עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by wooper,

שלום העכבר שלי מחובר למחשב בחיבור ps2 וכל הפינים של העכבר התקמו ולא הצלחתי ליישר אותם באיזה דרך אפשר לסדר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום לכולם.... יש לי את המשחק warcraft3 אבל כשאני משחק כל פעם בזמן אחר המחשב או נתקע פשוט קופאא או שהוא דופק לי הודעת שגיאה http://img442.imageshack.us/img442/1267/37082980ub1.jpg כמה פעמים גם קרה לי שהמחשב עשה ריסטארט...יכול להיות שזה משהו בהתקנה או ש...למישהו יש רעיון? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by shlomi8,

יש לי במחשב 4 סטיקים של 256mb ddr 400....עכשיו מה שרציתי לשאול עם אני יחליף שתי סטיקים שלי בשניים של 512 ddr 400 הם יעבדו ביחד? תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  4. :s05: שלום רב, אני חוזר כרגע אם הזכרונות שקניתי הביתה ומכניס אותם למחשב... אבל מה שקורה זה שהמחשב עולה למסך הראשון (השחור שבו רשום כמה נתונים) ואז רשום כאילו שכן סמתי את הזכרונות אבל פשוט זה לא עובר את השלב הזה MEMORY TESTING ..... OK זה לא עובר הלאה והמחשב לא עולה לויינדוס מה לעשות??? בבקשה תענו דחוף כי אני דיי חסר עונים אני יושב עכשיו מול המחשב מפרט נמצא בצד ימין <----

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  5. מדובר בלפ-טופ שלי, ויש לי בו כולה 256MB. בכל מקרה, עד לא ממזמן עבד מצוין. בזמן האחרון התקיעות לא מאפשרות לעבוד... התקנתי את הווינדוס אחרי פירמוט (במהלך ההתקנה גם נתקע)- לא עזר. החלפתי הארד-דיסק- לא עזר. לפי דעתי הבעיה בזכרון ה-RAM... אם כן-האם יפתר אם אוסיף 512MB במקום להחליף את ה-RAM המובנה? חייב חוות דעת דחוף, לפני שאני נגש לקנות. תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by spankus,

שלום יש לי כונן קשיח אחד שמחולק לשלושה חלקים בהצגה שלו על המחשב.... אני רוצה לאחד אותם שיהיו לאחד...ככה שהכונן יוצג פעם אחת במקום שלוש וכל הנפח יהיה מאוחד... אין עליו שום דבר עכשיו בשום מקום... איך אני עושה את זה? תודה מראש, שקד.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by GREATTHUNDER,

לפני כשבועיים המחשב שלי החליט לא לפעול (לחצתי על הכפתור אבל הוא לא נדלק) לא הייתה שום תגובה, לא מאוררים לא אורות כלום. בדקתי את הלוח אם ואת החיבור של ה POWER SW. אחרי בדיקות הגעתי למסקנה שכנראה הלוח אם נשרף, הספק לעומת זאת מראה סימני חיים, כשחיברתי אותו ללוח אם אחר (למרות שבאופן מסתורי נדפק לי הדרייבר של הכרטיס מסך במחשב שאליו חיברתי אותו). עכשיו יש לי בעיה, אני רוצה לתקן את המחשב, מה שאומר לקנות לוח אם. יש מצב שיכול להיות בעיה עם הספק שבעצם הספק שרף לי את הלוח אם ואם אני אקנה לוח אם חדש הוא גם ישרף? הספק הוא של ever-power 350W.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by SpLAsH,

