עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by wok2000,

לחברים שאולי השתתפו בדיון שיצרתי בדבר בעיה מסתורית בלוח אם בhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242296.0 אז אני רוצה לבשר לכם שהלכתי ל"דורון מחשבים" מבאר שבע, חנות שהולצה לי על ידי בן דוד. אז קודם כל תודה לבחור המבוגר בחנות שפשוט תוך חצי שעה אמר לי שהמחשב מוכן.הגעתי שילמתי 50 שח והלכתי. ולידעתכם חשוב שתדעו שהסיבה לכך שלא היה בוט (לא ציפצוף, לא תצוגה במסך ...רק מאוררים עובדים) היתה לא אחרת מאשר: חשמל סטטי לטענתו הוא אומר שכנראה חיברתי איזשהו מכשיר לכונן ללא הוצאה לפני זה של הכבל החשמל פיזית מהכונן (ספק כוח). מישהו ממכם הבין מה קרה פה בעצם? לי לא זכור התעסקות כזו, אבל בעקרון מה הנושא הזה של החשמל סטטי ואיך משם ועד חוסר בוט. תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by mikechn2,

קניתי דיסק קשיח חדש והוא: WDC WD2500KS-00MJB0 הלוח אם שלי: Asus P5P800S כשחיברתי את הדיסק הקשיח זה לא הופיע לי ב"המחשב שלי"אבל זה כן הופיע במנהל התקנים מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  3. Started by DGV,

בוקר טוב לכולם! אתמול ניתקלתי בבעיה- המחשב לא מזהה פתאום את הצורב DVD (Optiarc DVD RW AD-7170A. הוא מזהה אותו בBIOS ובמנהלי ההתקנים של WINDOWS, אבל יש שגיאה- "ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19)". מה אני יכול לעשות? באתר של אופטיארק (או סוני, או נק) אין דרייבירים לצורב הזה... מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לדרייבר/דרך לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש!! גבריאל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. פתחתי בעבר נושא בנוגע לטמפ' הגבוהה ועל כך שהוא נתקע במשחקים. אבל ככל שהזמן עובר כך הבעיה גדלה, והמחשב כעת נתקע גם בשימוש רגיל ויומ-יומי במחשב (אינטרנט, ICQ וכד'). בדקתי אם המאוורר עובד, ורשום שהוא עובד על 1646 (בערך), אך עדיין המעבד מגיע לטמפ' של 65-71 תמיד. חשוב לציין שעשיתי בעבר OC, אך החזרתי למקור כי המחשב לא היה יציב.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  5. איך אני יכול להוריד ממני את התראת האבטחה של וינדוס?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  6. שלום לכם, אז כך, יש לי מחשב נייד מבית Acer (דגם: Aspire 5610), יש לי מספר בעיות (מצורפות תמונות): 1. המסך תמיד חשוך, ויש לי כפתורי ניווט של בהירות וניגודיות אך איני יודע כיצד להשתמש בהם! [http://www.2image.us/images/47070DSC01214.JPG] 2. המחשב שלי תומך בחיבור Bluetooth אך שוב איני יודע כיצד להשתמש בפונקצייה. (ישנם 3 כפתורים, האחד להדלקת Wireless, השני להדלקת 3G, והשלישי להדלקת Bluetooth והשלישי, שאני לוחץ לכיוון הWireless האור נדלק ואני יכול לגלוש באינטרנט אלחוטי, אך כאשר אני לוחץ לכיוון ה3G או הBluetooth האור לא נדלק ואין אפשרות להשתמש בפונקציות). [http://www.2image.us/images/658900DSC01213.JPG] 3. בצד הימני של המחשב יש לי כפתורי ניווט (לשלוט בנגן מדיה פלייר וכו'), אך שו…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by idoyi,

יש לי כבר את המחשב שנתיים בלי פירמוט קיצר עכשיו פתאום יש לי את הוירוס כמו שהיה לפני כמה שנים שסופר דקה אחורה ועושה ריסטרט למחשב איך אני מטפל בו????

