עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by jj516,

העכבר עובד מצויין מלבד העובדה שהוא מתנתק לכמה שניות לעיתים דיי קרובות, ואני מקבל הודעה לפעמים שאפילו אומרת לי USB DEVICE NOT RECOGNIZED. העכבר הוא בן 3 שנים בערך, ולא אין לי אפשרות לחבר אותו ל PS2. האם זה אומר שסופו הגיע? או שמע יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by e.t,

התקנתי (לא אצלי, מישהו מהמשפחה) מחשב קומפלט עם הלוח GA-7VT600-L. במארז יש פאנל USB (+אוזניות/מיקרופון) קידמי, שצריך כמובן לחבר ללוח. בנוסף יש בבאנדל של הלוח תוספת כרטיס הרחבה USB (עם 2 יציאות), שגם אותו כמובן צריך לחבר ללוח. החיבור ללוח של הכרטיס הרחבה מגיע כאשר כל החוטים נמצאים "יחד" ואין בכלל "משחק" איתם. ז"א אי אפשר לשנות כיוונים של החוטים יש רק דרך אחת לחבר ללוח. לעומת זאת החיבור של הפאנל הקדמי מגיע עם 2 זוגות חוטים + חוט נוסף שאותם צריך לסדר לפי האיור שמצורף. (אולי פה נפלתי, למרות שכבר ניסיתי את כל הכיוונים...) מה לא עשיתי? ניסיתי הפכתי חיברתי עבדתי לפי הוראות (הנה הן לפניכן), הסתכלתי ובדקתי את הסדר של הפינים שוב ושוב, ללא הצלחה. 2 החיבורים השונים - (גם בפאנל קידמי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by hero,

היי. השתדרגתי היום ל-radeon 9600 pro אני משתמש ב-catalyst 3.7 ומשום מה, אני לא מצליח לשנות את קצב הריענון של המסך. xp טוען שהוא משנה, אבל הוא לא. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? הריצוד הזה של 60HZ ממש ממש מעצבן

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  4. היי שיחקתי כבר בהרבה משחקים על המחשב וכמעט כולם עובדים יופי. משחקים בודדים עשו לי בעיות כמו קול שנשמע לא בסדר ואף תקיעה של המחשב. (עד שהורדתי את הsound acceleration בdirectx). לאחרונה הייתה לי בעיה עם משחק שגרם למחשב להיתקע והרבה אחרים ששיחקו באותו משחק לא נתקלו באותה בעיה (Rogue Trooper). שלחתי מייל לתמיכה של המשחק והתומך ישר ידע לומר לי שהבעיה קשורה לsound acceleration בdirectx ושצריך להוריד את זה לbasic. אכן, זה באמת פתר לי את הבעיה. מה שרציתי לשאול זה - מדוע כרטיס הקול גורם למחשב להיתקע במשחקים מסוימים? והאם זאת בעיה של כרטיסים מסוימים? לי יש Creative SoundBlaster Audigy Value. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by meni4,

שלום יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע בדיוק ממזה נובע ואיך לתקן את זה אם תעזרו לי בבקשה כל פעם שאני משחק במחשב אז אחרי איזה כמה זמן שאני בתוך המשחק המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי הודעה או שגיאה אח''כ (כאילו עושה לעצמו ריסט, לא מתכבה) ממה זה נובע ? ואיך מתקנים את זה אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי תודה

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Almog630GT,

מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה הזאת? ואיך אני פותר אותה??

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  7. טוב, אז אני כותב בשם חבר.. בקצרה, המחשב נכבה מעצמו. האורות במארז נדלקו מחדש, אבל כלום לא קרה. הוא כיבה אותו ידנית, וכשניסה להדליק מחדש - כלום. כנראה שמסופק זרם, כי יש אורות על הלוח אם (לא רק הבטריה, גם כרטיס רשת והחיבור בין הספק ללוח אם) הוא ניסה להוציא רכיבים אחד-אחד, אבל כלום לא עזר. כולל הוצאת המעבד, הוא פשוט לא נדלק. זה נשמע מוכר למישהו? אפילו לא POST? רעיונות לדברים שכדאי לנסות?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by idani1983,

חיברתי הארד דיסק חדש בגודל 1 טרה למחשב שלי , המחשב לא מזהה אותו בביוס ולא בוונדוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte ep35-ds3r ניסיתי לחבר אותו במקום ההארד דיסק הישן וגם איתו ביחד ועדין המחשב לא מזהה אותו. יש הצעות?

9. שלום. יש לי כונן חיצוני של 2 טרה. לאחרונה, וללא שקרה שום דבר מיוחד, ווינדוס החל לבקש ממני לבדוק בכונן שגיאות. לאחר בדיקה, הכונן חוזר לפעולה. אבל משהו שם מסריח. בכל אופן, על הכונן הזה נמצאת תיקייה של 30 גיגה בייט של תמונות, שהיא חשובה לי יותר משאר הטרה-וחצי (מוזיקה, סרטים, וכולה). כיצד כדאי לגבות את התמונות? האם לכונן USB קטן אולי? אני כמובן מתייחס לרמת האמינות, כי אני חושש שאם הכונן ימות, ילכו התמונות לעולם. תודה!

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  10. כל האתרים בשימוש עם שם משתמש וביציאה מהם אני צריך להשים את הסיסמה מחדש. כל זה קורה אחרי שישחקתי קצת עם ההגדרות בחשבון אבטחה ב google, אבל אני לא זוכר איפה משנים חזרה. מישהו יודע?

11. Started by OferS16,

המחשב שלי יושב על סוג של מעמד בגובה ~10 ס"מ והיום בזמן שהשתמשתי במחשב נתתי דחיפה קלה למחשב עם הרגל והוא נפל מן המעמד על הצד ומאז אין לי שום תגובה במחשב, מועמד ראשון לתקלה היה הכונן קשיח אך מכיוון שאפילו בוט איני מקבל אני מבין שזה לא הוא. דבר שני שבדקתי זה האם כרטיס המסך התנדנד קצת והשתחרר מהתושבת שלו אך גם זה לא היה מקור התקלה. המחשב בן כשלוש ארבע שנים אך הוא ישב מפורק כשנה ורק לפני כחודש חיברתי אותו מחדש, המפרט הוא: Asus m3n HD-HDMI Athlon 64 X2 6000+ 2 gb ddr 2 800MHZ ram Readeon HD 5450 EZcool 300W ג'נרי לגמרי, אך שורד קירור AMD סטוק אז יש למישהוא סברה על מקור התקלה והאם ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי בעיה קשה במחשב הוא מרסט עצמו ללא סיבה ברורה כאשר אני משחק במשחקים. כבר פירמטתי אותו והתקנתי מחדש והבעיה חוזרת זה קורה תמיד (תוך 20 דק') ב GTA החדש וגם לפחות פעם בשעה אם אני משחק ב ENEMY TERRITORY ב ROME TOTAL WAR לעומת זאת זה מעולם לא קרה כמו גם בכל אפליקציה\שימוש אחר. אני משתמש בCATALIST החדש של ATI התקנתי את הדרייברים של הלוח אם(וגם הורדתי מחדש כשלא עזר) הטמפ" של הלוח אם\מעבד שלי סבירות במאמץ 36\54 כרגע אני כבר ממש לא יודע מה לעשות אני חושד שזה הספק כח אבל זה הימור יש דרך לבדוק יציבות שלו?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו קצת מאבק.. הוצאתי גם את הגוף קירור של המעבד, החלפתי משחה טרמית והחזרתי אותו למקום. ניתקתי כמה כבלים מהלוח אבל אני בטוח ב 99.9% שהחזרתי את כולם למקום. ניסיתי להדליק את המחשב, הוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, ונתקע. ניסיתי כמה פעמים, ושוב הוא נתקע. באחת הפעמים ניסיתי להיכנס ל Safe Mode, וזה עבד. כל הקבצים שלי היו שם. אחרי כמה פעמים של נסיונות הדלקה, הגעתי שוב למסך הבחירה של הווינדוס (תמונה מצורפת), וקיבלתי הודעה שלא מוכרת לי. מקווה שתעזרו לי להפעיל את המחשב, תודה, גיא [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by amisha,

יש לי את הלוח P4C800 DLX ויש בו בקר רייד ואני רוצה לחבר אליו דיסק ולהגדיר שהבקר יהיה כמו בקר IDE רגיל וכשאני מחבר אליו דיסק הביוס מזהה והWIN לא מזהה מה אני צריך לעשות ? והיו שני מקרים באחד הוא היה חדש לגמרי שעוד לא עבר פירמוט והוא לא מצא אותו בכלל (לא ביוס ולא WIN) המקרה השני היה בו חומר והביוס זיהה והWIN לא זיהה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי מסך U2311H IPS של DELL וכרטיס מסך 5770 (של sapphire אם זה משנה...) עד אתמול הם היו מחוברים בכבל DVI ללא בעיות. אתמול קניתי כבל DP, ומאז התחילו להבהב לי מסכים שחורים מידי פעם, למשך כשתי שניות, ללא סיבה ברורה ???. זה קורה בשימוש כללי ובאמצע סרט, לפחות פעמיים-שלוש בשעה, אבל לא קרה כלל במהלך כשעה וחצי של משחק ב- dragon age. לא ברור לי אם הבעיה היא בחומרה או בדרייברים.... מחיפוש ברשת ראיתי עוד דיווחים על בעיות דומות עם מסכי דל וכרטיסי ATI בחיבור DP, אבל לא מצאתי פתרון... מערכת הפעלה - win7 64 bit. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dranzer,

מי שעוזר לי בזה ממש תודה יש לי כרטיס מסך מסוג X1950 pro ומעבד amd 5200+ שהוא דואל קור 2.6 הקיצר במשחק קאונטר סטרייק סורס לאחרונה נהיו לי דרופים ב fps ונגיד במקומות מסויימים יש לי 70 80 fps משהו ממש מאכזב. אני על 4 MSAA ו על 8 X AA כאילו 8X בפילטרינג מוד.. ובלי HDR הקיצר פעם היה לי 100 עומד ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו אני שואל למה יש לי דרופים? כאילו פעם לא היה לי וגם מהספק יוצא אוויר חם מאוד.. לפעמים במשחקים שאני משחק עם עוד 9 אנשים בסרבר אנישומע אותו כמו מנוע של אופנוע.. הקיצר ממה הדרופים נובעים? אוליי הכרטיס מסך לא טוב? איןן זה מחרפן.. אוליי זה קשור לזה שהקאונטר לוקח רק 200 מגה זיכרון? מה יותר טוב שהוא ייקח 200 או יותר? ואיך הוא יכול לקחת יותר? אגב הטמפרטורה של הכרטיס מ…

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by eladgold,

לא מזוהה בביוס, אבל ראיתי שגם הכונן שעובד לא מזוהה אז אני לא יודע אם הוא בכלל היה מזוהה לפני שקרס זה הכונן גיבוי שלי ולא עם מערכת ההפעלה הוא התחיל להקליק ואז הפסיק והפסיק לעבוד יש סיכוי איכשהו לשלוף את המידע ללא שירות שחזור ואם לא כמה יעלה לי שירות שחזור מידע הכונן עדיין באחריות תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  18. שבת שלום לכולם, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר עם ראוטר שני של TPLINK. אני מניח שזה לא בעיית חומרה אלא בעיה בהגדרות כלשהן שאני מפספס (למען הסר ספק כיוונתי את ה-lease time למקסימום וזה עדיין לא עוזר). אז כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ראוטר חוטי\אלחוטי של TPLINK, ואני משתמש רק בחיבור האלחוטי שלו כדי לגלוש בלפטופ ובפלאפון שלי, אבל החיבור האלחוטי מתנתק לי כל כמה שעות באופן כזה שרק ריסט פיזי נותן לי להתחבר מחדש (דבר מאוד מעצבן כשאתה גולש בסלולר לפני השינה וצריך לקום לסלון לעשות ריסט לראוטר.....מצד שני אפשר גם ללכת לישון וזהו :\ הדגם הוא WR740N, והקליטה לרוב מצויינת כי אני לרוב לא נמצא במרחק של יותר מ-3 מטרים מהראוטר, ככה שאני לא חושב שהניתוקים הם עניין של מרחק\עוצמת אות. תודה לע…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אהלן יש לי לוח אם gigabyte ep43 היום המחשב התחיל לקרוס בצורה פתאומית באמצע הפעילות בוינדוס, ומאז זה חוזר על עצמו. משום זה גם לפעמים קורס בBOOT של הBIOS. ניסיתי לעשות FLASH מF5 לF8 וזה לא עזר ניסיתי להחזיר הגדרות CMOS להגדרות יצרן יש לציין שלא התקנתי שום דבר חדש ואתמול המחשב עבד מצויין. בעייה דומה קרתה לי עם הלוח אם שעשיתי OC בעבר. עכשיו המחשב ללא OC ואותה בעיה. בדקתי טמפרטורות והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  20. שלום. אני מנסה להתקין SSD חדש על מחשב ישן, וכל הנסיונות עד עכשיו רק כרו לי בור עמוק שאין לי מושג איך לצאת ממנו. אני אנסה לתאר את השתלשלות העניינים. יש לי מחשב כזה: Gigabyte GA-965P-s3 C2D e4500 הארדיסק ישן160GB מחובר בSATA היום התקנתי עוד מקל 2GB DDR2 סה"כ ל5GB והמשך התוכנית הייתה להתקין מערכת הפעלה 64ביט על SSD חדש מסוג AGILITY 4 128GB. התחלתי בלחבר את הדיסק, בwin7 שהיה מותקן ראיתי אותו כ-unallocated ובבדיקה עם כלי של OCZ וידאתי שהוא בגירסה האחרונה. נכנסתי לביוס (גרסה הכי עדכנית)- ברשימת החיבורים הדיסק הרגיל הופיע עם השם שלו, החדש לא הופיע עם שם אבל כשנכנסתי לחיבור היו שאר הפרמטרים כמו הנפח וכו' וכמובן הופיע הDVD. נכנסתי להגדרת מי יופעל ראשון שם גם הדיסק החדש הופיע בשמו …

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  21. Started by 2004,

שלום קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה גדול בלהתקין מחשב עכשיו יש לי בעיה אני ניסיתי להתקין את הצורב שלי( teac 40x) על הלוח אם שלי ( abit ic7) חיברתי את הצורב עם אותו כבל של הסי די (אם הבנתי נכון זה אומר שהצורב הוא slave או משהו כזה) אחרי שהפעלתי את המחשב בווינדוס נדפק לי!! הוא נותן לי ים (מאות ) של הודעות שגיאה! כמו: הווינדוס לא יכל לשמור את הקובץ( ...השם... ) המידע נאבד ועוד... אז פירמטתי את הווינדוס מחדש וזה כבר הייתה הפעם השנייה שפירמטתי בפעם הראשונה זה גם קרה אבל אז לא התקנתי את הצורב אז אני לא בטוח שזה קשור לצורב מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ומה עשיתי לא נכון??? חוץ מזה מישהו יכול לתת לי מדריך או שהוא בעצמו יגיד לי איך להתקין את הצורב נכון (יש לי כבל העברת נת…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מסך LCD 18" מסוג HP (לא שזה חשוב) וכרטיס מסך gigabyte 5500 אני ברזולוציה של 1280X1024 וקצב רענון 70HZ (חשוב לציין שאני בחיבור DVI) הבעיה שלי היא שאם אני מביט טוב במסך מקרוב אני מבחין בנקודות אדומות ממש קטנות על גבי שטחים ירוקים ונקודות אפורות על גבי שטחים כחולים. זה לא משהו שבולט לעין אבל עדיין זה ברור שיש פה בעיה ואין לי מושג אם הבעיה כרטיס מסך או במסך עצמו (דרך אגב אני לא מבצע OC ) למשהו יש עצה או אולי מכיר את התופעה (בדקתי בעזרת תוכנה ואין לי פיקסלים שרופים) תודה מראש עריכה: כאשר אני יורד לרזולציה של 1024X768 וקצב רענון 60HZ זה נעלם כאשר אני עולה ל 70HZ זה חוזר. וזה גם לא הגיוני - חשבתי שעם חיבור DVI זה לא באמת משנה קצב הריענון

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by srolik,

אני צריך מידע להרכיב את המעבד על הלוח (שזה נראה לי החלק הכי קריטי בהרכבת מחשב) בצורה הכי טובה ממה להיזהר (זה מעבד AMD 2400 ולוח של GIGABITE) אם קיים באינטרנט מדריך טוב להרכבת מחשב (עם תמונות) אז אני אשמח לקבל את הכתובת תודה רבה לכל מי שיעזור ....

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by Liad344,

היי, יש ברשותי dell vostro 5459 ויש לו 4GB של זכרון ראם, עם חריץ אחד. אני רוצה לשדרג את הזכרון ל 8GB והשאלה שלי היא כזאת- האם הוא יקבל זכרון DDR4 או לחילופין זכרון DDR3 במהירות 1866? כרגע הוא עם DDR3 1600 , והכל מרגיש קצת איטי, למרות שאני לא עושה דברים כבדים על המחשב. המהירות של הSSD בסדר, עם 500 לקריאה ו120 לכתיבה (גם המהירות של קבצי 4K קטנים בסדר , לא זוכר כרגע) לכן אני חושד יותר בRAM. זכרון מהיר יותר יעשה הבדל? ו8GB? מחשב אחר שלי עובד עם 2*4 והכל מרגיש הרבה יותר מהיר למרות שהוא די ישן (ועם SSD במהירות דומה)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לשתף גם אותו באינטרנט איך אני עושה את זה כשיש לי רק מודם אחד וחיבור אחד?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.