תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים טובים. ברשותי הלוח Asus M2N-MX Rev 1 עליו אני רוצה להתקין כרטיס רשת אלחוטי די ישן של אדימקס, דגם: EW 7128G המחשב לא מזהה את ההתקן כלל. התקנתי דרייבר מהדיסק שהגיע עם הכרטיס. גיששתי קצת בBIOS ולא מצאתי אפשרות להשמיש את החריץ איכשהו, אז אני חושד שהאופציה השניה היא שהכרטיס הזה פשוט ישן ומתאים לגרסה ישנה יותר של התקני PCI. אודה לתשובה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי....
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות עם המחשב. הרבה פעמים הוא מצפצף בזמן הדלקה והמסך נשאר שחור. אחרי כמה ריסטרטים הוא חוזר לעצמו. לפעמים יש צפצוף עם הודעות שגיאה בכונן A (דיסקטים) או הודעה שהמקלדת לא מחוברת. יחד עם כל זה שמתי לב שכשהמחשב עולה השעון לא מעודכן. הבנתי שזו יכולה להיות בעיה בביוס או משהו עם הסוללה שלו. אשמח לקבל הדרכה.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
פתאום יום אחד התהפך השעון בתחתית המסך בצד שמאל. במקום להראות 16.55 הוא מראה 55.16 גם התאריך התהפך אבל אותו הצלחתי לסדר, את השעון לא הצלחתי, שיחקתי עם ההגדרות לא עזר כלום
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את הלוח אם שלי במערכת ל-Asus P3V4X (מבוסס על ערכת השבבים Via Apollo 133A Pro), את הלוח אם רכשתי יד שנייה מאיזה בחור (תאריך ייצור, אוקטובר 2000 כמדומני). יש לי את הלוח כחודש ומאז נתקלתי בבעייה מוזרה, השעון יכול לעבוד בסדר גמור מספר ימים ואז סתם כך הוא מתחיל לפגר בזמן ולהציג שעות לא נכונות, לפעמים ראיתי שהוא נכנס ללופ למשל, חוזר על עצמו מ-9:00 עד 10:00 כמה פעמים ברצף. כאשר אני נכנס להגדרות השעון בביוס אני שם לב שהשניות עומדות על אפס (XX:XX:00). אם אני מכבה את המחשב כשאני מאתחל ומדליק אותו זה בדרך כלל מסתדר. יתרה מזאת, אם אני מנסה לכבות דרך חלונות המחשב נתקע ולא כבה אוטומטית, אם אני משחק קצת בחוט של ה- POWER (החוט שמחובר לכפתור הפעלה ומגיע לחיבור שעל הלוח אם) …
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, השעון ממהר כ-6 שניות בשעה, בזמן שהמחשב פועל. תודה למסייעים.
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לוח אם לp4 של intel 845GRG , כל פעם שאני מעדכן את השעה(שעון קיץ/חורף) השעה נשמרת לאיזה יום יומיים אבל לאחר מספר ימים הוא חוזר לשעה המקורית, חשבתי שהסוללה נגמרה אבל כל שינוי של הביוס (כמו שינוי של הBOOT נשמר) או שעדיין הסוללה נגמרה... חבר שלי אמר שזה בגלל הוינדוס (אבל ממש לא נראה לי)
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, לפני כשבוע התחדשתי במחשב ו-ווינדוס 10. מאז, כל דוא"ל שאני מקבל - גם ב-gmail וגם בתוכנת הדואר המובנית של ווינדוס 10 - מפגר בשעתיים. נכנסתי להגדרות תאריך ושעה וראיתי שמופעל אצלי "קבע שעה באופן אוטומטי", אך האופציה של "קבע אזור זמן באופן אוטומטי" כבויה. קצת יותר למטה, בחלק של "אזור זמן", הבחירה היא "דבלין,...,לונדון UTC+00:00". כששיניתי את זה ל"ירושלים UTC+02:00" השעון במחשב התחיל לאחר בשעתיים, ולכן החזרתי לבחירה הראשונה. איך אפשר לסדר את השעון כך שהבחירה תהיה "ירושלים" והשעה תהיה נכונה? אודה לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה במחשב לפני כשבוע. למחשב מעבד AMD 2500 והוא נקנה לפני כשנתיים. ולבעיה עצמה: באמצע פעילות, המחשב פתאום "נתקע" באמצע פעולה ולא ממשיך אלא רק לאחר איזה 5 דקות. כשאני אומר "נתקע" אני לא מתכוון למצב שבו המחשב קופא לחלוטין או שהמשאבי מערכת מתמלאים לחלוטין, להפך - המחשב נראה בסדר גמור, וגם יש מספיק משאבים, אבל פשוט המחשב לא עושה שום דבר! ואז מלאכה פשוטה כמו לפתוח את הסייר של וינדוס, לוקחת 5 דקות כמעט. יש לציין שאני לא שומע את הדיסק הקשיח חושב באותו זמן. הדבר גם מתבטא באיתחול של וינדוס. פעם כשהפעלתי מחדש את המחשב, העניין לקח בערך דקה וחצי עד שוינדוס עלה לחלוטין. כיום האיתחול של המחשב לוקח 10 (!!) דקות, כשבהם הוא פשוט נכנס להשעייה שכזאת בזמן שהמחשב עולה מחדש…
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק מחדש את המחשב אני צריך ללכת לאפשרויות שפה ולהוסיף את השפה האנגלית מחדש איך אני עושה שהיא תשאר לי קבועה עם עברית ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מארז HEC case 6A19 והוספתי דיסק קשיח של סמסונג F3 1GB 32MB 7200RPM חוץ ממנו יש לי עוד דיסק קשיח WD 320GB AAKS 7200RPM מהדיסק של סמסונג יש המהום עולה ויורד. כשאני שם עליו יד אני מרגיש את הסיבובים שלו שתואמים לרעש. ההמהום/ויברציות האלו מפריעים לי מאד. יש דרך להשתיק אותם?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי מחשב בהשקעה גדולה מעבד ryzen 3900x amd לוח אם x570 gaming x 2 כרטיסי מסך RX590 amd בעלי 5 כניסות כל אחד על מנת להצליח לחבר למחשב 10 מסכים ( לצורכי עבודה) ספק כח RM1000i כמו כן יש במחשב 32 זיכרון ווינדוס 10 העניין הוא שכרטיס המסך השני לא פועל , ואף מסך שמחובר אליו לא נדלק. הכרטיס מסך עצמו תקין כי החלפנו בין הכרטיסים והוא פועל בסלוט הראשון רק שהסלוט השני לא קורא שוב את הכרטיס מסך. מישהו יודע למה ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי שהוא יסרוק רק את הראשון כל השאר הוא עושה סריקה אבל שאני עושה את הראשון הוא רושם FAILDE זה אומר שיש שגיאה במעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
משהו פה נראה לי מוזר.. המעלות לא גבוהות יותר מידי?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי חברים שבוע טוב לכולם במחשב של סבתא שלי השתנה העיצוב ואין לי מושג איך להחזיר אותו זה די מרגיש לי כמו ווירוס אבל לא יודע תגידו אתם אשמח לעזרה להלן תמונה: הכל ממש השתנה היה שולחן רקע רגיל
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מקווה שאמצא פה תשובה. יש לי חשבון בג'מייל וכשאני שולחת מייל למישהו אז זה מגיע אליו כאילו מהמייל של אחותי (אבל כתוב את הכתובת שלי. הבעיה היא רק בכינוי) *** אנחנו לא גרות באותו בית אז זה לא בעיה של אותו מחשב או משהו כזה איך משנים את זה חזרה כדי שאנשים יקבלו מייל עם השם שלי ולא עם השם של אחותי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם ConRoe945G-DVI המעבד שמותקן עליו כרגע Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz אני עוניין להחליף מעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) האם הלוח יתמוך? במדה וכן האם אני נדרש לעשות שינויים כלשהם בלוח?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חיבור HD אודיו. לוח B75M-D3H של ג'יגהבייט, מארז ECA3211 של אנרמקס. הקונקטור בלוח הקונקטור של המארז מתאימים למרות השמות השונים, או שיש פטנט אחר?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
נניח שאני קונה מחשב בארה"ב... הוא הרי לא יתאים לארץ, כלומר, אני אצטרך ספק כוח חדש שמותאם לארץ, או שאני אוכל לכוונן אותו בהתאם? שאלה נוספת, לגבי המטען והשנאי של נייד... אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
המטען המקורי של ASUS נייד גיימינג לא עובד, ובחיפושים שלי (במה שנמצא ברשת בארץ) לא מצאתי מטען כזה, אבל יש מטען של HP שהמפרט הוא ממש זהה _ 19.5V-11.8A/ 230W/ 7.4X5.0 MM האם יש סיבה שזה לא יעבוד, זה יחסית יקר וחבל לי להזמין רק כדי לגלות שאכלתי אותה
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכל חברי הפורום, השבוע הגיע לי מחשב קטן שהזמנתי (בסגנון ה-NUC של אינטל), יש לו חיבור לדיסק SSD מסוג M.2 והדיסקים היחידים שיש לי הם SSD 2.5, לפי החוברת של המחשב ניתן לחבר מתאם לדיסק 2.5 (ככל הנראה 2 כבלים - אחד למתח ואחד ל-DATA), אך הדבר לא סופק בחבילה ואני לא יודע איך להגדיר את זה בחיפוש בגוגל על מנת למצוא מתאם כזה. האם מישהו מכיר/יודע איפה אני משיג חיבור כזה? (מצורפת תמונה של סוג החיבור הקיים במחשב) תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כידוע, בניידים של לנובו יש אפשרות לנעול בהצפנת FDE את הגישה לדיסק הקשיח, באמצעות סיסמא המוגדרת בBIOS. החלפתי בנייד את הדיסק הקשיח, ועכשיו האופתיה הזו בBIOS פשוט - DISABLED. הגיוני - שכן דיסק חדש מהחנות לא מפורמט עבור FDE. מישהו מכיר כלי שיאפשר להתאים את הדיסק לאופציה השימושית הזו של מחשבי LENOVO?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי שני זוגות של עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוגיטק מדגם MX250. אחד מהם היה מחובר עד כה למחשב והשני סתם ישב בחדר. המקלדת והעכבר שבשימוש כבר שבקו, ואני רוצה לחבר את הזוג השני למחשב אך המשדר USB שלהם הלך לאיבוד. משום מה ואני לא מצליח להבין למה, אני מנסה להשתמש במשדר שכבר קיים (שעבד עם הזוג הראשון) ,כי לפי מה שאני חושב הם פועלים על אותו התדר (אותו דגם), ומשום מה הוא לא קורא את הזוג השני רק את הראשון. יש איזושהי התאמה מסוימת? סדר מסוים של חיבור למחשב? באמת שאין לי מושג... אני רוצה לדעת אם יש דרך לגרום לזה לעבוד. מקווה שהייתי ברור תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב יחסית זקן עם 4GB RAM והוא מתחיל לעבוד לאט עם כל הדברים שמותקנים עליו. לכן אני רוצה לקנות עוד 4GB של זכרון כדי שירוץ יותר חלק הבעיה שלי היא התאמת הזכרון ללוח אם. הלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE P55A-UD3 ואני רוצה לקנות זכרון KINGSTON FURY 4GB 1866MHZ ( הוא פשוט ממש זול באינטרנט) ניסתי להסתכל קצת בנתונים של שניהם: הנתונים של הלוח אם הם: Intel® P55 Express Chipset Memory 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 2200/1600/1333/1066/800 MHz memory modules Support for no…
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי לוח אם MSI H87-G43 gaming ואני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי. האם הזכרונות בקישור המצורף מתאימים ללוח האם? https://www.amazon.com/TEAMGROUP-1600MHz-PC3-12800-Unbuffered-Non-ECC/dp/B00FAY0S08/ref=sr_1_12_sspa?crid=2MHLT8HBDPV9C&keywords=ddr3%2B8gb%2B1600mhz&qid=1640949451&refinements=p_n_feature_four_browse-bin%3A2253866011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A677427011%2Cp_n_feature_twenty_browse-bin%3A9729700011&rnid=9729693011&s=pc&sprefix=ddr3%2B8gb%2B1600mhz%2Caps%2C196&sr=1-12-spons&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUFDS0MwUjFQRFpVNUUmZW5jcnlwdGVkSWQ9QTA5ODEwNzZPNlBQTzRGUE1TV04mZW5jcnlwdGVkQWRJZD1BMDgwNzg5NjExM1Q1Vl…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-