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. קבצים מסוימים באינטרנט (לא כולם) פועלים מהר. זתומרת נגיד באתר של פלאפון יש צלצולים אניש ומע אותם במהירות ושומעים את הקול מהיר כזה ודק בגלל המהירות...עוד דוגמה אתר one בתוצאות לייב יש קטע שכשיש שער שומעים בקול את התוצאה ...אז גם את זה שומעים מהר ובקול דק מהמהירות.. אממ או עוד דוגמה באתר פלייבקים שומעים מהר את המנגינה ודק.... בדקתי במחשב השני שלי והכל תקין ככה שהבעיה לא באתרים.......\ הכרטיס קול שלי מעודכן... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by manorking,

יש לי דיסק קשיח IDE, 80.. הקיצר פעם ראשונה אני מדליק את המחשב , המחשב לא מזהה את הכונן.. אני עושה ריסטרט ואז הוא מזהה אותו, ככה כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  10. שלום! אני לא מצליח משום מה להתקין דריברים של הכרטיס קול (כרטיס קול מובנה) כשאני בא להתקין מופיע לי השגיאה הזאת: http://www.pic-il.com/gallery.php?entry=images/1173798768.jpg

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by guy7281790,

האמיול שלי מתחיל תמיד בהורדת קובץ במהירות גבוהה ( 80 ק"ב בערך לקובץ אחד ) ופתאום המהירות יורדת עד למצב של 0 - לא מוריד. למה זה קורה? תודה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by SharonSx,

אז ככה, אני מדליק את המחשב ואני מקבל תמונה כזאת: '>http://www.2send.us/"] אז עכשיו עברתי לכרטיס מסך שבלוח.. נראה לי שנדפק לי הכרטיס מסך כי כשעברתי למובנה הכל נראה טוב.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by meni99,

קניתי הארד דיסק באייבורי חיברתי אותו למחשב ומאז המחשב נהיה איטי יש לי 2 הארד דיסקים עכשיו ו 2 צורבים חיברתי את ההארד דיסק בכבל עם הצורב וההארד דיסק הראשון גם עם הצורב השני אני יודע שיש חשיבות לחיבור אמרו לי לחבר את זה ככה יש למישהו רעיונות למה זה איטי כ"כ

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  14. המחשב שלי נדבק כנראה בוירוס שגורם למחשב להכבה. נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור והסבר שהכיבוי נעשה בגלל NT AUTORITY\SYSTEM 32 מספר הטעות הוא: 2147483641 האם זה וירוס? האם יש לו אנטי באינטרנט? דרך אגב הבן שלי אמר שגם המחשב שלו נדבק בזה וזה וירוס שקיבלנו כנראה דרך הICQ

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  15. שלום יש לי מעבד INTEL E6600 CORE 2 DOU 2.4 GB בדקתי ב Cpu-Z בגרסה הכי חדשה 1.39 זה מראה לי שהמהירות היא 1600 וההכפלה היא 6 ובגרסה 1.27 זה מראה לי שמהירות היא תקינה 2400 וגם בבכפלה תקינה 9 הנה התמונות לפניכם : מה לעשות ? איפה עוד אני יכול לבדוק את התקינות של המעבד? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by arake,

יש לי צורב חדש כאילו כמה חודשים ושאני צורב דיסקים הם קופצים אני לא יודע למה זה לא רק שיר אחד וזה לא רק פעם אחת מה לעשות?? יש אחריות לזה או מה ?? זה הדיסקים? ובדקתי זה קשור למהירות צריבה כי הורדתי את זה עד הסוף

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  17. שלום, הבעיה באמת דחופה מהעובדה שהאינטרנט עלול ליפול לי שוב בדקות הקרובות. הבעיה היא כזו- הרשת שלי תקינה (כך לפי דבריו של נציג תמיכה מבזק), אך האקספלורר לא מציג דפי אינטרנט. בנוסף, כאשר ניסינו ל"לשלוח" פינג לאתר כלשהו של בזק זה אכן קלט מה שמוכיח שהבעיה היא באקספלורר (הפיירפוקס כלל לא פועל). לאחר 31 דקות שיחה איתו בטלפון שלא הובילו לשום מקום, עשיתי שיחזור מערכת והאינטרנט אכן פעל! זו הייתה הקלה לכמה דקות אך לאחר מכן הסתבר שהבעיה חזרה וחזרה, כך כשלוש פעמים. אין לי מושג מה יכול לפתור את הבעיה ומה יכול לגרום לה. אולי זה הAVG? הZONE ALARM? אשמח לתשובות, אני אובד עצות!

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by d100,

לאחרונה, כמה מקשים במקלדת הפסיקו להגיב ללחיצה. ניקיתי אותם ועדיין לא עובדים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  19. אני לא יכול לכתוב כמעט בשום מקום באינטרנט בעברית (אני צריך לפתוח NOTEPAD ואז להעתיק את זה) ובאנגלית חלק מהאותיות התבלבלו, כלומר כשאני לוחץ על A זה כותב Q וכשאני כותב Q זה כותב A

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by nsigns,

קניתי מחשב חדש וכל פעם שהCD קורא (מסתובב כאילו) גם בDVD כל אורך ההתקנה המחשב נעשה איטי אפילו המוזיקה מתחילה לנגן לאט ח ולא אמורה להיות בעיה למחשב... E6300 2G זיכרון צורב DVD : LiteOn LH-20A1H * ההארד דיסק מחובר בSATA והכונן מחובר בIDE מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  21. שלום כולם... יש לי מחשב ישן (מאוד...) משנת 1996, והוא שכב 2-3 שנים במחסן. לפני כמה ימים הוצאתי אותו וחיברתי אותו, והוא לא עבד. הבעייה היא שאני מדליק, ורואים את האורות נדלקים ואת המאווררים אבל חוץ זה כלום (גם לא צפצופים). זה מחשב עם לוח אם ZIDA S5TX, זיכרון SIMM ישן ומעבד PENTIUM+MMX. עכשיו: מה יכולה להיות הבעיה?? חיפשתי על הלוח אם קבלים שרופים, בדקתי את המעבד וזה נראה בסדר... אם למישהו יש רעיונות - תודה!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  22. יש לי דיסק DVD שמכיל 3 סרטים, הכונן DVD במחשב אומר שאין דיסק לעומתו בנייד דוקא כן נראה הדיסק והוא גם מצליח לקרוא אותו, למה זה קורה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 4 פריימרי ו4 אקסטנדד \ 4 פריימרי שכל אחד מהם יכול להיות גם אקסטנדד?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  24. אני מתבייש לשאול - אבל אין לי ברירה... אני רוצה להחליף כונן דיסקים ישן בכונן DVD-RW חדש שקניתי. פתחתי את המארז ופתחתי את הברגים שחיברו את הכונן הישן ל"מגירה" שלו - משני הצדדים כמובן, ניתקתי את חיבור ה-IDE וחיבור החשמל, אבל... הכונן הישן לא רוצה לצאת... ממש תקוע - כאילו משהו מחזיק אותו במקומו ואני לא יודע מה. אני לא יודע אם זה משנה אבל אני חושב שלכונן הישן מוכב מתאם קטן (חתיכת לפלסטיק או פח) בהברגות הצדדיות (למגרה) שממירות את ההברגות שעל הכונן מ-4 ל-2, כאשר ה-2 במתאם יותר ממורכזות ומתאימות להברגות שבגוף המארז. אני מרגיש ממש נבוך - בעיה כל כך דבילית - אבל אני לא מצליח להוציא את הכונן הישן מהמגרה שלו. יש לכם רעיון ? מה אני עושה לא נכון ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by Opie,

יש לי מחשב AMD עם כרטיס רשת ONBORD הוא מוגדר כמו שצריך(My computer>>properties>>hardware>>Device Manager) אך לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט, חיברתי כרטיס רשת נוסף וניסיתי להתחבר באמצעותו אך שוב הוא הוגדר אך לא אפשר להתחבר לאינטרנט. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.