תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הבעיה התחילה למעשה בקורא כרטיסי הזיכרון המובנה במארז של EZCOOL EZF22030 . עד כמה שזכור לי כשעבדתי עם מערכת ה XP הכל היה תקין. כשעברתי לוינדוס 7 בכול פעם כשהייתי מדליק את המחשב הייתי מקבל את ההודעה שלא זוהה התקן USB. ניסתי מספר פעמים למחוק את הדרייבר ולרסט את המחשב על מנת שהמערכת ההפעלה תזהה שוב את קורא כרטיס הזיכרון, אך ללא הועיל. התקנתי תוכנה למציאת דרייברים, גם זה לא עזר. התקנתי את הדרייבר מהדיסק של לוח האם ונדע. לאחרונה ניתקתי את הכבל נתונים של קורא כרטיסי הזיכרון מלוח האם. תוך כדי הניתוק ניתקתי גם את הכבל נתונים של שיקעי ה USB בפרונט של המארז, לאחר שחיברתי שוב את הכבל נתונים של הUSB למקומו, ללא הכבל נתונים של קורא הכרטיסי זיכרון. התחלתי לקבל שוב פעם את אותה הודעה מרגי…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מופיע לי בהתקן צהוב התקנתי דרייבר של הלוח אם ללא הועיל ,אן דבר שלא נסיתי... מערכת הפעלה 98se .מצרף תמונת מסך.. אשמח לכל הצעה .תודה לכם... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לסבתא שלי מחשב וקיבלתי אותו אתמול.. התקנתי לה כל מה שצריך ועכשיו אני רואה בלוח בקרה "קישור אלחוטי" ושם יש "התקן אינפרא-אדום מובנה". מה אני עושה עם זה? מה זה נותן לי? ואיך משתמשים בזה? תודה, איתי
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות bluetooth usb dongle למחשב נייח. רציתי לדעת מה ההבדל בין ההתקנים? כי אני רואה שיש הרבה שמגיעים עם גרסא 4.0 אבל ההבדל במחירים הוא גדול. אשמח גם לדעת איזה התקן ממולץ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. מצרף צילום מהtrouble shooter אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב נייד dell inspiron E1505 הוא הגיע עם ויסטה, אבל בגלל שיש בו רק 1G זיכרון הוא לא זז אז הבאתי לטכנאי שיתקין לי xp. והכל היה בסדר. כל הזמן החיבור של הרשת היה אלחוטי והוא עבד מצוין אבל עכשיו עברתי לחיבור חוטי והוא לא מגיב, כאילו לא הכנסתי את החוט. האם זה יכול להיות בעיה בדרייבר או שכשמתקינים את הדרייברים מתקינים את כולם ביחד ואז התקלה במקום אחר, ואם זה הדרייבר האם מישהו יכול לומר לי היכן אני מוצא דרייבר שלו להורדה?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן חיצוני של Seagte 3 גיגה שמחובר ליציאת USB3. לאחרונה כאשר אני מ]עיל את המחשב אני מקבל הודעה שהתקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר... אני מנתק אותו ומחבר אותו ליציאת usb3 אחרת (למעשה ניסיתי בכול יציאות הUSB 3 שלי) ובכולם אני מקבל את ההודעה הזאת. גם במנהל ההתקנים הוא מזוהה כ usb mass sotrege devise, ניסיתי להסיר את ההתקן ושוב לחבר את ההארד דיסק וכלום... הוא תמיד מזוהה כUSB 2 . מה עוד ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום כולם לאחרונה החלפתי כונן קשיח (הקודם עשה לי בעיות) ומאז אני לא מצליח לשמוע , יש לי סמין קריאה על התקן הקול ושום דבר לא עוזר, לא מצליח למחוק אותו וגם בSAFE MODE לא נותן לי , ניסיתי לעשות עידכון למנהל ההתקן דרך המנהל התקנים אבל הוא לא נותן להכנס לזה בכלל. כשאני מנסה להתקין מהדיסק של לוח האם הוא לא נותן להתקין ואומר FAILED.ניסיתי בנוסף גם לבטל את האודיו מהביוס ולנסות להחזיר אבל לא עוזר. זה כאילו שווינדוז יודע שהוא שם אבל לא מאפשר לי לעשות איתו כלוםת אציין שגם לפני החלפת הדיסק הקשיח היה לי קצת בעיה איתו אבל הייתי מפרמט בגלל הכונן הקודם וזה היה מסתדר. לא תמיד פירמוט עזר. אשמח אם מישהו ימצא לי פיתרון. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה קניתי כ.רשת אלחוטי בהתקן USB חיברתי אותו למחשב אך הוא מודיע לי שהתקן זה לא מוכר למרות שהתקנתי את הדרייברים ופותח לי חלון ליד השעון המתריע על הבעייה. ניסיתי מספר דברים : 1.הסרה והתקנה של מנהל ההתקנים ( USB ROOT HUB ). 2.חיבור של DOK לבדיקה האם הבעייה ברכיב. 3.שחזור של מערכת ההפעלה למועד מוקדם יותר בו לא הייתה בעייה עם מנהל ההתקן. לצערי לא נפתרה הבעייה עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני עובד תחת WIN XP. יש לי התקן לא מזוהה. אם תוכלו לעזור לי במציאת תשובה לאיזה התקן מדובר? אגב, ההתקן, לפי מה שכתוב, מחובר דרך LPT שאצלי מחוברים אליו סורק, ומהסורק יש כניסה למדפסת.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. פירמטתי מחשב נייד לXP. בסוף הפירמוט ישנו במנהל ההתקנים "התקן לא מזוהה".אני לא מצליח לדעת מהו. מצאתי שכל ההתקנים הנחוצים כולל המודם 56K,כרטיס רשת וכו' מותקנים. ברור שבמקרה כזה אפילו EVERST לא תעזור לי כי אין לי מושג מהו ההתקן. אז הלכתי לאתר של IBM ומצאתי את המחשב A30 עם לוח אם 2652-3VG . אבל שוב זהו אותו הסיפור : יש רשימת דרייברים להורדה אבל אני לא יודע איזה מהם חסר לי. איך אני יוצא מזה ? תודה רבה לכם.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להכנס למחשב הנייד שלי. כאשר אני מזינה את הסיסמא של המחשב מתקבלת הערה "התקן לא מקוון,נא כנס עם סיסמא קודמת".... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם רכשתי כרטיס קול חיצוני מערכת הפעלה 7 העניין שאני מחבר אותו ב usb הוא נדלק.הבעיה שבקיובס (תוכנה עריכת מוזיקה) הוא מראה אותו בדרייברים אבל לא נותן לבחור בו .כאילו לא מזהה אותו אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אהלן פירמטו לי תמחשב. אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך HDMI- יש תמונה אבל אין סאונד. גיליתי שהטלוויזיה(אגב, כל מיני טלוויזיות ככה שזה לא בעיה בטלוויזיה) לא מופיע ברשימת playback. נתתי קליק ימני וסימנתי שיופיעו גם disabled ו disconnected- עדיין אין התקן hdmi. הלכתי לdevice manager, לsound , video and game controllers וניסיתי לעדכן דרייברים למה שיש שם- הווינדוס אמר לי שהכל מעודכן. כנל לכרטיס מסך. לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה! פרטי מחשב- dell vostro 1440 ווינדוס 7 64bit
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את המחשב הנייד (די ישן) מגיסתי. ובשלב מסויים נאלצתי לפרמט לו את מערכת ההפעלה והתקנתי לו xp pro בעיברית. עכשיו אני רואה שאין לי אפשרות לשמוע קול ואני מקבל הודעה על כך שאין התקן קול על המחשב! אין לי שום דיסק - המחשב ישן. 1) האם זה משהו שניתן להוריד מהאתר של hp ולהתקין - (אם כן איפה ואיך)? 2) לפני שהמחשב נתקע ונאלצתי לפרמט אותו, - כשהבאתי אותו הבייתה הוא מיד התחבר לרשת האלחוטית בלי בעיה - היה מותקן עליו xp באנגלית. אחרי שהתקנתי לו את הגירסה בעיברית אני לא רואה שום אופציה שמאפשרתי לו להתחבר אוטומטית לרשת האל חוטית! האם גם פה מדובר על רכיב שחסר בשל דיסק שאין לי שאולי קשור ל hp? אשמח לשמוע האם יש לזה פיתרון. בתודה מראש, אריאל.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים ביצעתי כמה שינויים בחומרה,וסתם בדקתי את מנהלי ההתקנים של המחשב, וראיתי שHD שלי לא פועל בהתקן של UDMA5...כלומר נכנסתי ל-device manger->ide/ata/atapi controllers->primery ide channel->primery ide channel propoties->Adv.propoties ושם ראיתי שבהתקן 0 ,מצב העברה נוכחי הוא PIO...אני יודע שהוא צריך ליהות בUDMA5,כלומר הכי מהיר,אבל איך הופכים אותו לכזה?! תודה לעונים ולעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן, מה נשמע? יש לי כבל HDMI שאותו העברתי לטלוויזיה LCD מהמחשב. את הכבל חיברתי לכרטיס מסך (amd radeon hd 7950) שתומך בהעברה של קול דרך HDMI, בדקתי. התמונה עוברת כמו שצריך, אבל הקול לא עובר, וכשאני בא לשנות את התקן ההשמעה לHDMI, הוא כותב לי שהוא לא מחובר, מצורפת תמונה: אני בוחר את הHDMI, ואין אפשרות לקבוע אותו כברירת מחדל, כמו שאתם רואים... אשמח לקבל עזרה, תודה רבה, שנה אזרחית טובה!
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הגיע צורב ה-DVD החדש שלי, וכמובן שישר רציתי לחבר אותו ולהתחיל לצרוב. עם חיבור לספק לא הייתה בעיה אבל לא מצאתי להיכן לחבר את כבל ה- IDE, לא מצאתי תושבת של 20 פינים בשבילו (חוץ מזו שבה נמצא הכונן). בכבל של הכונן יש מקום לחיבור נוסף (כמו לסלייב), ניסיתי לחבר את הצורב לשם אבל המחשב לא מזהה אותו. מה לעשות?.... לוח האם שלי זה NF7-S (אביט). שאלה טיפשית בטח אבל בכל זאת.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום נא לא להתייחס לתמונה של בדיקת הדדיסק בעת התקנה win10 על המכונה שה זה המסכים שאני מקבל תןדה
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עשיתי הסרה לדרייבר מסויים ( כרטיס רשת ) וברגע הפעלת המחשב מחדש המערכת מתקינה אותו שוב איך אני יכול לבטל את ההתקנה האוטומטית? של הדרייבר הזה או בכלל את ההתקנה האוטומטית תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
- 3 followers
-
-
פשוט מיואש. מנסה להתקין WIN7 64 על הלוח הנ"ל וההתקנה לא זזה. גם מ CD וגם מ DOK. מישהו נתקל בסיפור הזה?
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך להרכיב HD של S-ATA דרך הסבר בעברית או אנגלית לא משנה אני שולט טוב מאוד בשפות אם זה משנה הHD של WD
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין התקן IR-usb אבל נוספה שורה במנהל התקנים usb-ir adapter אבל אני לא מצליח להפעיל אותו עם שום תוכנה יכול להיות שלא ביצעתי משהו (האקס-פי זיהה אותו הכנסתי את דרייבר, מה עוד?) אגב ניסיתי תוכנות כמו winlirc ו- IRAssistant הצעות איך מתקינים צריך דרייבר או משהו נוסף (אגב אשמח לשמוע גם על תוכנות IR נוספות)
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-