אני מנסה לצרוב משחק שתופס 8 ג'יגה והנרו כל הזמן מתלונן על שגיאה קצת אחרי המעבר לצריבה על השכבה השניה והורס את הדיסק ניסיתי לצרוב מאימאג', ניסיתי לעשות העתקה מדיסק לדיסק, ניסיתי לעשות העתקה מדיסק לדיסק דרך ההארדיסק יש משהו שאני עושה לא נכון? מישהו נתקל בתופעה הזאת? יש תוכנה אחרת שיודעת לצרוב יותר טוב? חשבתי לעשות עוד נסיון אחד אחרון לפני שאני זונח את זה כי כבר חבל על הדיסקים. הנה חלק מה-log file האחרון: 15:32:09 #19 CDR -1205 File DVDPlusDualLayer.cpp, Line 641 Burning Layer 1 15:32:09 #20 Text 0 File DVDPlusDualLayer.cpp, Line 651 Start writing layer 1 at address 0 (0h) Recording mode: unknown Recording Mode 15:32:09 #21 Text 0 File Cdrdrv.cpp, Line 8862 ---- DVD S…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. שלום לכולם עריכה: טוב אחרי פירמוט ושיחזור גוסט הכל עובד תקין. תודה למי שניסה לעזור. (מצטער שההודעה קצת ארוכה) משהו מוזר עובר על המחשב שלי היום. היום החלפתי ספקית אינטרנט לבזק בינלאומי - ניתקתי את החיבור לספקית הישנה בראוטר והגדרתי את השם משתמש + סיסמא החדשים. התחלתי לגלוש באינטרנט דרך בזק בינלאומי ובערך 5 דקות אחרי קפץ לי חלון של Shutdown in 60 seconds. נשלט על ידי איזשהו remote service ממה שאני זוכר (לא הצלחתי לשמור תמונה עם פרינט סקרין בגלל החלון הזה). כמה שניות אחרי שעלה החלון זה עלה חלון של האנטי וירוס NOD32 (תוכנת ההגנה היחידה שמותקנת במחשב שלי). האנטי וירוס הודיע לי שחדר לי וירוס בשם Win32/Rbot trojan ושמקורו בקובץ tftp.exe שבספרייה c:\windows\system32\tftp3404. הפע…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by slider,

שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש ( או יותר נכון חלקים ) וזה עתה סיימתי להרכיב אותו מאפס. חיברתי אותו לחשמל, נדלק LED על הלוח אם. כשלחצתי על כפתור ה power, המחשב נדלק לשניה בערך ( המאורר שעל המעבד התחיל להסתובב, ה LED של הצורב נדלק ) ואז נכבה. ניסיתי לנתק את הצורב, ה HD, ה USB הקדמי - בקיצור, הכל חוץ מהזכרון והמעבד. ולא היה שום שינוי. אנא עזרו לי. תודה המפרט: Compucase 6c60 + 300W HEC Intel Pentium Core Duo E6300 Intel Westchester 965G Mobo 2 X 1GB Twinmos DDR-II 667 WD 400GB-KS 16MB HD Asus DVD-RW 1814BLT

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by ELiA,

אני עושה הפעלה ואז מכניס את הפקודה command ולוחץ אנטר ואז אני מקליד ipconfig והוא רושם לי: ipconfig is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  12. אז זה הולך ככה אני מנסה להפעיל סיוע מרחוק ואני מקבל שגיאה כזאת: אוקיי עכשיו ניסיתי כמה דברים התקנתי גירסא הכי חדשה של מסנג'ר אין לי חומת אש במחשב ואין וירוסים בכלל זה ווינדוס חדש יש לי אותו פחות מחודש על המחשב קראתי שאני צריך NET Framework אז הורדתי והתקנתי NET Framework 2.0 בקיצור שום דבר לא הולך לי אולי לכם יש רעיון תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by mastercod,

אני שם כדף בית בIE מסמך ריק (USE BLANK) הוא כותב שם בכתובת באפשריות ששם אותו ואז לוחץ אישור אבל כשאני יוצא מIE ונכנס שוב הוא מציג לי את דף הבית MSN וזה לא מה שאני בחרתי ניסיתי לשים דף בית את גוגל לא עזר שוב פעם זה חוזר לMSN הערה: המחשב בא מפרמוט... אז זה לא קשור לוירוסים גם בדקתי............. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  14. היי, אני מנסה להתקין כרטיס רשת אלחוטי למחשב ביתי של חברת dynamode מדגם wl-gi-600xa והוא לא מקבל את הדרייבר שהורדתי מהאתר של החברה. התקנתי את הדרייבר וגם תוכנת utility שלהם וזה עדיין לא עובד. המחשב מזהה את הכרטיב ברגע שאני מכניס אותו פנימה אבל לא מזהה את הדרייבר. מלבד האפשרות שהכרטיס לא טוב כמובן, יש למישהו הצעות אחרות לפני שאני חוזר לחנות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by meir61,

התחלתי בפירמוט המחשב.אבל התהליך לקח המון זמן כמעת שעתים.הפסקתי את התקנה כשעדין נותר 30 דקות לסיום כשכול דקה שיורדת במחשב בערך 10 דקות בזמן אמיתי.החלפתי סידי רום. ואת דיסק התקנה וארד דיסק.אין שינוי.מדובר בהתקנת xp sp2 יש למישהו מושג למה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by omerm13,

יש לי בחלק הקדמי של המארז חיבור למיקרופון,אוזניות,ו 2 חיבורי USB אבל החיבורים של המיקרופון והאוזניות לא עובד רק ה-USB אמרו לי שאם מאחורה מחוברות אוזניות או רמקולים אז זה לא יעבוד שזה מחובר מאחורה אבל ניתקתי מאחורה ועדיין לא עבד לי בבקשה עזרה.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  17. כל משחק שאני מעלה במחשב הוא יוצא אחרי כמה דקות..ואי אפשר לשחק ככה.. למה זה ומה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by Tsid,

נדפק לי HD בנייד (נייד של HP) האחריות למחשב כבר נגמרה, אבל אני מבין שמגיעים לי 5 שנות אחריות של יצרן ה- HD חברת Seagate מיהו היבואן בארץ ואיך אני פונה אליו עם הבעיה? שאלה נוספת, במידה ואכן אקבל שירות, מגיע לי גם שחזור של המידע?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Xstyle,

שלום! יש לי מחשב נייד סגור על סיסמא,על הביוס עומד סיסמא ואני לא יודע איך לאפס אותה למשל במחשב רגיל אני יודע איך אני צריך להזיז אז ה JUMPER ! אבל במחשב נייד אין לי מושג מה אני צריך לעשות אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה! ואני לא יודע ביכלל אם אפשר לפתוח אותו ואיך ואיפה נימצא ה JUMPPER אם הוא קיים בלל! תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך, ובשבוע האחרון כל איזה יומיים בערך הוא עושה לעצמו ריסטרט, המחשב נקנה בחנות ועבר שם בדיקה לפני שהגיע אלי, פתחתי את המארז וכל המאווררים עובדים, מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. שלום חברה. לאחרונה רכשתי מחשב חדש, הכל טוב ויפה חוץ מה.... שכונן הDVD שלי איטי להחריד! (שתי דקות להעביר 150MB) בעת הקריאה ביצועי המחשב נופלים אני אפילו לא יכול לנגן מוזיקה בווינאמפ. בנוסף הכונן אף מתקשה לקרוא דיסקים של אודיו. מה שמוזר הוא שנתוני המערכת מראים שהRAM פנוי (1700 מ2000) והCPU על 50%. יש לי 2g ram conroe 6600 Msi neo 965 מה עלי לעשות, להחליף כונן? תודה.

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  22. שלום.. בעיה הקיימת כבר הרבה זמן.. פירמטתי כמה פעמים ועדיין יש את הבעיה.. יש השערות מה הבעיה? לוח אם EPOX 8KDA3J והכרטיס רשת מובנה עליו.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  23. היה לי לוח קומנדו היתה לי איתו בעיה תוכנות היו נתקעות לי ולא נסגרות גם דרך מנהל המסימות ואחרי מצב כזה גם לא יכולתי לעשות ריסט דרך הוינדוס עד שהחלפתי תלוח עבדתי על אותה מערכת עם לוח אם ומעבד AMD +3000 כאילו על אותו ספק ארדיסקים ולא היתה שום בעיה אף לא קטנה היום הבאתי לוח אם אחר Asus P5N32-E וצצה לי אותה בעיה אותם תקיעות בדקתי תזכרונות ב M טסט שום שגיעה אין לי מוסג מה יכולה להיות הבעיה מימה היא נובעת אם למשהו יש רעיון זה יעזור מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by בני סלע,

לפני כחודשיים קניתי את 7600GS של SPARKLE (מצורפת תמונה) הכרטיס עובד טוב ויפה,עושה את העבודה שלו רק שבכל פעם שה WINDOWS עולה יש הערה(מצורפת תמונה) כשאני לוחץ על ההערה הזאת אני מגיע לאתר הבא - http://www.slizone.com/page/home.html מה אני צריך לעשות,מה בכלל כתוב בהערה הזאת? תמונות: תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  25. לחבר שלי יש בעיה הוא לא יכל להירשם אז אני כותב במקומו זה הבעיה שלו: מתכבה לי המחשב כשאני מפעיל משחקים שיוצרים עומס כמו warrock או fm07 או cs/cz ואפילו באתר flix אני מדליק מאוורר על המחשב כדי שלא יתכבה אבל לאחרונה זה לא עוזר וזה ממה מעצבן שבאמצע דברים שלי המחשב נכבה מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.