עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי חברים וחג שמח! כבר תקופה ארוכה שאני לא מצליח לגלוש באינטנט במחשב הנייד שלי באמצעות ממשק ה WIFI. עכשיו התחלתי לבדוק כיוונים לבעיה ולא הצלחתי לאתר/להבין/לדעת בדיוק איך לטפל בה,אני יסביר: בדקתי שלא מדובר בנתב שלי- D-LINK (לבן של בזק עם אנטנה אחת אם זה קריטי אני יציין דגם למי שייצטרך) אין לנתב חסימות של תשדורת WIFI שכן אני מצליח להתחבר ולגלוש "עליו" עם הטלפונים הסלולאריים והטאבלט שלי. הבנתי שהבעיה במחשב, מה שכן בעבר המחשב כן קלט את התשדורת וגלש באמצעות ה WIFI אבל ביום אחד הפסיק לעבוד ולזהות אותה וכמובן הפסקתי לגלוש דרכו כי אין גישה לאינטרנט. פרטים על המחשב והמערכת: המחשב של MSI יחסית ישן ונקנה לפני כמה שנים טובות. מערכת הפעלה- win xp home edition serv pack 3 מעבד…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by adielfr,

בס"ד שלום וברכה. ברשותי מחשב חזק יחסית בן שנתיים המריץ מערכת הפעלה Win7. בחצי השנה האחרונה החלה להופיע תקלה שחוזרת על עצמה בנסיבות שונות. זה התחיל מכך ש-skype הפסיק לרוץ כמו שצריך. כלומר אני פותח את התוכנה, היא עולה ושניה אח"כ קורסת. כך קורה גם עם הגאדג'טים של מייקרוסופט וכן עם אפליקציות נוספות של המערכת (צג הביצועים לדוגמא). כלי האבחון של מייקרסופט לא מצליח לפענח סיבה מסויימת לתקלה אלא כותב "שגיאה כלשהי". יצוין כי המחשב עובד חלק, הוא לא קורס ולא איטי יותר מכשהיה ביום שפתחתי אותו כך שאני מעדיף להמנע מפתרון הפירמוט או השחזור. יש למישהו רעיון מה יכול היה להשתבש? תודה רבה לעונים! עדיאל

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  3. אהלן חברה, בטח שמעתם על הבעיה שיש לכל הדיסקים של סיגייט מהסדרה החדשה. (7200.11) אז גם לי, אבל המצב יותר גרוע ממה שהיה נדמה או שקרה לרוב שאר האנשים. הבעיה אצלי, שבניגוד לרוב שהצליחו לתקן את הבעיה עם העדכון, אצלי ההארד לא מזוהה בביוס, ולכן אי אפשר להריץ את עדכון הקושחה שאמור לתקן את הדיסק. לא משנה באיזה קונפיגורציה של חיבורים וכו'.הדגם הוא ST3500320AS, נקנה לא מזמן. הבנתי מרפרוף קצר ברשת שזה משהו בסגנון הזה :" BSY error: it happens when your HDD enter on a halt state, or BuSY state. In this condition, your HDD will not be recognized by BIOS at POST moment." נראה לכם שיש איזה דרך להחזיר את הדיסק לחיים? לבד, או אצל חנות, כל דרך שתהיה. מסיגייט כבר התייאשתי, הם לא שמים :anim-…

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  4. שלום חברים. לאחרונה בניתי שתי מערכות. 1. I5 2500 DH67CL 4GBX2 MICRON 1333 SS 520W S12II HDD ישן 80GB. קירור MUGEN 2 2. I5 2500 DH67CL 4GBX4 TRANSCEND 1333 TT TR2 430W HDD ישן 160GB. קירור FREEZER 7 על שני המחשבים יש מערכת הפעלה WIN 7 64 מעודכנת לגמרי. התקיעות קורות באקראיות מוחלטת, פעם פותחים פירפוקס פעם פותח מחשבון או סוגר TAB פעם פשוט קופא . הקפיאה למשך בדרך כלל 30 שניות-דקה ומשתחרר. אין תוכנה אחת שזה נגרם דווקא בא. ישר האחרי שהמחשב משתחרר אני שומע את הHDD עובד, וכשהמחשב נתקע הLED של פעילות HDD דלוקה קבוע. איפה יכולה להיות הבעיה? ב Event Viewer לא ממש מצאתי לוגים בזמן התקיע. מצאתי מספר לוגים: The driver detected a controller error on \Device\Ide…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  5. היי לכם, לפני מספר ימים השתמשתי במחשב והגעתי לניצול מלא של הראם, כלומר 100% על פי מנהל המשימות. בזמן שאני נמצא בניצול המלא (שנמשך כחצי שעה) מיד המוזיקה התחילה להשמיע קירטועים והמסך התמלא בחירבושים ומיד הופיע המסך הכחול. לא הספקתי לתעד את המסך או לקרוא אותו לגמרי, אני זוכר שהיה כתוב משהו על hardware, שזה לא ממש עוזר לנו להסיק מה הבעיה כי זה כל החומרה. אני אציין שהמסך הכחול הזה הופיע מספר פעמים כשאני מביא את המחשב לניצול מלא וגם כן שאני מפעיל את המצב שינה של הויסטה. כל פעם כשאני מפעיל את המצב שינה ומחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס נדלק ולאחר כמה דקות או מיד מופיע חרבוש ושוב מסך כחול. לאחר התקלה האחרונה שהתרחשה לפני כמה ימים הכל ניהיה יותר איטי וגם מדי פעם יש תקיעות זריזות (מ…

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  6. פירמטתי את המחשב והתקנתי Windows 7, ואני משתמש באקספלורר שמגיע איתו. אני לא מעוניין להחליף דפדפן. אני מנסה להכנס לאתר שמציג מצלמות אבטחה במפעל שלי, נכנסים לזה ע"י הקלדת כתובת IP בשורת הכתובת ואז צריך להקליד שם משתמש וסיסמה. לפני הפירמוט זה עבד יופי, אבל עכשיו אחרי שאני מקליד שם משתמש וסיסמה, זה נתקע ומופיע לי "אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול". מישהו יכול לעזור? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  7. עם ה 5200 הכל היה מצויין אבל אחרי החלפה ל5700LE רואים את הסרט במעין אפור שקוף כזה ... ליפעמים בכלל זה ניראה כאילו זה מציג את הסרט אם איזה 4 צבעים תמונות להמחשה עוד כמה דקות . אוקיי זה נהיה אפילו מוזר יותר ... אם אני מצלם SS או קובץ וידאו הכל ניראה תקין :bash:

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  8. שלום לכולם בדיוק לפני שעה וחצי פירמטתי את המחשב של לווינדוס XP PRO התקנתי את הדרייבר של NVIDIA את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי חיצוני (TP-LINK) ודרייבר סאונד, הדרייבר סאונד עשה ריסטרט למחשב ובאמצע שהוא הדליק אותו אני כיביתי את המחשב (בלי שום סיבה כמו דפוק!) דרך הכפתור , כדי לנקות את המחשב בתוך המארז (פיזית)... אחרי שניקיתי את האבק שוב הדלקתי את המחשב ואני רואה את ההודעה הזאת:

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  9. ברשותי לוח אם P4P800E של אסוס. שני רכיבי SATA מחוברים ליציאות SATA ה"רגילות" של הבורד. על הבורד יש שתי יציאות נוספות של SATA שמופיע לידם RAID. האם אני יכול להשמיש אותן כיציאות SATA "רגילות" גם כן?! אם כן, כיצד אני עושה זאת?

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by cdrampa,

<blockquote>שלום חברים פירמטתי את המחשב ולא מזוהה בחיבורי רשת Local area connection. יש לציין כי כאשר מחובר הראוטר נורת הלינק מהמהבת, יש ברשותי לוח אם מדגם: Asus M2N-E (socket AM2 ניסיתי למצוא את הדרייברים הרלוונטים באתר, ומה שמצאתי כנראה לא רלוונטי. יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2. אשמח לעזרה. תודה.</blockquote>

11. http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html יש בתוכנה כמה מצבי צפיה (ב- BSOD עצמו, בקבצים שגרמו ל- BSOD ועוד). ממליץ להכניס לסטיקי (אומנם קצת פחות אינפורמטיבי מה- Debug של MS, אך כלי מהיר ופשוט לקבלת מידע נחוץ). יש באתר המפתח עוד כמה כלים שימושיים.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. אורח Rony | SMB
    Started by אורח Rony | SMB,

אני מחפש בנרות לרכוש עשרות מסכי מחשב או טלויזיה עם wifi מובנה בכדי להציג במסך עמוד אינטרנט עם הודעות. צריך להיות מסך המאפשר לקבוע ב- homepage של הדפדפן עמוד קבוע באופן שמדליקים את המסך לאחר הכיבוי או לאחר הפסקת חשמל, המסך מציג מיד את עמוד האינטרנט הנבחר ולא את העמוד הראשי בכמו בכל מסך אחר.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by den,

טוב אז ככה, יש לי המון בעיות במחשב כגון: מסכים כחולים, המון תקיעות, ריסטים פתאומיים, מהירות עבודה איטית לאללה... אז אני אכתוב את המפרט שלי: מארז Super ATX לוח Asus cuv4x מעבד P III 800 Mhz זכרון SD-RAM 128 דיסק קשיח Maxtor 20 GB 7200 RPM כרטיס מסך VOODOO 4 4500 32 MB ואני משתמש ב Windows 98 se וגם כאשר אני עובד עם מחשבים חלשים יותר לדוגמא: P II 64 RAM אין לי את הבעיות הללו וקצב העבודה הרבה יותר מהיר. כבר אמרו לי לנסות כל מיני דברים כגון: לפרמט את המחשב (אני מפרמט בערך פעם בחצי שנה),לקבוע שיעלו עם הווינדוס פחות תוכניות (לא מרגישים בהבדל),להתקין ווינדוס 2000 (רק היה גרוע יותר) והמליצו לי גם על להוסיף עוד 128 זכרון ולשדרג את כרטיס המסך ל- G4 MX אך אני לא רוצה להוציא עוד כסף …

14. יש לי במחשב הארד דיסק של 30 גיגה, אז חיברתי עוד הארד דיסק של 40 גיגה במקום הכונן דיסקים( בגלל שלא היה עוד מקום וזה היה או הכונן דיסקים או הצורב) אחרי שהכנסתי אותו והפעלתי את המחשב המחשב התחיל להישמע שונה( אבל זה לא כל כך משנה לי רק רציתי לציין את זה, למקרה שזה לא טוב תגידו לי בבקשה) כשהמחשב נכנס לוינדוס הווא לא הראה שחיברתי עודד הארד דיסק במחשב שלי מה לעשות כדי שהוא יראה אותו? תודה.

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  15. אחי ישב על המחשב שלי וסתם דפדף בתיקיות ופיתאום המחשב התחיל לזחול קצת ואז הופיעה לי ההודעה הזאתי שיש לכם אפשרות לשלוח למייקרוסופט את התקלה או לא לשלוח (ככה לפחות הוא אומר) לא היה לי מה לעשות מלבד CTRL ALT DELETE ולעצור את פעילות התוכנה. אח"כ לכנסתי לevent viewer ובדקתי מה היה השם של הקובץ שגרם לזה וזה היה drwtsn32.exe אני יודע שבווינדווס יש דבר מוזר ולא מועיל שנקרא "דוקטור ווטסון" שאין לי מושג מה הוא עושה אבל הקובץ הזה קשור אליו, ועכשיו שאלות: 1- הדוקטור ווטסון הזה מופעל אוטומטית עם הפעלת הווינדווס? אם כן איך אני מעיף אותו? 2-ממה זה יכול להגרם אם לא הפעילו אותו?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  16. טוב נתחיל ממידע לגבי המערכת, מחשב חדש לפני שלוש חודש Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.10.0.5512 (DirectX 10) Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message GIGABYTE GA-EP45-DS5 F5 DMI BIOS Version F5 GIGABYTE 4850 GV-R484ZL-512H 450W EZCOOL 2GB KIT DDR2 800MZ CORSAIR Q6600 @ 2.4GHZ 320GB SATA 2 WD ************** SYSTEM SUMMARY ************** Windows XP Professional Service Pack 3 build 2600 (32-bit), 1 x Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2.0GB RAM, ATI Radeon HD 485…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  17. האם ישנה דרך כלשהי להשתמש בחיבור נוסף בפאנל האחורי בתור יציאה לאוזניות(אולי איכשהו בתוכנה לשנות את זה)?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  18. Started by Holy,

יש לי 2 הרדיסקים WD80GB 8MB. לפני שבוע בערך אחד מהם התחיל להשמיע הרבה תיקים ברצף והמחשב נתקע. הסיפור הזה חוזר על עצמו כמה פעמים. הבעיה היחידה שלי זה שאני לא יודע איזה מהם דפוק. על אחד יש וינדוס ומלא תוכנות ועל השני יש רק הורדות. בזמן התקיעה המחשב לא עשה כלום כלומר רק אחד מהם היה בשימוש. האם תקלה בהרדיסק שאין עליו מערכת הפעלה יכול לתקוע את הוינדוס? הרצתי את ה-datalife tool על שניהם בדיקה הכי ארוכה (משהו כמו חצי שעה) ושניהם יצאו ללא שגיאות

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  19. הדיסק קשיח הישן WD SATA2 8MB 160GB מפרט המחשב החדש: מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד 95W ליבת נחושת - עד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 מארז Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 זכרון Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 ספק כוח Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU וצורב . sony optiarc ad 7280s dvd rw *24 black sata אני רוצה לחבר את הקשיח של המחשב הישן על מנת להעביר קבצים שלא גיביתי. איך אני עושה זאת והאם צריך לקנות מתאם ללוח אם החדש?

20. Started by Yakir001,

אוקי יש לי Windows 7, ובתוך "המחשב שלי" לא מופיע לי הכונן דיסקים, לא יודע כאילו שהמחשב לא מזהה אותו, ונכנסתי למנהל ההתקנים ואני רואה שם שיש לו סימן קריאה צהוב עליו, הנה תמונה: הדגם של הכונן זה LiteOn iHAS322 8, תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by chaim85,

יש לי מחשב נייד חדש dell latitude e7470 ויש לי איתו כמה בעיות 1. כאשר העכבר הג'ויסטיק מופעל מידי פעם הוא זז לבד על המסך 2. העכבר [הטאצ' פד] לפעמים לא מגיב ולא זז 3. המסך לא נכבה והמחשב לא נכנס למצב שינה גם אחרי הזמן שהגדרתי אותו אליו [גם כאשר הג'ויסטיק לא מופעל]

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by lordgrim,

אני רכשתי לאחרונה לוח אם דגם + EPOX EP-8k9a2 . על הלוח אם יש בקר RAID של HIGHPOINT דגם HPT370/372 . אל ה- IDE הרגיל מחוברים כבר 4 התקנים : שני דיסקים קשיחים סידי וצורב. אני מנסה לחבר דיסק נוסף דרך הבקר RAID אבל שיתפקד בתור IDE נוסף ולא בתור RAID . כאשר הבקר מבצע סריקה של הדיסקים שמחוברים הוא מזהה את הדיסק אבל נתקע בסוף הסריקה. ההגדרות BIOS הן : זיהוי ראשוני של בקר RAID ולא SCSI ובנוסף אופציית ה- IDE RAID מופעלת. אפילו לתפריט ההפעלה של הבקר אני לא יכול להיכנס. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by ZaKeN17,

ערב טוב, לפני כחודש קניתי מחשב מרשת אייבורי בימים האחרונים אני חש שהמחשב נהיה איטי וזה מתבטא לדוגמא: כשאני פותח תיקיה עם יותר מ10 קבצים ואני צריך לרדת למטה ולמטה עם הסמן הוא עושה זאת בקירטועים ולא רציף. או לדוגמא גם במשחקים אני מרגיש שמשהו לא תקין ולא כמו שהיה כשקניתי את המחשב. יש לי תחושה חזקה שזה משהו בזיכרון. מה אני יכול לעשות כדי למצוא את הבעיה? , יש תוכנה שבודקת את הרכיבים במחשב? תודה לכל העוזרים מראש!

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  24. נחתו עליי מספר נייידים עם כוננים קשיחים מפורמטים. לניידים אין כונן תקליטורים או דיסקטים, יש לכם רעיונות יצירתיים כיצד אתקין ווינדוס XP על כל אחד מהם? תודה רבה. זה יעזור לי מאד מאד......

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by Shasoosh,

חבר שלי קנה מחשב וביקש ממני להתקין לו XP , ההתקנה הראשונה שניסיתי (דיסק שאני משתמש בו בדרך כלל להתקנות שלי) הפסיק ב 53 אחוז עם ההודעה setup cannot copy the file.. ניסיתי להתקין xp home מדיסק מקורי ועדיין ההתקנה נתקעה בערך באותו שלב על קובץ אחר עם ההודעה "setup cannot copy the file" אני מנחש שהבעיה היא בהרדיסק, מה דעתכם? עוד דבר מוזר, בתחילת ההתקנה שמתי לב שהארדיסק כבר מחולק ל 3 מחיצות (המחשב הודלק כביכול פעם ראשונה על ידי), המחשב נקנה מ KSP ובתור המחשב הלפחות 4 שאני עוזר לחברים להתקין מאותה חנות זאת הפעם הראשונה שאני רואה מחיצות מוכנות מבעוד מועד. אולי הארדיסק משומש? או אולי נדיבות של הטכנאי במעבדה? בהארדיסק אין מידע תודה

• 6 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים