תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך LCD 19 של VIEWSONIC דגם VP191B ויש לי איתו בעיה מוזרה... אני משתמש ברקע שאתם רואים למטה בתמונה העליונה כבר חודש בערך והיום שמתי לב למשהו מוזר, כשהמסך מציג בצורה אחידה (במסך מלא) צבע כמו אפור אפשר ליראות את הקימורים/טקסטורה של החייזר של אייליין וואר על המסך פשוט תנסו ליראות אם אתם מצליחים להבין אותי... את התמונה השניה צילמתי את המסך שהוא מציג רק צבע אפור ואפשר ליראות את הטקסטורה של הראש של החייזר... יש אחריות לדבר כזה אם בכלל? או שהצבע הזה מחמם את הLCD? *מסביב לעיגול שציירתי אפשר ליראות את ה"כתם" שאני מדבר עליו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
המנורה האדומה של הHD דולקת ללא הפסקה... ויש לציין שהמעבד עובד רגיל ללא מאמץ יתר כלשהו, אין שום קול מכיוון הHD (עבודה) ז"א המערכת עובדת רגיל לחלוטין רק שהמנורה לא מפסיקה להידלק. האם מדובר בספאם/וירוס כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, המגש של הכונן שלי עושה בעיות... אני לוחץ על הכפתור של הפתיחה... והוא לא נפתח, אחרי כמה שניות האור של הכונן מתחיל להבהב כאילו שהוא נפתח ונסגר אבל בעצם המגש בכלל לא נפתח.... אני צריך ללחוץ כל פעם לפחות איזה 10 פעמים על הכפתור אם לא יותר עד שהמגש נפתח. לא שווה לי לתקן את זה היום עדיף כבר לקנות.... השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה משהו שסתם קשור ללכלוך או איזה משהו שנתקע שם ואפשר לשחרר בעזרת פעולה טכנית פשוטה, כי אני טוב בעבודה עם אלקטרוניקה ואם תגידו לי שצריך לנקות משהו מסויים או לפתוח את הכונן ולהסתכל בצד ימין שלו ולשחרר את החלק X אז אין לי בעיה לבצע, פשוט אין לי מושג איך לאבחן את הבעיה בעצמי אז אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם ולמה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה במידה ואפשר …
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לאבא שלי DOK של SANDISK מדגם קרוזר של 1 ג"ב. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי אחרי כמה דקות הוא תוקע ת'מחשב לגמרי העכבר והמקלדת לא פועלים ואני לא יכול לעשות אפילו אלט קונטרול דיליט...אני לא יודע מה לעשות. אני מחבר אותו ישירות לUSB מקדימה בלי כבל (אולי זו הבעיה?) יש לי מחשב חדש AMD 3800X2 לוח אם אביט וכו' וכו' עם XP PRO+SP1 מישהו יכול לעזור לי? לתת רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
התקנתי את VISTA ועכשיו הוא לא רוצה להתקין לי את הדרייבר של RADEON הורדתי את הדרייבר של VISTA גם כן לא רוצה להתקין!! בבקשה תעזרו לי!! ודרך אגב התקנתי אותו והוא זיהה לי את הכרטיס אבל הוא לא מראה לי את הכרטיס פה: וגם משחקים עובדים אבל ממששש לאט!!! תעזרו לי בבקשה מה אני יכול לעשות ואיך לתקן!? תודה!.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי לכולם, התקנתי לוח אם חדש של GIGABYTE - 8I945PGRH אחרי בעיות לא מעטות התגברתי על ה RAID והמחשב עלה והכל סבבה. מאז הספקתי להפעיל דיסק עדכון של GIGABYTE שאמור היה לעדכן את הביוס ועוד כל מיני דברים - להתקין את ה ONBOARD LAN וכו' ואחרי זה המחשב סגר את עצמו. כרגע כשאני מדליק את המחשב - אפשר לשמוע (ולראות) את כל המאווררים עובדים אבל שום דבר לא מתקדם מלבד זה - לא ביוס לא BOOT, והמסך נשאר כבוי. ל GIGABYTE אין LED חיווי אז אני לא יכול ממש להבין מה קרה שם, אבל הנורה של הסי די מהבהבת כל הזמן בלי קשר לכלום. ניסיתי להוציא את הכרטיסים ולהחזיר שוב - לנתק את כל הכוננים ולהחזיר - ובינתיים כלום - בכל פעם המחשב רק מדליק מאווררים ולא מתקדם יותר מזה.. אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את הבעיה …
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך להגדיר חשבון Gmail ל outlook express.... ניסיתי אבל זה מבקש שרת http ואין לי מושג מה לרשום שם... תודה לעוזרים... נ.ב. מצטער אם זה לא המקום הנכון...
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה טובה שאני יעשה איתה boot וישנה את סיסמת האדמין או ימחוק אותה,אין אפשרות להיכנס לווינדוס!
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שמתי עכשיו מאוורר ביתי על המעבד והוא ירד לי מ-60+ מעלות ל-50+ פחות או יותר אני רוצה לרדת עוד...איזה עוד דרכים? (המזגן בסלון ולא ממש יעזור במצב הזה , לא ממש מגיע קור לפה)
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא שיחקתי במשחקים שמותקנים אצלי (HL2, Medal of Honor,Quake3,Unreal Tournament) בחצי שנה האחרונה.באותה תקופה הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון מצאתי קצת זמן לחזור לשחק - אך לצערי בכל אחד מהמשחקים אני עף אחרי כמה דקות החוצה ל-desktop או שהמחשב מאתחל. התקנתי דרייבר אחרון לכרטיס המסך ATI 9800 PRO והבעיה לא נפתרה. המערכת היא XP PRO SP2 על AMD 2.4 וגיגה זיכרון. יש לציין, שמעבר למשחקים, בעבודה רגילה - הכל תקין. מעבר לפתיחת המארז ובדיקה אם המאוורר של הכרטיס מסתובב (חשבתי על זה עכשיו - במקרה כזה הוא בטח מתחמם וזורק אותי) - כדאי לבדוק עוד משהו? אולי עדכוני חלונות דפקו משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה לתיקון קצת הריענון בכרטיס הריידון שלי עכשיו רציתי לדעת מה יוצר טוב? שהקצב ריענון יותר קטן או יותר גדול? ואיך לכוון את זה פה? כדי לקבל את הביצועים הכי טוביםםם שאפשר http://loading.co.il/uploads/219417792.JPG חשוב לציין שיש לי מסך של AOC והרוולציה שלי בשולחן עבודה היא 1200 על 1600
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה:Octek Rhino P4X266A-A4P ויש לי בשבילו עדכון ביוס איך אני מעדכן את הביוס שלו?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי לוח של msi רציתי לדעת איך מחברים את הכבל של הusb הקידמי במארז ללוח. בלוח רשום רק usb ובחוברת אין נתונים מדויקים , הכבל מחולק ל4 או 5 מחברים שרשום עליהם data, וvcc.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עכשיו בשבוע האחרון אם אני מזיז קצת את השולחן מחשב בזמן שהוא עובד או נותן איזה מכה לשולחן המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט... מישהו יכול להסביר לי מה זאת הבעיה המוזרה הזאת???? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך מתאם מחיבור DVI לחיבור מסך רגיל נוסף. השאלה אם צריך מתאם מיוחד או שכל מתאם מתאים ? בתודה..
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אחי הקטן שיחק שם בחוטים ומאז הכפתור פשוט לא עובד אולי הוא מחובר במקום לא מתאים ? איפה צריך לחבר אותו ? לוח אם Gigabyte K8VM800M
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 17 CRT של AOC. כאשר אני לוחץ קליק ימני על קובץ וידאו או מוחק אותו המסך עושה לעצמוRESTART . נכבה ונדלק . רק בקבצי וידאו. זאת לא תקלה במסך אלא הגדרה שאין לי מושג איפה לשנות אותה. מישהו מכיר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב .. זה התחיל בערך לפני שבועיים.. כל פעם שאני נכנס לפורום..איך אני יסביר.. הוא פשוט עובד כאילו לא השתנה דבר מאז שבועיים.. יש אותן הודעות ב" הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" וב "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אני לא יכול לראות תגובות של דיונים שפתחתי (אני מקווה שאני אוכל לראות שוב את הדיון הזה ננסה לדחוף אותו למועדפים אולי זה יעזור) כי הוא לא מראה שכתבתי אותם בכלל (כי הוא מזהה רק את הדברים שהיו בפורום לפני שבועיים+-).. ניסיתי למחוק קוקיז לא יודע אם זה קשור אבל בכל זאת.. אין מצב שזה בגלל שהמחשב לי עושה בעיות כי יש לי תבעיה הזאת רק בפורום הזה והבמחשב שלי עובד מצויין ללא שגיאות ואני יודע לתחזק מחשב כמו שצריך... למשהו יש מושג מה עושים?!
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב, ואז מדליק את המסך, לא מופיע לי שום דבר על המסך(אפילו האותיות של הדוס בהתחלה). בדרך כלל אני עושה ריסט ואז יש אותה בעיה, ואז עוד פעם ריסט ואז יש תמונה על המסך ווינדוס עולה אבל אז הוא ניתקע(התמונה קופאת והמחשב לא מגיב לכלום) אם יש לי מזל אחרי שש- שבע ריסטים המחשב עובד נורמלי. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
נכנסתי לשם היום מחקתי דרך שם כמה תוכנות ומשחקים. פתאום זה נתקע ועשיתי סיים משימה סבבה זה נסגר עשיתי ריסט. אני בא נכנס לשם שוב פתאום אני קולט יש לי שם רק 10 תוכנות בערך ויש לי המון יש לי הרבה יותר הם פשוט נעלמו..הם לא נמחקו מהמחשב הם פשוט לא מופיעים שם.רק חלק קטן מופיע שם. וגם את החלק הקטן שמופיע שם אין לי את הכפתורים ללחוץ עליהם כדי להסיר אותם. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה... יש לי בעיה גדולה. הכונן הזה הוא גם בשביל דיסקים של משחקים מוזיקה וכו' וגם צורב דיוידי. עכשיו הבעיה שהוא כאילו "לא קיים" הוא לא מופיע במחשב שלי, שאני שם דיסק שאמור לעלות אוטומטית כלום לא קורה ושאני בא לצרוב, מופיע כאילו אין דיסק\אין צורב. יש לציין שאני מצליח לפתוח ולסגור אותו והוא כן מגיב. אמרו לי שהבעיה אולי בחיבור הפנימי במחשב, אבל שפתחתי את המחשב החיבור היה טוב מאוד. אז מכיוון שאני בור בזה, אני פונה אליכם המומחים תעזרו לייייי!!!!!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איך אני יודע אם יש עידכונים לביוס שלי? ואם כן איך אני מבצע אותם? זה מסוכן? צריך לגבות משהו לפני?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המחשב שלי ניתקע כשאני משחק במשחקים. ניסיתי את זה על CS 1.6 ועל CALL OF DUTY 2 וכל הזמן שאני משחק במשחקים האלה אחרי כמה זמן המחשב פשוט ניתקע ואז אני חיב לעשות RESTART. מישהו יכול לעזור לי? יש לי ספק ג'נרי וכרטיס מסך RX 600XT אני חושב שהבעיה היא או בספק או בכרטיס מסך.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה צריכה להיות הטמפ' של כל חלק במחשב נגיד מה הטמפ' של המעבד או של הכרטיס מסך וכו' תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-