עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by shikaka33,

שלום לכולם! ניתקלתי בבעיה די נדירה באופן שבה היא קרתה לי ולהלן התאור: לוח של חברת GIGABYTE שעובד בצורה תקינה מזה כשנתיים יום אחד יציאות ה-USB חדלו מלעבוד.המדפסת לא הגיבה וכשבדקתי את העניין שמתי לב שזה לא מזוהה בשום יציאה אחרת בלוח וישנן 6 כאלו.חשבתי אולי מדובר בבעיית דרייבר או תקלה במערכת ההפעלה.למען הסר ספק מערכת ההפעלה הותקנה מחדש ואין כמובן שום שגיאות כלשהן מבחינת חומרה או דרייבירים במנהל ההתקנים.שוב התקני USB מחוברים וכלום לא מזוהה...שלחתי את הלוח להחלפה והוא הוחלף במסגרת אחריות שמתי החדש במקומו ושוב אותה התוצאה...איפסתי ביוס לחלוטין להגדרות ברירת מחדל,דיסק קשיח הוחלף למען הסר ספק זיכרון הוחלף מאותה הסיבה ספק כוח הוחלף מחשש שאולי אין זרם תקין נותקו כל ההתקנים שלא …

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by satlan1,

לא סגור אם זה קשור לפורום הזה אבל שיהיה.. ;D קיבלתי מסך חדש..וחיברתי אותו לחיבור VGA. המסך הקודם שלי מחובר בDVI יש לי כרטיס מסך גיפורס 6600GT. איך אני עושה שהתצוגה תהיה על 2 המסכים? אני זוכר שפעם שחיברתי את הטלוויזיה למחשב אז דרך מאפיינים-הגדרות הגעתי למסך הבא: http://www.talgalili.com/wp-content/uploads/2008/04/dualmonitor_06.gif (התמונה לא שלי) עכשיו שאני נכנס להגדרות זה מה שמופיע לי: http://www.siz.co.il/up2/t3yjhgozik2t.jpg עידכנתי לפני חודש דרייברים לכ.מסך אם זה קשור.. מה אני עושה? תודה!

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  4. שלום ניסיתי לחבר כרטיס TV פשוט לסלוט PCI. הכרטיס מזוהה בdevice manager אבל עם עיגול צהוב שבתוכו סימן קריאה. אם אני לוחץ עליו בdevice manager רשומה לי ההודעה: This device cannot start (code 10) התוכנה של הכרטיס לא מזהה אותו בכלל. החלפתי סלוט ושם הכרטיס עובד מצוין. ניסיתי לנקות אבק עם לחץ אוויר ולהכניס את הכרטיס שוב לסלוט הראשון אבל שם זה לא עובד בכל זאת. הבעיה היא שאם אני שם את הכרטיס בסלוט השני אז הוא חונק את הכרטיס מסך, ולכן אני לא מתכוון להשתמש בו בסלוט הזה. האם ניתן לעשות משהו בעניין? הערות: הכרטיס המסוים הזה מניסיוני עושה בעיות עם סלוטים במחשבים שונים. הסלוט שבו הכרטיס לא עובד, היה בשימוש כשנה וחצי בלי בעיות עם כרטיס אחר שאותו הוצאתי לפני כמה חודשים בגלל שלא הייתי צרי…

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by TNTx2,

שלום. יש לי בעיה המחשב קופא פתאום אפילו אם שוב דבר לא פועל... עד היום הייתי על כרטיס מסך של הלוח אם. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש fx8600gt והמחשב התחיל לקפוא. חזרתי לחנות והחלפתי את הכרטיס,נתנו לי כרטיס חדש. אך הבעיה ממשיכה המחשב פשוט קופא רק ריסט מסדר תמצב. הבעיה היא לא בכרטיס .מה לעשות? תודה מראש מפרט טכני של המחשב : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Video NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) לוח : EPOX MFG6100M AMD2 זכרון:DDR 512MB 800MHZ PC6400 X2 דיסק קשיח:Hitachi 160GB SATA2 3YW

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by SmurFin,

יש לי ארדיסק של 500 שהוא המערכת, ויסטה ועוד שניים שמחוברים אחד 500 השני 250 שניהם SATA הם עולים מזוהים כגודל 180 גיגה וכRAW לא מבין מה הולך פה ?? תנו לי תקווה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by greenvector,

הבעייה היא כזו, מחשב חדש לחלוטין עם הרד דיסק חדש 500G, אני מנסה להתקין ווינדוס אבל הוא מזהה רק 130G ולא נותן לי ליצור מחיצות עם שאר המקום הפנוי. אין לי מושג ממה זה נובע ומה לעשות. באמת אשמח לעזרה בדחיפות. תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. Started by greenvector,

שלום, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם דיסק קשיח 500G רציתי לשאול איך מומלץ לחלק אותו אם בכלל מבחינת מחיצות. כלומר האם לעשות מחיצה נפרדת למערכת ההפעלה? והאם לחלק למחיצות את שאר המקום? המחשב הוא מחשב חדש וחזק עם מערכת הפעלה XP. תודה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by rsigall,

שלום, משהו מוזר קרה לצורב ה-DVD שלי: כשאני מנסה לצרוב דיסק מסוג dvd-r או dvd+r תוכנת הצריבה מתחילה בתהליך הצריבה ולאחר כמה שניות אני מקבל הודעת Illegal disc (וככה למעשה נדפק דיסק). זה קורה רק בסוג הדיסקים האלו. דיסקי CD-R, CD-RW ו-DVD-RW הוא צורב בסדר גמור. נסיתי כמה דיסקים dvd+/-r של חברות שונות. ניסיתי כמה תוכנות צריבה - 3 גרסאות של nero וגם את Ashampoo. עשיתי גם עדכון firmware - לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים. הצורב הוא LG GH20NS10 (בחיבור SATA) - חדש (יש לי אותו כחודשיים) וצרב בסדר פעם הקודמת שצרבתי. מישהו מכיר מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by Tomerb1,

יש לי בחדר 2 מסכים. החלטתי לחבר גם את המסך השני למחשב [גם LCD] הכרטיס מסך שלי מופיע בצד. לא משנה איך אני מחבר את המסך השני למחשב שלי [לבד, ביחד, על כל אחד מהחיבורים]הוא פשוט קופץ כזה... יש פסים לבנים כמו מגנוט כזה. למרות שמחברים אותו למחשב אחר זה פשוט לא קורה... אפשר עזרה? תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. מתי שאינ מדליק את המחשב בזמן המסכים השחורים לפני הלוגו של הXP היה היום צפצוף ארוך מאוד והמסך נתקע שם לשתי דקות, יש לכם מושג מה הבעיה,בזמן זה המחשב השמיע גם קודם רעשים מוזרים כמו של טרקטור, אני מנסה לחפש את הבעיה באתרי ביוסים אבל אין שום דבר,עזרה...

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  12. פתאום זה הפסיק לפעול......... כל הUSB שלי שיש לי במחשב מה זה?? ? אפשר להחזיר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  14. הכרטיס לפעמים מופיע במנהל התקנים עם סימן שאלה או שלא מופיע בכלל יש איפה שהוא דרייבר חדש שאני יכול להוריד לו?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  15. Started by gizzz,

יש לי מחשב די חדש בן שנה עם כרטיס GEFORCE8600GT מערכת הפעלה XP עד היום שיחקתי במשחקים ללא בעיה ופתאום לאחרונה אני משחק כמה דקות והמחשב פשוט נכבה פתאום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, לפני כ חצי שנה קניתי מחשב חדש (מפרט מימין) , ומאז המחשב לא מתפקד כמו שצריך. המחשב זז לאט מכפי שהוא צריך, יישומים כבדים כגון משחקים, VEGAS וכו' לא פועלים כמו שצריך, בעוד שלחברים שלי עם מחשבים יותר ישנים ופחות טובים פועלים יותר טוב משלי (crysis למשל ו ac). אני כבר מיואש ניסיתי כל דבר ואני לא מוצא גורם אחד הגיוני לבעיה שלי. שלחתי לפני כחודש וחצי את המחשב שלי לחברה, בדקו אותו ואמרו לי שהכל בסדר. לפעמים המחשב מתאמץ סתם על פעולות די פשוטות ואפשר לשים לב זה. תודה מראש למי שיוכל להגיד לי מה לעשות עם כדי לוודא שהכל פועל כמו שצריך. רז.

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום! אתמול באתי להפעיל תמחשב ואז בזמן הטעינה לפני שהוא מעלה את הוינדוס הוא טוען ואז עושה מסך כחול מה הבעיה?וגם אני לא מוצא במחשב תתיקיה של המינידונפ יש סיבה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by AcidBurn10,

שלום חברים! יש לי בעיה מ-א-ו-ד מוזרה. יש לי 2 כונני HD במחשב , שניהם WD 250GB חיברתי כונן שלישי של Seagate 120GB ואיך שהעליתי את ה- WinXP SP2 אני שם לב שאין לי אינטרנט! החיבור של ה-HD דפק לי את הכרטיס רשת!!! מה שלא עשיתי לא הצלחתי להתקין אותו מחדש. (Cannot install the hardware). ניסיתי System restore , הורדתי דרייבר חדש לגמרי.. כלום לא עזר. Windows מעודכן עם כל העידכונים האחרונים של Windows Update.. גם אחרי שניתקתי את ה-SEAGATE עדיין הכרטיס מסרב לעבוד... בדקתי ב-VISTA והכל עובד כמו שצריך!! לוח אם: ASUS P5K-E/WiFi HDs: WD 2500KS, WD2500YS,Segate Baracuda 120GB שלושתם SATA. 4GB OCZ 4-4-4-15 כרטיס רשת Onboard של Marvell. למישהו יש רעיון ??? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by יניב51,

שלום לכולם יש לנו מחשב כבן 3 חודשים בערך, ויש איתו בעיה של ריסטרטים חוזרים. זה לא קורה בשעת עומס או משהו כזה, סתם ריסטרט פתאומי, שיכול לבוא בעת גלישה באינטרנט ( שזה מה שעושים בעיקר עם המחשב ) יש לו גם מסכים כחולים, אבל כשניסיתי לבדוק אותם עם התוכנה, לא הבנתי בדיוק מאיפה הבעיה באה ( בעבר שהשתמשתי כן היה רשום על הדבר הבעייתי ). בכל אופן, מאיפה לדעתכם מגיעים הריסטרטים? המארז הוא של ג'יגה בייט, ועל הקופסא של המארז היה רשום שהוא מגיע עם ספק של 450 וואט ( או 350 \: ), הוא אחד מדגמי ה ISOLO ( אני לא יודע איזה בדיוק ). האם החלפת ספק לדעתכם תעזור?

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by Screw_Master,

אהלן וחג שמח לכולם, קניתי לפני חודש ושלושה ימים קשיח חדש של 500GB מבית SeaGate. עכשיו, העתקתי אליו קצת מהמידע על הקשיח הקודם שלי, בשביל לפנות אותו, ואז ראיתי כמה מקבצי הוידאו שהיו קודם על הישן. שמתי לב שמדי פעם יש תקיעות קלות בוידאו, מה שלא הגיוני כי זה XVID. מצד אחד, יכול להיות שזה בגלל שעברתי מ-WINAMP חזרה ל-WMP, מצד שני, יכול להיות שהקשיח בעל ביצועים נחותים מהקודם (אפילו שעל הנייר הוא חזק יותר טכנית), מצד שלישי, ייתכן והוא תקול... הכנסתי לכונן Hirens boot CD, ויש שם תוכנת דיאגנוסטיקה ייעודית ל-SeaGate בשם SeaTools, הרצתי מבחנים מורחבים על הכונן, ויצא שם Faild. אני מגבה ברגע זה את כל המידע שיש לי על הקשיח הזה, ככה שגם אם הוא ייפול מחר לא איבדתי כלום. עכשיו השאלה שלי היא…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני משחק משחקים בחיים זה לא קרה לי ופתאום ניתקע לי עכשיו קיבלתי מסך כחול וזה לא קשור לטמפ' למה יש לי קירור טוב וטמפ' נמוכות מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by amitsi1,

מידי פעם שאני מחבר דברים לUSB המחשב לא מזהה אותם וכותב הודעה שזה התקן לא מוכר קניתי אייפון והמחשב שלי לא מזהה אותו, כל פעם שאני מחבר אותו המחשב כותב התקן לא מוכר חשוב לציין שבמחשבים אחרים אצל חברים המחשבים ישר מזהים את המכשיר באייפון גם שלא מותקן אייטונס על המחשב אני מצרף תמונה של ההודעה אני כבר חסר אונים אני ממש אודה למי שיוכל לעזור לי לסדר את זה תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  23. ההודעה הזו מהווה אקט של יאוש אני פשוט לא מצליח לעשות ריבוט למערכת. המחשב כבה ואז מסרב להידלק. הוא אפילו לא מדליק את המסך. הסימפטומים: 1) לא קשור לOC. גם לפני שעשיתי אוברקלוקינג הבעיה הייתה שם. גם עכשיו החזרתי את הביוס להגדרות המקור (וגם כרטיס מסך). 2) לרוב מה שקורה זה שהמחשב נדלק (מאווררים והכל), מדליק פעם אחת את האורות על המקלדת וזהו, נשאר ככה. הדרך היחידה לכבות חזרה היא ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הפאוור. כאשר יש הדלקה תקינה האורות על המקלדת מהבהבים פעם אחת, לאחר מכן עוד פעם ואז המסך נדלק. 3) לפעמים המחשב נדלק, מיד כבה בחזרה ואז נדלק שוב (וכמובן, נתקע עוד לפני שהוא מפעיל את המסך). 4) אין לי מושג מה אני עושה, כל פעם זה משהו אחר, אבל בסופו של דבר אני מצליח להדליק את המחשב.…

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by Gal_452,

בזמן האחרון כל הזמן המאוורר של המעבד חורק איך מטפלים בזה?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by Royz,

זה התחיל לפני כמה חודשים, כאשר שיחקתי במשחק, אז לפעמים המחשב נתקע והיו קווים כאלה על המסך. היום זה קרה כסגרתי את המחשב, אך כשפתחתי אותו, הקווים נשארו על המסך והם ממשיכים איתי ל WINDOWS. אני לא יכול להגדיר את הרזולוציה ל 1680x1050, זה על 1280x1024 מקסימום. גם המחשב זז לאט כזה, כאילו הדריבר של הכרטיס מסך לא מותקן... הבעיה היא בכרטיס מסך, נכון? הוא מתחמם מידי ועכשיו נגרם לו איזה נזק קבוע? יש לי אותו 11 חודשים וכתוב על הדף שהאחריות היא ל 36 חודשים. אבל אני רוצה לדעת שהבעיה היא הכרטיס מסך, כדי שאני לא אצטרך להשאיר את המחשב בחנות, ורק להביא להם את הכרטיס מסך. המפרט של המחשב שלי בפרופיל. מדובר בכרטיס מסך 8800GTS320 הנה תמונה של הבעיה: http://img391.imageshack.us/img391/…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים