מחשבי 486SX שהיו פעילים אבל עם חלקים שונים וניסיתי להרכיב מהם אחד משופר אבל משהו השתבש אז החזרתי הכל חזרה והתחלתי הכל מההתחלה שלב אחרי שלב עכשיו אני תקוע יש לי כרגע 486SX 8mb ram cd rom hd 1.2gb - הביוס לא מזהה אותו (והוא זיהה אותו בעבר) כונן 1.44 - יש לי 3 כוננים כאלה 2 של ה486 ואחד מפנטיום 3 ולכולם הביוס אומר שיש שגיאה כלשהי עם הקונטרולר כרטיס רשת\מסך\טלויזיה אז אני צריך עזרה עם הפלופי ולהגדיר את ההארד דיסק כדי שאני יוכל להתקין מערכת הפעלה אני לא מתכוון לנסות עכשיו הכל במחשב השני למה הלוח אם שלו ישן יותר 1992 וזה שעכשיו הוא מ1993 גם אני לא בטוח שהוא עבד כשורה כי קבלתי אותו בלי הארד דיסק וראיתי רק שהוא נדלק בעוד בזה שאני מנסה לשפר השתמשתי לפני שנ…
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב נייד סוני וואיו sony vaio דגם pcg-fr820 שנרכש באוסטרליה. המקלדת מובנת במחשב. לפני כשבוע מספר מקשים במקלדת פסקו מלהגיב. מקש "C" "F" Num lock scr lock ועוד כמה- שאר המקשים עובדים. חשבתי שזה בעיה בדרייברים הסתבר שלא.חשבתי שזה בעיה בווינדווז פירמטתי. המקשים לא הגיבו גם כשהייתי בביוס - וגם כשהייתי בדוס [בוט]. פירקתי את המחשב בעזרת טכנאי ותיק,ניקינו את האבק את החיבור המובנה של המקלדת בתוך המחשב חיברנו שוב אך עדיין הבעיה נותרה. כשאני מחבר מקלדת נוספת usb למחשב - המקשים בנוספת עובדים. הרצתי סריקת וירוסים מ boot של קספירסקי - לא היה וירוס. מספרים סידוריים בגב המקלדת Kfrmba136a 147808821 39T08641 במידה ומישהו כאן יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה,אשמח לקבל תשובה. ב…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש במארז הנ"ל. הבעיה שיש שם (בקידמת המארז) חלונית שאמורה להציג טמפרטורה ואינה עובדת. אין שום חומר מודפס (מדריך) לחיבור הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל לתרום מידע בנושא.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא לא עולה ויש צפצופים.. התעסקתי עם הזיכרון מקודם הוספתי עוד סטיק של 512 למחשב של חבר כאשר היה לו כבר סטיק אחד של 512 הזיכרונות באותם תזמונים רק שתי חברות שונות קינגסטון וPQI צריך עזרה דחופה?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS 8KDA3J ו AMD 3200 64 תושבת 754 :< למי שלא יודע הלוח לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR השגתי 2 GB (ב 2 סלוטים של GB) של DDR PC2100 השאלה שלי האם כדאי לי להשים את ה 2GB או להשאיר את ה 1GB שיש לי כרגע (PC3200) אגב המחשב בעיקר לאינטרנט אבל תוכנות יחסית כבדות, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק לכמות זמן של עד חודשיים, ולפעמים גם משחק.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום!! לאחרונה גיליתי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני עוזב אותו לכמה שעות כשהוא דלוק, האינטרנט ממשיך לעבוד האיי סי קיו והמסנג'ר פועלים אך הדפדפנים שלי לא עובדים. כדי להפעיל אותם מחדש אני צריך להפעיל מחדש את המחשב ואז הכל חוזר לעבוד. **אני חושב שהבעיה התחילה אחרי שהייתה הפסקה חשמל** מה אני צריך לעשוב כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי ביום שישי עם הE6600, בכל אופן שמתי לב פתאום שהמאוורר של המעבד מדי פעם מפסיק לעבוד ואז ממשיך, ולפעמים עובד לסירוגין. האם מדובר בתקלה חמורה, או שיש לו תרמוסטט או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שיחקתי עם ה-msconfig וה-משתמשים של המחשב היה לי 2 משתמשים למחשב שניהם מנהלים כל פעם שאני מפעיל נכנס למנהל ה"ראשי" הלכתי למאפיינים במחשב שלי ואז מתקדם ואז לחצתי על הגדרות בשני שמה ומחקתי תמשתמש שכל פעם נכנכס אליו רציתי שיכנס לשלי לא לשני. עכשיו אני מפעיל אין כלום!! אני עושה מנהל משימות הכול ריק של המשתמש של המחשב של המערכת יש אבל של המחשב רק אחד ואין explorer וכל זה מה אני עושה? אני נכנס לתיקיות ולאינטרנט דרך הפעלה(שבמנהל משימות)>ואז שם explorer וזה פותח תיקייה ומימנה אני מנהלך אבל אי אפשר לעשות כלוםפ פשוט נעלם מישהו יודע מה עושים בבקשה? אני מוכן לעלות תמונות אם מישהו יכול לעזור אני מתייאש ..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר כיבוי פתאומי של המחשב, כנראה בזמן גישה לרג'יסטרי המחשב לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. ההודעה הראשונית המתקבלת, windows could not restart because the following file is missing or corrupted; \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לאחר שחפרתי קצת באינטרנט ניסיתי להעלות את המערכת דרך ה-CD כאשר שם ניתקלתי בבעיה שיצרה את הלופ הבא: אני מגיעה ל windows setup ושם לאחר ניסיון הטענה של הקבצים התקבלה ההודעה הבאה: File \i386\vgaoem.fon could not be loaded the error code is 32768 setup cannot continue.press any key to exit שמביא אותי ישר לנקודת ההתחלה עם ההתראה הראשונה. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הוספתי עכשיו עוד שני ג'יגה למערכת שלי וסמתי לב שהוינדוס לא משתמש בכל ה4 הוא מזהה את הזכרון כ 3.25 ולא רק שהוא מזהה את זה ככה הוא גם משתמש ב3.25רציתי לדעת אם יש פתרון לעניין הזה תודה מראש על העזרה :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל עכשיו שמתי לב שבלוח אם הנורית של ה ram led דולקת ניסיתי לשים זיכרון אחד במקום השניים שיש עכשיו או בכלל לא לשים זיכרון ועדיין לא רואים כלום במסך והנורית הזאת עדיין דולקת... אני ממש לא יודע מה לעשות... הלוח אם הוא : GA-K8NS של ג'יגהבייט זיכרון 512 של סאמסונג ואחד של VDATA תודה מראש לעוזרים [=
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ שמעתי שעידכון ביוס יכול להועיל למערכת ואפילו לשפר אותה קצת. חיפשתי באתר של ג'יגהבייט מדריכים לזה אבל לא מצאתי וגם לא מצאתי את העידכון עצמו.. משהו יכול להסביר איך עושים את זה ומאיפה למצוא את העידכון? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרף לי הלוח אם, הלכתי לחנות ממנה קניתי את הל.אם ומימשתי את האחריות וקיבלתי ל.אם חדש. שהגעתי היתה היו רעשים מוזרים מתוך המחשב, לא יודע להסביר אותם ואחרי בערך רבע שעה המחשב נכבה, כאשר הדלקתי אותו מחדש הוא נכבה לאחר מס' שניות, שהיתי מדליק אותו אחרי 5 דקות בערך הוא היה מחזיק כמה דקות בלי להיכבות. שאני מדליק אותו אחרי 15-20 דקות הוא מחזיק בערך רבע שעה. לפי הבדיקות שלי זה לא הכוננים, הכ. מסך והזיכרונות. החלפתי משחה טרמית למעבד אבל עדיין אין תוצאות.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מעבד 478 .. עכשיו עברתי למחשב של אבא שלי . אל תגידו שאני יהרוס כי אני יודע מה אני עושה ! אז ככה:הנה הדגם של המאורר: A65061-003 והנה התמונה שלו בידיוק ! : http://www.weirdstuff.com/mas_assets/thumb/13192.jpg אני משתגע אני לא מצליח לפתוח אותו ועוד משהו ARCTIC SILVER 5 מתאימה למעבדי INTEL 478 ? לכל מעבד? היא מתאימה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רב, הבעיה שלי היא כזו שלפעמים המחשב שלי פשוט נכבה מעצמו! התקנתי את תוכנת EVEREST ובבדיקת המאוורים התוכנה מראה חום של Temperatures CPU 75 °C (167 °F) CPU #1 / Core #1 67 °C (153 °F) CPU #1 / Core #2 67 °C (153 °F) FUJITSU MHV2080BH [ TRIAL VERSION ] Voltage Values CPU Core 0.95 V זה שכאני עובד עם הנייד והוא לא מחובר לחשמל. כאשר אני מחבר אותו לחשמל החום מגיע גם ל 80, 82 מעלות?! האם זה תקין מידות החום הללו? והאם הכיבוי הפתאומי יכול להיות בגלל חום גבוהה? להלן מפרט המחשב שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC (Mobile) Operating System Microsoft Windows XP Home Edition Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USE…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש ga-k8n51gmf-rh של GIGABYTE. הכנסתי לו שתי זיכרונות DDR 512 MB שעבדו מצוין בלוח אחר והוא לא עלה... כל זיכרון (מהשניים) שנכנס בנפרד עובד!!!! בכל אחד מ DIMM . ז"א שאין בעיה טכנית ב DIMM או בזיכרוונות כי הם עובדים לחוד. הזיכרונות מסוג KINGSTON DDR CL3 400MHZ לינק לאתר GIGABYTE של הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2286&ProductName=GA-K8N51GMF-RH בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש אפשרות להשתיק אותו בסך הכל המחשב לא מיתחמם לי בגלל זה אבל הרעש מעצבן מה האיפשרויות לגרום לו להפסיק להרעיש ויש לציין שזה התחיל אחרי ניקיון יסודי של המחשב מה אני צריך לעשות אשמח עם תעזרו לי לגבי זה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני עושה Ctrl+Alt+Delete ואז אני לוחץ על תהליכים, וכתוב לי שלוש פעמים CLI.exe וכל אחד כזה לוקח איזה 10,000 מהזיכרון... מישהו יודע מה זה CLI?
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעייה מאוד מוזרה במחשב, שהחריפה בזמן האחרון (אולי בגלל החום): כל פעם שאני משחק במשחק שהוא טיפה כבד (לא יודע עם זה כבד לכ.מ או לזיכרון) מתחילים להיות לי ארטיפקטים על המסך, ובויסטה המסך נעשה נחור ואחרי כמה שניות זה אומר לי שהתקן התצוגה הפסיק לעבוד ותוקן, וב-XP המסך פשוט נעשה שחור. לפעמים הבעיה יותר חמורה: למשל במשחק BF2 על XP פתאום המסך נעשה שחור, המחשב נכבה ועושה ריסט, ואז הוא לא מתחיל לעבוד ומשמיע בערך 5 צפצופים, ואחריהם עוד איזה 3 והמחשב מת עד שאני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר אותו. הארטיפקטים קורים לי גם לפעמים בעלייה של המחשב. אבל בד"כ שסתם שהייה בווינדוס או משחק פשוט יחסית כמו CS, המחשב עובד בסדר. הרצתי בדיקת זיכרון איזה שעה עם MEMTEST 86 פלוס ולא היו בעיו…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם פורום תוכנה וחומרה של HWzone.. לפני זמן רב פירמטתי את הכונן ללא הצעד ההיגיוני של גיבוי מידע ואני רוצה לדעת האם יש דרך להשיב את המידע הזה או לפחות חלק מאוד סביר ממנו? ניסיתי תוכנות שיחזור מפירמוט אבל רובן הביאו לי תוצאות ריקות. לעזרתכם אודה..
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אתמול התחדשתי לי בלאפטופ LG F1 עם 2GB RAM מעבד T2080 (מרום) שעליו יש גם כרטיס מסך משולב GMA950 את המחשב קיבלתי עם ויסטה וישר פירמטתי לXP . הורדתי את כל הדריברים מהאתר של LG התקנתי SP2 והכל נראה מצויין התקנתי על המחשב COD2 שאמור לעבוד בהגדרות נמוכות על הGMA950 (אם הוא עובד על mx440 אז למה שלא יעבוד עלGMA950 ) וכל פעם שהוא עולה הוא אומר שיש לו בעיה בDX ויוצא ניסיתי להתקין שוב את הדריבר ניסיתי להתקין שוב את הDX ניסיתי להסיר את הSP2 ואז להתקין את הDX ולא עוזר למישהו יש הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון לבקש דרייב פשוט פירמטי את המחשב ואני לא מצליח לשמועה מוזיקה { כרטיס קול מובנה } חיפשתי ברשת דרייב כולל באתר היצרן וללא תוצאות בבקשה אנשים תעזרו לי זה מאוד דחוף הדגם הוא : ASUS P45533MX REV1 במנהל החומרה ב - XP מסומן לי כרטיס הקול בצהוב לא הצלחתי לחזור לקודם ושוב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-