עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kdani,

לוח אם של Gigabyte (GA-P35-DS3L ספק תקין (התקלה שוחזרה עם עוד 2 ספקים) במצב רגיל - מחברים ספק למתח, לוחצים על ה-POWER, לא קורה כלום. אם אני מקצר את הפינים 16 (power-on) ו-17 (אדמה) בחיבור הספק ללוח האם, הלוח מקבל מתח, אחרי זה אני מוריד את הקצר, ולוחץ על ה-POWER הכל עובד פיקס, ימשיך לעבוד עד שאנתק את הספק מהחשמל, ואז צריך לחזור על הסיפור מחדש. למשהו יש מושג מה קורה פה ? אני יכול לבנות פתרון קבוע (מזכיר קצת את הגנרטור שהיה לי בצבא) על בסיס השיטה הזאת, אבל הייתי שמח להבין את מקור התקלה ולסדר אותה כמו שצריך.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by orelkayam3,

ניסיתי להתקין windows 7 מדיסק און קי ואחרי שבוחרים שפה ושעה וכל זה,אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: no device drivers were found מה אני צריך לעשות?

3. Started by Y.k,

שלום. הכרטיס רשת האונבורד שלי מסרב לחדש את הכתובת איי פי. וינדוס מזהה אותו כמותקן אבל מדווחת על אי קשר. בדקתי את החיבורים, החלפתי כבל רשת, ועדיין אותה בעייה.. למישהו יש רעיון ? הלוח שלי זה ABIT AV8. תודה לעוזרים!

4. Started by שמוליק9697,

שלום... מותקן במחשב כרטיס טלויזיה tv card saa7130. מערכת הפעלה ווינדוס xp sp3 חיברתי את ממיר (YES) לכרטיס טלויזיה, מצליח ללכוד תמונה, אך לא מצליח ללכוד קול. נסיתי כמה תוכנות לכידת וידאו ועדיין לא מצליח ללכוד קול. כיצד פותרים בעייה זו? :s05: שמוליק

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  5. שלום עשיתי בדיקת זכרון על מחשב חדש שקניתי מעבד e67500 לוח אם GAP35CDS3R של Gigabyte זכרון F2-6400CL4D-2GBHK של G.SKILL. השתמשתי בתוכנת memtest שמצורפת ללייב CD של Ubuntu האם זה מעיד על בעיה רצינית או שאפשר להתעלם? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by mrraz,

יש לי מחשב שמשמש כ-HTPC עם לוח אם אזוס M4A785D-M PRO ומוחבר לטלויזיה פתאום שמתי לב שהוא נתקע, האור של המארז דולק אבל אין תצוגת מסך לחצתי על לחצן ההדלקה במשך כמה שניות והמחשב נכבה לחצתי מחדש, האור נדלק, מאווררים עובדים אבל אין בוט ואין תצוגת מסך הדבר היחידי שהוא מגיב אליו זה לחיצה ארוכה על לחצן ההדלקה, מכבה ומדליק. כאמור אין שום תצוגת מסך ואין אור של פעילות דיסקים ניסיתי לאפס ביוס עם ג'מפר, ללא תוצאות. מישהו יכול לנחש היכן הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  7. שלום לכולם. פירקתי לאחרונה את המחשב שלי כדי להרכיב קירור אך כשחיברתי אותו המחשב נדלק אך המסך לא נדלק וכל 4 שניות המחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו מחדש. ניקיתי מגעים, בדקתי מגעים שהם מחוזקים. הכל מחובר הכל מחוזק.ניסיתי להרכיב את הקירור 4 פעמים לא עזר.אפילו הרכבתי אחר כמו שצריך גם לא עזר. ניקיתי מגעים של המעבד עם אלכוהול נקי גם. עשיתי איפוס ביוס לא עזר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? בבקשה עזרה כל המומחים

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by yossi21,

ווינדוס 10, לפטופ של HP אני מנסה לחבר אוזניות בלוטות' של סמסונג (Galaxy Buds Live) ומידי פעם זה כן מתחבר, אבל יש פעמים שרשום לי בהגדרות בלוטות' של המחשב: That didn't work. Make sure your Bluetooth device is still discoverable, then try again. יש לי בלפטופ דונגל בלוטות' גרסה 5 שקניתי בקיי. אס. פי ואיתו אני משתמש אשמח לעזרה, תודה

