עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל פעם שאני מפעיל סרט קליפ סרטון באינטרנט המחשב פשוט נתקע ממש והאפשרות היחידה היא לעשות רסטרט אם הכפתור שעל המארז, התקנתי תדריברים הכי חדשים של נוידיה ודרך אגב יש לי כרטיס מסך Geforce 6600 series . אני מתקין את המקודדים הכי חדשים ועדיין נתקע, ומה שמוזר זה שאם אני מוריד את הדריברים של נוידיה זה עובד אני יכול לראות סרטים אז ניסיתי להתקין דריברים ישנים וזה גם עדיין אותה בעיה ואפילו פירמטתי מחדש ועדיין לא יכול לראות אני כבר מתחרפן מזה בבקשה שמישהו יעזור לי..תודה מראש בבקשה עזרו לי !!!! תודה...........

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by BorisAlt,

משהו יודע באיזה באס אמור המעבד לעבוד??? יש לי אחד ונראה לי שהלוח מוריד לו את הבאס יש מצב כזה???

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  3. איך עושים את זה? תודה

4. Started by duk4u,

לאחרונה הלך לי הארדיסק שמותקנת עליו מערכת הפעלה, החלפתי הארדיסק אחר והתקנתי מערכת הפעלה מחדש (XP ). ולהפתעתי לחצן שמאלי בעכבר אינו מתפקד (Logitech MX 510 ) העכבר מחובר בחיבור PS/2 בהגדרות עכבר בלוח בקרה בלשונית Buttons ההגדרות באפור אין לי אפשרות להגדיר לחצנים, גם לאחר שהתקנתי את התוכנה של האכבר לא נפתרה הבעייה חיברתי עכבר של מיקרוסופט בחיבור USB העכבר זוהה ועובד כשורה. ברצוני לציין שרק לחצן שמאלי אינו מתפקד כול השאר עובד כרגיל. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור תקלה זו ?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by adielfr,

בס"ד שלום וברכה. ברשותי מחשב חזק יחסית בן שנתיים המריץ מערכת הפעלה Win7. בחצי השנה האחרונה החלה להופיע תקלה שחוזרת על עצמה בנסיבות שונות. זה התחיל מכך ש-skype הפסיק לרוץ כמו שצריך. כלומר אני פותח את התוכנה, היא עולה ושניה אח"כ קורסת. כך קורה גם עם הגאדג'טים של מייקרוסופט וכן עם אפליקציות נוספות של המערכת (צג הביצועים לדוגמא). כלי האבחון של מייקרסופט לא מצליח לפענח סיבה מסויימת לתקלה אלא כותב "שגיאה כלשהי". יצוין כי המחשב עובד חלק, הוא לא קורס ולא איטי יותר מכשהיה ביום שפתחתי אותו כך שאני מעדיף להמנע מפתרון הפירמוט או השחזור. יש למישהו רעיון מה יכול היה להשתבש? תודה רבה לעונים! עדיאל

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by noel,

שלום לכולם, הדלקתי את המחשב היום ואין קול למרות שעד היום היה... כשאני הולך ל "sound and audio device " כל האופציות מבוטלות ונאמר ש" no audio device". החזרתי את הביוס ל default, ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של לוח-האם אבל לשווא... כרטיס הקול הינו מובנה, לוח אם asus m2a-vm windows xp sp2

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by omerico22,

שלום לכולם , יש לי מחשב עם נמפרט הבא : E8400 260GTX OC 4FB RAM וחלק מהמשחקים נתקעים לי זה קטע ממש מוזר באטלפילד החדש עובד לי חלק על הכי גבוה וקרייסיס גם אבל באטמן , AC , FALLOUT ועוד נתקעים לי משום מה למרות שהFPS גבוה מעוד .

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by FenderA,

היי ! לפני חצי שנה קניתי מחשב דיי חזק עם מעבד AMD כבר מהיום שהרכבתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד היתה מעל 65 ( מה שאמרו לי שנורמלי לAMD ) אז קניתי מאוורר חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2580 הטמפרטורה לא השתנת אך גם לא עברה את ה 70 75 ( לאחר שבביקורות קראתי שהיא תרד ל 30 או 40 ) לפני שבוע המחשב התחיל לעשות כל מני בעיות מוזרות .... פתאום להכבות וכו'... אז נכנסתי לתוכנה של הטמפרטורה וראיתי שהמעבד על 85 - 90 מעלות .. מה שלא נשמע לי הגיוני :\ ... אז קניתי לפני כמה ימים גם גוף קירור חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 ולמרבה הפתעתי זה אפילו לא הוריד מעלה אחת ... המחשב עולה והוא כבר…

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by juvaliko,

שבוע טוב לכולם יש לי מחשב נייד HP Pavilion g6 אני מדליק את המחשב נייד ועוד לפני הטעינה של הווינדוס אני מקבל צג כזה : שאומר שאם אני לא לוחץ אנטר המחשב יכבה מעצמו ושהוא בסיכון או משהו...

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by cdrampa,

<blockquote>שלום חברים פירמטתי את המחשב ולא מזוהה בחיבורי רשת Local area connection. יש לציין כי כאשר מחובר הראוטר נורת הלינק מהמהבת, יש ברשותי לוח אם מדגם: Asus M2N-E (socket AM2 ניסיתי למצוא את הדרייברים הרלוונטים באתר, ומה שמצאתי כנראה לא רלוונטי. יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2. אשמח לעזרה. תודה.</blockquote>

11. Started by sapartil,

אני רוצה לצורב קליפ קטן על דיסק DVD האם אפשר יהיה להוסיף עוד קליפ על אותו הדיסק בעתיד ? ואם כן אז איך ?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  12. כל הזמן כשהמחשב עובד מלא שעות..אז כשאני מכבה אותו הוא תמיד נתקע ואז אני צריכה לכבות אותו ידנית ב מסך "שומר את ההגדרות שלך" וככה זה תמיד ויש לי מחשב חדש לגמרי, 512 MB RAM RADEON 9600 AMD ATHLON 64 וספק ג'נרי..

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by bendani,

יש לי מחשב עם מעבד AMD 6000 לוח אם GIGABYTE WINDOWS VISTA מעודכן כרטיס מסך ATI 3850 מותקנים הDRIVERS הכי חדישים קיצר לא רלוונטי יותר מידי המפרט אבל בכל מקרה נתתי... התקלה היא שהמחשב מבצע ריסטרט ללא התראה וללא סיבה, זה קורה פעם בכמה ימים... המחשב כבר דלוק בערך שנה רצוף ומחובר לאל פסק ומעולם לא היה לו בעיה כזאת ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שזה קרה לי במשחקים כמה פעמים---אבל זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות לתקע חשמל כי היה לי חשש שזה האל פסק---אבל לא היה קשר השאלה אם יש עוד משהו שאפשר לבדוק כדי לראות למה זה קורה? לפני שאני רץ וקונה מחשב חדש ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by David_Beckham,

באמצע משחק , פתאום ריסטרט .. כולם יגידו שזה בגלל הכרטיס מסך שהוא מתחמם , אני לא חושב , יש מצב שזה הארד דיסק .. קיצור מי שיכול לעזור בבקשה

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by raul987,

למשל שאני בא לראות סרטים באינטנרט ושטיות כאלה..לא שומעים כלום..והכול מוגבר..

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה שהמסך שלי קופא בין אם אני מדליק משחק ובין אם אני מדליק יותר מ 4-5 דפים של אינטרנט אקפלורר. היה לי כרטיס מסך 7100GS של ASUS ואצלו התחילה הבעיה, ההיתי מדליק משחק הכי פשוט שיש, אפילו MAPLE STORY (משחק של אחי לא שלי ;D), ולמרות זאת המסך קפא, אפילו הטריקים של ALT+F4 וגם CTRL+ALT+DEL לא עבדו. חשוב לציין שיש לכרטיס את הדרייברים הכי עדכניים כיום. לאחר ניסיון רבים החלטתי להעביר את החיבור לכרטיס המובנה של הלוח אם והפלא בפלא המחשב עובד בלי שום בעיות. אחרי מחשבה החלטתי לנסות כרטיס מסך אחר, אז קניתי את 8400GS של EVGA, התקנתי את הדרייברים החדשים ונסיתי עוד פעם, אבל... למרבה הפלא לא עובד, עדיין! אך עדיין אם אני מעביר את החיבור ללוח אם הכל עובד מושלם רק ב…

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  17. שלום, יש לי WIN xp ואני מנסה למחוק דרייבר של SIS 330 מהמנהל התקנים. הוא נותן לי הודעה שהדרייבר יוסר לאחר ריסטארט וכשהמחשב עולה לאחר מכן אז הדרייבר לא הוסר. גם שאני מנסה לעדכן הוא לא מאפשר לעדכן אותו. מה עושים ? אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  18. היי ישנה בעיה מוזרה מחשב P4 3GHz 775-64bit (630) with MB D945GNT+ 2X512MBDDR2 ברגע שפונים למודם (תוכנת פקס או סתם ביצוע איבחון למודם) האיבחון מבוצע אך לאחר שניה ישנו מסך כחול עם ההודעה הנ"ל IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0x0000000A (0x0000ffdf 0x00000002 0x00000001 0x806e4a8e) DUMPING MEMEORY וכו'..... המודם הוא מודם ישן, אך ניסיתי מודם חדש יותר ואיתו בכלל הוא לא עבד (לא עשה RESET ןמסך כחול אך גם לא עבד). יש לציין שהמודם עבד תקין על המערכת הקודמת (ממנו בוצע גוסט למחשב החדש) והמודם נבדק עם מערכת אחרת ונמצא תקין אם יש רעיונות אשמח לשמוע. עידו

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by MODI,

בדקתי את הזכרונות שלי עם התוכנה Memtest 86 ואחרי בערך 15 שעות התוכנה נתקעה תמונות מצורפות

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by law89,

היי איך אני יכול לדעת אם שני מוצרים שמחוברים גורמים לבעיות בגלל תדרים דומים? מדובר ב-adapter שמתחבר ב-USB לצרכי גלישה באמצעות וואי פיי ובסט של מקלדת ועכבר שמחוברים באמצעות דונגל. מאז שחיברתי את ה-adapter אני חווה לאגים ולעיתים המקלדת פשוט לא כותבת את מה שאני לוחץ עליו. אציין שגם אחרי שאני מנתק את ה-adapter הבעיות ממשיכות (לפני שחיברתי את ה-adapter בפעם הראשונה, לא היו לאגים). בחנות אמרו לי שיתכן וזה נובע מבעיה של התדרים. עריכה: זה נבדק עם שני סטים של מקלדת ועכבר שיש להם (שניהם בעלי דגם זהה).

21. Started by Holy,

יש לי 2 הרדיסקים WD80GB 8MB. לפני שבוע בערך אחד מהם התחיל להשמיע הרבה תיקים ברצף והמחשב נתקע. הסיפור הזה חוזר על עצמו כמה פעמים. הבעיה היחידה שלי זה שאני לא יודע איזה מהם דפוק. על אחד יש וינדוס ומלא תוכנות ועל השני יש רק הורדות. בזמן התקיעה המחשב לא עשה כלום כלומר רק אחד מהם היה בשימוש. האם תקלה בהרדיסק שאין עליו מערכת הפעלה יכול לתקוע את הוינדוס? הרצתי את ה-datalife tool על שניהם בדיקה הכי ארוכה (משהו כמו חצי שעה) ושניהם יצאו ללא שגיאות

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by a55af,

תיאור מחשב: פנטיום 2.6 נורטווד. זכרון 512 ELIXIR. לוח אסוס P4P800. למחשב שלי יש בעיה של קפיאה ותקיעות מוזרות עם פסים צבעוניים באורך 1 ס"מ במסך למעלה (3-5 פעמים ביום). במיוחד במשחקים ובEMULE. הדבר קורה רק כאשר הFSB של המחשב נמצא על הגדרות הסטנדרטיות כלומר בס 200 ואפילו בס 201. כאשר אני מעלה את הבס ל205 ואפילו 210 המחשב יציב כמו סלע.(המחשב עובד רציף 24 שעות ביום וכבר לפחות חודשיים לא קפא או הוציא מסך כחול). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, והאם מישהו נתקל בדבר כזה?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  23. כשאני מדליק את המחשב שלי בזמן האחרון הוא עושה רושם כאילו הוא עובד (אני שומע רעש מהמאווררים ומההרדיסק) אבל לא עולה שום דבר במסך ומבחינתו המחשב כאילו כבוי. שמתי לב גם שכאשר זה קורה אני לא שומע צפצוף בעליית המחשב. לפעמים הבעיה נפתרת אם אני עושה כמה ריסטים רצף או מנתק את המחשב מהחשמל ומחבר מחדש, ואז המחשב עולה וכן שומעים צפצוף בהתחלה. מה יכול לגרום לזה?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by ZaKeN17,

ערב טוב, לפני כחודש קניתי מחשב מרשת אייבורי בימים האחרונים אני חש שהמחשב נהיה איטי וזה מתבטא לדוגמא: כשאני פותח תיקיה עם יותר מ10 קבצים ואני צריך לרדת למטה ולמטה עם הסמן הוא עושה זאת בקירטועים ולא רציף. או לדוגמא גם במשחקים אני מרגיש שמשהו לא תקין ולא כמו שהיה כשקניתי את המחשב. יש לי תחושה חזקה שזה משהו בזיכרון. מה אני יכול לעשות כדי למצוא את הבעיה? , יש תוכנה שבודקת את הרכיבים במחשב? תודה לכל העוזרים מראש!

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by cooper,

לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של WD250GB אבל לצערי המחשב מזהה לי רק 130 GB גם לאחר שפרמטי ושננתי בפרטישיין רק דיסק אחד[C] הוא עדיין נשאר באותו הנפח .החלפתי אותו כי חשבתי שזו בעיה בדיסק עצמו , אבל גם בחדש יש לי אותה הבעיה. אם למישהו יש רעיון מהזה יכול להיות אני מודה מראש.

• 10 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים