עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזור לחבר בשיחזור הרד דיסק חיצוני שמשום מה החליט למחוק את כול התכולה שלו. אחריי שיחזור (לא מוצלח) ויתרו על העיניין ניתקנו את ההרד דיסק החיצוני והמשכתי לעבוד על המחשב.. לאחר כמה דקות המחשב פשוט קפא. עשיתי ריסט הוא נידלק ולאחר כמה דקות שוב אותה הבעיה (קיפאון) החלטתי להשאיר את הבעיה לבוקר.. הבוקר אני מדליק את המחשב והוא אפילו לא מצליח לעבור מעבר לאייקון של וינדוס " starting windows" וקופא. נסיתי להכנס דרך "safe mode" אין תגובה. נסיתי לבצע שיחזור מערכת גם אין תגובה. למזלי כול החומר היה מגובה אז החלטתי לבצע פירמוט למחשב. הכנסתי דיסק מקורי של WIN 7 וכבר מהתחלה שמתי לב שמשהו לא בסדר.. הכול זז מאוד מאוד לאט. לקח למערכת 28 דקות (במדויק) להגיע לחלון ההתקנ…

2. Started by psycho killer,

יש לי בעיה רק במשחקים (אפילו ישנים שרצו כבר מצוין זה לא קשור למשחק חזק שהמחשב לא מריץ) יש לי אחרי 10 דק' בערך במשחק פריז לחצי דקה ואחרי זה כמעט כל דקה שתיים יש לי פריז יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 4 440MX 64M ויש לי את הדריבר הכי חדש המחשב אחרי פורמט זה לא קרה לי לפני הפורמט וגם המחשב נראה לי קצת איטי יותר מאז הפורמט האם הבעיה בכרטיס מסך או שזה איזה הארד דיסק שעומד להישרף?? תודה מראש לעונים

3. Started by barfadida,

גם לכם יש בעיה בנייד של asus? כנסו והשפיעו! שלום חברים, אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שאולי מוכרת לכם ואולי לא: במחשבים הניידים של אסוס יש בעיה ברגע שמעדכנים לווינדוס 8.1. הבעיה מפורטת בפוסט שהעלתי על גבי העמוד של אסוס ישראל בפייסבוק. לכל האנשים שיש את הבעיה נא להגיב ולשתף על מנת שאסוס יעשו צעד ונוביל לשינוי אצלהם, כי כרגע למרות שהבעיה מוכרת באינטרנט הם לא מכירים בה ואין להם מושג איך לטפל(מבחינתם להחליף לוח אם). הפתרון הוא אינו צודק שכן לא לכולם יש אחריות וברור שהוא אינו פותר מהומה, אלא להפך, רק גורם לסיבוכים מיותרים. ככה זה כשאין אנשים מקצועיים ובראש פתוח. שוב אני חוזר ומבקש חברים - שתגיבו!!! או לפחות תעשו לייק על מנת שנוכל לגרום לענק להתעורר ולהבין שהוא אחראי לכלל לקוחותיו.…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  4. מסך DELL2407 (יש לי אותו שנתיים עד כה עבד מצויין) נדלק רואים תקין 3 שניות ואז מסך שחור מחובר בDVI ל5850 של ATI הכפתור של המסך נשאר ירוק כלומר יש סיגנל אך אין תצוגה ניסיתי לנתק את כל הכבלים כולל החשמל ולחבר בחזרה לא עזר חברתי בכבל VGA ללאפטופ אותה בעיה משהו נתקל בתופעה ?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  5. Started by kobt,

פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  6. אחרי שהמחשב שלי נתקע במשך כל השבוע ושיגע אותי, החלטתי שאני נכנס באמא שלו-לקחתי שואב אבק(מעפן אומנם) והוא לא הצליח לגרד אפילו את הקצת של הקצת. כמובן שהתעצבנתי, והדכאון של לפרק כל חלק ממש לא בעניין של יום שישי בבוקר. אחרי שנרגענו, חשבתי איך לעזאזאל כל הפריקים של המחשבים משלמים בשביל המדחס אוויר הזה? ואז ראיתי בלון. כל מה שצריך לנקות את המחשב זה בלון! נפח אותו-ושחרר את האוויר על הביפנוכו. חזור על התהליך עד שהמשחב נקי. קל ופשוט(אחרי זה צריך לאסוף את האבק מסביב אבל זה כלום). בהצלחה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by zoharbe,

אני מעוניין לקנות את המחשב הבא: לוח אם: ASUS M4A87TD מעבד: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box קירור למאוורר: Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler זכרונות: 4 פעמים - DDR3 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, SATA II כרטיס מסך: Sapphire HD 6750 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: C-Media 5.1 Channel PCI Sound Card צורב DVD: ג'נרי,מותקן אצלי על המחשב הזה,אני פשוט אעביר אותו. כרטיס רשת: 10/100/1000 ג'נרי מארז: 2X120MM 2X80MM (לד אחד בכפתור ההדלקה) השאלה היא,כמה WATTAGE הוא יצרוך,כדי שאני אוכל להתאים לו ספק,או להשתמש במה שיש.(400W) המפרט הנוכחי מוצג בצד ימין,מתחת לשם.מדובר בנייח,ולא בלפטופ. תודה מראש,זוהר.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  8. היי שמתי לב שממתי שהוספתי דיסק קשיח WD250 ללוח אם , ברגע שהמחשב עולה אני רואה את ההודעה הזו למשך כ2 שניות , לאחר זאת אני רואה את שורת הCD ואז הWIN עולה, לפניי שהוספתי דיסק קשיח , היתי רואה את השורה הזאת לחקיק השנייה , מדוע זה ? רוני

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  9. שלום אני רוצה לפרמט את המחשב ואני רוצה להתייעץ עם המומחים איזה windows 7 כדאי לי התקין x64 או x32 המפרט: מעבד - intel pentium e5200 לוח אם - gigabyte ga-c31m-es2c v1 זיכרון- 2g DDR2-800 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by roma,

שלום רב! אני מנסה להדליק את המחשב של אמא שלי, הוא נדלק אבל המסך עדיין נמצא במצב חצי כבוי(מצב של חסכון בחשמל). אני רוצה לציין שלפני ה הכל היה בסדר. חשבתי אול הבעיה במסך, אז חיברתי למחשב הראשי, ממנו אני כותב והוא עובד. הערכתי שהבעיה אולי בכרטיס מסך שהוא ONBOARD, אז חיברתי כרטיס מסך PCI למחשב ואותו סיפור, המחשב נדלק ההרדיסק מהבהב הכל נראה רגיל אבל המסך לא נדלק... חבר'ה מה אני עושה??? אני ממש מתוסכל מזה... תודה מראש! ד"א הוצאתי את הסוללה של המחשב והכנסתי אותה שוב, לא עוזר...

11. ניסיתי לשמוע היום שיר בווינאמפ והופיע לי הודעת שגיאה. בדקתי בהתקני השמע וראיתי שהתקן השמע משום מה נעלם. הורדתי את הדריוור של כרטיס הקול והתקנתי אותו והסאונד חזר, אך בכול זאת עדיין לא מופיע לי התקן שמע מה עושים? מערכת הפעלה: ווינדוס אפספי פרו+SP2 כרטיס מסך:soundmax ac97

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  12. יש לי אוזניית בלוטוס למחשב, ודרכה אני שומע מדיה פלאייר ועוד.הבעיה היא שלא את כל התוכנות המשדרות מוזיקה ניתן לשמוע.לדוגמא - אדובי אודישן לעריכת מוזיקה - אני שומע רק ברמקולים, ולא דרך האזניה. וכך עוד תוכנות, ואחת מהן הייתי שומע דרך האזניה של הבלוטוס, ולפני יומיים זה הפסיק. אני שומע רק דרך הרמקולים, הגם שהנגן הרגיל של חלונות עדיין משדר אכן מוזיקה דרך הבלוטוס.למישהו פתרונים??

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  13. הרגע סיימתי להתקין חלונות XP ויש לי בעיה קטנה אבל מעצבנת. כאשר מקליד, נאמר, דדדדד - (כלומר מספר רב של אותיות כאשר אני מחזיק את האצבע על אות מסוימת במקלדת) אז המחשב מדפיס את ה-ד הראשונה, עוצר שניה, וממשיך הלאה. נשמע קצת מסובך ואולי אני קטנוני.. אבל למי שהבין ויוכל לעזור לי לסדר את זה כך שאני אוכל להקליד משהו ברצף בלי ההפסקה בהתחלה, אודה לו רבות

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by ravid,

קיבלתי היום wd 80gb אני אף פעם לא חיברתי ארד דיסק חדש,ניסיתי להכניס דיסקט איתחול אבל הוא רושם שגיאה ומגיע לדוס ושם אין לי ארד דיסק ולא סידירום אז אחר כך חיברתי אותו עם ההארד דיסק הקודם ובווינדוס הוא מוצא את הכונן אבל לא רואים אותו מעשית!(לא מופיע במי קומפוטר) אני לא ממש יודע לחבר ארד דיסקים חדשים ואני חושב שאני צריך דיסקט איתחול נורמלי ולא של xp ועוד משהו-אני לא צריך אולי לפרמט אותו או משהו לפני כן כי לא עשיתי זאת... ???

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by 8-Ball,

היום קניתי מחשב חדש: מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7-G - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA צורב DVD: SONY DRU700A מארז: CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Case ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC כונן דיסקטים: MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK ולא עשיתי לו הרכבה בחנות כי הם עמדו לסגור ובנוסף קניתי אותו מחנויות שונות, בקיצור התחלתי להרכיב אותו אבל הסתבכתי בחלק מהדברים. כמו למשל יש כבלים של המארז שמתחברים ללוח אז הצלחתי לחבר 2 מהם ועוד 2 (שלא רשום עליהם מה הם) ו…

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by MrMale,

אוקיי אז היום קבלתי את המחשב החדש, התקנתי בו xp הכל טוב ויפה הכל פועל טוב אחרי התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך המחשב פשוט משתגע כל כמה דקות לפעמים שניות כל המחשב קופא, המסך מתכבה ואז נדלק ויש לי Send Report/Don't Send של ATI עכשיו לפעמים זה גם מתכבה ואז מופיע מסך כחול, אין לי מושג מה לעשות ניסיתי לעדכן דרייברים/להתקין 5 פעם מחדש לא עזר גם ניסיתי להחליף חיבורים, שוב פעם ללא תועלת. אני לא יודע אם זה מתקשר לבעיית הכרטיסים מסדרת 5700/5800 אם מישהו יודע איך לפתור או למה זה קורה בדיוק אשמח לשמוע. תודה

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by dodhaloy,

שלום לכולם, יש תוכנה שהתקנתי פעם ולאחר הטרייל מחקתי אותה מהמחשב, נרשמתי אליה עם מייל אחר וסיסמה אחרת ושניסיתי להתקין היא כתבה לי שכבר עבר הזמן שלי. איך אני מוחק את המידע על התוכנה מהמחשב שלי? איך היא יודעת שהייתה כבר מותקנת?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by krelian,

שלום לכולם יש לי ארטיפקטים על המסך מהרגע שבו windows עולה לראשונה. הבעיה נמשכת בערך יומיים שאחר כך אפילו לא הצלחתי לאתחל את המחשב, הוא פשוט נשאר במצב שבו המסך אפילו לא נדלק - כאילו אין שום אות מכרטיס המסך. בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בבעיה בכרטיס המסך עד שכבר הייתי מוכן לקנות אחד חדש. קצת לפני הקנייה עשיתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר שידוע לי שעובד מצויין. ועדיין המסך לא נדלק. לכן חשבתי על בעיית זיכרון והוצאתי והכנסתי את הזכרונות והפעלית מחדש. הפעם המחשב עבד (עם הכרטיס מסך המקורי) אבל בעיית הארטיפקטים נשארת. הארטיפקטים עצמם הם מן נקודות לא שמופיעות על המסך שבהתחלה לא נראות מזיקות יותר מידי אבל ברגע שאני עושה גלילה (הכוונה למשל page down) הכרטיס מסך המדובר דרך אגב הוא asus geforce…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by maor5,

שלום! היום אפשר להגיד "שלקחתי " והיה כתוב עליה pc 100 מה זה אומר? ועל הכרטיס זיכרון שלי רשום 133 pc אני יוכל להכניס את זה למחשב? תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by HackQueen,

לאחר כיבוי פתאומי של המחשב, כנראה בזמן גישה לרג'יסטרי המחשב לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. ההודעה הראשונית המתקבלת, windows could not restart because the following file is missing or corrupted; \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לאחר שחפרתי קצת באינטרנט ניסיתי להעלות את המערכת דרך ה-CD כאשר שם ניתקלתי בבעיה שיצרה את הלופ הבא: אני מגיעה ל windows setup ושם לאחר ניסיון הטענה של הקבצים התקבלה ההודעה הבאה: File \i386\vgaoem.fon could not be loaded the error code is 32768 setup cannot continue.press any key to exit שמביא אותי ישר לנקודת ההתחלה עם ההתראה הראשונה. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  21. קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום. מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם בלי חלק מהפינים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? פנטיום 4 P 800 DLX DDR 400 512MB 80GIGA 7200 1 כרטיס קול AUDIOWERK XP PRO אורגינל איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  22. הרכיבו לי מאוררר 80 M"M ליד הדיסק קשיח בקידמת המארז, הבעיה היא שהמאוור ר קצת מרעיש, ולא ממש עוזר בהורדת הטמפ', אני רוצה לפרק אותו, מה השיטה הכי טובה, בלי להוציא את כל הכבלים של הדיסק קשיח? או שמא חייבים להוציא אותם. ראיתי שהדיסק מחובר עם 2 ברגים מצד אחד, השאלה איך מגיעים לצד השני, בלי לפרק את הלוח אם. המארז הוא Antec TX1088 AMG . תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  23. בcomputer management הוא כותב עליו FAILED. מה עושים?? מצורף תמונה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by Asafalfa,

אנשים יש לי בעיה הסרטים שאני צופה בהם פשוט חשוכים .... לא יצא לי לגעת בכלל בעיניין הזה וכל סרט שמנוגן במדיה פלייר או סרט TRAILER שמנוגן דרך האינטרנט פשוט חשוך בצורה שרואים אבל בקושי ..

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by Avi952,

לאחר איזה חוסר פעילות של המחשב לאחר בערך חצי שעה כאשר אני מנסה ללחוץ על משהו או להפעיל משהו, הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום. הדבר היחידי שאפשר להזיז זה את העכבר, ואני צריך ללחוץ על הריסט צריך את עזרתכם - זה כבר בלתי נסבל! אם זה עוזר אז אני עובד עם Windows XP Professional SP3, תוכניות שרצות ברקע: NOD32,Daemon Tools,Comodo Firewall Pro בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.