9. Started by Gritzman,

יש לי צורב ימאהה x20x10x40 והא הפסיק לצרוב על דיסקים רב פעמיים(CD-RW) , על דיסקים רגילים הוא צורב בלי שום בעיה. מישהו יודע מה הבעיה? ,והאם אפשר לתקנה? בתודה מראש Gritzman

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  10. איך עושים את זה? תודה

11. שלום חברים. לאחרונה בניתי שתי מערכות. 1. I5 2500 DH67CL 4GBX2 MICRON 1333 SS 520W S12II HDD ישן 80GB. קירור MUGEN 2 2. I5 2500 DH67CL 4GBX4 TRANSCEND 1333 TT TR2 430W HDD ישן 160GB. קירור FREEZER 7 על שני המחשבים יש מערכת הפעלה WIN 7 64 מעודכנת לגמרי. התקיעות קורות באקראיות מוחלטת, פעם פותחים פירפוקס פעם פותח מחשבון או סוגר TAB פעם פשוט קופא . הקפיאה למשך בדרך כלל 30 שניות-דקה ומשתחרר. אין תוכנה אחת שזה נגרם דווקא בא. ישר האחרי שהמחשב משתחרר אני שומע את הHDD עובד, וכשהמחשב נתקע הLED של פעילות HDD דלוקה קבוע. איפה יכולה להיות הבעיה? ב Event Viewer לא ממש מצאתי לוגים בזמן התקיע. מצאתי מספר לוגים: The driver detected a controller error on \Device\Ide…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by alfus73,

לאחר אתחולי מחשב פתאומיים, נכנסתי למציג האירועים וראיתי שבכל פעם שהמחשב עשה Rebbot, אז מציג לי את ההודעה הבאה: ‏‏סוג אירוע: מידע ‏‏מקור אירוע: Save Dump ‏‏קטגוריית אירוע: ללא ‏‏מזהה אירוע: 1001 ‏‏תאריך: 12/02/2008 ‏‏שעה: 00:07:49 ‏‏משתמש: ‏‏לא זמין ‏‏מחשב: SOLOMON ‏‏תיאור: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000007a (0xc03dd190, 0xc000000e, 0xf74642a0, 0x00d4e860). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini021208-01.dmp.‏‏ לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. האם זהו בעיית חומר/תוכנה?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by Sp0ck,

שלום.. אז ככה שמתי סיסה לביוס וכעת אני רוצה לבטל את הסיסמה ואני לא מצליח איך עושים זאת

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by Psor,

הוא רושם שחסר הקובץ msvcr71.dll ואז pcsx2 error vcruntime140.dll

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by Or_91,

שלום לכולם, אתמול התקינו לי ווינדוס 7, אבל יש בעיה.. אחרי כל כמה זמן (בערך רבע שעה - 20 דקות) המחשב פשוט קורס ונכבה. אפילו לא עושה ריסטרט, אלא נכבה.. חשבתי אולי זה אבק במאוורר, ניקיתי אבל שוב.. וכשמדליקים הוא מעלה מסך שחור עם אופציות safe mode ו-start windows normally אגב, אם אני משחק בדמו של הפיפא 14 (משחק PC) אז במיוחד.. אחרי 10 דקות זה קורס. העניין שהמשחק עובד חלק בלי תקיעות וגרפיקה מדהימה, ככה שהכרטיס מסך זה לא הבעיה... ועוד עניין בפיפא - לפעמים אני נכנס למשחק, נמצא בתפריטים איזה 2-3 דקות, משנה הרכב ומערך.. בא להתחיל משחק ואז זה פשוט יוצא מהמשחק - המחשב לא נכבה אבל המשחק נופל. מישהו שיעזור לפני כיפור???

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by johny,

שימו לב למקרה הבא: פנה אלי חבר עם מערכת הפעלה WIN XP שנתקל כל הזמן במסכים כחולים. הרצתי בדיקת זיכרון ולא היו תקלות. החלפתי לו כרטיס מסך (זמנית) - לא עזר. החלפתי גם כרטיס קול - לא עזר. החלפתי לו זיכרון - לא עזר. החלפתי מערכת הפעלה - לא עזר. הרצתי PRIME95 לבדיקת התחממות של המעבד - המחשב לא נתקע. הגעתי למסקנה שהלוח דפוק. ייעצתי לו להחליף לוח. הוא קנה לוח חדש משולב של אסוס עם זיכרון חדש. נחשו מה?? המסכים הכחולים נמשכים! מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? אני ממש זקוק לעיצה טובה. יש לו פלאג מחובר למחשב של תוכנה חוקית שהוא רכש. יכול להיות שהפלאג גורם לזה??

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by Overshot,

שלום לכולם. שמי אדי, אני בן 21 ואני חדש פה בפורום. הבעיה היא כזאת : כשהוצאתי את הספק, והכנסתי אותו לגוף של ספק אחר שקצת יותר מאוורר, בטעות הלחמתי את ה 5V ל12V. זה בעצם אומר שההארדיסקים שלי קיבלו 12V למקום בו הם אמורים לקבל 5V. עכשיו אחד בכלל לא נדלק, ההארדיסק האחר נדלק אבל לא ניתן לזיהוי על ידי המערכת. מה אפשר לעשות בנושא? יתכן ואני יכול להזמין PCB(לוח) חדש ומרכיב? זה יחסוך לי אלפי שקלים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by Men7a,

אז ככה , קרה לי משהו נוראי , מזל חרא האמת עשיתי פורמט לכרטיס זכרון שלי דרך הפלאפון ואז נפל לי הפלאפון והוא נכבה מאז הוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס זכרון , ושניסיתי לפרמט שוב הוא לא נותן ניסיתי להחבר אותו למחשב אבל זה לא עובד , הכרטיס כאילו לא עובד יותר... יש משהו שאפשר לעשות? זה כרטיס של 8 ג'יגה תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by shimonsky,

שלום יש לי לוח P4P800-VM של ASSUS . ניסיתי לעשות CLEAR BIOS והמחשב לא עולה. הוא נותן לי שגיאת , "CHASSIS INTRUDED FATAL ERROR - SYSTEM HALTED" למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני שאול את ביגלל שקניתי Creative zen micro והוא מעביר שירים בהמהירות של 1.0 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by zoozoo,

שלום רב, לפני מספר ימים קרתה תופעה מוזרה במחשב. בהדלקת המחשב, במקום המצב הרגיל בו הוא מדליק את המסך ממצב סטנד-ביי, המסך נשאר במצב סטנד-ביי (למרות שכנראה המחשב ממשיך לעלות, כי שומעים את הדיסק וכו'). מייד חשדתי שיש תקלה בכרטיס המסך, אבל גם אחרי שהחלפתי אותו באחר - התופעה נשארה. מדובר במחשב ישן, ואני לא יודע אם שווה להשקיע בו בתיקון. אולי זה משהו פשוט שאני יכול לעשות לבד, או תקלה שתיקונה זול, אבל אם זה משהו יקר - אני מעדיף לא לתקן. יש רעיונות? מה אני יכול לבדוק? תודה.

22. Started by A1eX,

ערב טוב. בימים האחרונים שיש לציין מאוד קרים, הספק שלי (ג'נרי 300W) עם כל הדלקת מחשב עושה רעש של מזגן עובד, ואחרי כ10-15 דק' מפסיק. מה עליי לעשות בנידון? האם זה תקין? מה שכן המאוורר שבספק עובד בצורה תקינה הכוונה מוציא אויר ללא בעיות. האם הלך הספק? או שאיך שיתחילו ימים יותר חמים הבעיה תיפתר?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  23. אני משתמש בCPU COOL רשום Temp1 : 35C Temp2 : 58C Temp3: 38C Temp Sens 0 : 22C זה נראה לי דיי גבוה.. בעיקר בגלל TEMP2.. זה נורמלי? אם לא מה לעשות? אני לא חושב שיש בעיה עם המאווררים

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by yot,

היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003בVitekong ובעוד הרבה משחקים. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. זה גם לא בעיה של הDX. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by d.j boom,

אוקי, יש לי שתי cd rom במחשב. אחד של הצורב, ואחד רגיל. הבעיה היא ברגיל, והבעיה היא: מתי שאני לוחץ על הכפתור תפתוח אותו, הוא לא נפתח. (הנורה שליד הלחצן כל הזמן פועלת) מה עושים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים